Tappara kaudella 2023–2024

  • 240 156
  • 866

hardflip

Jäsen
Suosikkijoukkue
Alexander Barkov Jr.
Sarjakakkosena pysymiseen tosin vaaditaan voittoja ja tuolla on kuitenkin pisteitä jakamatta hyvä potti. Ei tuo peli nyt täysin kaljaliigan pelaamiselta näytä mutta repaleinen rakenne niin hyökkäys- kuin puolustuspelaamisessa ei kyllä takaa voittoja siinä määrin, että pysytään sarjakakkosena kovin kauaa.

Mä en tuota reenijumia kyllä osta koska kyllä Granaattiomenan ja Puhakan pohkeitten sähkötys näytti olevan kunnossa. Reenijumit näkyvät nyt joka tapauksessa jokaisella pelaajalla eri tavalla. Uskon täysin, että osa tuosta joukkueesta ei vain pysty toteuttamaan Röönporin tuomaa muutosta pelitapaan.
 

Tapsuttelija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Raskaasta treenijaksosta Röönpori puheli, siltähän tuo on näyttänyt.
Punttisalilla on vissiin vietetty alkuvuonna useampikin tunti päivässä, tai sitten esim. Mikkelissä on kavereilla aika paljon vahvemmat tuoremehut aamupalalla. OJ:n mukaan kun luistelevat harjoituksissakin aina kilometritolkulla tuhatta ja sataa, mutta silti näyttää jalka liikkuvan ihan mukavasti pelistä toiseen. Tapparalta tosin puuttunut pari peliä liigan nopeimmat pakit porukasta, niin on saattanut näyttää joukkueen meno vähän raskaalta :-)

No joo, katellaan ny rauhassa, että mitä tuleman pitää.
 

Myyntimies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Sen verran pitää tulla kirjoitteleen tänne naapurin puolelle, että olettehan te edelleen sarjakärki p/o mitattuna. Ja kuntohuippu nyt on perustapparalaiseen tyyliin siellä pleijjareissa.

Toivoisin kyllä edelleen sitä paikallisfinaalia! Eikä se välttämättä jää Tapparasta kiinni taaskaan.
 

Tapsuttelija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Sen verran pitää tulla kirjoitteleen tänne naapurin puolelle, että olettehan te edelleen sarjakärki p/o mitattuna.
Joka sinänsä alkuvuoden taaperruksen jäljiltä on aika käsittämätöntä. Jotenkin sitä näillä aneemisilla 1-0 SaiPa-voitoilla pää on pidetty pinnalla edelleen. Mutta pitkä on vieläkin matka, joten ei höntyillä.
 

ftr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Huuhkajat, Borussia Dortmund
Joka sinänsä alkuvuoden taaperruksen jäljiltä on aika käsittämätöntä. Jotenkin sitä näillä aneemisilla 1-0 SaiPa-voitoilla pää on pidetty pinnalla edelleen. Mutta pitkä on vieläkin matka, joten ei höntyillä.

Ja viimeisestä viidestä pelistä on kuitenkin neljä suoraa voittoa, vaikka itsekin kriisitunnelmissa näiden esityksen jälkeen. Vauhtikiekolta ilman vauhtia aivan repaleisella viisikolla tämä on viime aikoina näyttänyt.
 

rinne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Itse en näe, että pelitapa olisi ihan niin iso ongelma, kuin mitä tuo jälkimmäinen. Pelitapakin varmaan toimisi kohtuullisesti, jos yksilötasolla skarpattaisiin ja se tämän vuoden puolella korostunut sählyn pelaaminen jäisi vähemmälle. Ei sellaista syyskaudella tässä määrin näkynyt, mitä nyt on ollut.
Eipä tässä varsinaisesti erimielisyyttä taida olla, vain hiukan eri näkemys syystä. Jonkinlainen "kumpi tuli ensin, muna vai kana" -dilemma. Ei Tapparan haastavamman jakson aikana ole loistamaan päässeet yksilöt, eikä pelitapa. Ongelmia molemmissa taitaa olla.

En tiedä, yritetäänkö tuolla jotain liian hankalaa, ovatko pelaajat hiukan tukossa, onko asenteen kanssa jotain pientä hakemista (joukkueen runko on kuitenkin kaiken voittanut ja runkosarjan kärkisijoilla on nytkin koko kausi painettu) vai miksi pelitapa ei toimi. Mutta kun Tapparaa on tässä talvella katsellut, niin onhan tuolla ongelmia ihan siinä viisikon yhteispelissä. Puhutaan sitten puolustuksesta tai hyökkäyksestä, niin ei tuolla viisikko ihan koko aikaa tunnu samalla sivulla olevan, vaan aika hajallaan on joukkue kentällä. Tapparan ajoitukset ja etäisyydet esimerkiksi karvauspelissä ovat olleet siinä määrin pielessä, että tuolta on paremmat joukkueet saaneet kiekoteltua läpi koko kentän aivan liian helposti, liian usein ylivoimahyöksinä Tapparan päätyyn. Osa on yksilöiden virheistä johtuvaa, mutta kun niitä tapauksia on noin paljon.... Yksittäistapauksista voi syytellä pelaajia, muttei ehkä virheistä jotka toistuvat. Kyllä minä hiukan pohtisin pelitavankin viilausta tässä. Yksilöiden ratkaisut ajoittain näyttävät siltä, ettei pelitapa ole ihan selkärangassa. Ihan ei tiedetä, mitä tehdä seuraavaksi. Mietitään hiukan liikaa ja sen jälkeen ratkaisu onkin jotain epäoptimaalista.

Mutta oppirahojahan nämä ovat. Syksyn Tappara todennäköisesti pääsi hiukan yllättämään itse kunkin, vastustajatkin. Ei se peli ihan niin suvereenia ollut kuin tulos antoi ymmärtää, mutta olihan Tapparan pelitavan muutos kesän aikana melkoinen. ....ja syksyllä se realisoitui taululle. Peliä on sittemmin viilattu ja hiukan rauhallisempaakin vaihdetta on kaivettu mukaan. Samalla vastustastajat ovat saaneet hiukan tuota menoa scoutattua, niin Grönborgin pitää peliä viilata sekin huomioiden. Pelitapa tuskin on ongelma sinänsä, mutta pelaajat pitäisi kyllä saada sen osalta samalle sivulle. Se ei ole näyttänyt viime viikkoina toteutuvan,ei ainakaan täysin.

Ranteiden aukominen tosin olisi turhaa tässä vaiheessa. Projekti on alussa. Tappara on tällä kaudella tosiaan väläytellyt jotain kutakuinkin erän mittaisia pätkiä paremmasta, siellä on kovempi vaihde olemassa. Potentiaalia tuossa joukkueessa on jo nyt, jos pelillisesti saadaan palaset loksahtamaan kohdalleen enemmän kuin eräksi kerrallaan. Jotenkin jopa käsittämättömänä pidän esimerkiksi tuota yv-saldoa tuolla miehistöllä. Kyllä noilla ukoilla parempaa on lupa odottaa. Mutta katsellaan, mitä kevätaurinko tuo mukanaan.
 

Tapsuttelija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Yksittäistapauksista voi syytellä pelaajia, muttei ehkä virheistä jotka toistuvat. Kyllä minä hiukan pohtisin pelitavankin viilausta tässä. Yksilöiden ratkaisut ajoittain näyttävät siltä, ettei pelitapa ole ihan selkärangassa. Ihan ei tiedetä, mitä tehdä seuraavaksi.
Itse en viitannut yksittäistapauksiin, vaan jatkuviin samanlaisiin yksilötason "virheisiin", joissa ei pelitavalla ole juurikaan merkitystä, ja joita tulee melko usein. Niissä tilanteissa kyllä tiedetään, mitä ollaan olevinaan tekemässä ja pelitapa sallisi kyllä sen toteutuksenkin, mutta se toteutus jää sitten puolitiehen.

Ei ole todellakaan mikään yksittäistapaus, kun Levtchi pyyhkii syöttö- tai laukaisutilanteessa lumet kiekon päältä; tai Halloran syöttää ylivoimalla kiekon suoraan vastustajan lapaan, kun muunlaisiinkin ratkaisuihin olisi hyvin aikaa ja mahdollisuuksia; tai Tuulola yrittää alivoimalla purkaa maalin takaa kiekon juuri sen laidan kautta, missä on valmiiksi kolme ukkoa pysäyttämässä sitä kiekkoa ja keskialue tai toinen laita olisi ihan vapaata aluetta purkaa se kiekko omalta alueelta pois; tai kun Witkowski tökkää laidasta kiekon juuri siihen vapaaseen tilaan oman maalin suuntaan, jossa ensimmäisenä on vastustaja kiinni siinä kiekossa; ja näitä kyllä riittää.

Jos hieman huolellisempia oltaisiin noissa yksilötason ratkaisuissa, niin oman pelin virtauksessa olisi paremmin sitä jatkuvuutta, eikä jatkuvasti jäisi hyökkäykset puolitiehen, tai oltaisi nahistelemassa siitä kiekosta jossain laidan vieressä tai hakemassa kiekkoa omasta päästä, kun hyökkäysalueella on pyöritty minuutti maalin ympäri, ainoana lopputuloksena harhasyöttö tai epäonnistunut laukaus.

Pelitapa ja aktiivinen hyökkäysalueen parin miehen karvaus kyllä aiheuttaa sen, että omiin tulee niitä vastahyökkäyksiä melko paljon, mutta ei noista mielestäni ihan solkenaan mitään hypervaarallisia tilanteita ole omaan päähän suoraan tullut, mikäli pakit vaan on vaihtotilanteessa ehtineet työpaikalle. Mutta itse peräänkuuluttaisin eniten sitä yksilötason huolellisuutta kiekollisessa pelissä.
 

peksa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Crystal Palace, Tappara ja HIFK
@rinne ja @Tapsuttelija Vaikka pelit ovat tuloksellisesti mennyt pelejä paremmin niin ketään merkittävää viime kauden lähtijää ei ole saatu paikattua. Esim Seppälää ei olisi pitänyt päästää puolustuksesta pois. Hyökkäys on sitten vielä sekaisempi. Liedes ja Baptiste ovat ok mutta taso heittelee liikaa. Levtchi hyvä mutta pelissä tulee yhtä paljon virheitä kun onnistumisia. Tanus ja Savinainen vaivaisia ja Kontiola tuli eläkkeeltä. Camper ja Matson ovat jokeriarpoja. Ainoa ketju joka on toiminut on Halloran-Keskinen-Puhakka ja oikeesti sillä ei pitkälle pötkitä kun ylivoima on perseestä.

Ainoa positiivinen asia tästä kaudesta tulee olemaan että CHL-paikka lienee ensi kaudelle turvattu.

Mitä tulee Grönborgin pelikirjaan niin mestaruus voi tulla jos vastassa on Lukko, TPS, Kärpät, Kalpa ja HIFK kun ne ei voita Tampereella.

Ja mitä puolustukseen tulee niin mennäänkö noilla ja toivotaan parasta.
 

Tapsuttelija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
@peksa

Tokihan Seppälän saletisti olisi mielellään pitänyt, mutta eihän mikään joukkue voi muutaman pelaajan varassa nousta tai kaatua. Kyllä tulijoista Leskinenkin oman ruutunsa on hoitanut ihan mallikkaasti, vaikka ei nyt pelaajatyyppinä mitenkään Seppälämäinen olekaan. Eikä Juolevikaan mitenkään huono ole ollut, vaikka ei sinänsä mikään sateentekijäkään. Ekbergistä ei oikein osaa sanoa mitään, mutta ei tuo nyt huonokaan ole ollut.

En oikein näe, että peruspuolustus se heikoin lenkki mitenkään olisi ollut, lähellekään. Edelleen kuitenkin kolmanneksi vähiten niitä päästettyjä maalejakin. Toki viime aikoina av ollut aika heikkoa, mutta onhan siellä hyökkääjiäkin alivoimaa pelaamassa, että ei kaikkea voi pakkien piikkiin laittaa.

Hyökkäysalueen pelaaminen on se, mihin kaipaisi parempaa ryhtiä. Levtchi nyt saa aika puhtaat paperit, vaikka se kiekko aika usein lavasta hukkuukin. Anton sentään jaksaa aina edes yrittää, luistelee tilanteisiin ja hakee niitä ratkaisupaikkoja. Huolellisuutta toki välillä kaipaisi, ettei se kiekko lavasta karkaisi niin usein.

Samoin voisi kyllä Granathin nostaa samaan koriin ja on odotuksiin nähden ollut parempi. Somppikin ollut semi-ok, kun odotukset ei sinänsä kärkihepaksi olleetkaan. Savinainen oli syksyllä omassa roolissaan hyvä, ja toivottavasti pysyy ehjänä loppukauden. Ja kuten kirjoitit, Puhakka-Keskinen-Halloran on ketjuna toiminut ok, vaikka varsinkin Halloranilta tulee usein niitä "turhia" harhasyöttöjä.

Sitten on näitä muita hyökkäyspään ukkoja, Baptisteja, Liedeksiä ja Campereita, jotka välillä hukkuu johonkin, ettei oikein edes huomaa ovatko kokoonpanossa mukana. Toisinaan jotenkin munatonta tekemistä ja enemmän draivia ajoittain kaipaisi. Tanus ja osin Rauhalakin on molemmat valovuoden aiempien kausien tekemisestä, mutta armoa pitää pitkien loukkaantumisten takia hieman antaa. Matson vaikuttaa työteliäältä, mutta ei nyt kauheasti tulosta ole toistaiseksi tullut, eikä oikein ole saanut kunnon kuvaa, että toimiiko yhteistyö ketjukavereiden kanssa vai ei. Ja Konnasta ei nyt siitäkään pääse oikein muodostumaan kunnon kuvaa, että onko enemmän haittaa kuin hyötyä.

Summa summarum; puolustus ja maalivahtipeli sinänsä kyllä riittää, kunhan hieman lisätarkkuutta niihin purku- ja avauskiekkoihin, ettei se peli niin usein palaudu heti takaisin omaan päähän. Hyökkäyksessä sitten kourallinen ukkoja, joiden täytyisi sitä tasoa kyllä saada nostettua...ja joilla siihen on kyllä edellytyksetkin. Jos näitä muutamia kärkiheppoja miettii, niin aika radikaali on pudotus ollut tehoissa syksyn 3 kuukautta vs. joulun jälkeinen 1,5 kuukautta.

- Camper 17 peliä joulun jälkeen tehoin 3+3 (ennen joulua 31 pistettä)
- Baptiste 13 peliä 0+1 (ennen joulua 17 pistettä)
- Liedes 17 peliä 2+6 (ennen joulua 15, mutta niistä 10 jo ennen lokakuun loppua)
- Halloran 17 peliä 3+5 (ennen joulua 28 pistettä)
- Varauksin Tanus, joulun jälkeen 12 peliä tehoin 2+2, mutta toki tuolloin vasta hyppäsi kehiin.

Jotta varsinkin näiltä yllä mainituilta odottaisin sitä tasonnostoa tuon tehotilaston osalta, jos tässä meinataan keväällä pidempään pelailla. Nyt on kautta linjan ollut jostain syystä melkoisen nuhaista tuo hyökkäyspään meno. Jos homma alkaa noilta osin taas paremmin rokkaamaan, niin kai tässä ihan realistinen mahdollisuus sinne mitalipeleihin tälläkin kaudella on.
 

peksa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Crystal Palace, Tappara ja HIFK
Camper ei ole pettänyt mutta isommat oli odotukset
Baptiste on ollut pettymys siihen nähden millä odotuksin tänne tuli (itse olisin pistänyt pihalle tammikuussa) Halloran ollut taas parempi kun mitä odotin
Liedes ollut ihmeellinen kun periaatteessa on hyvä mutta jotenkin ollut yössä mutta hyvin tehnyt taikurin passeista maaleja
Granath ollu oikein hyvä
Somppi odotusten mukainen mutta ei Otto tänne ykkössentteriks tullutkaan ja sellaista meillä ei nyt ole.
Matson ja Kontiola menee siihen osastoon että sopivatko Grönborgin pelikirjaan.

Puolustus ikävä kyllä on omaan päähän heikentynyt viime kaudesta etenkin alivoiman suhteen kun käytännössä Vittasmäki on ainoa viime kauden ukoista jolle se vastuu on. Vaikka tilastot näyttää hyvältä monessakin mielessä niin pahaa pelkään että Tapparan pelit päättyy ennen finaaleja. Puolivälieriin saattaa tulla pelitavallisesti hyvä vastus vielä mutta jotain lääkkeitä pitäis keksiä Ilvestä, Ässiä, Jukureita, Pelicansia sekä KooKoota vastaan vaikka viimeistä vastaan ei kyykätty olekaan.

Viime Saipapeli osoittaa sen missä on suurin ongelma -> maalinteko
 

Tapsuttelija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Camper ei ole pettänyt mutta isommat oli odotukset
Koko tähän mennessä pelatun kauden otannalla ei niinkään pettymys, mutta jos miettii tuloksentekoa joulun jälkeiseltä ajalta, niin pakkohan tuota ajanjaksoa on pahana pettymyksenä pitää. Ennen joulua siis 31:een peliin piste per peli, mutta joulun jälkeen 17:ään peliin enää 0,35 ppp.

Mistä nuo tasonpudotukset on tulleet. Ja Camper tässä nyt vaan yhtenä esimerkkinä, eikä kukaan siellä yksinään tuloksenteosta vastaa, eli enemmänkin kollektiivinen ongelma ollut viime aikoina. Mutta toki se tämän vuoden peleissä on ollut nähtävissäkin, että niitä kunnon maalipaikkoja ei luoda, vaan peli on mennyt epämääräiseksi syöttelyksi ja laaduttomiksi laukauksiksi.

Viime Saipapeli osoittaa sen missä on suurin ongelma -> maalinteko
Nimenomaan näin. Kuten niistä yhden jos toisenkin tilastoista on luettavissa, niin jostain kumman syystä tämä alkanut vuosi on ollut aika selkeästikin vaikeampi kuin syyskausi. Olkoonkin, että syyspuolella tehtiin suhteellisesti hyvällä prosentilla maaleja, mutta ei se näin dramaattista eroa selitä. Tämä nykyinen trendi toivottavasti kuitenkin muuttuu taas toiseen suuntaan tässä kevään kuluessa, tai muuten ei pitkälle pötkitä.
 

Killeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Halloran -> Ok
Baptiste -> Luokattoman huono
Camper -> No joo, vahvistus?
Granath -> Hyvä
Matson -> Ei käyttöä
 

Vaughan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Halloran -> Ok
Baptiste -> Luokattoman huono
Camper -> No joo, vahvistus?
Granath -> Hyvä
Matson -> Ei käyttöä
Halloran -> Hyvä roolissaan!

Baptiste -> Periaatteessa näyttää hyvältä, mutta ei tehoja viime aikoina.

Camper -> Varmaan joukkueen toiseksi paras, mutta ei johtajatyyppi, joka kantaisi vaikeilla hetkillä muita.

Granath -> Hyvä (voittaa pistepörssin parin vuoden päästä, jos on vielä Liigassa - todennäköisesti ei...)

Matson -> Hyvä aloituksissa. Sopii alempiin ketjuihin. Ei paranna joukkuetta, jos kaikki terveitä...
 

Tapsuttelija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Matson -> Hyvä aloituksissa.
Itse asiassa ei kyllä ole, aloitusvoittoprosentti 42,2. Toinen ja kolmas peli meni 55% ja 60%, ja vaikutti lupaavalta, mutta sen jälkeen ollut 30-40% lukemilla. Laukauksiakin pariin viimeiseen peliin pyöreä nolla, joten ei tuo kovin noususuhdanteista menoa ole ollut.
 

Gagarin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Peliä voi tietysti yksilöidenkin kautta lähestyä ja miettiä näitä että onko joku hankinta ollut osuma vai huti. Mutta jos katsotaan näitä viime aikoja, niin siellä alisuorittaa melkein kaikki. Ihan kollektiivina pitäisi tulla helkutinmoinen tasonnosto, jotta olis jotakin sanomista kevään peleissä.

Tätä seuraavaa en pysty loogisesti perustelemaan, mutta itselle tullut vähän fiilis että joukkueella on ongelmia yhtenäisyydessä. Ehkä joukkuehengessä myös. Jostain tulee kapuloita rattaisiin eikä aivan vilpittömästi pelata logolle ja joukkueelle. (En tiedä, toki yleinen paskuus myös tältä usein näyttää vaikka johtuisi jostain muusta.)

Erikoinen on kyllä tilanne, jos etukäteen olisi sanottu että ollaan pistekeskiarvolla ykkösiä tässä kohtaa, niin olisihan se kuulostanut ihan valtavan ja odottamattomankin hyvältä tulokselta uuden valmennuksen alla. Kuitenkin juuri nyt tuntuu siltä että eihän tuosta nyt vaan tule mitään. Eipä jännitystä puutu ainakaan.
 

Corkscrew

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Harmin paikka että Konna on noin keskenkuntoinen, tulee todella kova kiire päästä kuntoon pleijareihin. Mutta, eiköhän siellä vanhoja pohjia ole sen verran, että kun harjoituskuormaa nyt oleellisesti kevennetään, ja mies pääsee takaisin rytmiin loukkaantumisen jälkeen, jalka riittää sen verran että taito ja oivallukset pääsevät esiin. Jälkiviisaana kuitenkin helppo sanoa että tuossa iässä marraskuun lopulla mukaan hyppääminen on aika iso riski sekä pelaajalle että joukkueelle. Kaikesta tähän asti nähdystä huolimatta kuitenkin oikea päätös ottaa mukaan remmiin.
 

Gagarin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Harmin paikka että Konna on noin keskenkuntoinen, tulee todella kova kiire päästä kuntoon pleijareihin. Mutta, eiköhän siellä vanhoja pohjia ole sen verran, että kun harjoituskuormaa nyt oleellisesti kevennetään, ja mies pääsee takaisin rytmiin loukkaantumisen jälkeen, jalka riittää sen verran että taito ja oivallukset pääsevät esiin. Jälkiviisaana kuitenkin helppo sanoa että tuossa iässä marraskuun lopulla mukaan hyppääminen on aika iso riski sekä pelaajalle että joukkueelle. Kaikesta tähän asti nähdystä huolimatta kuitenkin oikea päätös ottaa mukaan remmiin.
Just tällä hetkellä tuomio on, että oikea päätos ottaa mukaan - joo. Mutta sitten, onko laskettu vähän liikaa hänen varaansa? Hankintavaiheessa yleinen tunnelma oli, että kyseessä on vähän niinkuin bonuspeluri. Mutta jos katsoo rosteria nyt niin vähän tuntuu siltä, että joku on ”jätetty hankkimatta” koska Konna.

SaiPa nyt ei tasoa mittaa millään tavalla tietenkään, mut olihan peli kovin erinäköistä eilen jo kuin mitä perjantaina… Jännä nähdä mitä seuraavaksi.
 

peksa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Crystal Palace, Tappara ja HIFK
Just tällä hetkellä tuomio on, että oikea päätos ottaa mukaan - joo. Mutta sitten, onko laskettu vähän liikaa hänen varaansa? Hankintavaiheessa yleinen tunnelma oli, että kyseessä on vähän niinkuin bonuspeluri. Mutta jos katsoo rosteria nyt niin vähän tuntuu siltä, että joku on ”jätetty hankkimatta” koska Konna.

SaiPa nyt ei tasoa mittaa millään tavalla tietenkään, mut olihan peli kovin erinäköistä eilen jo kuin mitä perjantaina… Jännä nähdä mitä seuraavaksi.

Jos ja kun ei enää ketään tullut ja näillä mennään niin yllätys on jos mestaruus voitetaan kun puuttuu virallisesti ykkössentteri.

Kontiola ei ole enään A-korin sentteri eikä kukaan muukaan Tapparasta vielä vaikka Somppi ja Keskinen ovatkin hyvin vetäneet.

Menestys playoffeissa määräytyy pitkälti sen mukaan mikä on vastustaja. Tepsi lieneis toivevastus ensimmäiselle kierrokselle ja Ässät/Lukko taas ei.
 

Vintsukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Suomi, Panthers
Vielä ei ole ensi kauden ketjun avaamisen aika, mutta vähän silti aloin mehustella. Tapparan omien sivujen mukaan yhdeksällä hyökkääjällä on sopimus ensi kaudesta. Aamulehti uutisoi Savinaisen jatkosopparista, Iltalehti kertoi aiemmin Aapeli Räsäsen palaavan kotiin ja Konsta Heleniuskin on ilmeisesti tulossa takaisin Mikkelistä ellei P-Amerikka vie miestä. Sittenhän meillä alkaa olla hyökkäys kasassa.

Savinainen - Helenius - Levtchi
Somppi - Räsänen - Tanus
Puhakka - Keskinen - Liedes
Luoto - Rauhala - Rautiainen

1-2 täsmähankintaa ja Granathille jatkosoppari niin hyökkäys on valmis. Metsola kuulemma tulossa maalille, joten se osasto on kunnossa, mutta puolustukseen on kiinnitettynä vasta kaksi miestä, Leskinen ja Ahlroth.
 

S.T.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Tampa Bay
1-2 täsmähankintaa ja Granathille jatkosoppari niin hyökkäys on valmis.
Huhuiltu siellä sun täällä, että kapteeni Rauhala lähtisi hakemaan virikkeitä valtakunnan rajojen ulkopuolelta.

Lisäksi toivoisin, että Halloran jatkaisi Keskisen ja Puhakan kanssa.

Toivoisin sinun hahmotelmaan Heleniuksen tilalle sentteriä, kun Konsta voi olla hyvällä tähtien asennolla Tapparan käytössä lokakuussa ja huonommalla asennolla ei nähdä heinäkuun jälkeen.
 

Teikel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Panthers&Barkov
Tapparan urheilujohto herätys!

Älkää soitelko pelaajille suoraan ja tarjotko sopimuksia. Agentit ovat sitä varten.

Ville Nieminen U20 valmentaja ensi kaudella ja Rautakorpi on ollut palavereissa Tapparan johdon kanssa. Varmaankin korvaa Tuomenoksan, jos pääsevät yhteisymmärrykseen.

Ensimmäiseen 100% lähde ja toiseen 95% ja kolmanteen 75% tieto.

Puuhastelua.
 

peksa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Crystal Palace, Tappara ja HIFK
Huhuiltu siellä sun täällä, että kapteeni Rauhala lähtisi hakemaan virikkeitä valtakunnan rajojen ulkopuolelta.

Lisäksi toivoisin, että Halloran jatkaisi Keskisen ja Puhakan kanssa.

Toivoisin sinun hahmotelmaan Heleniuksen tilalle sentteriä, kun Konsta voi olla hyvällä tähtien asennolla Tapparan käytössä lokakuussa ja huonommalla asennolla ei nähdä heinäkuun jälkeen.

Vaikka Rauhala onkin Tapparan peruskallio kaikessa niin maisemanvaihto tekisi hyvää koska en näe että toisi ensi kauden Tapparaan mitään sellaista mitä sinne tarvitaan kun siellä on jo Somppi ja Keskinen.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: S.T.

Teikel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Panthers&Barkov
Vaikka Rauhala onkin Tapparan peruskallio kaikessa niin maisemanvaihto tekisi hyvää koska en näe että toisi ensi kauden Tapparaan mitään sellaista mitä sinne tarvitaan kun siellä on jo Somppi ja Keskinen.

Eipä tuo tämän kauden Tapparaankaan mitään.
 

tepi88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Ville Nieminen U20 valmentaja ensi kaudella ja Rautakorpi on ollut palavereissa Tapparan johdon kanssa. Varmaankin korvaa Tuomenoksan, jos pääsevät yhteisymmärrykseen.

Ensimmäiseen 100% lähde ja toiseen 95% ja kolmanteen 75% tieto.

Lopeta trollaus. Rautakorpi aloitti juuri Olympiakomiteassa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös