Tappara - HPK to 9.3.2006

  • 6 162
  • 47

BelleGrino

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK , FC Hämeenlinna ja Habs
HPK:n kokoonpano:
3 Karri Rämö, Maalivahti AK
62 Miika Wiikman, Maalivahti

1. kenttä
17 Juuso Hietanen, Vasen puolustaja AK
21 Jukka-Pekka Laamanen, Oikea puolustaja AK
9 Jyrki Louhi, Vasen laitahyökkääjä AK
89 Ville Leino, Keskushyökkääjä AK
32 Janne Lahti, Oikea laitahyökkääjä AK

2. kenttä
42 Veli-Pekka Laitinen, Vasen puolustaja
23 Kaspars Astashenko, Oikea puolustaja
14 Pasi Nielikäinen, Vasen laitahyökkääjä
25 Jani Keinänen, Keskushyökkääjä
28 Mikko Laine, Oikea laitahyökkääjä

3. kenttä
26 Jussi Ruohola, Vasen puolustaja
7 Tuomas Immonen, Oikea puolustaja
12 Jari Sailio, Vasen laitahyökkääjä
15 Petteri Wirtanen, Keskushyökkääjä
20 Joni Lappalainen, Oikea laitahyökkääjä

4. kenttä
5 Risto Korhonen, Vasen puolustaja
16 Iivo Hokkanen, Vasen laitahyökkääjä
31 Juha-Pekka Loikas, Keskushyökkääjä
11 Jesse Pehu, Oikea laitahyökkääjä

Eli kokoonpanosta puuttuvat: David Schneider, Jukka Voutilainen, Hannu Väisänen, Janis Sprukts, Mikko Jokela ja Jani Hassinen. TODELLA heikolta näyttää.

J-P Loikas tekee tänää paluun kaukaloon mutta kuinka paljon se auttaa kerhon pelissä jää nähtäväksi. Ja kuten jatkoajan ennakossakin huomautetaan, HPK:n kokoonpanon keski-ikä on tänään alle 22 vuotta.

Kerho on pelannut puutteellisellakin materiaalilla hyvin mutta kestääkö se tällaisen loukkaaantumis-suman? Ei kestä. Kerho lähtee tämän illan otteluun rankasti altavastaajana joten unelmat noususta runkosarjan toiselle sijalle voitaneen jo haudata.

Tapparalta poissa kokoonpanosta on vain Teemu Virkkunen joten materiaalillisesti Tappara on noin pari luistimenpotkua edellä.

Tappara ja HPK ovat molemmat pelanneet todella ailahtelevasti vimmeisissä otteluissa. Tappara on onnistunut viemään pisteet viimeisissä videssä ottelussa vain KalPalta. Kerholla alla on kotivoitto kuopiolaisista mutta viimeisessä viidessä ottelussa sen lisäksi on kaatunut vain HIFK.

Tapparalle tarjotaan tässä kolmea pistettä mutta Rämön peli maalilla ja kerhon yksilöiden herääminen voi vielä nostaa kerhon taisteluun voitosta.

Tulosveikkaus: 4-2
 
Viimeksi muokattu:

aragulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kazakstanin naisten harkitseva maajoukkue
Pitkään 2,00 Veikkaukselta

Jep!

Tää kohde kyllä vaikuttaisi olevan Tapparan heiniä, niin merkittäviä poissaoloja on Kerholla. Ite hujautan muutamalla yksiköllä Tapparaa, sillä sitähän pääsee nauttimaan canal+ lähetyksenäkin.

Tukka-Jukka on taatusti virittänyt Tapparan hyvään iskuun ja luulisi sen peli-ilon löytyvän sieltä pikkuhiljaa. Hieman tahmeaahan se on olympiatauon jälkeen ollut, mutta tänään veikkaisin life is life:n soivan Hakametsässä!
 

laura-

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, HCT
Peliä lähdetään katsomaan innolla (kiitokset meidän kaikkien tyttöjen puolesta Kerholle!) ja toiveikkain mielin. Hyvältä ei näytä sairaslistan pituus, mutta toisaalta alkukaudesta peli sujui vaikka miehiä puuttui.

Tänään on erittäin hienot mahdollisuudet nuorisolla näyttää mihin kykenevät ja millä tarmolla.

Pelkään kyllä pahasti häviötä, mutta totta kai toivon voittoa.
 

Vintsukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Suomi, Panthers
Tapparan kokoonpano

Lehto
(Tuokkola)

Kauppinen - Puistola
Grönvall - Mäntylä
Pukka - White
(Mäntymaa)

Vertala - Hancock - Viinanen
Stutzel - JOjanen - Kontiola
Laine - Öhman - Venäläinen
MOjanen - Töykkälä - Mäkinen
(Nurmi)

Ensimmäistä kertaa tauon jälkeen olisi vastassa joukkue joka on sarjataulukossa Tapparaa edellä. Jos se vaikka auttaisi jätkiä löytämään jonkinlaista motivaatiota.
 

M10

Jäsen
Onko tuo Mika Lehto ollut muuten jokaikisessä ottelussa tällä kaudella maalissa? Ainakin siltä tuntuu.

J-P Loikas ei voi vielä olla läheskään täydessä kunnossa, kun nelosessa noista poisjäänneistä huolimatta aloittaa.

Tänään pääse aika moni hämeenlinnalaisteini ekaa kertaa elämässään telkkariin ja oikein vielä Hakametsän pyhätössä!

Hauska nähdä Kerhon peliä pitkästä aikaa, vaikka olosuhteet (lue: materiaali) eivät olekaan parhaat mahdolliset.
 

mukava valkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tuukka Mäntylä
Morrow10 kirjoitti:
Onko tuo Mika Lehto ollut muuten jokaikisessä ottelussa tällä kaudella maalissa? Ainakin siltä tuntuu.
Kyllä Tuokkola tais pelata ennen Joulua yhden KalPa-pelin.
Aika huonosti kyllä annettu näyttöpaikkoja siiihen nähden, että kyllä ön Lehto välillä ollu ihan pihalla.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
2 ottelua on Tuokkola pelannut (KalPa & Ässät) ja peliminuuteissa Lehdolla on mahdollisuus ohittaa Tim Thomasin ennätys viime kaudelta. Ottelumääräksi näyttäisi olevan tulossa sama kuin Thomasilla, eli 54.
 

Keikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tapparan kerroin on näköjään 1,75 eikä 2,00. Onkohan Veikkaus muokannut kertoimia kokoonpanojen julkistamisen jälkeen. Se on silti tarpeeksi iso minulle. Siihen sijotetaan.

Eipä tietenkään haittaisi vaikka ei osuisikaan, mutta kun ei tuolla miehityksellä yksinkertaisesti voi voittaa sarjanelosta vieraissa. Rämön unelmapeli voisi Kerhon pelastaa, mutta taitaa olla liikaa vaadittu yhdeltä mieheltä.
 

D.O.C.

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Junnukerho vie Tapparaa tänään kuin mätää kukkoa. 3 pistettä Hämylinnaan. 3. ja 1. kenttä tekee noin 4 maalia ja Louhi mättää näistä 2.
 

Knight76

Jäsen
Suosikkijoukkue
London Knights
Voihan Pukan takatukka...

Veikolla kerroin oli tarkalleen klo 13.13 vielä tasan 2.00 Tapparan voitolle, kun minä sitä pelasin. Nythän ne on laskenut sen tosiaan tuohon 1.75, kun ovat huomanneet HPK:n kokoonpanon. Piti pelata kyseisen pelin kautta useampi rivi PAF:fin kautta, mutta ei ollut koko kohde enää auki aamupäivällä, kun eilen illalla vielä oli auki.

Itse pelistä en odota mitään, ei edes Rämö pysty pelastamaan tilannetta (vaikkakin on ollut viime peleissä todella hyvä), vielä kun muistelee vaikka 10 viimeistä peliä, niin ei hyvää lupaa. Tapis on kumminkin lähes parhaalla kokoonpanolla liikkeellä.

Tap 2,3,4 ja Hpk 0,1 tohon haarukkaan lopputulos mun kuvitelmissa osuu.

Mulla on semmonen kutina, että Latvian parempi jannu vielä pelaa tämän kevään aikana... Huom! Kutina...
 

Master God

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallokerho
Oluthuone Leskiseen matkamme käy...

Illan peli taitaa tulla Canalilta, joten suuntaan Oluthuone Leskiseen, kun Canalia ei ole tullut hankittua eikä tuo helvetin Explorerikaan toimi siten, että saisi pelin netin kautta näkyviin.

Aika vajaamiehisenä taas lähdetään, mutta onpahan ainakin Loikas kokoonpanossa. Onkos kellään tietoa, että pystyykö Juhis pelaamaan ihan täyspainoisesti vai onko vaan penkinlämmittäjänä?

Voutilainen, Scheider ja Jokela kun tuohon saadaan vielä niin ihan joukkueelta se minusta näyttää. Tästä toki voidaan olla montaa mieltä. Toivottavasti Vode istutetaan jatkossa laitaan, kun noita pystyviä senttereitä rosterissa kerran on.

Ei kai tässä sitten muuta kuin traktori, ry, hamekangas, tukka-jukka, janne ojasen syöttöpisteet ja kahva. Niin ja 0-6.
 

Baikonur

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tapparalle on tarjottu jo useita kertoja tasoitusta vastustajan kokoonpanon muodossa, eikä lopputulos ole aina vastannut ennakkospekulaatioita. Eli vaikka HPK:lta puuttuu useita tärkeitä pelaajia ja Tappara vastaavasti pelaa parhaalla mahdollisella kokoonpanolla (Virkkusta lukuunottamatta) on x tai jopa 2 täysin mahdollinen. Toki toivon, että viime peleissä tahmeasti esiintynyt Tappara saisi pelinsä kuntoon ja maalintekoa päästäisiin toden teolla harjoittelemaan. Parhaimmillaan tämän kauden Tappara liikkuu hyvin kuin myös puolustaa tiiviinä viisikkona. Muutaman kerran on paikanpäällä päässyt näkemään ensimmäisen erän jyräämisen johtavan pelin ratkeamiseen. Tosin muutaman maalin johdossa harrastettu passivoituminen ei kaikkia vastustajia vastaan toimi takaiskuitta. No, nähtäväksi jää, kuinka tänään kupletin juoni etenee.

Taisi olla viimeksi sama tilanne Hämeenlinnassa Tapparaa vastaan, että Kerholta puuttui pirusti ukkoja. Silloinkin peli oli tiukka, tosin Kerhon vaakakuppia tasoitti kotikenttäetu. Eipä käy kateeksi Kerhon loukkaantumistilannetta, joka on oikeastaan vaivannut pitkin kautta suht tasaisesti 5-8 äijän voimalla. Samaan hengenvetoon täytyy toivoa terveyttä Kirvesrintojen rintamalle. Varsinkin, jos kevät jatkuu pelien merkeissä pitkälle huhtikuuhun. Toivossa on lysti elää.
 

Keikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Baikonur kirjoitti:
Taisi olla viimeksi sama tilanne Hämeenlinnassa Tapparaa vastaan, että Kerholta puuttui pirusti ukkoja. Silloinkin peli oli tiukka, tosin Kerhon vaakakuppia tasoitti kotikenttäetu.

Silloin Kerholta puuttui Jokela, Sprukts, Wiikman, Loikas ja Lahti. Nyt puuttuu Jokela, Sprukts, Hassinen, Voutilainen Schneider ja Väisänen. Näissä loukkaantumislistoissa on erittäin suuri ero. Tällä kertaa loukkaantuneena on paljon enemmän avainpelaajia. Poissaolijoista Väisästä lukuunottamatta kaikki. Ja kun kerhon tämän päivän rosteria katselee, niin ei noilla miehillä paljoa peliä rakenneta.

Ja kuten itsekin sanoit viimeksi peli oli HML:ssä. Jos näin olisi tänäänkin olisi tilanne toinen.

Mielenkiintoista tämänpäiväisessä pelissä kerholaisittain on nähdä miten Wirtasen ketju ottaa vastaan suuremman roolin. Olenkin jo tässä Kerhon "laman" ja loukkaantumissuman aikana hieman odotellut juuri näille kavereille lisää vastuuta kun kerran peli on kulkenut. Esim Wirtanen vain rohkeasti ykköseen ja Voutilainen laitaan kunhan palaa kokoonpanoon. Voisi Petteri hyvinkin tehdä "Perttu Lindgrenit". Sailio vielä toiseen laitaan pörräämään... Olisi mielestäni ainakin kokeilemisen arvoinen.
 

DaHolla

Jäsen
No eipä hyvältä näytä kerhon rosteri, lievästi sanottuna. Toivon mukaan äijiä nyt parantuis ees pleijareihin jonkin verran. Mutta itse pelistä, nyt on kyllä aika paha sanoa lopputuloksesta yhtään mitään. Vaikka paperilla tällä hetkellä Tappara on paljon vahvempi niin yleensä näiden 2 joukkueen ottelut ovat olleet erittäin tasaisia ja suht viihdyttäviä. Pitää raahautua juottolaan katsoon peliä ja varsinkin J-P Loikaksen paluuta.
 

H P K

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Hohhoijaa!!! Kyllä on käynyt ukot vähiin mutta Kerhoon luotetaan silti kuin seinään. Todella mielenkiinnolla odotan Wirtasen popppoon esityksiä jos vaikka tulis enemmän vastuuta myös hyökkäyspäässä kun on viime aikoina peli toiminut aika mallikkaasti. Enkä ollenkaan usko etteikö J Jalonen uskaltaisi tässä tilanteessa antaa pojilla todellista mahdollisuutta...
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Mitäpä tuosta sanoisi. Kerhon miehet pelasivat kuin juniorit ja juniorit pelasivat kuin miehet. Tappara jyräsi ansaittuun voittoon olemalla yksinkertaisesti parempi. Ja toivottavasti Jani Hassisen kommentti siitä, että hän olisi ainoa pelaaja joka ei kerhosta pelaa pleijareita pitää paikkansa.
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Ihan niin kuin Jalonen totesi, niin kyllähän tämän illan Kerho ei vaan riittänyt. Mitenkään mahdotonta suoritusta ei voittoonkaan olisi tarvittu, mutta ensimmäisen erän totaalisen koomailun jälkeen HPK joutui liian pahaan siltaan.

Kovinkaan pahasti Kerho ei edes joutunut tapparoissa roikkumaan, mutta liikaa niitä jäähyjä kuitenkin tuli. Alivoimaakin pelasivat ihan hyvin, mutta silti Tappara pääsi iskemään kaksi maalia. Toisen erän lopun maalin Rämö onnistui imuroimaan(jos siitä edestä ei tosiaan kukaan juuri oikeaan aikaan luistellut) ja se oli sitten lopullisesti Kerholle tänään liikaa. Stutzelin maaliinkin Rämö antoi nappisyötön. Toisaalta sama mies otti kyllä todella hyviä koppejakin.

Wirtasen ketju toimii ja se sai tänään luotua ne Kerhon harvat tilanteet. Muiden ketjujen pelaaminen on sitten jostain syystä =) enemmän tai vähemmän sekaisin. Kotiedussa nyt ainakin ollaan vielä vahvasti kiinni, vaikka sekin kyllä vaatii vielä joitain pisteitä varmistuakseen.

Rönnin rankkarituomio oli ainakin enemmän perusteltu kuin mitä HIFK-matsissa Rinkelinmäellä.
 

Borre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tapparan tarpominen viime aikoina on ollut niin surkeaa katseltavaa, että tänään oikein viihtyi hallilla. Edelleen tuli käsittämättömiä seisoskeluvaiheita ja harhasyöttöjä, mutta monella osa-alueella oli tullut selvää parannusta. Toki täytyy myöntää, että Kerho hyytyi pahasti loppua kohden.

Stutzel jatkoi maaliputkensa nyt kolmen ottelun mittaiseksi. Hyvä hyvä ja jatkossa samaa, niin tulee lisää hyvää. Mäkinen ja Vertala veivasivat komeat maalit. Olisikohan tapparalaiset oppineet, että ottelun loppupuolella ei kannata yrittää komeita rystynostoja, vaan jäätä pitkin pelaaminen on paljon varmempaa tuossa sohjossa.

Grönvallin poissaollessa Pukka ja Mäntymaa saivat reilusti peliaikaa. Usein olen kritisoinut Mäntymaata, mutta nyt hän pelasi hyvän pelin. Muutamia kertoja Mäntymaa pelasi itsensä ulos hätäilemällä, mutta liikettä oli mukavasti.

Koko joukkueelta hieno nousu heikkojen esitysten jälkeen. Tästä on hyvä jatkaa.
 

M10

Jäsen
Onnittelut Tapparalle voitosta. Oikea joukkue voitti.

Kerho pelasi juuri niin hyvin, kuin tuollaisella materiaalilla voi pelata. Jos totta puhutaan, niin eihän esim. joku Ruohola ole vielä mikään liigatason pakki. Astashenko ja Laitinen pelasivat alle tasonsa ja Wirtaset jatkoivat hurjaa menoaan.

Tuossa pelin tiimellyksessä kuitenkin todettiin kaverin kanssa, että HPK:n suurin vapaamatkustaja/alisuorittaja on Janne Lahti. Peliaikaa tulee riittämiin, eikä mitään tapahdu. Ei siis mitään. Pistäkää vaikka se Huilla sinne.
 

Master God

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallokerho
- Tappara pelasi hyvin: Wirtasen ensimmäiseen maaliin johtanut tilanne taisi olla Kerhon ainoa yv-hyökkäys koko pelissä
- maalin edustat olvat Tapparan
- väärät vaihdot olivat tyhmiä, muutenkin liikaa jäähyjä taas
- Wirtasen ketju oli hyvä
- Rämö oli hyvä, paitsi läpiajoissa
- Rönn ja Rönnin rankkarituomiot ovat suuri vitsi
 
F

Flonaldo

- Tappara oli selvästi parempi joukkue. HPK ei päässyt missään vaiheessa maalipaikoille. Muutenhan pelitapahtumat olivat suht tasaisia, mutta Tappara onnistui Rämöä hätyyttelemään, kun taas Lehdon iltapuhde oli todella helppo.

- Kuten jo on todettukin pelasivat Kerhon junnut (8 kpl) erittäin hyvin, mutta veteraaniosasto ei ollut läheskään samalla tasolla. Wirtaselle voinee piirrellä ensi kautta varten kakkossentterin tontin - kahteen ensimmäiseen ketjuun nuoret klassikkomuotista valetut taitosentterit.

- Rönn oli taas... no, huono. Jokaisen jäähyn syyksi olisi voinut laittaa "kaatuminen". Kahvata sai pirusti, mutta lähes jokaisesta kaatumisesta palkittiin istunnolla. Sinällään hyvä ja kokenut veteraanituomari, mutta tuossa on Rönnin "sokea piste".

- Rankkarituomio, huoh. Ihan kiva, että on taas korostettu linjauksissa lisää rankkareita annettavaksi. Mutta ei kai se sitä tarkoita, että jos pelaaja ei tee läpiajosta maalia, pitää tuomita rankkari, vaikka puolustaja ei olisi tehnyt minkään valtakunnan rikettä. Laamanen runkkaili penkillä Rönnille.

- HPK:lta kaksi vuosituhannen tyhmintä väärää vaihtoa. Avauserässä Hietanen hyppäsi kentälle kiekollisen pelaajan viereen, ihan vaan ilmeisesti vittuillakseen. Immonen puolestaan sitten aiheutti kahden miehen ylivoiman vähintään yhtä tyhmällä tempulla. Jalonen ei juuri säästellyt sanojaan näitä uunoja ja idiootteja soimatessaan.

- Kerho on myös vaihtanut loukkaantumistiedottamislinjaansa jo pleijarivaiheeseen. Haistelen kuitenkin, että koko nelikko Jokela-Vode-Dee-Sprukts pelaa kuitenkin vielä tällä kaudella.

- Nielikäinen filmasi niin pasimaisesti kuin vain mahdollista Hancockille jäähyn. Ja kaksi minuuttia myöhemmin Lehto sitten heitti ihanasti kuperkeikkaa, kun Pasin "ajoviima" ilmeisesti oli todella voimakas...
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Master God kirjoitti:
Rönn ja Rönnin rankkarituomiot ovat suuri vitsi

Läpiajo, maila käytöön maalinteon ehkäisemiseksi. Mikä on tuon selvempi rankkarinpaikka. Täysin oikea tuomio, lisää näitä.
 

Master God

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallokerho
Rinksu kirjoitti:
Läpiajo, maila käytöön maalinteon ehkäisemiseksi. Mikä on tuon selvempi rankkarinpaikka. Täysin oikea tuomio, lisää näitä.
Sopii mulle, mutta kun näistä ei anna kuin Rönn. Ja sitä paitsi kyllä se kiekko karkasi jostain ihan muusta syystä kuin Laamasen pienestä naputtelusta.
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Master God kirjoitti:
Sopii mulle, mutta kun näistä ei anna kuin Rönn. Ja sitä paitsi kyllä se kiekko karkasi jostain ihan muusta syystä kuin Laamasen pienestä naputtelusta.

Itseä aikanaan, kun Miettiset ja kumppanit pelasivat kerhossa nimenomaan vitutti kun kyseisistä tilanteista ei vihelletty rankkareita. Laamanen ei naputellut vaan kahvasi tässä kyseisessä tilanteessa.
 

laura-

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, HCT
Olipahan peli..

Itse peli hävittiin, mutta hauskanpitoa ei sekään estänyt. Loppuun asti jaksettiin kannustaa sillä äänellä mitä nyt likkaporukasta lähtee. Missä ihmeessä oli se kerhon fanibussi entäpä tunnelma Hakametsästä?

Kerho pelasi erittäin hienosti tuolla kokoonpanollaan ja Wirtasta ei voi kuin kehua. Hienoa junnut!

Ääni lähti, mutta tunnelma oli mahtava meidän porukan kesken ja saatiin paljon uusia vinkkejä omaan toimintaan. Olipahan hauskaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös