Tappara - HPK 30.12. Hakametsä

  • 15 521
  • 131

Pitkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Re: Jalonen puhui itsensä pussiin

Viestin lähetti Jaakkima
Jalosen mielestä on siis ok Tom Koivisto saa pelata HPK:ssa ylikäyrällä mailalla mutta ei vastustajan riveissä! Jukka, sulla on selkärankaa ja selvät arvot minkä mukaan toimia. Jatka näin, olet esimerkki kaikille Suomen nuorille.
Kun Tom Koivisto pelasi HPK:ssa, Jalonen oli Ilveksen valmentaja. Mutta ihan miten vaan...
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Viestin lähetti Jaakkima
PS. Aallon haastattelu 957:ssa oli naurettava, kannattaisi miettiä mitä sanoo ettei tule naurunalaiseksi.

Niin, ottamatta sen enempää kantaa tähän naurunalaiseksi joutumisväitteisiin, niin sanottakoon, että Aallon haastattelussa puhuttiin kerrankin jotain muutakin, kuin niitä iänikuisia latteuksia joita kuulee poikkeuksetta jokaisessa haastattelussa.

Tästä siis pointsit paitsi Radio957:lle, myös Aallon Tempulle.

Tietenkin, onhan muistettava, että Tampere on perinteinen jääkiekkokaupunki, jossa ei taideta oikein suvaita uusia tuulia, etenkään lätkään liittyvissä radiohaastatteluissa. Eikä varsinkaan jos voittoisa vierasjoukkuelainen näitä uusia tuulia esittelee.

Ma kusun vaan.

Täältä tähän
 

Fossey

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Viestin lähetti ervatsalo
Niin, ottamatta sen enempää kantaa tähän naurunalaiseksi joutumisväitteisiin, niin sanottakoon, että Aallon haastattelussa puhuttiin kerrankin jotain muutakin, kuin niitä iänikuisia latteuksia joita kuulee poikkeuksetta jokaisessa haastattelussa.

Mitäs tuo suuri suosikkini mikin ääressä lateli kun sitä nämä iänikuiset itkijät kovasti naurunalaiseksi väittelivät? Itseäni huvitti kovasti muuan HPK-lasit omaavan ystäväni kommentti Hakiksen käytävillä ennen peliä. Tämä herra pohti ääneen minulle, mahtaako Jalonen tänään mittauttaa Grönvallin älykkyysosamäärän jäähyn toivossa.

Noh, niinhän siinä sitten kävikin, että Grönvallin ÄO mittautettiin toisessa erässä. Tuloksena pelirangaistus. Ihan hyvä taktinen veto. Saas nährä mitä mitataan Kärppää vastaan. Kiinnostavaa on myöskin, onko Tenkura pelikiellossa päähän kohdistuneesta hyppytaklauksesta, vai saako Telottu Tsekki livahtaa kuin kärppä turkistarhasta kettutyttöjen iskun jäljiltä...
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Meidän Jukka on kyllä kova jätkä!

On se! Eilenkin puhui yhden vastustajan pelaajan ulos pelistä. Katsoiko kukaan, mitä siellä Kerhon vaihtoaitiossa tehtiin Santalan kädelle sen kuvitteellisen huitaisun jälkeen? Ettei vaan olisi tylsällä paperiveitsellä nyrhäisty ihoa rikki sen verran, että filunki menee läpi? Jukalla on munaa! Teloo vaikka omia pelaajiaan, ja aloittaa ykkössentteristä, että pelistä tulisi voitto. Jee!

Sitten vähän toisenlaiseen sävyyn. Tuon videoklipin mukaan Kuki on periaatteessa kiekollinen hetkellä, jolla Somervuori tulee häneen kiinni. Somervuoren kosketus ei ole sääntöjen mukainen, mutta näitähän näkee nykyliigassa kymmeniä joka pelissä - valitettavasti. Kukilta on kiekko karannut, ja hän tietysti lähtee sen perään. Tasapaino menee Eeron takia ja Santala ehtii kiekkoon ensin. Kuki yrittää mailallaan häiritä Santalaa, ja maila osuu käteen. Ei tahallinen vahingoittamisyritys, mutta mites se sanonta mailasta ja vastuusta menikään?

PS. Näköjään Jalosen jengille häviäminen on joillekin silkkaa suolaa haavoihin.
 

susi

Jäsen
Peli oli taas sitä tuttua tehotonta pyörittämistä. Tähän sitä on nyt tultu. Tarvitaan aivan huima määrä työtä per tehty maali tällä hetkellä. Enpä tiedä onko tuohon apuun edes mitään vippaskosteja. Ei näytä ainakaan Rautakorvella olevan. Vastustaja saa taas pelissä kuin pelissä maalipaikkoja aikaan varsin helposti ja niistä myös isketään maalit Tapparan verkkoon suurella prosentilla. Ottelun tulos oli varsin odotettu ottaen huomioon molempien joukkuiden pelillisen tason tällä hetkellä. Viime kausina Hpk:ta onkin Tampereella pöllytetty ankaralla kädellä joten joskus senkin täytyy loppua. Tästä kaudesta taitaa tulla Tapparalle varsin tukala, pudotuspeleihin menosta ei ole varmuutta, mestaruuspuheet voidaan unohtaa ja ensi kaudeksi joukkueen tulee muuttua radikaalisti. Tarvaista, Luomaa, Venäläistä ym. ei tule ikävä. Lehto, Saravo, Pirnes ja Kuki. Siinä miehet jonka ympärille uutta Tapparaa olisi syytä rakentaa.

HPK:sta jäi mieleen erityisesti polvitaklaaja-Miettinen sekä tietysti Toivonen maalissa. Toivonen poimi varsin helposti Tapparan löysiä siniviivakuteja, sekä muutamissa tilanteissa olisi odottanut tapparalaisilta (mm.Tarvainen ja Pirnes) hieman parempia ratkaisuja koska Toivonen ei noissa tilanteissa edes joutunut koville. Miettinen taas jäi mieleen jo ensi erästä jollon Bisset sai maistaa urakalla Miettisen puutavaraa. Heti pelikatkon tultua Miettinen lähtikin nopeasti luistelemaan karkuun Bissetin huudellessa miehen perään. Jatkossa sitten nähtiin ottelun törkein tilanne Miettisen toimesta kun nähtiin se äijän tyyliin kuuluva polvitaklauskin. Loukkaantuminen tuosta tilanteesta oli todella lähellä ja Tapparan pelaaja saakin kiittää onneaan tilanteesta ettei pitempää huilia tullut.

Niin ja sitten tuo case Kuki-Santala. Näin tilanteen selvästi hallilla sekä tämän jälkeen myös useammasta hidastuksesta. Tilanteessa hpk:n ottelussa pelaaman tyylin mukaisesti Tapparan kiekollinen pelaaja Kuki kaadetaan koukulla jäähän. Tämän johdosta Kuki menettää tasapainonsa, kaatuu eteenpäin ja yrittää vielä tavoitella kiekkoa. Tässä vaiheessa Santala on ehtinyt siihen väliin ja Kukin maila osuu käteen. Puhdas vahinko, jo tapahtumahetkellä totesin että kaksi minuuttia tuosta olisi voinut viheltää. Ihmetykseni olikin suuri kun Repo päätti Hpk:n pelaajia jutusteltuaan antaakin Kukille tuosta pelirangaistuksen. Hpk:n puolustaja taas ei tietenkään saanut koukkauksestaan Revolta mitään jäähyä. Huvittavaa oli myös tuon tapauksen jälkeiset vaihdot jolloin Tapparan pelaajista mm. Pirnes sai käsilleen mailasta varsin rajusti.

Vaihtovirhe olikin sitten totaalinen kämmi koko tuomarikolmikolta. Yleensähän linjamiehet nuo rikkeet viheltävät mutta tällä kertaa linjureiden ohella myös Repo oli tilanteesta täysin paitsiossa. Täytyy ihmetellä miten tuomarit näkivät tuon Tapparan vaihtovirheen kun tämä Hpk:n oli kahta kertaa selvempi ja sitä ei vihelletty. Sattumaako tuo? Hallissa kaikki muut paitsi tuomarikolmikko näki tilanteen ja sehän siinä Grönvallin jäähyssä entistä huvittavampaa olikin. Sen verran täytyy todeta että vaikka Tapparalta tuossa tilanteessa päivänselvä 5-3 yv tilanne riistettiin pois, ei siitä Tappara kuitenkaan olisi ratkaisua tehnyt koska sen verran heikkoa tuo yv-peli on.

Tapparalta odotan selvää vastuunkantajaa jatkossa. Tarvainen on aivan kadoksissa, ei saa mitään aikaan ja hukkaa joka ainoan saamansa maalitilanteen. Ojanen ei pysty pelaamaan kapteenin vastuun edellyttämällä tavalla vaikka Jannella olisi ollut tilanne laittaa Tappara johtoon heti Kangasniemen tasoituksen jälkeen. Lopuksi puolustajat saavat suurimmat syyt vastaiskuihin. Täysin vapaasti vastustajan kaverit maalipaikoilla. Kuivalainen ei nyt pettänyt erityisesti mutta ei loistanutkaan. Ainakin pari maalia olisi ollut otettavissa. Toivottavasti Lehto on taas pian pelikunnossa.

Hpk voitti hyvän ylivoimansa turvin. 5vs5 pelissä Tapparalla ei suurempia vaikeuksia. Eilen vain tuo voittomaali oli selkeä virhe pelaaminen koko Tapparan viisikolta juuri tehdyn tasoitusosuman jälkeen. Muut Hpk:n maalit taas olivat tehtyjä yv-maaleja. Kaksi viimeisintä siinä vaiheessa kun Tapparalta oli peli-ilo jo kadonnut. Ei nämä tappiot oikestaan enää edes vituta. Jos pudotuspeleihin päästään, niin toivottavasti vastaan tulee Jokerit jolla myöskin tekee todella tiukkaa tehdä enemmän kuin 1 maali per ottelu. Näin Tapparallakin olisi pienet mahkut menestyä.
 

Stentor

Jäsen
Kahvaus virallisestikin sallittua

Lainaus Aamulehdestä:
"Otteluvalvoja Raimo Sepposen mielestä tuomaristo toimi tilanteessa aivan oikein.
– Kuki oli kaatumassa pienen kahvauksen seurauksena. Kaatuessaan hän iski kaksin käsin mailallaan, ei osunut kiekkoon, vaan Santalan käteen. Siinä oli kaikki ison rangaistukset perusteet olemassa. Maila pitää hallita, Sepponen selvitti."

Sepponen ei näe mitään virhettä tuomarin työskentelyssä tämän jätettyä kaatumiseen johtaneen kahvauksen rankaisematta. Tämä tarkoittaa, että liiga hyväksyy nämä "pienet kahvaukset".
Mikä muuten on "iso kahvaus", jos pieni johtaa vastustajan kaatumiseen?
 

NK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Re: Jalonen puhui itsensä pussiin

Viestin lähetti Jaakkima
Jatkoajan raportissa Jalonen myöntää että hän ja pelaajansa ovat tyhmiä ja uunoja. Uskomaton selittelijä. Meinaako hän ihan tosissaan saada vielä jostain muusta joukkueesta (Suomesta) valmentajapaikan näiden(kin) sekoilujen jälkeen ??

"- Ei meilläkään kaikilla ole sääntöjen mukaisia mailoja".

"- Emme kai ole mitään tehneet väärin. Jos joku jätkä vetää tuollaisella mailalla ja sille ilmoitetaan, ettei kannata pelata tuollaisella. Mielestäni se on pelaajan ja valmentajan tyhmyyttä, että hän tulee jäälle sellaisen mailan kanssa, että voimme mittauttaa sen. Hehän ovat ihan uunoja. Vastuu on ihan jollakin muulla kuin meillä, kommentoi Jalonen värikkäästi ja voimasanoilla värittäen pelaamista ylikäyrillä mailoilla.

Edit: Luin raportin loppuun saakka. Jalosen mielestä on siis ok Tom Koivisto saa pelata HPK:ssa ylikäyrällä mailalla mutta ei vastustajan riveissä! Jukka, sulla on selkärankaa ja selvät arvot minkä mukaan toimia. Jatka näin, olet esimerkki kaikille Suomen nuorille.

Ja selitykset jatkuu:
"Mutta kova jätkä pitää olla, että rupeaa mittauttelemaan mailoja, sillä siitä voi tulla itselle jäähy..." -Jukka Jalonen

JepJep. Myös sukeltelijat ovat ilmeisesti tosi kovia jätkiä sillä sukelluksestahan voi saada jopa kymmenen minuutin jäähyn.

Tänään lähtee postissa pieni sievä kukkahame HPK:n toimistolle, Jukka Jalosen nimellä varustettuna. Onnittelukortissa teksti: "Kovalle jätkälle"
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Viestin lähetti susi
Kuivalainen ei nyt pettänyt erityisesti mutta ei loistanutkaan. Ainakin pari maalia olisi ollut otettavissa.
Tuntuu hieman hassulta puolustella vastustajan maalivahtia, mutta mitkä noista maaleista olisi ollut otettavissa?

1-1 Miettinen pistää tyhjiin, kun kiekko tulee tolpasta suoraan lapaan

1-2 Barbaba saa poikittaissyötön maalin eteen parhaalle tekopaikalle

2-3 Aalto vetää ranteella siniviivalta, kun Kenig liukuu maalin editse ohjaten parista metristä kiekon sisään

2-4 ja 2-5 Molemmissa laukaus muuttaa suuntaa Kerhon pelaajasta maalin edessä
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Karvasta kalkkia Vesureille

Kyllä tappio on kova pala niellä, etenkin Tapparalaisille.
Eilen tuomari oli perseestä, mutta ei se nyt täysin Tapparaa vastaankaan viheltänyt. Mm Miettisen jäähy puhtaasta perstaklauksesta oli aivan naurettava. Repo taisi maksella vanhoja velkoja HPK:lle viime kauden kolmannesta Jokerit välierästä. Tuolloin muuten Tappara-fanien mielestä kaverin puolueellisuudesta ja paskuudesta puhuminen oli katkeruutta, paskanpuhumista ja huonoa häviämistä.

Taitaa muuten Tapparalaisia hiukan ottaa aivoon, kun oman Tukka-Jukan teesit ei enää mene perille tai ovat vanhentuneet. Kaverihan tekee nykyään muuten itsestään pellen jo MTV3:n mainoskatkoillakin. Tuska päällä ja pleijareihinkin pääsy tiukilla eilisenlaisella viimeistelyllä ja maalivahtipelillä!
 

AJL

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Aitiopaikalta aistittuna

Paikanpäällä olleena ja ottelun tapahtumia yön sulateltuani totean seuraavaa:

Tapaus Kuki/Santala: Tilanne lähti siitä kun Pirnes taklasi punaviivan tuntumassa Somervuorta laitaan ja kiekko jäi pelattavaksi. Kiekkoon ehti ensimmäisenä Kuki, joka kaarsi sen kanssa punaviivaa kohden. Tässä kohdassa ikävän tapahtumasarjan alullepanija (Teemu Aalto, ei siis Somervuori) astui valokeilaan. Teemu koukkaa Kukin takaapäin nurin, kiekko karkaa ja kaatuessaan Kuki huitaisee (kaksin käsin mailassa kiinni) karkaavan kiekon perään yrittäen lyödä sen paikalle ehtineen Santalan ulottumattomiin. Santalan epäonneksi holtittomassa asennossa suoritettu "sinnepäin" suoritettu huitaisu osuu hänen käteensä.

Tahaton teko, kuitenkin rangaistuksen arvoinen. Tosin tapa jolla rangaistus sitten toteutettiin jätää ilmaan monta kysymysmerkkiä. Itse en tiedä (kun en ole Repo) kuka tapausta Revolle selvitti, ja sitä tietää tuskin kukaan muukaan. Miksei muuten Aallolle tullut päivänselvästä koukusta jäähyä?

Miksi Repo ei mennyt kysymään linjamiehiltään (tai jopa Rautakorvelta) tilanteesta kun Grönvall huomautti hänelle HPK:n selvääkin selvemmästä vaihtovirheestä? Uskon, että Grönvallin hihat paloivat siitä kun Repo ilmeisen ylimielisesti siivuutti Jannen kysymyksen asian tiimoilta. No, tämä on tietysti vain mutua, mutta siltä Revon kommentti Jannelle ainakin katsomoon näytti, jos nyt elekieltä osaan yhtään tulkita.

Hirveästi ottelussa ei kahvaa käytetty, mutta varsinkin ensimmäisessä erässä se kyllä oli vierasjoukkue joka tätä pahetta (kuten painiakin) enemmän harrasti. Mutta kuten totesin, kaiken kaikkiaan melko kahva/painivapaa ottelu kuitenkin oli.

Läpi ottelun muuten HPK:n ykkönen (M-S-S) oli enemmän kuin pulassa Tapparan kanssa, jatkuvaa pitkän heittelyä, siis tasaviisikoin. YV:llä Santalat olivatkin sitten tutun loistavia. Parasta osaamista esittikin HPK:sta kaksikko Kucharcik/Pardavy. Todella loistelias kaksikko, varsinkin K oli selkeästi kentän dominoivin pelaaja. "Asiantuntijaraadit" jättivät jostain kumman syystä miehen täysin vaille huomionosoituksia.

Tapparasta ei paljon ylistyssanoja voi valitettavasti käyttää. Jotenkin vaikuttaa siltä, että jotain on pahasti pielessä. Koko joukkue (paria poikkeusta lukuunottamatta) on jäällä valtaosan pelejä kuin joukko tuskissaan olevia zombeja. Sen verran tuskaisen ja apaattisen näköisiä otteet välillä ovat. Tuska kasvaa koko ajan, pelejä hallitaan ja hävittään maalinteon tuskaan. Eilenkin, vaikka oltiin enemmän vajaalla maalivahtien torjunnat olivat Toivonen 30 ja Kuivalainen 28.

Tuomari oli mikä oli, mutta näillä mennään mitä on. Totuushan on, että kyllä ne viirupaidatkin ovat vain ihmisiä ja kusevat homman pitkässä juoksussa molempiin suuntiin.

Summa summarum; Parempi voitti kuten aina. Tappara oli parempi tasaviisikoin, mutta HPK:n erikoistilannepelaaminen ja viimeistelytaito ratkaisivat ottelun.

On se muuten kumma kuinka suurimmat asiantuntijat heittelevät täälläkin radiosta nähtynä suureen ääneen sitä suurinta ja ainoaa oikeaa totuutta.

Pss. Parempaa Uutta Vuotta kaikille, varsinkin Tapparalle!

-Teisa: Olemme joukkueen kanssa laatineet taktiikan niin, että Jokereita ei saa päästää vastaiskuihin!-
 

Fossey

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Viestin lähetti susi
HPK:sta jäi mieleen erityisesti polvitaklaaja-Miettinen sekä tietysti Toivonen maalissa.

Olitko hallissa vai luetko tilastoja? Oletko sokea vai idiootti? Onko Miettisellä polvi perseessä?

Kahvis-fanit ovat surkeita häviäjiä. Hävisitte, koska olitte huonompia.. Onhan HPK:n voitto toki tavallaan Jalosen syytä kun mies on piiskannut jengin niin hyvään tahtiin.
 

susi

Jäsen
Viestin lähetti tommilin
Olitko hallissa vai luetko tilastoja? Oletko sokea vai idiootti? Onko Miettisellä polvi perseessä?

Kahvis-fanit ovat surkeita häviäjiä. Hävisitte, koska olitte huonompia.. Onhan HPK:n voitto toki tavallaan Jalosen syytä kun mies on piiskannut jengin niin hyvään tahtiin.

Hallissa olin aitiopaikalla, missä sinä? Ai niin, ei ne hpk:n pojat ikinä mitään pahoja tee. Se on vain ainoastaan tapparalaiset jotka antavat näitä tahallisia sivallusiskuja.

Harmi kun unohdin, että tänne hpk-foorumille on aivan turha tulla omia näkemyksiään kertomaan. Ainoa oikea totuus on Jukka "Vittu mä oon Kova Jätkä!" Jalosen kertoma.
 

AJL

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Viestin lähetti tommilin
Olitko hallissa vai luetko tilastoja? Oletko sokea vai idiootti? Onko Miettisellä polvi perseessä?

Kahvis-fanit ovat surkeita häviäjiä. Hävisitte, koska olitte huonompia.. Onhan HPK:n voitto toki tavallaan Jalosen syytä kun mies on piiskannut jengin niin hyvään tahtiin.

Mielenkiintoista yleistystä harrastat, ja millä tyylillä. Lueppa tuo viestisi uudelleen, ja mieti onko tämä foorumi oikea paikka hengentuotteillesi?

Kyllä meillä hävitä osataan, siihen on näes totuttu viime aikoina. Meillä osataan myös kunnioittaa vastustajajoukkueita ja sen faneja. Peleissä sattuu ja tapahtuu ja asiat nähdään yleensä kahdelta eri kantilta, mikä onkin aivan luonnollista.

Jos kykysi jäsennellä asioita ja samaistua toisen asemaan tuotaa tuollaista tekstiä, jota tänne kirjoitat, miettisin sinuna kaksi kertaa ennen kuin itseäni enemmän häpäisisin.

Ps. Mielestäni Miettisen taklaus oli polvitaklaus, tosin melkoisen lievä sellainen, jos polvitaklauksesta nyt niin voidaan edes sanoa.
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Viestin lähetti susi
Harmi kun unohdin, että tänne hpk-foorumille on aivan turha tulla omia näkemyksiään kertomaan. Ainoa oikea totuus on Jukka "Vittu mä oon Kova Jätkä!" Jalosen kertoma.
Siinähän se tuli tiivistettynä. Totuus, nääs. Eiköhän nyt voida kaikki käydä uudenvuoden viettoon, kuka hyvillä ja kuka joillain muilla mielin.
 

Skeletor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, urheilullisesti avoin sarja
Hyvää Uutta vuotta kaikille! SM-liigan uudenvuodenlupaus voisi olla taklausten salliminen jääkiekossa. Eilisen tyylistä MikkiHiiri-painia ei ole kovin mukava seurata. Luoman naurattavan ryntäysjäähyn jälkeen ei uskallettu enää ottaa miestä kunnolla. Mutta eiköhän tämän vuoden itkut ole nyt itketty....
 

Fossey

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Viestin lähetti AJL
Kyllä meillä hävitä osataan, siihen on näes totuttu viime aikoina. Meillä osataan myös kunnioittaa vastustajajoukkueita ja sen faneja.

Vastustajan kunnioituksesta kertoo erityisesti nimenomaan Tappara-faneissa pitkään jatkunut Jukka Jalosen mollaaminen täysin naurettavista syistä. Vastustajan kunnioittamisesta kertovat myöskin hyvin nämä Miettisestä alituiseen keksittävät naurettavat jutut. Vastustajan, ja itse pelin, kunnoittamisesta kertoo sekin, että Tapparan juniorityöhön suunnatut lahjoitukset annetaan pelin aikana kolikkomuodossa jäälle. Kannattaisi varmaan laittaa keräyslaatikot jo oville, niin voidaan tukea juniorityötä siten. Itse en väitä, että HPK-fanit olisivat mallikelpoisia vastustajan kunnioittamisessa. Nythän mainostitkin vain Tapparalaisten kunnioittamistaitoja.

Hakiksessa on kyllä mukava käydä sikäli, ettei siellä saa roskia niskaansa. Se on ihan hyvä homma. Kunniaa siitä teille ja myöskin Ilvesläisille. Tosin eipä tuota roskaa monessa paikassa ole tullutkaan (:

EDIT: Niin, ja uudet vuodet jopa sinne Tampereelle. Jatketaan jauhamista sitten ensi vuonna.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Viestin lähetti AJL
Kyllä meillä hävitä osataan, siihen on näes totuttu viime aikoina. Meillä osataan myös kunnioittaa vastustajajoukkueita ja sen faneja. Peleissä sattuu ja tapahtuu ja asiat nähdään yleensä kahdelta eri kantilta, mikä onkin aivan luonnollista.
No ainakin sinä osaat. Sen huomasi jo objektiivisesta 'otteluraportistasi'. Olemme selvästi olleet katsomassa samaa matsia. Kehumasi Kucharcik ei ollut eilen ihan yhtä maaginen kuin mitä oli esimerkiksi HPK-TPS -pelissä, mutta maininnan arvoinen kuitenkin. Tapparassa Pirnes oli mielestäni samalla tavalla vaarallinen aina kiekon saatuaan.

Pari asiaa jäi vielä mainitsematta eilisestä. Kerho onnistui kuittaamaan molemmat Tappara-maalit about seuraavassa vaihdossa. Ilman näitä olisimme jälleen kerran jääneet nuolemaan näppejämme Hakametsässä. Ja sitten ne Kerhon oman pään purkukiekot! Kuinka monta kertaa paine kääntyi takaisin omalle maalille, kun ei viitsitä toimittaa kiekkoa siniviivan yli? Hiukan suoraviivaisemmalla pelillä Tappara olisi hoidellut pelin jo ensimmäisessä erässä ja huonot häviäjät olisivat löytyneet Kerho-leiristä. Nyt meillä kävi tuuri kummassakin päässä, ehkä ensi kerralla toisin päin.

Hyvää Uutta Vuotta kaikille!
 

Iiro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liperin Taimi
Hallissa tuli eilen oltua ja ketuttihan tuo tappio. Kukin saama tuomio tuli toki pahaan paikkaan, mutta mitä Tappara esitti ennen tätä?

Erikoistilannepelaaminenhan oli täysin kateissa. HPK oli ylivoimapeliluovuudessaan noin 78 askelta edellä ja ansaitsi voittonsa. Tapparan viime vuosien tärkein ase on kuihtunut olemattomiin. Viiden ottelun tappioputken jälkeen narinat Jalosen suuntaan ovat ymmärrettäviä, mutta kehnoja yrityksiä parantaa pelin kuvaa Tapparan suuntaan. Tapparan alamäkeen on monta syytä, liikkuvuus yhtenä, jota eivät ainakaan "huippuvahvistukset" (T. Bissett) paranna yhtään.

Ja irtoheittona loppuun: Miettisen taklaus ei ollut polvitaklaus, vaan puhdas kyynärpääosuma, jäähyn arvoisesti.
 

muaddib

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mimosanherkät Itkupillit ja Setämiehet
2-5

Ylivertainen kiekkotietämykseni tuli jälleen osoitetuksi, vaadin lahjakorttia Linnatuulen flippereihin!!

Parempi voitti, ei voi mitään, kun suksi ei luista ja pipot on koko jengillä hukassa.

HPK teki paikoista maalit.

Kuki/Santala: vahingolta näytti B2:een.

Miettisen temppua en nähnyt kunnolla, laita edessä.

Ja tommilin voi etsiä sitä idioottia vaikka peilistä, jos ei satu olemaan itse sokea.

muaddib
 

axe

Jäsen
Yhtä pahaa jälkeähän nuo mailaniskut tietysti saattavat tehdä, oli sitten kyseessä ihan tarkoituksellinen pelkästään käsille aiottukin lyönti tai sitten olosuhteiden avittama tahaton huitaisu. Ja kun liigassa tietysti edelleen rankaistaan pelkästään seurauksesta eikä mistään muusta, niin eiköhän kaksi matsia pelikieltoa Kukille ole sitten ihan ok. Onhan se sentään kokonaista yksi matsi vähemmän kuin mitä tahallisista vahingoittamisyrityksistä on saanut. Puhumattakaan siitä, että se on kolme ottelua vähemmän kuin itseään suojellessaan vahingossa vastustajan telomisesta saa.
 

AJL

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Viestin lähetti tommilin
Vastustajan kunnioituksesta kertoo erityisesti nimenomaan Tappara-faneissa pitkään jatkunut Jukka Jalosen mollaaminen täysin naurettavista syistä. Vastustajan kunnioittamisesta kertovat myöskin hyvin nämä Miettisestä alituiseen keksittävät naurettavat jutut. Vastustajan, ja itse pelin, kunnoittamisesta kertoo sekin, että Tapparan juniorityöhön suunnatut lahjoitukset annetaan pelin aikana kolikkomuodossa jäälle. Kannattaisi varmaan laittaa keräyslaatikot jo oville, niin voidaan tukea juniorityötä siten. Itse en väitä, että HPK-fanit olisivat mallikelpoisia vastustajan kunnioittamisessa. Nythän mainostitkin vain Tapparalaisten kunnioittamistaitoja.

Hakiksessa on kyllä mukava käydä sikäli, ettei siellä saa roskia niskaansa. Se on ihan hyvä homma. Kunniaa siitä teille ja myöskin Ilvesläisille. Tosin eipä tuota roskaa monessa paikassa ole tullutkaan (:

EDIT: Niin, ja uudet vuodet jopa sinne Tampereelle. Jatketaan jauhamista sitten ensi vuonna.

Ylilyöntejä sattuu puolin ja toisin. Miettinen nyt vain on niin hyvä pelaaja, että mielellään varmaan hänestä(kin) halutaan kaivaa esiin niitä "heikkouksia". Ennen kuin kannattaa tuomita kukeja sen kummemmin kuin miettisiäkään liian kovalla arsenaalilla, kannattaa edes minimaallisen objektivisuuden saavuttaakseen asettua sen "vihollisen" saappaisiin ja miettiä miltä se "törkeys" näyttäisi mikäli juttu olisikin mennyt toisin päin.

Asiallinen keskustelu on usein hakusessa tällä valtakunnan parhaaksikin kutsutulla saitilla. Se mikä ainakin minua häiritsee kaikkein eniten ovat erilaiset, laatijoidensa mielestä varmaan hullunhauskat, nimiväännökset eri joukkueista. Liigassa pelaa käsittääkseni Tappara siinä kuin HPK:kin, eikä mitkään kahvara, tuppura tai pullakerho, poikakerhosta puhummattakaan.

Se vastustajan kunnioitus lähtee juuri näistä pikkujutuista kuten seurojen oikeiden nimien käytöstä.

Miksi muuten aina se kaverin tekemä rike kuulostaa radiosta tuhat kertaa roisimmalta, kuin se oman pelaajan suorittama vastaava?
 
F

Flonaldo

Jaa niin, siä oli pelikin.

Max "Hardcore" Kenig ratkaisi ottelun, ei kukaan muu. Piste.

Ottelussa oli minkäänasteista kahvaamista harvinaisen vähän. Lähes kaikki Kerhon pelit ja paljon muuta hokia tällä kaudella nähneenä voisin todeta, että melkeinpä harvinaislaatuinen ottelu. Ne normaalit koukut mitä joka ottelussa on, niin tietysti nähtiin, mutta muuten kumpikin joukkue pelasi kahvavapaata kiekkoa.

Pelitapahtumat olivat aika tasaisia. Molemmilla ryhmillä oli aika ajoin omia hallintajaksoja ja niiden aikana peli oli yllättävänkin yksipuolista. HPK esimerkiksi vei toisen erän alkua aivan mielimäärin ja sen jälkeen Tappara otti otteen itselleen samaan tapaan.

HPK hapuili aloituksissa erittäin pahasti. Välillä Tappara taisi voittaa kymmenenkin aloitusta putkeen aivan puhtaasti. Siihen nähden onkin melko huvittavaa, että ottelun voittomaali syntyi HPK:n 100-0 aloitusvoitosta - tosin Barkov oli aloituksissa pelin heikoin.

Taklauksia ei juurikaan nähty, siihen ei kyllä tuomaroinnin linja vaikuttanut mitenkään. Eilen ei vaan ollut taklauspeli. Ne "taklaukset" mistä jäähyjä annettiin olivat kyllä kaukana puhtaista (nyrkillä päähän).

Kuki-Santala-episodia on puitu täällä jo ihan riittäämiin, mutta jos nyt vielä sallinette muutaman sanan. Aalto tosiaankin olisi ansainnut kakkosen. Mutta niin ansaitsisi moni muukin pelaaja yhden lätkämatsin aikana. Jos nuo kaikki lillukanvarret puhallettaisiin, niin vaihtopenkin ja jäähyaition paikat saisi vaihtaa päikseen.

Kukin tarkoituksena ei ollut huitaista Santalan kättä säpäleiksi, mutta kun tuollaisia temppuja suorittaa, niin se menee kyllä törkeän huolimattomuuden piikkiin. Jos otat riskin, niin kärsit myös seuraukset. Ja kun linja on se, että loukkaantumiseen johtavista tilanteista lähtee pihalle, niin ulosajohan on selviö.

Jalonen pyysi Tuulolaa pyytämään Repoa tsekkaamaan Santalan käden. Näin kävi ja linjuri Orelma kertoi huitaisusta. Ei siinä sen kummempaa, nyt vaan rangaistuksen antaminen suoritettiin normaalista poikkeavalla tavalla. Turha siitä on sen kummemmin valittaa, Kuki itse sen huitaisun suoritti ja Santalan käden rikkoi. Eivät Kerho-fanitkaan kovin kovaäänisesti itkeneet Mäkelän ulosajosta ja seuranneesta kolmen ottelun pelikiellosta - toki normaalit valitukset kuuluvat asiaan ;-)

Grönvallin suihkukomennus oli ihan omaa tyhmyyttä. Jos nyt verrataan tuohon toiseen tilanteeseen, niin Tuulola kävi kiltisti tiedustelemassa tuomarilta asiaa. Röönvalli sen sijaan lasketteli perkeleet heti ensimmäiseksi ja sitten kerjäsi vielä itselleen "aplodeillaan" lisää.

Erityisesti itseäni ihastutti Korkeavuoren kypsä esitys. Hätävaramiehenä heti kovaan paikkaan ja erinomainen, virheetön suoritus. Kaksi peliä ainakin takuuvarmasti luvassa ja vaikka ei loppukautta Kerhossa pelaisikaan, niin erittäin mielellään sitten jamppa Hämptoniin kauden päätyttyä.

Max Kenigin itseluottamus on huipussaan. Pelicans-matsin parit jalkakikat vielä tuoreessa muistissa, sitten Tapparan parista pakista heittämällä ohi, mutta pahaksi onneksi kiekko karkasi. Ja sitten tietysti loistavalla yksilösuorituksella voittomaali.

Kerhon kolme viimeistä maalia syntyivät kaikki ohjauksilla, eipä ole niitä nähty hirveästi tällä kaudella.

Pardavy on kovassa vedossa. Nyt slovakilla natsaa ja luotan takuuuvarmasti, että Kärppiäkin vastaan Barbaba takoo taas pinnoja. Luistin kulkee ja nyt muutkin pelurit ovat kuvioissa mukana.

Hanski pelasi hienon pelin. Ensimmäisen maalin ja alla olleen vaisun Pelikaani-ottelun jälkeen alkoi hieman pelottaa, mutta sen jälkeen kaikki kiekot tarttuivat varmasti kiinni. Silti Puurulaa sisään mieluiten jo lauantaina.

Sika-Miettinen urletti! Nyt Antti on siinä kondiksessa, jota on odoteltu. HPK on kova sana silloin, kun Antti on meidän liideri - kuten viime kaudella. Tähän asti soihtua ovat vuorollaan kantaneet kaikki muut; Somervuori, Santala, Kucharcik, Tuulola. Nyt Antti on ykkönen ja silloin HPK on kaikkein vaarallisimmillaan.

ps. Extrabonuspisteet sillä ihanalle virkaintoiselle järkkärille, joka ensimmäisellä erätauolla kävi takavarikoimassa meitin 4-vuotiaan typykän mehupullon. Loistavaa toimintaa! Onneksi taskunpohjalla oli vielä euro jäljellä pillimehua varten ja Dumle-pussia ei viety vaarallisena aseena...
 

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Flonaldo


ps. Extrabonuspisteet sillä ihanalle virkaintoiselle järkkärille, joka ensimmäisellä erätauolla kävi takavarikoimassa meitin 4-vuotiaan typykän mehupullon. Loistavaa toimintaa! Onneksi taskunpohjalla oli vielä euro jäljellä pillimehua varten ja Dumle-pussia ei viety vaarallisena aseena...

Takavarikoi? Miksi?
 
F

Flonaldo

Viestin lähetti Senior
Takavarikoi? Miksi?
Niin, miettikääpä siitä. Kyllähän toi plikka varmaan vähintäänkin pirtua oli sinne livauttanut. (Säännöt varmaan sanoo, ettei omia pulloja saa halliin tuoda - ihan pikkiriikkisen harkintaa kaivattaisiin)
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Voi Jeesuksen pieru. Pitääköhän sitä vääntää rautalangasta vieläkin lisää. Ei Repo suinkaan päästänyt HPK'ta ihan helpolla, vaan arpoi sinnekkin päin muutamat jäähyt, mutta täysin linjaton tuomaripeli(mm. se väärävaihto ja jälkikäteen haettu jäähy Kukille, mitä kukaan ei kunnolla nähnyt ja missä Somervuoren rikkeestä ei tullut mitään) ja sitten ns. ratkaisuhetkillä olikin vuoro antaa Tapparalle muutama jäähy(ilmeisesti noppa näytti Tapparan jäähyä sillä hetkellä). Sanoin aiemmin ja sanon nytkin, HPK oli kokonaisuutena parempi, varsinkin erikoistilanteet ja maalivahti, mutta ei se muuta sitä faktaa että tuollaiset pillipiiparit pilaavat pelin. Itselleni tuommoisen pillipiiparin tuoma voittikin antaisi niin paskan maun, että. Hassua että näitä pillipiipareita sattuu vielä lähes viikottain sohlaamaan pelit. Eikö tosiaan ole mahdollisuutta saada ammattilaisia ja mielummin kahta kerrallaan? Hajotetaan pelejä sitten vaikka ennemmin ympäri viikon jotta pärjätään vähemmillä tuomareilla.
Järkkäreille jotain kredittiäkin, Tapparan teinifanikatsomon heitellessä jotain roinaa kentälle kerättiin nämä henkilöt kylmästi hallin ulkopuolelle.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös