Tappara - HIFK 30.01.04

  • 11 010
  • 94

pXi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, EPS
Tänään tuskin taittuu tipattomasti tuskainen tammikuu Tampereen tiellä. Viimeinen runkosarjan koukkaus T:reille, jonka jälkeen pyhitetään lepoviikko maajoukkueelle ja HIFK:n kannattajien mielenterveydelle. Helsingin (ja Ruotsin?) kummajaiset saapuvat paikalle pääosin autobahnia myöten jakamaan vilpitöntä kiakkoilun evankeliumia höntsäilyn alkulähteille. Hartaana toiveena molemmille joukkueille esittäisin, jotta asennetta! Pikaluistelua en odota, mutta mikäli tänä iltana esitetään elävien kuolleitten horroria, odotettavissa on sydänkohtaus tai vähintään mahahaava. Iltavapaat on tältä viikolta pidetty.

"Tänä iltana, onni suosii (tyhmän)rohkeaa..."
 

tiki10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nybbe Ja Tobbe All-Stars
HIFK today...

31 Lundell
75 Stathos

19 Järvinen 33 Harkins 9 Kuhta
26 Söderholm 10 Karalahti

27 Pärssinen 39 Viitaluoma 28 Laine
77 Saarinen 16 Lamberg

38 Vopat 13 Häppölä 32 Petrell
8 Benysek 14 Turunen

29 Luttinen 4 Hirschovits 12 Vihko
42 Kurvinen 48 Pikkarainen


Tämän perustella on kylläkin vaikeaa sanoa, kuka lähtee Ruotsiin. Vihko siirretty neloseen Hirson kanssa...olisiko nämä sitten...
 

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Mielenkiintoista, Lundell aloittaa tänäänkin. Mikäs tässä on takana, tai toisaalta Janne on kyllä pelannut hyvin, mutta Dave saa kyllä luvan parantaa otteitaan, jos meinaa ykkösveskarin statuksen pitää itsellään.

Tampereelle matkataan ja saa nähdä mikä siellä on tunnelma tällä kertaa, yritetään ainakin pitää kunnon myökkää.
 

Kempes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Tasainen matsi tulossa, pisteet (edes pistekin) olisi hyvä saada kotiintuomisina. Ilmeisesti faneja on menossa enemmältikin Tampereelle.

Kolmosketju pelasi eilen hyvän matsin ja ketjussa on sopivasti kokoakin. Ara on varmaan päättänyt, että Häppölä-Vopat akseli pysyy koossa koko kevään. Petrell isokokoisena ja taklaavana jannuna sopii tähän ketjuun. Tämä ketjuu tulee myös pelaamaan vastustajien ykkösnyrkkejä vastaan ainakin kotiotteluissa.

Hyvä, että nyt on kaksi ketjua kasassa, sillä Riihijärven ja ?-tsekin liittyessä joukkueeseen, Pärssinen varmaan palaa paikallensa ykköseen. Nyt Ara haluaa leveyttä joukkueeseen peluuttamalla Pärää kakkosessa.

Ottelu päättyy tänään 2-2, 2-3 tai 3-3.
 

Jääkarhu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Hellas Verona, AC Milan, Tottenham
Kummastuttaa hiukan tuo Lundellin peluuttaminen tässä pelissä. Vaikka onkin pelannut viime matsit mallikkaasti niin kyllä Jannen ainoa tehtävä on antaa Davelle lepoa. Pleijareissa Jannen pää ei kuitenkaan kestä jolloin Dave on ainoa maalivahtimme.

Jostain syystä itselläni on hyvät fiilikset tämän matsin suhteen. Kohta on jo pakko katkaista tuo vierastappioputki ja tässä ois otollinen mesta. Perjantai-ilta ja kaks legendaarista jengiä, joiden kohtaamisissa on yleensä aina hohtoa. Vituttaa ettei itse pääse paikan päälle, haluaisin todella nähdä tämän matsin...

Eilisen voiton piristämänä IFK ottaa ykkösketjun johdolla 3-5-voiton. Ja sitten seuraavassa pelissä nähdäänkin jo uusi hyökkääjä. Toivottavasti meidän fanit saa tänään ääntä irti, Tampereella on yleensä aina kiva tsiigata peliä.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Vaikka en kuulu Jan Lundell-fanklubiin niin mielestäni hyvä veto peluuttaa miestä kaksi ottelua putkeen, jos vaikka sillä saataisiin Stathos hieman piristymään kevättä kohti...ei kai kukaan tosissaan kuvittele Lundellin pelaavan pudotuspeleissä?

Erinomaista myös antaa Laineelle ja Viitaluomalle lisää vastuuta harhasyöttöspesialistien Vihko, Hirs... kustannuksella. Toisen voisi laittaa vilttiin kunhan Holma tulee takaisin...ja se stuntmies.
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Olen myös tässä ottelussa paikalla täysin puolueettomana tarkkailijana. Näinollen olen taas ainoa validi henkilö ratkaisemaan kaikki epäselvät tilanteet, eikä päätöksistäni voi valittaa. Lahjottavissa toki olen.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
1 Sasu Hovi, Maalivahti
34 Mika Lehto, Maalivahti AK

1. kenttä
12 Juha Gustafsson, Vasen puolustaja AK
21 Pasi Puistola, Oikea puolustaja AK
24 Marko Ojanen, Vasen laitahyökkääjä AK
41 Stefan Öhman, Keskushyökkääjä AK
10 Johannes Alanen, Oikea laitahyökkääjä AK

2. kenttä
6 Pekka Saravo, Vasen puolustaja
5 Anssi Salmela, Oikea puolustaja
38 Sami Venäläinen, Vasen laitahyökkääjä
8 Janne Ojanen, Keskushyökkääjä
15 Mike Stapleton, Oikea laitahyökkääjä

3. kenttä
40 Dale Clarke, Vasen puolustaja
33 Miska Kangasniemi, Oikea puolustaja
27 Petri Kontiola, Vasen laitahyökkääjä
16 Aleksandr Barkov, Keskushyökkääjä
20 Petri Varis, Oikea laitahyökkääjä

4. kenttä
9 Ville Mäntymaa, Vasen puolustaja
(22 Jarkko Pyymäki, Hyökkääjä)
11 Kimmo Koskenkorva, Vasen laitahyökkääjä
81 Arto Kuki, Keskushyökkääjä
28 Marko Mäkinen, Oikea laitahyökkääjä

Öhman palaa jälleen ruotuun, mutta Petriläinen on poissa. Salmela jatkaa kakkosessa ja Mäntymaa on Pukan tilalla 7.pakki. Petriläisen poissaolon syynä edelleen todennäköisesti henk.koht.syyt, sillä miehen lähipiirissä on tapahtunut valitettava siirtyminen ajasta iäisyyteen.

Antaiskohan historia taas toistaa itseään? Viimeeksikin kohdattiin HIFK juuri ennen maaottelutaukoa Tampereella, tuomarina oli Japa Levonen kuten nytkin ja päivämääräkin sattui olemaan 30. päivä. Veikkaan siis 7-2 voittoa Tapparalle ja Karalahti haastaa tällä kertaa Koskenkorvan tasaväkiseen tappeluun.
 

RoopeS

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ketjut

En tiedä vaikuttaako tuo mahdollinen kahden kaverin Ruotsin reissu tähän, vai eikö. Mutta uskoisin pikemminkin, että ketjut illan koitokseen on rakennettu Tapparan odotettua vastapeluuttamista vastaan. Nyt on vaikeaa pitää meidän hirmuykköstä kun sitä ei ole, paitsi yv:ssä. Ja Kahvaran valmennusjohto joutuu peluuttamaan omiaan "tavallisella" tavalla. Sitten on tietysti aina mahdollista, että syntyy vanhingossa joitakin sekäkentällisiä, kun Järvienen tulee vaihtoon ja Pärä ehtiikin jo kentälle.........:-)

Ehkä on tarkoitus, että meidän 3 ja 4 kentät ratkaisee tämän ottelun.
 
Uskoisin, että odotettavissa on paljon itkua kahvasta puolin jos toisinkin ja ehkä hyvällä tuurillakin niihin itse pelitapahtumiinkin jaksetaan keskittyä jonkin verran. Kai sitä nyt täytyisi kuitenkin hallille parin kolmen tunnin päästä raahautua katsomaan suurta ja mahtavaa yleisöä innostavaa IFK:ta. Salmela taisi olla keskiviikkonakin Raumalla jo kakkospakkiparissa, mutta mielestäni hieno homma, että on edelleenkin - ainakin jos otteet ovat samanlaisia kuin lauantaina HPK:ta vastaan. Veikkaisinpa itse, että yleisöä on siinä 6 000:n hujakoilla.

Illan maalit jakaantunevat seuraavasti:

Kah..Tappara - 2, 3
Idrottsföreningen jne. - 2, 3, 4

Joo, lopetanpa tämän "itkemisen" tähän. Koska Pena tekee huippusiirron, jos kerta Riihijärvi on menossa IFK:hon vaihdossa pariin pelaajaan (Pärssinen ja Harkins vaihdossa Riihijärveen)?
 

HotShot

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
On tainnut mennä suurimman osan energia tuonne tulevan vahvistuksen yms. -ketjuihin, kun tämä on jäänyt näin laihanpuoleiseksi teksteistä.

Tapparalla yksi huilipäivä välissä edellisestä pelistä ja IFK:lla eilisillalta "kävelemällä" otettu voitto saipasta, joten eipä varmasti kovinkaan paljoa paina jaloissa ainakaan illan pelin alkupuoliskolla eilinen peli.

Lopputulosta on paha lähteä veikkailemaan. Mulle riittäisi kaksi pistettä IFK:lle, mielellään vielä 60 min. kohdalla. Samalla saadaan pientä rakoa noihin keskikastin porukoihin.
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Eikö Ara tajunnut jo eilisen perusteella, että JOS PHK-ketju hajotetaan, Kibe-Pärä -akseli täytyy pysyä ehjänä, Harksia voi ehkä lainata muuallekin.

Muuten ihan "tavalliset" ketjut.

Tosiaan mennyt porukoilta kaikki energia vahvistuksen odottamiseen, samoin itselläni, joten en jaksa sen enempää ennakoida.

Peli tulee selostuksena Citylta, joten kuulolla ollaan.

PS. Lundell hyvä valinta maaliin.
 

Carlos

Jäsen
Ennustaja iskee jälleen

Tunne. Se on tänään semmoinen, että pääsemme jälleen nauttimaan käsipallolukemista, tosin sillä erotuksella että kotijoukkue tekee lähes kaikki maalit.

Hifk:ta on riepoteltu tämä päivä mediassa ja huhuissa niin kovaa, että se ei voi olla näkymättä otteissa. HIFK ei tunnetusti ole ikinä kääntänyt vaikeuksia voitokseen, vaan päinvastoin. Vaikeuksien kautta katastrofiin.

Siispä tänään koemme jälleen tappion lukemin 5-1. Ottelun jälkeen julkistetaan Vihkon ja Hirson siirtyminen Malmöööhön, mutta ketään ei tule tilalle. Joku unohti nimen paperista siinä kohtaa missä puhuttiin liikenteestä Hifkin suuntaan.

Nicce palaa taas tasolleen ja tekee 3+2. Kibe 6+0.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Pelonsekainen paska muhii housuissa, ihmettelen suuresti jos IFK kykenee tänään tasapainoiseen vieraspelaamiseen, eikä tämä saatanan Riihijärvi -sekoilu ole päässyt vaikuttamaan joukkueen mentaliteettiin. Joku tuossa edellä jo miettikin noita sopivia ennusmerkkejä, viitaten kuluvan kauden edelliseen Tappara-IFK -peliin, joka mm. pelattiin myöskin jonkin kuukauden 30. päivä.

Siis 7-2 Tapparalle; Hirschovits 1+0, Luttinen 1+0, Viitaluoma 0+1, Vihko 0+1, Petrell 0+1, Laine 0+1.
 

tiki10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nybbe Ja Tobbe All-Stars
Toivottavasti...

...HIFK heittä homman läskiksi ja häviää 20-0! Pajatso tyhjäksi: Pärssinen ja Kuhta Ilmalaan/Karalahti ja Söderholm Espooseen. Näin...
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Täydellinen ilta tulee vieläkin täydellisemmäksi: Linkku viihdyttää meitä Radio Cityn taajuudella. Pääsi juuri äsken kertomaan alkutunnelmia ennen illan peliä; kuulemma joku Riihijärvi on tulossa vahvistamaan IFK:ta ja vaihtokaupassa Malmöhön lähtee kaksi IFK:n pelaajaa, todennäköisesti hyökkääjä ja puolustaja, joiden nimiä ei kuitenkaan ole vielä vahvistettu.

Pakkohan se on uskoa, jos oikein Linkku näin sanoo! Nimi (Pentti) velvoittaa olemaan perillä asioista.
 

Lorimer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja Leeds United
Hitto, tänäänhän on IFK:lla matsikin, meinas unohtua kun on koko päivä mennyt ton tapaus Riihijärven vaiheita seuraillen, no pistetään tulosveikkaus , 0-2, maalit tekee Benysek.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Kylläpä on jännät paikat, tytöt ja pojat, on tää SM-liiga sitten eri hieno liiga. Kotijoukkue Tappara kahvasi äsken itselleen jäähyn väärästä vaihdosta (liikaa kahvaajia jäällä). Paloposti veti tyhjästä maalista rystyllä ohi, eihän se tumpelo saa saatana mistään sisään. Runsasmaalinen eka erä on tilanteessa kojo-kojo, pahalta näyttää. No nyt joku kahvas Hirschovitsiä naamaan, puoskari jäälle Kimiä paikkaamaan ja Tapparan Kontiolalle 5+20 minuuttia. IFK:lla on kokonaista kolmasosavartti aikaa tupeloida kiekkoa ohi maalin.
 

Noutaja#9

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Itä-Helsingin Noutajat
Jos HIFK ei onnistu tekemään maalin maalia tämän 5min aikana ylivoimalla, uskallan väittää että HIFK häviää pelin. Niin monta kertaa se on nähty, että joukkue joka kestää 5min ilman takaiskua, saa siitä lisää virtaa ja joukkue joka ei saa maalia, lamaantuu. Se on enemmän sääntö, kuin poikkeus.
Mitä tulee Lundelin peluuttamiseen, tuntuu hieman hassulta. Tämän pelin jälkeen on lähes kahden viikon tauko, eiköhän siinä ajassa ehdi Stathos rentoutumaan. Vai onko hän niin väsynyt, että pitää huilata lähes kolme viikkoa?
Hyvin Lundell on pelannut, mutta kuitenkin... Vanhat meriitit ovat vielä liian hyvässä muistissa.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Kuten oli aavistettavissa, vituiksi meni sekin ylivoimapeli. Kun peli ei kulje tasaviisikoin, ei se yleensä kulje yv:lläkään ja päinvastoin. IFK:n peli kulkee yhtä jouhevasti kuin Lindegrenin selostus.

Edit: 1. erä 0-0, Lundellilla hurjat 4 torjuntaa, Lehdolla 14. Näyttäisi siltä, että IFK hakkaa jonkin aikaa päätä seinään (nimeltä Lehto), kunnes Tappara tulee ja tekee tarvittavat osumat.
 
Viimeksi muokattu:

Lorimer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja Leeds United
Tappara tuskin tarjoaa puolta erää yv:tä jatkossa, kunhan ei HIFK:n saumat tämän pelin ratkaisuun olisi jo mennneet.
 

Canuck

Jäsen
riihijärvi

riihijärvi tuskin tulee. jos joku annettais vaihdossa (hirso, vihko tai joku muu) niin tämä ei pelaisi tappara-ottelussa. ruotsin siirtoaika päättyi kello 17 suomen aikaa tänään ja kaikkihan pelas tänään paitsi holma, fagerstedt ja porthen ja tuskin nämä riittää malmölle vaihdossa riihijärveen.

kiitos jag näkemiin pena
 

Jo

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Selostuksesta päätellen on Jannella epävarmat otteet kun pääsi kahvaran ensimmäinen maali niin helposti.
Ja Kimi vaihtoi kesken ottelun pelinumeroa 4 ->3, onko tämä edes sallittua?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös