Tampereen KOOVEE 2023–2024

  • 16 870
  • 45

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Täydennystä puolustukseen, eli pari viime kautta Lukossa pelannut nuori Tappara-kasvatti Luka Tiihonen on siirtynyt siirtolistan mukaan KooVeeseen.
 

kilpuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KOOVEE
Tiihonen on pelimies Mestikseen, kärkipakki KOOVEEssa ilman muuta. Wehmaksen ja Järvisen tasonnostoa lienee turha odottaa, vaikka kuvittelin että parempaan pystyisivät. Ei nyt irtoa mitään varsinaista johtajuutta kentällä heistä.

Eemil Laurell on kiekollisena erittäin tervetullut vahvistus, kykenee pitämään kiekkoa ja on taitava. Toivottavasti on loppukauden mukana. Vainionpääkin on herännyt pelaamaan, vielä on saumaa.

Eilinen peli oli voitettavissa, mutta toisessa erässä tuli kaksi pahaa virhettä ja takaa-ajo ei onnistunut. TuTon tasoitusmaalissa Hällfors lähti todella tyhmästi vaihtoon ja avasi aivan tyhjästä kaverille sauman läpiajoon. Turha maali rankkarista omiin. Samoin TuTon 2-3-johtomaalissa annettiin ihan turhaan helppo paikka kaverille. Tiihonen on Asplundin iholla ja samalla Wehmas lähtee omalta maalilta sentterin mieheen keskelle ja on sitten aivan pihalla Vainionpään kanssa kun Asplund kääntää maalille. Lötä verkkoon ja poikain katseet jäähän.

No joo, tänään on (taas) pakkovoitto. Kahdeksan peliä jäljellä, viisi kotona ja kolme vieraissa. Espoo, Ketterä ja IPK kotona, niistäkin pitäisi pisteitä raapia. Muista on sitten sitäkin enemmän. FPS kohdataan kahdesti ja KeuPa kerran, ne ovat pakkovoittoja. KeuPalla on etukäteen katsellen jonkin verran vaikeammat pelit loppukaudella, joten näiden kahden välillä se kymppipaikka ratkotaan. KOOVEElla on neljän pisteen takamatka ja peli enemmän, joten enää ei ole varaa paljon pisteitä pudotella.

Edit. Jahas, Seppänen poistui vahvuudesta. Ei varsinaisesti paranna saumoja ohittaa KeuPaa.
 
Viimeksi muokattu:

Hyytiäinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
KeuPa & Ottawa
Edit. Jahas, Seppänen poistui vahvuudesta. Ei varsinaisesti paranna saumoja ohittaa KeuPaa.
-tuo on kyllä varmasti paha isku KooVeelle. Tilanne sarjataulukossa on sevverta kutkuttava kun sympatioita on vähän kummallekin nipulle. :) Tulee vielä tiukka loppusuora.
 

Iitee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Koovee, Hifk
Vittu mitä paskaa! Eihän tästä kaudesta nyt tule enää mitään. Kunhan vältetään putoaminen.

Seppäsen uusi suunta Itävalta selostajan mukaan. Liekö talous pakottanut tähän...
 

ktmike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Koovee
Kyllä oli vittuuntunut kuusela fps pelin jälkeen ja ihan aiheesta. Ei olisi viime viikon jälkeen uskonut tällaista esitystä.
 

kilpuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KOOVEE
Eiköhän Seppäsen siirron takana ole enemmän miehen kuin KOOVEEn talous. Luulis ainakin.

Mitä itse peliin tulee, niin aivan kamalaahan tuo suorittaminen oli. FPS oli kaksinkamppailuissa edellä, heiltä löytyi halua voittaa enemmän.

Ja omiin menee vaan liian helposti. Puolustaminen on heikkoa illasta toiseen, ei voi mitään. Mitähän Järvisellä taas liikkui päässä tuossa toisessa maalissa? Ei voi käsittää, ensin on iholla ja sitten antaa vastustajan kävellä tekopaikkaan. Kolmannessa toivoton 1 vs 3 hyökkäys päättyy siihen, että kaveri kävelee pikku jätön jälkeen vetopaikkaan ja saa laittaa vielä itse riparit sisään. Näissä molemmissa Virtanen torjui ensimmäisen, mutta apuja ei näy missään.

Melko paljon saa parannusta tapahtua seuraavissa, että usko KeuPan ohittamiseen palaa.
 
Suosikkijoukkue
KooVee, Ilves
Kyllä oli vittuuntunut kuusela fps pelin jälkeen ja ihan aiheesta. Ei olisi viime viikon jälkeen uskonut tällaista esitystä.
Aivan sama, hänen joukkueensa on saanut ja saa perseillä miten tahtoo. Kaudesta toiseen hänen valmentama KOOVEE ei ole tehnyt kunnolla viisikkopeliä, yv. ei ole toiminut, samoin av. on ollut huonoa.
Turhaa kiukutella, kun työt on tekemättä.
FPS pelissä olisi 1-2 maalin jälkeen pitänyt penkittää tilanteen löysästi pelannut pakki. jne. koko kauden on saanut pelata niin löysästi kuin kehtaa.
 

wunderveba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Jos joku tietää niin vois kertoa miksi kausi lyötiin nyt jo pakettiin?
Eiköhän KOOVEE ole matkalla Suomi-Sarjaan. Jos huhu siitä, että Ilves lopettaa yhteistyön tämän kauden jälkeen, niin eiköhän se ole loppu KOOVEEn Mestis-taipaleelle. Pelkästään omilla resursseillaan KOOVEE ei saa kasaan Mestiksessä pysyvää jengiä.
 

kilpuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KOOVEE
Mielenkiinnolla odotan jatkoa. Tämän kauden osalta lusikka on nurkassa, vaikka KeuPakin on heikko.

Pelejä on sen verran nähty, että ihmettelen suuresti mitä Jokerit näillä äijillä tekee. Vaikea uskoa, että taso narripaita päällä nousee niin, että tuo kolmikko taistelee sarjan voitosta. No, rosteriin leveyttä tms.

Jos yhteistyö Ilveksen kanssa loppuu, niin vaikeaksi menee KOOVEElla jatkaa Mestiksessä. Aika näyttää.
 

kilpuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KOOVEE
Semmoinen peli ja tulos eilen kuin joukkuekin.

Pikantti yksityiskohta oli se, että Kuusela puhui edelleen pelin jälkeen haastattelussa kymppipaikan metsästämisestä. Toisaalta mitäpä muutakaan voi mies sanoa, mutta oletin enemmän heittoa "pelaillaan pelit pois ja katsellaan sitten". Kyllä tuolla kokoonpanolla on aikalailla mahdoton tehtävä.

Muutama kotipeli vielä runkosarjaa, kaipa ne pitää käydä katsomassa kun tähänkin asti kokolailla kaikki mahdolliset pelit karsintoja myöten on nähty. Tästä kauden luovuttamisesta kesken kaiken nyt ei kovin hyvä maku toki jää.
 

kilpuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KOOVEE
KOOVEE teki Vorssassa sen verran tuhoa, että kymppipaikka on vielä ulottuvilla. Ilmeisesti jäljelle jääneet äijät vielä haluavat siitä pelata, mikä on hieno homma tietysti. Kaikki ainekset pelaamisen lopettamiselle olivat kuitenkin olemassa.

Ketterä-pelissä oli kyllä jo samanlaista makua, joukkue pelasi minkä pystyi. Keskusta tukittiin ja toivottiin että itse saa muutaman maalin tehtyä. Alakynnessä, mutta järkevää peliä. Melkein toi tulostakin, vaikka kummankaan peli ei tietysti silmiä hivellyt.

Nyt jäljellä kolme peliä: IPK (k), KeuPa (v) ja Hermes (k). Yllättäen noista KeuPa on se peli, joka pitää voittaa. IPK:ta vastaan kaikki on kotiinpäin, lähtökohtaisesti ei paljon ole odotettavissa. Ei, vaikka IPK on jo sarjan voittanut ja se voi näkyä. Hermestä vastaan lienee kotona saumaa, etenkin jos kokkolalaiset ovat jo tuossa kohtaa varmistaaneet kuudennen sijan.

Pahassa tappioputkessa pelaava KeuPa pelaa vielä neljästi: FPS (v), KOOVEE (k), Ketterä (v) ja Jokerit (v). Kahdessa ensimmäisessä keuruulaiset laittavat varmasti kaiken peliin, koska nuo pelit hoitamalla kausi jatkuu pudotuspeleissä. JOS perjantaina Vorssassa käy huonosti, ovat paineet kotona kovat. Kaksi viimeistä ovat pahoja vieraspelejä, joista ei etukäteen paljon voi odottaa.

Siinäpä jonkinlainen kliimaksi vielä viimeisiin runkosarjan mestispeleihin tällä kaudella. Siitä en tiedä paljonko kummallakaan on annettavaa pudotuspeleissä. Mutta peli kerrallaan nekin on pelettava.
 

ktmike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Koovee
Viikonloppuna tärkeät pelit edessä. IPK voitettavissa, koska sarjan voitto jo varma ja he lepuuttavat varmasti ainakin pikkuvammaisia pelaajia. Keupa peli tietysti ratkaisee kaiken.
 

ktmike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Koovee
Koovee tänään ipk peliin 2 kentällä menossa. Onko joku este siirtosäännöissä olemassa ettei voi omasta u20 joukkueesta ottaa pelaajia, siis sellaisia jotka eivät ole pelanneet edustuksessa?
 

kilpuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KOOVEE
Ja viikonlopun jäljiltä KOOVEE sijalla kymmenen. Aikamoista kun rosteria katsoo.

Virtanen on ollut rautaa aikalailla koko ajan, nyt nolla Keuruulla.

Ens viikko kertoo tuleeko vielä ainakin yksi kotipeli pudotuspeleissä.
 

kilpuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KOOVEE
Ja sieltähän se paikka pudotuspeleissä irtosi.

O. Bizon, Hamrla, Heinonen, E. Järventie, Laurell, Niskanen ja Soini toivottavasti Ilveksestä loppurutistuksessa KOOVEEn mukana. Hyvä niin, kapealla rosterilla operoitu.

Tutusti tästä eteenpäin on vain voitettavaa. Samalla sapluunalla vaan eteenpäin. Keskusta tukkoon ja toivotaan tehoja hyökkäyspäässä. Jos tähdet ovat kohdallaan, niin Jokipo on vielä voitettavissa. Edellyttää toki Virtasen hyvän suorittamisen jatkumista.
 

kilpuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KOOVEE
Virtanen suoritti hyvin Outokummussa, tänään varmasti vaaditaan samaa.

Tekemistä on, että huomenna vielä tarvitsisi matkustaa vieraisiin. Mahdotonta se ei ole, mutta vaatiin onnistumisia.

Eiköhän Dynamo lähesty edelleen rosterin edellyttämällä inhorealistisella tavalla tätäkin peliä. Puolustuksen täytyy onnistua. Keskusta umpeen, kaverin laukaukset mahdollisimman huonoihin paikkoihin, itselle sopivat tehot tekopaikoissa ja itsekin pitäisi päästä pelaamaan enemmän kiekon kanssa kuin lauantaina. Sillä se kausi voi vielä jatkua.
 

kilpuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KOOVEE
Todetaan nyt, että kausi oli sitten siinä. Avauserä tänään aivan sitä itseään, mutta sen jälkeen Dynamo teki mitä pystyi.

Kun KOOVEE pääsi pelin päälle, niin hyvin harmillisesti molemmilla kerroilla ihan itte sössittiin omiin. Paljon muutenkin helppoja virheitä, mutta posia siitä että kaikkien tapahtumien jälkeen näytti siltä, että kaikki lyötiin peliin mitä vielä löytyi. Nyt se riitti tähän.

Tuskinpa tarvitsee hetkeen KOOVEEn puolelta uutisia odotella. Valmentaja joka tapauksessa on pestattu, katsotaan josko muutama Hämeenlinnan junnu tulisi mukana. No, sen näyttää aika, samoin kuin Ilves-diilin jatkon. Niin tai näin, joka tapauksessa kausarin ostan kun homma jatkuu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös