Talviklassikko

  • 562 157
  • 1 610

COLHC1980

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Deutscher Fußball-Bund, NP #3
Tapahtumana aivan huikea! IFK:n 3 pistettä varmasti avittaa fiilistä, ja muijan nakutusta, kun tuli oltua sitten aivan vitun päissään eilen. Sen se maksaa.

Jos Pulkkinen ja Granlund eivät ole keväällä mm-kisoissa, on säälittävää toimintaa Kummolalta ja J. Jaloselta. Kolmoskenttä: Pulkkinen-Granlund-Armia.

Kannustaminen on vaikeeta, kun välimatkat ovat pitkät. Mutta se oli ainakin meidän puolelta hienoa nähdä, että jotain sponssipipoja oli jaettu, punainen oli väri ja perinteinen IFK IFK-huuto lähti sieltä lipan alta.

Säälittävää, että bisse ja kaikki muu loppuivat. Ei näin, ei todellakaan näin!
Yritettiin aalto, ei vittu lähde ei millään. Vasta kun joku vitun ärsyttävä Tomi Tuominen huutaa mikkiin ja skriinillä kehoitetaan aaltoon, lähtee aalto.

Mutta positiivisen puolella ollaan. Huikeaa, huikeaa! Kiitos JOKERIT ja HIFK!
 

COLHC1980

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Deutscher Fußball-Bund, NP #3
Plussaa siitä, että pelipaidoissa ei ollut mainoksia. Heti näytti hienommalta.

Siis sain orgasmeja pelkästään siitä, että molempien paidat olivat aivan vitun siistit! Onneksi tuli eukolle hankittua tuo narrien paita. Vaikka narripaita onkin, sitä katsoo ihan mielellään, on niin hieno.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Kyllähän nämä itkut tarjoilun ja järjestelyjen pettämisestä osoittaa, millaisia kermaperseitä katsojat nykyään ovat ja mikä siellä oikeasti kiinnostaa, peli vai kalja. Vai onko kyse vain siitä että tällaisenkin hienon tapahtuman järjestelyistäkin pitää löytää jotain negatiivista, että pääsee valittamaan?

A-katsomossa minulla ei ainakaan ollut juurikaan valittamista järjestelyistä ja jonkun kahvin loppuminen ei juurikaan häirinnyt sen rinnalla, että järjestelyt muuten toimivat aivan loistavasti ja tunnelma oli hieno. Edes HIFK:n salama-alku ja voitto ei tunnelmaa pilannut missään vaiheessa.

Nyt kun tämä rumba on kerran harjoiteltu, ensi vuonna tuskin mitään ongelmia tapahtuman suhteen esiintyy.
 

blackhawk

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Chicago
Edit2: Ja ne vessat. D-puolella on toistakymmentä vessaa, käytössä oli yksi miesten ja yksi naisten vessa, muissa kuulemma putket jäätyneet. Ilmeisesti juuri nämä sääolosuhteet saivat putket jäätymään ennakoimattomasti. Yeah right.

Vessajärjestelyt olivat yhtä syvältä kuin Englannin Valioliigassa. Sen nyt vielä ymmärtää, että jossakin Goodison Parkilla tai City of Manchesterilla vessat on suljettu kylmän sään matseissa, koska briteille pakkanen on outo asia, mutta kyllä Suomessa nämä asiat pitäisi hoitaa paremmin. Nyt voisi jopa luulla, ettei Olympiastadionia olekaan suunniteltu talvikäyttöön?

En nyt jaksa koko ketjua lukea läpi, ja kysyn ihan mielenkiinnosta kuinka tämä olut ym tarjoilu oli järjestetty stadikalla?

Eivät stadikan täysin vanhentuneet tilat mahdollista mitään järkevästi hoidettuja palveluja tällaiselle yleisömäärälle, koska sinne ei myyntipisteitä mahdu riittävästi. Stadikan ruoka- ja juomamyyntiä yksinoikeudella hoitava Sodexo onnistui silti alimitoittamaan oluen määrän siten, ettei olutta riittänyt edes sille asiakasmäärälle, jota olisi ehditty palvella.

Millaiset oli turvatarkastukset? (ex-turvari olen btw) Pääsikö omia pulloja kantamaan mukaan niin paljon kuin jaksoi?

Mitkä turvatarkastukset? Ainakaan mun reppuun ei edes koskettu, vaikka yritin sitä ns. turvatarkastuspisteessä tyrkyttää, joten olisin voinut viedä sisään ihan mitä tahansa.
 

blackhawk

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Chicago
Kyllähän nämä itkut tarjoilun ja järjestelyjen pettämisestä osoittaa, millaisia kermaperseitä katsojat nykyään ovat ja mikä siellä oikeasti kiinnostaa, peli vai kalja. Vai onko kyse vain siitä että tällaisenkin hienon tapahtuman järjestelyistäkin pitää löytää jotain negatiivista, että pääsee valittamaan?

Suurin osa järjestelyongelmista johtui siitä, että 1930-luvulla rakennetun stadionin tiloja ei ole edes suunniteltu tällaista tapahtumaa varten. Myyntipisteille ei ole riittävästi tilaa eivätkä ahtaat käytävät mahdollista sujuvaa liikkumista. Stadion on nimenomaan suunniteltu sellaiselle yleisölle, joka tulee katsomaan urheilua ja juo kaljansa muualla.

Totta kai vessojen putket jäätyvät, elleivät ne kulje lämmitetyissä tiloissa. Ei tuota oikein suunnitteluvirheeksikään voi kutsua, jos stadion on alunperin suunniteltu kesälajeja ajatellen. Millekään bajamajasysteemeille stadionilla ei ole niin paljoa tilaa, että niistä olisi merkittävää apua.

Lisäksi uskon, että on ihan oikeasti vaikeaa arvioida, kuinka hyvin ihmisille tällaisessa tapahtumassa maistuu kylmä olut, sillä vastaavanlaisia tapahtumia ei ole Suomen olosuhteissa ennen järjestetty. Säätilakin voi vaikuttaa, sillä eilistä kylmemmällä säällä jäähileinen olut olisi voinut mennäkin huonommin kaupaksi.
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Itseäni kiinnostaa tämän tapahtuman osalta se, että osasivatko hesalaiset pukeutua niin etteivät palelleet? Oli kuitenkin oikein lehdissä ohjeita annettu lämpimän pukeutumisen osalta, niin voisi olettaa ettei ainakaan pahoja paleltumisia olisi tullut. Vaikka olikin pari astetta pakkasta.

Oliko siellä rakettejakin ammuttu taivaalle?
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Itseäni kiinnostaa tämän tapahtuman osalta se, että osasivatko hesalaiset pukeutua niin etteivät palelleet?
Ainakin me stadilaiset osasimme. Itse asiassa tuli jopa vedettyä sen verran överiksi että yksi villapaita lähti päältä pois ennen matsia, mutta kyllä sille tuli taas käyttöä jo ensimmäisen erän jälkeen. Villapeitolle ei tullut käyttöä, koska tuuli ei ainakaan A-katsomoon osunut sillä lailla että olisi reidet palelleet.
 

Karde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, LA Kings
Hienoa oli : )

Oli kyllä mahtava tapahtuma. Oma joukkue hävisi joka tietysti harmittaa, mutta jo aiemmin kaudella voitettu stadin herruus onneksi vielä lämmittää. Oton vierailu aivan mahtava veto ! : ) Ainutlaatuinen tapahtuma ja fantastinen tunnelma. Pitää antaa ifk:n faneille tunnustus; teitä on paljon ; ). Kolmannessa alkoi varpaista kadota tunto ja jo hieman toivoin että jatkoaikaa ei pelattaisi. Loppuilotulitus kruunasi illan, hieno oli.

PS. Totuuden nimissä pakko sanoa että tälläisen tapahtuman jokavuotinen järjestäminen näiden kahden joukkueen välillä vaikuttaa hieman tylsältä. Miten olisi ensi vuoden jälkeen tampereella ? Huvittavaa lukea jo nyt miten jullit tekee ensi vuonna kaiken sitten niin paljon paremmin ? Tulee itselle pakostakin mieleen että saadaanko ensi vuonna edes stadikkaa täyteen ?

+Tunnelma
+Paidat
+Otto

-Lopputulos ; )
 
Näin jälkikäteen edelleen todella positiiviset fiilikset, menee kyllä oman penkkiurheilu-uran kärkeen tämä tapahtuma ja vieläkin on todella hyvä fiilis. Mutta tavallaan kyllä pieni pettymys oli ulkojääkiekkoilullinen osa. Osasin kyllä odottaa, ettei mitään suuria jenkkityylisiä live-esiintyjiä ole, mutta kuitenkin minulle oli henkilökohtaisesti pettymys, että erätauoilla tapahtumat olivat luokkaa läskipukujuoksua parin heebon toimesta ja siihen päälle jotain juntti-zumbaa. Jotenkin mentiin taas sieltä, mistä aita oli matalimmalla, hommattiin Tapsa Suominen lätisemään ja Tomi Tuomi aaltoja tekemään, loppuun sitten näyttävä ilotulitus. Tästä olisi ollut kuitenkin helppo luoda vieläkin mahtavampi spektaakkeli, tilaakin olisi ollut kaukalon vierellä ennen katsomoa vaikka muille jakaa, mahdollisuudet olivat lähes rajattomat ja paras mitä saatiin aikaan, oli tosiaan zumba.

No jääkiekko oli kuitenkin pääosassa ja itse ottelu olikin todella viihdyttävä ja hyvä maku jäi ottelusta ja tapahtumasta kokonaisuudessaan.
 

scholl

Jäsen
Plussaa siitä, että pelipaidoissa ei ollut mainoksia. Heti näytti hienommalta.

Aivan! Hieno juttu, mutta entä ne kultaiset kypärät. Suorastaan säälittävä homma. Niissä oli vielä mainokset.

Hyvä jos 20000 saadaan rikkki. Kiitos Jokerit.

Päin vastoin. Kuulin aika paljon sellaisten ihmisten menevän paikalle, jotka eivät ole IFK- tai Jokerikannattajia tai sitten ovat näitä Jokereiden junantuomia. Syy, minkä takia esim. itse en paikalle mennyt nyt, oli se, että ensi vuonna on HIFK:n näytön paikka. Kaikki perinteet pitää kaivaa naftaliinista ja sinne pitää mennä niiden paikalle, jotka oikeasti arvostavat HIFK:ta. Myös ne, jotka eivät aktiivisesti seuraa. Siellähän on mielettömästi ihmisiä, jotka ovat joskus olleet seuran kanssa jotenkin tekemisissä tai kannattaneet. Tehdään tifo esim. millä tahansa tavalla niin katsomossa pitää lukea isolla En gång IFK, alltid IFK. Jokaiselle katsomossa pitää antaa joku hiton läpyskä mikä pitää nostaa alussa esiin. Sen tapahtuman pitää olla jotain todella poikkeuksellista ja perinteistä.

Hjallis teki hyvän työn, kun sai perinteen alkuun ja tapahtuman järjestettyä, mutta onhan se totta, että kalja ei saa loppua. Toisekseen Sakari Kuosmanen - mitä helvettiä. Matsi on Stadissa niin sinne tulee joku kuopiolainen lauleskelemaan. Mitä Kuopiossa tiedetään muutenkaan Finlandiasta, sehän on hädin tuskin Suomessa koko mesta. Kai nyt Jokerifaneissakin joku olisi ollut jossain, jolla on nyt joku connection Helsinkiin, jonka olisivat voineet laittaa laulamaan. Menee Kalle Sahlstedtin kanssa samaan kategoriaan tämä.
 

haltija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
Kiitos Jokerit ja HIFK!

Oli mahtava matsi mahtavissa puittessa. Hienoin hetki jääkiekon parissa tähän mennessä, vaikka edes oma suosikkijengi ei jäällä kurvaillut.
Yleisön asenne oli erittäin positiivinen ja matsikin oli hyvää tasoa. Hetki meni että tottui pelin katselemiseen niin kaukaa, mutta lopussa ei sekään haitannut enää yhtään.

Ensi vuonna ehkä jossain muualla(?), mutta kyllä tässä klassikon ainekset on. Lisää näitä!
 

mikse

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United, Edmonton Oilers

K.A.H

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
PS. Totuuden nimissä pakko sanoa että tälläisen tapahtuman jokavuotinen järjestäminen näiden kahden joukkueen välillä vaikuttaa hieman tylsältä. Miten olisi ensi vuoden jälkeen tampereella ?

Jep, minun mielestäni ainakin kuulostaa typerältä jos tämä on vuodesta toiseen vain Jokereiden ja HIFK:n välinen juttu. Joka kaudella pitäisi joukkueiden vaihtua, ei välttämättä tarvitse olla olympiastadionin verran yleisöä ja mielettömiä tehosteita että saadaan aikaan hieno tapahtuma, kyllä jääkiekkoa voidaan yhden matsin verran pelata vaatimattomissakin puitteissa. Sehän nimenomaan olisi sitä "paluuta juurille". Ensi vuonna sitten vaikka matsi Tampereella, sitten Turussa jne.
 
Suosikkijoukkue
En gång HIFK, alltid HIFK. Real Madrid
Kyllähän nämä itkut tarjoilun ja järjestelyjen pettämisestä osoittaa, millaisia kermaperseitä katsojat nykyään ovat ja mikä siellä oikeasti kiinnostaa, peli vai kalja. Vai onko kyse vain siitä että tällaisenkin hienon tapahtuman järjestelyistäkin pitää löytää jotain negatiivista, että pääsee valittamaan?

Kerrankin sinun kanssasi täysin samaa mieltä. Oliko tuo nyt niin superyllättävää, ettei ekalla kerralla ollut pieniä ongelmia? Ja en minä ainakaan tuonne mennyt kaljan takia, vaan ainutlaatuisen tapahtuman ja tunnelman takia. Matsinkin näki yllättävän hyvin. Stadion on vanha ja ei oikein sovellu nykyajan käyttöön, varsinkin kun asiakkaat vaativat palveluja. Pääosin tapahtuma toimi todella hyvin ja oli varsinainen elämys monelle pienelle jääkiekkofanin alullekin. Joo bisseä joutu venaamaan ja oli vähän ahdasta, mutta mitä sitten.

Gags kirjoitti:
Nyt kun tämä rumba on kerran harjoiteltu, ensi vuonna tuskin mitään ongelmia tapahtuman suhteen esiintyy.

Juuri näin. Kyllä tällainen iloinen talvitapahtuma sopii hyvin keskelle talvea. Stadion on paikkana haastava vaativille kannattajille, mutta eiköhän tämä parane jatkossa entisestään. Tuntuu vain, että nykyään kaikesta valitetaan jos ei heti saa sitä bisseään kouraan.
 

Detritus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit-vuodesta 1972, KiVa.
Hieno, jopa mahtava tapahtuma, jonka muistaa loppuikänsä! Jotenkin tuo lopputuloskaan ei tuntunut niin pahalta, kuin normimatsissa. Ja oikeastaanhan Jokerit voitti varsinaisen peliajan 3-2! IFK teki raukkamaisesti kaksi häkkiä lämmittelyn aikana;)

Ja sen voisi sanoa näille, jotka marisevat näistä kaljahanojen puutteista: Eihän noi pelaa kesälläkään, mites sitten talviaikaan lumen saartamissa betonibunkkereissa. Enkä oikein tiedä, oliko koko myyntifiasko muutenkaan Hjalmarin järjestämä? Veikkaan, että nämä nakkikopit oli stadionsäätiön omia. Hjallis ei ikinä palvelisi kansaa noista, oletettavasti 50-luvulta peräisin olevista kopperoista. Tuollaisen yleisömäärän syöttämiseen ja juottamiseen tarvittaisiin vähän jotain muuta, kuin nämä vanerikopit, mutta kun sinne ei mahdu juurikaan isompia rakennelmia.
No...katotaan sitten vuoden päästä, miten föreeningen onnistuu tuossa asiassa.

Muute IFK:lta hyvä idea tuo pipojen jako. Itäpuoli oli aika punaisena niitten ansiosta.

Ja vielä pitää lisätä, että jumalauta miten hienot oli nuo peliasut kummallakin!!!
 
Viimeksi muokattu:

Siim72

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, L.A. Kings
Kyllähän tuon pelin koosteita katsoessa käy selväksi miten paljon pelaajat nauttivat tapahtumasta. Katsokaa tuuletuksia, pelaajista huomaa miten paljon merkitsee tehdä maali ainutlaatuisessa tapahtumassa. Kiitos niille ketkä sen ansaistee, eli Jokereille. HIFK vei peliä ja katsomoa miten tahtoi, kiitos Jokereille siitä, että mahdollistivat tämän.
 
Suosikkijoukkue
Suomen suurin, Suomen kaunein, Stadin Jokerit
Ihan jees kaiken kaikkiaan, parilla pienellä viilauksella vielä parempi ensi kaudella. Vaikeahan näitä on ekaa kertaa järjestää ja nyt tiedetään missä parannetaan. BTW: nää vitun "huutokisat, zambonit kisaa ja lämärit lähtee" tulisi lailla kieltää. En tiedä mitään juntimpaa ja teennäisempää.

Totaalisen sama. Areenalla ne sentään lopetettiin kauden aikana, mutta oliko nyt pakko roudata tuo myötähävettävä mittari Stadikan Talviklassikkoon. Tuollainen pelleily kun kuuluu jonnekin aivan muualle.

Itse tapahtuma ja etenkin jokerifanien marssi oli upea kokemus, joka jää varmasti mieleen loppuelämäksi. Tunnelma katsomossa ei ollut odotetun kaltainen, koska niin suurelle määrälle on erittäin vaikeaa saada tahditetusti kaikki laulut menemään kohdilleen, ja se nakertaa ääntä.

IFK:n fanit taas totuttuun tapaan virittelivät ääntänsä muutamaan otteeseen geneerisellä IFK-huudolla. Jokereiden puolelta taisi pari kertaa lähteä koko punakeltainen puoli mukaan. Ei siis mainittavaa kannustusta faniryhmien ulkopuolella, mikä on kyllä enemmän kuin arvattua suomalaisissa urheilutapahtumissa.

Ottelu itsessään oli yllättävän hyvätasoista kiekkoa, sillä ulkojäillä pakkasessa pelatessa voi pelin taso laskea olosuhteidenkin takia merkittävästi. Tappio ei ikinä IFK:ta vastaan ole vituttanut näin vähän, koska ajatukset olivat monessa muussakin asiassa kuin itse pelissä.

Äärimmäisen suuri plussa siitä, että ottelun alussa laulettiin tapahtuman arvoinen Finlandia, eikä sitä Karjala-lippisten vääryydellä kansallislauluksemme valittua Maamme-mussutusta. Oi että jos joku tajuaisi kansallislaulumme vaihtaa oikeaksi, on se vaan niin väreitä nostattava mestariteos.

Muuten järjestelyt sujuivat mallikkaasti, huutonaurua itkuille kaljan loppumisesta. "Yhyy, miksen saa ostaa helvetin röyhkeästi ylihinnoiteltua mallasjuomaa ja juoda sitä pakkasessa hytisten." Kyllä taas huomaa, mikä siellä paikan päällä kiinnostaa. Kotona on lämmin sohva ja TV, olutta vaan jääkaappi täyteen niin se on siinä.

Tuo Jokereiden marssi huvittaa kyllä. Tulee mieleen, että se on suoraa jatkumoa Suomen kommunistisen puolueen, SDP:n ja SAK:n vappumarsseihin. Tässä heille musiikkia: Yhteisrintama.

Kokoomusnuori kiittää ja kuittaa, marssi oli upea ja hakkasi jotkin AY-liikkeiden pelleilyt yhtä kovaa kuin me eilen sen IFK:n marssin. Todellinen analogia kommareihin tuli kyllä teidän punaisesta lätäköstänne, punakeltainen meri Manskun täyteisenä oli jotain uskomatonta parhautta.

Toki schollin myötähävettävä juntteilu ei yllätä ketään, on se vaan vekkuli mies.
 

Seymon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Punakeltaiset och världens bästa Karlsson
Ja vittu että ihminen osaa olla tyhmä. Eipä tullut mietittyä pukeutumista liikaa ja muun muassa tykkien tarve tuli arvioitua normaalin tämän sään mukaisesti. Jumalauta kun on kylmä ja täysin oman tyhmyyden takia.

Mä taas pukeuduin kuin Siperiaan lähtisi ja laitoin ihan överisti päälle. Ei ollut yhtään liikaa. Moni oli yllättävän kevyesti pukeutunut ja se kyllä kostautui melko pian.

Hyvä tunnelma oli ainakin B-katsomossa. Toki jullien voitto vituttaa, mutta tapahtumasta jäi kokonaisuudessaan hyvä fiilis. Jurriset urpot (molempien kannattajissa) hieman vituttivat ja häiritsivät, mutta onneksi bissen anniskelu lopetettiin. Näkyvyys kentälle oli odotettua parempi (paikka oli rivillä 15).

Ne punaiset (olivatko kenties väristä päätellen Tölö Unga Socialister featuring Scholl) pitivät myös hyvin meteliä ja tunnelmaa yllä. Siitä propsit.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Minulla oli päällä kolmet tavalliset sukat ja niiden päällä villasukat, talvikengät jalassa. Sitten oli pikkukalsarit, kahdet mamikset päällekäin, urheiluhousut ja niiden päällä tavalliset housut. Sitten yläosaan ensin t-paita, 2 tavallista paitaa, villapusero ja urheilutakki, joiden päälle tavallinen talvitakki. Kahdet lapaset ja pipo kruununa päähän, jota en lopulta käyttänyt ollenkaan, kuten en toisia lapasiakaaan. Ei tullut kylmä yhtään, vaikka pelin jälkeen varpaat tuntuivat hieman puutuneilta, eikä pelin jälkeen kotimatkalla.
 
Viimeksi muokattu:

fakta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Olipa hieno tapahtuma! Yllätyin heti katsomoon saavuttuani siitä, että jäällehän näkyi vaikka kuinka hyvin, kiekonkin erotti suurimman osan pelistä ja sitä pystyi seuraamaan omin avuin melkein yhtä hyvin kuin tavallista liigaottelua. Tungos oli toki valtava ja järjestelyt olisivat siltä puolin voineet olla paremmat. Esim. katsomomyynti, josta joku tässä jo kirjoitteli, olisi ehdottomasti ollut hyvä idea. Kun kerran ottivat 3 euroa kahvikupilta niin olisivat hyvinkin voineet toimittaa sen paikan päälle, sitä paitsi menekki olisi varmasti ollut valtava.

Olihan siellä hiukan kylmä, erityisesti jalkoja paleli kun alla oli pientä lumi- ja jääkerrosta - ottelun mittaan huomasi kyllä miten tehokkaasti se jalkojen alta tuleva kylmyys teki työtään.

Järjestelyistä haluaisin muuten kertoa sen verran, että yllätykseni oli suhteellisen valtava kun D-sisäänkäynnin kohdalla noin 30-40 minuuttia ennen ottelun alkua jonotusaika oli noin 5 sekuntia ja läpi pääsi pysähtymättä. Meidän kymmenen hengen ryhmälle ei tehty laisinkaan turvatarkastusta ja monelta ei edes tarkistettu pääsylippua - minulla henkilökohtaisesti pysyi lippu lompakossa koko tapahtuman ajan ja täyteen pakattuun reppuun olisi helposti voinut änkeä pari litraa viinaa ilman minkäänlaista ongelmaa.
 

J-Ko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Edit2: Ja ne vessat. D-puolella on toistakymmentä vessaa, käytössä oli yksi miesten ja yksi naisten vessa, muissa kuulemma putket jäätyneet. Ilmeisesti juuri nämä sääolosuhteet saivat putket jäätymään ennakoimattomasti. Yeah right.
Tuo vessahomma minuakin eilen mietitytti tyttörakon omaavana henkilönä. En ollut pelissä mutta silti.
Mitäköhän siitä olisi tullut jos kaljaa olisi riittänyt ja vessoista jossain katsomoissa käytössä vaan 5%? Aika moni olisi ollut, kirjaimellisesti, kusessa.

Tapahtuma on kait mennyt ihan ok jos suurimmat ongelmat ovat kaljanmyynnissä? Itse veikkasin että kun ovet aukeaa klo 17 niin vikat ovat sisällä kun peli loppuu. Oletin että porteilla on kunnolliset turvatarkastukset. Onneksi oli väärässä eikä kukaan ole valittanut että sisäänpääsy olisi kestänyt kohtuuttoman pitkään.

Illalla menin bussilla keskustaan Manskua pitkin. Siinä vaiheesssa iski aika vahvasti tunne että olikohan mut huumattu tai jotain silloin kun kaveri kysyi että ottaako mullekin lipun tuonne ja vastasin että en tahdo. Nyt olisin tahtonut olla mukana.
 

Jo

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Itse istuin D30 katsomossa jossa kyllä kävi hodari myyjä ennen ottelua ja 1erän aikana. Joten kyllä siellä tuota katsomoonmyyntiäkin tehtiin, tosin taisi myytävä loppua nopeasti kesken.
Mitä järjestelyihin tulee niin, mitään huonoa en keksinyt. Ulos ja sisään pääsi ilman ongelmia ja jonoja. Itse kun olin paikanpäällä katsomassa peliä, enkä vetämässä kallista hodaria tai kaljaa niin kaikki oli enemmän kuin hyvin. Toki vessojen määrä on stadikalla huono, mutta kun tietää sen ennakkoon, niin jättää nestetankkauksen vähemmälle ennen peliä.

Jäälle näkyi myös D katsomosta todella hyvin, näkyi jopa paremmin kun jäähallin yläriveiltä vaijeriviidakon takaa. Ainoa negatiivinen asia oli pelikellon puuttuminen kaukalon reunalta, olisi vaikka yleisurheilukisoista tuttuja tauluja käytetty kertomaan tilanne ja pelikello muuallakin kuin videotaululla. Moni ihminen kun kysyi kesken ottelun että, mikä on tilanne ja paljonko on suunnilleen pelattu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös