Talviklassikko 12.12.2015: Ilves – HIFK @ Olympiastadion

  • 20 088
  • 86

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Ei seurat ulkoilmaotteluita järjestä ihan vain järjestämisen ilosta. Tuottoisan hallitapahtuman siirtäminen ulos vaatii isoja järjestelyjä, joista *tadaa* koituu kuluja, ja on varmasti aina Suomen olosuhteissa iso taloudellinen riski. Ei varmasti ole helppo nakki esim. järjestää aitiotiloihin tottuneille yritysvieraille vastaavat mukavuudet ja palvelut jossain Koulukadun kentällä.

Juuri tässä katsantokannassa pidän erikoisena, että kaikista seuroista taloudellisesti surkeasti johdettu Ilves olisi nyt ottamassa lisäriskiä tämän kanssa.

Ässiä on ainakin taloudellisesti johdettu mainiosti jo pidemmän aikaa ja monen täälläkin toivoman Ässät-Lukko- pelin esteeksi on aina noussut taloudellinen epävarmuus, tämä siitäkin huolimatta että kait tuo parina olisi aika kiinnostava. Miten siis Ilves saa houkuteltua stadionin täyteen....
 

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Haiskahtaa kyllä melkoiselta flopilta mikäli tuohon ei jotain oheistoimintaa ympätä mukaan kuten esim. Popedan keikkaa ;) lippujen pitäisi olla edes huomattavasti edullisemmat kuin normaalisti ja silti luulen että yleisömäärä on max 5000 ja sehän näyttää stadikalla komealta.
 
Suosikkijoukkue
#41 & #66
Ilveksen kotipeli Helsingissä kuulostaa melko isolta haasteelta ensi kuulemalta, mutta kun syitä miettii hetken, niin mahdollisuus tällaiseen otteluun on olemassa vain kerran. Oli meinaan melkoinen sankariteko Tampereen kaupungilta viedä Ilvekseltä ja Tapparalta kaikki pikkujouluajan kotiottelut ja järjestää todellinen massatapahtuma - salibandyn Naisten MM-kisat joulukuun aikana. Kaikki nyt voi pienellä salapoliisityöllä laskea mitä merkitsee menettää pikkujouluajan kotiottelut, jolloin ottelukassa voi helposti olla 3-4 kertaa isompi kuin lokakuun tai tammikuun alun otteluissa.

MTV Sportin uutisen mukaan Talviklassikko olisi toteutuessaan myös Stadikan viimeinen ottelu ennen suurremonttia, joten jos riskeistä puhutaan, niin en usko, että Stadikan alustaa tarvitseen kuusinumeroisilla summilla suojata, kuten aiemmissa Talviklassikoissa.
 

hcp27

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM-Liiga
MTV Sportin uutisen mukaan Talviklassikko olisi toteutuessaan myös Stadikan viimeinen ottelu ennen suurremonttia, joten jos riskeistä puhutaan, niin en usko, että Stadikan alustaa tarvitseen kuusinumeroisilla summilla suojata, kuten aiemmissa Talviklassikoissa.

Ja tuskin vuokrakaan mikään hirveän korkea on tälläiseen "ylimääräiseen" tapahtumaan stadikan ollessa käytännössä kiinni jo tuolloin.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Talviklassikkoa ei pelata (linkki vie Maikkarin uutiseen)

Eli Ilves on ilmoittanut Twitterissä, että tämän kauden Talviklassikkoa ei pelatakaan. Kyseinen Ilves-IFK ottelu pelataan 18.12 Hakametsässä.

Ei tämä nyt hirvittävän paska uutinen tainnut monellekaan olla?
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Vaikka paikalle olisin mahdollisesti tullutkin, niin hyvä päätöshän tuo ehdottomasti on. Valjuksi olisi varmasti jäänyt ja tuskin paikalle olisi tarpeeksi ihmisiä saatu.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Oikea päätös, tosta olisi tullut järjestävälle taholle todella mojova persnetto.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Ehdottoman oikea ratkaisu. Talviklassikko olisi toteutuessaankin sisältänyt valtaisan riskin, jopa todennäköisyyden, että järjestävä seura(Ilveshän se oli) olisi tehnyt rumat tappiot. Jo Helsingin herruustaistot Stadikalla kärsivät kiinnostusongelmista, miksi tämä Ilves-HIFK olisi ollut poikkeus.

Katsotaan milloinka Stadikalla seuraavan kerran pelataan Liigaa.
 

Visiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkue, Kuopion KalPa
Eli paljon mediamölyä tyhjästä. Nyt pitää asiaa kompensoida kai jotenkin " No, minä melkein olin siellä kuuluisassa ja ikimuistoisessa Ilves- IFK- klassikossa, tiäksää" Ja kun aikaa on kulunut tarpeeksi paljon ja ikätovereista tarpeeksi moni jo puskee koiranputkea, pitää itse muistella kiikkustuolissa ja kertoilla nuoremmille että " Olin sillon 2015 -vuoden talviklassikossa ja ai että oli hauskaa. Tuokkolakin otti 30 sekkaa ennen loppua maalivahdin kentältä ja Ilves tasoitti, jatkoajalla Helminen veti tolppaan, Pepe Lehtonen pelasi yli 30 minsaa taas ja Toskala koppasi unelmakoppeja koko pelin halki, perkele ne oli aikoja ne tiäksää pennut!"
 

sorbo82

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Tuskinpa se kuitenkaan median vika tällä kertaa oli. Joku perustelu olisi tietysti kiva miksi ei pelata, mutta eiköhän kaikki sen tiedä.

Jos tällä periaatteella mennään niin olisiko Tapparan pitänyt perustella miksei Karri Kivi siirtynyt heidän päävalmentajakseen, kun kuitenkin Jatkoaika uutisoi miehen tehneen sopimuksen seuran kanssa?

Jos kumpikaan seura ei ole tiedottanut sanallakaan kyseisestä ottelusta niin mielestäni niiden ei tarvitse perustella yhtään mitään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös