T Vertala?

  • 3 798
  • 12

Juha Salminen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Huhut vievät Tapparaan, todennäköisyydestä en sano mitään. Mitään vaihtoehtoja ei tosin ole kuulunut ja harvinaisen usein huhuilla on tapa pitää paikkansa.
 

Diamond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Phoenix Coyotes, Liverpool, TPV, Haka
Ellei sitten mies siirry Ilmalaan. Toivotaan kuitenkin että hänet nähdään ensi kaudella taas kirvespaita päällä. Se kuitenkin lienee todennäköisempi vaihtoehto kuten aikasemmin mainittiin.
 

tsei_tsei

Jäsen
Onko tilanne jotenkin muuttunut? Ainakin hetki sitten olin antanut itseni ymmärtää, että Vertala jatkaisi toisen kauden farmissa. Tosin jos Montreal haluaa Vertsin takaisin Eurooppaan, niin sitten en osaa sanoa.
 

Saint

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Vertsi palaa kotiin... :D
 

Carlos

Jäsen
En ymmärrä mikä tuossa Vertalassa niin ihmeellistä on, eihän kaveri ole edes koskaan päässyt lähelle piste/peli -tahtia, eikä varsinaiseksi työmyyräksikään voi luonnehtia. Kai se on näitä että toinen tykkää isästä ja toinen tyttärestä... :)

Nyt mielessäni on enää yksi kysymys... mutta taidankin jättää kysymättä.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Vertalassa oli juuri parasta se yllätyksellisyys. Koskaan ei tiennyt mitä oli tulossa. Maali tai jäähy. Ärsyttävä ronkkija ja tökkijä pahimmasta päästä, juuri sellainen mitä ei haluaisi nähdä vastustajan puolella. 41 maalia kahtena kautena Tapparassa. Yv/av kaikki kävi, todella monipuolinen pelaaja.
 

lintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pahasti, pahasti kuitenkin pelkään että jos kamppeet tämä jätkä pakkaa ja suuntaa tänne niin johonkin verkkoon matkalla tarttuu, ja Jokerit, TPS sekä ruottalaiset tulevat olemaan kovilla, en tottakai halua vähätellä teitä mutta uskon että ette ehkä kuitenkaan häntä saa.
 

tsei_tsei

Jäsen
Viestin lähetti Carlos
En ymmärrä mikä tuossa Vertalassa niin ihmeellistä on, eihän kaveri ole edes koskaan päässyt lähelle piste/peli -tahtia, eikä varsinaiseksi työmyyräksikään voi luonnehtia.

No Vertala oli huikeassa syysvireessä viimeksi Tapparassa pelatessaan. En muista täysin saldoja, mutta maaleja tuli kiitettävää tahtia. Sitten tuli paha nilkkavamma ja oikeastaan loppukausi meni sen takia pilalle. Ei noussut enää syksyn tasolle. Kausi farmissakin meni erittäin heikosti, vaikka loukkaantumisillakin oli osuutensa. Parhaimmillaan Vertsi on kuitenkin loistava pelaaja. Voittaa älyttömästi kaksinkamppailua. Kun Tapparan pakit heitti ronkkukiekon hyökkäysalueelle oli vastustajan pakit aina kusessa Vertalan kanssa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös