Tässä ketjussa seuraamme Teemu Pulkkisen uran etenemistä

  • 875 950
  • 2 178

Vakio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Man City
Jokereilla oli aikanaan vastaava "ongelma" Eero Somervuoren kanssa. Huippulupaus, josta odotettiin uutta Teemu Selännettä. Eero sai varmaan 5-6 kautta yrittää läpimurtoa Janeckyn ja kumppaneiden ketjuissa, mutta aina vaan tuntui, että ei tule mitään. Eero oli enemmänkin haitaksi eikä kehitystä tapahtunut. Sitten muutto muualle ja taso nousi. Ei tosin ikinä lähellekään mitään Teemu Selännettä, mutta ihan kohtuullisen uran Somervuori kuitenkin on tehnyt. Tosin nyt on enää lähinnä sarjajyrä.

Huippujunnusta ei vaan välttämättä tule huippupelaajaa. Kehitys ei aina mene niin kuin kuvitellaan. Syitä voi olla monia ja ainakin osa varmaan on korvien välissä. Pulkkinenkin on varmasti asettanut itselleen kovat tavoitteet ja puristaa mailaa illasta toiseen lunastaakseen itselleen asettamansa tavoitteet.

Homma ei juuri nyt toimi, mutta se on kuitenkin aikuisten tasolla pari kautta sitten toiminut loistavasti, joten vielä on mahdollisuuksia. Eli katsoisin nyt vielä kaikessa rauhassa. Ongelmia kuitenkin tulee, jos nykyinen taso ei ole parantunut kun sairastupa tyhjenee. Siinä voivat muut pelaajat alkaa ihmetellä mikä etuoikeus jollain Pulkkisella on kokoonpanoon, jos homma ei toimi.

Toivotaan parasta ja pelätään pahinta. Laukauksia Teemulla näyttää olevan aika paljon, mutta onnistumisprosentti on aivan luokaton. Ehkä se jossain vaiheessa rupeaa uppoamaan.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Minä jaksan uskoa Pulkkiseen. Teemulla on sellaisia ominaisuuksia jotka on poikkeuksellisia suomalaisiin tulevaisuuden pelaajiin verrattuna. Se puhkeeko Pulkkinen koskaan täyteen kukkaan täällä Jokereissa ei ole varmaa mutta niin pitkään kuin Detroit haluaa että Teemu täällä Suomessa pelaa niin niin pitkään näen että Jokerit on ainoa oikea paikka Pululle pelata. Ja mahdollisuuksia onnistua pitää tarjota ja sellaisessa roolissa joka Teemun ominaisuuksille sopii.

Pulkkinen yliyrittää jatkuvasti ja siitä tuo koko vartalo kipsi mielestäni pääosin johtuu. Sen lisäksi Pulkkisesta on jostain syystä yritetty tehdä kokonaisvaltaisempaa pelaajaa, sen sijaan että oltaisiin koitettu jalostaa nuo huippuominaisuudet täyteen käyttöön. Pulkkisessa olisi potenttiaalia olla Brett Hull tai Dany Heatley tyylinen sniperi, jolle puolustaminen ja kokonaisvaltainen peli on vain välttämätön paha. Teemu tarvitsisi aimo annoksen rentoutta tekemiseensä ja jonkun joka saa tuon lukon tekemisen taustalta rikki. Sekä tietenkin onnistumisia.
 
Viimeksi muokattu:

Stolk-2

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Lainaan itseäni, tehopisteet eivät ole kaikki kaikessa mutta jos myös otteet ovat olleet lähempänä kategoriaa surkuhupaisa kuin mainiot, niin kyllä pitää vakavasti miettiä mitä tehdään.

Pistäpäs ne Pulkkisen otteet oikeisiin perspektiiveihin. Ei yksi liiganeljännes tee Pulkkisesta surkuhupaisaa.

Nyt pitääkin pohtia halutaanko me toimia kasvattajaseurana vai todella varteenotettavana voittajaehdokkaalta. Pulkkisen pelatessaan tasollaan me olemme sitä, mutta jos tasonnostoa ei tapahdukaan tämän kauden aikana? Silloin väkisinkin tulee mieleen, että me liian jääräpäisesti kasvatetaan Pulkkista kiintiöpaikalla kärkiketjuissa vaikka ei selvästi kulje. Kun myönnetään ettei Pulkkinen ole tehnyt tulosta ymmärretään sama ongelma. Sekin pitää ymmärtää, että tiettyyn pisteeseen asti on aikaa parantaa tai korjata kurssia, mutta sekään aika ei saa olla ikuisuus.

Jos mun Jokereilla, jota tultu kannustettua neljä vuosikymmentä, ei muka ole varaa antaa Pulkkisen tasoiselle pelaajalle aikaa parantaa otteita, niin johan on tultu aikamoiseen aikaan. Sinä puhut niinkuin Pulkkista olisi roikutettu mukana väkisin iät ja ajat kun se ei ole ns. mitään saanut aikaan. Saanko kysyä kuinka kauan sinä olet ollut Jokerifani? Meidän ainut dynastia-aika perustui juuri omiin hyviin junnuhin.
 

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Pistäpäs ne Pulkkisen otteet oikeisiin perspektiiveihin. Ei yksi liiganeljännes tee Pulkkisesta surkuhupaisaa.



Jos mun Jokereilla, jota tultu kannustettua neljä vuosikymmentä, ei muka ole varaa antaa Pulkkisen tasoiselle pelaajalle aikaa parantaa otteita, niin johan on tultu aikamoiseen aikaan. Sinä puhut niinkuin Pulkkista olisi roikutettu mukana väkisin iät ja ajat kun se ei ole ns. mitään saanut aikaan. Saanko kysyä kuinka kauan sinä olet ollut Jokerifani? Meidän ainut dynastia-aika perustui juuri omiin hyviin junnuhin.

14 Peliä tehopisteillä (ja nykyisillä otteilla) 1+3 on lähempänä kategoriaa surkuhupaisa kuin mainio, juuri kuten sanoin. En tarkoittanut, että Pulkkinen olisi ollut ihan täysi vitsi, mutta lähempänä sitä kuin liigaa dominoiva pelaaja. Joihin ominaisuuksia mahdollisesti on. Ja kuten myöskin kirjoitin, antaisin aikaa vielä lisää tuon 14n pelin jälkeenkin, ensin rosterissa kun kaverit palaa saikulta ja sitten KiVan kautta jos ei ala toimimaan. Esimerkiksi ilmeisesti Ässät passitti Armian viime kaudella heikon alun jälkeen poppareiden kautta takaisin kentille - jonne palasikin ihan eri mies loppukauden tuloksien perusteella.

Saat kysyä, vaikka ei se olennaista olekaan. Uskon ja ihailen sinun kunniakkaita vuosiasi Jokerikannattajana, ja myönnän etten ole yhtä mittavaa ns. organisaation väreissä ollut. 90-luvun dynastiaa hämärästi muistan, mutta kuitenkin kaiholla muistelen. Ei varmaan pitäisi provosoitua, mutta en kertakaikkiaan tajua miksi sillä on merkitystä kauan olen Jokereita kannattanut? Luulin keskustelevani Teemu Pulkkisen tähänastisesta urasta ja sen tulevaisuudesta. En ota sinulta mitään pois kun kerron mielipiteeni Teemu Pulkkisen jokseenkin hälyttävästä nykytilasta. Kaikki perustuen ihan omiin ajatuksiini, ei mihinkään faktoihin tai ammattitaitoon pl. tilastot joita heittelin ilmoille.

Ja lisätään vielä kohta, minä kirjoitin myös, että Jokereillahan on juuri nyt hyvä sauma antaa aikaa Pulkkiselle kun muu joukkue voittaa pisteitä. Pulkkinen on tällä kauden aika harvoin noita pisteitä ratkomassa kotiin.
 

Stolk-2

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Saat kysyä, vaikka ei se olennaista olekaan. Uskon ja ihailen sinun kunniakkaita vuosiasi Jokerikannattajana, ja myönnän etten ole yhtä mittavaa ns. organisaation väreissä ollut. 90-luvun dynastiaa hämärästi muistan, mutta kuitenkin kaiholla muistelen. Ei varmaan pitäisi provosoitua, mutta en kertakaikkiaan tajua miksi sillä on merkitystä kauan olen Jokereita kannattanut? Luulin keskustelevani Teemu Pulkkisen tähänastisesta urasta ja sen tulevaisuudesta.

En minä sillä kysymyksellä pahaa tarkoittanut. Sitä vuosien varrella on nähnyt kaikenlaista ja jonkinlainen silmä on kehittynyt näkemään onko pelaajasta mihinkään? Suhteellisen nopeasti sitä näkee onko pelaajasta mihinkään. Ylihypetetyt junnutähdet kuitenkin paljastuvat flopeiksi kun he eivät saa mitään aikaiseksi pistepörssissä eli on niillä tilastoilla merkitystä. Suvantovaiheita tulee aina hyvillekin pelaajille.
 

Rakettipulu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Pistäpäs ne Pulkkisen otteet oikeisiin perspektiiveihin. Ei yksi liiganeljännes tee Pulkkisesta surkuhupaisaa.

Kerrotko minulle ne oikeat perspektiivit? Tsajarilla on ollut oikein hyviä mielipiteitä, eikä mitenkään väärästä perspektiivistä katsottuna. Ei kukaan ole sanonut, että Pulu olisi surkuhupaisa. Puhe oli Pulkkisen otteista ja onhan ne otteet jäänyt todella paljon siitä, mitä Teemulta odotetaan.

Perusteluina olisi hyvä olla jotain muutakin kuin epämääräinen heitto perspektiiveistä.
 

Number50

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Eaves-I.Filppula-Moses
Hardt-V.Filppula-Teräväinen
Ruutu-Hahl-Rita
Mäki-Heino-Rask

Siinä meikäläisten hyökkäys, kun (jos) kaikki pelaajat ovat terveinä. Tämä on siis mun mielipide, mutta en luule sen olevan kovin kaukana valmennuksen vastaavasta. Alkukauden perusteella neloseen voisi laittaa Lambergin tai Tyrväisen, that´s it.

Mitä Pulkkiseen tulee, tarvitsee olla aika hyvät perustelut (tai peliesitykset, joita ei ole enää kauaa aikaa esitellä) minkä takia hänet laitettaisiin jompaan kumpaan kärkiketjuista. Kaverin puutteet, mutta myös potentiaali on täällä haravoitu aika mallikaasti läpi, joten niistä ei sen enempää.

Meidän rosterista. Mä nään sen liigan parhaana, mutta se on myös erittäin fiksusti koottu (Kekäläinen!!). Pulkkinen, Tyrväinen, Lamberg, Henritius, Ben-Amor, Salminen. Siinä jo muutama todella varteenotettava vaihtoehto hyökkäykseen kokoonpanon ulkopuolelta. Tämän näköisellä rosterilla jokaisen pelaajan on täytettävä paikkansa kokoajan, tai muuten sieltä tulee nälkäisiä kavereita tilalle. Ilman loukkantumisia Pulkkinen pelaisi ja tulee pelaamaan KiVa:ssa, mutta hyvät suoritukset siellä saattavat antaa taas uuden mahdollisuuden ja toisinpäin. Huom. koko teksti on kirjoitettu sillä oletuksella, että koko rosteri, hyökkäys nimenomaan, on pelikunnossa. Kun niin ei ole=alkukausi, herra numero 6 saa pelata noilla peliesityksillä, koska kukaan ns. varteenotettava korvaaja ei ole pelikunnossa.
 
Viimeksi muokattu:

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
No onko sitten sama mitä Otto, Teme tai moni muu on tehnyt Jokeripaidassa?

Pointti taisi mennä yli niin että vain viuhahdus kuului.

Totta helvetissä noiden miesten tehoilla on oma vaikutuksensa seuran historiaan, sen faneihin ja joukkueen imagoon. Samaan hengenvetoon totean myös, että tämän hetken rosteria valitessa esimerkiksi Oton maagiset otteet tai nuo pisteet eivät paina yhtään ja Teemukin mahtuisi kirkkaasti mukaan nykyisen kuntonsa takia, ei vanhojen pisteiden perusteella. Ja toki Pulkkisen pisteilläkin on merkityksensä, esimerkiksi yhtenä esimerkkinä jokerijunnun noususta aivan parrasvaloihin.

Tässä haetaan takaa sitä, että jäälle on aina marssitettava paras miehistö illan ottelua ajatellen. Siinä vaiheessa ei voida alkaa ynnäämään kahden edelliskauden tehoja, miettiä jotain NHL-varausta tai vetämään nimiä hatusta. Jos et tällä hetkellä ole parhaissa viisikoissa mukana, ei vanhat pisteet merkkaa mitään. Ja jos itse pääsisin parasta jokerinippua kasaamaan, niin nykyisellään Pulkkinen ei kokoonpanoon mahtuisi. Toki toivon parannusta miehen otteisiin, se on selvä.

Tottakai Pulkkisella on mennyt huonosti, mutta hänet pitäisi pistää pellolle meidän joukkueesta.

Jos joku pelaaja ei syystä tai toisesta saa kaikkea irti jossain joukkueessa, on ainoa järkevä teko vaihtaa seuraa. Ja vastaavasti jos joukkue ei hyödy jostain pelaajasta, on hänet syytä korvata jollakin toisella.

Itse en lähtisi Pulkkista suoraan ulostamaan, vaan aivan ensi alkuun kävisin tiukat keskustelut siitä, mitä mies oikein haluaa, missä vika ja miten homma saataisiin korjattua. Jos parin palaverin jälkeen mitään ei tapahdu, niin sitten omat toimet käsiin: joko lisää harjoittelua, motivaatiota vaikka Mestiksestä tai vastaavaa. Pulkkisessa on hurja määrä talenttia, mutta tällä hetkellä hän ei käytä parhaita puoliaan edes välttävästi.

Kuinka huonosti Pulkkinen sitten todella on pelannut kun on pelannut hieman alle "koko kansan" Granlundin piste per peli keskiarvon?

Jos pistekeskiarvoja laskeskellaan, niin porokuningas Lamberg on tällä kaudella samassa pistemäärässä kuin Pulkkinen, toki otteluita porokuninkaalla on 4 vähemmän. Ja Lamberg on sentään pelannut yli 10 minuuttia vain kolmessa matsissa, siinä missä Pulu on yhdessä matsissa jäänyt ulosajon takia alle 12 minuuttiin.

Kyllä tilastot kertovat totuuden eli Pulkkisella on mennyt alkukausi huonosti.

Juuri näin. Ja sen takia tässä kritisoidaankin. Pisteiden valossa viimeiset 30 ottelua ovat olleet suorastaan katastrofaalisia ja jo ~9 kuukauden tarkasteluajankohdan pitäisi eliminoida esimerkiksi pienistä vammoista johtuneet heikot jaksot.
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Sellainen huomio vielä että Pulkkisella on alkukauden lisäksi mennyt heikosti myös viime kauden loppu. Toivon todella että se joku ihme lukko aukeaa ja Pulu palaa takaisin. Nyt homma on kyllä jumissa ja uudet hyviä näyttöjä antaneet pelaajat ajavat kohta ohi että viuhuu.

Toisaalta Teräväistäkin oltiin heittämässä KiVaan parin ekan matsin jälkeen. Henkilökohtaisesti pidän Teuvon peliä vahvempana ja hän on sentään väläytellyt välillä. Pulkkisella on potentiaalia, mutta nyt sitä ei saada oikein mitenkään ulosmitattua. Kaitpa valmennuksella on joku idea kuinka homma jatkuu.
 
Suosikkijoukkue
James Harden, Tyson Fury, Tyler Bertuzzi
JYP ottelun ekassa erässä Pulkkisella tuhannen taalan paikka, Pulu on livahtanut Tarkin selän taakse, jonne kiekkokin tulee, mutta Pulu sutaisee paikallaan olevasta kiekosta ohi. No jäähyn Pulu hankki, ja ylivoimalla antoi namupassin poikittain. Kulma/Laitaväännöt hävisi tänäänkin ekassa erässä, kuten aina.

Miksi Pulu ei enää edes tunnu laukovan, toisin ko reenipeleissä ennen SM-liigaa? Miksi ei Pulu taklaa samal taval ko viime vuoden Nuorten MM-Kisoissa?
Onko Pulu pelkääjä, kuten Esko Seppänen taannoin mainitsi?
 

jeani

Jäsen
Yhden namupassin on Pulkkinen tänään antanut ja taklaa ja karvaa kovalla asenteella ja onnistuneesti.

Mutta kunnolla tehdyn maalin tuo mies tarvitsisi.
 

Loorz15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit | Huuhkajat | Teuvo Teräväinen
Miksi Pulkkinen ei enää lauo yhtä hanakasti kuin ennen? Vetikö eilen kertaakaan? Mutta kyllä silti pelasi mielestäni lähes erinoimaisen pelin, varsinkin ylivoimalla oli todella hyvää ja varmaa peliä. Ja Pulkkinen muuten karvaa TODELLA aggressiivisesti ja intoa täynnä. Uskon, että se tarvii sen yhden lämäri maalin, niin sitten ketsuppipullo oikein räjähtää auki.
 

BigD

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Miksi Pulu ei enää edes tunnu laukovan, toisin ko reenipeleissä ennen SM-liigaa? Miksi ei Pulu taklaa samal taval ko viime vuoden Nuorten MM-Kisoissa?
Onko Pulu pelkääjä, kuten Esko Seppänen taannoin mainitsi?
Seppäsen höpinöitä en oo lukenut, mutta kyllä on tukkosta Pulun tekeminen. Selkeästi kunnosta se ei ole kiinni. Sen verran kaposet posket Teemulla on kesän jäljiltä. Kunnon lämärimaali saattaisi avata henkisiä lukkoja. Ylivoimalla Pulu vois kyllä enemmän hakea sitä vetopaikkaa, kun lämäri on kuitenkin sitä spesiaaliosaamista. Lehkosen Ikakin sen tossa jossain URHOn lähetyksessä sanoi, että melko turha kaveri Pulkkinen on, jossei niitä tehoja tule. Vaikeeta se on muutakaan väittää näillä näytöillä.

Huvittaa vieläkin se yksi peli viime u20 kisoista, jossa Pulkkinen ajeli kaikkea mikä liikkuu. Mitäköhän helvettiä sille oli sinä aamuna syötetty? Samat setit voisi Teemu syyä vaikka tänä aamuna. Liigassa Teemu lähinnä mailalla yrittää tökkiä, josko se kiekko vaikka karkaisi kaverin lavasta. Eikö Pulu uskalla hakea taklauksia, kun on miehiä vastassa?
 

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Miksi Pulu ei enää edes tunnu laukovan, toisin ko reenipeleissä ennen SM-liigaa?

Miksi Pulkkinen ei enää lauo yhtä hanakasti kuin ennen? Vetikö eilen kertaakaan?

Mihin nämä perustuvat? Pulkkisella on laukauksia joukkueen neljänneksi eniten, vaikka peliaika peliä kohden on vain 14.23 - jääden viisi minuuttia seuraavaksi vähimmällä peliajalla enemmän laukoneesta kaverista.

Tosiasia kuitenkin on, että laukauksien laadussa on paljon parantamisen varaa. Useat noista ovat mitä ilmeisemmin vain roiskaisuja maalille, joita ajoittain kuuluukin tehdä. Nyt niitä on vain tuossa laukausmäärässä liikaa. Kunnolliset pommit ovat jääneet uupumaan, ainakin niissä peleissä mitä olen nähnyt.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Mihin nämä perustuvat? Pulkkisella on laukauksia joukkueen neljänneksi eniten, vaikka peliaika peliä kohden on vain 14.23 - jääden viisi minuuttia seuraavaksi vähimmällä peliajalla enemmän laukoneesta kaverista.

Tosiasia kuitenkin on, että laukauksien laadussa on paljon parantamisen varaa. Useat noista ovat mitä ilmeisemmin vain roiskaisuja maalille, joita ajoittain kuuluukin tehdä. Nyt niitä on vain tuossa laukausmäärässä liikaa. Kunnolliset pommit ovat jääneet uupumaan, ainakin niissä peleissä mitä olen nähnyt.

Ite oon käyny kattomassa jokaisen kotipelin ja päälle neljä vierasmatsia ja lämärit on kyllä jääny puuttumaan lähes täysin. Vielä huonompi juttu on se, että lämäripaikan hakeminenkin on unohtunut melkein tyystin sekin. Pulu tuntuu koko ajan hakeutuvan paikkaan josta se voi syöttää kiekon toiselle puolelle, mikä on tarkottanu tällä kaudella kolmea asiaa: Pari maalia Pulun syötöstä ja muutama maalipaikka, syötön epäonnistuminen ja vastustajan hyökkäys ja kolmantena kulmaan ronkkijaksi joutuminen, mikä tarkottaa lähes poikkeuksetta kiekosta irti tuuppaamista. Puluhan on ollut tällä kaudella katollaan ku Anglia konsanaan ja tässä ehkä helpottas kunnon ajelu ennen kulmatilannetta.
 

J.Rita

Jäsen
Lämäri on Pulkkisen ainoa vahvuus ja skouttausta tehneet vastustajat osaavat nykyään riisua Pulkkisen aseista menemällä iholle aina kun Pulkkinen on laukaisuetäisyydellä maalista.

Pulkkisen pitäisi nyt pelata mahdollisimman yksinkertaisesti, jotta saisi itseluottamuksensa kuntoon. Tällä hetkellä Pulkkinen ei osaa luopua kiekosta ajoissa ja häviää 80 % kaksinkamppailuista laidan lähellä.
 

C.Orr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menneisyyden kahleista vapaa Jokerit

J.Rita

Jäsen
Olisiko pitänyt sanoa tällä hetkellä, tosin eihän lämäriäkään ole käyttänyt monta kertaa kauden aikana?

Pulkkisella on tällä kaudella 61 laukausta, onko edes 10 lämäriä potentiaalisilta maalipaikoilta? Jostain syystä ei millään saa tarvitsemaansa tilaa, vaikka yritystä löytyy.

Ihan hyvääkin pelinrakentelua Pulkkinen on ajoittain esittänyt, ei siinä mitään. Hakee kuitenkin liian vaikeaa, jolloin yhteen nappisyöttöön mahtuu aika monta harhasyöttyä.
 

C.Orr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menneisyyden kahleista vapaa Jokerit
Olisiko pitänyt sanoa tällä hetkellä, tosin eihän lämäriäkään ole käyttänyt monta kertaa kauden aikana?

Mielestäni Pulkkisen pelinluku- ja syöttötaito on ihan hyvässä tikissä edelleen, enemmän kritisoisin laukausten laatua. Aika järjestäin ne paukkuvat plekseihin tai ohi maalista. Laukaus ei todellakaan ole tällä hetkellä vahvuus. Enemmänkin heikkous. Liian suuria puutteita on edelleen kamppailupelaamisessa vaikka kropasta löytyisi jo potentiaalia siihenkin.

Pulkkisella on tällä kaudella 61 laukausta, onko edes 10 lämäriä potentiaalisilta maalipaikoilta? Jostain syystä ei millään saa tarvitsemaansa tilaa, vaikka yritystä löytyy.

Ihan hyvääkin pelinrakentelua Pulkkinen on ajoittain esittänyt, ei siinä mitään. Hakee kuitenkin liian vaikeaa, jolloin yhteen nappisyöttöön mahtuu aika monta harhasyöttyä.

Totta. Jostain syystä ei pelaa itseään pelattavaksi, jonka johdosta laadukkaat maalipaikat ovat kortilla. Huomautettakoon vielä se, että yrityksen puutteesta se ole kiinni vaan vääristä ratkaisuista. Edelleen hakee liian usein syöttöä silloin, kun pääsee ne harvat kerrat sektorille kiekon kanssa ja vetää, kun kannattaisi syöttää. Itseluottamusta lisää niin väärät ratkaisut muuttuvat oikeiksi ja tehoja alkaa tulemaan.
 

Wäinö#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Ducks, Red Wings, Griffins
Tänään on mielenkiintoista nähdä kuinka yhteistyö sujuu Eavesin kanssa. Mielestäni eivät ole kai koskaan pelanneet aiemmin samassa ketjussa. Toisaalta molemmat ovat parhaimmillaan loistavia kemiapelaajia eli osaavat löytää ne vapaat pelaajat ja itsekin hakea paikkaa, joten toivotaan, että heti loksahtaa yhteistyö kohdilleen. Eavesillä toki pelaamattomuus painaa, joten tuntuman saamiseen menee varmaan jonkin aikaa. Molemmat ovat myös raitteja mikä voi olla vahvuus ja näin Eavesille voisi tulla hyviä paikkoja vetää suoraan syötöstä vasemmalta puolelta. Tyrväisellä myös hyvä näytön paikka tuossa ketjussa ja ihan hyviä on Tyrskyn otteet olleet tähänkin saakka. Kakkosketju on elänyt koko kauden, joten toivottavasti pian sekin pääsisi edes muutaman pelin pelaamaan suht samassa kokoonpanossa.
 

Jorba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Jokerit, Erik Karlsson
Ihan käy jo sääliksi Pulkkista. Jätkä veti eilenki niin raivolla koko pelin ja selkeesti näki, että yrityksestä ei jää kiinni. Toisaaltaan taas se ettei saa vähän pomppivaa kiekkoa tyhjästä sisään kertoo juuri siitä, että joku lukko siellä on päässä tällä hetkellä.

Tottakai sitten ens vuonna AHL:ssä kaveri paukuttaa maali per peli tahdilla, kun maisema vaihtuu ja saa alottaa ''alusta''. Kukaan ei enään muistuta, että sä oot se superjunnu josta tulee seuraava Teemu Selänne.
 

wezq

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ihan käy jo sääliksi Pulkkista. Jätkä veti eilenki niin raivolla koko pelin ja selkeesti näki, että yrityksestä ei jää kiinni.
Tässä piileekin se Pulkkisen ongelman ydin; kaveri koittaa mennä joka paikkaan, ja on toki aktiivinen, mutta ei osaa hakeutua sinne minne kiekko tulee eikä pelata sitä peliä edistävästi eteenpäin. Pääkoppa jumissa, ja korvaa sen koohotuksella ja huitomisella.
 

wezq

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ehkä kaverilla ei ole "pää jumissa" vaan yksinkertaisesti puutteellinen peliäly.
Pulkkisen pelejä n. 100kpl viime vuosina nähneenä voin sanoa ettei peliälyssä ole puutteita. Jatkuvat epäonnistumiset ja yliyrittäminen saa näyttämään huonommalta kuin itseasiassa on. Jokainen itse joskus kohtalaisella tasolla pelannut varmaan pystyy tähän samaistumaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös