Tähtinen Lukkoon!!!

  • 21 660
  • 242

hjalmar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.
Taas Santala yllatti

Nakee, etta Jyrki Santala on ollut mukana politiikassa, taas mies onnistui yllattamaan niin, etta Hjalmarilla on vielakin haavi auki.

Kukaan ei missaan spekuloinnut Tahtisen tulolla Lukkoon ja perassa taas oli useampi seura paakaupunkiseutua myoten.

Ja mika parasta, Tahtinen jatkaa Raumalla myos ensi kauden. Hieno homma kerta kaikkiaan. Ja Assat on siis nyt luopunut pudotuspelihaaveistaan.

Mutta taysin puskista tama siirto ei tullut, lukekaapa muun nimimerkki 'Hjalmarin' kirjoittelua talta palstalta joulukuulta...tosin on myonnettava, etta se oli ennen Cisarin ja Kronin hankintaa.

Kuuntelin muuten Radio Keski-Suomesta Santalan haastattelua Lukko-JYP-pelin eratauoilla, siina Santala kysyttaessa kertoi, etta jos Kron ei lahde rapakon taakse, niin Lukko "haavailee" kaverin pelaavan Lukko-paidassa myos ensi vuonna. Se vasta pommi olisi. Saamme nahda!

Ja Lukon pelaajabudjetti tulee olemaan Santalan mukaan ensi kaudella millin (siis vanhoja markkoja) suurempi kuin nyt.

Mutta nyt pirulauta sinne pudotuksiin on ensin paastava, miehia on mukavasti hankittu, ei muuta kuin tuulemaan. Ja tulihan sielta tanaankin edes yksi vaivainen piste.
 

Boris

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiigaEura
Taisi koulupaikka olla se kaiken a ja o.

Mutta silti, ensi kausi myös? MAHTAVA kaappaus Lukolta, ei voi muuta sanoa! Arvostan!

Tätä ne Uraman kommentit siis tarkoittivat...
 

Siirappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Tampabay Lightning, Kotiteollisuus
JIIIIIIIIIHAAAAAAAAA. Justiinsa tänään kerkesin yhdelle Ässäfanille huutaan et Tähtinen tulee Lukkoon pilkesilmäkulmassa, mutta mitä tekeekään Jyrki Santala hän menee kuin olisi juttuni kuullut niin heti tekemään sopparin Tähtiselle.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Voi äiti

Rale Urama tosiaan ennen pelin alkua radiossa sanoi, että "uskon että jos joku kova pelaaja joka auttaa meidän projektia ensi kaudella on saatavilla, niin varmasti johto on hereillä" eli taisi Rale tietää jo hiukan enemmän silloin kun antoi ymmärtää. Kiitos Lukko.

Ja anteeksi, että olen sinua, Jyrki Santala, täällä Jatkoajassa ja muuallakin haukkunut milloin miksikin ja syyttänyt sinua siitä, että tuhoat raumalaisen liigakiekkoilun. Enää en hauku, uskon nyt että todella olet asiasi osaava mies. Kiitos Jyrki Santala.
 

Dexu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hallitseva Suomen Mestari 2021
NO HUH HUH!!! En kyl ihan suoralta istumalta ois uskonut, mutta pakko kai se on uskoo kun Lukon oma kanavakin siitä jo ilmoitti ja mies pelaa jo huomenna Kärppiä vastaan! Jälleen kerran Santalalle iso hatun nosto!
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Onnittelut vaan. Saitte pelaajan, joka on omaksunut erittäin hyvin uimahyppelyt viime aikoina, eikä juuri pääse niistä pois. Joka pelissä samainen sälli lentää ihmeen kevyesti jäänpintaan ja seuraavassa vaihdossa painaa kentällä jo kuin mikäkin aropupu.

Odotukset tätä nimeltä mainitsemattomaan pelaajaan kohden oli meikäläisellä vielä hieman suuremmat, mitä hän sai aikaan. Joten hyvältä näyttää, että tästä tulee taas yksi menetetty porilaislupaus. Sillä erotuksella, että hänet myydään toiseen samantasoiseen joukkueeseen, jossa hänellä on jotain mahdollisuuksia edes kehittyä vielä tähtipelaajaksi. Tässä tapauksessa en sano, että toivotaan parasta, vaan sen, että edellytyksiä on. Kunhan jättää sen hyppelyn joillekin muille, sellaiset temput eivät lätkään kuulu.

Ja enemmän kiekkoa liikkeeseen. Taitoa on, mutta liiallinen veivaus on vienyt... siis vei porilaiselta seuralta kenties muutaman arvokkaan maalin. Vaikka sitä taitoa on, niin voi sitä välillä tehdä jotain ratkaisevaakin.

Niin, ja saittehan te maajoukkuepelaajan. Saunavihta ja pesuvati tulevat mukana, jossa on mukana Aravirran nimikirjaimet.

Yst. terv. nim. "Erittäin vittuuntunut Ässä-fani"
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Onnittelut

Lukko se vaan napsii huippupelaajia ja valmistautuu pleijareihin. Toisin on meillä. En tiedä, onko jo länsirannikollekin kantautunut fraasi "meillä ei ole käyttöä tuon tyyppisille pelaajille"..

Olisi kelvannut meillekin, hyvä kaappaus. Mahtaa kyllä Ässä-faneja ketuttaa, eikös se mennyt paikallisvastustajalle?

Tässä alkaa oikeasti toivomaan Lukon menestystä pleijareissa. Tekisi hyvää liigalle. Varsinkin jos tyyli pitää.

Vielä kerran krediitit sinne päin.
 

Hartza

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Onnittelut Lukolle ja pahoittelut Ässille. Täytyy kyllä sanoa, että Lukon tj. Santala osaa hommat. Kaverilla on jalat maassa tekee muutaman kymmenen tuhannen Euron positiivisen tuloksen ja aikoo ensi kaudeksi nostaa budjettia miljuunalla vanhalla rahalla.
Kaiken lisäksi hän vaan naureskelee, kun puukkoa tulee selkään heti, jos menee vähän huonommin. Vaatimatonkin vielä, kun ei ota itselleen meriittiä Kronin hankinnasta. Way to go!
 

TheBlade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Kansas City Outlaws
Kyllä tuli tosiaan niin puskista tämä uutinen! vieläkin on suu ammollaan.. :O mahtavaa silti että tähän kauteen jaksetaan panostaa ja samalla ensikauteen! Kumpa nyt Kron jäisi Lukkoon, se on tosin vain haaveilua.. Hienoa työtä toimistolta, ehkä Tähtinen unohtaa sukeltelun ja keskittyy pelaamiseen, tai ei se haittaa vaikka nyt jäähyjä kalastelisikin.. :)

Lukolla alkaa olla nyt sellanen joukkue kasassa että mitä hittoa me täällä viivalla tapellaan? :)
 

TiDo28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman lukko,Toronto Maple Leafs
Aivan uskomatonta!

Ei kyllin voi kiittää Santalaa eikä superlatiivejä kuluttaa loppuun kun ylistää Santalaa!!!

Ensin harmitti pisteen menetys jypille ja vielä kotona.Sitten heitetään tälläiset paukut pelin jälkeen.Tähtinen 1+1 ja siihen päälle vielä Token 1 vuoden jatko.

Mitä tässä nyt enää uskaltaa toivoakaan?Ismo ei jatkakaan enää ensi kaudella täällä,sehän kruunaisi kaiken!

Tämän kaiken tohinan keskellä pitää keksiä jotain mikä pitää jalat maassa eli joutuuko Tähtisen tulon myötä joku toinen pakkaamaan laukkunsa ja jos niin kuka?Tietysti voidaan olettaa,että Tähtinen on rahoitettu ensi kauden budjetista jo,niinkuin varmaan onkin.Tietysti voidaan olettaa,että Tähtisen rahoitus tulee Jämsästä ja Vidmanista (vuokratulot),ainakin osittain.

Mieltähän tälläiset asiat järkyttää ja jotenkin tulee niin nöyrä olo.
Kiitos Santala!

Tietysti toisen epäonnea tässä tulee surku (osan ottoni porilaisille)!
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kovan luokan kaappaus ja aika yllättäväkin, etten sanoisi. Olisin odottanut että pääkaupunkiseudun joukkueet tai TPS olisi Tähtisen siepannut, mutta että Lukko? Tiedä sitten, ehkä pääkaupunkiseudulla on kentät tupasen täynnä tai sitten Markulla painoi kotiseutukysymykset? Tai sitten kyseessä on jokin muu seikka. Kaiken kaikkiaan kadehdittavan hyvä kaappaus, olis kelvannut meillekin...

Ei tee hyvää SaiPan playoff pyrkimyksille tuo...
 

Magz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
ohhoh! Täytyy sanoa että en ois ikinä uskonut tätä todeksi. Ja Torkin jatko on myös todella todella hyvä uutinen, varmasti olisi ottajia ollut muualtakin.
Kiitos!
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tämä Tähtisen loikkaaminen Lukkoon on rinnastettavissa suunnilleen siihen, kun Juhani Wallenius ja Ismo Villa siirtyivät 80-luvun alussa Lukosta Ässiin. Kumpikin oli Lukon kantavia voimia, ja siirto oli jo meikäläisellekin kova pala purtavaksi, vaikken tuolloin ollut edes 15-vuotiaskaan vielä, vanhemmille faneille se oli shokki. Ja siihen päälle kun lisätään vielä tieto siitä, että Lukon pelatessa divarissa kaudella 1983-84 Villa ilmestyi Äijänsuon jäälle kesken Lukon B-junnujoukkueen harjoitusten Ässien punainen paita päällään kikkailemaan, niin osaan kuvitella kyllä Ässäfanien katkeruuden nyt kun Tähtinen teki ratkaisunsa.

Ja katkera olisin toki minäkin nytkin, jos joku tällainen siirto tapahtuisi toisinpäin. Se on niin että huippupelaajan siirtyminen pahimman kilpailijan riveihin on paljon pahempaa kuin saman pelaajan siirtyminen johonkin toiseen porukkaan.

Kova isku tämä oli vasten Ässäfanien kasvoja. Siitä huolimatta tsemppiä ja jaksamista kaikille Jatkoajan mainioille Ässäfaneille.
 

Hearsay

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Lueskelin Kärpät-Lukko-pelin ketjua, kun sain tämän pommin silmilleni siellä! Ei perhana! Koska Lukon kannattajia on viimeksi näin hemmoteltu? Lukko nappaa maajoukkuesentterin kaksi päivää ennen siirtorajan umpeutumista. Tämän kun piti olla vain ISOJEN POIKIEN hommia.

Sääliksi käy nyt eniten sitä joukkuetta, joka joutuu Lukkoa vastaan play-offien ensimmäisellä kierroksella: koko iso budjetti...hukkaan...

JES!

Santala on KING!
 

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Viestin lähetti Hearsay

Sääliksi käy nyt eniten sitä joukkuetta, joka joutuu Lukkoa vastaan play-offien ensimmäisellä kierroksella: koko iso budjetti...hukkaan...

Ei taida noilla hankinnoilla olla Lukonkaan budjetti ihan pieni. Eivät ole halpoja miehiä hankkineet. Yllättävä valinta kyllä Tähtiseltä, mutta onnea lukolle.
 

JanJ

Jäsen
Viestin lähetti Rebel
Ei taida noilla hankinnoilla olla Lukonkaan budjetti ihan pieni. Eivät ole halpoja miehiä hankkineet.

No ei, kun ajattelee että
Tähtinen on hylkäsi suoralta kädeltä Ässien ensi kautta koskevan tarjouksen. Se oli puolitoistakertainen Tähtisen tämän vuoden palkkaan nähden, mutta Lukosta Tähtinen sai vielä huomattavasti enemmän.

Lisäksi Lukko vielä maksoi Tähtisen tämän kauden sopparin ulos. Voitte itse laskea, mitä tarkoittaa kun maajoukkuetason miehen palkka kaksinkertaistetaan.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Raha-asiaa

Kirjoitin jo Cisarin hankinnan yhteydessä, että Raumalle tuli syksyllä Lottokierroksen ainoa täysosuma. Silloin jo arvailin, että mihin osoitteeseen se mahtoi mennä, ja nyt epäilykset vaan vahvistuvat...

Ei kai perkule se Lottopotin osoite vaan ollut Kuninkaankatu 3 A 1-2?

Unohdin muuten ihan tuosta edelle kirjoittamastani muistelosta Ässiin menneistä Lukkomiehistä pois Jarmo Kuusiston, joka niinikään menikin Lukon sijasta Ässiin keväällä -96.

Ja tulihan Ässien Timo Saarikoskikin Lukkoon jo -89 tai -90, mutta ei tainnut olla vielä ihan Tähtisen tasoinen pelaaja silloin.
 

friikki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Siis tää on ihan uskomatonta, eilen kun ässät luopu Rochefordista mä vitsailin et nyt varmaan Tähtinen lähtee kans.
Veli nauroi et niin varmaan.

Lukko-Jyp pelissä taas haukuin Markku Tähtistä paskaksi (koska se on niin hyvä). Älkää kysykö miks me edes kaverin kans yleensä puhuttiin JYPPI- pelissä Tähtisestä.

Selkeä Vahvistus Lukolle, jippii , jippii!!!!!!!!!!
Torkille jatkopahvi , jippii, jipppiiiii!!!!!
Nyt Lukolla on niin kova joukkue et kyl tarttis pääst pleijareihi ja ens kaudella sitten mitaleille.(jossei jo tänä vuonna)
Ei sais toivoa liikaa. Ei sais toivoa liikaa.

Vielä kun saatais Saarela ja osa ulkomaanlaisista pidettyä ens kaudellaki. Cisarhan vihjasi et vois jatkaa Raumalle.


PS. Sorry vaan porilaiset!
 

Metropolit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onnittelut myös tältä suunnalta Raumalle päin!Hieno kaappaus,meidän the pentti kyttäilee markkinoita antennit pystyssä mutta koville äijille ei tunnu löytyvän käyttöä...
 

JanJ

Jäsen
Viestin lähetti friikki
PS. Sorry vaan porilaiset!
No eipä tässä mitään.

Ei kai ässäfanit raumalaisille ole vihaisia vaan Tähtiselle ja seurajohdolle.

Toivottavasti saatte Tähtisestä enemmän irti kuin Ässät. Viimeisen kymmenen pelin saldo 0+1.

Kovasti kouraisi kyllä siirto.
 

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti TheBlade
Hienoa työtä toimistolta, ehkä Tähtinen unohtaa sukeltelun ja keskittyy pelaamiseen, tai ei se haittaa vaikka nyt jäähyjä kalastelisikin.. :)


Asia ei tietty minulle kuulu ja ymmärrän Lukon kannattajien innostuksen asiasta, mutta:

oletko lainaamastani oikeasti tuota mieltä (vai panetko hymiön piikkiin)?
 
Viestin lähetti JanJ
Kovasti kouraisi kyllä siirto.

Tuon voi ymmärtää voin kuvitella millaisia kirjoituksia kirjoittelisin tänne jos esim. Torkki olisi mennyt Ässiin.

Tämä oli kyllä yllättävä hankinta, juuri sanoin tänään, että tämän kauden joukkue on tässä kun kaverini sanoi että: "Kyl yks hyökkääjä tarvitaan vielä".

Ja nyt kaikki nauraa meille kun ei päästäkkään pleijareihin.(jos ei tällä joukkueella pääse ni on se prkl!)

Niin ja onhan Ässillä myös yksi Raumalainen joukkueessa eli kun Jokelasta joskus tulee huippuveska ni pääsette vittuilemaan meille...
 

Kotkafani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kyllä tämä on yksi kovimmista siirtouutisista! En olisi ikipäivänä uskonut näin tapahtuvan - siis yleensäkin Tähtisen siirtoa pois Ässistä.

Ei muuta kuin onnittelut Lukolle hyvästä hankinnasta ja katse kohti pudotuspelejä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös