Suosikkijoukkueesi TOP 10 -pelaajat

  • 56 325
  • 187

Kennedy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Noutajat
HPK

1. Jari Sailio
Ikitaistelija Sailio näytti jo viime kaudella huimia kehityksen merkkejä otteissaan. Nyt voi olla todellisen läpimurtokauden paikka, jos vain paikat pysyy ehjänä. Sailio on tunnettu junioreista asti erittäin ärssyttävänä pelaajana, mutta hän myös on kehittnyt monella muulla osa-alueella huimasti liigakausillaan. Parhaimmat avut: liike ja fyysisyys.

2. Mikko Mäenpää
Rohkeus, tunne ja taito. Mikko Mäenpää on erittäin hyvä kahden suunnan puolustaja, vaikka hänet tunnetaankin läpimurtokauden pisteistänsä. Hän pelaa erittäin hyvin siniviivalla ylivoimalla ja tekee epäsuomalaisittain nousuja sekä liikkuu hyvin poikittain. Parhaimmillaan Mäenpää saattaa voittaa puolustajien pistepörssin, varsinkin jos kehitys jatkuu. Lisäksi silmiinpistävää miehen pelissä on pelirohkeus.

3. Jukka-Pekka "Lamppu" Laamanen
Lampun paluu Hämeenlinnaan oli varmasti helpotus monelle kannattajalle. Vaikka Laamanen ei ole se kaikista kovin seinille heittäjä tai kulmapainija, niin hänen kiekollinen osaaminen ja offensiivinen panostus on mittava. Kyllä ne meriititkin sen kertoo, että Lamppu on ylivoimalla vastustajan piina.

4. Ville Viitaluoma
Viitaluoma pääsi vihdoin takaisin "tutkaparinsa" rinnalle. Miehellä löytyy varmasti intoa tulevaan kauteen Joonas Vihkon rinnalla. Miehen pelitaidot ovat erinomaiset, joten suuremman roolin saadessaan hän voi vielä nostaa pelitasoaan. Uskon että Viitaluoma yllättää positiivisesti tällä kaudella.

5. Joonas Vihko
"Joko nyt?", jos koskaan olisi Vihkon aika lunastaa odotukset ja pamauttaa reilusti yli 20 maalia kaudella. Potentiaalia mieheltä löytyy, se nähtiin jo Saipan ajoilta, mutta peli on näyttänyt ajoittain väkinäiseltä ja turhautuneelta vaikka yritys on ollut kova. Vihkon työmoraali on ollut aina korkea ja Villen pelatessa rinnalla vieläkin korkeampi.

6. Toni "Toke" Virta
Vanhasta varrestaan huolimatta Toni Virta on edelleen hyvässä iskussa. Vauhtiakin miehellä piisaa ja tässä joukkueessa täytyykin piisata, sillä Rautakorpihan ei tutusti katsele surffaajia. Voipi olla että hyökkäyspäässä tehot eivät ole yhtä suuret kuin parhaimpina vuosina, mutta Token joukkueeseen tuoma kokemus on sitäkin arvokkaampaa.

En kerennyt kirjoittamaan kiireiltäni enempää.

Edit.

7. Teemu Lassila
Teemu sai viime kaudella paljon pelejä alleen Andy Chiodon poistuttua joukkueesta ja sen merkitys tulee näkymään tulevalla kaudella. Jo Finnkampen osoitti sen, että Lassila voi parhaimmillaan olla yksi SM-liigan parhaista maalivahdeista. Kehitystä on varmasti tapahtunut Jari Kaarelan alaisuudessa huimasti sekä henkisellä että pelillisellä puolella. Yksi joukkueen kulmakivistä.

8. Steve Kariya
Edellisellä SM-liiga visiitillään teki huimat tehot runkosarjassa ja kuntouduttuaan pelaa känädäläisellä intensiteetillä ja intohimolla varmasti erittäin tasaisen varman runkosarjan pisteiden valossa. Potentiaali riittää edelleen taistelemaan jopa pistepörssin voitosta. Väkkäränä pelimiehenä osaa myös välttää kovat niitit ahtaissa paikoissa.

9. Se isoin J.K
Janne Kolehmaisen peli oli jo viime kaudella erittäin hienoa seurattavaa ja harjoitusotteluissa kolmen jiikoon koostumus on ollut Kerhon viihdyttävimpää osaamista. Mikäli mies jatkaa räväkällä pelityylillä ja onnistuu ohessa myös maalinteossa, niin varmaa on että kenen nimi kuuluu fanien huulilta tulevalla kaudella. Jo nyt yksi henkilökohtaisista suosikeistani. Sopivan rotta.

10. Se nuorin J.K
Tähän listaan moni olisi laittanut Laakkosta, Tuulolaa, tai ehkäpä Hämäläistä, mutta mielestäni listaan voi laittaa myös Kemppaisen. Joonas Kemppaista on kehuttu yhdeksi tämän hetken lahjakkaammista suomalaisista tulevaisuuden lupauksista, eikä syyttä. Harjoitusotteluissa miehen alku on pelannut erinomaisesti Karevaaran ja Kolehmaisen ketjussa. Kemppaisen pelinlukutaito on ihailtavaa suhteutettuna pelivuosiin. En yhtään yllättyisi vaikka tässä ketjussa olisi uusi Pärssinen-Kapanen-Hentunen/Miettinen-Santala-Somervuori. Toivon että J.K:t pysyvät terveinä ja saavat luottoa Rautakorvelta myös kauden aikana.
 
Viimeksi muokattu:

Makkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche
1. Ben Eaves
2. Erkki Rajamäki
3. Bernd Brückler
5. Petri "Lamppu" Lammassaari
6. Rami Alanko
7. Santeri Heiskanen
8. Stefan Öhman
9. Dale Clarke
10. Juuso Puustinen
+ Petri Matikainen
 

Porkkanakuski

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & Bruins
TOP-10

Pistetään tästä nyt noi lempiäijät

1.Kip Brennan - Mahtavia veivejä ja namusyöttöjä tietenkin....
2.Lennu - Osaa pelata, ajella ja tehdä kaikkea muutakin.
3.Aleksi Holmberg - Saanut vielä lisää itseluottamusta ja vähän vissiin voimaakin, haluaisin nähdä Allua enemmän kentällä.
4.Hirso - Unohdetaan ne menneet ja nautitaan jäätävistä ratkaisusta.
5.Kibe - Eiköhän se liike palaa sieltä tällä kaudella.
6.Ilkka Heikkinen - Fyysinen ja kauhea veto.
7.Arttu Luttinen - Pelaa kovaa ja osaa näköjään myös ratkasta.
8.Loppi
9.Miliisi
10.Pesonen

8-10 tuli fiilispohjalta joten turha noita nyt alkaa perustelemaan
Edit: Kankaanperä unohtu täysin.. olis varmaa lista vähän muuttunu jos olisin tajunnu
 

Andji

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kulloinkin minkäkin liigan hallitseva mestari
Listaan ensin tärkeysjärjestyksessä:

1. Petri Vehanen
Vehanen on liigan paras maalivahti, jota ilman Lukko kenties taistelisi putoamiskarsintoja vastaan keväällä.

2. Tomi Pettinen
Pettinen on puolustuksen henkinen liideri ja paras puolustava puolustaja. Varakapteeni.

3. Juha-Pekka Haataja
Loukkaantumisen jälkeenkin pisteodotukset ovat korkealla. Haataja kykenee yhä pisteiden tekoon, vaikka onkin vartioidumpi kuin läpimurtokaudellaan.

4. Pekka Saarenheimo
Ykkössentteri. Pelinrakentajana Saarenheimo ei ole aivan liigan kärkitasoa, mutta asenne ja taistelutahto ovat hyvät. Varakapteeni.

5. Mika Viinanen
Viinanen on "Omat pojat" -projektin hyökkäyspuolen huipputuote. Vaikka Iiron rooli on viime kausina ollut kakkos-kolmosketjun laitahyökkääjä, pisteitä on silti tullut varsin mallikaasti.

6. Antti Laaksonen
NHL-kokemus näkyy sekä pukukopissa että jäällä. Laaksonen on joukkueelleen pelaava pelaaja. Tehoja voi joko tulla tai olla tulematta, joka tapauksessa Laaksonen on Lukolle tärkeä pelaaja.

7. Mark Ardelan
Ardelanista on kaavailtu puolustuksen kiekollista liideriä. Ensimmäisen liigapelin jälkeen hänestä voidaan sellaista odottaakin. Ardelanin avut puolustuspäässäkään eivät ole surkeat.

8. Pasi Saarela
Saarela on edelleen maalintekoon kykenevä snaipperi. Tällä kaudella hänen roolinsa on kuitenkin pienempi, mutta "syvempi". Pahilta odotetaan henkistä johtajuutta. "Kypärännostelut" pitää jättää pois. Kapteeni.

9. Tomi Mustonen
Saarenheimon ja Haatajan kanssa pelatessaan Mustonen pääsee ajoittain maalipaikoille ja luultavasti tulee myös tekemään maaleja. Näkymättömän työn tekeminen lienee silti etusijalla.

10. Tommi Kovanen
Kovanen on tasainen suorittaja, joka on kenties hieman heikko puolustuspäädyssä. Kovaselta odotetaankin hyökkäyspään tehoja.

Sitten omat henkilökohtaiset suosikit ilman perusteluja:

1. Petri Vehanen
2. Tero Koponen
3. Otto Honkaheimo
4. Mika Viinanen
5. Pekka Saarenheimo
6. Juha-Pekka Haataja
7. Pasi Saarela
8. Tomi Pettinen
9. Miikka Tuomainen
10. Greg Jacina
 

One#8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, SoJy, ManU, Ac Milan, Barcelona
1. Jani Rita
2. Tomek Valtonen
3. Juha Lind
4. Petri Varis
5. Mikko Jokela
6. Jyrki Louhi
7. Sami Helenius
8. Tomi Mäki
9. Tom Koivisto
10. Marko Kauppinen
 

Pata#10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, SBS Pori, NTK
1.Marko Kivenmäki
2.Marko Luomala
3.Tapio Sammalkangas
4.Ville Uusitalo
5.Pasi Peltonen
6.Matti Kuparinen
7.Tommi Huhtala
8.Patrik Forsbacka
9.Sakari Salminen
10.Ossi Pellinen
 

Jupa

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Eipä sijoitella, kun ei ole mitä sinne sijoittaa. Eli tilanne on juuri niin paha kuin se sinun silmistäsi näyttääkin. Hyökkäys on täynnä toivotaan, toivotaan hankintoja joissa on nähty potentiaalia jonka toivotaan ainakin osalla muuttuvan teoiksi ensi kaudella. Onhan meillä paluumuttajat Vahalahti ja Eloranta, mutta näiden lisäksi muut hankinnat ovatkin sitten näitä kavereita, joilta odotetaan uutta isoa askelta uralla ensi kaudella. Jotain hankinnoista kertoo, että Sami Venäläinen oli se suurin "kaappaus" rosteriimme. Ja sen jälkeen todellakin tulevat herrat Hannus ja Filppula. Näillä mennään ja taistellaan tai mennään ja kaadutaan. Onneksi pakisto näyttää edes hiukan vähemmän toivotaan, toivotaan porukalta.

Hei,

Pahoittelen edellisen viestini sävyä. Yleensä vältän provoilua minkä pystyn. Jos rehellisiä ollaan, niin sekä Hannuksella että Filppulalla on molemmilla todellakin saumoja joukkuidensa tähtihyökkääjistöön, olihan Filppula tätä myös JYPissä parisen kautta sitten. Hannus oli lisäksi omastaa mielestäni aito menetys JYPille, sillä erityisesti suhteellisten tilastojen valossa (mm. tehdyt maalit per pelatut minuutit) mies oli todella tehokas maalintekijä.

Molemmille kävi vaan JYPissä ilmeisesti siten, että eivät tietyllä tapaa sopineet Dufvan tiukkaan muottiin, varsinkin Filppulan kohdalla näin.

Eli itse aidosti toivon näille kavereille ja TPS:lle onnistumisia tälle kaudelle!

Jupa
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Listaan ensin tärkeysjärjestyksessä:
6. Antti Laaksonen
Oli niin hyvä ja asiallinen listaus perusteluineen, että säästit minut tekemästä vastaavanlaisen listan.

Sen verran kuitenkin ottaisin siihen kiinni, että Laaksonen kun nostetaan sijalle 3 Vehasen ja Pettisen taakse, niin ollaan vielä lähempänä totuutta. Tuon tason pelimies, kun Laaksonen on, niin sitä miehen kokemusta joukkue tarvitsee paljon. Ja valmennus on myöskin antanut peliaikaa jo varsin ruhtinaallisesti. Tampereella tuli sellaiset 23,30 mittariin, joka on hyökkääjältä aika hyvin. Tosin siihen kuului koko tuo jatkoaika, mutta se aika vähentämällä jää saldoksi edelleen 22,40 minuuttia.

Eli Laaksonen sijalle 3, jolloin Haataja, Saarenheimo sekä Viinanen tulevat kaikki yhden pykälän alaspäin. Muuten tuo Andjin lista on hyvä.
 

Vele

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja Leijonat
1. Virta
2. Tuulola
3. Kariya
4. Laamanen
5. Mäenpää
6. Sailio
7. Laakkonen
8. Vihko
9. Lassila
10. Viitaluoma
 

Apa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara,NFL,jalkapallo ja persoonat
1. Janne Ojanen
-Oma kasvatti. Legendaa ei tässä listauksessa voi ohittaa kukaan.
2. Ville Nieminen
-Oma kasvatti. Viihdyttävä pelaaja ja sm-liigassa takoo pisteitäkin.
3. Jori Lehterä
-Huikea peliäly. Kilpailee Villen kanssa viihdyttäjämestarin tittelistä.
4. Janne Grönvall
-Uskollinen soturi, jota arvostan kovasti.
5. Steve Saviano
-Jos pisteitä annettaisiin pelkistä peliesityksistä keikkuisi pistepörssin kärkisijoilla. Mahtava tsemppari.
6. Timo Vertala
-Ollut kirvesrinnoissa aina mies paikallaan ja osaa pelata Jannen kanssa.
7. Teemu Nurmi
-Oma kasvatti. Lopullinen läpimurto vielä odottaa, mutta kaikki kyvyt siihen on olemassa.
8. Timo Koskela
-Tarjoaa usein yleisölle hyvää viihdettä mainion peliälynsä ansiosta.
9. Jonas Enlund
-Ei erityisen taitava missään, mutta osaa hakeutua tekopaikoille. Jorin kanssa sopivat hyvin yhteen.
10. Atte Pentikäinen
-Oma kasvatti ja Atte on Atte. Takuuvarmaa viihdettä ottelusta toiseen. Rispektiä satunnaisesta "goonailusta".
 
Suosikkijoukkue
TPS
Henk. koht. feivöritit:

1. El Marko, Kostaja, Kipru...
2. Ilari Filppula
3. Antti Erkinjuntti
4. Max Kolu
5. Antti Reivonen
6. Markus Nordlund
7. Aki-Petteri Berg
8. Mikko Eloranta
9. Suomas Suominen
10. Joonas Järvinen
 

sladdi#17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sininen Suosikkijuoma: Ilmanen
1. Erkki Rajamäki
Raju-Ekin joka ikinen liike jäällä korostaa nykyisen Bluesin meininkiä. Uskomaton taistelija joka juurettomasta helvetin-Vantaalaisesta kiekkokiertäjästä muuttunut täysi veriseksi Espoon mieheksi. Rajamäen ja Bluesin ote on muuttunut käsi kädessä ihme kohkaamisesta liigan eliittiin. 5-3 maali viime keväänä on polttanut lähtemättömän jäljen verkkokalvoilleni. Sitä maalia en unohda koskaan. (Itse olisin ollut potkimasta Rajamäkeä helvettiin viimeistään Näädän pesuvesien mukana, mutta onneksi jotkut tiesivät paremmin kuin minä.)

2. Joni Töykkälä
Iki Espoolainen taistelija. Löytänyt oman paikkansa huippujoukkueesta ja on sillä omalla paikallaan eli neloskentän sentterinä ja alivoimapelaajana illasta toiseen liigan parhaimmistoa. Ei enempää eikä vähempää.

3. Santeri Heiskanen
Uskomatonta neppailua alimpana kiekon kanssa ja aina ne neppailut kuitenkin onnistuvat. Mielettömän monipuolinen rautainen ammattilainen ja käärityt hihat. Liigan aliarvostetuinpia pelaajia. Plussaa uskomattoman rautainen esiintyminen median edessä.

4. Toni Kähkönen
Mielestäni oman junnutuotannon suurin helmi. Potentiaalia tulla liigan parhaimmaksi voimahyökkääjäksi. Uskomaton kyky tehdä aina kaikki asiat oikein jäällä ollessaan. Sopii rooliin kuin rooliin.

5. Ben Eaves
Liigan paras pelaaja. Helppo fanittaa. Holtari halusi Eavesin Bluesiin ja Eaves halusi tulla. 3 kertaa. Jatkoaika maali Ilmalassa ja sen jälkeinen tunnetila on myös jättänyt jälkensä.

6. Bernd Brückler
Voittava maalivahti. Ensimmäinen Blues/K-Espoon todellinen huippuvahti. Omalla tavallaan jäällä ja haastatteluissa sopivan outo lintu. Veskareidenhan pitääkin olla vähän kummallisia.

7. Jaakko Uhlbäck
Ikitaistelija jota monet aina muistavat haukkua. Uhlbäck on vähän kuin Tolsan Jari sillä erotuksella että Uhlbäck osaa myös pelata jääkiekkoa. Itseänikin kyllä ihmetyttää aina hieman mihin se helvetin kova ja tarkka veto karkasi joka lähti aina Kapten-Jocken syötöstä. Liigan huippuhyökkääjän ja Uhlbäckin erottaa hiuksen hieno raja. Omassa päässä leimaantunut Bluesin mieheksi, vaikka uraa ja menestystäkin oli takana jo läjä ennen tänne tuloa.

8. Miika Huczkowski
Pelaaja joka myös tekee kaiken oikein aina kentällä ollessaan -ainakin kun pelataan omassa päässä. Uskomaton varmuus illasta toiseen säästää katsojan terveyttä. Huzzerin ja Määtän Teron erottaa ainoastaan kaikki. Onneksi.

9. Petri Lammassaari
Ainoastaan viisi peliä mieheltä nähnyt Espoon paidassa ja uskallan väittää yhdeksi kautta aikojen taitavimmaksi pelaajaksi jolla sinistä on päällä ollut. Tästä tulee vielä hyvä juttu.

10. Ville Lajunen
Nuori karhu vielä mutta omaa sellaisia kykyjä esim. hyökkäyspään pelikäsityksen osalta, joita ei anneta ihan joka toiselle eikä edes joka tuhannelle Suomalaiselle pakin alulle. Nähtäväksi jää mihin asti pystyy ja osaa ominaisuuksiaan käyttää.
 

Sonata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
1. Santeri Heiskanen
2. Ismo Kuoppala
3. (Arto Kuki)
4. Juha Gustafsson
5. Stefan Öhman
6. Petri Lammassaari
7. Mikko Koskinen
8. Ben Eaves
9. Ryan Keller
10. Dale Clarke
 

Sturm

Jäsen
Suosikkijoukkue
1967
1. Riksman- Voi yksinkin hankkia täydet 3p. MVP
2. Rita- Mielestäni Jokereiden paras pelaaja heti Riksmanin jälkeen.
3. Tenute- Äärettömän taitava laukoaja.
4. Jokela- Varmaa työskentelyä omassa päässä.
5. Kauppinen- Terveenä erittäin arvokas liideri-pakki.
6. Bishai- Tulee vielä syttymään.
7. Lahti- Loukkaantui huonoon saumaan, snaipperi ainesta.
8. Valtonen- Tekee näkymätöntä mutta erittäin arvokasta työtä!
9. Helenius- Ei perusteluita tarvitse
10. Varis- Ikoni
 

ditrim

Jäsen
1. Jari Sailio - Jyrki Louhen jumalainen inkarnaatio
2. Teemu Lassila - Parasta maalivahtityöskentelyä mitä olen Kerhossa nähnyt..Saas nähdä kauan jatkuu..
3. Tuukka Mäkelä - Vielä kun laittaisi tänään vaikkapa Jokelaa pannuun niin rakkaus olisi ikuista
4. Jussi Makkonen - Alkaa vaikuttaa ihan kerhokasvatilta alá Leino, Santala, Voutilainen
5. Janne Kolehmainen - Kiva könsikäs. Olisiko tässä Kerhon uusi Rajamäki? Harkkapeleissä vakuuttavia ulosajoja ja pojoja
6. Mikko Mäenpää - Ei ole vielä vakuuttanut mutta tulee vielä
7. Pasi Salonen - Taitoa löytyy, harmi ettei kausi ole alkanut mairittelevasti

No joo eipä toistaiseksi ole muut paljoa hetkauttaneet. Kaipa nuo narrit ja pygmi sinne vielä mahtuisi, mutta eipä kiinnosta laittaa.
 

-RVL-

Jäsen
Vaikea laittaa tiettyyn järjestykseen, mutta laitetaan jotain.

1. Arttu Luttinen
2. Hannu Pikkarainen
3. Kimmo Kuhta
4. Lennart Petrell
5. Ilkka Pikkarainen
6. Jermu Porthen
7. Siim Liivik
8. Kim Hirschovits
9. Ilkka Heikkinen
10. Markus Kankaanperä

Vaan Turo Järvinen olisi se kaikista suurin.
 

KeittoP

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, Boston Bruins
1. Erkki Rajamäki
2. Santeri Heiskanen
3. Patrik Lostedt
4. Jari Tolsa
5. Tomi Sallinen
6. Toni Kähkönen
7. Rami Alanko
8. Miika Huczkowski
9. Mikko Koskinen
10. Joonas Rönnberg
 

Herrasmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman sinikeltaiset.
1. Petri Vehanen ( One and only )
2. Juha-Pekka Haataja
3. Antti Laaksonen
4. Perttu Lindgren ( Ei ole väläyttänyt mitenkään, mutta eiköhän ajallaan )
5. Tomi Pettinen
6. Pasi Saarela
7. Pekka Saarenheimo
8. Mika Viinanen
9. Mark Ardelan
10. Eero Elo ( Tulevaisuuden tähti )
 

akimoto

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Edmonton Oilers, JJK, Man C
1. J-P Hytönen
2. Tuomas Vänttinen
3. Jarkko Immonen
4. Jyrki Välivaara
5. Tuomas Pihlman
6. Ossi Louhivaara
7. Sinuhe Wallinheimo
8. Jari Jääskeläinen
9. Pekka Jormakka
10. Pekka Tuokkola
 

Robert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiitos ja näkemiin
1. Kähkönen
2. V. Lajunen
3. Miettinen
4. T. Sallinen
5. Eaves
6. Rajamäki
7. Koskinen
8. Keller
9. Huczkowski
10. Lostedt
 

Helmi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
1. Kimmo Kuhta
Kibe on sellainen kesto-suosikki aina ja iankaikkisesti. Todellinen mr HIFK

2. Siim Liivik
Kundi pelaa aina hyvällä asenteella. Tykkään.

3. Lennu Petrell
Menee aina rohkeasti tilanteisiin, on "kasvanut" tosi paljon parissa vuodessa.

4. Jussi Pesonen
Tykkään Pessin asenteesta ja tulostakin joskus syntyy..

5. Ilkka Pikkarainen
Välillä älyttömiä jäähyjä mutta silti oikea iki-taistelija. Tehojakin saa aikaseksi kaiken hämmentämisen ohella.

6. Ilkka Heikkinen
Se viimekauden Heikkinen joka hymyili tehoja tehdessään, sitä kaipaan. Uskon silti että Bono vielä nousee sille tasolle mitä pitääkin.

7. Arttu Luttinen
Taikuri olisi voinut olla korkeammallakin sijalla, me like. Taistelija.

8. Hirso
Tää on vaikeampi juttu, mutta lasken silti Kimin aina HIFK:iin kuuluvaksi, hairahduksesta huolimatta.

9. Kankaanperä Markus
Hahaa, Kanki on mulle vara-jere ulkonäönkin puolesta. Toki ottaisin aidon mieluummin.

10. Wärn
Toivon ja uskon että tässä on seuraava Tähti!
 

Jne

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal FC, Florida Panthers
1. Petrell
-Lennu on juuri sitä, mitä IFK:n pitääkin olla!
2. Ahlqvist
-"Taas" yks Jyväskylästä raahattu kassari.
3. Nieminen
-Aivan mahtava veska, toivottavasti saa peliaikaa!
4. Kuhta
- Kibe on liigan paras snaipperi.
5. Pesonen
-Taklaa kovaa ja ampuu vielä kovempaa!
6. Hirschovits
-Olisi aivan kirkkaasti listan kärjessä ellei... Menneet on menneitä, mutta silti suussa hieman katkera maku. Korvaappa tämä voittamalla Liigan pistepörssi!
7. Loppi
- Maagiset kädet, harmi että on vielä kuukausia pois.
8. Liivik
-Osoittautunut oivalliseksi pelimieheksi. Tahtoa on ja tulosta on jo tullut.
9. Pöysti
-Samat sanat pätevät tähän sälliin, kuin Siim Liivikiin.
10. Porthen
-Tekee kovasti duunia ja tulosta syntyy myös maalien valossa silloin tällöin.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Suosikkijoukkueeni TOP 10

Jeff Hanson - #18
Steve Hanson - #17
Ned Braden - #10
Billy Charlebois - #5
Dave "Killer" Carlson - #3
Jack Hanson - #16
Reggie Dunlop - #7
Denis Lemieux - #1
Morris "Mo" Wanchuk - #2
Johnny Upton (C) - #12
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös