Suomi Vancouverissa 2010

  • 1 098 617
  • 3 563
Tila
Viestiketju on suljettu.

Susimies

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa,Toronto Maple Leafs,Westghost,Ghostbusters
Ja luulet tosissasi, että J.Jokinen olisi tuolla ollut 13. hyökkääjä, jos Jussi sinne Jaken tilalle olisi otettu. NYT niitä valoja tauluun!! Eiköhän se Antti Miettinen ole se pelaaja, joka Jussin paikalla tuolla pelaa. Get over it kid!

Niin,olisiko Miettinen silloin se 13.hyökkääjä? No,ei siinä mitään,Immonen saa nyt just sopivasti jääaikaa.Yhtään enempää ei tartte saadakkaan.
 
Ja luulet tosissasi, että J.Jokinen olisi tuolla ollut 13. hyökkääjä, jos Jussi sinne Jaken tilalle olisi otettu. NYT niitä valoja tauluun!! Eiköhän se Antti Miettinen ole se pelaaja, joka Jussin paikalla tuolla pelaa. Get over it kid!

Alustavasti JJ olisi varmaan ollut tuo 13. hyökkääjä. Jos Jokinen joukkueessa olisi mukana, olisi Jakke joka tapauksessa jäänyt rannalle Miettisen istuessa viltissä.
 

Koirapoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jutta Grahnin mies, Else-Maj Pontoppidan.
Immonen hoitaa roolinsa paremmin kuin Miettinen, ei huono suoritus.
 

pancor

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, New Orleans Saints, Україна
Suomi on juuri voittanut hienosti sumputtaneen ja Suomen peliä rikkoneen Saksan 5-0. Toissapäivänä kaatui yksipuolista, tylsää, mutta helvetin tehokasta trap-taktiikkaa käyttävä Valko-Venäjä 5-1. Miksiköhän en ole yhtään yllättynyt, että silti täältä löytyy muutama "fani", jotka jaksavat paasata kuinka huonosti Suomi on taas pelannut ja kuinka meillä ei taaskaan ole mitään mahdollisuuksia suuria ja mahtavia Kanadaa, Venäjää tai USAta vastaan.

Tää on mun Suomi!
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Suomihan on pelannut näitä heikompia vastustajia vastaan paljon vakuuttavammin, kuin yleensä. Aika kultaa muistot: Maagisen kovassa World Cupissa 2004 Suomi voitti alkulohkossa Saksan 0-3 ja puolivälierissä Saksan 2-1. Torinossa 2006 Suomi voitti 6-0 Italian ja Sveitsin 5-0 ja Saksan 2-0, eli aika samalla tasolla mennään. Se on vaan hieno asia, että maajoukkueella on rutiinia hoitaa nämä pelit, eikä edes vaadita hampaat irvessä pelaamista.

Pelillisesti Suomea ja ketjukokoonpanoja on aika turha analysoida, koska Suomea ei ole mitattu vielä millään mittareilla. Ruotsi peli näyttää missä mennään ja ennen sitä olisi idiotismia tehdä mitään muutoksia kokoonpanoihin. Toki siellä on kysymysmerkkejä, kuten Filppulan paikka ykkösketjussa, joka saattaa kisojen edetessä muuttua, koska ykkösketjulta kaivataan tehoja fiksun pelaamisen sijaan. Antti Miettinen on tähän mennessä ollut Suomen näkymättömin hyökkääjä, mutta muuten hyökkäyspäässä on roolit aika kohdillaan, mutta seuraava peli näyttää tietä. Sehän voi hyvin olla, että nämä nykyiset ketjut onnistuvatkin, kun aletaan oikeasti pelaamaan jääkiekkoa ja vastustajakin pelaa.

Jos tämä olisi elokuva, niin Suomi voittaisi nämä kisat. Nyt on Suomella oikeasti viimeinen mahdollisuus voittaa näillä kavereilla jotain suurta. Seuraavissa kisoissa on moni nykyisistä kavereista lopettanut ja silloin takamatka muihin suurmaihin on entistä pidempi. Onhan se jotain ihan käsittämätöntä miten hienosti Suomi on nämä suuret turnaukset vetänyt ja samalla ollut suuri pettymys, että voittoa ei ole tullut. Vituttaa vieläkin niin paljon, kun joutuu katsomaan videoita Torinon tappiosta ja Teppo Nummisen ja muidenkin ilmeitä omalla siniviivalla pelin jälkeen. Enemmän oltaisiin ansaittu, mutta kun jääkiekossa ei ansaita mitään. Kieltämättä Kanada ja Venäjä ovat pelaajavalinnoillaan, asenteellaan, valmistautumisellaa etc... antaneet edellisissä kisoissa tasoitusta, jonka etenkin Suomi on käyttänyt hyväkseen. Näissä kisoissa nämä asiat eivät todennäköisesti ole auttamassa Suomea, joten se voittaminen on entistä vaikeampaa. Toivottavasti kaikki kiekkojumalat olisivat Suomen puolella näissä kisoissa. Jääkiekossahan onni pitää toki ansaita, mutta eikö me oltaisi ansaittu se jo etukukäteen? Vai taasko me joudutaan katsomaan, kun Selänne ja kumppanit pidättelelevät itkua viimeisen pelin jälkeen? Ei näitä kavereita siitä haluaisi muistaa.
 
Viimeksi muokattu:

KJR_63

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport Vaasa. LA Kings
MTV3:n saitilta napattu turnauksen ranking-taulukko kahden kierroksen jälkeen.

6 joukkuetta siis vielä mukana suoran välieräpaikan metsästyksessä, ja jäljellä keskinäiset CAN-USA ja CZE-RUS. Nopealla matikalla Suomi menee sopivilla lopputuloksilla myös suhteellisen pienellä tappiolla Ruotsia vastaan jatkoon parhaana lohkokakkosena.

1D. Suomi 2 6 +9
2D. Yhdysvallat 2 6 +7
3D. Tshekki 2 6 +5
4D. Ruotsi 2 6 +4
5D. Kanada 2 5 +9
6D. Venäjä 2 4 +5
7D. Slovakia 2 2 -1
8D. Sveitsi 2 1 -3
9D. Valko-Venäjä 2 0 -6
10D. Saksa 2 0 -7
11D. Latvia 2 0 -9
12D. Norja 2 0 -13

Miten tuo matematiika menee? Ilmeisesti siten, että pahin tulos Suomen kannalta on USA:n ja Kanadan välinen tasapeli tai USA:n niukka tappio. (Ja Suomen usean maalin tappio Ruotsille.) Venäjä tuskin lyö Tsekkejä 5-6 maalilla.
 

HLe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Miten tuo matematiika menee? Ilmeisesti siten, että pahin tulos Suomen kannalta on USA:n ja Kanadan välinen tasapeli tai USA:n niukka tappio. (Ja Suomen usean maalin tappio Ruotsille.) Venäjä tuskin lyö Tsekkejä 5-6 maalilla.

HLe kirjoitti:
Kiinnostavinta on kuitenkin se miten olemme koko rankingin ykkönen:

1. Voittamalla Ruotsi varsinaisella peliajalla ja samaan aikaan Tshekki tai USA ei murskaa Kanadaa ja Venäjää (=ei huolta) tai
2. Voittamalla Ruotsi jatkoilla ja Tshekki ei voita Venäjää varsinaisella peliajalla ja Kanada-USA menee jatkoille

Tällä hetkellä näyttäisi siltä että rankingin ykkönen saa puolivälierissä vastaan jonkun Super sevenin ulkopuolelta ja hyvinkin mahdollisesti välttää Venäjän ja Kanadan vielä välierissä, joten maanantai-aamun Ruotsi-ottelusta on todellakin tulossa äärimmäisen tärkeä!
 

Unkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC
Tätä ketjua on, jopa HIFK-kannattajana(!!!) äärimmäisen kiusallista lukea... Eikö me olla voitettu 2 matsia putkeen ja vieläpä suht suvereenisti? Kauheaa parkumista aivan älyttömistä jutuista, valot päälle...

Juuri näin! Suomen peli on ollut ihan hyvin paketissa. Tänään Saksa sumputti tosi tehokkaasti. Ylivoimahyökkäyksiä ei tullut ollenkaan. Tämmöistä tämä peli on pienessä kaukalossa. Silti Suomi jaksoi uskoa tekemiseensä ja peli vapautuikin huomattavasti kolmannessa erässä. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin, ilman ongelmia, minä en ainakaan niitä näe.
Ihan oikein sekin, että kaikki tietää jo nyt, että Kiprusoff pelaa loput pelit. Ja turha jauhaa enää yhtään Jussi Jokisesta. Olisin toki hänet mukaan ottanut, ja voisi olla piirun verran Miettistä parempi. Mutta kokonaiskuvaan mukaan ottamisella/pois jättämisellä ei ole mitään vaikutusta. Loppupeleissä loppupeleissä ratkaisevaksi nousevat maalivahti- ja puolustuspelaaminen.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Tosiaan kaksi voittoa ja hyvää ottelua alla, oli Lehtinen ja Miettinen sitten kuinka vaisuja tahansa. Miesten rooli on jäänyt aika vaisuksi, koska ketjukaverit tahkoavat kiven kovaa ylivoimaa ja miehet ei pääse sitä kautta rytmiin ollenkaan.

Antti Miettinen on mielenkiintoinen tapaus koko Jukka Jalosen sapluunassa. Itse laskeskelin, että miestä on suunniteltu Mikko Koivun rinnalle, koska pelaavat myös seurajoukkueessa samassa ketjussa. Sitä kautta Miettisen paikka joukkueessa on myös perusteltu tai olisi ollut perusteltu. Nyt mies etsiskelee selvästi paikkaansa ja rooliansa valmiiksi peluutetussa joukkueessa.

Jere Lehtisen nykykunto tiedetään ja sen takia mies ei enää ylivoimaa pelaakkaan, vaan lähinnä tasakentällisin ja alivoimalla. Ihan viisas ratkaisu valmennusjohdolta ja toivottavasti Jere pystyy vielä kokonaisuutena nostamaan peliesityksiensä tasoa.

Muuten peli näyttää jo aika hyvältä tässä vaiheessa ja tasakentällisin on aina vaikea pelata pelkästään sumppuun keskittyvää joukkuetta vastaan. Bäckströmin loistokkuudelle vielä erikoismaininta tämän aamun pelistä, huikea esitys Nikeltä. Sama koskee puolustajaparia Salo-Timonen joka oli taas huikea, Suomi pystyy jällein luottamaan tähän kaksikkoon kuin vuoreen.

Mitä tulee Janne Niskalaan, niin on yllättänyt meikäläisen täydellisesti. Mielestäni ollut vähissä vaihdoissa hyvä ja kiekollisena todella varma mistä herää seuraava kysymys, oi miksi Janne et pelaa seurajoukkueessasi yhtä hyvin? Eurooppalaisia jengejä vastaan pärjää varmasti, mutta jos alkaa Kanadaa ja USA:ta tulemaan niin kyyti voi olla melkoisen kylmää.
 

Pascal Lemoix

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Suomen peli muistuttaa monelta osaltaan Torinoa, ylivoimapeli toimii, Olli Jokinen on parhaimmillaan, tasakentällistilanteet vain pelaillaan pois. Jokisen ohella Tuomo Ruutu on kuuma, mikä muistuttaa World Cupista...

Selänteeltä puuttuu vielä maali, mikä aiheuttaa heti sen tuntemuksen, että jotain tästä palapelistä vielä puuttuu. Mutta kai niitäkin alkaa tulla. Mikko Koivu ei mitenkään supernäkyvä ole ollut. Filppulalta ajattelin myös enemmän.

Mahdollisuudet kultaan ja multaan ovat samat kuin aina ennenkin. Voittomahdollisuus on suunnilleen se 1/7, mitalimahdollisuus 3/7. Hirveästi halutaan nykyään lehdissä ja TV:ssä mennä tuloksen taakse ja asioiden edelle, mutta se ei vain oikein ole mahdollista. Ensi maanantai (mahdollisesti tiistai) ja keskiviikko sen näyttävät, miten käy.
 

Hazlewood

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Nythän tuolla pitäisi olla mukana se Suomen monipuolisin hyökkääjä joka pystyy miltei roolin kuin roolin hoitamaan. Mutta ei,kovasti on #62 pysynyt penkillä,ei ole peliaikaa ja luottoa tullut. Mutta jos tuo onkin sitten se 13. hyökkääjän rooli niin hyvä ettei J.Jokista raahattu tuonne penkille istumaan,istukoon Kulta-Jakke siellä.

Itse olisin ehdottomasti valinnut Jokisen ennen Immosta, mutta onhan tässä yksi hyvä puoli että siellä 13. hyökkääjän paikalla on median ja kiekkokansan silmissä tylsähkö ja nöyrä Immonen joka on silti (mahdollisten loukkaantumisten sattuessa) ainakin muodollisesti pätevä paikkaamaan montaa roolia. Auta armias jos Jokinen olisi se 13.hyökkääjä. Silloin sekä tämä ketju että iltapäivälehdet olisi vielä normaaliakin rasittavampaa luettavaa, kun jokaisen huonon vaihdon jälkeen Jokista oltaisiin nostamassa milloin kenenkin paikalle.
 

KJR_63

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport Vaasa. LA Kings
Tajusin vasta juuri, että lohkovoittaja ei menekään suoraan välierään. Ruotsi-peli vaikuttaa ainoastaan puolivälierävastustajaan.
Liekö tuo loppujen lopuksi kovin tärkeä peli. Tuli puolivärierässä sitten vastaan Sveitsi tai Kanada, kaikki pitäisi voittaa. Tai kuka sanoo, että Slovakia olisi välttämättä helpompi vastus kuin Tsekki tai Venäjä? Yksi treenipeli tulee lisää, mutta se voi olla hyväkin asia.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Selänteeltä puuttuu vielä maali, mikä aiheuttaa heti sen tuntemuksen, että jotain tästä palapelistä vielä puuttuu. Mutta kai niitäkin alkaa tulla. Mikko Koivu ei mitenkään supernäkyvä ole ollut. Filppulalta ajattelin myös enemmän.

Itse en ole huolestanut. Teemulla oli tänäänki pari kertaa todella lähellä saada kiekko reppuun. Mies pääsee hyvin maalipaikoille ja laukaus lähtee ripeästi ja kovaa suoraan syötöstä.

Kiinnostavinta on ollut nähdä, että Teemu jakaa todella hyvin ja fiksusti kiekkoa muillekin. Kuitenkin toivoisin, että Teemulle pedattaisiin vielä useammin sitä laukaisu paikkaa. Tänään kiekko kilahti siitä tutusta paikasta tolppaan.

Mutta, toivottavasti Ruotsia vastaan se kuparinen rikkoontuu, koska mitä kauemmin se maali antaa odottaa itseään sitä suuremman mörön se voi tehdä, jopa Teemunkin harteille.
 

MS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Et-Po 72, EuPa, Veitsiluodon Vastus,Hoopi Hänninen
Jos Jalosen valintoja tarkastellaan niin tosiaan löytyisi miljoona kenties kaksi-kolme miljoonaa parempaa joukkueen kokoajaa näihin kisoihin. Ei olisi tarvinnut rueta kikkailemaan mitään omia typeryyksiä. Ja voihan olla, että Suomi mitalin ottaa, mutta nähdyn valossa otteiden pitää parantua paljon tai käydä puhdas tuuri.
Suomestakin löytyy sellaiset 5,3 miljoona lajin kuin lajin hallitsevaa universumin parasta huippuvalmentajaa.
 

HLe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tajusin vasta juuri, että lohkovoittaja ei menekään suoraan välierään. Ruotsi-peli vaikuttaa ainoastaan puolivälierävastustajaan.
Liekö tuo loppujen lopuksi kovin tärkeä peli. Tuli puolivärierässä sitten vastaan Sveitsi tai Kanada, kaikki pitäisi voittaa. Tai kuka sanoo, että Slovakia olisi välttämättä helpompi vastus kuin Tsekki tai Venäjä? Yksi treenipeli tulee lisää, mutta se voi olla hyväkin asia.

Huoh. Todennäköisesti rankingin ykkönen välttää myös Venäjän ja Kanadan välierässä. On se nyt vähän helpompi tie kultaan kohdata pudotuspeleissä esim. Sveitsi, Tshekki, Kanada kuin Tshekki, Venäjä, Kanada.
 

KJR_63

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport Vaasa. LA Kings
Itse olisin ehdottomasti valinnut Jokisen ennen Immosta, mutta onhan tässä yksi hyvä puoli että siellä 13. hyökkääjän paikalla on median ja kiekkokansan silmissä tylsähkö ja nöyrä Immonen joka on silti (mahdollisten loukkaantumisten sattuessa) ainakin muodollisesti pätevä paikkaamaan montaa roolia. Auta armias jos Jokinen olisi se 13.hyökkääjä. Silloin sekä tämä ketju että iltapäivälehdet olisi vielä normaaliakin rasittavampaa luettavaa, kun jokaisen huonon vaihdon jälkeen Jokista oltaisiin nostamassa milloin kenenkin paikalle.

Hyvä pointti. Todennäköisesti valmennusjohto on tehnytkin valinnan Miettisen ja J.Jokisen välillä. Ja näytöt taisivat valinnantekohetkellä olla Miettisen puolesta. Immonen on todennäköisesti vain varamies, joka pelaa jos joku loukkaantuu. Mies pystyy pelaamaan mitä tahansa roolia ja tuntee valmentajien pelisysteemit, joten on sinällään ihanteellinen varamies. Taatusti tämän päivän kunnon mukaan joukkeeseen kuuluisi Jokinen Miettisen sijaan.

Toivottavasti Miettinen tuosta nyt kuitenkin nostaa tasoaan ja näyttää arvostelijoille.
 
Kunhan totean, että Miettinen on ollut p*ska tuossa kolmosessa, ja kuten arvata saattoi, olisi Jokinen vetänyt tuossa roolissa 99% tod.näk. paremmin.

Tähän ei voi antaa mitään todennäköiyyksiä, koska yksinkertaisesti meistä kukaan ei tule koskaan ikinä missään tietämään miten Jussi the Jokinen olisi suoriutunut. Miettinen on ollut huono. Entäs sitten. Kaipa sitten otan oikeudekseni sanoa, että suurella todennäköisyydellä Jokinen olisi ollut yhtä paska. Ei näillä totuuksilla kuule tee yhtään mitään.

Otan kaljan joka kerta kun joku mainitsee Jussi Jokisen tässä ketjussa tästä eteenpäin.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Tai kuka sanoo, että Slovakia olisi välttämättä helpompi vastus kuin Tsekki tai Venäjä?

Tai kuka sanoo että Sveitsi olisi helpompi? Sveitsi olisi päinvastoin mielettömän hankala vastustaja..

Tuota koostetta viime yön ottelusta tässä nyt katselen. 5vs5 pelissä Saksaa vastaan oltiin siis hetkittäin kovissakin vaikeuksissa, lähinnä toki kaverin pelityylin takia. Mutta sitten isoja maita vastaan ei kuitenkaan ihan noin hädissään saisi olla tasakentällisin pelatessa..

Mutta tuo ylivoima on sitten niin murhaavaa että vaikea edes käsittää! Missä ovat nähtävillä turnauksen tilastot, Suomen ylivoimaprosentin täytyy olla aivan järjettömän kova. Myös maalivahtipeli on odotetusti kunnossa, joten sikäli faktorit näyttävät hyvältä..
 

El Lude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kvanttimobikki kolmessa eri ulottuvuudessa
Tämä talteen.
Otan kaljan joka kerta kun joku mainitsee Jussi Jokisen tässä ketjussa tästä eteenpäin.

Jussi jokinen, Jussi Jokinen, Jussi Jokinen, Jussi Jokinen, Jussi Jokinen, Jussi Jokinen, Jussi Jokinen, Jussi Jokinen, Jussi Jokinen, Jussi Jokinen, Jussi Jokinen, Jussi Jokinen, Jussi Jokinen, Jussi Jokinen, Jussi Jokinen, Jussi Jokinen, Jussi Jokinen, Jussi Jokinen, Jussi Jokinen, Jussi Jokinen, Jussi Jokinen, Jussi Jokinen, Jussi Jokinen, Jussi Jokinen, Jussi Jokinen...

Eiköhän näillä saa eräs kirjoittaja jo päiväkännit otettua (vai oliko se olut alkoholitonta) =).

Asiaan: Suomi pelasi hyvän ottelun. Todellinen tulikoe on maanataiaamuna.
 
Viimeksi muokattu:

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Tai kuka sanoo että Sveitsi olisi helpompi? Sveitsi olisi päinvastoin mielettömän hankala vastustaja..

Tuota koostetta viime yön ottelusta tässä nyt katselen. 5vs5 pelissä Saksaa vastaan oltiin siis hetkittäin kovissakin vaikeuksissa, lähinnä toki kaverin pelityylin takia. Mutta sitten isoja maita vastaan ei kuitenkaan ihan noin hädissään saisi olla tasakentällisin pelatessa..

Mutta tuo ylivoima on sitten niin murhaavaa että vaikea edes käsittää! Missä ovat nähtävillä turnauksen tilastot, Suomen ylivoimaprosentin täytyy olla aivan järjettömän kova. Myös maalivahtipeli on odotetusti kunnossa, joten sikäli faktorit näyttävät hyvältä..

Suomen ylivoimaprosentti on 50 ja sillä Leijonat on kirkkaasti kärjessä. Tilastot löytyvät IIHF:n olympiasivuilta ja sieltä Team Stats. Seuraavana on Sveitsi 33 prosentin ylivoimateholla.

Suomen maalivahtien torjuntaprosentti on huikea 97,22.

Seuraava vastustaja Ruotsi on muuten yksi jäähyherkimmistä porukoista turnauksessa.

http://results.iihf.com/og2010/IHM400900_84__12_0.pdf
 

Quethas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Suomen maajoukkueet, Tampere United
Otan kaljan joka kerta kun joku mainitsee Jussi Jokisen tässä ketjussa tästä eteenpäin.
Tämä onkin hyvä idea tylsiin iltoihin. Ei muuta kuin kaikki kotona pelaamaan Jussi Jokinen-juomapeliä.

Valko-Venäjä ja Saksa on kaadettu ihan tyylikkäästi. Epäonnistujia ei ole mielestäni ollut kuin oikeastaan Miettinen. Tästä on hyvä jatkaa ja ensimmäinen todellinen testi on Ruotsia vastaan. Silloin ollaan paljon viisaampia.
 

Infernal

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ranskalaisia Suomen pelistä:

- Nikke maalilla loistovireessä
- Puolustajista suurimmat miinukset Pitkäselle, jolla nöyryys puuttuu ajoittain ja joukkuepeli kärsii
- Lydman ryntäili pari kertaa aiheuttaen hankaluuksia omaan päätyyn
- Peltonen - Kapanen - Ruutu -ketju Suomen paras!
- Ykkösketjulla rutkasti parennettavaa
- Pappaketjulta ihan hyvää peliä, hanat vaan auki
- Jokinen oli positiivinen yllätys
- Miettinen täysin turha. Mikä rooli?
- YV näyttää olevan hyvässä kuosissa, mutta kunnon testit ovat vasta tulossa
- 5vs5 -peli aika vaikeaa ottelun alkupuoliskolla. Onneksi hyvä erikoistilannepelaaminen ratkaisi ottelun Suomelle
 

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
-Immonen on jäätävän hyvä.

Kerrankin voi olla kalpalaisen kanssa samaa mieltä jostain :)

Päävalmentaja, pelaajakoordinaattori ja itkijöiden alistaja Dufva on ilmeisesti säästellyt isoa pyssyä tosipeleihin, joten eiköhän se Immonen pelaa Jalosen kummipojan Miettisen paikalla kolmoskentässä Ruotsi-pelissä ja siitä eteenpäin.

Ihmeellistä valitusta täällä 5-1 ja 5-0 -voittojen jälkeen. Mutta hyvää viihdettähän se on lukea näitä kommentteja voitto-otteluiden välissä :) Onneksi on niin kylmä talvi että Jokis-itkijöiden kyyneleet jäätyvät ennekuin pitää arkkia alkaa rakentamaan vedenpaisumuksen varalta. Puuh.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös