Suomi-sarjan Pohjois-lohko kaudella 2006–2007

  • 100 037
  • 380

mylnikov

Jäsen
Suosikkijoukkue
ZSKA, Mouluskosken Urheilijat
Ei mennyt veikkausrivi ihan nappiin :)
Cowboysin nousu antaa odottaa itseään ilmesesti ensikauteen asti.
JHT kaatui taas jatkoajalla ja Raahe-K:lle ei ilmeisesti pomppinut oikein, eikä maalivahtikaan ole todellakaan loistanut(?) Torjuntojen valossa tasainen peli (Hermes)37 - 34(Raahe-K)
2. Erä jopa "tilastohallintaa" Raahelta, mutta edelleen vain tehdyt maalit lasketaan. Miten lienee oikeasti peli mennyt(?)
 

Petski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes, Avalanche
mylnikov kirjoitti:
Raahe-K:lle ei ilmeisesti pomppinut oikein, eikä maalivahtikaan ole todellakaan loistanut(?) Torjuntojen valossa tasainen peli (Hermes)37 - 34(Raahe-K)
2. Erä jopa "tilastohallintaa" Raahelta, mutta edelleen vain tehdyt maalit lasketaan. Miten lienee oikeasti peli mennyt(?)
No se on vähän miten sen ottaa. Kyllä näiden kahden joukkueen välille saatiin selvä ero ja Hermes pelasi ajoittain löysästi. Toisen erän jälkipuolisko oli Hermekseltä löysää pelaamista ja siinä Raahe pääsi tilanteisiin -sitä ennen se veteli pitkiä toisensa jälkeen. Lahtonen oli maalissa loistava eikä voinut kahdelle maalille mitään. Joukkueelle tuli siinä merkkausvirheet ja toisessa liika innokkuus kostautui.

Ei Raahen molari nyt niin paska ollut. Viimeinen maali vain oli todellinen emämunaus. Kannattaa käydä katsomassa se Hermeksen sivuilta jos se sinne ilmestyy. Söderholm purki(ilmeisesti päästi omat vaihtoon) kiekon omalta siniseltä jäätä pitkin ja molari pysäytti sen mailallaan aivan maalin edessä. Jäi siinä sitten ihmettelemään että mitä tehdään ja Indola polki perään. Molarille tuli kiire ja yritti hanskalla huitaista kiekkoa pois mutta Indola löi sen maaliin. Olisi varmaan kannattanut edes laittaa hanska kiekon päälle:)

Pietarsaaressa taas tyypillinen JHT-peli. Maaleja tulee molempiin päihin. Luulikohan Jeppiksen pojat että peli oli ohi toisessa erässä. Viikon päästä JHT on Kokkolassa. En nähnyt joukkueiden ekaa kohtaamista. Luulisi, että kun JHT:ta vastaan tulee joukkue joka osaa puolustaa -kuten Hermes, niin he ovat pulassa koska heidän oma puolustuksensa on täyttä reikäjuustoa.

Edit: Tässäpä se Indolan tekemä 7-2 maali jossa molari hieman epäonnistuu:
http://www.hermesht.com/modules/ottelut/images/19_7-2indola.mpg
 
Viimeksi muokattu:

mylnikov

Jäsen
Suosikkijoukkue
ZSKA, Mouluskosken Urheilijat
Saattaapi hieman maalivahtia harmittaa tuo :)
 
Onko kellään minkäännäköistä tietoa mihin Cowboysin nuori pakki Miko Panula on hävinnyt? Seuran sivuilta kaveri on hävinnyt, vaikka sopimus piti olla kaudelle 2006-07.
 
Viimeksi muokattu:

Länkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Summasen maajoukkue
Panula pelaa nykyisin Haapavedellä 3 divaria. Asuu Haapavedellä ja kaverille tuli ilmeisesti kulkemisongelmia. Muut Haapaveden kaverit heittivät pyyhkeet kehään ja näin loppui nuorelta pojalta kyydit Nivalaan.
Ohtamaan Ari varmaan ois ottanut pojan ryhmään mukaan, Vierimaan aikana ei peliaikaa tullut.
 
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Jokerit, JHT
JHT:ltä Mäyrä ja Kuoppala loukkaantuivat viikonloppuna. Mäyrältä leuka ja Kuoppalalta polvi. JHT:n kolmosmokke Jesse Niva lopetti peluutusasioiden takia, joten JHT:n luukkua aikoo tästä eteenpäin B-junnujen Mika Kokko. Toivottavasti Prittinen pääsee tasolleen, muuten JHT:n maalivahtiosasto on hiukan huolestuttava. Kuoppalan tehot tältä kaudelta ovat ihan hyvät 8+13, jolla irtoaa pistepörssin 18. tila. Tsemppiä Junkkareille! Toivottavasti voittoja alkaa tulla lisää. Ihmetyttää kyllä tuo JHT:n puolustaja-tilanne. Jeppis-matsissa mukana oli vain 5 puolustajaa...
 

mayra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slava Ukraini
Yjk:lla cowboyspelissä pois lähti Rieskaniemi näutti olevan käsi kantositeessä. Lisäksi poissa pelistä oli Kristian männistö. Toivottavasti loukkaantumiset eivät sotke keskiviikon paikallispeliä joka toivottavasti on hieman parempitasoinen kuin lauantain yjk - cowboys.
 

kakes

Jäsen
Melko yllättäviä tuloksia pohjoislohkossa. Ahmat kyykytti Rokia oikein kunnolla ja K-Laser hävisi Etpolle. Kärkipaikat uusjaossa näemmä. JHT oikeastaan ainoana odotetusti kotivoittoon, yllätyksien kierros.
 

mylnikov

Jäsen
Suosikkijoukkue
ZSKA, Mouluskosken Urheilijat
Olisi veikkaus mennyt Ahmat-RoKi pelin osalta metsään, mutta muuten olisin tainnut osua aika hyvin oikeaan!
Sarjataulukkoa tuijottamalla todella yllättävä kierros.
Erityisesti Et-Po:lta hieno suoritus! Vaikka K-Laser tulee olemaan kauden lopussa viivan alla ja tod. näk. JHT viivan päällä, mutta silti!
Onko Raahessa eka molari hörppiny alussa, vai onko puolustus ollut taas sekasin, kun "Neuvostoturistit supermarketissa"?
Vaihdettu ajassa 05:22! 4 maalia ja 2 torjuntaa :)
 

rosteri

Jäsen
K- Laser- Etpo72

Etpo oli tänään selvästi parempi joukkueena ja ansaitsi voittonsa. K- Laserin muutamille pelaajille sattui luvattoman paljon helppoja virheitä joista Etpo rankaisi. Paremmalla viimeistelyllä maaliero olisi ollut huomattavasti suurempi. K- Laserin maalivahdit pelastivat mitä pelastettavissa oli.
 

Petski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes, Avalanche
Ihan kivasti meni tämä kierros Hermeksen näkökulmasta. RoKi otti kunnolla nokkaansa. Rovaniemellä on kapea materiaali. Tänään neljä pakkia mukana, onko sitten loukkaantumisia oikein kunnolla? Vielä kun K-Laser meni häviämään niin jälleen vain kärki tasoittui.

Jeppiksellä toisinto edellisestä JHT-pelistä. 5-1 ja 6-2 johdoissa onnistuivat taas etumatkansa hukkaamaan mutta vielä pystyivät sentään voittamaan.
 

zeitgeist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tavoitteelliset pikkuseurat
Raahessa olikin hurja ja elämyksellinen ilta eteläiselle hallibongarille (kirjoitan vähän erikseen kaupungista ja hallista Mestis-puolen "hallibongausketjuun).

Peli oli kyllä aivan uskomattoman kaksijakoinen, yllättävä ja dramaattinen. Ekassa erässä vaikutti, että kokeneet, taitavasti syöttelevät ja suurempikokoisetkin jeppisläiset tekevät mitä tahtovat ja luokkaa huonompi kotijoukkue räpeltää noin kaksi potkua perässä.

Sitten taas toisessa erässä vaikutti, että väsyneet, haluttomat ja hitaankankeat jeppisläiset päästävät luokkaa paremman kotijoukkueen heittämällä tasoihin...

...mikä lopulta tapahtuikin 3. erässä. Vaan eihän se riittänyt, vaikka kyllä kotijoukkueelle olisi yritteliäisyydestä suonut pisteen.

Pelissä oli kaksi käännekohtaa. Energisen Kylmämaan loukattua jalkansa pelin puolivälissä Raahe kuin piristyi entisestään.

Sitten taas 6-6-tilanteessa kotijoukkueen Moilanen taklasi vähän ryntäykseltä haiskahtaneessa tilanteessa Pakarisen laitaan (ei jäähyä). Tämä kiroili niin, että halli raikui ja kuittasi kohta tykittämällä siuniseltä 6-7!
 

Kuubextra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes
Hermes teurasti lehmä(poja)t 2-17

Ilmeisesti ainoa hyvä asia Hermeksen voiton lisäksi illan ottelusta oli yleisömäärä, peräti 817 katsojaa!
 

Kuubextra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes
Hermes - JHT 6-1

Oli kyllä aika hurja tasoero Hermeksen ja JHT:n välillä. Ei kovin montaa kontroloitua hyökkäystä lähteny Kalajokisilta, vaan aina roiskittiin kiekko pitkäks ja pelattiin niin varman päälle ku vain mahollista. Kolmannessa erässä ratkesi siinä vaiheessa kun Hermes latoi saman alivoiman aikana 2 maalia. Lahtonen otti varmasti vähäiset JHT-laukaukset, ensimmäistä hyvää ohjausta lukuunottamatta. Yleisöä kohtuullisesti 675 ja kaikenkaikkiaan peli oli melko hyvä vauhtista JHT-päädyssä pelailua, kiitos Hermeksen. :)
 

pjk

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
ropellikiekko kirjoitti:
Ilmeisesti ainoa hyvä asia Hermeksen voiton lisäksi illan ottelusta oli yleisömäärä, peräti 817 katsojaa!

Joo ja Nivalassa näyttää joukkueen ohella nettisivut lamaantuneen tappion myötä, ei minkäänlaista otteluraporttia ko. pelistä, ja keskusteluhan on jo suljettu aikaa sitten..
 

Kuubextra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes
Tulevan viikonlopun pelit...

LA 02.12.2006 klo 16:00
Et-Po 72 - Cowboys
Ahmat - Hermes
JHT - Raahe-K

SU 03.12.2006
RoKi - Cowboys klo 16:00
K-Laser - Jeppis klo 16:30
----------------------------------------------------
Cowboys reissaa lappiin ja ainut joukkue jolla molempina päivinä pelit. Just tämän takia voi ennustaa murhaavia lukemia sunnuntaina Rovaniemellä isäntäjoukkueen hyväksi. Oonhan väärässä.

Haukiputaalla Hermes käy kostoretkellä niistämässä isäntiä, edellinen peli meni Kokkolassa Ahmoille 3-6. Mikäli Hermeksellä ei kokoonpanosta puutu juuri ketään, niin isännät tulee olemaan erittäin kovassa puristuksessa.

Tasaisimmat pelit ennakkoon ilmeisesti JHT - Raahe-K ja K-Laser - Jeppis?
 

mylnikov

Jäsen
Suosikkijoukkue
ZSKA, Mouluskosken Urheilijat
Kokeillaanpa veikkausriviä, kun ei taida olla muuta epävarmaa, kuin K-Laser - Jeppis peli?
Cowboysilla taitaa olla kurja viikonloppu. Hermes tuskin kaatuu Ahmoihin. JHT vie Raahea, jos vaan vähänkin peli kulkee.
Mutta Jeppis voi yllättää K-Laserin. Siksi veikkaan, että varsinaisella tasan ja jatkoajalla K-Laser vie!

1 Et-Po 72 - Cowboys
2 Ahmat - Hermes
1 JHT - Raahe-K
1 RoKi - Cowboys
X K-Laser - Jeppis
 

Teukka Teräs

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät Rangers
Tässä on oma veikkaukseni tulevista peleistä ilman turhia perusteluja.
1 Et-Po 72 - Cowboys
1 Ahmat - Hermes
1 JHT - Raahe-K
1 RoKi - Cowboys
1 K-Laser - Jeppis

Eli kotivoitto vl selkeästi tulossa. ;)
 

Kuubextra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes
Lähetään nyt sitte veikkauslinjalle...

(Suluissa NordicBetin kerroin)
1 Et-Po 72 - Cowboys (1,30)
2 Ahmat - Hermes (1,70)
2 JHT - Raahe-K (2,05)
1 RoKi - Cowboys (-)
2 K-Laser - Jeppis (3,50)

kerroin 15,86
panos 100 €
mahdollinen voitto 1586 €

;)
 

rosteri

Jäsen
Veikkaus:

1 Et-Po 72 - Cowboys
2 Ahmat - Hermes
1 JHT - Raahe-K
1 RoKi - Cowboys
1 K-Laser - Jeppis

Jeppiksessä ainakin kaksi Oululaisille mielenkiintoista pelaajanimeä, Kärppien B-ja A- nuorissa kiekkoillut Antti Kallio (vuokralla Jokipojista) sekä mukavia kiekkohetkiä Raksilassa aikoinaan tarjoillut Marko Lapinkoski.
 

Ärräpää

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Etpo- Cowboys 1
Ahmat- Hermes 1
JHT- RaaheK 1
Roki- Cowboys 1
K-Laser-Jeppis 1

Näin veikkaan minä. Kotivoittoja luvassa. Kolkkolan ylpeys on kulkenut onnenkin avittamana voitosta voittoon viimeaikoina, tappioiden aika alkaa olla jo ovella. Vesi kielellä odotellaan jo seuraavaa Rokin reissua Herpalandiaan. Viime reissusta jäi makeat muistot. Rovaniemellä on peikko karistettu niskasta, joten uskon Rokin hoitavan Cowboysin, toisin kuin eräät nimeltämainitsemattomat humorismin keisarit.
 

kakes

Jäsen
Ärräpää kirjoitti:
Rovaniemellä on peikko karistettu niskasta, joten uskon Rokin hoitavan Cowboysin, toisin kuin eräät nimeltämainitsemattomat humorismin keisarit.

"Älä uhoo" sanoi Hietanenkin tuntemattomassa. Eikös Rovaniemellä ole niitä peikkoja aina liikkeellä? Ei kun ne olikin tonttuja sieltä joulupukin maasta ;)

Hermes haki pinnat Nivalasta 17-2 numeroin. Jos Roki kykenee 15 maalin erolla voittoon niin minä lupaan Rokille satavarman kakkossijan pohjoislohkossa.

Tuurilla ei ole Hermeksen voittoputkessa ollut minkäänlaista sijaa, ei edes osittain. Vakuuttavaa peliä. Sitä vain en ymmärrä että miten Roki on voinut hävitä Haukiputaalla 0-8? No kärkipeli pelataan tänään Haukiputaalla ja illalla ollaan sitten paljon viisaampia.
 

Teukka Teräs

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät Rangers
kakes kirjoitti:
Hermes haki pinnat Nivalasta 17-2 numeroin. Jos Roki kykenee 15 maalin erolla voittoon niin minä lupaan Rokille satavarman kakkossijan pohjoislohkossa.

Kenelle sie olet sitten mennyt lupaamaan lohkon ykkössijan?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös