Suomi-sarjan Pohjois-lohko kaudella 2006–2007

  • 100 043
  • 380

Ärräpää

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Roki-Etpo (Pelihousut)

Säännöt ovat ok aina siihen asti, kun jää itse kiinni niiden rikkomisesta. Ensin sössitään homma, ja sitten aletaan syytellä naapuriseuraa... Naurettavaa toilailua, mutta tällaisiin juttuihin on jo tietysti ehditty tottua. Nooh, mukavahan se on seurata että mitä sieltä maalta seuraavaksi kuuluu.
 

kakes

Jäsen
Palataanpa taas ketjun aiheeseen eli Suomi-Sarjan pohjoislohkoon. Onko tämä ketju jo monenakin kautena ollut tämmöinen porojengien erotteluaitaus? Oikein asiaa pelihousuista, hohhoijaa...
 

make60

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes, Leijonat, Kärpät
kakes kirjoitti:
Oikein asiaa pelihousuista, hohhoijaa...
Noh mutta jos pojilla on pelihousut hukassa niin jos ei muuta, niin siitäsitte asiaa vääntämään =) =) tai siis housuja tuntuu olevan mutta tuntuvat olevan väärissä kopeissa aika ajoin. ;)
 
P

Playerofthegame

Rollo kirjoitti:
Mitä siitä tulisi jos kaikki vanhat RoKi pelaajat jättäisivät kauden jälkeen seuran omistamat varusteet palauttamatta??

Säännöt on luotu noudatettaviksi, ja niitä tulisi kaikkien myös noudattaa.
Kohta 1. -Konkurssi
Kohta 2. -On myös kirjoittamattomia lakeja, jossa Miehet(Varsinkaan jääkiekkoilijat) ei valita tyhjästä ja vasikat juoksee laitumella.
Kyllä mulla ainaki alko niin vituttaan tuo Rokin touhu ettei kyllä kiinnosta yhtään kannattaa koko porukkaa. Eihän se tietenkään pelaajien vika ole. Karppinen sattui olemaan sentään vuosikaudet Rokin kapteeni ja kantavia voimia! Tässä kiitos. Noh, eipä tuo Rovaniemellä ole uutta. Aikasemmilla vuosikymmeniltä vastaavia tapauksia.
 

upnorth24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rovaniemen Kiekko, Rebels Rovaniemi
Playerofthegame kirjoitti:
Jokohan Rokilaisilla on muuten tarpeeksi pelihousuja, että kaikki pääsee kentälle...

Kylämiehet katkeroituu:) Ei kai RoKin tarvitse kustantaa naapuriporukan pelaajan varusteita? Vai onko Sepolla rahat loppu? Yleensä se seura, johon pelaaja menee kustantaa tälle myös tietyt varusteet kuten housut, luistimet, hanskat, kypärät ym. Siinä sinulle kirjoittamattomia lakeja.

Yrittäkää nyt kylällä saada tarpeeksi äijiä joka peliin ettei tarvii montaa kertaa siirrellä pelien alkamisaikoja, kun yks maalivahti loukkaantuu astuessaan jäälle ja toinen joudutaan hakemaan jostain korvesta:). Kaikki muutkin niitä liiton sääntöjä pelaajien edustuskelvollisuudesta noudattavat, joten pystyisikö Saukkoriipikin siihen?Ei se voi olla niin vaikeeta?

Kakesia lainatakseni palataan siihen itse aiheeseen eli peleihin.
 

upnorth24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rovaniemen Kiekko, Rebels Rovaniemi
Tuli luettua hieman pohjoislohkon tilastoja ja silmiin pisti eilisen Ahmat-Jeppis pelin jäähymäärä tai oikeastaan Jeppiksen pelaajille jaetut viisi käytösrangaistusta. Siellä on varmasti käyty kuumana, mutta jotenkin ihmetyttää, että aina kun ISO HERRA tuomari Keränen on paikalla niin käytösrangaistuksia tuntuu heruvan yllättävän helposti. Pohjoislohkon tuomaritilastosta voi vetää omat johtopäätökset:

http://80.248.243.180/jaakiekko/rt_referee.pl?LANG=FI&LID=17&GID=146&TYPE=8&BIND=0&SHOW=1

Onkohan tämä mies nyt valinnut ihan oikean harrastuksen, kun pää ei tunnu kestävän pelaajien seassa pyörimistä?
 
Viimeksi muokattu:

mylnikov

Jäsen
Suosikkijoukkue
ZSKA, Mouluskosken Urheilijat
Et-Po 72 haki tosi helpot pisteet Nivalasta.
Lehmipojat olivat taas takki auki liikkeellä ja omissa soi niin komeesti että!
Pari alivoima maaliakin sai Övertorneån pojat Cowboysin verkkoon tehdyksi.
Kyllä Nivalalla vuotaa peräpää niin pahasti, ettei mitään rajaa.
Pakit pelaavat eteenpäin ja kuin pikkupojat, aina ittensä pihalle ja seurauksena läpiajoja. Vaikuttaa, että taitoa olisi, mutta järkeä ei sitten niin tippaakaan. Hyökkääjät taas eivät viitsi tulla alas, surkean puolustuksen tueksi ja kun maalivahtikaan ei ole SS tasoa, niin muutahan ei sitten tarvita.
"Ostokolmikossa" taitoa kyllä löytyy, vaikka muille jakaa mutta laiskuus painaa ja leikitään hyvät maalipaikat pilalle. kaks syöttöä vielä, kun olis tyhjä maali edessä.
 

Länkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Summasen maajoukkue
Ikävää kun tälläinen "vieraskirja" tasoinen kirjoittelu kuten edellä näyttää leviävän jatkoajankin keskusteluun. Tähänasti kommentit ovat olleet aikalailla tosiasioihin perustuvia. Yllättäen nämä jutut putkahtavat esiin EtPon pelien yhteydessä...
Pelistä; avauserässä EtPo käytti taitavasti hyväkseen Cowboysin pelin tuskan ja siitä johtuvat karkeat virheet, nopeilla suunnanvaihdoksilla EtPo sai aikaan ylivoimahyökkäksiä ja läpiajoja. Cowbosysillakin oli omat paikkansa, mutta maaliin ei kiekko suostunut menemään millään.
Jatkossa Cowboys hallitsi lievästi peliä, Etpo kuitenkin puolusti uhrautuvasti ja otti lopulta 3-6 voiton.
EtPo sai pelissä puhtaita läpiajoja liki kymmenen, tehden niistä neljä maalia, siinä pelin ratkaisu.
Olitkohan Mylnikov edes paikalla ottelussa !
 

mylnikov

Jäsen
Suosikkijoukkue
ZSKA, Mouluskosken Urheilijat
"Osui ja upposi", niin kuin tavataan sanoa (:
Myös negatiivis sävyinen kirjoittelu, varsinkin silloin kun siihen on jopa aihetta, kuulunee jatkoaikaan. (Korjatkaa, jos olen väärässä) Tämä ei ole DDR, eikä Cowboysin vieraskirja.
Ja mitä tulee paikalla oloon, niin olin paikalla, mutta sinä et(?) vai olitko kentällä?
Cowboyssilla oli omat paikkansa sitä en ole kieltänytkään. Jopa enemmän, kuin Et-Polla, mutta toistaiseksi vain tehdy maalit lasketaan. Et-Po puolusti uhrautuvasti, niin kuin sanoit ja siihen päälle Cowboysin "varmojen" paikkojen "tuhlaus", niin kuin kirjoitin. Eikö sinun mielestä Et-Pon maaleista useampi syntynyt Nivalan mokista?
Et-Po:n uhrautuvuudesta olisi varmasti aihetta ottaa mallia muidenkin! Ja mitä tulee "EtPo sai pelissä puhtaita läpiajoja liki kymmenen" niitä puhtaita läpiajoja oli kuusi ja neljä meni sisään.
Nivalan maalivahtikin ylsi mielestäsi SS tasolle(?) Tosin tappaahan se varmaankin maalivahdin motivaation, kun ei saa yhtään omilta apuja.
Ps. "nopeat suunnan muutokset" kuuluvat jääkiekkoon ja niitä on helppo tehdä vielä, kun vastustajan pakit kävelevät vastaan.

edit: Maalivahtien tilastoja voi tarkastella http://80.248.243.180/jaakiekko/rt_goaltender_stat.pl?LANG=FI&LID=17&GID=146&TYPE=8&BIND=0&SHOW=0 (Cowboysin molari löytyy sijalta 23.)
 
Viimeksi muokattu:

Mr Lätkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Et-Po-72
upnorth24 kirjoitti:
Kylämiehet katkeroituu:) Ei kai RoKin tarvitse kustantaa naapuriporukan pelaajan varusteita? Vai onko Sepolla rahat loppu? Yleensä se seura, johon pelaaja menee kustantaa tälle myös tietyt varusteet kuten housut, luistimet, hanskat, kypärät ym. Siinä sinulle kirjoittamattomia lakeja.

Yrittäkää nyt kylällä saada tarpeeksi äijiä joka peliin ettei tarvii montaa kertaa siirrellä pelien alkamisaikoja, kun yks maalivahti loukkaantuu astuessaan jäälle ja toinen joudutaan hakemaan jostain korvesta:).

Osuitpa naulan kantaan, että korvesta molaria hakeen, eiköhän se ole Roissa Intissä...;) Ja toiseksi jos Roki meinaa Mestikseen, erkkari pitää löytyä lapaan firman puolesta, ei pelaajilta!
 

Länkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Summasen maajoukkue
Sinnehän näyt Mylnikov painuvan.
Luepa omat juttusi, tämä toinen tekele antaa jo eri kuvan pelistä, selittelyn makua!
Taidatkin olla niitä paikallisia vieraskirjan virallisia itkumiehiä, jotka nyt ovat onnensa kukkuloilla, kun joukkueella menee heikosti !
 

mylnikov

Jäsen
Suosikkijoukkue
ZSKA, Mouluskosken Urheilijat
Eivätpä ne jutut taida ainakaan ristiriidassa olla? Korjataan sen verran, että ihan Cowboysia sinne lähdin kannattamaan, vaikka varsinaiset suosikkijoukkueet löytyvätkin muualta. Ihan Övertorneåstakaan en ole, vaikka eräässä keskustelussa myös "laitalinkki" minua Et-Po:laiseksi epäili!
Se oli minun rehellinen näkemys pelistä, eikä välttämättä ainut tai edes oikea! :)
 

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
RoKin meno pohjoislohkossa näyttää pelottavan vahvalta. Joko nyt aukeasi tie Mestiskarsintoihin... Pohjoislohkon taso vaikuttaisi olevan sangen kovatasoinen. RoKilla, K-Laserilla, Ahmoilla ja Hermeksellä kovat niput kasassa. Jeppis on nimekäs, mutta liekö joukkueen myöhäinen kasaus syynä kehnoon alkukauteen. Taitavia pelaajia löytyy joka joukkueesta. Junkkareilla Markkanen, YJK:n Reunanen ja lehmipojilla on Luomansa... Monella joukkueella on kova ykköskentällinen nimimiehiä, mutta lopun pelaajiston kirjo on sitten tasoltaan enemmän tai vähemmän vaihtelevaa.

Tänä vuonna tultaneen näkemään erittäin tiukat taistelut kevään jatkopeleissä etelän joukkueita vastaan.
 

upnorth24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rovaniemen Kiekko, Rebels Rovaniemi
RoKin vierasreissu sujui melko mallikkaasti. Kahdesta ottelusta jälleen neljä vieraspistettä. Otteluiden maalimääriä tarkkaillessa ja muutaman suomisarjan pelin tällä kaudella nähneenä täytyy todeta, että olen hieman eri mieltä uljaksen kanssa. Pohjoislohkon taso on siinä mielessä noussut, että lohko on tasollisesti jakautunut kahtia. Kärjessä viisi joukkuetta (RoKi, Kiekko-Laser, Ahmat, JHT ja Hermes) taistelee tiukasti paikoistaan pleijareissa ja loput viisi (Raahe, YJK, Et-Po, Jeppis, Cowboys) käyvät omaa taistoansa muista sijoista. Alkukauden suurin alisuorittaja Jeppis saattaa vielä nousta taistelemaan ylemmistä sijoista, mutta muut tyvipään jengit keskittyvät taistelemaan keskenään ja satunnaisesti kiusaamaan kärkiporukoita.

Alla löytyy linkit RoKin vieraskiertueen peliraportteihin:

Raahe-RoKi: http://www.rokihockey.fi/tiedotearkisto/?num=13586

YJK-RoKi: http://www.rokihockey.fi/tiedotearkisto/?num=13589

JT Appel alkaa näköjään löytämään pelivireensä ja se tietää vaikeuksia kaikille pohjoislohkon pakeille:)
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
kuis länkkäreillä menee

miten on valmentaja kysymys? onkos pelaajia lähtenyt taikka tullut...onkos kellään sisäpiiri tietoja?
 

mylnikov

Jäsen
Suosikkijoukkue
ZSKA, Mouluskosken Urheilijat
Et-Po 72 - Hermes 3-6
Yllättävän tasaväkinen ottelu. Olisin kuvitellut hermeksen olevan vahvempi Ylitorniolla. Et-Po:n PIETSALO ollut ilmeisesti kumminkin vauhdissa =)
Säästelivätkö Kokkolalaiset Roki peliin?
Kummallista, että USKI:lta vain yksi tilastomerkintä (2min jäähy)??

K-Laser - JHT 9-2
Ainoa yllätys päivän otteluista.
Olisin odottanut JHT:n olevan vahvempi.
Tosin peliä näkemättä paha sanoa, että mitä siellä on taphtunut, (paikalla olleet kertokoot) mutta JHT:llä ollut enemmän laukauksia maalia kohden?
Tosin vain tehdyt maalit lasketaan.
Edelleen :)

Cowboys - Raahe-K 2 - 10
Koska Cowboysista ei saa kirjoittaa mitään negatiivista, niin yritän etsiä niiden pelistä viisi positiivista asiaa.
1. Ensimmäinen erä ihan ok kiekkoa! (1-2)
(Tuomaria (douppari hiihtäjän sukukaima) vietiin, kuin pässiä narussa, kun joku raahen pikkumies suoritti tökerön sukeltamisen. Surauksena MARJAMAALLE kakkonen ja RITONIEMELLE 10min, (ilmeisesti kyseli AIHEESTA tuomarin järjenjuoksun perään)
Yleisö luuli, että tuomio tuli raahelaisen sukeltamisesta ja miltei taputti tuomiolle, kunnes huomasi, että tuomari ei oikein ollut ajan tasalla.)
2. Joukkueessa oli nyt yksi puolustava puolustaja! Nimi oli kait LEHTOLA?
3. Kumpikin maalivahti sai käydä imuroimassa (myös) raitista ilmaa kentällä.
4. Kukaan ei kait pahemmin loukannut itseään?
5. -

ps.
2. erän torjunnat: Cowboys 9 ja Raahe 14
2. erän maalit: Cowboys 1 ja Raahe 6
 

Kuubextra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes
mylnikov kirjoitti:
Et-Po 72 - Hermes 3-6
Yllättävän tasaväkinen ottelu. Olisin kuvitellut hermeksen olevan vahvempi Ylitorniolla. Et-Po:n PIETSALO ollut ilmeisesti kumminkin vauhdissa =)
Säästelivätkö Kokkolalaiset Roki peliin?
Kummallista, että USKI:lta vain yksi tilastomerkintä (2min jäähy)??
Edellinen kotipeli Et-Polla oli sarjakakkosta K-laseria vastaan, jonka ne voitti. Pelkästään sitä tuijottaen Hermeksen 2 pistettä oli hyvä saavutus ja voitto tuli vielä selkeellä kolmen maalin erolla. Uski sai viimeisen maaliin syöttöpisteen ;). Aappola, joka on mielestäni Hermeksen tärkein pelaaja, oli eilen pisteitten valossaki liekeissä, 2+2. Hyvä.

Tänään sitte RoKi vastassa ja nähdään missä mennään. Veikkaan vähämaalista peliä, tai oikeestaan toivon niin koska puolustuspää pitää olla ensisijaisesti kunnossa kovia joukkueita vastaan jos ja kun sitte joskus pleikkareita pelaillaan. Friis maaliin? Luulen että etukäteen ennen lappireissua sovittu että molemmat pelaa yhet pelit. Aika tasainen maalivahtipari mielestäni.

Hermes voittaa 2-3.
 

kakes

Jäsen
mylnikov kirjoitti:
Et-Po 72 - Hermes 3-6
Yllättävän tasaväkinen ottelu. Olisin kuvitellut hermeksen olevan vahvempi Ylitorniolla. Et-Po:n PIETSALO ollut ilmeisesti kumminkin vauhdissa =)
Säästelivätkö Kokkolalaiset Roki peliin?
Kummallista, että USKI:lta vain yksi tilastomerkintä (2min jäähy)?
Tasaväkinen ja tasaväkinen. Luultavasti vähän ainakin meinasivat säästellä sunnuntaille mutta kolmanteen pitikin vähän avata peliä. No, hieno voitto kuitenkin eikä pisteiden hakeminen Ylitorniolta mikään helppo homma ole.

mylnikov kirjoitti:
Cowboys - Raahe-K 2 - 10
Koska Cowboysista ei saa kirjoittaa mitään negatiivista, niin yritän etsiä niiden pelistä viisi positiivista asiaa.

Ai ei saa vai? Jos olisin Nivalalainen niin haukkuisin kyllä oman joukkueeni totaalisesti pystyyn nuin munattomasta esityksestä. Päänsilittelyä jos kotona häviää rökälenumeroin? Huh,huh...
 

make60

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes, Leijonat, Kärpät
ropellikiekko kirjoitti:
Hermes voittaa 2-3.
Juu ei huono veikkaus =) tasaiselta näytti ainakin torjuntojen valossa, jotka ei tosin aina kaikkea kerro. Paikanpäällä olijalta kaipailtaisiin jonkinlaista analyysiä ;)

KAARLEJÄRVI Pauli RoKi
9 + 11 + 4 = 24
FRIIS Patrik Hermes
11 + 3 + 13 = 27
 

mylnikov

Jäsen
Suosikkijoukkue
ZSKA, Mouluskosken Urheilijat
Cowboys vaihtaa valmentajaa!
Kaksikko Keijo Vierimaan ja Teemu Talala siirtyy syrjään ja uutena vastuuvalmentajana jatkaa Ari Ohtamaa.
http://www.nivalacowboys.fi/uutiset.asp?id=213

Jospa Ari saa "lehmipoikien" peliin vähän järkeä ja joukkue pääsee pelaamaan sillä tasolla, jolle sillä taidollisesti olisi mahdollisuuksia.
17.11. K-Laser - Cowboys ottelussa nähdään Nivalasta toivottavasti puolustavampi ja taistelutahtoisempi joukkue!
 

power play

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ari "Allu" Ohtamaa..... Monien sarjojen koluaja ja kaiken alasarja kiekosta nähnyt kaukalokettu saa varmasti nyky Cowboysista enemmän irti mitä edellinen valmentaja, sillä ei tuo enää huononpaan suuntaa voi mennä..
Vierimaasta on aika ajanut ohi jo aikaa sitten.. Liian vaativa sarja vaatimattomalla valmentajalle.

Onnea Arille haasteeseen. (menestystäkin)
 

Länkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Summasen maajoukkue
Kyllä nyt täytyy olla Mylnikovin kanssa samaa mieltä ja toivoa joukkueen pystyvän pelaamaan jatkossa kurinalaisemmin ja nimenomaan joukkueena ja taistelevana sellaisena. Niin huono kuin viime pelit osoittavat porukka ei ole, jospa jatkossa yritys suuntautuu oikeisiin asioihin.
Esitys Raahea vastaan oli todella surkea, no eka erä kohtalainen ja Rito-Ahola-Luoma pelasivat ajoittain ihan hyvin, mutta sitten vajottiin todella syvälle. Ratkaisuja on nyt seuran taholta tehty ja varmaan ihan oikeita, joukkueen asioita on kyllä entisen valmentajan taholta käsitelty huomiota herättävän paljon julkisuudessa.
Ari Ohtamaa pystyy varmaan palauttamaan työrauhan ja tuomaan harjoitteluun ja pelaamiseen järkeä ja taisteluilmettä. Sinänsä helppo lähteä valmentamaan, nähtyä huonommin ei tuo joukkue voine pelata.
 

Laitalinkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Länkkäri kirjoitti:
Ari Ohtamaa pystyy varmaan palauttamaan työrauhan ja tuomaan harjoitteluun ja pelaamiseen järkeä ja taisteluilmettä. Sinänsä helppo lähteä valmentamaan, nähtyä huonommin ei tuo joukkue voine pelata.
Näin "RoGi" lasien läpi katsottuna "Länkkäreiden" valmentajan vaihdos sattuu hyvään aikaan, koska "Länkkärit" pelaa ensimmäisen kerran uuden käskyttäjän alaisuudessa K-Laseria vastaan. Yleensähän valmentajan vaihdos auttaa voittamaan muutaman pelin, toivotaan että näin käy.
 

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Suomi-sarjan pohjoislohkon tilanne on tämänkin sivullisen silmin kutkuttavan jännittävä.

RoKi ja K-Laser näyttäisivät tällä hetkellä porskuttavan vakuuttavasti pudotuspeleihin. Ahmat on sekin ollut kovassa iskussa. Hermes, Junkkarit, Raahe-K ja Jeppis käyvät hikistä kilpajuoksua jatkopaikoista. Kokkolalaisten peli on koko ajan kohenemaan päin ja joukkue näyttäisi kipuavan kohti sarjan kärkipaikkoja. Raahella ja etenkin Jeppiksellä on todella kiire mikäli aikovat ehtiä mukaan jatkokekkereihin.
Huomenna on Jeppiksellä edessään tärkeä ottelu Hermestä vastaan. Sitä ottelua eivät pietarsaarelaiset saisi missään nimessä hävitä.

Lehmipoikien valmentajanvaihdon myötä saattaisi joukkue nousta, mutta ei valitettavasti enää kovin korkealle. Piste-eroa parempiin sijoituksiin alkaa olla auttamattomasti liikaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös