Suomi-sarjan pelaajasiirrot ja sopimukset 2023–2024

  • 128 083
  • 325

The Rock

Jäsen
Hunters on kotisivujensa uutisen mukaan solminut jatkot puolustajaduonsa Eetu Matilainen sekä Remo Keijonen kanssa, jonka lisäksi porvoolaiset leventävät peräpäätään Daniel Haverisella (JHT) ja Vertti Vuoksialalla (Peliitat).
 

The Rock

Jäsen
Muik Hockey on facebook-sivujensa mukaan kotiuttanut kesken viime kauden Ruotsin 2. divisioonassa pelaavan Boro/Vetlanda HC:n riveihin siirtyneen puolustajan Felix Nyforsin.
 

The Rock

Jäsen
Muik Hockey kertoilee facebook-sivuillaan kiinnittäneensä viime keväänä siirtotakarajalla Kokkolan Hermeksestä Uuteenkaarlepyyhyn siirtyneen puolustajan Jonatan Pajalan jatkosopimukseen.
 

The Rock

Jäsen
SaPKo on sanomalehti Itä-Savon mukaan tehnyt sopimukset täällä jo aiemmin kerrotun Olli Saarisen (p) sekä Ketterän U20-miehistöstä Savonlinnaan siirtyvän Eetu Nikkilän (p) ja Peliitoista pässipaitaan vaihtavan Kasper Tarvaisen (h) kanssa.
 

The Rock

Jäsen
JHT on kotisivujensa uutisen mukaan julkaissut koko tulevan suomisarjakauden valmennustiiminsä, johon kuuluvat päävalmentaja Mirko Frimanin ohella kakkosluotsina jatkava Vesa Joenväärä, maalivahtivalmentajaksi palaava Mika Kokko sekä fysiikkavalmentajana toimiva Janne Myllymäki.
 

The Rock

Jäsen
Titaanit tiedottaa kotisivuillaan kiinnittäneensä jatkosopimuksiin puolustajakipparinsa Petteri Paajasen ja keskushyökkääjänsä Veeti Kaplaksen, jonka lisäksi punanuttujen testiin saapuu Itävallan U20-sarjassa Nordic Hockey Academyn riveissä viime kaudella pakitellut Markus Leppänen.
 

The Rock

Jäsen
Virkiä kanssa jo keväällä jatkosopimuksen sorvaamaan ehtinyt hyökkääjä Matias Pelander vaihtaa sittenkin maisemaa sarjaporrasta alempana 2. divisioonassa pelaavan Kemijärven Kiekon riveihin aikalailla leppoisamman rautaliigalätkän pariin.
 

The Rock

Jäsen
Viime kaudella LeKissä tehokkaasti pakitellut Aleksi Tiala vaihtaa kotimaan kaukalot Ranskan vastaaviin ja siirtyy patonkimaan 3. korkeimmalla sarjatasolla pelaavan Ours de Villard-de-Lansin riveihin.
 

The Rock

Jäsen
Titaanit on kotisivujensa uutisen mukaan tehnyt todella tärkeät jatkosopimukset tehokkaasti esiintyneiden puolustajansa Nico Vuorijärven sekä hyökkääjänsä Simo Kauppisen kanssa, jonka lisäksi Forssan Palloseuran U20-miehistöstä kotkalaisten testattavaksi saapuu hyökkääjä Eetu Haarala.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Raahe-Kiekko kertoo facebook-sivuillaan tehneensä jatkosopimukset Jere, Teemu ja Joona Kiviniemen kanssa.
 

The Rock

Jäsen
Titaanit on kotisivujensa uutisen mukaan kotiuttanut viime kaudella JHT:ssa tehoilleen keskushyökkääjän Santeri Salmisen ja sorvannut lisäksi jatkosopimuksen laitahyökkääjänsä Vili Kolsin kanssa.
 

Eskelarit

Jäsen
Toivon mukaan pelaa vain yhden kauden Suomi-sarjaa ja siirtyy sitten Mestikseen. Kyllähän Holmin taidot ovat vähintäänkin Mestis-tasoa. Voi toki olla, että siirtyy jo kesken kauden esim. Hermekseen.
Samaa meinasin kirjoittaa jo aikaisemmin, että on kyllä jännä ratkaisu, kun olisi taidot paljon korkeammallekin, kun Muikkilaan höntsäilemään.
 
SaPKon uudet nimet ovat maalivahti Juho Ahopelto, hyökkääjät Joe Leinonen ja Topias Saramäki sekä puolustaja Mikko Eronen. SaPKolla on nyt 19 sopimusta. Vielä 5-6 pelaajaa olisi saatava, kertoo SaPKon pelaajahankinnoista vastaava Pekka Lindén sanomalehti Itä-Savon nettisivuilla. Ahopelto on toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella. Kaikilla nyt kerrotuilla pelaajilla on SaPKo-tausta.
 

The Rock

Jäsen
Muik Hockey on facebook-sivujensa mukaan tehnyt alkavan suomisarjakauden 2023–2024 kattavan pelaajasopimuksen New England Collegessa NCAA:n kolmostasolla pelanneen jenkkipakki Jon Paul Chauvinin kanssa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös