Suomi-sarjan pelaajasiirrot ja sopimukset 2018–2019

  • 173 098
  • 348

The Rock

Jäsen
Viime kaudella Pyryä edustanut Ville Saloranta ja Pyryn sekä FPS:n sotisopia kantanut Vili-Jesper Koivula hakevat try-outin kautta paikkaa Mestikseen nousseesta Kooveesta (Kooveen kotisivujen uutinen).
 
Suosikkijoukkue
Pyry & Tappara
Pyry on tehnyt kovia hankintoja, kun hyökkääjä Ossi Pellinen sekä puolustajat Markus Västilä ja Valtteri Ylätalo liittyvät Pyryn riveihin.

Pellinen ja Västilä ovat pelanneet Liigassa, Mestiksessä ja Ruotsin sarjoissa ja Pellinenhän on tullut tutuksi Suomi-sarjaa pitkään seuranneille myös muun muassa HC Satakunnan paidasta. Ylätalo sen sijaan on iskenyt hyvin pisteitä Lukon A-junioreissa viime kausina.

Varsinkin Pyryn kasvatti Pellisen paluu Nokialle on hieno juttu, ja onhan sitä jo jonkin aikaa odotettukin ja Västilä viimeistään paikkaa viime kauden jälkeen lähteneiden puolustajien jättämän aukon Pyryn puolustuksessa.

Näillä lisävahvistuksilla Pyry kyllä paranteli asemiaan taas varsin mukavasti kauden ennakkokaavailuissa.
 

The Rock

Jäsen
HCIK:n kanssa sopimuksen jo aiemmin kesällä sorvannut Atte Virtaniemeä ei sittenkään nähdä alkavalla Suomi-sarjakaudella inkkarilauman riveissä, kiitos syksyllä Porissa alkavan opiskelurupeaman (HCIK:n facebook-sivujen uutinen).
 

The Rock

Jäsen
D-Kiekko on on solminut jatkosopimuksen Jyri Laasosen kanssa sekä kiinnittänyt riveihinsä viime kaudella Pyryssä kiekkoilleen Mikko Komulaisen ja KeuPa HT/Pelikaanien A-nuorten paidassa pelanneen Jesse Jääskeläisen (D-Kiekon kotisivujen uutinen).

Hokki vahvistaa facebook-sivuillaan seuralegenda Jarkko Heikkisen jatkavan kajaanilaismiehistön takalinjoilla myös alkavalla Suomi-sarjakaudella.

Pyry terävöittää hyökkäyskalustoaan viime kaudella TUTO Hockeyn, RoKin, FPS:n ja JHT:n riveissä kiekkoilleella Niklas Lehtimäellä sekä testaa Ilveksen A-nuorissa tahkonnutta Juuso Meskasta, joiden lisäksi Matias Hakanpään sopimus on purettu yhteisymmärryksessä (Pyryn kotisivujen uutinen).
 

The Rock

Jäsen
Hunters nappasi maalilleen pari edelliskautta Haukkojen veräjää vartioineen Juuso Laukkasen (Huntersin kotisivujen uutinen).

Hokki tiedotti Pasi Häkkisen jatkavan niin kakkosluotsina kuin maalivahtivalmennuksesta vastaavana (Hokin kotisivujen uutinen).

Muik Hockey julkisti facebook-sivuillaan päävalmentaja Marcus Ittosen apuna toimivan duon, joka on Tommi Levo ja Daniel Holm.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
D-Kiekkoon viime kaudella KeuPasta lainattu Henri Niemi jatkaa D-paidassa, lähteenä liiton siirtotaulukko.
 

The Rock

Jäsen

The Rock

Jäsen
Muik Hockey testaa facebook-sivujensa uutisen mukaan viime kaudella Karhu HT:ssa pelannutta Jiri Heinovirtaa sekä ulkomaalaiskolmikkoa Andres Kato, Reinis Martins Lejnieks ja Sergei Taganchikov.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös