Ilmoitukset

Nimimerkki Lihapiirakka on asetettu kuukaudeksi pelikieltoon, sillä sääntöjen 10§ koskee myös "Moro henkilö X!"-viestejä.

Nimimerkki Nils Andersson nappasi täysin turhista viesteistään viikon pelikiellon sääntöjen 4§:n perusteella. 

Nimimerkki Zeta03 kävi useamman viestin voimin provoamassa Lukko-osiossa ja tämän vuoksi hän saa viikon pelikiellon sääntöjen 9§:n perusteella.

Nimimerkki BigRedBob kirjoitti Karalahti-ketjuun täysin turhan viestin ja on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa sääntöjen 4§:n perusteella. Nimimerkin aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Myös nimimerkki huhupuhe on seuraavan viikon pelikiellossa sääntöjen 4§:n perusteella. Hänen kohdallaan rangaistus tuli viestistä, jossa oli lainauksen lisäksi vain yksi sana.

Nimimerkki KooJii_#1 rikkoi sääntöjen 4§:ä kirjoittamalla viestin, jossa oli pelkkiä hymiöitä. Annamme tästä rikkeestä viikon pelikiellon.

Nimimerkki Action Bronson kävi HIFK-osiossa provoilemassa. Koska nimimerkillä on vastaavista rikkeistä runsaasti historiaa, kurinpitoryhmä on määrännyt Action Bronsonin puolen vuoden pelikieltoon.

Nimimerkki Elkku kuittasi itselleen kahden viikon pelikiellon jatkuvista turhista ja provosoivista viesteistään Olli Juolevia käsittelevässä ketjussa.

Nimimerkki Luxray kirjoitti lukuisia provosoivia viestejä TPS-osioon ja hänet on laitettu viikoksi rauhoittumaan sääntöjen 9§:n perusteella.

Nimimerkki Lico kirjoitti pelkän hymiön sisältäneen viestin ja huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella.

Nimimerkki sumuinen suo osoittautui moderaattorien vanhaksi tutuksi ja hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 16§:n perusteella,

Suomi-sarjan pelaajasiirrot ja sopimukset 2016–2017

Viestiketju osiossa 'Suomi-sarja' , aloittajana J.Hotti, 31.03.2016 klo 16.58.

 1. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
 2. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Noora Räty päivitti sosiaalisen median tileilleen seuraavan tekstin:

  "Voittava joukkue - Puitteet & Taustat kunnossa: Johto, valmennus, huolto, harjoittelu jne. - Kilpailu - Kokeneet pelaajat, joilta voi oppia ja saada vinkkejä - Fanit. Tätä listaa voisi vielä jatkaa, mutta ei tarvinnut kauaa miettiä kun tarjoutui mahdollisuus edustaa @pyryhockey :ta. Olen erittäin kiitollinen tästä mahdollisuudesta !! Aina Pyryä vastaan pelatessa olen "salaa" miettinyt, että olisipa siistiä joskus pelata Nokialla. Se olis siis bye Töölö ja see ya Nokia 9.1 ! // Just signed a contract with @pyryhockey! Very humbled and grateful to be given a chance to represent one of the best organizations in Suomi-Sarja. Can't wait to meet the staff, players and fans on January 9th. #NOKIA #Pyry #Suomisarja #Cantwait"


  Tuostahan saa sellaisen käsityksen, että Pyry on hyväkin joukkue! Mutta täällä on puhuttu jo Pyryn menevän konkkaan ennen nousua! (Joo, vain yksi on kehdannut sellaista sanoa)
  Kuitenkin tervetuloa Nokialle Noora!
   
 3. spurger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Eikös Herra Tuleva Mestari lytännyt Rädyn viime vuoden pleijareissa? No varmasti Taposen opit kehittävät...
   
 4. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Lainaus:
  Taisinpa muuten lytätä! : )
  Miksi Taposen opit ei kehittäisi? Varmasti Rädystä hyvä maalivahti saadaan Taposen opeilla tai ilman. On valmiiksikin jo hyvä ja suurimmat opit tulee varmaankin MV-valmentaja Janne Lakaselta.
   
 5. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  S-Kiekko vahvistuu facebook-sivujensa uutisen mukaan kevään osalta merkittävästi, kun joukkueen viime kauden paras pistemies Tomi Poikonen pukee jälleen päälleen seinäjokismiehistön peliasun.

  Myös toinen tiukasti pudotuspeleihin hamuava joukkue saa riveihinsä tärkeän pelimiehen, kun syksyn ajan ulkomailla viettänyt Johannes Lehto palaa HCIK:n jo aiemmin ilmoittaman uutisen mukaisesti takaisin Suomi-sarjakahinoihin.
   
 6. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  KeuPa HT jatkaa Suomi-sarjan kärkijätkien lainailua, sillä nyt Keuruulle matkaa Riemun paras maalintekijä Markus Rämä, joka on jo entuudestaan tuttu kasvo keuruulaisjoukkueen riveissä (KeuPa HT:n kotisivujen uutinen).

  Samaisessa Rämä-uutisessa on myös maininta, jonka mukaan S-Kiekosta lainattu Henri Sandvik loukkaantui jo toisessa KeuPa-paidassa pelaamassaan ottelussa ja on täten tositoimista sivussa. Kyseessä on valtava takaiskus erityisesti seinäjokisille, etenkin mikäli Sandvikin sairausloma on mallia pitkä.
   
 7. Hanson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, alasarjat.
  Viimeksi muokattu: 31.12.2016 klo 12.20
 8. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
 9. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
 10. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Hah Ketteräkin hommaa eläkeläisiä!!! :)
  Ei vais kyllä on taas perkuleen kova vahvistus heikäläisille. Toivotaan, että Nokialla vastataan huutoon ja kilpavarustelu jatkuu. Ja eiköhän vastata.
   
 11. Bisons77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tps,Leijonat,NHL
  Tenkanen siirtyy takaisin FPS:n riveihin.
   
 12. nufc Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä,Newcastle United
  Lainaus:
  Mielenkiinnolla jäädään odottelemaan Pyryn vastausta , olisko Hayley Wickenheiser:) :) :)
   
 13. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Lainaus:
  Joo ja kuulemma Pyry tavoittelee Veli-Pekka Ketolaa Pesoselle tutkapariksi : )

  Ei vaan, huhupuheitten mukaan ihan hyviä pelaajia olisi tiedossa, kuten tuo mainitsemani Järventie (vanha hänkin) ja muutama nuorempikin "tähti". Huhujahan nuo vaan, mutta toivottavasti lähellä toteutumista.
   
 14. Peteliuz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Jokerit, Avalanche
  Ilahduttavaa kyllä huomata että useampi joukkue jatkaa kilpavarustelua tosipelien lähestyessä. Kertoo paljon sarjan kilpailullisuudesta verrattaen vaikkapa viiden vuoden takaiseen sarjaan.

  Ainakin minä odotan mielenkiinnolla ketä Pyry lopulta saa naarattua. Vaihtoehdot kun voinevat olla mitä vaan Raimo Helmisestä Risto Jaloon.

  Myös FPS ja JHT vahvistunevat vielä. Hieno ja laadukas Suomi-sarjan kevätkausi edessä.
   
 15. Kiekkoguru50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suosikkijoukkue on Rauman Lukko,Ässät ja TPS
  Varmasti ainakin muutamaa KHT;n pelaajaa on kyselty muualle (Väkiparta , Nurmi ) ainakin olisivat hyvät vahvistukset kenelle tahansa.
   
 16. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Kooveelle todella paha takaisku, sillä Suomi-sarjan maalipörssin kärkinimi Jimi Palanto hakee jatkossa itselleen Mestis-sopimusta IPK:n riveistä (IPK:n kotisivujen uutinen).
   
 17. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Tässä vahvistus kyseiselle siirrolle.
   
 18. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  VG-62 nappasi facebook-sivujensa uutisen mukaan riveihinsä vielä syksyllä KJT:n kapteeninakin muutamassa Suomi-sarjaottelussa esiintyneen hyökkääjä Samuli Valviston.

  Titaanit puolestaan paikkaa veskarivajettaan Peliittojen A-nuorista lainalle saapuvalla Otto Vehviläisellä (Titaanien kotisivujen uutinen).
   
 19. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
 20. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  JHT:n facebook-sivujen uutisen mukaan puolustaja Ville Määttä siirtyy loppukauden kattavalla pelaajasopimuksella Kalajoelle.

  Titaanit vankistaa hyökkäystään Ketterästä toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella saapuvalla Reko Riihisellä (Titaanien kotisivujen uutinen).
   
 21. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Kiekkokopla tiedottaa facebook-sivuillaan, ettei maalivahti Meeri Räisästä nähdä enää jatkossa joensuulaisjoukkueen pelaajavahvuudessa.
   
 22. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Lainaus:
  Ulkoilmaottelun naismaalivahtisuunnitelma sitten vesittyi. No epäilen, että Pyry olisi kuitenkaan Rätyä maaliin pistänyt.
   
 23. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
 24. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Tappara
  Myöhässä - mutta lisätään mielenkiintoinen vierailu naapuriseuraan.
  Uutiset
  | Ketterä

  Ketterän Capitano Lippojoki kävi siis eilen lainalla SaiPassa. (kotiottelu Jyp:iä vastaan)
  Jyp vei ottelun 1-5, mutta muuan Lippojoki tekaisi SaiPan ainokaisen :)
   
 25. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Uleåborg A.I.K tiedottaa facebook-sivuillaan konkaripuolustaja Mikko Purontakasen joutuvan lopettamaan pelaajauransa uusiutuneen ylävartalovamman johdosta.