Suomi-sarjan otteluseuranta 2020–2021

  • 67 433
  • 535
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
@Mikke73 nyt kun tuota Haukkojen maalilaulua on ehtinyt jo tänäänkin jokusen kerran, niin kuulinko oikein, että se on vaihtunut viime kaudesta?
 
Suosikkijoukkue
Sydämellä pelaavat
Aivan älyvapaa taklaus päähän Pyryn Kuivaniemeltä. Samalla Lappalainen myös koppiin. Päivän selvää, että tästä taklauksesta tulee lisäkakkua.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers

jypinfani

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SaPKo, D-Kiekko <3
Olipa ruma ja varsinkin täysin turha taklaus Pyryn pelaajalta...
 

Naxnax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ehdottomasti JHT/Kärpät
Voi voi! Todella huono purku ja Karhut jatkoon. Prkle! Jatkoerää karhulauma vei mennen tullen. Harmitus on kova!
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Inkkareiden vaisuus oli iso yllätys. Toisaalta Haukoilta hyvä esitys ja ansaittu jatkopaikka.

D-Kiekko - Pyry-ottelussa suihkuun lentänyt Niko Kuivaniemi sai tempustaan ottelurangaistuksen, joten pelikieltoa lienee luvassa.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Pyry & Tappara
Pyryltä meni tämä ottelupallo nyt sivu suun. Olisi ollut paikkaa parempaankin, mutta tänään ei ollut nokialaisten päivä. Huomenna on vielä uusi mahdollisuus ja siihen sitten kaikki peliin. Mitään hävittävää ei ole, se on Pyrylle uusi, mutta aika hieno lähtökohta pudotuspeleissä!
 

The Rock

Jäsen
Eipähän ole ainakaan mitään kyttäilypelejä nämä tällä hetkellä Raahessa ja Jyväskylässä käynnissä olevat puolivälierien ratkaisutaistot.

Riemu ehti hankkiutua jo 0-2-johtoon avauskympin aikana, mutta Raahe-Kiekko tuli reilussa puolessa minuutissa tasoihin. Pyry puolestaan on hätää kärsimässä D-Kiekon vieraana, sillä isännät johtavat reilun 12 minuutin jälkeen 2-0.
 

The Rock

Jäsen
Riemulle erittäin iso menetys ensimmäisen erän lopuksi, kun Waltteri Viitanen lähti keihästämisestä aikaistetulle suihkukomennukselle.
 

The Rock

Jäsen
Taisi riemu loppua siihen Wiitasen suihkukomennukseen, sillä Raahe-Kiekko on nyt reilussa kympissä nykäissyt toisessa erässä jo 5-2-johtoon.

Pyry sen sijaan pistää hommaa Jyväskylässä jännäksi, sillä nokialaiset ovat kuroneet D-Kiekon johdon kiinni ja peli on nyt tilanteessa 2-2.
 

The Rock

Jäsen
Atte-Aleksi Narsakka iski D-Kiekolle legendaarisen pukukoppimaalin vain kolme sekuntia ennen toisen erän päättymistä ja jyväskyläläiset pääsevät näin ollen lähtemään mahdollisesti ratkaisevalle kaksikymppiselle 3-2-johdossa.
 

The Rock

Jäsen
Mitä vattua Raahessa tapahtuu? Riemu ei näy antautuvan ilman kunnon taistelua, sillä peli on nyt 5-5. Huhheijaa...
 

The Rock

Jäsen
Jokohan Pyryllä niska nitkahti? Valtteri Tiainen vei nimittäin D-Kiekon hetki sitten alivoimalla 4-2-johtoon, kun kolmatta erää on jäljellä vajaat kahdeksan minuuttia.
 
Suosikkijoukkue
Pyry & Tappara
Olipa sössintä Pyryltä! Ei, ei ja ei! Kolmas erä ollut täyttä hallintaa nokialaisilta ja sitten ihan omaan mokaan kaadutaan. Eipä siinä olisi sitä jostain voinut itsekin tehdä tuhannesta paikasta. No hetki vielä aikaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös