Suomi - Kanada 21.02.2002

  • 14 206
  • 151

mission16W

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, MUFC (sympatiat TPS)
Viestin lähetti Robnal
Kyllä mä silti uskon Suomeen. Kanada ei ole mitenkään vakuuttanut ja Suomen puolustuspeli tulee olemaan asteen parempaa kuin Tsekin. Välieräpaikka on varma!

Vaan pelaako Hurme yhtä hyvin kuin Hasek? Vaikka Hasekia vihaankin, pitää todeta, että miehen salibandy-tyyli toimii. Mitä Kanadalla vetoja olikaan, 33 + maalit? Nappisuoritus tarvitaan erityisesti Hurmeelta, mutta myös hyökkääjien pitää viimeistellä tehokkaammin kuin tähän asti. Rahaa en matsiin pistä, koska pelitilini on tyhjä, mutta tiukka peli tulee.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Suomi-Kanada klo 5.15

Ja mikäköhän selitys löytyy sille, että yht´äkkiä peliaikautaulut laitetaan uusiksi.? Suomen matsi Kanadaa vastaan alkaakin to aamuna 5.15 eikä ke 22.30:confused:
Siitä saa duunissa käyvät repiä huumoria.
 

mission16W

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, MUFC (sympatiat TPS)
Re: Maalivahtipeli

Viestin lähetti CIA
paljon enemmän. Kovasta puolustuksesta huolimatta Brodeurin taakse on ujutettu maaleja hyvällä prosentilla. Varsinkin NHL-joukkueista heikommat tiimit kuten Florida, Tampa Bay, Atlanta ovat onnistuneet hyvin Brodeuria vastaan.


Torjuntaprosentti on vain 90.3, mutta GAA on vain 2.25, eli ei häntä vastaan mitään hirmulukuja ole paljon tehty.


Näin ollen Suomella olisi mahdollisuus hioa taktiikkaansa, jolla Joseph/Brodeur on yllätettävissä. Suhteellisen vähän vetoja, mutta tarkkoja semmoisia. Nämä tilanteet ovat tunnetusti


Joo, pistetään vähän paremmaksi. Ammutaan vain 5 kertaa, mutta tehdään maali jokaisesta. Ei herranen aika, kai jokainen nyt yrittää mahdollisimman tarkasti vetää joka laukauksella? Ei minkään joukkueen taktiikka voi olla "ammutaan ensin 35 helppoa ja sitte 2 pahaa".
 

mission16W

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, MUFC (sympatiat TPS)
Viestin lähetti holvius
Minusta Kanada ei ole esittänyt vielä mitään ihmeellistä. Virheitä on tullut kanukeille roppakaupalla. Jos Suomi pelaa samalla lailla kuin Russlandia vastaan, niin voitto on lähellä.

Jos Suomi pelaa samalla tavalla kuin Venäjää vastaan niin peli on ohi 1. erän jälkeen. EI tässä vaihessa voi enää lähteä "katotaan mitä ne tekee"-asenteella pelaamaan. Ja muistuttaisin vielä, että niitä virheitä tuli Suomellekin ihan tarpeeksi. Burekin pääsi pari, kolme kertaa läpiajoihin.
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Ihan päinvastoin, tämä muutos oli täydellisen loistava!

Nimim. Duunissakäyvä, jolla loppuu huomenna työt n. klo. 1.00-2.00. Tämän jälkeen sihahtaakin Karhu -pullo auki. Hieno homma! ;)
 

Taze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings
Re: Suomi-Kanada klo 5.15

Viestin lähetti Pete 62
Ja mikäköhän selitys löytyy sille, että yht´äkkiä peliaikautaulut laitetaan uusiksi.?

Tietysti se, että USAn matsi pitää saada ulos prime timena, mikäpä muukaan. Itse asiassa jostain olin kuulevinani, että moinen menettely olisi sovittu jo ennen kisoja.
 

Taito-Ojanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Kärpät
Kelaapa siitä tunteja tarpeeksi taaksepäin, niin huomaat, että matsi tulee parhaaseen katseluaikaan Pohjois-Amerikassa. Kanada pelaa. Ei tarvinne sanoa enempää.

Onneksi on liukuva työaika, niin voin katsoa matsin rauhassa, ja mennä sitten töihin. Joko apeana tai iloisena.
 

Germanicus

Jäsen
Suosikkijoukkue
*HIFK* Germanicus Julius Caesar Claudianus
loistawaa!!!!

Minulla on iltavuoro,joten tuo vaihtoehto käypi mulle vallan perkeleen hyvin.

GO FINLAND GO !!!!!!!!

Ps:Taitaa olla muuten melko moni jatkoaikalainen "sairaana"kyseisenä päivänä.:D :D
 

teemu73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tykki!

Viestin lähetti Tykki
Muistaako kukaan, mikä se ottelu oli kun Suomi johti Kanadaa vastaan jo 4-0, kunnes tuomari hyväksyi vaahteralehtien selvääkin selvemmän potkumaalin. Tuosta maalista Kanada innostui ja Suomi taas kangistui kauhusta. Peli päättyi lopulta tasan 4-4. Olisko ollut joskus 90-luvun alkupuolella joku MM-kisa?

Hyvin on muistissa ainakin Bern 1990. Suomi johti 0-4, ja oliko silloin Karapalo vai Jokinen kun hehkutti Suomen takovan murskalukuja taululle. Sitten se potkumaali, ja Suomen peli sekosi täysin. Kanada voitti 6-5 lopulta. Tätäkö peliä tarkoitit?

Mutta on Suomi kanukkeja vastaan pärjännytkin. Ainakin Calgaryssä vaahteralehtisten kotijäällä Suomi voitti 3-1. Tuossa pelissä Myllys sai jäähyn jostain ihmeellisestä kypärän ristikon mittauksesta. Tämmöset mittailupuuhathan ovat ainakin aikaisemmin olleet kanadalaisten suuressa suosiossa.
 

Janos

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ÄTPPOMK
No voihan himputti...

Ärsyttäviä noi jenkit... Siirtää televisioyhtiön (NBC?) vaatimuksesta matsia seitsemän tuntia eteenpäin... No ei auta muuta ku kärsiä...
 

Panther

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers
Suomen pelitaktiikka lyhkäisyydessään pitäisi olla: Ruutu ja kumppanit ärsyttämässä NHL:n "pelleä" Fleurya aina kun mahdollista. Siinä sivussa myös pari pommia Super-Mariota kohtaan niin eiköhän kanadanpojat ala kuumeta.. :D
Tosissaan vähän pelottaa Kanadan kookkaat pelaajat jotka voivat halutessaan kävellä Timosen ja muiden yli, toivottavasti Timonen nyt sitten näyttää minun olevan väärässä.:
 

Robnal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Otteluohjelman siirto motivoi ainakin meikäläistä. Videotykistä on tehty varaus ja iso osa porukkaa on tulossa viideksi töihin. Loistava alku päivälle. Kunhan ei tuu turpaan :)
 

Alex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kanada on ihan hyvä vastus Suomelle, eikä Tsekki tai Hurrit olis ollu yhtään helpompi. Selänne sanoi osuvasti että Suurin huoli on saada oma peli kuntoon eikä vastustajalla ole väliä. Suomen peli oli loistavaa venäjää vastaan, joten sekään ei ole enää huolena.

Kanada on ollut paljon vaisumpi kun odotettiin ja Tsekki ja Ruotsi olivatkin paljon parempia alkusarjassa. Jotenkin tuntuu ettei Kanada ole oikein ollut kotonaan isossa kaukalossa ja jos Suomi pelaa yhtä kuriinalaisesti kuin venäjää vastaan niin vähintään yhtä hyvät mahdollisuudet ovat voittoon kuin Kanukeilla.

Veikkaus: Suomi voittaa 3-2 jatkoajalla kun Kapanen yllättää Brodeaurin.
 

Metalwarrior

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Mieluummin Kanada kuin Tshekki, siksi pahoja muistoja Tshekeistä on viime vuosina ollut. Maalivahtipeli on melko tasoissa, Joseph tai Brodeur eivät ole loistaneet. Hurme pystyy parhaana päivänään vastaamaan. Tuurilla ja liikkeellä leijonat laittavat Kanukit ahtaalle. Maalien edessä tulee väistämättä vaikeuksia, sillä isot Kanadalaiset jyräävät mikkihiiret tylysti syrjään. Silti uskon Suomen mahdollisuuksiin. Veikkaus 3-2 Suomelle.
 

Tuamas

Jäsen
Tiedättekös poijjaat...

Nimittäin sitä että Suomi tulee viemään huomisen pelin.
Suomi tekee avausmaalin ja peli menee pitkälle toiseen erään kunnes kanada tasoittaa. Sitten pelataan kolmanteen erään asti, jonka viimeisillä minuuteilla Selänne saa kiekon, vie Nolania längistä, pistää pakin pullakaffeelle, veivaa kiekon sivuun ja nostaa limpun ylämummoon.
Ja suomi voittaa 3-1, helminen pistää vielä ajassa 59.50 lerppukiekon joka valuu maaliviivan yli ajassa 59.59.

Pelin jälkeen Kurri surkuttelee sitä että olisi ollut hienoa antaa Super Marion voittaa vielä olympialaisista mitali ennen kuin hänen uransa päättyy.

Ja Tsekki pieksee Venäjän selvin luvuin toisessa puolivälierässä, venäjä ronkkii ja kahvaa armottomasti eikä saa pelissä kuin yhden maalin aikaiseksi. Tsekki taasen iskee kahdeksan rysää ja supermies Khabibulin vaihdetaan ensimmäisen erän jälkeen pois, kun tsekki on pistänyt viisi maalia ja Khabi ei saanut yhtään torjuntaa.

Senjälkeisillä peleillä ei ole enää niin väliä, ihanneratkaisu olisi tietysti suomen voitto tsekistä finaalin jatkoajalla raimo helmisen veivattua oogeliveiveillä koko tsekkinipun kumoon ja pistettyä limpun rautaisella lämärillä yläpöysään.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Se olisi mannaa, jos Suomi voittaisi. Se olisi vielä mannampaa, jos Suomi voittaisi jatkoajalla. Se olisi todella suuri yllätys ennen kaikkea, jos Suomi voittaisi. Se olisi positiivinen yllätys, jos voisin ajatella Suomen voittavan.

Tulosveikkaus Kanadan hyväksi lukemin 2-6. Leijonista iskee Ylönen ja Kapanen. Kanadalta Nolan 2, Shanahan, Pronger, Yzerman ja Lemieux.

"Kamalan kova pelaajamateriaali Kanukeilla." Pienen suomalaisen eli tässä tapauksessa minun mielipide torstain vastuksesta.
 

op777

Jäsen
Suosikkijoukkue
Juhani Tamminen
Tulosveikkaus

Eiköhän heitetä tänne taas tällainen tulosveikkaus, josta ei hirveästi harmita vaikka menee kuinka väärin :)

Eli virallisesti veikkaan Kanadan vievän selvästi, vaikkapa 7-0. Suomi ei saa peliään kuntoon millään, laukauksia tulee kolmessa erässä yhteensä 6. Hurme pelaa ihan paskasti. Selänne ja Kapanen loukkaantuvat. Super-Mario tekee hattutempun.


op777
(auttoi tämä ainakin Venäjä-pelissä :)
 

kaasumies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara Tammerfors ja Södertälje Sport Klubb.
Kyllä näin taitaa olla näreet?

Että Kanada nyt alkaa pikku hiljaa saamaan juonesta kiinni ja se on kaikkea muuta kuin hyvä merkki seuraavaa matsia ajatellen.

Kanada on aina paha silloin kun se joutuu pelaamaan selkä seinää vasten, tuskin tuleva Suomi peli tulee olemaan mikään poikkeus tämän asian suhteen.
Veikkaan että Kanada vie potin Suomea vastaan about 6-2? Tämän jälkeen hurja meno jatkuu ja Ruotsi saa kokea saman kohtalon seuraavalla kierroksella? Kanada finaaliin Venäjää vastaan joka tiputtaa Tsekit ja USA:n leikistä?

Jotenkin vain jäi sellainen maku suuhun eilisestä Suomi- Venäjä matsista että Venäjä ei laittanut kaikkea vielä likoamaan Suomea vastaan kahdessa vika erässä? Vaikutti sille että Venäjälle oli aivan sama tuliko vastaan Tsekki tai Kanada?
Tämä on tietenkin vain spekulointia......

Finaalissa siis Venkku kohtaa Kanadan tasaisessa matsissa jonka lopulta Fetisov ja kumppanit voittavat?

Pronssipelissä Svedupellet kaataa jo halunsa kadottaneet jenkit.

Eli mestari: Venäjä
Hopeaa Kanada ja
Pronssia Sveean mamman pojat :mad: !
 
Viimeksi muokattu:

greatLeo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Spurs
Alkuun vastaus siihen, kun joku kyseli niistä säännöistä. Eli puolivälierissä, välierissä ja pronssipelissä pelataan tarvittaessa 10 minuutin jatkoaika, ja sitä ennen pidetään 3 minuutin tauko. Finaalissa pelataan 20 minuutin jatkoaika, jota ennen pidetään jäädytystauko (15 minuuttia). Jatkoaika loppuu tietenkin, jos jompikumpi tekee börsän. Jos ei tee, vedetään pilkkuskaba normaaliin tyyliin.

Jep, ja sitten vähän tuosta pelistä.
Kyllähän ne nikkarit ovat tosi pelottavan kova tiimi, ja selkeä ennakkosuosikki. Jokainen osa-alue on heillä parempi (siis paperilla, ja normaalisti kyllä kaukalossakin). Mutta huomenna tosiaan päivän kunto ja vire, ja myöskin tuuri, näyttelevät aika isoa roolia. Suomen on pystyttyvä pitämään nikkarit nollilla mahdollisimman pitkään. Kanadan paineet kasvavat sitä kovemmiksi, mitä pitemmälle Suomi pistää tiukasti kampoihin ja roikkuu mukana. Toisaalta, kanukit ovat maailman parhaita pelaamaan paineen alla.
Suomi voi voittaa todella kovalla taistelulla, tiukalla ja tarkalla puolustamisella ja ripauksella onnea. Olisin toivonut sitä Tsekkiä, mutta mennään nyt näillä. Kyllä Suomella mahdollisuudet on, kyseessä on kuitenkin yksittäinen peli, joka alkaa tilanteesta nolla-nolla.

Veikkaan, että avausmaalin tehnyt joukkue voittaa ottelun.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Ottelun alku on oltava huomattavasti parempi kuin sloboja ja jenkkejä vastaan. Kanada toki parantaa aina pelejään turnauksen kuluessa, mutta juuri tämän takia onkin hyvä hetki kohdata kanukit nyt eikä vasta vielä myöhemmin jatkossa. Olisin toki toivonut mieluummin tsekkejä vastaa, sillä luottoni paikallisiin tuomareihin on tässäkin matsissa nolla. Uskon myös, että hallista vaikka sammutetaan valot, jos se auttaa Kanadan jatkoon menoa ja paikallisen "unelmafinaalin" toteutumista.
Suomea auttaa peli isossa kaukalossa ja varsinkin ylivoimatilanteissa pienessä kaukalossa toimiva jähmettynyt puolustusneliöpeli näyttää lähinnä naurettavalta isossa kaukalossa.
Turha kait edes todeta, että Hurmeelle ei saa tulla yhtään epäonnistumista, puolustuksen pitää jatkaa kuten kahdessa viime ottelussa ja hyökkääjien pitää pyörittää vauhdilla ja liikkeellä kanukkien frankenstein pakit kuutamolle. Mitään pelkkää puolustuspeliä ei kannata edes kokeilla, se nähtiin slobomatsissa ensimmäisessä erässä mihin se johtaa. Kimppuun vain kuin sika limppuun ja ratkaisu ennen jatkoaikaa, sitä ei kestä katsoa erkkikään.
 

PTS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Paha peli. Kanada on hyvä joukkue, vaikka alkulohkon pelit eivät siltä aivan nappiin menneetkään. Suomen pitää käyttää liikettä hyväkseen eikä mennä kulmiin painimaan, kankeahko Kanada tulee varmasti olemaan sen kanssa vaikeuksissa, jos Suomi sitä osaa käyttää. Erityisesti pelaajien kuten Hagman, Kallio, Kapanen, ehkä Lind pitää käyttää luistelunopeuttaan hyödykseen. Puolustajien pitää pelata varmaa peruspeliä, ei mitään yltiöpäisiä nousuja tai uhkarohkeita riskisyöttöjä, varsinkaan omalla puolustusalueella(Lumme).

Kanadan maalivahti on tosiaan arvoitus. Eipä ole olleet kovin häikäiseviä kummakaan(Josephin ja Brodeurin) otteet. Yllätys veto Kanadalta olisi laittaa tietysti Belfour maaliin, mutta siihen en usko. Saa nähdä, aika 50-50 ovat mahdollisuudet Cujon ja Brodeurin kesken.

Suomen maaliin todennäköisesti luistelevalla Hurmeen on kyllä onnistuttava nyt paljon paremmin kuin USA tai Venäjä peleissä. Jos Hurme haparoi samalla tavalla kuin esim. Venäjä ottelun ensimmäisessä erässä, kyyti voi olla todella kylmää.

No jokatapauksessa mahdollisuudet voittoon on ilman muuta, mutta pelin pitää olla kunnossa. Mihinkään keskinkertaiseen esitykseen ei ole varaa.
 

Kempes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Suomi jää nollille, Kanada tekee 1-7 maalia. Ei voi mitään, pakko kuitenkin matsi katsoa. Kanada satsaa fyysiseen peliin ja vaikka tulee jäähyjä, Suomen yv ei ole niin hyvää, että yv:llä saataisiin maaleja tehtyä. VALITETTAVASTI!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös