Suomen presidentinvaalin 2024 liveseuranta

  • 131 470
  • 3 006

Barney

Jäsen

CuJo#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins | HIFK | Leijonat | Les Bleus
Onks tää Haaviston "voitettiin gallupit" vähän sama jos tekee enemmän maaleja kuin maaliodottama näyttää, mutta häviää pelin?
Ootko taas pelannut änäriä Pleikalla?
 

K.A.H

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Mietitäänpä millanen matka tämänkin suhteen on tultu. Vaikutus on pienempään päin.

Toisaalta, tuntuu siltikin viime vuosina miten on joistain suunnista toitotettu ettei sillä suuntautumisella ole niin merkitystä, mutta silti kaikki sisimmässään tietää, että kyllä sillä vaan aika monelle edelleen on. Ensimmäisiä esteitä joita täytyy purkaa harkitessaan äänestämistä.
Niinpä. Mutta en siis mitenkään voi ymmärtää mitä merkitystä on toisen ihmisen seksuaalisuudella. On kyse sitten vaaleista tai ihan mistä tahansa. Mitä se edes kenellekään kuuluu? Ei mene jakeluun, eikä ole koskaan mennyt.
 

DAF

Jäsen
Suosikkijoukkue
se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
Käykö vielä niin, että se onkin Pekka, joka lähtee eurovaaleihin? Sieltä kerkiäisi takaisin 2030 viimeiseen yritykseen. Kotimaassa olisi tarjolla vain tylsää oppositiossa istumista seuraavat kolme vuotta.

Ei mahdoton skenaario, joskaan en usko enää 2030 presidentinvaaliehdokkuuteen. Alkaa ikä tulla oikeasti vastaan.
 

Analyzer

Jäsen
Haavistolta loppui aika. Noste tapahtui piirun liian myöhään ja sellaista asetelmaa, jossa Haavisto olisi näyttänyt tosissaan haastavan Stubbin ei päässyt syntymään. Olisi tarvinyt jo ennakkoäänestämisen alkaessa hyvän gallupin joka olisi herättänyt taistelutahtoa.

Strategisesti Haaviston kampanja oli ihan onnistunut. Yksi ase jäi kyllä käyttämättä, kuten Soini iltalehden studiossa totesi. Olisi pitänyt jatkuvasti toistaa sitä, että onko järkevää että koko ulko - ja puolustuspolitiikka on Kokoomuksen hallussa. Vallan keskittäminen yhdelle puolueelle on virhe jne. Sitä olisi pitänyt hieroa ihan joka tilanteessa Stubbin naamaan. Se olisi voinut stimuloida kepulaisia ja persuja kyseenalaistamaan tätä asetelmaa. Tai sitten ei. Jäi kuitenkin yrittämättä.
 

Kampitus

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Wild, Avalanche
Ei mahdoton skenaario, joskaan en usko enää 2030 presidentinvaaliehdokkuuteen. Alkaa ikä tulla oikeasti vastaan.
Kyllähän siinä kauden vielä istuisi 2030. Valitettavasti vaan Väyrysen leima alkaa Pekalla vähitellen olla ja uusia haastajia syntyy koko ajan.
 

UnenNukkuja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aika moni, kunhan on turkulainen
Oman alueeni Pekka viemässä aika selkeästi. Vannon, että kaikissa muissa vaaleissa tämä on Kokoomus-aluetta.
 
Suosikkijoukkue
Two Degrees of Mike Sillinger
89,1% kohdalla Stubbilla on 46,42% koko äänisaaliista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös