Suomen Big Brother 2014

  • 200 425
  • 499

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Kyllä itse ainakin finaalin aion katsoa. Suomen peli äänettömälle toiselle ruudulle ja finaali äänille sitten toiselle.
 

Veikko40

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS, FC Ilves, SC Classic, BC Pyrintö
Kyl mä oon katsonut joka extran ja liven sekä omaan 24/7:n, joka nytkin tuossa toimiston nurkassa pitää elämää.
Rouvan kanssa katellaan finaali ja futismatsi menee Viihteen tallennukseen. Katson sen sitten omassa rauhassa putelien ääressä ja käsi kalsarin nauhalla.

On kyllä ollut tylsä kausi, vaikka porukka on ollut muuten sopivaa (ei pissislaumaa). Tehtävät, tai enemmänkin kunnon sellaisten puute, teki kaudesta puuduttavan. Toki myös äärikusipää Jonathan on myrkyttänyt leirin kuppikuntiin ja paskanpuhujiin.
Elisalta oon saanut, muiden ongelmien vuoksi hyvityksenä, muutaman ilmasen äänen, jonka aion antaa Annalle tai Andtelle, riippuen siitä kumpi mahdollisesti varmistaa/avittaa ettei mulkut vie pottia. Tuotantotiimiä pitäisi hieman tuulettaa (kuten HC TPS:ssäkin) uutta second chance 2015 -kautta varten.
 

Taitopelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, New York Rangers
Tuotantotiimi on jatkanut tosiaan rajua alisuorittamista vuosi toisensa jälkeen. Jotenkin naiivisti uskoin, että tällä kaudella tuotanto voisi yllättää positiviisesti. Asukaskattaus oli tälle kaudelle hyvä pitkästä aikaa, joten potentiaalia menestykseen oli valtavasti. Toki joukkoon mahtui muutama paha ohilaukaus, kuten Anne, Janne, Markku ja Tommy. Loppujen lopuksi kesken kauden tulleet Leyla ja Jussi K. ovat olleet myös hyviä signeerauksia.

Tämä kausi on vain rajulla tavalla osoittanut sen, että hyvät asukasvalinnat eivät pelkästään riitä mihinkään. Aivokuolleet viikkotehtävät ja aneeminen kahtiajako olivat omiaan tappamaan mielenkiinnon BB:stä. Miksei tuonne oikeasti jakseta miettiä mitään muita viikkotehtäviä kuin jotain "tee näin, kun kuuluu X ääni" jne. tai että kerätään jotain hemmetin purukumeja pihalta? Vanhat kunnon viikkobudjetit ja kauppakäynnit olisivat olleet mukava paluu. Enemmän juonittelua ja nerokkaita salatehtäviä olisin kaivannut.

Ja sitten tuo porukan jako kartanoon ja kellariin. Olisi nyt hemmetti vieköön tehty tuosta kellarista oikeasti nihkeä paikka, minne kukaan ei halua. Selkeästi huonompaa ruokaa ja välillä öitä pihalla. Ja ehkä rankempia osuuksia viikkotehtäviin. Se olisi kiristänyt kunnolla välejä ja olisi saatu kunnon skismaa aikaiseksi ilman mitään viinaa.

Ensi vuoden Second chance-konsepti kuulostaa lupaavalta, mutta pelkään pahoin että siinä käy seuraavalla tavalla. Kaikki oikeasti kiinnostavat entiset asukkaat ovat muutamilta ensimmäisiltä kausilta ja heillä on jo ikää sen verran, etten usko että heitä taloon saadaan. Tai jos saadaan, niin he eivät ole enää samanlaisia kuin joskus vuonna 2006 tai 2009. Näin ollen uskon, että vanhat asukkaat ovat näitä 2011-2014 asukkaita suurimmaksi osaksi, joita ei edes muista tai ketkä eivät muuten vain kiinnosta. Tai vaikka muutama hyvä signeeraus vaikkapa ensimmäiseltä ja toiselta kaudelta saataisiin, niin tuotanto möhlii lopulta taas kaiken...
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Ensi kauden asetelmien suhteen tilaisin kolme kategoriaa ja tulisin katsomaan joka jakson.

Oikeasti ne rentoa läppää heittävät hyvät jätkät, eli Perttu, Antti A sekä Mika. Ja tuolle kolmikolle ainakin yhdet kunnolliset sikajuhlat. Kirjaimellisesti. Voisi näinä päivinä kukkahatuilta räjähtää silmät päästä kun ylellä menisi joku nälkäpäiväkonsertti ja samaan aikaan subilla puoliksi syöty sika kelluisi paljussa. Tälle kolmikolle myös sopimukseen vaatimus olla 2005 vireessä.

Toiseen koriin lataisin ne itselleni vittumaisimmat naiset, eli ensimmäiseltä kaudelta tutun Iinan sekä toiselta tutun Miran. Hyi saatana kun tekee pahaa ajatellakin, mutta ärsykkeitä tarvitaan.

Kolmanteen koriin sitten paljasta pintaa sekä täyttä turhuutta, eli Janica, Kätlin sekä Kadi. Näille juttuseuraksi tasavirta-Sauli. Taustalla Kaarlo voisi vittuilla kameroille ja Eetu kusta housuun.

Tätä kautta en ole alkua lukuunottamatta juurikaan katsonut, mutta homma kaiketi menee sille puhekyvyttömälle poroihin sekaantujalle?
 

Taitopelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, New York Rangers
Samoilla linjoilla olen palstaveli ZayWestin kanssa ehdottomasti. Jos ajatellaan miesasukkaita, niin parhaat kandidaatit löytyisivät varmasti kahdelta ensimmäiseltä kaudelta. Pari hyvää myös ehkä kolmannelta ja neljänneltä. Ensimmäiseltä kaudelta Perttua ei voida taloon tuoda, koska idea on ilmeisesti koota taloon sellaisia henkilöitä, jotka ovat olleet suosittuja, mutta eivät ole kuitenkaan aivan loppumetreille saakka pärjänneet. Antti A on hieman samaa kategoriaa, koska oli kuitenkin finaalissa. Ensimmäiseltä kaudelta ottaisin "Lintsin" eli Mikan ja Antti A:n, mikäli hänet kelpuutetaan mukaan. Toiselta kaudelta olisi tyrkyllä Kaarlo, Hena, Tatu ja Manki. Viimeksi mainittua tuskin koskaan enää talossa nähdään, mutta Tatu, Hena ja Kaarlo olisi aika kova kolmikko taloon.

Kolmannelta kaudelta parhaimmat tyypit eli Sauli ja Niko ovat luonnollisesti poissa laskuista, joten jäljelle jäävät kenties Seinäjoen miehet Jarkko ja Timo sekä tietysti legendaarinen Einari. Aki olisi mukava myös nähdä uudelleen talossa, koska vähän sekavissa merkeissä joutui aikanaan poistumaan. 2008 vuonna talosta jäivät mieleen Johan, Niko S, Andreas ja Kurhisen Antti. Tero oli myös isossa osassa unohtamatta Duudsonit-Harria. 2009 vuoden BB:stä muistuu mieleen Sami, molemmat Esat ja Nino. Myöhemmistä kausista ei mitään legendaarista ole tainnut tullakaan. Paitsi 2011 Salar.

Naiskauneutta jos pitäisi saada, niin Kätlin ja Johanna nousevat heti mieleen. Johanna on tosin tainnut itsensä pilata jollain huulibotoxilla, mutta siitä huolimatta. Amandaa voisi harkita kaiketi myös. Ärsyttäviä naisasukkaita on ollut sitten luvattoman paljon. Marika 2010 vuonna, 2006 vuonna Mira ja Heidi sekä ensimmäisellä kaudella IIna tulevat ainakin heti mieleen.

Oma 12 hengen joukkue ensi kaudelle olisi seuraavanlainen:

Mika
Antti A
Kaarlo
Hena
Andreas
Salar
Iina
Mira
Marika
Kätlin
Johanna
Terhi (kaudelta 2011)

Tuossa nipussa olisi sopivasti hauskoja ja hyviä jätkiä (Mika, Antti A ja Kale), mutta sopivasti tarvittaessa ärsyttäviä (Hena, Andreas ja Salar). Naisten puolelta löytyy kauneutta Kätlinin ja Johannan muodossa, mutta sitten todellista vittumaisuutta Iinan, Miran ja Terhin muodossa. Marika on ei ole välttämättä vittumainen, mutta ärsyttävän tyhmä. Eiköhän tuosta kunnon soppa tulisi aikaiseksi.
 
Suosikkijoukkue
KeuPa HT
Mikäli Second chance -kausi olisi oikeasti tulossa, niin kyllähän kaikkien aikojen parhaan asukkaan Kakin, kaudelta 2006 olisi oltava mukana. Tosin en sitten tiedä mihin linjaus asetettaisiin, voittajien ulkopuolelle vai finalistien ulkopuolelle? Vai jotain siltä väliltä. Tosin en usko, että esimerkiksi Kaki tai moni muukaan noiden oikeasti hyvien ja vanhojen kausien asukkaista olisi enää valmis lähtemään mukaan. Ja vaikka olisivatkin, niin olisiko meno sitten samaa kuin esim. Niko Nousiaisella 2010 vuonna verrattuna ensimmäiseen kertaan kaudella 2007. Jos second chance -kausi toteutuu, niin toivottavasti sitten palkattaisiin isolla rahalla oikeasti hyviä asukkaita, eikä vain jotain keräilyerää niistä ketä saadaan raavittua mukaan (2011-2014 -kausien julkkistyrkkyjä). Painotus mielellään vanhemmissa kausissa.

Tähän vielä oma 14 hengen fantasiarosteri:

Antti A (2005)
Mika (2005)
Kaki (2006)
Kaarlo (2006)
Timo (2007)
Esa A (2009)
Salar (2011)
Sebastian (2011)

Mira (2006)
Maxine (2007)
Kadi (2007)
Cheryll (2008)
Kätlin (2009)
Marika (2010)
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Andtehan se sen voitti. Oli kohtuu selvää jo pitkän aikaa ja nuo finaalin rahastuspalkit vaan kertoivat lisää siitä, ettei voittajasta ollut mitään epäilystä. Viimeiset sekunnit piti tuotannon lypsää. Hypertylsäkausi, ok asukaskattaus, totaalisen nähty tuotanto. Plääh.
 

Woofer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Barca
Andte sitten voitti Big Brotherin vm.2014. Kerrankin oikea voittaja. Eikö Joonaksen ollessa talossa nuo palkit ollut ihan tasan ja äsken Mari sanoi Andten olleen kokoajan selvä voittaja. Eli myönsi palkkien olevan kusetusta.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Sympaattinen poromies vei odotetusti koko roskan, onnittelut sadasta tonnista! Muuten tämä ohjelmaformaatti ja "ihmis-akvaario" on Suomessa nähty ja koettu. Voidaan huoletta haudata koko produktio, ei tule ikävä.
 

Woofer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Barca
Sopiiko udella että miten niin kerrankin?


Tietysti sopii. Jätän pois laskuista ensimmäisen BB:n ja julkkis BB:n, joita en seurannut.

BB 2006: Sari voitti, mutta olisin ehdottomasti toivunut kaikkien aikojen parhaan BB asukin, eli Kakin voittavan.

BB 2007: Sauli voitti, ei nyt huono voittaja, mutta jotenkin voitto tuntui, niin selvältä alusta asti, että toivoin jonkun muun silloin voittavan.(toki Andtella sama tilanne, mutta se ei vaan ärsyttänyt). Farbodin kelkassa olin tuolloin.

BB 2008: Tässä käsi nousee pystyyn virheen merkiksi. Anniina toivoin finaalissa lopulta voittajaksi!

BB 2009: Aso voitti, ei tämäkään huono vaihtoehto ollut. Esa A:lle tai Ninolle olisin voiton suonut.

BB 2010: Niko Nousiainen voittaja. En ole oikein koskaan syttynyt tästä kaverista. Marika olisi ollut ihan hyvä voittaja.

BB 2011: Joudun nostamaan toisenkin käteni virheen merkiksi. Janica oli hyvä voittaja!

BB 2012: Teija voitti. En muista, tämän kauden asukkeja kunnolla, mutta varmasti joku olisi ollut parempi voittaja. Teija oli ärsyttävä.

Eli olihan niitä sitten kuitenkin aikasemmillakin kausilla oikeita voittajia. Janica ja Anniina, joka tuli kesken kisaan ei ollut samanlaisia suosikkeja kuitenkaan, kuin Andte alusta asti.


Korjaan siis tuon lauseen muotoon: Kerrankin voittaja, joka oli suosikkini.


Kiitokset kaikille BB-seuraajille tähän ketjuun, vaikka ei täältä samanlaista viihdykettä enää saanutaan kuin männä vuosina. Ensi vuoteen!
 

kake619

Jäsen
Suosikkijoukkue
Caps, scholl
Eikö Joonaksen ollessa talossa nuo palkit ollut ihan tasan ja äsken Mari sanoi Andten olleen kokoajan selvä voittaja. Eli myönsi palkkien olevan kusetusta.

Näinhän tuo lipsautti ja kyllähän nuo prosentit tätä tukevat.
  • Andte 65,39%
  • Anna 12,23%
  • Joonas 8,77%
  • Jenna 6,29%
  • Jonathan 3,72%
  • Pertti 1,65%
  • Jussi K 1,20%
  • Tuija 0,75%
 

Stoat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals, Oulun Kärpät ja FC Barcelona
Eli myönsi palkkien olevan kusetusta.
Minä tulkitsin asian niin, että pitämällä palkit samanmittaisina oli tarkoitus yrittää pitää jännitystä yllä. Olihan tuo 99% varmaa jo pitkään, että Andte voittaa, mutta viimeisetkin jännityksen rippeet olisivat kadonneet mikäli alusta alkaen olisi näytetty palkkien pituudella saatujen äänien prosenttimäärä.

Itselleni tämä oli ensimmäinen ja todennäköisesti viimeinen kausi, jonka aikana käytössäni oli 24/7. Muuten en olisi nyttenkään katsonut, mutta MTV Total -pakettiin 24/7:n sisältäminen ja elämäntilanne antoivat mahdollisuuden seurata suhteellisen aktiivisesti asukkaiden edesottamuksia. Kaikkialla on sanottu, että tylsin kausi ikinä, mutta minun mielestäni tuo oli loppujen lopuksi ihan kelpo viihdettä. Tosin on niin vähän mihin verrata, että mikäli olisin aikaisempiakin kausia 24/7:n kautta aktiivisesti pystynyt seuraamaan voisi mielipiteen olla jotain ihan muuta.

Onnittelut Andtelle voitosta.
 
Suosikkijoukkue
Steelborn, Ich bin ein mouhijärveläinen
Voisiko joku vähän valottaa, että miten Jonathan pääsi näin pitkälle ja monet jopa ennustivat hänelle voittoa? Oli nimitäin niin vittumaisenoloinen jannu että hänessä oli pakko olla jotain viihdyttävää tai 'hyvää'? Itse en kauheasti lähetyksiä katsonut, niin tämä jäi vähän mysteeriksi.

Omissa listoissani Jonathan menee sinne vittumaisimmisten bb-asukkaiden joukkoon, jonne kuuluu mm. Andreas the devil.
 
Suosikkijoukkue
KeuPa HT
Voisiko joku vähän valottaa, että miten Jonathan pääsi näin pitkälle ja monet jopa ennustivat hänelle voittoa? Oli nimitäin niin vittumaisenoloinen jannu että hänessä oli pakko olla jotain viihdyttävää tai 'hyvää'? Itse en kauheasti lähetyksiä katsonut, niin tämä jäi vähän mysteeriksi.

Omissa listoissani Jonathan menee sinne vittumaisimmisten bb-asukkaiden joukkoon, jonne kuuluu mm. Andreas the devil.

Itselleni Jonathan oli Jennan kanssa kaikkien aikojen inhokit 1 ja 2. Ja olen seurannut sarjaa aktiivisesti 2006 kaudesta. Sen olen huomannut, että aina näillä inhokeilla riittää myös puolustelijoita. Kai nämä heidän mielestään ovat viihdyttäviä ja ovat sitten sokeita kaikille huonoille ominaisuuksille. Tai sitten kaikki äänet ovat tulleet omaisilta/kavereilta. Nyt ei tosin kuitenkaan ollut kyseessä ns. klassinen tilanne, jossa jonkun inhokki jakaa mielipiteitä (vrt. esim. Kaki) vaan näissä kahdessa ei ollut yksinkertaisesti mitään hyvää.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
En osaa valottaa Jonathanin oletettua suosiota, mutta nautin suuresti, kun Sainio laittoi kusipään studiossa vähän selkä seinää vasten tivaamalla jotenkin, että "miksi olit talossa ilkeä kusipää ja luulitko todella, että sillä meiningillä olisit voittanut" tjsp. Jonathan ei tietenkään nähnyt omassa tekemisessään mitään väärää, joka taas on hänenlaisilleen egoistisille mulkuille ihan tyypillistä. Jannu tuossa finaaliviikolla joku päivä ihmetteli pk-huoneessa asukkaiden jakautumista kahteen klikkiin. Siis ihan aidosti ihmetteli, vaikka oli ilmapiirin myrkyttämisessä ja paskapuheessa talon ylivoimainen ykkönen. Uskon, että tuota tämän viikon kahteen leiriin jakautumista ei olisi tapahtunut ilman Jonathania.

Jonathan oli kuitenkin finaalikahdeksikosta toinen alkuperäisistä asukkaista heti mitäänsanomattoman Tuijan jälkeen (joo oli sillä ne tissit) joka lähti talosta pihalle, joten ei tuo nyt niin kovin suosittu ollut. Tosin olisin minäkin odottanut vielä laimeampaa suosiota, suomalaiset ei tykkää tuollaisista koulukiusaajista. Siihen nähden on Jonathanilta saavutus olla edes kahdeksan viimeisen joukossa. Kai sillä sitten on paljon frendejä, jotka jaksoivat kaveria äänestää.

Homma meni ihan käsikirjoituksen mukaan ja voitto meni ihan oikealle tyypille. Veikkasin kolmen viimeisen olevan Andte, Anna ja Tuija tai Joonas, päädyin tissinmitan erolla Tuijaan, joka tosiaan lähti ensimmäisenä kävelemään ja hänen paikkansa otti Joonas. Mutta sama se, aidolle ja rehelliselle poromiehelle suon voiton ja jos nuo prosentit pitävät lähelläkään paikkansa, niin teki muutama muukin katsoja.

Tällä kaudella oli hyvät asukkaat, mutta todella väsynyt tuotanto. Ei viikkobudjettia, ei kauppaa, väsyneet tehtävät, ruokana pääasiassa eineksiä jne. BB, ei jatkoon, mutta niin se vaan taitaa ensi kaudellakin pyöriä.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Näinhän tuo lipsautti ja kyllähän nuo prosentit tätä tukevat.
  • Andte 65,39%
  • Anna 12,23%
  • Joonas 8,77%
  • Jenna 6,29%
  • Jonathan 3,72%
  • Pertti 1,65%
  • Jussi K 1,20%
  • Tuija 0,75%

Tämän voiton kovuusluokka nousee lähes tuonne ensimmäisen kauden tasolle. Hehkuttamani Perttu lypsi aikoinaan reilun 40% saaliin voittaessaan BB:n ja hänen haastajakaksikkonsa oli kuitenkin Tiinan ja Antti A:n tasoa. Kaikki omalla tavallaan oikeita haastajia. Tällöin Pertun asemaa suolasi tuo lähes jatkuva hehkutus ja voittoon liittyvä ennakointi mediassa. Andtella haastajia ei selvästikään tällä kaudella ollut eikä hänestä(kuten koko beebeestä) mitään kirjoitettukaan mediassa.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Eikös aika monesti tässä finaalilähetyksessä ole jo tiedotettu, että "BB jatkuu taas ensi vuonna" tjsp.

Tätä ei ilmeisesti eilen ilmoitettu? Mielestäni ihan ymmärrettävää, jos näin oli, tylsää tylsää.
 

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
En osaa valottaa Jonathanin oletettua suosiota, mutta nautin suuresti, kun Sainio laittoi kusipään studiossa vähän selkä seinää vasten tivaamalla jotenkin, että "miksi olit talossa ilkeä kusipää ja luulitko todella, että sillä meiningillä olisit voittanut" tjsp.
Tosin omaan korvaan särähti Sainion tuohon liittyvä kommentti että "BB:n on aina voittanut empaattinen ihminen".

Vuonna 2012 BB:n voittanut ja julkissektorin tupakkakööreille rumat kasvot antanut Teija olikin todella empaattinen.
 

Hypnotised

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Tämän uutisen mukaan talon jakaminen kartanoon ja kellariin oli mahtava idea tuotannon mielestä: BB-tuottaja kommentoi katsojalukujen laskua. No ideana varmaan hyvä, tosin jo ennen nähty, mutta toteutuksen osalta täysi suutari.

Eiköhän tuotanto muutenkin taputtele itseään selkäänsä heidän mielestään hyvin menneestä kaudesta. Itsekritiikittömyys on kyllä valitettavan yleinen tauti.

Ja mitä tulee Second Chance -kauteen, jos siis sellainen nähdään, niin kyllähän siinä on ainakin oltava Manta ja Andreas mukana hämmentämässä pakkaa.
 
Viimeksi muokattu:

Ötökkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
Ja mitä tulee Second Chance -kauteen, jos siis sellainen nähdään, niin kyllähän siinä on ainakin oltava Manta ja Andreas mukana hämmentämässä pakkaa.
Kaki, Mika (.), Olli, Harri (harmitti kun Duudsonien takia joutu lähtemään)

Mira, Kadi, Kathy (1.kausi)

Muitakin varmaan tulee mieleen.
 

Melko Huono

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei kyllä mitään kovin tiukkaa taistelua ole voitosta odotettavissa. Ainoa oikea vaihtoehto olisi se, että Andte voittaa finaalin ihan helvetinmoisella erolla muihin. Andtelle semmonen 60-65% äänistä ja muut jakakoot loput.

Näin tuli vajaa viikko sitten kirjoiteltua. Lopulliset prosentit olivat jopa hieman yli 65. Täydellinen vastustajien murskaaminen Andten toimesta.
Finaali(kaan) ei muuten tarjonnut kummoista katseltavaa kuin tuo Jonathaniin kohdistunut lievä grillaus Marin toimesta. Siitä ehdoton plussa. Nilkki yrittä vielä vittuilla tuossakin tilanteessa ja ilmeisesti Perttiä jopa osoitteli sormella ja kutsui sivistyneesti lasten piireistä tutulla nimellä Toi. Käsittämätön mulkku kyllä kyseessä. Pikkuinen poika joka ei koskaan ole kasvanut aikuiseksi.

Toivottavasti jos ensi vuonna on se "uusi mahdollisuus" BB-vuorossa niin pääpaino asukkaiden kohdalla on tuotannon alkuajoilta. Tältä kaudelta en sinne toivo kyllä yhtään ketään. Toivottavasti vain tuotanto on uudistettu kokonaan. Sehän ei kuitenkaan ole mahdollista, koska heillähän menee ilmeisesti ihan helvetin hyvin, omasta mielestään. Twiittejähän tuli oikein paljon...

Vaikea arvioida keitä itse uudestaan vanhoista taloon haluaisin. Olli, Kadi, Kaki nyt ainakin. Sitten se joku ponnaripäinen Mensan jäsen. Lisäksi niitä joitakin vittumaisia henkilöitä. En kuitenkaan sitä risteilyisäntää tuonne haluaisi. Toivottavasti ne Kalinaiset ja mikä se virolainen vai mistä se yksi nyt olikaan mikä oli jatkuvasti jossain seiskan kannessa joskus. Antti näköjään. Ei taloon kiitos, mutta nehän wannabe julkkiksethan siellä tietysti ekana on.

Onneksi loppu ja paras voitti!

Ja Andte kun varmasti tätä luet niin onnittelut ja nähdään taas.
 

Realcowboy

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Big Brotherin virallisille Facebook-sivuille oli tänään tullut tieto, että tänä syksynä ei tehdä Big Brotheria. Ohjelma on tauolla. Saa nähdä, onko BB nyt kuopattu lopullisesti. Tässä taloustilanteessa sponsorien saaminen olisi todennäköisesti vaikeaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös