Suomen Big Brother 2012

  • 297 732
  • 646

sake

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mitenkäs Johanna ja Irina, tuo typerien blondien sukupolvi? Toinen jo sekosi, miten käynee ikätoverille?

Ehhehee, taitaa "sukupolvi"- sana olla tässä nyt se ärsyttävä pointti.. Irinan sanoin: Anteeksi. Ehkä parempi sana niputtamaan eri ihmisiä, on ihmistyyppi. Joka tapauksessa lasken Annen taustaltaan samaan ryhmään Teijan kanssa elintapojen ja mieltymysten takia. Vaikka Anne onkin vain pari vuotta Iidaa vanhempi(?), silti Anne toivoo pk-huoneessa Mattia ja Teppoa, kun Iida sen sijaan ihan jotain muuta! Parilla vuodella voi olla iso merkitys - tai sitten ei.
 

finnjewel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, KooKoo, KPL, Kiovan Dynamo
Sehän se noissa asukkaissa jaksaa kummastuttaa, että ne kaudesta toiseen jaksavat ihmetellä miksi Big Brother "ei tajua että meillä ois paljon kivempaa jos saatais sitä tai tätä". Vaikka olisi miten ilmiselvää, että BB haluaa saada eripuraa aikaan.

Teijan ja Annen läyhäääminen on tietysti ylenpalttista ja epäkohteliasta. Tekevät silti aika viiltäviä huomioita "nuorten" käytöksestä ja luonteenpiirteistä. Ja miksi eivät tekisi kun ikää ja kokemusta on. "Nuoret" kyllä kiroilevat yhtä innokkaasti kuin mummoparikin.

Tea taisi kysyä Final Countdownin soidessa että kenen biisi tää on? Tietääköhän se oikeasti yhtään mitään? Varmaan castingissa huomattu blondin verrattomat älynlahjat ja simsi päässyt taloon.
 

Ötökkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
Vois tulla sellanen sääntö, että tuo suo on tuolla koko loppukauden ja sitten tupakoitsijat saisivat aina yhden tupakan kierroksesta radalla. Ei saisi antaa tupakoita muille tupakoitsijoille.

Ihmeellisiä nuo läyhäakat oikeesti, kokoaika vaan haukkuvat muita :D
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Hyvä tehtävä tämä suojuttu on ja yksi parhaista tähän asti. Käsittämättömän surkeaa sakkia vaan mukana, kun juuri kukaan ei viitsi tuolla kävellä. Sitten kun joku (Jonna) yrittää kunnolla, niin muut haukkuvat selän takana pystyyn, että yrittää saada muita näyttämään laiskoilta. 200km ei ole matka eikä mikään, jos viitsisivät organisoida kävelyn kunnolla.

Minusta tehtävä oli hyvä, siinä tuli esiin hyvin eri asukkaiden luonnetta. Sen lisäksi hyvää oli se että Anne ja Teija sai nenilleen kovasta suun louskuttamisesta verrattuna siihen miten tämä viikkotehtävä näiden kahden toimesta eteni. Jonna A teki hurjan työn tehtävän eteen ja viikkotehtävästä tuli kuin tulikin kultaa (BB:n ilmoituksen mukaan ylittivät 200km rajan reilulla 2 km), hyvä näin. Jonna A:n lisäksi tehtävässä urakoi hyvin Markus, Johanna ja Katarina. Asukkaiden piti valita keskuudestaan kolme tehtävssä parhaiten suoriutunutta ja asukkaat palkitsi Jonna Aan kultasella mitalilla, Markuksen hopealla ja Johanna sai pronssia.

Nyt talossa saunotaan ja juodaan ilmeisesti hieman mietoja alkoholijuomia. Ainakin siltä se näytti kun vilkasin 24/7, näin hallilta tulon jälkeen.

Saa nähdä ketkä on tällä viikolla häätöäänestyksessä (pisteet suluissa), Anne (9), Teija (8) ja Iida (8) on varmoja mutta otetaanko häätöön mukaan myös Jonna A (7), Johanna (6), Katarina (5) ja Tea (4), vai mennäänkö perinteisellä neljällä. Toivottavasti Teija tai Anne tippuu niin talon ilmapiiri paranisi huomattavasti. Ai niin sunnuntaina taisi tulla taloon 3 kappaletta uusia asukkaita, mitähän se uudenlaisia sana siinä uutisessa tarkoittaa?
 
Viimeksi muokattu:

Czescku

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Stadin Keltamustat
En millään ymmärrä miten tuotanto on voinut valita tuonne taloon noin mielenkiinnottomat asukkaat. Kausi puolivälissä suurin piirtein eikä minulla ole mitään suosikkiin viittaavaakaan. Eikä nuo suutaan soittavat akatkaan hirveästi vituta kun ei ole suosikkeja, joita heidän läyhäämisensä koskisi.

Kun on huomattu parin päivän jälkeen, että mitään ei tapahdu, miksi tuonne ei ole otettu lisää porukkaa ja pistetty noita mitäänsanomattomuuksia pihalle useampia kerrallaan. En vain pysty käsittämään miten tuotanto on noin kuutamolla. Ellei sitten tämä ole sovittu viimeiseksi kaudeksi ja koko homma vedetään ihan vasemmalla kädellä.
 

Koke72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Philadelphia Flyers
Jonna A teki hurjan työn tehtävän eteen ja viikkotehtävästä tuli kuin tulikin kultaa (BB:n ilmoituksen mukaan ylittivät 200km rajan reilulla 2 km), hyvä näin.
Ylittivät siis sen rajan mikä jäi voitettujen päivätehtävien vähennysten jälkeen, muistaakseni jotain 155 km. Viikkotehtävien merkitys on kausi kaudelta laskenut. Itse haluaisin parempia palkintoja (esim. tavaroita) onnistuneiden tehtävien jälkeen ja vastaavasti kovempia rangaistuksia (esim. kaikki tupakat pois, päiväuni- ja kiroilukielto) epäonnistuneiden jälkeen. Nyt kun tehtävillä ei ole mitään merkitystä, laiskimmat asukkaat eivät tee mitään niiden eteen.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tuosta sponsoroinnista tuli mieleen, että eikö THL tjsp. voisi sponssata ohjelmaa jolloin pikkusummalla, sillä ehdolla että talossa ei tupakoitaisi ollenkaan. On se vaan dorkan oloista, kun aikuisten ihmisten elämä pyörii sen ympärillä, koska saa tupaakkia. Ei edes viihdyttävää.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Aivan käsittämättömän tylsää kokonaisuudessaan. BB2012 kuvaa hyvin sitä mitä käy, jos käyttää samaa ideaa liian pitkään. Mitään radikaalia uutta tuohon ei olla saatu aikaan, meno on varmasti ihan samaa kuin aiemmin, mutta vaikuttaa vain yhä tylsemmältä. Formaatti on laimentunut kausi kaudelta, mutta nyt kiinnostus on tippunut jo pakkasen puolelle.

Asukkaita ei juuri testata ja talossa on aivan liian helpot oltavat, juurikin tuota mainittua tupakkaakin uskalletaan pimittää pari päivää maksimissaan.

"Todella tiukka äänestystilanne"
 

avs

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche
En millään ymmärrä miten tuotanto on voinut valita tuonne taloon noin mielenkiinnottomat asukkaat. Kausi puolivälissä suurin piirtein eikä minulla ole mitään suosikkiin viittaavaakaan.

Näin 24/7-katsojana omat suosikit on ehdottomasti Jouko ja Markus. Jos ei ihmeitä tapahdu, niin finaaliviikolla ovat. Tytöistä Tea lienee neutraalein, joten voi olla myös joulukuussa vielä talossa.
 
Suosikkijoukkue
Steelborn, Ich bin ein mouhijärveläinen
Teijan ja Annen läyhäääminen on tietysti ylenpalttista ja epäkohteliasta. Tekevät silti aika viiltäviä huomioita "nuorten" käytöksestä ja luonteenpiirteistä. Ja miksi eivät tekisi kun ikää ja kokemusta on.

Tässä olennainen pointti: Teija ja Anne osaavat analysoida toisten tekemisiä. He kykenevät reflektoimaan. Nuorella jengillä huomio keskittyy vielä vahvasti omaan minään, katse on vain peilissä, sekä henkisesti että fyysisesti. Siksi diggaan hemmetisti näistä vanhemmista kilpailijoista.

Lisäksi he ovat erittäin sanavalmiita tyyliin: "Toi yks vetää saatana jo surupukuu päälle", "Vittuako siinä vikiset kuin sotaorpo". Okei, ovathan he inasen ilkeitä, mutta mulle he ovat ennen kaikkea viihdyttäviä. Manta oli jollain tavalla likainen läyhääjä, nämä ovat analyyttisiä läyhääjiä. Andreas taas oli the devil himself, vieläkin puistattaa.
 
Viimeksi muokattu:

avs

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche
Nyt ilmoitettiin nimetyt. Eli Teija, Anne ja Iida äänestyksessä.
 

Killeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Hienoa. Loistava nähdä Annen/Teijan naama kun inhokki jää ja suosikki putoaa. Jospa sitten läyhääminenkin vähentyisi kun vakikaveri on poissa.

Loistavaa. Toivottavasti se kenen posket on niin isot, että vaikka yrittää hymyillä, niin suupielet ovat edelleen alaspäin lähtee. Annessa ei ole mitään, ei siis mitään naisellista. Ennemmin repisin käteni irti ja hakkaisin sillä itseäni mahaan kuin koskisin tuohon hmmmmm "naiseen".
 

Czescku

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Stadin Keltamustat
Näin 24/7-katsojana omat suosikit on ehdottomasti Jouko ja Markus.
Minusta oma suosikin puute johtuu nimenomaan tuosta 24/7:sta. Koosteiden perusteella saa varmaan jonkinlaisen kuvan asukkaista kun poimitaan kohokohtia pitkin päivää. Itse katselen tuota 24/7 lähinnä iltaisin ja samaa tasaisen harmaata massaa nuo ovat kaikki (yhden kerran olen koosteen katsonut tällä kaudella).

Juuri alkaneissa ysäribileissä soi kerrankin musaa, jonka minäkin tunnen. Tulee ihan nostalginen fiilis.
 

avs

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche
Iltoihinhan se omakin "katselu" lähinnä kohdistuu. Noi vaan vaikuttaa hyviltä tyypeiltä Jouko ja Markus. Varsinkin Joukon Teija-imitaatiot ovat naurattaneet monasti.

Ysäribileet hyvässä vauhdissa. Teija pyysi Iidalta anteeksi törkeitä sanojaan ja saikin. Mun mielestä vaikutti siltä, että tarkoitti mitä sanoi.

Jonna sai vaihteeksi mustasukkaisuuskohtauksen, joten ei mitään uutta itärintamalta.
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365 ja Real Madrid
Hulinaa!

Johanna makasi omassa sängyssään. Jouko istui sängyn laidalla ja Katariina viereisessä sängyssä. Kommikko keskusteli kauan ja Johanna kävi nukkumaan. Katariina ja Jouko jatkoi puhetta kunnes Jouko kävi nukkumaan Johannan viereen. Tästä ei Jonna I. pitänyt vaan veti itkukilarit ja sai kaikkien muiden sympatiat samalla kun Jouko ja Johanna leimattiin täysiksi kusipäiksi.

Koko illan kuumana käynyt Anne alkoi huutamaan Johannalle ja Johanna vastasi takaisin. Hetkeä myöhemmin Johanna meni vessaan parkumaan ja kertoi kauhistuneensa kun heräsi siihen kun umpikännistä Joukoa raahattiin pois hänen vierestään. Johannalla oli joku paniikkikohtaus kun joku oli "ryöminyt hänen viereensä" eikä hän meinannut saada henkeä.

Jonna A. kuunteli Johannaa kun tämä itku vessanpöttöä vasten. Sisään paukkasi Jouko munasillaan kuselle eikä tämä ainakaan auttanut tilannetta. Seuraavaksi Johanna pääsi päiväkirjahuoneeseen. Johannan tultua päiväkirjahuoneesta Jouko halusi päästä jututtamaan tätä ja tönöisi Jonna I:tä sanoen että "painu sinä helvettiin!". Ja kyllä, tässä vaiheessa Jouko ja Jonna I. nukkuivat jo onnellisina toistensa vieressä kuin mitkäkin Matti ja Mervi.

Tönäisyn jälkeen BB kutsui Joukon päiväkirjahuoneeseen, ja sieltä palattuaan Jouko painui suoraa sänkyyn Jonna I:n viereen.

Hienoja väärinkäsityksiä saa aikaan kun viina virtaa.
 

kepardi

Jäsen
Ensinnäkin kiitokset Kaukosäätimelle ja muillekin jotka näitä tärkeimpiä tapahtumia tänne päivittävät. Se vähä mitä ohjelma nykyään enää kiinnostaa selviää hyvin tästä ketjusta. 24/7 löytyy taloudesta ja tuleehan sitä välillä pidettyä päällä, mutta mitään kiinnostavaa ei tapahdu. Koosteita ei tule katsottua ollenkaan. Sunnuntaisin sen verran että näkee kuka putoaa. Talossa on taas liikaa väkeä jotka ovat menneet sinne vaan viettämään aikaansa tekemättä mitään. Toivottavasti uudet asukkaat saavat jotain säpinää aikaiseksi.

Simpsonia vapaasti lainaten. BB, ole viihdyttävämpi.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Johanna makasi omassa sängyssään. Jouko istui sängyn laidalla ja Katariina viereisessä sängyssä. Kommikko keskusteli kauan ja Johanna kävi nukkumaan. Katariina ja Jouko jatkoi puhetta kunnes Jouko kävi nukkumaan Johannan viereen. Tästä ei Jonna I. pitänyt vaan veti itkukilarit ja sai kaikkien muiden sympatiat samalla kun Jouko ja Johanna leimattiin täysiksi kusipäiksi.

Tuosta yön tapahtumista on myös videomateriaalia:
Jouko menee nukkuvan Johannan viereen – ysari-bileet. Jouko siis menee nukkuvan Johannan viereen kun Johanna ja Katarina on jo olleet nukkumassa jonkin aikaa, ei jäänyt nukkumaan tai sammunut Johannan viereen sen keskustelun jälkeen.
 

Veikko40

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS, FC Ilves, SC Classic, BC Pyrintö
Tuossa pari tuntia sitten kuulutettiin asukkaille reilun 5 minuutin pituinen ääniraita, jossa Teija ja Anne vetivät sättimisdialogiaan koostettuna koko alkukauden ajalta.
Kohteina muut asukkaat, varsinkin Iida ja Johanna. Ilmeet? Priceless! Tää oli tuotannolta aivan loistava veto.
Hieman rosea porukan poskille sekä selittelyä päälle. Teija meni puurokauhansa varressa aivan hiljaiseksi.

Huomenna toivon joko Iidan tai Annen pihalle. Teija on läyhääjien kuningatar, mutta verrattuna menneiden vuosien paskanpuhujiin, Teijasta irtoaa myös mukavasti huumoria. Lisäksi olisi mukava nähdä miten Teija suhtautuu ja pärjää ainoana "vanhuksena" jos ja kun Anne lentää pihalle.
Tulevaisuudessa haluan kateus- ja itsetunto-ongelmaispäällikkö Jonna I:n pihalle mahdollisimman nopeasti. Saisi sitten suht reippaaseen Joukoon muutakin eloa (ei kyseisen herran aktiviteetit tänäänkään ole olleet muuta kun sormipillua sen ex-läskin Jokerisuu-silaripullukan kanssa).
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Voi jeesus tota Annea! Ei voi kuin toivoa, että se häädetään seuraavaksi tuolta talosta. Pääsisi taas tarjoilemaan kaljaa Rauman Blok-baariin. Mikäli siis kehtaa vielä palata töihin BB-keikkansa jälkeen.
 
Viimeksi muokattu:

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Voi jeesus tota Annea! Ei voi kuin toivoa, että se häädetään seuraavaksi tuolta talosta. Pääsisi taas tarjoilemaan kaljaa Rauman Blok-baariin. Mikäli siis kehtaa vielä palata töihinsä BB-keikkansa jälkeen.

Ohjelman viihdyttävyyden kannalta olisi kyllä huonoin ratkaisu poistaa Anne, mutta en epäile hetkeäkään etteikö se tapahtuisi ohjelman historian Suomessa muistaen. Nyt on valitettavan huonot vaihtoehdot häätöäänestyksessä, sillä kaikki tuovat aika paljon (erityisesti konflikteja ja sitä kautta tapahtumia) taloon, mutta kai noista Iidasta helpoiten luopuisin. Teija varsinkin on aivan huikea tapaus. Pahuksen ilkeä ihminen pahimmillaan, mutta huumorintajunsa puolesta melkeinpä siellä Kakin tasolla.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ohjelman viihdyttävyyden kannalta olisi kyllä huonoin ratkaisu poistaa Anne, mutta en epäile hetkeäkään etteikö se tapahtuisi ohjelman historian Suomessa muistaen.
No, jokainen kokee ohjelman "viihdyttävyyden" eri tavoin. Mutta en vaan voi ymmärtää, miksi kyyninen, riidanhaluinen, vainoharhainen, manipuloiva, itsekäs, pahansuopa ja norsunvittuisella naamalla varustettu naispaholainen voi olla se paras viihteen tuottaja tässä tapauksessa. Ehkä tällainen kiusaamismentaliteetti ja läyhääminen vain ovat sitä mikä nykyään vetoaa suomalaiseen mielenlaatuun. Mukavat ihmiset ovat tylsiä, niinhän se menee?
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Mukavat ihmiset ovat tylsiä, niinhän se menee?

No ainakaan minä en ole sellaista sanonut. Kyllähän esim. äsken mainitsemani Kaki oli erittäin mukava ihminen ja samalla ei lainkaan tylsä.

En tiedä mitä itse haet ohjelmalta, koetko esim. Katarinan makoilun sängyllä ja tai Johannan hiusten haromisen viihdyttävämpänä kuin Annen aiheuttamat jännitteet tämän illaan koosteessa?
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Toi Teija voisi sanoa ihan mitä vain mielikuvituksellisen provosoivaa muista asukkaista tolle Annelle ja se uskoisi sen ja todennäköisesti vetäisi herneet nenäänsä, jos asia vähänkään liittyisi häneen.

Miten muutenkin jaksavat 24/7 miettiä muista asukkaista huonoja puolia omissa oloissaan, vai leikataanko noi vaan niin että näyttää siltä?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös