Suomalaiset NHL:ssä kaudella 2023–2024

  • 354 203
  • 1 247

Kiekoton Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit ja Alasarjat sekä suomalaiset maailmalla
Ristolainen 700, 52+232=284, 365 minuuttia boksia sekä hyytävä pakkaslukema -178. Onnea Rasse!

Barkov pelasi reilut 4 minuuttia ja peliaikaa sai vähemmän, kun Puustinen, jolla vähentyy peliaika kokoajan. Barkov tais loukkaantua peliajasta päätellen, mutta miten? Paluuottelu tuleekin olemaan sitten se 700.

Armia vastasi huikeasta av-karvauksesta ja siitä sitten ties monesko av-pönttö. Tilastoniilolta hieman hassua olla tietämätön, mutta ei tämä oma intohimo riitä kaiken maailman pienten nyanssien peliksi, vaan se iso kuva riittää eli ottelut, maalit, syötöt ja pisteet. Maali oli kuitenkin uran 80 ja sen Joppe saavutti 13 peliä pienemmällä otannalla, kuin Donskoi. Väittäisin minuuttienkin olleen pienempiä, mutta en tarkista.

Rantanen taas näytti sitä mitä maalinteko vaatii. Kun haluaa maalin, niin mennään maalille ja uskoisin Rantasen pohtivan edelleen, että mistä se lopulta oikein meni sisään. En minäkään tiedä. Ranen maali oli 240 ja Lehtinen on nyt hattutempun verran edellä. Pisteissä J.Jokinen onkin enää 2 päässä.

Heiskanen sai syötön, mutta loukkantui. Heiskanen sai juuri syötöllään itsensä yhden syötön päähän Laineesta ennen loukkaantumista. Mikäköhän siellä on, kun noilla havinoilla uran syötöissä loukkaannutaan? Antti Miettinen sai kuitenkin jäädä taakse ja seuraava ohitettava on Lyde. Toivotaan Heiskaselle terveyttä, niin keväälle on kunnossa ja levännyt.

Tolvanen ilmeisesti säikähti täällä käytyjä tutkimuksia liiallisesta maalinteosta syöttöihin nähden ja tasasi syötöllään urasaldon 51+51. Hyvä poika ja Armia voisi ottaa siitä mallia. Armian ja Vaakanaisen kannattaisi keskustella keskenään, että mitä heillä olisi toisille vaihtareina. Tolvanen teki ohituksen nuoremmasta Granlundista sekä vanhemmasta Ylösestä. Seuraavana onkin Mikko Leinonen, mutta häntä tämä jahti vain naurattaa, kun itse ei viitsinyt pelata noin pitkään änärissä.

Määttä saalisti myös takatolpilta syöttöpisteen ja Lindell joutuu nähdä vaivaa, ettei Määttä saa kiinni. Lindell on silti tällä kaudella Määtän vasta ohittanut kauden 10 syötöllä Määtän 7 vastaan. Antti Miettinen ei kuitenkaan lisää enää syöttöjä saa, joten molemmat pakit voivat ohittaa hänet rauhassa. Pisteissä Lindell menee jo Komarovin ja Laaksosen edellä, mutta Määtän pojallakin ne on ihan lähellä ja vilkkua on jo laitettu päälle.

Synkkä oli yö loukkaantumisten sekä tehopisteiden valossa suomeen, mutta sitä se oli myös maalin suulla. Saros reilusti tämän ymmärsi ja antoin Lankiselle yhden erän ja näin Kevin on pelaamassa seuraavassa pelissään uran 100. pelin. Voisikohan se olla jo seuraava peli? Korppari teki mitä voi, mutta ei se riittänyt.
 

Torspo82

Jäsen
Armia vastasi huikeasta av-karvauksesta ja siitä sitten ties monesko av-pönttö. Tilastoniilolta hieman hassua olla tietämätön, mutta ei tämä oma intohimo riitä kaiken maailman pienten nyanssien peliksi, vaan se iso kuva riittää eli ottelut, maalit, syötöt ja pisteet.
Armialle alivoimamaali oli uran 14., jolla ollaan suomalaisten kaikkien aikojen tilastoissa jo sijalla 4. Edellä vain Kurri (39), Tikkanen (29) ja Aho (17). Alivoimamaalien prosentuaalisessa osuudessa kaikista maaleista ollaan varmasti vieläkin korkeammalla.
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Barkov pelasi reilut 4 minuuttia ja peliaikaa sai vähemmän, kun Puustinen, jolla vähentyy peliaika kokoajan. Barkov tais loukkaantua peliajasta päätellen, mutta miten? Paluuottelu tuleekin olemaan sitten se 700.

Vegasin mies "veti" kyynärpäällä päähän maalin takana. Iltasanomissa uutinen, jossa linkki X:n videoon.
Linkki iltasanomiin tässä.
Vegasin mies ei saanut edes jäähyä
 

Kiekoton Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit ja Alasarjat sekä suomalaiset maailmalla
Jesperi teki sen ja sai syötön pelissä. Kauden saldo nyt 39 peliä 9+8 Alkukaudesta 14 peliä tuottivat tehot 7+6 ja oltiin lähes piste per peli tahdissa. Seuraavat 25 peliä 2+2 eli joku ilkeämielinen voisi väittää tehoilussa tapahtuneen jotakin jäätymistä. Jos oikein haluaa tilastoilla lyödä, niin viimeiset 18 peliä 0+2 ja vielä julmempi luku olisi, jos jätettäisiin viimeinen ottelu listalta pois. Nyt kuitenkin Jesperi pisteputkea rakentelemassa ja eiköhän tästä, eiköhän tästä lähde. Ja sitten torvisoittokunta ja sen jälkeen N.Kapanen voi käydä ojentamassa Top50 syöttöpörssin jäsenkortin Jesperille, mutta toistaiseksi hän saa pitää vielä omansakin. Kyllä siinä kestikin. Nyt ei enää tarvitse, kun varmistella paikkaansa ohittamalla seuraavana oleva Peltonen (96) ja siitä onkin lyhyt matka enää satasen pyykille. Laukkanen ei sinne koskaan päässyt, vaan jäi 99 syöttöön eli siinä vielä Jesperille yksi checkpoint, kohti rajapyykkiä. Onnittelemme Jesperiä suomalaisen saunakerhon puolesta.

Aho taas mietti, että onko tässä jokin kisa Ranen, Granlundin ja Teräväisen kanssa? Aho sitten päätti voittaa ne kaikki. 0+3 tehoilla Aho jatkoi älytöntä virettään ja viimeiset 5 peliä on nyt tuottanut 2+13 tehot. Pisteputki on yhden ottelun pidempi ja 6 pelin saldo on 3+13. Ilmeisesti jokin 0+0 peli oli tullut vahingossa listalle ja ilman sitä olisi edeltävässäkin pelissä ollut 3 pisteen iltapuhde ja 3 pelin pisteputki. Aika kovaa hän nyt suorittaa. Rane on itse asiassa nyt pelannut 3 peliä enemmän kaudella ja on vain 2 pinnaa edellä Ahoa? Olisitteko uskonut tätä kauden alussa?

Aho on nyt Teuvosta enää kolmen syötön päässä ja jos ei Teuvo heräile pian, niin voi elvistellä kohta enää vain otteluillaan. Sen verran nyt Teuvoa neuvoisin, että kannattaa siellä tehoilla, koska pian ei tule enää niitä otteluitakaan. Mietin tuossa aiemmin, että kuka saavutta kenet ensin ja Aho nyt Lehtisen saavutti, mutta ei vielä silti ohittanut. Lehtisellä enemmän maaleja ja saa pitää vielä ainakin hetken sijaa 13. hallussaan. Filppula sitten seuraavana listalla ja sinne matkaa 16 pistettä. Ahon nykytahdilla se tarkoittaa tuota 5-6 peliä. Jatka samaa rataa.

Jortikan sanoin 0+0 on nolla ja näitä kavereita oli kentällä myös Haula, Teräväinen sekä Vaakanainen. Urhon kunniaksi voidaan tämä mainita, että vain kaksi peliä jäljellä 100 ottelun rajapyykistä ja toivoa sopii, ettei nyt ennen sitä tee avausmaalia... tai kyl mä toivoisin jo maalia, mut on tää ristiriitaista.
 

Vatanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Carolina, Dallas, JYP ja Leijonat
Aholle jo neljäs syöttötemppu kahdeksaan peliin (ja kauteen).

tai kyl mä toivoisin jo maalia, mut on tää ristiriitaista.
Tää on vähän sama homma kuin Toronton ykköskierroksella tippumisputki, tai Sabresin putki pleijareiden ulkopuolella ja samalla Skinnerin ottelut ilman ainuttakaan pudotuspeliottelua, tai Ristolaisen nollapisteen tavoittelu. Ei mulla mitään antipatiaa mitään näitä kohtaan ole, mutta ihan vain tilasto- ja ennätysautistina haluaisin nähdä näiden putkien aina vain jatkuvan ja jatkuvan, onneksi Toronto nyt tuon kirouksen meni rikkomaan ja sen saa unohtaa toivoen sinne jopa menestystä tuleville vuosille.
 

Largo

Jäsen
Teksti-TV:n sivulla 238 kolme suomalaista! Milloin viimeksi tässä vaiheessa kautta, kun melkein puolet kaudesta on jo pelattu?
Aika lailla samalla sekunnilla mietin asiaa. Barkov olisi myös korkeammalla, mikäli ei olisi missannut kolmea kokonaista peliä ja jättänyt kahta peliä avauserässä kesken. 4,5 ottelua toisin sanoen jäänyt väliin häneltä ja olisi varmaan lähempänä 50 pistettä mikäli ei olisi pelejä jäänyt väliin. Tällä tahdilla saattaa Rantasen valtikka vaihtaa omistajaa mutta onko se sitten Aho vai Barkov joka sen valtikan nappaa selviää vasta keväällä. Tai sitten Ika ruoskii Rantasen hirmuvireeseen ja nappaa jälkeen kerran sen…. No en muista minkä palkinnon nimen se yksi pelikieltolainen suomipörssin voittajalle nimesi mutta se kuitenkin.
 

Kiekoton Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit ja Alasarjat sekä suomalaiset maailmalla
Rajapyykkejä juhlistettiin Barkovin 700. ja Lankisen 100. ottelun sekä Haulan 300 pisteen saavuttamisesta. Barkov tyylitteli 0+4 sekä jäähyissäkin 2+2 (mikä ihmeen Lady Byng, ku kaverilla jo 16 min kasassa) sekä tietenkin vielä voiton joukkueelleen. Mahtuipa mukaan vahvaa ja tyylikästä kieputtelua, erään hitaan ja kankean Mackinnonin ollessa vastassa ja eihän Nathanilla ollut mitään palaa Sashaa vastaan. Lankisen iltapuhde ei ollut niin kovaa suorittamista, mutta voitto myös sieltä sarakkeisiin. Voitto oli Lankiselle uran 39 ja tilastoihin on tullut sen lisäksi 1 tasuri ja 40 tappiota. 20 peliä on siis jäänyt ilman tilastointia, kun lopputulos ei ole ollut Lankisen käsissä. Se selittää myös sen, miten Lankisella on vain 295 päästettyä maalia, mutta silti päästettyjen maalien kerroin on yli kolmosen. 100 60 minuutin peliä tekisi 6.000 minuuttia, mutta Lankisella niitä on 5.651. Mainitaan nyt samaan kappaleeseen vielä Raannan ja Luukkosen hyvät pelit, vaikka Raanta joutuikin rankkareilla häviämään. Molemmat päästivät vain yhden varsinaisella peliajalla. Luukkonen muuten varkain ohittanut 200 päästetyn rajan, mutta se on tapahtunut jo aiemmin ja yöllä päästetty oli jo uran 204.

Joppe Armian otteluissa ei mitään tasalukuja ole tulossa hetkeen, mutta sijalle 49. ohi Antti Niemen noustakseen on pysyttävä vielä kolmessa ottelussa kokoonpanossa, jolloin Niemi jää sijalle 50. ottelumäärällä 464. Armian ylhäällä pysyminen on ollut tällä kaudella vähän epävarmaa ja jos haluaa tällä Top50-listalla pidempään vaikuttaa, niin Niemen ohitus on paikallaan, sillä Kasperi Kapanen siellä keräilee pelejä perässä. Kauankohan Kasperi saa näillä näytöillä jatkaa? Armia varmistaakseen jatkopelejä tinttasi myös byyrin. Muita kierroksen maalintekijöitä oli Granlund, joka sai maalin nro. 150 kasaan. Granlundin ja Teräväisen välissä on Tuomo Ruutu ja Niklas Hagman, mutta kun Teuvokin onnistui, niin hän pysyi 6 maalin päässä Granlundista. Teuvoa taas jahtaa 9 maalin päässä Haula ja hänkin onnistui yöllä ja samalla otti venttipaikan maalipörssistä yksin haltuun. Ruuttu joutui taipumaan jo sijalla 22. ja häntä 2 maalin päässä jahtaava Hintz pelaili 0+0 pelin.

Syötöissä Barkov ilmoittautui jo samoille kymppiluvuille Päällikön kanssa ja on nyt 9 perässä OJ:sta. Rantasella riittää nyt sormet, kun hän laskee paljon on vielä Filppulasta jäljessä. Ylönen taas jätti Kukkosen ja Vaakanaisen kahdestaan 16 syöttöön ja nousi itse syötöllä nro 17. jakamaan Top100-listan paikkaa numero 99. Aallon, Aholan, Salmelan ja Raskin kanssa. Eipä sinne sadan joukkoon päästäkseen tarvi kummoisia lukemia saada tauluun. Mainitaan nyt vielä Haulan syötelleen myös yöllä yhden tilastoihin.

Rane on nyt Top10-listalla suomalaisten pistepörssissä. Siihen paikkaan oikeutta tehot 240+323=563 ja sinne ei ole mitään asiaa J.Jokisen tehoilla 191+372=563. Huikea pelimies ja otteluita takana vasta 530. Granlund ja Teuvo hiipii kohti omia uhrejaan, mutta eihän niistä joka viestissä voi mainita, kun on niin hidas kiihtyvyys ohituskaistalla. Haula rikkoi 300 tehopisteen rajan ja saavutti Niklas Hagmanin pistemäärän 301, mutta ohitukseen tarvii vielä pisteen. Jesse Ylönen nousi myös pisteissä Top100-listalle ja niin oli viimeisen mohikaanin, Kari Lehtosen poistuttava tästä maineikkaasta klubista. Seuraava tippuja listalla on JJ eli Jyrki Jokipakka, mutta kuka onkaan pudottaja? Urhoa odotellessa. Puustisen olisi voinut kuvitella tuonne nousevan, mutta peliaika tippuu kokoajan ja nyt hyvä että 5 minuuttia sai kasaan.
 
Suosikkijoukkue
Leijonat, Carolina Hurricanes
Mikko, Sebastian ja Aleksander lukivat tapansa mukaan ravintolavaunussa sanomalehteä. Kun he pääsivät urheilu-uutisiin, heidän silmään osui nuorten Leijonien kaamea sulaminen pronssiottelussa. Mikko ja Sebastian alkoivat sitten muistella lämpimästi menneitä. He muistelivat, miten he olivat aikoinaan samassa nuorten MM-joukkueessa ja voittivat jopa Kanadan maalintekokilpailussa sekä Ruotsin puolustuskilpailussa. Finaalissa he pelasivat jonkin epävaltion joukkuetta vastaan ja Mikko meinasi jopa ratkaista pelin Suomelle tekemällä maalin alle 3 minuuttia ennen päätössummeria. Sebastian oli myös tyytyväinen omaan panokseensa finaalissa, tehot 1+1. Kummallekin oli jäänyt kisoista kirkkain mitali talteen.

Aleksander keskeytti kaksikon nostalgisen muistelun äänekkäällä huokauksella. Mikko ja Sebastian alkoivat kysellä, millaisia muistoja Aleksanderilla oli omista nuorten kisoistaan. Tavallisesti aina rauhallinen ja hillitty Aleksander tulistui tästä silminnähden ja haastoi Mikon Stiga-otteluun. Business-luokasta löytyikin kaikkien yllätykseksi vanha Stiga-jääkiekkosetti, ja Aleksander ja Mikko kävivät kaksinkamppailuun. Vaikka Mikko niittasikin kaksi pistettä, ei se ollut mitään verrattuna Aleksanderin neljään pisteeseen. Matsin jälkeen Mikko, Sebastian ja Aleksander katsoivat kaikki junan seinällä olevaa taulua, jossa luki: Stiga 238, 1/4. Heidän kaikkien nimensä lukivat nyt vihreällä tekstillä tuossa taulussa.
 

Kiekoton Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit ja Alasarjat sekä suomalaiset maailmalla
Nolla plus nolla on nolla. Näihin sanoihin voidaan lopetella raporttia suomalaisten urhojen tehoilusta. No Urho kun nyt tuli mainittua, niin pumpataanpa hieman hänen renkaita. Joukkue häviää 3-2 ja Urholle 17:37 peliaika. Peliaika on neljänneksi isoin Ankkojen pakistosta. Jäähytön peli eikä yhtään taklausta, mutta pari laukausta kummiskin. Mutta sitten se tärkein nosto eli kaverilla on +1 tehotilastossa ja ainoa pakki, joka on plussalla. Koko NHL-ura ei ole vielä plussalla, vaan Vaaka on suomalaisten tilastoissa sijalla 229. tuloksella -18. Tämä urasaldo oli kauden alussa siis -23, että jotakin on tehty tällä kaudella oikein. Voihan se kertoa tietenkin vain joukkueen suorittamisesta, kun viime kaudelta ne -16 tuli juuri Ducksin takalinjoilta. Viime kaudella miinustilasto ei itseasiassa ole muuhun pakistoon mitenkään mairitteleva, kun pelejä oli vain 23. Mutta tällä kuluvalla kaudella Vaaka hoitaa sellaisella varmuudella Ducksissa, että nyt erottuu muista pakeista. Vain Gudas yhden plussan enemmän ja muut enemmän pelanneet miinuksella.

Ja seuraava peli on Vaakanaisen 100. peli runkosarjassa. Tuleeko se maali?

Maccelli taas illasta -3 saldolla, ettei ihan riemukulkua Arizonalla. Välimäki samoin pakkasella. Määttä sai Vaakanaisesta voiton ilman mainetekoja, mutta eihän Olli sellaisia tekisikään. Muutoin hiljainen oli yö.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Onhan tämä surullinen tilasto. Ei enää suomiveskat ole sarjan eliittiä.
 

Liitteet

  • Screenshot_20240109-063507~2.png
    Screenshot_20240109-063507~2.png
    74,5 KB · kertaa luettu: 313

Zodiac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thunder Bay Bombers
Rantaselle peliaikaa 30.23 :o

Itse alan jännittämään kumpi tapahtuu ensin, 21 pisteen kierros vai Ranelle 40 minuuttia peliaikaa.
On kyllä ihan älytön taas. Tämä ei hyvään pääty.
 

Kiekoton Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit ja Alasarjat sekä suomalaiset maailmalla
Kuten yllä jo todettu, niin Rantanen pelasi sekuntin enemmän, kuin seuraava hyökkääjä MacKinnon ja vain Makar pakkina pelasi enemmän 31:17. Aika paljon vastuuta pitkän runkosarjan aikana ja kun oli vielä se Ikan mainitsema kesä alla. Mitähän tästä tulee kevättä katsoen. Kiviranta pelas onneks vain 9 min ja hän jaksaa painaa. Jännitän vain sitä, että milloin Arsi tulee takaisin. Kivirannalta puuttuu 11 peliä 200 pyykistä ja vaikka paikka nyt näyttää kohtuu vakiintuneelta, niin Arsin tullessa takaisin voi hyvinkin löytää itsensä kokoonpanon ulkopuolelta. Yön otteluhan meni jatkoille ja peliajat siksi kovempia, mutta Bostonin pakeista vain McAvoy pelasi 30:50 ja voitti peliajassa Ranen. Bostonin hyökkääjistä eniten kellotti Zacha ja Pastrnak 21:52 peliajalla ja tämä kertoo hyvin miten hurja tuo Coloradon kuorma on kärkihepoille. On ne huimia minuutteja. Ja kyllä tehojakin tietenkin tulee ja Rane ohjasi hienosti yhden laatan verkkon. Hienoja yksityiskohtia tuo ohjausasento.

Puustinen pelasi vaihteeksi taas yli 10 minuuttia, mutta ilman tehotäppiä. Risto keräsi tuttuun tapaan -2, vaikka oikeasti hänellä on vielä aika vähän pakkasta tältä kaudelta. Kumma vaikutus sillä joukkueen menestymisellä. Yöllähän Puustinen otti voiton Ristosta lukemin 4-1. Nää plussapallot pitäisi jollain kertoimella osata suhteuttaa joukkueen toimintaan, jotta olisi edes hieman reilummat, mutta melkoinen Einstein pitäisi laittaa miettimään kaavaa. Muista suomalaisista Hintz suoritti 1+1 ja Lindell 0+1 sekä oman pään luuta Hakanpää jäi tehoitta. Kaikille Dallasin suomalaisille plussapallo tilastoihin.

Uran otteluista ei kummempia tarinoita saa, mutta mainitaan Puustisen tukevoittaneen 15 pelillään paikkaansa Top200 listalla. Listalle kuuluu vielä saman pelimäärän tällä kaudella pelannut Mereläkin, mutta tätä 200. sijaa jakaa hänen kanssaan Javanainen ja Jussi Timonen. Merelän ura saattaa kyllä olla Euroopassa, vaikka AHL:ssä nyt ihan taitaa kulkea. Hakanpäällä taas on Elorannat ohituksessa sekä heidän välissä oleva kalakauppias Tos Kala.

Maalipörssissä on hienoa jännitettä sijalta 4 alkaen. OJ on kolmosena 321 maalilla ja siellä saa rauhassa keikkua vielä ensi kaudenkin. Nelosesta alkaen järjestys on seuraava, S.Koivu 255, Barkov 254, Tikkanen 244, Lehtinen 243, Rantanen 241, Aho 233. Rane kiri Lehtistä taas yhdellä. Vielä olisi terve Patrik tuolla mukana, mutta ura on sen verran laineilevaa tuon loukkaantumishistorian kanssa, niin odotellaan ihan rauhassa tuleeko niitä maaleja. Sitten voidaan hypätä listaa sijaan 17 alkaen ja sieltähän löytyy Granlund 150, T.Ruutu 148, N.Hagman 147, Teräväinen 144, Haula 135, Ruuttu 134 ja Hintz 133. Tästä alemmasta sarjasta Hintz sai taas yöllä yhden häkin ja on potentiaalinen nousemaan kauden jälkeen jopa ihan hätyyttelemään Granlundia, jollei jopa mene ohi.

Syötöissä Hintz saavutti Mäkelän ja heillä 147 syöttöä. Ihan ei yhden käden sormet riitä, että Hintz saavutta seuraavan, joka on Vatanen (153). Lindell tulee perässä ja on enää yhden päässä Miettisen 133 syötön urasta.

Pisteissä Rane otti hajurakoa J.Jokiseen ja Timoseen on matkaa vain 7 pistettä. Hintz taas on enää 2 päässä Pitkäsestä ja 4 päässä Ristolaisesta. Ristolaisen puolesta kyllä harmittaa, kun juuri oli vaivalla kivunnut Top30-listalle, niin sitten tuo Rosvo-Roope tulee viemään häneltä paikan. Lindellin piste toi hänet pisteen päähän Bergenheimistä, mutta kaksi tarvitaan tuollaisen maaliahneen hyökkääjän ohitukseen.

E. Lisätty a kirjain johonkin väliin. Muut kirjaimet ovat ehkä paikallaan. Eihän tämä äidinkielen numeroon vaikuta.
 

Oles

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Leijonat
Ei hätää, Rantanen kirjaimellisesti juoksi koko viime kesän kissanristijäisiin Helsinkiin (oletettavasti Turusta), eli kyllä hänellä kunto kestää, kun hän on tehnyt noin 150 kilsan lenkkejä kesän ajan.
 
Tällä peluutuksella kyllä tulee noutaja poffeissa äkkiä. Vaikka huolto tarjoaisikin hyvät pirtelöt.

Kyseessä oli sarjan kärkipeli, joka meni vieläpä rankkareille eli siinä hieman selitystä kovalle peliajalle. Ei Rantanen tietenkään illasta toiseen puolta tuntia pelaa.

Toki on sanottava, että Rantasen alkukauden peliaikakeskiarvo 23:06 on selvästi hänen uran kovin ja se ei ole hyvä juttu noin niinkuin kevättä ajatellen.
 

Huppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Kyseessä oli sarjan kärkipeli, joka meni vieläpä rankkareille eli siinä hieman selitystä kovalle peliajalle. Ei Rantanen tietenkään illasta toiseen puolta tuntia pelaa.

Toki on sanottava, että Rantasen alkukauden peliaikakeskiarvo 23:06 on selvästi hänen uran kovin ja se ei ole hyvä juttu noin niinkuin kevättä ajatellen.
Tiedän kyllä että tämä oli piikki peliajassa mutta kun se keskiarvokin on todella kova noilla kärkijätkillä. Ei tässä kuitenkaan runkosarja ole se, mitä varten pelejä pelataan.
 

Kiekoton Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit ja Alasarjat sekä suomalaiset maailmalla
On se harmi, kun elämässä on ikäviä velvollisuuksia ja aina ei voi seurata kiakkoa. Yöllä kuitenkin tapahtui se kauan odotettu Vaakanaisen 100 peli ja hienosti pisteille. Maalia ei kuitenkaan taaskaan ja tehot nyt 0+17 ja sillä paikka Top100-listan sisäpuolelle jaetulle sijalle 99. Maalien ja pisteiden osalta tarvitaan vielä hieman lisää sekä otteluitakin reilu 50.

Maccelli vastasi yön ainoasta osumasta ja seuraava onkin jo uran 20. maali. Siinä kerhossa on nyt 72 suomalaista ja tyrkyllä kerhoon on myös Kiviranta. Yöllä Tolvanen noteerasi kaksi syöttöä ja Barkov, Lundell, Granlund, Vaakanainen ja Pärssinen yhdet. Syöttö ja pistepörssissä ei mitään kovin kiinnostavaa tähän yöhön.

Rasmus Kupari siirretty AHL:n puolelle kuntoutumaan ja ehkäpä pian voidaan nähdä taas Winnipegin puolella.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös