Ilmoitukset

Nimimerkki KooJii_#1 rikkoi sääntöjen 4§:ä kirjoittamalla viestin, jossa oli pelkkiä hymiöitä. Annamme tästä rikkeestä viikon pelikiellon.

Nimimerkki Action Bronson kävi HIFK-osiossa provoilemassa. Koska nimimerkillä on vastaavista rikkeistä runsaasti historiaa, kurinpitoryhmä on määrännyt Action Bronsonin puolen vuoden pelikieltoon.

Nimimerkki Elkku kuittasi itselleen kahden viikon pelikiellon jatkuvista turhista ja provosoivista viesteistään Olli Juolevia käsittelevässä ketjussa.

Nimimerkki Luxray kirjoitti lukuisia provosoivia viestejä TPS-osioon ja hänet on laitettu viikoksi rauhoittumaan sääntöjen 9§:n perusteella.

Nimimerkki Lico kirjoitti pelkän hymiön sisältäneen viestin ja huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella.

Nimimerkki sumuinen suo osoittautui Moderaattorien vanhaksi tutuksi ja hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 16§:n perusteella.

Nimimerkki kummitus kirjoitti sen verran monta turhaa ja provosoivaa offtopic-viestiä JYP-osioon, että olemme päättäneet antaa kyseiselle kirjoittajalle viikon pelikiellon sääntöjen 2§:n, 4§:n ja 9§:n perusteella.

Nimimerkki Leon kirjoitti pelkkiä isoja kirjaimia sisältäneen onelinerin, josta kurinpito päätti antaa viikon pelikiellon sääntöjen 4§:n ja 5§:n perusteella.


Suomalaiset KHL:ssä kaudella 2016–2017

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana jalperi, 05.09.2016 klo 21.24.

 1. Artyukhin Jäsen

  Leafs teki sopimuksen Miro Aaltosen kanssa.
   
 2. blue line Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Tyhmä liike Aaltoselta. Olisi ollut uran kannalta parempi kehittyä KHL:ssä kuin Toronton farmissa. Olisi lisäksi varmasti saanut paikan hyvästä joukkueesta, sen verran vakuuttava oli tällä kaudella Vitjazissa.
   
 3. The Original Jags Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Venäjä, Lokomotiv Jaroslavl
  Erkka Westerlund valmentaa ensi kaudella Ufassa. Saa nähdä miten onnistuu. Ufa ei ole helpoin paikka valmentajalle. Paineet ovat valtavat, ja mestaruus on ainoa hyväksytty tulos.
   
 4. The Original Jags Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Venäjä, Lokomotiv Jaroslavl
  Lainaus:
  Joonas Kemppainen seuraa Westerlundia Ufaan. Ehkä vähän yllättävä haku Ufalta, koska Kemppaisen kausi Sibirissä ei ollut mikään huippu. Mutta Westerlund varmaan haluaa suomalaisia pelaajia uuteen seuraansa.
   
 5. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Lepistö sen sijaan ei ilmeisesti ole jatkamassa Ufassa. Sopimus katkolla ja jonkin verran ollut huhuja, että tähtäisi NHL:ään vielä. Iso menetys Westerlundin jengille jos näin on.
   
 6. The Original Jags Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Venäjä, Lokomotiv Jaroslavl
  Lainaus:
  Lieneekö 33-vuotiaalla puolustajalla enää annettavaa pienessä kaukalossa?

  Jarno Koskiranta on tehnyt 3-vuotisen jatkosopimuksen SKA:n kanssa.
   
 7. erku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Lainaus:
  Kun Koskiranta kaksi vuotta sitten siirtyi Pietariin, ennakoin hänestä floppia. Ilokseni myönnän olleeni täysin väärässä. Koskiranta on ollut juuri sellainen luotettava, monipuolinen ja nöyrä kahden suunnan sentteri, jota SKA:n tähtisikermä on kaivannutkin. Tässä mielessä noinkin pitkä jatkosopimus on ymmärrettävä.

  Nyt olisi kyllä hauska tietää, mistä Jokeri-osion huhut miehen siirtymisestä Ilmalaan on peräisin.
   
 8. Palokan Keisari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
  Lainaus:
  Todennäköisesti ihan faktasta, että Jokerit on kiinnostunut Koskirannasta ja siitä on sitten joku oikonut vähän mutkia. Eipä näitä tän tason kavereita vaan Jokereihin taida uida.
   
 9. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Voisi ollakin, mutta kyllä itse Lepistönä jatkaisin pelaamista kovalla tasolla maailman toiseksi kovimmassa. Myös viime keväänä oli joitain huhuja molemminpuolisesta kiinnostuksesta NHL:n suuntaan, mutta päätti jatkaa Venäjällä. Uskoisin, että lopulta Lepistö jatkaa KHL:ssä myös ensi kaudella.

  Koskirannan kohdallakin ehdittiin jo huhuta, että ei jatka Pietarissa, mutta niin vain tehtiin pitkä jatkosopimus. Oli huhuja Jokereihin ja jossain villeimmissä palstahuhuissa jopa SaiPaan, mikä nyt tietysti oli täytty skeidaa alusta lähtien.
   
 10. The Original Jags Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Venäjä, Lokomotiv Jaroslavl
  Joonas Järvinen jatkaa ensi kaudellakin Kunlunissa.
   
 11. erku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Ville Lajunen ilmeisesti siirtyy Moskovan Spartakiin. Virallisesti tuota ei ole tiedotettu, mutta useammassakin lähteessä se on uutisoitu varmana.

  Vitjaz tiedotti, että maalivahti Harri Säteri ei jatka seurassa.
   
 12. Konnamuori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Se mikä johtaa.
  Oskar Osala tähyilee Ilta-Sanomien mukaan nhl:ään.
   
 13. Osvaldo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Matias Myttynen myös siirtyy KHL:ään. Jännä nähdä mihin kaveri suuntaa ja miten pelit sujuvat KHL:ssä. KalPa julkisti siis että Myttynen käyttää ensi kauden sopimuksessa olevan KHL-pykälän.
   
 14. Mängimies Jäsen

  Myttynen ja KHL. En tiedä kumman tason olen arvioinut väärin.
   
 15. The Original Jags Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Venäjä, Lokomotiv Jaroslavl
  Lainaus:
  Myttynen teki Kalpassa runkosarjassa 39 pistettä ja on vasta 26-vuotias. Menee hyvin johonkin Amuriin tai Admiraliin yhtenä ulkomaalaisena.

  Ja pelaajamarkkinat on Euroopassa muutenkin nyt heikot, koska P-Amerikka vetää pelaajia niin paljon. Pitää tyytyä näihin "myttysiin".

  EDIT:
  Juu, muistin vasta nyt Myttynen pelasi toissa kaudella heikoilla tehoilla KHL:n farmisarjaa VHL:ää. Katsotaan onko kehitystä tapahtunut Liigassa ollenkaan.
   
 16. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Mistä tämä sinusta johtuu, että Pohjois-Amerikka vetää niin hyvin, että KHL joutuu tyytymään myttysiin?
   
 17. erku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Oskar Osala teki jatkodiilin Magnitogorskin kanssa. Oli huhun tynkää siitä, että Osku katsoisi NHL-kortin, mutta hän päätti jäädä KHL:n huippuseuraan, jossa hän on selvästi ottanut kehitysharppuaksia pelaajana.

  Jo aiemmin vahvasti huhuttu Ville Lajusen siirto Jokereista Sprtakiin on vahvistettu moskovalaisseuran toimesta.
   
 18. tumba17 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit jo vuodesta 1971
  Sopanen päätyy sitten Kiinaan, jos Ilta-Sanomia on uskominen.
   
 19. Osvaldo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Kuten myös Matias Myttynen. Jännä nähdä miten Myttysen ura jatkuu, kun kulunut kausi oli aikamoinen kanuunakausi.
   
 20. The Original Jags Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Venäjä, Lokomotiv Jaroslavl
  Juttua Jaakko Rissasen ja Jesse Mankisen kaudesta Vitjazissa: SM-liigatähtien KHL-matka alkoi katastrofaalisesti - "Olisi pitänyt maksaa jotain rahaa" | Yle Urheilu | yle.fi

  Suomalaisten panos ei ole varmasti tyydyttänyt seurajohtoa etenkin, kun odotuksissa oli että he paikkaisivat viime kaudella joukkueessa pelanneen Miro Aaltosen jättämää aukkoa.

  Pelaajat antavat KHL:n pelistä ja oloista hyvän arvosanan:
  Lainaus:
  Lainaus:
   
 21. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Rissasen arvio tuomaritoiminnasta KHL vs Liiga on osuva. Tämä on se suunta, jossa KHL:n tulee pysyä. Toki yksittäisissä otteluissa joukkueittain on eroja, mutta iso kuva on juuri tuo, minkä Rissanen tuo esille.
   
 22. The Original Jags Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Venäjä, Lokomotiv Jaroslavl
  Jokipakka aloittanut hyvin Sotshissa ollen joukkueen kahden eniten pelaavan puolustajan joukossa.