Ilmoitukset

Nimimerkki Ishmael on saanut kahden viikon pelikiellon HIFK-osion henkilökohtaisista hyökkäyksistä. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Suomalaiset AHL:ssä ja muissa Pohjois-Amerikan sarjoissa

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana jalperi, 30.09.2017 klo 10.04.

 1. Stark Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Florida Panthers, Minnesota Wild
  Lainaus:
  Salibandykansaa. Junnuna piti mailat pilata sillä kupilla ja veivailla sitten pitkin kenttää ja lopulta maaliin.
   
 2. Kirjoittelija Jäsen

  Henrik Haapala taitaa pelata loppukauden arvoisessaan seurassa NHL:ssä, sillä hänet on poistettu Springfield Thunderbirdsin kotisivuilla joukkueen pelaajaluettelosta. Ping @bebeto.
   
 3. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Lainaus:
  Onko Henkka siis tulossa loppukaudeksi Tapparaan?
   
 4. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  Eihän siinä olisi järjen hiventä, kun Liigan pudotuspeleissä saa kuitenkin taas repiä ja roikkua mielin määrin. Ennemminkin veikkaisin mahdolliseksi uudeksi osoitteeksi jotain Stanley Cup -contenderia. Amerikassa kun tuomarilinja suosii tuollaisia liukkaita taitopelaajia.
   
 5. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  Tuolla vasaran omalla keskustelufoorumilla porukka kyllä ihan into piukassa pohtii, millä lennolla Haapala mahdollisesti saapuisi huomenna Vantaalle. Miamista saapuvan lennon aikataulu on selvitetty. Selvästi maantieto on hallussa. Jos Massachusettsista haluaa päästä Suomeen, kannattaahan se Miamista lentää.
   
 6. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Lainaus:
  Tästä olen harvinaisen samaa mieltä. Henkka pelasi viisi peliä kirkkaissa valoissa tehden yhden pisteen. Se on viisi peliä enemmän kuin sinä ennustit, ei huano. Uskon että Haapala pelaa kevään Tapparassa ja lähtee takaisin palmujen alle valmiimpana pelaajana.
   
 7. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Penguinsiin voisi mahtua. Jos Jake Guentzel saa noin paljon peliaikaa, niin ei ole pientäkään perustetta sille, etteikö Henrik Haapalakin saisi. Kysykää vaikka Antti Mäkiseltä.
   
 8. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  Tyler Ennisillä on ainakin yritystä ja halua tulla ensimmäiseksi ilmaveivaajaksi NHL:n historiassa:

  Ennis attempts lacrosse shot | NHL.com
  Giles Ferrell Twitterissä: "Tyler Ennis attempts a lacrosse style goal but the puck falls off the stick. #mnwild… "

  Tuota tämän kauden yritystä en ollut nähnytkään aikaisemmin. Muistaakseni lisäksi Buffalo-vuosilta löytyy pari muutakin epäonnistunutta yritystä, ajalta ennen tuota ylimmäistä yritystä, mutta niistä ei nyt tähän hätään löytynyt kuvamateriaalia.

  Lisäksi tekihän Crosbykin jo vuosituhannen alkupuolella junnusarjassa tuollaisen maalin, ja tässä joku kanadalaisjunnu kuukauden takaa, mutta eihän nuo tuollaiset Pohjois-Amerikkalaisten junnujen tekemät maalit uutiskynnyksiä täällä ylitä. Tokihan hyvinhän suomalaiset niitä ovat tehneet (Granlundin veljekset, Kossila, Jani Lajunen, nyt Somppi - oliko niitä muita?), ja varmasti yritykset muiltakin lisääntyisivät jopa NHL:ssä kun vaan joku saisi sen ensimmäisen hoidettua alta pois. Ennis vaikuttaisi kuitenkin olevan ainut jolla on haluja edes yrittää sitä.
   
 9. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Pasi Nurmisen unohdit. Tässä syksyn mittaan taisi Mason Raymond tehdä myös ilmaveivin, ärsyttää hieman tuo uutisointi ilmaveivistä jonain suomalaisten temppuna, se ei ole.
   
 10. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  Täältä voi kuunnella Mäkisen analyysiä ajasta 17:50 eteenpäin:

  NHL-ilta | Urheiluilta | Radio | Areena | yle.fi

  Jos joku tämän ketjun lukijoista osaa käyttää Twitteriä, voisi kysyä Mäkiseltä, että miten meni noin niinku omasta mielestä?
   
 11. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Jussi Sipponen Tutossa noin 15 vuotta sitten onnistui ainakin kertaalleen. Saattoi useammankin kerran sillä yrityksiä ainakin oli.
   
 12. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Petrus Palmu ainakin teki OHL:ssä viime kaudella vastaavan. Taisi Henrik Borgström niin ikään tällä kaudella tehdä, vai jäikö yritykseksi, no kuitenkin.
   
 13. agent082 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks
  Lainaus:
  Silloin kun Granlund teki omansa kerrottiin, että NHL:ssä tuota ei voi tehdä, koska se on liian epäkunnioittavaa vastustajaa kohtaan ja alkaa kunnon hulinat ja yritetään hakata paskat pihalle.
   
 14. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Aleksi Heponiemi rikkoi 100 pinnan rajan viime yönä. Nyt kasassa 44 ottelussa 24+77=101 pinnaa. Selvästi korkein pistekeskiarvo WHL:ssä ja vaikka on missannut 14 peliä tällä kaudella niin siitä huolimatta pistepörssin kolmosena. Pistepörssin kärjessä on tiimi kaveri Gawdin, mutta ei tuo pistepörssin voittaminen mahdotonta ole vaikka nyt eroa 8 pinnaa onkin. Heponiemi tehnyt kuitenkin pisteitä lähes puoli pinnaa per peli kovemmalla tahdilla.
   
 15. F#21 Jäsen

  Lainaus:
  Mahdotonta se ei ole, mutta Gawdin on myös 18 ottelun pisteputkessa, jossa on tehnyt 36 pistettä. Kyllä tuossa saattaa vähän kiire tulla.
   
 16. Axbor Nocturne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chelsea FC
  Lainaus:

  Ei nykyajan änärissä tuollaista tapahtuisi, kun eihän missään joukkueessa ole edes sellaisia pelaajia, jotka tuon toteuttaisivat... 2011 oli tilanne vielä hiukan erilainen.
   
 17. Divarijyrä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi, Tappara, Kotarit
  Aika älyttömiä välillä nämä "koodistot". Teet hienon maalin niin sut hakataan. Eihän sillä nöyryytetä vastustajaa vaan haetaan itselle ja joukkueelle sitä hienoa onnistumista ja hyvää fiilistä. Vittumitäpaskaa vois sanoo tähän.
   
 18. palle fontän Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RDS
  NHL:n koodiston nykytilaa olisi hyvä kokeilla vaikka siten, että ilmaveivimaalin jälkeen hanska ilmaan ja ammutaan se alas Selänne-tyyliin. Siihen päälle Ovechkinin hot stick -tuuletus ja sen jälkeen virnistellen vastustajan vaihtoaition edestä omalle penkille istumaan.
   
 19. agent082 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks
  Lainaus:
  Stick ride vielä vastustajan penkin kohdalla ja valmentaja mittauttaa vastustajan mailan ennen seuraavaa aloitusta niin alkaa olla kohdillaan
   
 20. Axbor Nocturne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chelsea FC
  Ja lopuksi vielä aikalisä. Olisi tosiaan kiva nähdä, mikä se koodiston nykytila oikein on?