Summataan vuotta.

  • 3 445
  • 30

Mari

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
onhan tämä 2003-vuosi sujunut ihan hyvin...

+Kavereitten kanssa on ollut kivaa koko ajan,joku on aina jaksanut kuunnella.
+Kesä oli kivaa aikaa,ei tarvinnut tehdä mitään:)
+pääsin ensimmäistä kertaa HIFK:n kauden päätösristeilylle,oli hauskaa:)
+Jatkoajassa on ollut kiva lukea ja kirjoitella

On siis ollut ihan kiva vuosi,joitain miinuksiakin on tullut..
-11.10.03 tuli kuluneeksi vuosi myyrmannin räjähdyksestä ja rakkaan äidin kuolemasta.Pisti taas ajattelemaan asioita uudella tavalla.
-Poikaystävä sairastui syöpään,on nyt kyllä jo onneksi ihan hyvässä kunnossa.
-HIFK:n matseissa ei tullut käytyä kovin montaa kertaa...

Tässä on varmaan tarpeeksi,tähän on siis hyvä lopettaa.
Hyvää Uutta vuotta 2004 kaikille!
 

LaCew

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
+ Tyttöystävän kanssa menee loistavasti. Mukavin kesä mitä meikeläinen muistaa, tuli vietettyä hänen kanssaan. Hieno ihminen.

+ Opiskelumotivaatioita varsinkin matematiikan kanssa löytyy. Jospa saisin keskiarvotkin nousemaan...

+ Assembly 2003 oli mukava tapahtuma kokea hyvien kavereiden kanssa.

+ Pääsin kesätöihin ja onnistuin samalla saamaan hieman jalkaa ovenväliin ko. firmaan.

+ Säbäjoukkueen hieno henki, ainostaan yksi tyyppi hieman pilaa laiskottelullaan kokonaisuutta. Huikea saunailta!

+ Säbäjoukkueen pistepörssin voitto pakin paikalta.

- Taas oltiin ensimmäisiä jotka eivät pääse suoraan jatkoon.

- Elämäni eka iso festari, Ruisrock, ei säväytttänyt. Saa nähdä tuleeko lähdettyä uudestaan.

- Pelicans jatkoi siitä mihin viimekaudella jäi.

- Vähätkin rahat tilitä hupenivat.

- En ole päässyt luistelemaan ulkojäällä juuri ollenkaan.

Vahvasti plussan puolella minun vuoteni 2003.
 
Viimeksi muokattu:

Rok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukat
Ensin keväällä selvitin YO-kirjoitukset panostukseen nähden vähintäänkin kohtuullisella menestyksellä, ja sitten kesäkuussa irtosi opiskelupaikkakin kovan rypistyksen jälkeen. Hyvä juttu, että sai napattua paikan ennen inttiä, niin ei tarvitse sitä enää mietiskellä.

Kesäkuun puolivälistä elokuun loppuun olin sitten töissä. Ikkunoita jynssäsin, ja vittumaista oli, mutta jäipä sentään vähän taskurahaa.

Elokuun lopun jälkeen olen vain lorvaillut ja käynyt lätkämatseissa inttiä odotellessa. On ollut ihan kiva ottaa vähän rennommin vuosien kouluputken jälkeen. Tällaista mahdollisuutta kun kuitenkaan tuskin enää ikinä tulee.

Kokonaisuutena vuodesta 2003 jäi ihan positiivinen fiilis. Miinuksina voisi mainita, että töissä olisin voinut viihtyä pidempäänkin ja että poikamiehiä tässä ollaan edelleen. Toivottavasti asia korjaantuu pikimmiten... :)

Alkanut vuosi kuluneekin sitten enemmän tai vähemmän valtion poikaleirillä. Toivottavasti päästävät pois puolessa vuodessa.
 
Eipä tule hirveästi mitään positiivista mieleen vuodesta 2003. Ainoa valopilkun tapainen koko vuonna taisi olla Tapparan mestaruus keväällä (6.4. - jo kahdeksan kuukautta aikaa, miten aika kulkeekin niin nopeasti?). Sitä tuli kyllä silloin fiilisteltyä, tosin sitten koko loppuvuonna ei juurikaan muuta aihetta fiilistelyyn löytynytkään. Plussiksi laskettaneen myös jääkiekon MM-kisat tai niistä lähinnä Hakametsässä pelattu Tanskan ja USA:n välinen ottelu (5-2) ja futiksen alle 17-vuotiaiden Suomessa pidetyt MM-kisat. Lomat tietysti täytyy laskea plussan puolelle, mutta ei lomapäiviäkään ole tarpeeksi, kun on aivan poikki. Niin poikki, ettei oikeastikaan huvittaisi/jaksaisi tehdä yhtään mitään. Plussaksi voinee laskea myös sen, että loppuvuotta kohti kirjoitteluni tänne vähentyi huimasti (muiden kannalta hyvä siis). Miinuspuoliksi lasken koulunkäynnin, menipä hyvin, tosiaankin.

Vuoteen 2004 siis lähdetään ei-niin-puhtaalta pöydältä itsetunto pakkasella, paineensieto nollassa, hermoparat romahduksen partaalla. Eipä tässä sitten varmaankaan ole mitään syytä odottaa parempaa vuotta 2004 muutenkaan.

Jeps, ansiokasta avautumista.
 

wilco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK,LiPu
Viestin lähetti Designer
Syyskuussa sanoin tahdon, ja niin sanoi hänkin.

Heinäkuussa hän sanoi tahdon, minä viivyttelin sanomista yli kymmenen sekuntia...ansaitsin sillä kossupullon...

Oli siinä sukulaismummoilla ihmettelemistä kirkossa...

Sattuipa sitä kaikkea muutakin kivaa...

Että silleen...
 

Poison

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Oppia ikä kaikki...

Kasvattava vuosi on takana. Opiskelua, vaikeuksia, tapahtumia, iloja, suruja ja matkoja on ollut paljon. Olen oppinut itsestäni ja tunteistani paljon uutta, merkittäviäkin asioita. Lisäksi olen saanut huomattavan joukon uusia tuttuja, joista muutamaa voin nyt jo uuden vuoden puolella kutsua ystävikseni.

* Vuoden alku oli suht' tasaista taapertamista. Pieniä ihmissuhdekuvioita, ja kaiken kaikkiaan sellaista tasapaksua menoa. Pari uutta ystävyyttä alkoi saamaan alkujaan.

* Keväällä alkoi jo jonkinmoinen sählinki, ja kiirettä piti. Ehdoton huippuhetki oli MM-kiekoissa käyminen, vaikka Suomi hävisikin matsinsa. Uusia ihmisiä tuli tavattua, ja matkaseura oli loistavaa. Toukokuulle listaan kuitenkin myös täydellisen uuvahtamisen etenkin opiskelujen suhteen, ja muutenkin oli hieman heikompaa. Kokonaisuudessaan kevät jää kuitenkin plussalle, ei vähiten uusien ystävyyssuhteiden synnyn takia.

* Kesä oli elämäni parhaita, ellei peräti paras. Matkusteltua tuli sen verran, että kesäkuussa kävin Kreetalla, heinäkuussa törmäilin yksinäni ympäri Suomea ja elokuussa käväisin Ankkarockissa, Kuninkuusraveissa ja Suomenlinnassa Jatkoaika-miitissä. Kreetan-matka oli loistava, oli enemmän kuin hienoa olla reissussa mm. parhaan ystäväni kanssa.

Töitä tein läpi kesän, oikeastaan jo toukokuusta syyskuulle asti. Olin myös isosena, ja vaikka oma kehu haiseekin, niin on pakko sanoa, että paras saamani palaute oli pikkuisen "Sie olit kyllä kaikista kivin isonen!" -lausahdus leirin jälkeen.

Muutenkin kesä oli yksinkertaisesti loistava, eikä vähiten siksi, että sain viettää todella paljon aikaa yksinäni (kotona siis) ja olla vapaasti. Touhua ja tohinaa ystävien kera riitti sopivissa määrin, kuten myös lämpöä.

* Syksy aina vuoden loppuun asti on ollut kesän vastakohtaa. Henkiset paineet ovat olleet suuria etenkin pahojen perhehuolien ja -vaikeuksien takia. Myös ihmissuhteet ovat olleet pahasti solmussa useammin kuin kerran, ja välillä on tehnyt mieli paeta napajäätikölle jääkarhujen toveriksi.

Positiivistakin syksyssä kumminkin on ollut. Voisin mainita esimerkiksi uuden jääkiekkoon liittyvän harrastuksen, josta todella pidän. Lisäksi omistan edelleenkin maailman parhaat ystävät, joista ainakin kolmelle voin lähettää terveisiä myös Jatkoajan kautta. Tiedätte, keitä olette. :)

Syksystä huolimatta vuosi jää plussalle uuden oppimisen, ja kevään/kesän tähden. Syksyäkään en välttämättä kokonaisuudessaan pyyhkisi pois, oppia se on ollut sekin, jokseenkin kovassa koulussa vain.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös