Summaselle potkut!

  • 205 087
  • 544

timotl

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ok, Nybari osti paskoja pelaajia. Mutta sekin on osaksi Ramin syytä, kyllä Rami on kertonut mielipiteensä pelaajista.

Tokaksi: jengin materiaali ei ole niin huonoa kuin peli ja sarjasijoitus näyttää. Siellä on paljon nimettömämpiä jengejä edellämme, jotka pelaa vielä hyvää lätkää. Miksi siis joukkue ei saa itsestään parasta irti? Tämä on 100% Summasen syy, ainoa syyllinen jengin alisuorittamiseen on VALMENTAJA.

Kauaksi jo näkee, että jengi haluaa eroon Ramista. Tätä samaa paskaa näemme kauden (katkeraan) loppuun asti Summasen kanssa. Summasen koko missio HIFKissä on ollut kaikille osapuoleille horroria. Jokerit on pistänyt meitä kakkoseen jo kaksi kautta, nyt pikkuvelikin leikittelee voittoja. Pitäähän Bluesin ottaa nyt Jokereiden paikka HIFKin raiskaajana, hyvin ollaan opeteltu sitäkin Raimo-sedän ohjauksessa. Joukkue ei halua pelata enää, herra itse puhuu pehmoisia haastatteluissa.

En keksi Summasen kaudesta mitään positiivista asiaa, etenkin Jokereille jatkuva häviäminen on todella negatiivinen juttu. Summasen eväät oli syöty jo elokuussa, kun jengi hävisi kaikki matsinsa ennen kautta. Sen näki jo silloin, ja nyt tilanne on täysi katastrofi.

Heippa, koutsi.
 

kalkkifredi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Trump 2016, IFK, Jerry Springer, Veronica
Onhan Don Penakin vielä saatavilla. En usko, että huimaa, jos kutsu käy. Mielestäni Pentti Matikainen olisi ainoa oikea ratkaisu loppukauden koutsiksi.

Penan alaisuudessa voitaisiin myös poistua kesälomille joukkomyllyn kautta! Vaihdetaan siis puntarointia, Tami ja Ape helvettiin ja tilalle Sir Pena kummallekkin punnukselle.
 

YksinLäpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
IFK ei ole taklannut pelin aikana näin vähän varmaan ikinä aiemmin. Onkohan RS antanut asiasta jonkun määräyksen? Hyökkäykset ovat nykyään vain siniselle asti, sitten heitto päätyyn ja vaihtoon. Onkohan RS antanut asiasta jonkun määräyksen? Enää ei ajeta suoraan maalille. Onkohan RS antanut asiasta jonkun määräyksen? Alkukauden loistavaa ylivoimaa emme ole enää nähneet. Onkohan RS antanut asiasta jonkun määräyksen? Ketjukoostumukset muuttuvat taas jatkuvasti. Onkohan RS antanut asiasta jonkun määräyksen?

Mikä !#"¤%!¤% nyt oikein hiertää!? Ei joukkueesta voi tulla ihan lapanen, jos kaksi pelaajaa on telakalla. Kukaan kun ei ole korvaamaton.

Tsemppiä, ja valoisia ajatuksia Rami!!
 

Joona D

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja Boston Bruins
Se että botski saataisiin käänettyä, varsinkin nyt kun Söde ja Pude on poissa, vaatisi Summaselta kovan hurmiohengen ja taisteluilmeen luomisen. Ja siltä se ei näytä. Jos Summanen on luovuttanut ja aloittanut höntsäilyn niin on kyllä helvetti. Ja siltähän se juuri vaikuttaa, että näin on mahdollisesti käynyt. Nyt tarvittaisiin sitä raivoamista
 

Doforos

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsingfors, LA Kings, MMÅ
Ramilla on sapluuna taukoa varten ja sen jälkeen tullaan kovaa. Kevättä kohden. Luottakaa Ramiin, ei tässä vaiheessa olisi edes järkevää vaihtaa koutsia. "Törmänen ajaa omaa pelikirjaa sisään" my ass. Tamista ja Kivestä puhumattakaan. Kauden onnistuminen mitataan lopulta kuitenkin kevään peleissä. Katsotaan tauon jälkeen, mikä on meininki. Tuskinpa Rami rupeaa edes pohtimaan luovuttamista. Kokenut jätkä ja ammattilainen, ei tuollaista kannata edes ajatella. Malttia nyt. Tepsiä vastaan katkaistaan tappioputki ja tauon jälkeen nousuun. Oma veikkaus: Top-6 runkosarja ja välieriin. Puolivälierissä vastassa Saipa, joka ei vielä ole valmis kevään menestykseen.
 

Skrinnari

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Detroit Red Wings
Vaikka tässä on nyt pidemmän aikaa päin persettä pelattukin ja se vituttaa itseänikin suunnattomasti niin silti mun mielestä täälläkin kannattajat voisi laittaa ehkä snadisti jäitä hattuun kuitenkin.

Näitä heikkoja putkia tulee kaikille jengeille ja tämä on kestänyt jo kieltämättä luvattoman pitkään, eikä tää kausi missään nimessä ole putkeen mennyt mutta en mä nyt lähtis tätä Summasen niskaan yhtäkkiä kaatamaan. Summasen potkut tässä vaiheessa kautta olisi muutenkin täysin järjetön ratkaisu.
Joku sanoo, että loukkaantumisilla ei saisi selitellä, mutta onhan tällä kaudella käynyt aivan järkyttävän huono tuuri. Niin kovia nimiä on tippunut rosterista, siis jo ennen Södeä ja Puustista. Ei sitä nyt voi täysin poissulkeakaan. Tämä tän hetkinen sekoiluhan on alkanut jo reilusti ennen tämän kaksikon loukkaantumista, joten sitä on turha selitellä viimeaikaisilla loukkaantumisilla.

Pakko ihmetellä sitä miten monella tuntuu menevän tunteet ihan ääripäästä toiseen kauden mittaan. Siinä vaiheessa kun syksyllä kulki, oli moni jo puhumassa nakkikattilan nostelusta keväällä ja Summanen oli ihan messias ja tiesi koko ajan mitä tekee. Nyt kun menee huonosti niin kaikki on niin, niin perseestä ja Summanen on vain median kanssa pelleilevä sekopää.
Sehän nyt on aika selkeää, että jostain mestaruudesta pelaamiseen on aivan häviävän pienet mahdollisuudet ja se vaatisi täydellistä hurmosta playoffeissa. On tossa joukkueessa kuitenkin potentiaalia pelata hyvät playoffit joka tapauksessa, kunhan tästä suosta päästään ylös. Pelit taitaa joka tapauksessa alkaa sääleistä, mutta silti antaisin Ramille mahdollisuuden tehdä vielä jännittävän loppukauden playoffeissa.
Jos tässä nyt paatti saadaan vielä käännettyä, saako täällä lukea taas kuinka Summanen onkin kaikkien mielestä jumala?
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
On kyllä kestänyt aika kauan tämä surkea jakso, tosiaan. Alkanut joulukuun 10. päivä, eikä loppua tunnu näkyvän. HIFK on pelannut tasan yhden kuukauden todellisessa hurmoksessa, tämä aika sijoittuu 12.11.-10.12. välille ja sen avulla HIFK hetkellisesti nousi kärkijoukkuesiin. Muuten, tämä koko kausi on ollut yhtä Via Dolorosaa ja Summanen saa ottaa kontolleen siitä aimo annoksen, Nybari ottaa seuraavan ison siivun ja pelaajat saavat jämät. Vittu, jos joukkue pelaa kuusi kuukautta kestävästä kaudesta yhden kuukauden hurmiossa, niin ei se vaan riitä.
 

Melko Huono

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Komppaan Skrinnaria koko hänen viestinsä. Vaikka vituttaa (taas) mutta kyllä me nyt Raimolla jumalauta tämä kausi katotaan loppuun asti. Raimolla on plan...ja se toteuttaa sen vaikka väkisin. Vaikeaa on ollut ja on taas, mutta haluan uskoa hyvään kevääseen. Kun nyt sinne sääleihin edes päästään...Ei mitään parin kuukauden tyyppiä sinne heilumaan, eikä varsinkaan Törmästä. Antti saa sitten aloittaa täysin puhtaalta pöydältä toukokuussa hommat ilman pelkoa siitä, että tulisi mahalasku pleijareissa jo tänä keväänä.
 

N.Vidic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Seattle Seahawks, HIFK, Man Utd
Nääh. Siel on äijät vaan tukossa, siksi homma näyttää haluttomalle. Ko ei jaksa, ni ei jaksa.

Kuukauden päästä tulokset alkaa näkyy. Saa ottaa talteen!

Kuukauden päästä alkaa nykytahdilla kesäloma. Saa ottaa talteen!

Tosiseikka nyt vaan on, ettei tästä kaudesta tullut yhtään sen parempaa, kuin kahdesta aiemmastakaan. Itseasiassa jopa huonompi, koska tämän kauden suhteen ainakin minä erehdyin elättelemään jonkin sortin toiveita menestyksestä.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Jos Summanen saa potkut, niin voisi alkaa seurata KHL:aa. Se olisi yksinkertaisesti täysin naurettava ja järjetön ratkaisu.

En tiedä onko jääkiekosta dataa olemassa, mutta jalkapallosta on ja se on ihan todella aika sama kuka siinä lajissa valmentaa, kunhan kyseessä on oikea valmentaja. Mitään syytä ei ole miksi sama lainalaisuus ei pätisi myös jääkiekkoon.

(Tilastotappioihin ja muihin hassutteluihin uskovat saavat toki vapaasti olla eri mieltä.)
 

MasaV

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK. Sympatiaa Kiekko-Vantaa.
Kyllä onnistuneitakin valmentajanvaihdoksia on nähty. Jokereilla esimerkiksi Lämsän poispotkiminen ehkä aavistuksen herätti joukkuetta. Mutta useimmiten merkittävää parannusta ei tule.

Viiden ottelun tappioputken jälkeen potkuja ei pidä pelillisten syiden takia antaa, ei edes yhden vuosikymmenen surkeimman peliesityksen jälkeen. Mutta jos joukkueen ilmapiiri on valmentajan vuoksi erittäin tulehtunut ja pelit kusee sen vuoksi, niin potkut PITÄÄ antaa vaikka tässä vaiheessa kautta. Sellaisessa tapauksessa vaihdos juuri voi auttaa. Joukkueen ilmapiiriä en tiedä tällä hetkellä, pelaajia paremmin tuntevat nimimerkit ehkä tietävät.
 

MJ64

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Vastustan myös potkuja

yllä mainituin perustein.

Jos jostain pitää alkaa päitä putoamaan se on UTJ.

Tuo löytyy tämän ketjun ensimmäiseltä sivulta ja olen edelleen samaa mieltä. Ramin kanssa joko noustaan tai upotaan.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Kyllä onnistuneitakin valmentajanvaihdoksia on nähty. Jokereilla esimerkiksi Lämsän poispotkiminen ehkä aavistuksen herätti joukkuetta. Mutta useimmiten merkittävää parannusta ei tule.

Niin siis tarkoitin ihan tilastomatematiikkaa. Tilastoissa näkyy kiistattomasti tuo joukkueen pääsääntöinen herääminen ja yhtä kiistattomasti paluu vanhaan pistekeskiarvoon. Yksittäistapauksilla, mitä tietenkin myös on, ei ole merkitystä, kun asiaa tutkitaan vaikka parinkymmenen vuoden ajalta.

En nyt muista tuota Moskovan Champions League -finaalin pilkkua mikä meni tolppaan ja valmentajalle kenkää. Täytyy kaivaa se YouTubesta, koska luen kirjaa parhaillaan. Milläköhän tavalla valmentajasta tuli huonompi valmentaja tolppalaukauksen takia verrattuna siihen, jos laukaus olisi mennyt sisään ja kannu kotiin ja työpaikka säästynyt.

Jos ennen kautta jokaisen SM-liigajoukkueen valmentaja arvottaisiin niistä 14:sta ammattivalmentajasta millä on sopimus, niin kauden lopputulos olisi täysin tai lähes sama riippumatta siitä kenen arpa osuisi Kärpille tai Nordikselle.

Tämähän ei ole millään tavalla valmennustyön väheksymistä vaan sitä, että kyllähän moni formulakuskikin mestaruuden veisi, jos olisi sarjan paras auto alla. Kunhan vain on alansa ammattilainen, koska eihän tietenkään kuka tahansa voi valmentaa tai ajaa autoa.
 
Kyllä onnistuneitakin valmentajanvaihdoksia on nähty. Jokereilla esimerkiksi Lämsän poispotkiminen ehkä aavistuksen herätti joukkuetta. Mutta useimmiten merkittävää parannusta ei tule.

Naapurilla kuitenkin Valtonen saanut uusiksi työkaluiksi tusinatason Walterin, Nagyn, Littlen ja Peltolan. Noista Nagy ja Little olisi ykkösketjuna kamaa meillä, Walter oikea kolmossentteri näiden Ikosten ja Pakaristen sekaan ja Peltolakin menisi heittämällä pelaavaan kuusikkoon.

Tälle kaudelle, näillä työkaluilla - ei paskasta saa kultaa. Oikein naurattaa, kun viime vuonna oltiin samoilla sijoilla, pelaaminen nyt ei ollut yhtään sen paskempaa kuin tällä hetkellä ja kukaan ei ollut sitä mieltä, että Sopan olisi pitänyt jäädä. Sitten tuli Summanen, joka osaa muuttaa paskan kullaksi. Itse yritin vyöryttää jo Sopan kanssa vastuuta myös muualle ja samaa teen nyt. Ainakin mä seison Ramin takana kauden loppuun asti, yritetään edes näyttää sille, että omien takana ollaan ja tuetaan.

HIFK oli vuosikausia maalivahtien hautausmaa, ihan samaa voi puhua valmentajien osalta tänä päivänä.

Edit: Hallitukselle ja Nybarillehan olisi helpoin ratkaisu antaa Ramille kenkää. Jälleen kaadetaan paska virallisesti muiden niskaan ja tehdään syntipukki, että saadaan itse jatkaa rauhassa omaa touhuilua. Nybari saa mun puolesta jatkaa vielä kerran, paperilla tämän kauden jengi oli parempi, kuin sarjataulukko näyttää, mutta on ollut loukkaantumisia ja loikkaamisia. Scouttausosastolle tarvitaan oikeasti asiantuntevat ihmiset, jos Nyba ei itse ole tilanteen herra.
 

McJugi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Naapurilla kuitenkin Valtonen saanut uusiksi työkaluiksi tusinatason Walterin, Nagyn, Littlen ja Peltolan. Noista Nagy ja Little olisi ykkösketjuna kamaa meillä, Walter oikea kolmossentteri näiden Ikosten ja Pakaristen sekaan ja Peltolakin menisi heittämällä pelaavaan kuusikkoon.

Mutta kuka tosissaan uskoo että Jokerit tulee pelaamaan esim. finaaleissa Tomek "Mensa" Valtonen päävalmentajanaan? Vitut. Ja saa ottaa talteen jne.

Nuo "tusinatyökalut" riittävät tällä hetkellä voitoista voittoon, kun taustalla häärii myös vahva pohja Karalahtineen, Erwingeineen ja Teräväisineen. Uskon, että Jokereilla riittää taito ja raivo tällä kertaa päätyyn asti, etenkin kun perseraiskaavat HIFK:n vielä Talviklassikossa ja ottavat lopullisen Stadin herruuden maratontaulukossa itselleen. Lähtevät mestareina KHL:ään jne. Valitettavasti.

Edit: Hallitukselle ja Nybarillehan olisi helpoin ratkaisu antaa Ramille kenkää. Jälleen kaadetaan paska virallisesti muiden niskaan ja tehdään syntipukki, että saadaan itse jatkaa rauhassa omaa touhuilua.

Tätäkin on jauhettu nyt jo ties miten monetta vuotta ja joka vuosi jengi on ollut väärin rakennettu ja koutsi väärin valittu. Rami oli mielestäni tähän saumaan oikea valinta tässä tilanteessa, mutta tämän vuoden hurlumhei-leikki ulkkareiden kanssa kyllä kostautui ja jengi ei ole vieläkään valmis.

Seuraavaksi 2-3 kaudeksi haluaisin uuden "KJ-projektin", jossa rakennetaan koko urheilupuoli uudelleen, niin taustajoukkojen, valmennuksen kuin joukkueen osalta. Tähdäten 2. tai 3. vuoden menestykseen. Tämä pakka on vain pakko räjäyttää ilmaan ja aloitettava alusta.
 

LP#32

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei potkuille

Syteen tai saveen, meikäläisen toive on että loppuun asti mennään Ramilla. Myös Kippari seisoo Summasen takana. Vittu ainakin mä tiedän, että siellä on ammattimies puikoissa. Paskoja ja myös vitun paskoja vaiheita tulee kauteen, talviklassikosta sitten uutta boostia. Kyllä, uskon että pataan tulee myös lauantaina himassa jumbo-TPS:ltä. Mutta yhtä kaikki, tämän kauden IFK ei kaada yhtään top 3 jengiä neljää kertaa seitsemän ottelun sarjassa oli penkin takana kuka tahansa, fakta. Sulattakaamme nakit viikonlopun iloksi.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Mutta yhtä kaikki, tämän kauden IFK ei kaada yhtään top 3 jengiä neljää kertaa seitsemän ottelun sarjassa oli penkin takana kuka tahansa, fakta. Sulattakaamme nakit viikonlopun iloksi.

Juurikin tasan näin. Siksi potkuista edes keskusteleminen on turhaa ja typerää.
 
Nuo "tusinatyökalut" riittävät tällä hetkellä voitoista voittoon, kun taustalla häärii myös vahva pohja Karalahtineen, Erwingeineen ja Teräväisineen. Uskon, että Jokereilla riittää taito ja raivo tällä kertaa päätyyn asti, etenkin kun perseraiskaavat HIFK:n vielä Talviklassikossa ja ottavat lopullisen Stadin herruuden maratontaulukossa itselleen. Lähtevät mestareina KHL:ään jne. Valitettavasti.

Juuri näin. Mun mielestä Jokereilla on Liigan paras materiaali, edes Kärpät ei pysty vastaamaan sen puolesta. Samalla olen kyllä vakaasti sitä mieltä, että vaikka Tomekin taitoja valmentajana aliarvostetaan, on Marjamäki vielä askeleen edellä ja sillä sektorilla (voihan siellä olla pisara enemmän voittamisen kulttuuriakin) Kärpät voi kääntää kupin itselleen. Valtosella "hieman" laadukkaampi rosteri käytettävänä, kuin Summasen hypoteettisella korvaajalla.

Mikähän on ollut muuten jokerifanien fiilis ennen pudotuspelejä mestaruuskaudella 2002, kun jengi lähti Summasen alaisuudessa pudotuspeleihin kuuden tappion putkessa? Vastassa vielä edelliskaudella Jokerit runkosarjavoiton jälkeen tiputtanut Kärpät.
 

matti&teppo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jos ennen kautta jokaisen SM-liigajoukkueen valmentaja arvottaisiin niistä 14:sta ammattivalmentajasta millä on sopimus, niin kauden lopputulos olisi täysin tai lähes sama riippumatta siitä kenen arpa osuisi Kärpille tai Nordikselle.
Kova väite mitä en kyllä itse ostaisi edes hulluilta päiviltä.

Ei kenkää Summaselle, mytta Nybarille kyllä. Tai jos se halutaan pitää jossain sikarivirassa niin ihan sama. Joku uusi UTJ tuohon kyllä tarvitaan.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Summanenkin luuli että tauko on eli syvissä vesissä vedetään.
Syvistä vesistä tismalleen samaa mieltä, mutta taukoasiasta eri mieltä. 14.2. pelattavan TPS-matsin jälkeen on 12 päivää paussia ennen seuraavaa peliä (Kärpät 26.2.), kyllä tuota voinee pitää ihan riittävänä taukona peleistä. Joukkuehan taitaa jopa lähteä tuolloin äärimmäisen ansaitulle reissulle Espanjaan...
 

Maigeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK❤️ The Habs, Everton FC, Joe Finley
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös