Suklaalevyjen kuningas

  • 11 998
  • 86

Mikä on suklaamerkkisi?

  • Fazer

    Ääniä: 174 54,9%
  • Marabou

    Ääniä: 84 26,5%
  • Toblerone

    Ääniä: 25 7,9%
  • Milka

    Ääniä: 11 3,5%
  • joku muu

    Ääniä: 23 7,3%

  • Äänestäjiä
    317

scholl

Jäsen
Kopioidaan suklaapötköidea ja kysytään suklaalevyistä.

Jos pitää syödä paljon suklaata niin mitä ostat?

Nuorempana tuli syötyä lähinnä Fazerin sinistä, Maraboun maitosuklaata ja isoja Tobleroneja.

Sittemmin suklaan kulutus on vähentynyt ja silloin, kun syön, on valinta yleensä Milka Alpenmilch.

p.s. kyllä Toblerone ei näytä levyltä, mutta ajaa saman asian
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Äänestin Fazeria noin kokonaisuutena.

Paras suklaalevy mielestäni kuitenkin on Maraboun minttukrokantti! Ah auvoa!
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
scholl kirjoitti:
Jos pitää syödä paljon suklaata niin mitä ostat?
Fazerin sinistä. Joko se peruslevy, tai sitten pähkinöillä... niillä kokonaisilla, olikos se nyt schweizernöt? Se uutuus, eli crisp on myös herkkua.

Joo, parempi olla ajattelematta. Herää muuten himot näin yömyöhään... siis suklaahimot.

Edit: Maraboun pähkinäsuklaa on myös todella hyvää.
 

Jindebyne

Jäsen
Kyllä meikäläiseen Toblerone iskee kaikken koviten, varsinkin laivalta niitä tulee aina pari ostettua mukaan kotiin. Näistä "perinteisistä" ostan Maraboun tekelettä jossa on niitä keksinpaloja seassa, taivaallista sekin :)
 

mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Marabou - ovat tuoneet markkinoille mustan suklaan, joka on laktoosi-intolerantikkoystävällinen tuote! Ja ei todellakaan äkki-imelä kuten suklaatit usein on.
 

Jii

Jäsen
Suosikkijoukkue
musta & valkoinen
Joku oikein kunnon 70-80% tumma sukulaati. Merkillä ei nin väliä.

Näistä perinteisistä makeista levyistä sanoisin, että Tarragona (olisikohan se Cloettan tekemä). Pienenä natiaisena sitä aina osti ruotsinlaivoilta. Hyvää se ainakin silloin oli. Parempaa kuin marabuut tai fatserit.
 

kissankarva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ei niinkään se merkki, vaan se, mitä levy pitää sisällään.
Maraboun minttukrokantti, Fazerin Marianne-levy ja kahvisuklaalevy, pähkinäsuklaat, chilisuklaa.
 

eh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Frank Turner Hockey Club
Kyllähän se on selkeästi virolainen Kalev. Hasselpähkinää ja tummaa suklaata, ah.
 

salla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ciccobuccit
Fazer on kuningas. Hyvänä kakkosena toisinaan Maraboun kookos.
 

bitnir

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Fazer (keltainen, patukoista Maya) ja Suomessa myynnissä olevista Lindt (etenkin tumma appelsiinisuklaa). Trust me, normaali päiväannokseni on 200g suklaata.

Btw, Mitä ihmettä joku Milka tällaisella listalla tekee? Sama kuin kutsuisi Budweiseria olueksi. Marabou noin niin kuin pääsääntöisesti sucks. Edit: Toblerone on erinomaista, joskin aavistuksen liian makeaa, jotta pystyisi syömään itseään suklaahumalaan.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Hah, ei tarvitse paljon miettiä: Fazerin Sininen jääkaappikylmänä. Hyvänä kakkosena Fazerin Punainen jääkaappikylmänä. Hyvänä kolmosena kaikki toffeetäytelevyt, esim. Pandan. Ja jääkaappikylmänä, tarvinneeko mainita?
 

Deke

Jäsen
Suosikkijoukkue
perq
Eiköhän se fazerin sininen ole parasta. Joskus olen myös alpenmilch suklaata syönnyt joka oli hintaansa nähden (40snt) aika hyvää.
 

Jii

Jäsen
Suosikkijoukkue
musta & valkoinen
sampio kirjoitti:
Hah, ei tarvitse paljon miettiä: Fazerin Sininen jääkaappikylmänä. Hyvänä kakkosena Fazerin Punainen jääkaappikylmänä. Hyvänä kolmosena kaikki toffeetäytelevyt, esim. Pandan. Ja jääkaappikylmänä, tarvinneeko mainita?

Jääkaappikylmänä? Sama kun joisit olutta kiehuvana.

Suklaa on selkeästi parhaimmillaan huoneenlämpöisenä. Suklaa muuttuu jääkaapissa harmaaksi ja ikävän näköiseksi.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Ei ole, eikä tule Fazerin Sinisen voittanutta.

Fazerin Sininen on ehdottamasti suklaiden aatelia, ilman turhaa silkkipippelien prassailua mintuilla tai joillain muulla epäolennaisella. Toimii aina.
 
Viimeksi muokattu:

Lawless

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllä se Maraboun kookos tai minttukrokantti on. Tai sitten Ritter Sport (joita on todella monenlaisia). Milka on myös hyvää. Tumma suklaa ei oikein ole mieleeni.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Jii kirjoitti:
Suklaa on selkeästi parhaimmillaan huoneenlämpöisenä. Suklaa muuttuu jääkaapissa harmaaksi ja ikävän näköiseksi.
Ilmeisesti emme nauti samoista suklaatuotteista, nimittäin omat sokolaatini ovat pysyneet tasan yhtä ruskeina huoneenlämpöisinä ja jääkaappikylminä. Kyllä maitotuotteet nautitaan kylminä, se on yks mikä on ihan varma.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
sampio kirjoitti:
Kyllä maitotuotteet nautitaan kylminä, se on yks mikä on ihan varma.
Ilmeisesti meillä on samankaltainen mieltymys suklaan suhteen, nimenomaan siinä, että mikä sen kylmyysaste tulee olla. Mikään ei ole parempaa kuin jääkaapista otettu suklaa, joka on niin kovaa, että sitä saa kunnolla hampailla nakertaa. Makukin on aivan taivaallinen verrattuna pehmentyneen suklaan epämääräisene makuun. Kylmässä suklaan aromi säilyy parhaiten.

Esim. Twix on mukava ottaa jääkaappikylmänä ja katkaista keskeltä poikki. Sisällä oleva toffee venyy mukavasti, eikä katkea heti. Lisäksi kuori on rapea. Ai että.
 

KPL

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Q
Se Fazerin Lila on parasta mitä löytyy. Eli se jossa on pieniä pähkinän palasia ja rusinoita.

Toinen erityismaininnan ansaitseva on Maraboun Crisp tjsp. En ole syönyt sitä moneen vuoteen, mutta muistaakseni se oli tuon niminen. Sellaisia valkoisia juttuja siellä suklaan seassa oli.

Fazerin siniset, Marabout ja Milkat on sitten ihan ok.
 

bluefox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Suklaa on hyvää ja melkein kaikki menee alas. Yksi on ylitse muiden Marabou appelssiinikrokantti, aivan loistavaa suklaata! Levyllinen menee ja vieläkin jää himo. Toinen hyvä on Fazerin lila eli rusinoita ja pähkinöitä.
Vastasin Marabou appelssiinikrokantin takia, mutta Fazerin sininen on parempaa kuin Maraboun perinteinen. Maraboun maitosuklaa on jotenkin mautonta. Markkinoille haluaisin ehdottomasti Pätkis-suklaalevyn.
 

RtSn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kaikki menee silloin kun syödään. Perhanan hyvää se on, kun sitä ei syö liikaa - ja liian usein. Valkoinen suklaa entistä parempaa...
 

Idän ihme

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, sympatiaa KalPalle
Fazer on selkeä meikäläisen suosikki, jota tulee naposteltua hyvinkin useasti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös