Su 25.2.2007 Jukurit - TuTo, 2. välierä

  • 4 591
  • 27

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Jukurit nappasi perjantaina kotiedun itselleen ja nyt olisi TuTon pystyttävä samaan, jos finaaliin meinaa päästä. Ensimmäisessä pelissä Jukurit "hyydytti" TuTon täysin aseettomaksi. Tiukka puolustuksen kautta pelaaminen onnistui Jukureilta lähes täydellisesti.

Kotikenttä ja kotiyleisö voi kuitenkin muuttaa Jukureiden pelityyliä, vaikka sitä ei olisi aikomus tehdäkään. Jaksaako Jukurit pitää pelinsä "kasassa" sunnuntaina täydet 60 minuuttia, siinä ehkäpä pelin ydinkysymys. Yli-innokas hyökkääminen antaa TuTolle sen tarvitseman tilan, jota Forssell ja kumppanit tarvitsevat pelinsä pyörittämiseen.

Jukureilta puuttuu varmuudella pelikiellon saanut Lauri Kinos. Se on selvä heikennys Jukureiden ylivoimaan, ei välttämättä 5 vs. 5 peliin. Esa Hämäläinen paikkasi "Larryn" paikan ainakin perjantaina kiitettävästi.

Maalivahtipeli nousee taas kerran arvoon arvaamattomaan. Juha Kuokkasen on parannettava selvästi perjantaista, jos TuTo mielii voiton Kalevankankaalta hakea. Torjuntatöitä luulisi joka tapauksessa olevan enemmän kuin eilen. Ari Reunanen on saanut kunnon play-off -fiiliksen ja se näkyy kaikessa Arsin tekemisessä.

4 maalin eroa niin kuin ensimmäisessä osassa tuskin tulee. Jukurit hoitaa vähämaalisen ottelun ja laittaa TuTon selkä seinää vasten tiistaiksi.
 
Suosikkijoukkue
TuTo
pekutti kirjoitti:
4 maalin eroa niin kuin ensimmäisessä osassa tuskin tulee. Jukurit hoitaa vähämaalisen ottelun ja laittaa TuTon selkä seinää vasten tiistaiksi.

Tämä ennustus voi olla hyvinkin todennäköinen. Mutta niin kauan on toivoa kunnes fat lady sings, eikä paksua daamia ole edes kutsuttu Mikkeliin, kun ottelut jatkuvat joka tapauksessa tiistaina Turussa.

TuTon on löydettävä keinot Jukureiden paketin avaamiseen. Jos ei muu auta niin sitten pitkää päätyyn ja nopeimmat perään. Jukureiden pelityyli on tylsyyden huipentuma, mutta eipä sillä nyt ole merkitystä. Vain voitot kelpaavat, keinolla millä hyvänsä. Paitsi polviteloittaja Kinoksen keinoin, mutta Jukureiden häpeätahra onkin seuraavat 3 peliä sivussa.

TuTon maalivahti Kuokkasen on myös noustava tasolleen, jotta Jukureiden väistämättömät vastahyökkäykset eivät johda maaleihin.

Odotettavissa on hurjan mielenkiintoinen ottelut, nyt paineet ovat TuTon leirissä. Kun paksua daaamia ei haluta tiistaina Turkuunkaan veikataan ottelun päättyvän 2-3.
 

Jape

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Onko turkulaisia lähdössä Kalevankankaalle kannustamaan omiaan? Vielä ehtii hyvin paikalle. Jos puoliltapäivin lähtee Turusta ajelemaan, niin ehtii vielä hyvin peliin ja voi pitää matkalla kahvitauonkin. Lippuja otteluun riittää vielä ovelta. Pari tuhatta saattaa tulla paikalle, mutta tilaa siis vielä riittää.

Kinos on sitten Jukureilta poissa. Runkosarjan tehokkain pakki ja Mestiksen ykköspakkeja muutoinkin. En puutu enää tässä yhteydessä Kinoksen temppuun sen enempää. Ehkä rangaistus oli oikeutettu. Jukurien kannalta en tässä tilanteessa laske Kinoksen menetystä mitenkään katastrofaaliseksi. Kinoksen avut ovat ensisijaisesti ylivoimalla, mutta kuten ensimmäinen kamppailu osoitti, niin eipä näiden joukkueiden kohdatessa niitä ylivoimia paljoa tule. Kinoksesta voi sitten olla enempi haittaa tasaisessa vääntöpelissä, kun niitä kakkosia(kin) tulee toisinaan aika helposti. Noh, osa ehkä pelkän nimen perusteella, mutta silti.

Kinokselle löytyy sitäpaitsi pätevää materiaalia paikkaajaksi. Hämäläinen pelasi mielestäni hyvän ottelun perjantaina ja Hyvärinen ei edes pukenut silloin. Ei siis siltä osin syytä hätään. Toivottavasti kalusto on muutoin ehjä tämän illan kamppailuun. Tikkanen on hyökkäysreservissä, mutta tuskin tulee saamaan paljoa peliaikaa, sillä nämä yhdistelmät toimivat sen verran hyvin. Maalilla jatkanee Reunanen, joka oli kohtuullisen hyvässä vireessä perjantaina. Tosin TuTolla ei montaa huippupaikkaa ollut ja Arskakin välillä hieman pomputti, joten parannettavaa vielä jäi.

Jännittävä ja tärkeä kamppailu on edessä. Jukurit olisi voitolla jo mukavalla etumatkalla, mutta TuTon voitto tasoittaisi puntit jatkoa ajatelleen erittäin mielenkiintoiseen asetelmaan. Jos Jukurit malttaa pelata yhtä tarkasti ja kurinalaisesti kuin perjantaina, niin hyvää tulee. Toisaalta on tarkkailtava TuTon pelityyliä, joka luultavasti hieman muuttuu edellisestä kamppailusta. Turha sitä päätään on seinään hakata toista matsia putkeen. Toisaalta myös Jukurien peli voi saada hieman toisenlaista sävyeroa kotiyleisön edessä, joten päätelmät edellisen ottelun perusteella voi kyllä jättää omaan arvoonsa. Nyt on uusi vääntö ja nollista lähdetään. Uskon/toivon parin maalin kotivoittoa.
 

TF-79

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO. Pekka Virran nakkipiirakat.
Tänään olisi sitten se pakkovoiton paikka, sillä en jaksa enää nousuun uskoa, jos tänään tulee Mikkelissä kuokkaan. Kesti on puujalan takia toistaiseksi valitettavasti poissa, joten nyt kaivataan ykkös,- ja kakkosketjulta paljon parempaa peliä kuin kupittaalla! Sillä vaikkei Kesti runkosarjassa varsinaisia näyttöjä pahemmin antanut, on miehen peli ollut mukavaa katsottavaa Jokilan rinnalla pleijareissa. Toivotaan, että Forre palaa omalle tasolleen paikkojen rakentajana ja Kuokkanen pysyy vireessä vaikka laukausmäärä jäisi vähäiseksi.
Ottelun tuomitsee J. Kosonen, joten linja on ilmeisen tiukka ja epäilemättä tulee paljon erikoistilanne pelaamista. Ylivoima pitää saada siis toimimaan paljon paremmin kuin perjantaina ja oma pää pidettävä puhtaana, niin TuTolla on kaikki mahdollisuudet vierasvoittoon.
 

Jape

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Jukurit tänään

1. ketju
#12 Antti Laakso - #31 Petri Lehtonen - #10 Andreas Sundin
#15 Esa Hämäläinen - #20 Simo Mälkiä

2. ketju
#18 Tuomo Jormakka - #23 Turo Asplund - #19 Tomi Lindfors
#7 Kaj Öhberg - #4 Tuomas Immonen

3. ketju
#24 Lasse Kanerva (C) - #29 Ossi Pellinen - #16 Timo Kuuluvainen
#22 Ilkka Kallioinen - #9 Tuomo Kortelainen

4. ketju
#26 Ari Kovanen - #17 Janne Jaakkola - #27 Tero Kettunen
#8 Eero Hyvärinen - #14 Tuomas Tikkanen (h)

Maalivahdit
# 1 Ari Reunanen
#30 Kai Tillanen (varalla)

Varsin odotettu kokoonpano Jukureilla. Kinos siis poissa, mutta muutoin jatketaan perjantain kokoonpanolla. Hyvä näin, sillä hyvinhän nuo yhdistelmät toimivat. En näe tuossa mitään muutostarvetta. Saa nähdä saako Tikkanen peliaikaa. Varmasti alkaa miehellä olla nälkää päästä taas kentälle, kun nyt on ollut penkkikomennuksia jo useampi. Runkosarjan meriitit eivät kuitenkaan nyt paljoa paina.
 

sami-07

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Jukurit, Liverpool, Brasilia
Tänään sitten toinen peli täällä meillä Mikkelissä. Eka pelin voi heti unohtaa ja niinkuin kaikki tietää peli lähtee aina 0-0:sta. Mielenkiintoista nähdä tänään mitä "käärmekeittoa" Ika on syöttänyt TUTO:n pelaajille ja miten Jukurien kärsivällisyys ja kurinalaisuus kestää tänään kotikaukalossa.

Jukureilta sivussa tänään Kinos(3 pelin ottelukielto), jonka paikan ottanee Turun tapaan Hämäläinen. Essi pelasi han kelpopelin Turussa mutta Kinoksen tulivoimaa kaipaisi etenkin mahdollisissa Yv-peleissä.

Uskon tänään vähämaaliseen pelin, maalivahdit suuressa roolissa ja nyt sitä KANNUSTA mikkeliläiset muualtakin kuin sieltä fanipäädystä.
 

TF-79

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO. Pekka Virran nakkipiirakat.
Mielenkiintoiset ketjut Ika rakennellut tällä päivälle, näinköhän näillä voittoa saadaan?
Ykkös,- ja kakkosketjut toki ennallaan, mutta Kesseli kolmosen laiturina Kauppisen ja Jokilan kanssa ja Lehtisalo pudotettu neloseen. Aina en ihan ymmärrä näitä Lehkosen vetoja, mutta ehkäpä mies tietää mitä tekee...
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
TuTo fani-79 kirjoitti:
Mielenkiintoiset ketjut Ika rakennellut tällä päivälle, näinköhän näillä voittoa saadaan?
Ykkös,- ja kakkosketjut toki ennallaan, mutta Kesseli kolmosen laiturina Kauppisen ja Jokilan kanssa ja Lehtisalo pudotettu neloseen. Aina en ihan ymmärrä näitä Lehkosen vetoja, mutta ehkäpä mies tietää mitä tekee...

Olihan Kesselistä tarkoitus tehdä sentteriä jo viime kaudella, mutta pakkipula yms. esti tämän - ehkä tämä on jatkoa Ikan suunnitelmille tehdä Kesselistä jonkinnäköinen all-around-pelaaja? Toisaalta ehkä Kesseli on ihan hyvä veto kolmosen sentteriksi, miehen pitäisi ainakin olla "puolustava" hyökkääjä...

Nelosesta näköjään haetaan ns. jyrä/taklausketjua Lehtisalon siirron avulla, mutta toisaalta olisi Lehtisaloa voinut muuallakin kokeilla - kuten kakkosessa, joka minusta kaipaisi muutoksia. Tosin kakkoseen olisi voinut heittää myös Jokilan. Mutta ehkäpä Ika uskoo, että Laakso/Salo-veljesten ketsuppipullot aukeavat ja tehoja syntyy. Itse toivon, että Laakso ja Salo jäisivät vielä vuodeksi TuToon, kehitysvaraa vielä on, eikä sitä löydy mistään TPS:n vilttiketjusta tai vastaavasta. Ainakin maalien viimeistelyä voisi vielä hioa, vaikka jo tänään Reunasen taakse.

Vara oli näköjään kokoonpanon ylimääräinen pakki. Varalla oli toki vakava loukkaantuminen, mutta olisin kyllä toivonut että viimeistään nyt olisi löytynyt astetta parempi vire kuin mitä on nähty. Toisaalta eivät Pelkoset ole huonosti pelanneet, ja Jortikka/Palmroth-akselikin on eri tasolla kuin kauden alussa, jolloin varsinkin jälkimmäinen aiheutti kauhunväristyksiä.

Tänään toivottavasti Ikan käärmekeitot purevat, ja tiistaina lähdetään kutkuttavasti 1-1 -tasatilanteesta taas liikkeelle. Veikkaan, että tasaista tulee tänään olemaan, ja heitän lonkalta ennusteen: TuTo voittoon tänään luvuin 3-2.
 

Torpedo 360

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO Hockey & Manchester United
Toisaalta ehkä Kesseli on ihan hyvä veto kolmosen sentteriksi, miehen pitäisi ainakin olla "puolustava" hyökkääjä...

Kesseli menee siis laitaan Lehtisalon tilalle eikä sentteriksi missä pelaa Kauppinen. Minun mielestä tuon ketjun maalinteko taito on pelkästään Jokilan varassa joten tänään mennään varmasti kahdella yv ketjulla. Ainakin tuloksen kannalta sitä toivoisin. Nelonen on selvästi ryminä ketju mutta siinäkin minun mielestä Lehtisalo laitetaan väärän ketjuun koska Kesselin olisi voinut sinne tunkea. Tiukkaa tulee mutta luotetaan että Tuto vie 2-4.
 

Jape

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Sain tietoa juuri, että ennakkoliput olisivat jo aiemmin päivällä loppuneet illan peliin. Tosin tuo nyt ei välttämättä tarkoita vielä mitään yleisömäärän suhteen. Ennakkoliput ovat ennenkin loppuneet ja yleisömäärä jäänyt silti 2000:n korville. Riippuu tietysti siitä, että minkä verran lippuja on ollut ennakkoon myynnissä. Veikkaan kuitenkin, että viime kevään Jukurien pleijareiden yleisöennätys 2002 maksanutta (kolmannessa finaalissa) rikotaan tänään. Toivottavasti olisi jopa varttikymppi.

Myös minusta tuntuu, että tänään nähdään varsin vähämaalinen vääntö. Tuskin neljää maalia enempää.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Jape kirjoitti:
Sain tietoa juuri, että ennakkoliput olisivat jo aiemmin päivällä loppuneet illan peliin. Tosin tuo nyt ei välttämättä tarkoita vielä mitään yleisömäärän suhteen. Ennakkoliput ovat ennenkin loppuneet ja yleisömäärä jäänyt silti 2000:n korville. Riippuu tietysti siitä, että minkä verran lippuja on ollut ennakkoon myynnissä. Veikkaan kuitenkin, että viime kevään Jukurien pleijareiden yleisöennätys 2002 maksanutta (kolmannessa finaalissa) rikotaan tänään. Toivottavasti olisi jopa varttikymppi.

Myös minusta tuntuu, että tänään nähdään varsin vähämaalinen vääntö. Tuskin neljää maalia enempää.

Toivottavasti väkeä tulee hallille Mikkelissä - itse olin ihmeissäni, kun kova lippujen ennakkomyynti ei näkynytkään Kupittaalla perjantaina, ja yleisöä oli vain vähän enemmän kuin mitä Kupittaalla yleensä, kun vielä runkosarjan lopun Jukuri-pelissä oli miltei 1000 enemmän. Tai ehkäpä tosifanit vain olivat ostaneet lippunsa etukäteen, koska ulkona ei liiemmin jonoa ollut lippukassoilla.

Torpedo 360 kirjoitti:
Toisaalta ehkä Kesseli on ihan hyvä veto kolmosen sentteriksi, miehen pitäisi ainakin olla "puolustava" hyökkääjä...

Kesseli menee siis laitaan Lehtisalon tilalle eikä sentteriksi missä pelaa Kauppinen. Minun mielestä tuon ketjun maalinteko taito on pelkästään Jokilan varassa joten tänään mennään varmasti kahdella yv ketjulla. Ainakin tuloksen kannalta sitä toivoisin. Nelonen on selvästi ryminä ketju mutta siinäkin minun mielestä Lehtisalo laitetaan väärän ketjuun koska Kesselin olisi voinut sinne tunkea.

Laitaanhan Kesseli menee, luin näköjään vahingossa väärin ottelun kokoonpanoja. Outo paikka, sillä olisi luullut esim. Lehtisalon olevan yhdessä Jokilan kanssa parempi kolmosessa, ja olisi Kesselin tilalle voinut laittaa Kokkosenkin. Toisaalta kolmoselta haetaan selvästi nyt puolustusvoimaa.

Toivottavasti TuTon kakkonen tosiaan toimisi tänään, muuten sitäkin olisi syytä rukata heivaamalla esim. Salo kolmoseen ja Jokila hänen tilalleen, jolloin ketjussa olisi aggressiota (Keinänen), maalintekotaitoa (Jokila) ja pelinrakentelua (Laakso). Mutta mikäs Ika minä nyt olen, joten jätetään valmennus luottavaisesti Lehkosen käsiin.
 

Jugorov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit, HC Sparta Praha, NY Rangers
Jukurit jatkoi tänään siitä mihin se jäi perjantaina Turussa. TuTolla ei ollut oikeastaan mitään saumoja ottelun voittoon, vaikka laukaukset menivätkin turkulaisille. Ari Reunanen pelasi tänään parhaan ottelunsa Jukureissa. Nyt tuli jo niitä huippupelastuksiakin useampia.

Hallissa oli loistava tunnelma läpi ottelun. En voi käsittää mistä tuo yleisömäärä on repäisty? Sataprosenttisen varmasti hallissa oli enemmän kuin 1800 katsojaa, tai sitten hallin kapasiteetti on 2500.
 

YksinLäpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jugorov kirjoitti:
Jukurit jatkoi tänään siitä mihin se jäi perjantaina Turussa. TuTolla ei ollut oikeastaan mitään saumoja ottelun voittoon, vaikka laukaukset menivätkin turkulaisille. Ari Reunanen pelasi tänään parhaan ottelunsa Jukureissa. Nyt tuli jo niitä huippupelastuksiakin useampia.

Hallissa oli loistava tunnelma läpi ottelun. En voi käsittää mistä tuo yleisömäärä on repäisty? Sataprosenttisen varmasti hallissa oli enemmän kuin 1800 katsojaa, tai sitten hallin kapasiteetti on 2500.

Samaa mieltä! Hemmetin hyvä peli Jukureilta ja Reunaselta.

Saako täällä haukkua tuomaria? Ei kai?! Totuuden kertominen ei liene rikos? Kyllä Kososen pitäisi jättää näin tärkeät pelit viheltämättä. Aivan ihme mies. Montako filmiä tästä pelistä lähtee liiton tutkittavaksi? Päähän kohdistuvia taklauksia oikeilla rangaistuksilla jäi viheltämättä kolme. Niin, kolme! Molemmille joukkueille tuli alokasmaisia hyvitysjäähyjä Kososen toimesta. Ei jaksais natista, mutta kun se on vaan niin huono!

Tuo pelin yleisömäärä kyllä minuakin ihmetyttää. Minne ne puuttuvat 3000 katsojaa mahdutetaan? Istumakatsomot olivat täynnä ja seisomakatsomotkin täydempinä, kuin aiemmin tällä kaudella...
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
YksinLäpi kirjoitti:
Samaa mieltä! Hemmetin hyvä peli Jukureilta ja Reunaselta.

Täältäkin samaa mieltä yleisömäärästä ja muustakin.

Olipa tosiaan upea esitys Jukureilta. TuTo voitti laukaukset (mv:n torjunnat), mutta siihen TuTon ansiot tässä pelissä jäikin. Uskomattoman huono oli Tero Forsell. Taitaa tosiaan olla, ettei miehen pää kestä "oikeita" pelejä. Kuokkanen otti avauserässä pari uskomatonta koppia. Jukureiden toinen ja kolmas meni helponnäköisesti, huom! vain näköisesti. Molemmissa kiekko muutti suuntaa pelaajasta ihan Kuokkasen edessä. Tuomarista en sano muuta kuin, että se oli Kosonen. Se riittänee. TuTo siitä kuitenkin hyötyi.

Jukureista en ala kehumaan ketään erityisesti. Jukurit oli yksinkertaisesti paljon parempi kuin TuTo joka osa-alueella.

Missä oli Ika Lehkosen taktiset muutokset? Missä oli TuTon aikalisä? Miksi ei ottanut mv:a pois jne? Jukurit näyttää lyövän TuTon myös valmentaja sektorilla. Tiistaina sarja katkeaa, jos TuTo ei paranna peliään huomattavasti.
 

sami-07

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Jukurit, Liverpool, Brasilia
No, niin se on nyt sitten voitot 2-0 Jukureille. Pelin katsottuna Jukureilla peli hallussa suurimman osan pelistä ja onhan se hienoa, etä Jukurit on voittanut jo 2 kertaa TUTO:n.

Pelisssä kuten arvelin jo päivällä maalivahdit suuressa roolissa; Reunasella huippupeli ja muutama pyttykerho torjunta ja Kuokkasella "vähemmän" huippupeli. (Jukureiden etenkin kolmas maali helpohkosti sisään); tosin kaikki kunnia "tinkelle" tehdystä maalista.

Tuomarista (Kososesta) sen verran, ett välillä jopa tuli ikävä Savolaista sen verran pihalla mielestäni tänään Kosonen oli.;Jukureille vähäisestä koukusta 2+2 ja TUTO:lle pari törkeämpää taklausta ja pelkkiä kakkosia.

Jukureilla tänään parhaita Lehtonen, Reunanen, Kanerva sekä Kuuluvainen.

TUTO:STA sen verran, ett Järvinen osoitti tänään myös sen toisen puolen eli tyhmä käytöskymppi juuri sopivasti vika erän puolivälissä. Ja missä oli TUTO:n ykkönen loppupelissä ??

Nyt siis Tutolassa peli poikki jo tiistaina ja mutama huilipäivä tulevia finaalia varten.
 
Ihmeen vaisu oli TuTo tänään, kun vertaa runkosarjan peleihin. Tuo etukäteen pelätty ykköskenttä ei erottunut mitenkään. Lisäksi Kuokkaselta aikamoista haparointia. Toisessa päässä Reunanen otti hyvin kiinni TuTon pari pahaa vetoa. Tuomari oli mitä oli. Kyllä pleijareihin pitäisi saada ammattimaisemmat tuomarit. Luulisi liigan puolelta pari joutavan kun pelipäivätkin on suurimmaksi osaksi eri päivinä kuin liigassa. (mutta ei kiitos Laaksosta tai Vuohtoniemeä) Jukurien peli on parantumaan päin ja tällä menolla ollaan pian finaalissa ja kenties karsinnoissa. Hämäläinen onnistui hyvin Kinoksen paikalla. Eilisen SaiPa-Ässät ja tämän päivän Jukurit-Tuto pelin nähneinä voin todeta ettei se liigan hännänhuippujen ja mestiksen parhaiden välinen kuilu niin iso kuitenkaan ole.
 
Suosikkijoukkue
TuTo
sami-07 kirjoitti:
Tuomarista (Kososesta) sen verran, ett välillä jopa tuli ikävä Savolaista sen verran pihalla mielestäni tänään Kosonen oli.;Jukureille vähäisestä koukusta 2+2 ja TUTO:lle pari törkeämpää taklausta ja pelkkiä kakkosia.

Aloitetaan vaikka ottelun tutolainen analyysi yllä olevasta typeryydestä. "Vähäinen koukku" oli Köhlerin naamaan osunut maila. Tilanne oli vahinko, mutta kun naama aukesi oli 2+2 ihan oikea tuomio. TuTo todellakin taklasi varsin rajusti, ja se tehosi selvästi Jukureihin. Tämä voisi olla avain Jukureiden kaatoon, mutta TuTon materiaali ei taida sellaiseen peliin riittää. Tuomari Kosonen oli ok, vihelsi muutaman turhan jäähyn molemmille.

Ensimmäisessä erässä TuTo oli aika lailla jyrän alla, vain Kuokkasen loistopeli piti maalit nollassa. Toisessa ja kolmannessa erässä TuTo oli pelillisesti ihan tasavertainen isäntien kanssa, mutta 1 vastahyökkäysmaali ja 2 onnenkantamoista riittivät kevyesti kotivoittoon, koska TuTo ei kyennyt maalintekoon sitten millään.

Kestin ja Syväsalmen puuttuminen rassasi TuToa pahasti. Puolustus pelasi kuitenkin ihan hyvin. Hyökkäyksessä Forsellin ja Salon ketjut pyörivät saamattomasti, eikä Kauppisen kolmonenkaan suuria esittänyt. Viimeisessä erässä paljon pelannut kolmikko Vilppu - Köhler - Kesseli sai eniten hämmennystä aikaan hyökkäyspäässä, kolmikon fyysinen peli oli myrkkyä isännille. Kesselissä oli viimeinkin säpinää, reipas oikea koukkukin heilahti kolmannessa erässä. Jukuripelaajan pää oli onneksi juuri poistunut paikalta ja tuomarikin katsoi toiseen suuntaan.

Yksittäisistä pelaajista Kokkonen oli pirteä. Niittasi vastustajan nätisti laitaan, pienikokoiseksi hyökkääjäksi ihastuttavan fyysinen kaveri.

Jukurit ansaitsi voittonsa, jääkiekko on maalintekopeli ja silllä siisti. Mutta TuTon esitys oli kuitenkin selvästi parempi kuin perjantaina Turussa. Tasaisen vauhdin taulukolla TuTo voittaa niukasti tiistaina ja siinä sitten momentum syntyykin.... No joo, ei ehkä maailman todennäköisin skenaario.
 

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
Kaukalon laidalla kirjoitti:
Yksittäisistä pelaajista Kokkonen oli pirteä. Niittasi vastustajan nätisti laitaan, pienikokoiseksi hyökkääjäksi ihastuttavan fyysinen kaveri.

Pirteä kaveri, jota on tullut kehuttua jo aikaisemmin. Komeasti taklasi päätä pidempää Kortelaista, mutta kädet olivat ehkä hiukan ylhäällä?

Jimi Hendrix elää? Vara oli alakerrassa eleetön ja varma. Pasi Järvinen myös ok, mutta käytöskymppi miinuksena. Forsell ollut todella vaisu, vammoja vai henkinen lukko?
 

TilastoToveri

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO
Kaukalon laidalla kirjoitti:
....Tuomari Kosonen oli ok, vihelsi muutaman turhan jäähyn molemmille....
Puolustus pelasi kuitenkin ihan hyvin. Hyökkäyksessä Forsellin ja Salon ketjut pyörivät saamattomasti, eikä Kauppisen kolmonenkaan suuria esittänyt. Viimeisessä erässä paljon pelannut kolmikko Vilppu - Köhler - Kesseli sai eniten hämmennystä aikaan hyökkäyspäässä.....
Jukurit ansaitsi voittonsa, jääkiekko on maalintekopeli ja silllä siisti. Mutta TuTon esitys oli kuitenkin selvästi parempi kuin perjantaina Turussa. ....

Kaukalon laidalla tiivisti eilisen TUTo-ilmeen hyvin. TuTon esitys oli perjantaista parempi, mutta joukkueen sisäiset tasoerot olivat liian suuret. Köhler oli alusta asti pelaamattomuuden takia potkun muita jäljessä, mutta onneksi laiturit Vilppu-Kesseli jaksoivat painaa täysillä alusta loppuun. Kesseliltä luultavasti kauden paras esitys, lisäksi mies pelasi pakkia ylivoimissa, ja peliminuutit olivat varsin huimat. Hyviä taklauksia ja järkevää peliä häneltä. Ykkönen oli Bastua myöten aika ulkona playoff-tunnelmasta, ja istui lopussa viltissä ansaitusti. Salo ja Laakso aloittivat kohtalaisesti, mutta Keinäsen melko typerän yv-taklauksen jälkeen ketju ja etenkään Keinänen ei saanut kentällä enää mitään aikaan. Kauppinen oli saanut vierelleen Lehtisalon ja Jokilan, joista jälkimmäinen vaihdettiin kolmannessa erässä Kokkoseen. Itse olisin laittanut Kokkosen jo avaukseen ja jättänyt Lehtisalon penkin päähän. Ketju pelasin ihan ookoo kolmannen erän lähinnä Kokkosen pirteän taistelun ansiosta. Puolustuksessa Vara ja Järvinen pelasivat hyvin, viimeisessä erässä Jortikkakin sai taklaukset perille. Eniten pelkoa herättivät Pelkoset, jotka olivat kahdessa ekassa maalissa melko pyörityksessä ja muutenkin epävarmoja. Kuokkanen otti ekasssa erässä loistavia torjuntoja, ja peluuttaisin häntä tiistainakin.

Tuomarista olen hieman eri mieltä, vihelsi toki muutaman turhan jäähyn molemmille, mutta olisi voinut viheltää TuTolle vielä enemmänkin. Välillä TuTon taklauspeli tuntui menevän vähän yli, enkä ole tainut nähdä TuToa koskaan noin äksynä, ei nyt ihan sikaa pelanneet, mutta sääntöjen rajamailla liikuttiin. Mikkeliläiselle matsitunnelmalle kiitos. Vaikka turha reissu Etelä-Savoon tehtiinkin, niin hallissa oli mitä mainioin tunnelma. Juuri nyt sekään ei kyllä lohduta, tiistaina on pakko tehdä maaleja Reunasen taakse.
 

Jukuristi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Eritoten joukkuepuolustus oli Jukurien pelissä hyvällä mallilla. Reunanen oli maalilla varmaotteinen niillä hetkillä kun hänen torjuntojaan tarvittiin. Kolmannen erän näyttävät koppaukset olivat kermaa kakun päälle. Enin osa laukauksista tuli kuitenkin maskittomina.

Mielestäni myös TuTon Kuokkanen onnistui kohtuullisesti, sillä hän joutui torjumaan enemmän vaarallisia tilanteita kuin Reunanen. Ensimmäinen maali oli Lehtoselle avautunut selvä avopaikka. Kanervalta oiva passi toiseen aaltoon samalla hetkellä kun Kuuluvainen (?) vei TuTo-pakin huomion toisaalle. Toinen maali oli TuTo-puolustajasta suuntaa muuttanut maskillinen veto. No, ehkä se kolmas maali oli helpohko, vaikka oli sekin kyllä Kuuluvaiselta yllättävä ranneveto suoraan syötöstä lauottuna.

Jukurien kolme pakkiparia on muuten lähes identtisiä toisistaan. Jokaisessa niissä on pienikokoinen kiekollinen pakki (Mälkiä, Öhberg, Kallioinen) sekä fyysisempää kalustoa edustava puolustaja (Hämäläinen, Immonen, Kortelainen). Ainakin eilen koostumukset toimivat.

Ottelussa kenttäpeli oli kokonaisuudessaan tasaista ja pienet asiat ratkaisivat voittajan. Tiistaina voi käydä miten vain.
 

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC
Jugorov kirjoitti:
Hallissa oli loistava tunnelma läpi ottelun. En voi käsittää mistä tuo yleisömäärä on repäisty? Sataprosenttisen varmasti hallissa oli enemmän kuin 1800 katsojaa, tai sitten hallin kapasiteetti on 2500.
Tämä ihmetyttää minua suuresti jos tosiaankin on näin että yleisömäärä ilmoitetaan selvästi alakanttiin.

Jukuritkin ovat ilmoittaneet haluavansa liigaan, onko tuo sitten hyvää mainosta seuralle, ettei yleisömäärä välierissä ylitä edes 2000?
 

Gianfranco

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Jukureiden nettisivuilta löytyy eilisen matsin maalit. Yritin hieman tarkastella minkälaisista tilanteista Jukurit maalinsa tekivät, kun en kumpaakaan ottelua ole nähnyt, ja ensimmäinen maali tuli selvästi tuton vaihtovirheestä, muuten TuTon kaverit tuskin olisivat noin karmeasti myöhässä. Toinen maali on Jukureiden kannalta onnekas "heitto" maalille päin, joka tukevan maskin ansiosta ajautuu Kuokkasen selän taakse. Mutta se mikä pisti silmään, oli kolmas maali... Tilanne lähtee Jukureiden oman pään katkosta. Miten laiskasti TuTon äijät tulevat kohti omaa maalia? Kuuluvainen kiertää oman vartijansa heittämällä, pääsee kääntämään vielä itsensä keskikaistalle ja rokottaa armotta (kimmokkeen kautta tosin). TuTon #40 ei ehdi antamaan kunnolla painetta Pelliselle ja kaveri, kenen tehtävä on vartioida Kuuluvaista, tulee kuvaan seisovin jaloin, mahtava liuku päällä, kun Kuuluvainen on sivaltamassa kiekon maaliin... Tuollainen asenne tiputtaa TuTon armottomasti jatkosta!

Jukureilta hienoja maaleja ja kyllä tuota populaa näyttää lehtereillä tosiaan mukavasti olevan, ilmoitettuun määrään nähden tosiaan hieman ihmeellisenkin paljon.
 
Olisi tosiaan kiva tietää miten nuo yleisömäärät on laskettu. Sitten se varmaan pitää paikkansa jos ei ole kausikorttilaisia laskettu... Kuitenkin yleisöä varmasti enemmän kuin runkosarjan pelissä TuToa vastaan missä oli 2002 ihmistä. Silloin ne kulmapäädyt ei ollut mielestäni yhtä täynnä. Sama juttu ainakin viimeisessä pelissä Jokipoikia vastaan. Ei tosiaan hyvää mainosta seuralle, jos muualla luullaan ettei peleissä käy edes 2000 katsojaa.
 

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
pikkukatti kirjoitti:
Olisi tosiaan kiva tietää miten nuo yleisömäärät on laskettu. Sitten se varmaan pitää paikkansa jos ei ole kausikorttilaisia laskettu... Kuitenkin yleisöä varmasti enemmän kuin runkosarjan pelissä TuToa vastaan missä oli 2002 ihmistä.

Runkosarjan pelissä Citymarket oli ostanut lippuja, mutta kaikki eivät lippuja käyttäneet, joten siinä matsissa katsojia taisi olla paljon ilmoitettua vähemmän. Eilinen katsojamäärä ihmetyttää, sillä esim. erätauolla oli käytävillä jopa tungosta, harvinaista..
 

Jugorov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit, HC Sparta Praha, NY Rangers
jesse72 kirjoitti:
Eilinen katsojamäärä ihmetyttää, sillä esim. erätauolla oli käytävillä jopa tungosta, harvinaista..

Hallille joutui jonottamaan ajaessakin n. 15min. Autojonot alkoivat n. klo 16.45 Yhteiskoulun kohdalta jatkuen yhtenä vanana jäähallille asti. Siinä vaiheessa tuntui jo uskomattomalta ja mietiskeltiin meneekö peräti 3000 rikki. Jukureiden pelin yhteydessä Kalevankankaalla oli myös ravit ja niissäkin taisi porukkaa olla hyvin.

Pääkatsomo ja VIP-paikat oli eilen loppuunmyydyt, pääkatsomon viereiset katsomotkin olivat lähes täynnä ja seisomakatsomotkin melko hyvin täytetty (kuten esim. Jukureiden sivuilla olevasta maalikoosteesta voi huomata). Silti paikalla VAIN 1834 ihmistä? Kyseinen lukema ei voi millään pitää paikkaansa. Oikea yleisömäärä lienee 2300-2700 välimaastossa.

No pääasia, että peli voitettiin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös