Su 17.3.2013 Kärpät - Lukko

  • 23 287
  • 77

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Mahtavaa! On taas iso päivä, pelipäivä. Kärpät ja Lukko ottavat viimeisen kerran yhteen kaudella 2012-2013. Playoffs-aika on vuoden parasta aikaa. Sykettä ja jännitystä riittää. Tänään se kuitenkin loppuu toiselta joukkueelta. Panokset ovat kovat ja hävittävää on paljon molemmilla joukkueilla.

Virallisia kokoonpanoja saadaan todennäköisesti pudotuspelimaisesti odotella pitkälle iltapäivään. Suuria muutoksia ei liene kuitenkaan luvassa. Joko Aravirta päästää Plihalin irti?

Lukon ykkösketjun erinomainen pelaaminen hyökkäyssuuntaan on yllättänyt ainakin minut. Olisin uskonut, että Aravirta olisi keksinyt keinot yhden ketjun pimentämiseen, mutta ei, eipä vain ole. Tänään paljon Azevedoa vastaan pelaa varmasti 99-kiloinen Joonas Kemppainen. Siinä illan ehkäpä mielenkiintoisin taistelupari. Toki paljon ratkeaa myös maalivahtiosastolla, Backlund vs. Vehanen.

Ottelu ratkeaa henkisellä puolella. Avainsanoja ovat itseluottamus, kurinalaisuus, sitoutuneisuus, yhtenäisyys, taistelutahto, nöyryys, kylmäpäisyys. Tappion pelko on molempien joukkueiden pahin vihollinen.

Onnea matkaan myös lukkolaisille. Annetaan pelin näyttää, kumpi joukkueista ansaitsee playoffs-matkan jatkumisen.
 
Viimeksi muokattu:

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Se on kerrasta poikki sanon suoraan sen. Jos vaikka torstainen peli on jo päässyt joltakulta Lukkolaiselta unohtumaan, niin A-junnut näyttivät eilen mallia isommilleen ja ottivat omassa viidennessä puolivälierässään voiton samasta kaukalosta. Eetu Koski ja Otto Räty jäivät tuosta joukkueesta pelipaikalle muiden lähtiessä lentokoneella kohti Satakuntaa, ja pojat voivat sitten tarvittaessa hiukan terhentää ettei Oulusta ole mahdotonta voittoa ottaa.

Ei silti, ei minulla kovin suurta luottoa siihen ole että Lukko toistamiseen Oulussa voittaisi. Kyllä sarja olisi pitänyt perjantaina katkaista, mutta katsotaan nyt. Jos vaikka kolmannessa pelissä osuisi jo tuomarointikin kohdalleen, kun torstaina tunaroivat ilmeisesti päätuomarit ja perjantaina oli linjatuomarien vuoro.
 

Tifosi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Home Box Office
Raumalla ei kukaan osaa mitään. Äsken oravakin epäonnistui puusta puuhun hypyssään ja mätkähti lumeen. Ei hyvä merkki. (Siis ei ässien utj vaan se käpyjä varastoiva puurotta)

Lukko ei ole vakuuttanut kahdessa ekassa pelissä joten luulenpa että yksilöiden(Aze-Vehanen) tänään loistaessa voidaan lähteä nuijimaan jokereita mutta muuten saattaa kausi päättyä tänään. Toiveissa hullua taistelua ja puolustuksen vähäisiä nukahduksia.
 

hjalmar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.
Talle paivalle on jo tullut yksi hyva urheilu-uutinen, kun Raikkonen voitti Australian Grand Prix'n. Toinen ja viela maistuvampi uutinen olisi Lukon voitto ja jatkopaikka.

Tahan jalkimmaiseen en kuitenkaan jaksa uskoa, vaikka kaikki toki on mahdollista. Raksilasta on vaikea vieda pisteita. Karpilla on tasaisempi ja myos tasokkaampi pelaajisto, joten kuormitusta voidaan jakaa kaikille ketjuille. Ja mita pitemmalle samat tiimit jauhavat, sen selvemmin tasoerot alkavat nakya.

Karpat ovat ylivoimainen voittasuosikki. Mutta katsotaan nyt tapahtuisiko illalla ihme.
 

Drogba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Chelsea FC
Raksilasta on vaikea vieda pisteita.

Se on totta, onneksi play-offeissa niillä ei ole merkitystä, eikä niitä jaeta.
Tasoista lähdetään, marginaalit kahdessa ensimmäisessä ottelussa playoffmaisen pienet, luultavasti sama odotettavissa tänään. Parempi jatkaa joka tapauksessa!
 

Zalmonella

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman lukko
Jotenkin on vaan sellainen "kutina", että lukko tulee perseilemään tänään oikein kunnolla ja se perseily alkaa toisessa erässä. Lukolle ei koskaan ole nämä säälit sopineet ja aina on niissä kontannut. Viime vuonna blues teki sen kolmannessa pelissä espoossa ja pelkään, että tänään tulee sama kohtalo.

Mikäli kärpät pääsee 2-0 johtoon ottelussa niin peli on ohi sillä lukko ei omalla puolustus-taktiikalla tule sitä eroa kuromaan kiinni. Mikäli viimeisiä runkkari-pelejä katsotaan niin 1-0 tilanteessakin peli on ollut jo ohi mutta nehän ovatkin eri pelejä, kuten sanotaan.

Jälleen pitää todeta kuten torstainakin, että toivotaan parasta ja pelätään pahinta. Koska tämä pelataan vieraissa niin toivokin elää...
 

Sinom

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ylimieliset oululaiset
Peliin valmistautumisesta sen verran, että Kärpillä oli vapaaehtoiset aamujäät, kun taas Lukko oli koko joukon voimin aamujäillä. Peli näyttää kumman taktiikka toimi paremmin, mutta tämän perusteella Kärpillä pitäisi ainakin jalka liikkua pelissä. Toivottavasti Kärpät ottaa heti pelin alusta kuskin paikan itselleen. Koska pelissä on panoksena jatkopaikka, täytyy Kärppien hyökätä tarkasti ja puolustaa tarkasti. Perjantain kaltaisia henkilökohtaisia virheitä ei missään nimessä saa tulla, sillä tässä sarjassa on nähty, että Lukko rokottaa niistä armottomasti. Katseet kääntyvät totta kai myös tuomareihin, sillä joukkueiden kaksi viimeseintä kohtaamista on jättänyt parantamisen varaa tuomaritoimintaan. Halli tuskin on tänään täynnä, mutta toivottavasti mahdollisimman moni eksyisi halliin, jotta joukueelle saataisiin kuudennen kenttäpelaajan tuki tärkeässä paikassa. Huml-Hade kaksikko herää tänään ja jälki on tuhoisaa.
 

Bakaun Imaami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, NY Rangers
Peliin valmistautumisesta sen verran, että Kärpillä oli vapaaehtoiset aamujäät, kun taas Lukko oli koko joukon voimin aamujäillä. Peli näyttää kumman taktiikka toimi paremmin, mutta tämän perusteella Kärpillä pitäisi ainakin jalka liikkua pelissä.

Tähän minä sanoisin, että tämän perusteella Lukon jalka pitäisi ainakin liikkua pelissä.
Aamulla koko jengi on saanut viritettyä kropan pelikuntoon, kun taas Kärpät on vielä aamujumissa.

Tosin RD on varmaan luisteluttanut joukkuetta tunnin verran viivoja ka ympyröitä ja pelaajat on hapoilla.

Voittoon en jaksa Lukon puolesta uskoa tänäänkään. Kuten en kummassakaan edellisessä pelissäkään. Toivottavasti olen väärässä.
 

LehväsLUKKO

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Lukon kokoonpanossa hieman muutoksia, eli Lukko tänään:

Straka - Azevedo - Nurmi
Jurcina - Tikkanen

Tukonen - Riska - Keränen
Viirlas - Generous

Ahtola - Jasu - Koskenkorva
Honkaheimo - Virtanen

Koskinen - Kauvosaari - Kangasmäki

Vehanen
(Nielsen)

Ykköseen nostettu Straka laidalle ja Riska laitettu kakkosen sentteriksi. Lisäksi Bertrand tiputetti kokoonpanosta ja Tukonen tullut kakkosketjun laitaan. Ahtola ja Koskenkorva tippunut kolmoseen.
 

The 24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Philadelphia Flyers
Kärpät tänään:

Kähkönen - Huml - Haataja
Donskoi - Komulainen - Junttila
Suoranta - Kemppainen - Mäkilä
Salomäki - Norman - Keränen

Boumedienne - Eklund
Mikkola - Pokka
Ohtamaa - Eminger

Backlund
(Karhunen)
Ei näytä suurempia muutoksia tulleen.
 

Numero66

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Kärpät
Kokoonpanot
Kokoonpanoista sen verran, Kärpillä taitaapi olla tismalleen sama kuin toisessa matsissa ja Lukko on hieman sekoittanut pakkaa.

Oma odotus on se, että peli on Kärppien hallintaa kuten se on ollut periaatteessa jo 5 erää putkeen. Pelin kuitenkin ratkaisee se kumpi hyödyntää maalintekopaikkansa, Kärpien viimeistelyssä on ollut toivomisen varaa jo pidemmän aikaa. Lukko puolestaan on viimeistellyt hyvällä prosentilla Kärppiä vastaan ja siinä on Lukon saumat viedä itsensä jatkoon tästä otteluparista.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Straka - Azevedo - Nurmi

Pelottava on tuo Lukon ykkösnyrkki. Pelannee tänään reilusti yli 20 minuuttia. Saapa nähdä, mitä Ara keksii Azevedon varalle. Todennäköisesti ei mitään, koska oman pelin kautta mennään.

Kauankos Tukonen on ollut pois eli minkälaisella pelituntumalla kaveri askiin nousee?
 

Mensonge

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Viimeistä kertaa, hyvä niin. Lähtökohtana Kärppien hallinta. Ratkaisut nähdään maalien suulla ja viimeistelyssä. Miten joukkueet tulee pelin alkuun? Kärpillä tuo on ollut akilleen kantapää jo pidempään. Alussa on oltava hereillä, kolmea ei voida taas antaa eteen. Kärppien pitäisi pystyä pelaamaan hyvä puolustuspeli, ettei siellä tehdä niitä virheitä vanhaan malliin. Prossat heittäisin nyt 60-40 Kärpille. Kevät kolkuttelee ja toiselle joukkueelle se tarkoittaa nyt kesälomaa jo hankien ollessa komeimmillaan.
 

hjalmar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.
Pelottava on tuo Lukon ykkösnyrkki. Pelannee tänään reilusti yli 20 minuuttia. Saapa nähdä, mitä Ara keksii Azevedon varalle. Todennäköisesti ei mitään, koska oman pelin kautta mennään.

Kauankos Tukonen on ollut pois eli minkälaisella pelituntumalla kaveri askiin nousee?

Lukon yllatyskortti on se, etta Lauri Tukonen pukeen Lehvaslukkpaidan ylleen. Kun hata on suurin, on mies kaivettu esiin. Tukonen pelasi viimeksi helmikuun lopulla, mutta hanella on tana vuonna vain nelja pelia tilastoissaan. Joten pelituntumaa ei liiemmin voi sanoa olevan. Mutta taitoa on jos vaan Late saa sen kaivettua selkaytimestaan.

Lukon ykkonen on se, joka ylivoimaakin on valilla jauhanut. Onhan siina osaamista, jos peli rullaa yhteen. Joskus aikanaan tommoset Azevedon tapaiset liukkaat ja pelia rakentavat kaverit pantiin henkilokohtaiseen miesvartiointiin. Tuli luistelupareja. Kuka Karpista ottaisi sen roolin?

Jurcinan pyssy ei pitkaan aikaan puhunut. Mites olisi tanaan?

Pikkasen tassa on paivan mittaan mieliala kohonnut, etta Lukko voisi sittenkin voittaa. Mutta ennakkosuosikin viitta on silti vahvasti Karppien harteilla.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kärpät, nyt turha ajattelu pois. Huolellinen keskittyminen peliin. Ei selittelyjä, ei pelkoa, vain valtava määrä taitoa ja adrenaliinia. Nöyrästi erä kerrallaan, vaihto kerrallaan, tilanne kerrallaan ja pelin päättyessä saamme nostaa kädet ilmaan voiton kunniaksi. Anna palaa Kärpät!
 

Tifosi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Home Box Office
No nyt on Lukon munat kaikki ykköskorissa, toki voihan Tukonen-Keränen parivaljakkokin äityä maalien tekoon mutta ykkönen on tänään todella kova. Pelaavat varmaan joka toisen vaihdon ja sitten on puhkiväsynyt kun tarvitsisi ratkoa ylivoimilla. Ei sittenkään, Lukko voittaa 6-0.
 

JaaraMies

Jäsen
Suosikkijoukkue
RaLu, Winnipeg Jets
Jaaha, tänään mennään taas. Odotan vähä maalista matsia. Kumpikaan joukkue tuskin lähtee höntyilemään ettei tule tehtyä virheitä. Toivottavasti tänään tuomarit osaavat laskea pelaajien määrän kentällä, perjantaina se näytti olevan todella vaikeaa.

Haataja voisi jättää sen sukeltamisen sitten sinne aurinkorannoille ettei kaukalossa tarvitse sukeltaa jäähyjä(pakollinen pikku provo, älkää olko tosikkoja).
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Kaksi vuotta sitten Kärpät pelasi Bluesia vastaan säälit. Kaikki pelit päättyivät vierasvoittoon eli Blues voitti kahdesti Oulussa ja Kärpät kerran Espoossa. Ensimmäisen pelin Blues voitti yhden maalin erolla Oulussa. Niin Lukkokin voitti nyt ensimmäisen pelin maalilla, ja Oulussa. Toisen pelin Kärpät voitti kahden maalin erolla, niin nytkin Kärpät voitti kahden maalin erolla. Kolmannen ja ratkaisevan pelin Blues voitti maalin erolla, jatkoajalla. Toivoisin, ettei historia tänään toista itseään.
 

Madfexx

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Eiköhän Lukko ole runkosarjan viimeisen kymmenen matsin aikana osoittanut, että joukkue ei paikkaa playoffeissa ansaitse, joten sitä kelkkaa ei yhdellä tai kahdella pelillä Kärppiä vastaan käännetä. Itsellä ei ole enää mitään uskoa Lukon pärjäämismahdollisuuksiin pleijareissa, joten myöskään tämän päivän pelin osalta ei ole juuri mitään odotuksia.

Tukosen palaaminen kokoonpanoon on mukava asia, mutta tuskin kaveri mitään kovin kummoista saa heti aikaan pitkän vemppailun jälkeen.
 

Itäpuu

Jäsen
Meni jatkoon kumpi tahansa, niin tuomareiden ansiostahan se tapahtuu. Joten palaanpa iltasella lukemaan, että voittiko kahva vai 6+filmi tuomarit puolelleen. Jännän äärellä ollaan... not.
 

Peacemaker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jaaha, tänään mennään taas. Odotan vähä maalista matsia. Kumpikaan joukkue tuskin lähtee höntyilemään ettei tule tehtyä virheitä. Toivottavasti tänään tuomarit osaavat laskea pelaajien määrän kentällä, perjantaina se näytti olevan todella vaikeaa.

Haataja voisi jättää sen sukeltamisen sitten sinne aurinkorannoille ettei kaukalossa tarvitse sukeltaa jäähyjä(pakollinen pikku provo, älkää olko tosikkoja).

Ei tosikkoja tietenkään,,,,,

Oma veikkaus; pörssiykköselle tänään 2+0.

Ja toivon myös tuomaroinnilta tasaista linjaa, antaakaa niiden pelata ja kovaa!!

Plihalista vielä-> ei pelaa Kärpissä enää peliäkään jos rosteri pysyy noin terveenä kuin nyt on.
 

Tenkrat#67

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Wild, Pekka Rinne
Eiköhän Lukko ole runkosarjan viimeisen kymmenen matsin aikana osoittanut, että joukkue ei paikkaa playoffeissa ansaitse, joten sitä kelkkaa ei yhdellä tai kahdella pelillä Kärppiä vastaan käännetä.

Kyllähän Kärpätkin otti köniin monta peliä lopussa, joten nämä ovat nimensä mukaisesti säälipelejä.

Kevään mukaisesti ei saa jalka vielä painaa, vaan liikkeen on jatkuttava ja samalla kärkkäästi maalipaikoille. Rantapallot lentää kuitenkin tänään, katsotaan vain kenen kunniaksi.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Luotan siihen, että Lukko hoitaa tänään homman kotiin ja etenee puolivälieriin. Vieraskentillä kun peli on kulkenut viime viikkoina edes kohtuullisesti. Sen sijaan Lukon edellisestä kotivoitosta on aikaa jo kuukausi (16.2 Lukko-TPS 5-2), joten on hyvin mahdollista että seuraava voittopeli Raumalla nähdään vasta Pitsiturnauksessa.

Tänään voisi tulla Vehasen kauden eka nollapeli.. ja sitten mä heräsin!

Lopputulos 2-4 ja Kärpät kesälomille.
 

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
Jaahas, onkohan Lukon ykköskentällä täysin vapaat kädet vai pitääkö pelata sitä dump-and-chasea jo omasta päästä asti?

Saunakaveri on tietysti kakkossentteri, kuinkas muutenkaan kun sopimuksessa on kiintiöpaikka kahteen ekaan ketjuun. Eikös tuota Riskaa jo sentterinä kerran koitettu eikä siitä mitään tullut.

Lukon toiveet tänään Vehasen ja Azevedon otteissa. Tosin tuo lause on toistettu jo 33 kertaa tällä kaudella.

Kertoimien mukaan Lukon mahdollisuudet jatkopaikkaan n. 30%.
 

Boozer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Haataja voisi jättää sen sukeltamisen sitten sinne aurinkorannoille ettei kaukalossa tarvitse sukeltaa jäähyjä(pakollinen pikku provo, älkää olko tosikkoja).

Nooooh, provo tai ei niin asiaahan tuossa kuitenkin kirjoitat. On Haatajalla joskus taipumus harrastaa niitä pellehyppyjä ja ne ovat näin Kärppä-kannattajankin mielestä säälittäviä. Ei niitä kiitos! Ja muutenkin olisi Haatajan ja kumppaneiden aika herätä tähän sarjaan.

Tulosveikkaus: 4-1
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös