Su 13.2.2022 Otteluseuranta (5. kisapäivä)

  • 78 868
  • 1 599

12961

Jäsen
On tää maailma kyllä muuttunut. Kolme vuotta asuttu tässä, eikä vieläkään ole antennijohtoa telkkarissa.

Näkyykö tuo TV5 jonkun suoratoistopalvelun kautta?
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Taitaa olla aika tarkkaan määritelty ne asiat mitä videoilta saa katsoa ja mitä tuomioita tehdä. Videoilta sattumalta bongatun uuden rikkeen tuomitseminen ei taida olla tällainen.
Näin se taitaa olla. Siinä voi sitten tulla tällaisia tuomareille hiukan kiusallisia tilanteita. Nyt käytännössä joutuivat videolta katsomaan, heitetäänkö Aaltonen pihalle poikittaisen mailan ottamisesta selkäänsä.
 

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
Jääkiekossa erätaukohaastattelut voisi mennä 9/10 kerrasta studionauhoitteena, sen verran samat jargonit kerrasta toiseen. Siinä mielessä ”onko Suikkanen polkenut tässä talossa kuntopyörää” -tyyppiset kysymykset voisivat vähän elävöittää haastatteluja.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Tää on kyllä harmi kun Discovery ei voi lähettää jollain maksukanavallaan tuota mainoksetonta lähetystä mikä on Discovery+:ssa. Lähinnä siis esim. Eurosportia mietin, siellä on nytkin toinen Eurosportin kanavista valjastettu uusinnoille.

Lähinnä siksi tätä toivon kun tuo D+ nettilähetys on kuitenkin sen puoli minuuttia perässä normaalia tv-kuvaa niin ei viitsi sieltä katsoa.
 

anthax

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Ainut positiivinen asia tässä koko himmelissä on kyllä Oskari Saaren selostuskunto. Kaikki muu on melkoisen päälleliimatun oloista pakollista pahaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös