Steven Jandric Lukkoon

  • 63 577
  • 538

Raymond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tää on kyl kova pelimies. Tekee Liedes/Danforth asenteella töitä ja silloin yleensä tulee onnistumisia. Osaa myös mennä juuri oikeisiin paikkoihin. Tästä jätkästä voi olla paljon iloa
 

aimohemmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Säppi ja California Golden Seals
Jandric on Lukon ”Kristian Kuusela”!
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Milläs hevletin logiikalla Piipponen vaihdettiin syöttäjäksi siihen 1-2 maaliin? Jos ei Jandric koskenut kiekkoon niin sitten siihen koski Ipalainen, eli ymmärtäisin jos olisi poistettu kakkossyöttäjä mutta miten se on voitu vaihtaa Piipposeksi?
 

Dani55

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tykkäänpä isosti tästä iloisesta kaverista. Kiekollinen pelikin on nyt rohkeampaa kun saanut vähän pelejä alle. Todella onnistunut haku ja on vielä meidän ilona ensi kaudellakin. Sen lisäksi että on pirun kova pelimies niin vaikuttaa vielä loistavalta persoonalta.

Mahtaako parantaa vielä paljonkin?
 

Panosmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Minnesota Wild, Kalle Sahlstedt
En tiedä onko jo verrattu, mutta meikäläiselle tulee mieleen #88. Toki Petruzalek oli jo kova tuloksen tekijä AHL-tasolla, mutta sama energia, nopeus ja korkea taitotaso nopeissa tilanteissa.
 

asyouwere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
”Ei kannata odottaa sateentekijää” onko Keisari puhunut palturia?
On se Kalle vaan melkoinen koomikko, onkohan saanut naurultaan unta kun Mäkeläinen ja koko sinikeltainen kiekkoyhteisö nielaisi syötin koukkuineen päivineen.

Seuraavaan Brummin Open Mic'iin vaan lavalle ja tiukka 15-minuuttinen tiskiin jos läpät on tätä luokkaa!
 

nexustron

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Chelsea
Aika hurja kuva Jankasta tuon maalin jälkeen jatkoajan kuvakollaasissa.
 

Liitteet

  • jandric naama.jpg
    jandric naama.jpg
    789,5 KB · kertaa luettu: 314

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Milläs hevletin logiikalla Piipponen vaihdettiin syöttäjäksi siihen 1-2 maaliin?

Samaa ihmettelin ja ihmettelen edelleen. Mielestäni Jandric koski selvästi laidassa kiekkoon, josta Jullelle. No tuskin iloinen veikko yhdestä syöttöpinnasta hymyään hyydyttää ja voidaanhan toi vielä jälkitarkistuksessa muuttaa takaisinkin.
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Jandric on kyllä melkoinen velho siinä miten löytää itselleen tilan pakkien takaa tai välistä. Tiistaina ja eilen pari kertaa oli maali lähellä näistä kun sai kiekon pakin taakse tai muuten vauthiin siihen viereen ja hups kun oli maalivahdin kanssa nokikkain. Hyvin näyttää sopivan Revon ja Mattilan viereen.

Onneksi on optio.
 
Suosikkijoukkue
Lukko
Tästä kaverista nousemassa yksi oma suosikkini Revon lisäksi. Tykkään kaverin asenteesta, miten painaa aina vauhdilla kiekon perään. Sama nyt kun katsoin maalikoosteen niin siinäkin huomaa kuinka monta kertaa sama kaveri (#18) on aina vauhdilla kiekon perässä ja näin saa luotua vastustajalle painetta ja omalle joukkueelle maalipaikkoja.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös