Stanley Cup game seven otteluseurantaketju 15.6.2011

  • 36 763
  • 244

Cube

Jäsen
Aaaah, oikeus toteutumassa. Kokonaisuutena selvästi paremmin pelannut jengi kiinni kannussa. Jos Canucks tästä vielä nousee, niin sitten se ehkä jopa oikeasti ansaitsee mestaruuden.
 

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
0-3 joko taittuu!

Mitä Thomas rillaa Juhannuksena? Keslerssiä!
 

Pihvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, ÄTPPOMK, Everton FC, Canucks
Yliajo Bostonin pelien malliin tästä taitaa tulla. Ei mahda mitään. Kaikille kenkää, eikai siinä muuta.
 

Luke72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hallitseva mestari
Canucks ei uskalla pelata, yrittää varman päälle ja mikään ei onnaa. Salokin säästelee laukaustaan, tapansa mukaan.
 

ace

Jäsen
Kyllä oli Luongo taas ihan saatanan passiivinen tuossa maalissa. Ihan täysin sen piikkiin meni, ei voi ketään muuta syyttää tosta.

Taitaa tosiaan olla se selkäranka napsahtanu irtipoikki.
 

Aln

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kiitos myös täältä Meikulle, huikea.

[08:50] <+Alieni> "Mitä Thomas rillaa Juhannuksena? Keslerssiä! "
[08:50] <+Alieni> Oonko väsyny vaimitä vittua
[08:50] <+Alieni> :D
 

Ralph

Jäsen
Olisi paikka Vancouverilla päättää kausi komeaan nousuun ja viimeisen erän 4-0 voittoon. Ja paskat, Boston ehkä tekee vielä ne neljä.
 

Lauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues & Devils
Antikliimaksi. Vaikka Bruinsille kannua toivoinkin, niin toivottavasti Nucks saisi maalin tuohon kolmannen alkuun, jotta tästä edes näennäisesti tulisi peli.
 

slaikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Beantown Bruins
itsekin laitoin allekirjoitukseksi.

kyllä tämä yön valvominen olisi eri tilanteessa ottanut kyllä otsalohkoon mutta näillä lukemilla ei varmasti edes tuo pelin jälkeinen aamuvuoro edes ärsytä.

Vancouver ollut jotenkin munaton muutenkin tämän pelin?
 

Fowler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ducks
Melkoinen tilasto oli tuossa NBC:n feedissä kolmannen maalin jälkeen: Bruins on tehnyt maalin 7 kertaa edellisistä 21:stä laukauksesta. Ja kun se vastaa joka kolmatta laukausta, ei liene epäselvää mihin Vancouverin haaveet ovat kaatumassa.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Kun tuossa peräsin muilta syitä siihen, mikä tekee Nucksista iljettävän, niin itse voin myös sanoa tuntevani jostain syystä voimakasta antipatiaa Bruinsia kohtaan. Pääsyyn tähän arvelen olevan tuon yhden metriheikin eli Charan.

Ja olishan se nyt näin suomalaisnäkökulmasta ollut paljon maukkaampaa, että Sami Salo olisi saunonut Cupin kanssa. Nyt taitaa paljon vaikeuksia urallaan kohdannut veteraani jäädä urallaan ilman sitä suurinta palkintoa. Sääli.

PS. Kuka on Tuukka Rask?
 

TML

Jäsen
Tim Thomas on mentaalisesti tällä hetkellä sellaisessa tilassa että vaikka tuonne laittaisi Bruinsia vastaan pelaamaan koko NHL:n all-stars joukkueen, tuskin saisivat yhtä enempää ohi Thomasin.

Siihen lisäksi tuo pakki kuusikko jotka kiekolliselta taidoiltaan ovat NHL:n 7 surkeimman joukkueen joukossa, mutta uhrautuvat ja taistelevat paremmin kuin kenenkään muun joukkueen.

Nelosketju pelaa huimalla intesiteetillä ja kaiken kruununa on vielä Bergeron. Voittajatyyppi, johtaja, ratkaisija, The Clutch.

__________

Aika hankalalta näyttää Canucksin tie tällä hetkellä, mutta aikaa vielä on.
 

Supreme

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Kyllä on kannu menossa täysin oikeaan osoitteeseen. Kyllä Bruins on ollut kokonaisuudessaan parempi joukkue näissä finaaleissa.

Kumpikaan joukkue ei sytytä meikäläisessä suurempia intohimoja, mutta ennen finaalien alkua olin Nucksien puolella ihan siitä syystä että Salo saisi kruunun hienolle uralleen. Mutta finaalien edetessä takki on kääntynyt sivuunkirjoittaneella. Bruins on vain sytyttänyt meikäläisen näissä finaaleissa. Bostonissa pelatuissa peleissä Nuckseilla ei ollut mitään palaa ja ilman Luongon huippupelejä kotona olisi sarja jo ratkennut Bruinsille. Mutta niin vain game seveniin mentiin ja nyt on mestariksi marssimassa ehdottomasti finaalien parempi joukkue!
 

ace

Jäsen
Canucks johtaa taklauksia selkeesti 39-25, Krejcillä 7.

Kaberle näyttäis purevan tuppee, peliaika jämähtänyt reiluun 5 minuuttiin.

Kas.. eiku Kesler ottaa aloituksissa pahasti pataan 5-10

EDIT: Nähdäänkö nyt se veskarin vaihto. En pidä yhtään mahdottomana.
 

TML

Jäsen
Kun tuossa peräsin muilta syitä siihen, mikä tekee Nucksista iljettävän, niin itse voin myös sanoa tuntevani jostain syystä voimakasta antipatiaa Bruinsia kohtaan. Pääsyyn tähän arvelen olevan tuon yhden metriheikin eli Charan.
Itse voisin suoda kannun ihan hyvin mielin Canucksille, mutta yksi mies sieltä ei ansaitse mitään muuta kuin turpaan ja kunnolla. Maxim Lapierre. Ehkä pahin ämmä koko änärissä.

Niin ja Burrows nyt on toinen pelaaja jolle en mielelläni kannua antaisi. Se niistä henkilökohtaisista antipatioista.
 

SaucerPass

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs
Jostain kumman syystä Bostonin pelaajien itseluottamus maalipaikoissa on vähän toista luokkaa kuin Vancouverin pelaajilla. Mahtaisikohan TD Gardenin maali-iloitteluilla olla jotain tekemistä asialla?

Nucksin hyökkääjät ovat tehneet vähemmän maaleja koko sarjassa kuin Bruinsin yhdessä pelissä. Thomaskin on Kessslerssin pään sisällä niin pahasti, että usein ei tarvitse edes torjuntaa tehdä, kun Kesler hakee aivan täydellistä vetoa, joka sitten viuhuu ohi.

Ei tämä ihan viime vuoden Kanen jatkoaikamaalia voita, mutta melko hiljaista on hallissa, kun kello näyttää 0.00. Itse kyllä buuaisin koko Nucksin joukkueelle.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Matsku kirjoitti:
Boston bruinssin kakkos veskari.

Ok, kiitos selvennyksestä. Se saa vissii nimensä kannuun kanssa, jos Boston voittaa?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös