STANLEY CUP FINALS 2006 Carolina Hurricanes-Edmonton Oilers

  • 47 257
  • 280

jihde

Jäsen
Carolina - Edmonton 5-0

Mitäpä tähän sanoisi. Hurrikaaneilta loistava esitys ja olivat parempia joka osa-alueella. Oilers ei edes päässyt hirveästi haastamaan maalivahti Wardia paitsi lähinnä päälleajojen osalta. Öljymiehet ovat päästäneet nyt yhteensä 10 maalia näissä kahdessa ottelussa ja jonnekkin on kadonnut se tiukka puolustus mikä muissa POFF-sarjoissa on siivittänyt joukkueen voittoon.

Kaiken kaikkiaan heikko esitys Oilersilta. Jussia tästä ei käy hirveästi syyttäminen tosin se on kylmä fakta, että näissä peleissä voittava maalivahti ottaisi noistakin paikoista 1-2 vetoa kiinni. Kai se on Conklinin vuoro kuitenkin seuraavassa pelissä astua maalin suulle.

Seuraava peli on sitten se kuuluisa käännekohta jossa Oilersin pitää pystyä pelaamaan tiiviimmin ja näyttämään, että vielä on halua kääntää tämä sarja.
 

Mounir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Parker27 kirjoitti:
Sinähän se kovasti luotat omaan suosikkijoukkueeseen. Eikö tässä tilanteessa kannustuksen pitäisi olla vielä rajumpaa ja uskoa että tästä vielä noustaan? Aika ihmeellistä mutinaa. Tottahan se on että Markkanen ja Conklin eivät ole lähelläkään Rolosonin tasoa mutta eivät he ihan paskoja ole. Kyllä NHL tasolla pelaavalla maalivahdilla kiekko pysyy hallussa ja torjunnat onnistuvat. Ja Oilersin kokenut pakisto kyllä tietää miten nyt pitää pelata kun "kylmät" maalivahdit joudutaan laittamaan puikkoihin. Ei Oilers tähän kaadu vaikka miten päin asiaa pohtisi. Tekee tämä voitosta vaikeampaa mutta ei mahdotonta. Edelleen luotto Edmontonin suuntaan on 110% jos ei jopa enemmänkin.

No jos olisit seurannu kauden alusta lähtien noiden toisten maalivahtien rämpimistä niin tietäisit ettei se luotto ole noihin jätkiin kauhean kova. Ja kun vielä sattuu tietämään et joukkueen oma pakistokaan ei luotto noihin kahteen samalla tavalla kuin Roliin niin minkäs siinä enää tekee. Jätkät kun eivät saa niitä paria ylimäärästä kiekkoa kiinni mitkä Roli otti, ni eikö se ole jo sanomattakin selvä et tämä sarja on jo pelattu. Ja pointti on, että Markkanen tai Conklin ei ole sellaisia nyky NHL:än voittavia maalivahteja minkä joukkue tarvitsisi, eikö sillä että pelaisivat hyvin, mutta kuten jo MacT sanoi Rolin hankkiessa että mies pystyy tekemään sen 1 tai 2 torjuntaa enemmän, mikä riittää voittoon.
 
Viimeksi muokattu:

hardflip

Jäsen
Suosikkijoukkue
Alexander Barkov Jr.
Ainut mikä jäin Markkasen pelaamisesta outona asiana mieleen oli se, että esim. 3-0 maalissa hän jäi jäihin yllättävän pitkäksi aikka. Toki voi olla, että hän ei nähnyt mihin kiekko meni.

Mutta muutamia muitakin torjuntoja joissa kiekko ei jäänyt hänelle, tuntui peliä katsoessa, että voi sieltä jäistäkin nousta nopeasti.

Outoa, että nuo jäivät päälimmäiseksi mieleen pelistä.
 

Naamavelli

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Aivan liikaa jaahyja. Edmontonilla kummallista kiekon siirtoa hyvissakin paikoissa lapi ottelun. Ylivoimaa pelattiin liian paljon reunojen kautta. Ei maskia, ei mitaan "yllattavaa". Carolina saa revittya alivoiman auki ja paasi siksi lahelle maalia yrittamaan.

Jussin maaleja ehka kaks, mutta muutama meni kylla melko sakallakin Carolinan kannalta. Ward pelas ihan hyvin, mutta ei tarvinut esittaa kylla mitaan erikoista (vrt. eka ottelu). Kylla Rolin loukkaantuminen harmittaa... vaikka parasta olis tietysti, jos Edmonton jyrais Jussin johdolla.

Luulenpa, etta Edmontonissa peli on taas tiukempaa. 2-2 pitais olla voitot, jos meinaavat viela yrittaa mestaruutta.

Mutta vastustajan alueelle paasy ei enaa riita, kiekkoa pitaa laittaa suoraviivaisemmin maalille.
 

Playa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, San Jose Sharks
Markkasesta

Lueskelin tossa Nhl.comin raportin pelistä ja mikä pisti silmään oli Oilersin valmentajan kommentit:

MacTavish did not blame Markkanen and indicated he will be back in for Game 3.

"He should have more confidence going into Game 3," he said. "He did a lot of good things."


eli näillä näkymin Jussi aloittanee myös edmontonissa 3. pelissä. Uskon kyllä Markkaseen ja Edmontonhan käänsi SJ:ta vastaan 2-0 ottelutappion voitoksi.
 

Black Adder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, The Original Six
Markkasesta lisää...

Eli ei kyllä voi häviötä Markkasen niskoille vierittää. Ainoa helppo maali oli toinen, jossa Kaberle lämäsi kiekon patjan alta sisään. Muuten kaikki Carolinan maalit olivat Edmontonin puolustuksen karmaisevien virheiden ansiota.

Carolinan oman alueen puolustuspelaaminen on kyllä käsittämättömän tiivistä ja Ward tuntuu ehtivän joka kiekon eteen. Usko Edmontoniin ei siltikään horju!
 

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Vähän vaikuttaa siltä, ettei jengillä ole oikein uskoa siihen, että Markkasen tai Conklinin kanssa voidaan kannu voittaa. Pari vähän helpohkoa meni Jussille, mutta kyllähän ne ongelmat olivat tänään enemmänkin muiden pelaajien otteissa. Henkisellä puolella toi Rolin puuttuminen tietysti vaikuttaa vielä enemmän kuin mitä sen vaikutus on maalivahtipeliin.

No, ei tässä sinänsä vielä ole hätää, koska yhden vieraspelin voittaminenhan riittää jos kotimatsit hoidetaan kunnialla. Edelleenkin jaksan uskoa, että mahdollisuuksia on. Seuraavat pelit on tosin pakko voittaa, mutta ehkäpä Rolin puuttuminen ei enää seuraavassa pelissä vaikuta niin paljoa. Nyt se oli kuitenkin luultavasti jengillä päällimmäisenä mielessä.
Sinänsä ehkä hyväkin, että tuli kunnolla turpaan, koska nyt Jussinkaan ei tarvitse jossitella yhtä tai kahta helpohkoa maalia. Olisi ehkä ollut kovempi isku itseluottamukselle jos peli olisi ratkennut johonkin helppoon (kuten kävi Conksille edellisessä pelissä).
 

utfart

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Kajastus
hardflip kirjoitti:
Ainut mikä jäin Markkasen pelaamisesta outona asiana mieleen oli se, että esim. 3-0 maalissa hän jäi jäihin yllättävän pitkäksi aikka. Toki voi olla, että hän ei nähnyt mihin kiekko meni.

Oisko se maali kuitenkin enempi menny Staiosin piikkiin.. niinkun ekakin maali.

Minua ihmetytti se, ettei Edmonton pelaa ollenkaan samalla tavalla, kun Anaheimia vastaan. Ne siirtelee sitä kiekkoa poikittain vielä 2 metrin päässä maalista, vaikka ois voinu ampua jo seittemän kertaa. Anaheimia vastaan tuli laukauksia paljon enempi (tosin oli helpompi ampua, kun ducksien pakit ei peittäny vetopaikkoja). Ylivoimalla vaikutti, että Prongerille tai Spacekille pitää jonkun käydä se kiekko asettelemassa siihen lapaan ja vasta sitten voi lämästä. Toivottavasti ei oo samanlainen häsä päällä enää jatkossa.
 

Black Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
jihde kirjoitti:
Kaiken kaikkiaan heikko esitys Oilersilta. Jussia tästä ei käy hirveästi syyttäminen tosin se on kylmä fakta, että näissä peleissä voittava maalivahti ottaisi noistakin paikoista 1-2 vetoa kiinni. Kai se on Conklinin vuoro kuitenkin seuraavassa pelissä astua maalin suulle.

Totta tosiaan. Kyllä näissä peleissä tulisi pystyä ottamaan pari jäätävää Game-winning-torjuntaa, joilla joukkue saa luottamusta otteisiinsa. 2. maali olisi pitänyt torjua ja kolmannessa oli outoa koomailua jään pinnassa (tosin niin oli koko puolustuksellakin).

Mutta, mutta, toivottavasti kolmannessa pelissä Jussi saa pelinsä kohdalleen ja alkaa torjua hurmoksessa. Peruspeli ei näissä karkeloissa riitä. Toki puolustuksenkin apu olisi mukava lisä.

Glory-hunttaan kuitenkin Edmontonia;)
 

Koskenkorva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Carolina käytti viime yönä kyllä tilaisuutensa hyväksi. Menikö Edmontonin peli muka noin sekaisin Rolosonin loukkaantumisesta, vai oliko Carolina ihan oikeesti noin paljon parempi?

Itse en ole vielä noita maaleja nähnyt, eli ei pysty sanomaan oliko ne Markkasen vai ei. Se, että finaaliottelun voitto tulee lukemin 5-0, on jo kyllä aika tyly. Oli ne sit Markkasen maaleja tai ei, mutta tekemällä 0 maalia vastustajan häkkiin on häviäjä anyway.
 

DarkTower

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pool, NHL, MMA, Kärpät
Edmontonin message boardeilla ainakin puolet kirjoittajista on sitä mieltä että sarja on hävitty Rolosonin loukkaannuttua. Siis Edmontonin omat fanit. Ei hirveästi ole luottoa Markkaseen eikä Conkliniin. Pitäisi näille kakkosille kuitenkin antaa mahdollisuus, ennekuin tuomitaan.
Itseäni ei ole Markkasen vuodet NHL:ssä hirveesti vakuttaneet, toisaalta ei mies ole päässyt kovin paljoa pelaamaankaan. Saa nähdä pelaako Markkanen finaalit loppuun. Toivotaan että Jussi skarppaa vähäsen ja torjunnoilla sytyttää joukkueen. Tulee mieleen vain Kärppien viime kevät, kun Pietilä joutui melkein kylmiltään maaliin ja joukkueelta meni pasmat sekaisin. Kyllä myös joukkueen pitäisi näyttää maalivahdille, että luottoa löytyy. Siinä nousee molarinkin itseluottamus, varsinkin jos saa pari hyvää koppia kiinni. Jos kokoajan puolustus on paniikissa, se tarttuu molariinkin. Ja tietenkin toisin päin
 

TML

Jäsen
Volvo Markkanen pelas ihan kelpo pelin eikä häntä voi noista maaleista syyttää. Muuta kuin ehkä siitä toisesta. Se on totta että tällä tasolla täytyy isoissa otteluissa venyä parhaimpaan, ja vaikkei maalit omaan piikkiin menneetkään, niin jos viidesti soi omissa, on jotain ratkaisuja tehtävä. 'Canes oli todella valmis otteluun eikä hädänpäivää ollut oikeastaan muutamaa painostusjaksoa lukuunottamatta.

Erittäin huolestuneena Edmontonin osalta katsoin sitä että esimerkiksi Steve Staios lähti ihan turhaan käynnistämään hyökkäyksiä ja kirmasi mukaan hyökkäyksiin. Toinen asia oli että mitä helvettiä Jaroslav Spacek lähtee hakemaan keskialueen pommeja tai vastaan lähtöjä. Pelasi ainakin kahdesti itsensä aivan pihalle ryntäiltyään turhaan. Oilersin puolustuksen pitää nyt herätät todenteolla.

Lopussa nauratti Big-George. Ei ihan äkkiseltään tule vahvempaa jääkiekkoilijaa mieleen. Pommi joka kohdistui Laddiin oli melko naurettava. Naurettava tuomareiden osalta. Ladd näki koko ajan, ja tiesi että Georges tulee taklaamaan, niin miksi kääntää selkä? Ladd on itse kova taklaaja ja tietää fyysisen pelin joten miksi käänsi selkänsä. Pommit vastaan niinkuin miehet tekevät.

Seuraavaan peliin olisi tärkeä saada yleisö uskomaan että vielä pystyy joukkue nousemaan sillasta. Yleisö varmasti elää mukana mutta vastinetta kannustukseen pitää saada. Olen melko varma että Oilers vie seuraavan ottelun nimiinsä.
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Laraquen ulosajo lopussa oli ihan naurettava mutta "kommentaattori" Bumediennen kommentti vielä naurettavampi. Hänen mielestään pelikieltoa tuollaisista taklauksista pitäisi antaa. No pian alkaa pelaajat loppua jos niin käy.
Tuomarit heittivät Laraquen ulos varmaankin siinä toivossa että peli pysyisi siistinä loppuun asti eivätkä joutuisi huhkimaan palkkansa eteen.
Ja Ladd todellakin näki että Laraque tulee ja silti piti kääntää se selkä väkisin eteen. Opetellaan ottamaan niitä taklauksia vastaan. Laraquelta hyvä peli ja mies kyllä taklasi kaikkea mikä liikkui ja kuten TML sanoi niin kyllä siinä on liigan vahvin kaveri.
 

Taito-Ojanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Kärpät
utfart kirjoitti:
Minua ihmetytti se, ettei Edmonton pelaa ollenkaan samalla tavalla, kun Anaheimia vastaan. Ne siirtelee sitä kiekkoa poikittain vielä 2 metrin päässä maalista, vaikka ois voinu ampua jo seittemän kertaa. Anaheimia vastaan tuli laukauksia paljon enempi (tosin oli helpompi ampua, kun ducksien pakit ei peittäny vetopaikkoja). Ylivoimalla vaikutti, että Prongerille tai Spacekille pitää jonkun käydä se kiekko asettelemassa siihen lapaan ja vasta sitten voi lämästä. Toivottavasti ei oo samanlainen häsä päällä enää jatkossa.

Näin on, ja Edmonton pelasi ylivoimaa itse asiassa samaan tapaan kuin Anaheim Edmontonia vastaan, eli vain siirteli kiekkoa äijältä toiselle, ja näin vedot jäivät uupumaan. Mihin katosi suoraviivaisuus? Ilmeisesti Oilers ei osaa pelata sellaista joukkuetta vastaan, joka osaa sen oman pelityylin. Carolina blokkaa todella paljon vetoja, peittää syöttölinjat ja kyttää vastahyökkäyksiä. Näillä aseilla Oilers aika pitkälti tiputti Anaheimin, joten tekeekö Carolina nyt joukkueelle itselleen oilersit?

Carolina pelasi kyllä kokonaisuudessaan selkesti paremmin kuin ensimmäisessä ottelussa, mikä tarkoittanee sitä, että Edmontonin on löydettävä uusi vaihde koneestaan, jos mielivät edes matkassa pysyä. Oilers muuten pommitti ottelun alussa Weightiä ja Brind'Amouria näiden pelihuuumorin viemiseksi, mutta sekin jäi matsin edetessä. Yksi ottelun käännekohdista oli 2-0-tilanteessa, jossa Oilers sai hirmuisen mylläkän Carolinan maalin eteen, johon Horcoffille tuli elämänsä tilaisuus nostaa kiekko tyhjään maalin, mutta mies nosti maalin yli. Juuri sitten erän loppuun Carolina kävi tekemässä 3-0.
 

Mounir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
DarkTower kirjoitti:
Edmontonin message boardeilla ainakin puolet kirjoittajista on sitä mieltä että sarja on hävitty Rolosonin loukkaannuttua. Siis Edmontonin omat fanit. Ei hirveästi ole luottoa Markkaseen eikä Conkliniin. Pitäisi näille kakkosille kuitenkin antaa mahdollisuus, ennekuin tuomitaan.
Itseäni ei ole Markkasen vuodet NHL:ssä hirveesti vakuttaneet, toisaalta ei mies ole päässyt kovin paljoa pelaamaankaan. Saa nähdä pelaako Markkanen finaalit loppuun. Toivotaan että Jussi skarppaa vähäsen ja torjunnoilla sytyttää joukkueen. Tulee mieleen vain Kärppien viime kevät, kun Pietilä joutui melkein kylmiltään maaliin ja joukkueelta meni pasmat sekaisin. Kyllä myös joukkueen pitäisi näyttää maalivahdille, että luottoa löytyy. Siinä nousee molarinkin itseluottamus, varsinkin jos saa pari hyvää koppia kiinni. Jos kokoajan puolustus on paniikissa, se tarttuu molariinkin. Ja tietenkin toisin päin


No kai nyt tietävät mistä puhuvat. Kaikki ketkä seurasivat Oilersin pelejä runkosarjassa niin tietävät ettei edes joukkueella näyttänyt olevan noihin kahteen kauden aikana luottoa ja se näkyi myös pelissäkin. En kyllä yhtään ihmettele et luotto on mennyt totaalisesti. Suurin osa Oilersin runkosarjan tappioista tuli siitä että jätkät päästi helppoja maaleja ja en usko et se siitä paranee ratkaisevasti et Oilers pystyisi enää kamppailemaan Stanley Cupin voitosta.
 

TML

Jäsen
Vielä lisä huomioita viime yön ottelusta.

Markkasen mailapeli on parantunut huomattavasti suomen ja Tapparan ajoista. Eilen Edmonton säästi paljon aikaa ja vaivaa kun Markkanen pysäytteli kiekkoja.

Toinen asia joka pisti silmään oli Ales Hemsky. Kun vain saisi lisää suoraviivaisuutta niin mies tekisi änärissä 100 pinnaa kaudessa! Aivan loistavan näppäriä suorituksia koko pelin ajan, mutta ei laukonut tarpeeksi hanakasti, eikä ajanut samaan malliin kuin ensimmäisessä ottelussa 4-4 tasoitus maalissa. Ison potentiaalin mies on kyseessä.
 

Taito-Ojanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Kärpät
TML kirjoitti:
Toinen asia joka pisti silmään oli Ales Hemsky. Kun vain saisi lisää suoraviivaisuutta niin mies tekisi änärissä 100 pinnaa kaudessa! Aivan loistavan näppäriä suorituksia koko pelin ajan, mutta ei laukonut tarpeeksi hanakasti, eikä ajanut samaan malliin kuin ensimmäisessä ottelussa 4-4 tasoitus maalissa. Ison potentiaalin mies on kyseessä.

Tosiaankin. Kaveri voisi lainata hieman röyhkeyttä Ilya Kovalchukilta ja toisaalta antaa Ilyalle hieman joukkuepelaajan taitoja, niin saataisiin kaksi kovan luokan kaveria. Välillä näyttää siltä, että Hemsky tanssahtelee puolustuksen läpi lähes haluamallaan tavalla. Kaverilla on yhtä paljon käsiä kuin muilla Edmontonin pelaajilla yhteensä, eikä tämä tarkoita muiden Oilers-pelaajien olevan täysiä puukäsiä.
 

Caniac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hartford Whalers / Carolina Hurricanes
Pienen tauon jälkeen taas täällä... Ja kahden voiton päässä kauan odotetusta Cupista. Jo pelkästään playoffeihin pääsy on 'Canes (Whalers) -faneille ollut liian usein harvinaista herkkua. Nyt täydellinen kausi on niin lähellä, mutta samalla niin kaukana...

Hienoa seurata, kun Carolinan nuorisojoukko pelaa näin loistavaa ja kypsää kiekkoa. Varsinkin Wardo on ollut todellinen sensaatio ja varmasti täysin outo nimi niin monille. Taitaa Cam viedä playoffien MVP:n Brindyltä...

Lisäksi Andrew Ladd alkaa vähitellen esittämään niitä otteita, joita kaverilta odotetaan. Vauhtia ja kovuutta! Kolmas tulevaisuuden kultakimpale?

Kun Erik Cole loukkaantui, Cory Stillmanin siirto Staalin rinnalta kakkoseen on ollut yksi Lavin parhaita oivalluksia koko kaudella. Todisteita... playoffeissa Brindy (11+6, +11), Willy (6+11, +13) ja Stillman (8+13, +12).

Tälläkin palstalla on näköjään mietitty, miksi Carolinasta ei oikein kukaan ole kiinnostunut. Miksi Carolinaa "vihataan"? Whalers-aikaan eräitä kuultuja syitä oli tylsä ja ruma logo...ruma paita...ei tähtipelaajaa...ei suomalaisia...ei menestystä... 90-luvulla tuli pitkä ei-playoffeihin sarja ja Paul Mauricen (ehkä) tylsä ja puolustusvoittoinen pelitapa. Vaikka 2002 finaalikeväästä on vielä monta pelaajaa joukkueessa, niin joukkueen pelaaminen on muuttunut täysin. Lavioletten hyökkäävä ja vauhdikas pelitapa sopii nyky-NHL:ään kuin nyrkki silmään, lisäksi se on todella nautittavaa katseltavaa. Ja nyt joukkueessa on Eric Staal! Jos Staal pelaisi esim. NY:ssa, olisi mies todellinen supertähti, mutta Raleighissä ollessaan ainoastaan hyvä pelaaja. No ei ehkä noin radikaalisesti, mutta kuitenkin. Ja onhan Brindy joidenkin mielestä "ärsyttävä" pelaaja...mutta samalla niin hemmetin hyvä!
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
[QUOTE='canes83]

Hienoa seurata, kun Carolinan nuorisojoukko pelaa näin loistavaa ja kypsää kiekkoa. Varsinkin Wardo on ollut todellinen sensaatio ja varmasti täysin outo nimi niin monille. Taitaa Cam viedä playoffien MVP:n Brindyltä...
[/QUOTE]

Voin sanoa että ei vie, vaikka Ward pelaisi lopuissa finaaleissa kaikissa nollat. Rod Brind'amour on sellaiaisen taistelun ja tappoasenteen ruumiillistuma, mitä ei voi kuin ihailla. Täysin ylivertaisen tärkeä äijä joukkueelleen. Huikea johtaja, niin pelillisellä esimerkillä kuin henkisestikin.
 
Viimeksi muokattu:

RustEnuff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
[QUOTE='canes83]
Tälläkin palstalla on näköjään mietitty, miksi Carolinasta ei oikein kukaan ole kiinnostunut. Miksi Carolinaa "vihataan"? ...[/QUOTE]

Ainakin omalla kohdalla syy minkä takia Carolina ei säväytä johtuu pelkästään joukkueen maantieteellisestä sijainnista. Carolina on paljon tunnetumpi aivan jostain muista urheilulajeista kuin jääkiekosta. Toisin sanoen, mietityttää että montakohan pitkänlinjan kiekkofanaatikkoa kuuluu tuohon 'canesien paikalliseen fanijoukkoon?
 

Caniac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hartford Whalers / Carolina Hurricanes
RustEnuff kirjoitti:
Ainakin omalla kohdalla syy minkä takia Carolina ei säväytä johtuu pelkästään joukkueen maantieteellisestä sijainnista. Carolina on paljon tunnetumpi aivan jostain muista urheilulajeista kuin jääkiekosta. Toisin sanoen, mietityttää että montakohan pitkänlinjan kiekkofanaatikkoa kuuluu tuohon 'canesien paikalliseen fanijoukkoon?

Aivan. Mutta sama tilanne oli jo Whalers aikoina. Hurricanesin historia alkaa vasta vuodesta 1997 ja seudulla ei ole koskaan ollut mitään suurta jääkiekon saralla. Vielä kun pari ensimmäistä kautta joukkue pelasi kotiottelut poissa Raleighistä, niin kiekkobuumia oli vaikea saada iskostettua Nascar-ihmisiin. Mutta tällä hetkellä koko kaupunki on täysin 'Canesin takana. RBC Centerin tunnelma on varmasti NHL:n parhaita, tai ainakin äänekkäintä. Joten ne "kiekkofanaatikot" ovat vasta syntymässä. Ja onhan niitä muitakin ei-kiekkokaupunkeja NHL:ssä... Ja henk.koht. ei kyllä haittaa yhtään, vaikka ihmiset täällä Suomessa eivät ole kiinnostuneita joukkueesta. Sitähän se on aina ollut. Samalla tuntuu hyvälle, että 'Canesin menestys on näpäyttänyt sormille monia joukkueen arvostelijoita... Whatever It Takes!

Ilman Brindyä Hurricanes ei todellakaan olisi tässä tilanteessa. Mutta ilman Wardon loistavia otteita playoffeissa, kesäloma olisi alkanut jo Habseja vastaan. Molemmat todellisia MVP-kamaa.
 

teemu_s

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC, Montreal Canadiens
[QUOTE='canes83]Ilman Brindyä Hurricanes ei todellakaan olisi tässä tilanteessa. Mutta ilman Wardon loistavia otteita playoffeissa, kesäloma olisi alkanut jo Habseja vastaan. Molemmat todellisia MVP-kamaa.[/QUOTE]

Ilman Williamsin korkeaa mailaa Canes olisi ulostettu jo ensimmäisellä kierroksella. Katkerako? Hiukan.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Dwayne Rolosonin paluusta spekuloidaan nyt NHL.comissa. Miehen tilanne on muuttunut mahdottomasta muotoon "ei sitä koskaan tiedä".

Voisiko olla että Rolosonin vammasta annettiin tahallaan väärää tietoa, että mies saisi levätä pari päivää?
 

Taito-Ojanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Kärpät
[QUOTE='canes83]Mutta tällä hetkellä koko kaupunki on täysin 'Canesin takana. RBC Centerin tunnelma on varmasti NHL:n parhaita, tai ainakin äänekkäintä. Joten ne "kiekkofanaatikot" ovat vasta syntymässä. Ja onhan niitä muitakin ei-kiekkokaupunkeja NHL:ssä... [/QUOTE]

Kyllä tuossa väitteessä jotain perää on, sillä viime matsin aikana amerikkalainen selostajakaksikko kertoi valmentaja MacTavishin sanoneen, että hänen pitää vaihtoaitiossa mennä varmuuden vuoksi läpsäisemään pelaajia selkään, jotta nämä tietävät mennä vaihdon aikana jäälle. Raleighissa on nimittäin niin kova mökä, että hän ei voi olla varma, kuuliko pelaaja käskyn hypätä kaukaloon vai ei. Ei kuulemma Edmontonissakaan ole samanlaista metakkaa.

Toinen selostajista oli myös jututtanut Cory Stillmania ja oli kysynyt häneltä, miksi hän päätti mennä juuri Carolinaan vapaana agenttina ollessaan. Stillman oli kuulemma naurahtanut ja sanonut, että mikään muu joukkue ei ollut kiinnostunut! Nyt mies sitten havittelee jo toista kannuaan putkeen.

Minulla ainakaan ei ole mitään Hurricanes-joukkuetta vastaan, sillä porukka pelaa vauhdikasta ja uhrautuvaa lätkää. Eihän se mikään suosikki koskaan ole ollut, mutta olen finaalisarjassa ehdottomasti Carolinan puolella. Edmonton on mulle vain se joukkue, joka sai aikoinaan ylipäänsä kiinostumaan NHL-lätkästä. Syyt lienevät kaikille selvät.
 

Nolan

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues ja TPS + Dougie
Tänä yönä paukahtaa sitten klo.3. Rexall Placessa pelataan nytten ja odotettavissa on todella kova peli! Viime pelissä Hurricaanit veivät peräti 5-0, ja YV:llä olessaan Carolina oli todella hyvä. Tänään ratkaisee etenkin se, että kumpi joukkueista on sillä kovalla tahdolla mukana, eli Öljy lähtee varmasti kovalla kyydillä, ja historiaa jos lainataan, niin 2-0 otteluvoitoista on viimeksi noustu v.1971, mutta mitä vaan voi tapahtua, etenkin uuden NHL:än aikana. Oilers koittaa varmasti hinnalla millä hyvänsä saada pelin ensimmäistä maalia, koska silloin Edmonton saa Rexallin heräämään ainakin. Carolina on nyt todella hyvin niskan päällä, ja pystyy sanelemaan ottelun kyytiä aika hyvin. Jos nyt Hurricanes voittaa niin se on sitten jo aika Bye Bye Oilersin Pytty haaveille ja taas Carolainalle ensimmäinen Stanley Cup. Mutta, mutta, ottelua odotellessa.....

P.S: Ja Carolinaa kannatan :D Tulisi pytty myös Nascar countryyn.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös