Sportin rakennusprojekti kausimallia 2015–2016 – vaasalaista identiteettiä rakentamassa

  • 471 338
  • 2 311

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Jos asiat ovat noin kuin Jämsä toteaa, ja mikseivät olisi, niin syntyy käsitys että osa näistä täällä ja roskalehdissä varmoiksi julistetuista sopimuksista onkin bullshittiä. Tältä pohjalta on tietysti mahdollista saada vielä hyviäkin kärkiukkoja rosteriin.
 

båbby

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Jännä nähdä mitä tuleman pitää. Sellainen kutina itselläni on, että meidän "kärkijätkät" tulee jälleen ulkomailta ja sen jälkeen taas sormi perseessä jännitetään miten onnistuvat. Mutta tätä tämä on kun ei vain ole varaa tai mahdollisuutta hinta-kilpailuun jo tähtistatuksen liigassa hankkineisiin pelaajiin (Spina yms.) Pitää kuitenkin muistaa, että monella pelaajalla on vielä pelit kesken ja jos KHL:stä on tulossa pelaajia Liigaan, niin se voi avata mahdollisuuksia jo liigassa pelaavien potentiaalisten pelaajien hankkimiseen.

edit. Olen kyllä vähän kateellinen Saipalle siitä, kuinka siellä osataan aina hankkia juuri liigaan sopivia pelaajia. Oli kyseessä sitten vaikka joku Viron kakkosliigasta tullut italialainen niin aina häkki heiluu. Sen jälkeen kun kaverilla on hintalappu noussut, niin "isot" seurat korjaa kermat kakun päältä
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Sen verran tulen huutelemaan vieraisiin jotta kun Tuomas Vänttinen on monessa ketjusommitelmassa ollut nelossentterin roolissa niin itse hieman epäilen, että on varmaan alustavasti suunniteltu 2-3 kenttään. Perusteluiksi laittaisin, että Vänttinen pystyy pelaamaan melko hyvin kiekollisenakin ja on tottunut pelaamaan niin sentterin kuin myös laiturin tonttia.
Mielestäni Vänttinen selviäisi meidän senttereistä parhaiten nelosessa, joten siitä syystä häntä on sijoitettu sinne. Immosta ei oikein voi pudottaa, eikä Koivistoa kannata tuhlata laidassa. Kokkala taas sopii puolustavampaan rooliin huonommin. En usko, että Vänttinen olisi laiturinakaan kärkiketjuissa, koska ei ole luontainen maalintekijä ja kun kolmonen on jo lyöty melkein lukkoon niin jäljelle jää taas nelonen.

Molarit vaiheessa, ykkösmolarin kanssa neuvottelut etenevät.

Tulipa tuossa mieleen että aika kiva toi meidän nelonen: Riska-Rekonen-Karvinen.
Uskon kyllä, että ainakin yksi maalivahti on jo kiinni, kun kerran uutisia luvattiin ensi viikolle. Yrittävät vain uskotella, että kaikki ei olisi jo etukäteen tiedossa ennen virallista tiedotusta.

Kiva on tosiaan tuo nelonen, jos tuossa muodossa mennään. Yhdellä oli liigan huonoin tehotilasto ja muut ovat mestistasoa. Kyllä se vain niin on, että Vänttinen on laitettava neloseen ja ottoboyn tilalle joku oikeasti kunnollinen pelaaja.
 

everon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, KHL Jokerit, sympatiat Kärpät
Tämän päivän Pohjalaisessa siirtojutussa kertoiltiin Sportin toimesta, että kärkijätkiä varten on neuvottelut meneillään ja niistä tulee myöhemmin sitten. Puhuivat kärkihyökkääjistä ja kärkipakista tai pakeista. Molarit vaiheessa, ykkösmolarin kanssa neuvottelut etenevät.

Suora siteeraus lehdestä: "sekä kärkipakki että kärkihyökkääjä on vielä hakusessa". Tuossa puhutaan kärkijätkistä yksikössä, että aika kapealla kärjellä on tarkoitus menestyä. Itse en ainakaan tältä pohjalta uskaltaisi ääneen sanoa, että Sport tulee vahvistumaan huomattavasti.

Brennanista ei ainakaan voi puhua kärkipakkina vaan kovempaa kaveria kaivataan.
 

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights & Jokerit
Onkohan enää valmiiksi tehtyjä sopimuksia julkaisematta, vai tuleekohan sisään enää ne vielä kiinnittämättömät kärkihyökkääjät/Kärkihyökkääjä ja kärkipakki, sekä maalivahdit?
Brennanin jatkoon en enää oikein usko ja veikkaan, että pakistoon tulee vain yksi pelaaja enää, joka on varmaan mallia Peltola/Mangene. Vaikka tuohon Mangeneen en enää niin paljoa uskokaan. En kyllä usko, että Peltolakaan tulee, kun sopimusta on vielä jäljellä.
Jos näin on, että Brennan ei jatka, niin pakisto menee varmaan jotenkin näin

"Mangene"-Laakso
Newton-Manninen
Gröndahl-Pukka



Hyökkäykseen tulee varmaan lisää vielä pari pelaajaa, jotka on varmaan Komulainen ja joku ulkomaalainen.
Silloin hyökkäys on jotain tähän suuntaan

"Ulkkari"-Immonen-Bertrand
Komulainen-Vänttinen-Koivisto
Kiviranta-Kokkala-Tallberg
Riska-Rekonen-Karvinen
 

muuttohaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Wasa Royals
T Molarit vaiheessa, ykkösmolarin kanssa neuvottelut etenevät.

Tarkennetaan sen verran, että tuossa jutussa puhuttiin "edustusmaalivahdista". Ei siis käy ilmi onko kyseessä ykkös-, kakkos- vai kolmosmoke. Jos en ole aivan kujalla, niin Sportin pitäisi siis mieluiten onnistua kiinnittämään jopa kolme maalivahtia, koska ymmärtääkseni A:ssa ei ole tällä hetkellä sen tasoista veskaria, että uskaltaisi nostaa liigaan edes luukkuvahdin tehtäviin. Kolmosen pitäisi siis mieluiten olla A-ikäinen, tai hätätapauksessa pyöriä Mestisrotaatiossa (työnimi "Puurula").
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Suora siteeraus lehdestä: "sekä kärkipakki että kärkihyökkääjä on vielä hakusessa". Tuossa puhutaan kärkijätkistä yksikössä, että aika kapealla kärjellä on tarkoitus menestyä. Itse en ainakaan tältä pohjalta uskaltaisi ääneen sanoa, että Sport tulee vahvistumaan huomattavasti.
Ellei Brennania sitten lasketa jo "varmaksi". Yhteen puolustajaan ei kyllä voida tyytyä, koska joukkue tarvitsee vielä kiekollisen ja puolustavan pakin. Sopimuksiahan on vielä julkaisematta, joten en ihmettelisi, jos puuttuvat palat olisivat enää nuo mainitut kärkipakki ja hyökkääjä.

Jos en ole aivan kujalla, niin Sportin pitäisi siis mieluiten onnistua kiinnittämään jopa kolme maalivahtia, koska ymmärtääkseni A:ssa ei ole tällä hetkellä sen tasoista veskaria, että uskaltaisi nostaa liigaan edes luukkuvahdin tehtäviin.
Tuskin tulee, eikä mielestäni ole tarvetta. Vaikka A:ssa onkin B-ikäisiä maalivahteja, niin joku niistä voi avata luukkua, jos yksi molari loukkaantuu. Myös lainavahteja voi käyttää tuossa roolissa hyvin.
 

sorbo82

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Tässä pieni ennustus. Pelaajien perässä mahdollinen pistemäärä, jos kaikki menee hyvin.

"Maalintekijä"(40)-Immonen(30)-Bertrand(45)
Koivisto(35)-Vänttinen(30)-Komulainen(30)
Kiviranta(20)-Kokkala(25)-Tallberg(20)
Riska(15)-Rekonen(10)-Karvinen(15)

Mangene(25)-Laakso(20)
Newton(20)-Brennan(15)
Pukka(5)-Manninen(15)

Järvinen 92,5%

Pahoittelut huutelusta vieraisiin pöytiin mutta tuo on täysin utopiaa. Käyppä huvikseen katsomassa menneen kauden joukkueiden sisäiset pörssit. Epäilin, että yksikään joukkue ei pystynyt moiseen. Esim. tapparan puolustajista Aalto teki kovat pisteet (35). Tämän jälkeen parhaalla pakilla oli tehoja 14 pistettä.
Samaan syssyyn Tapparan nelosessa pelasi Elmeri Kaksonen, joka taikoi peräti 9 pistettä. Kuitenkin puhutaan hieman eritasoisesta kaverista, kuin Karvinen.

Eikä tarkoitus todellakaan ollut aukoa päätä tai dissata pelaajia. Mutta jos noilla toiveilla lähtee kautta pelaamaan niin pettymys on suuri.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Pohjalainen:

Edustusmaalivahdin paikka on joukkueessa vielä auki, mutta joukkueenjohdon mukaan asia etenee pikkuhiljaa.

Joukkueen hahmottuessa pala palalta Sportin kuviot alkavat selkeytyä ensi kautta silmällä pitäen. Haussa on maalivahdin lisäksi vielä muutama pelaaja sekä hyökkääjä- että puolustusosastolle.

– Sekä kärkipakki että kärkihyökkääjä on vielä hakusessa. Niiden kanssa tehdään koko ajan töitä, joten aika näyttää, Jämsä tiivistää.

Edustusmaalivahdin kanssa siis neuvotellaan. Alakertaan ja yläkertaan on tulossa molempiin enemmän kuin yksi pelaaja. Näin minä tätä tulkitsen. Jos hyökkäykseen tulisi Komulaisen lisäksi vielä yksi "Fleuryn korvaaja", tilanne voi parhaimmillaan olla ihan hyväkin. Puolustukseen, jos tulisi Brennanin ohella kärkipelaaja, sekin vahvistuu selkeästi. Alakerrassa ollaan mennään vahvasti kiekolliseen suuntaan, jos toinen tuleva pakki ei ole nolla-nolla-vääntäjä.

EDIT: Itse en jaa näkemystä siitä, että Koivisto olisi sentterinä erityisesti parempi kuin laidalla. Peliä pystyy tekemään myös laitahyökkääjän paikalta ja jos rinnalle tulisi esim. Vänttinen (siis sentteriksi) ja toiselle laidalle joku "fleury", voisi ketjun rakenne olla hyvä. Itse muistan Koiviston parhaina hetkinä ne, kun hän sai laidalle kiekon vauhtiin ja ajoi sisään hyökkäysalueelle ohi hitaamman puolustajan. Näissä tilanteissa - kuten myös seisovissa tilanteissa hyökkäysalueella - hänen sähäkkä liikkeensä pääsi parhaiten oikeuksiinsa.

Hyökkäyksessä pitää myös muistaa Leskinen, jonka pelikuntoa Sport nyt tarkkailee. Mielestäni Leskinen erottui tällä kaudella positiivisesti, kun pääsi pelaamaan Immosen ja Bertrandin kanssa. Luisteluvoima oli todella hyvällä tasolla kuin myös kiekkokontrolli. Pelaaminen näytti siltä, että minä hetkenä hyvänsä se alkaa realisoitumaan pisteinä. Hän on omissa papereissa semmoinen pelaaja, joka ansaitsisi kunnon näyttöpaikan. Jos se terveys nyt antaa myöden.

Tällöin - on myönnettävä - pelaajamäärä alkaa olla omaa makuun liian suuri. Körkkö, Karvinen ja Gröndahl on pelaajia joita ei olisi pitänyt signata. Vievät vain turhaan peliaikaa omilta kehittyviltä pelaajilta ja rasittavat pelaajabudjettia.
 
Viimeksi muokattu:

muuttohaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Wasa Royals
Samaan syssyyn Tapparan nelosessa pelasi Elmeri Kaksonen, joka taikoi peräti 9 pistettä. Kuitenkin puhutaan hieman eritasoisesta kaverista, kuin Karvinen.
(boldaus oma)

En uskonut näin nopeasti puolustelevani Karvista, mutta tämä vaatii jo hieman perusteluja.

Kaksonen: 60 ottelua, 4+5=9 -10, peliaika 12:58
Karvinen: 52 ottelua, 2+6=8 -11, peliaika 11:03

Karvinen pelasi tulokaskauttaan liigassa, joten ei ole täysin poissuljettua että voisi vähän parantaakin, varsinkin kun piiskurina toimii Tomek Valtonen. Jäähymääriä on kuitenkin karsittava reippaasti jos aikoo olla hyödyksi joukkueelleen.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Brennanin jatkoon en enää oikein usko

Hiukan sama pelko minulla. Tuollaisia "Jos pelaan Euroopassa, pelaan Sportissa" -lausuntoja on aika helppo antaa, mikäli aikomus on palata kotimantereelle. Olisiko se nyt vaimo ja perhe sitten, joka haluaa takaisin Amerikkaan. Muussa tapauksessa en ihan ymmärrä Brennanin iässä sellaista valintaa, että AHL:stä ensisijaisesti hakee pelipaikkaa.
 

sorbo82

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
(boldaus oma)

En uskonut näin nopeasti puolustelevani Karvista, mutta tämä vaatii jo hieman perusteluja.

Kaksonen: 60 ottelua, 4+5=9 -10, peliaika 12:58
Karvinen: 52 ottelua, 2+6=8 -11, peliaika 11:03

Karvinen pelasi tulokaskauttaan liigassa, joten ei ole täysin poissuljettua että voisi vähän parantaakin, varsinkin kun piiskurina toimii Tomek Valtonen. Jäähymääriä on kuitenkin karsittava reippaasti jos aikoo olla hyödyksi joukkueelleen.

No edelleenkään en halunnut haukkua pelaajaa. Tässä nyt kuitenkin esille Kaksosen, joka on menestyvän joukkueen neloskentän laituri. Jo tuossa saadaan pelaajien välille selkeä ero. Kaksonen on ainoastaan 3 vuotta Karvista vanhempi ja tehnyt jo parhaimmillaan 25 pistettä. Karvinen pelasin tulokaskautensa 24 vuotiaana? Jostain syystä useimmat pelaavat sen 18-vuotiaana.

Hieno pelaaja ja varmasti aiheuttaa keskustelua tulevallakin kaudella.

Noita pisteteitä ei nyt kannata tuijotella. Karvinen sai kellottaa kevät kaudella paskassa Tepsissä niin isoja minuutteja kuin mieli teki. Siellä kertyi mittariin parhaimmillaan yli 20 minuuttia pelissä. Silloin kun kellotti vähemmän niin yleensä oli lentänyt pihalle. Pisteistään 4 syntyi näissä matseissa.

Eikä myöskään kannata ottaa tässä esille "no jos teki paskassa Tepsissä ton verran pisteitä niin paremmassa joukkueessa se tekee vielä enemmän". Ei, se ei todellakaan mene näin, vaan päinvastoin. Täällä Tampereenkin päässä on nähty näitä Tomas Kurkia yms. jotka ovat saaneet kauheat vapaukset jossain Kalpassa ja täällä olleet aivan paskoja. Sama pätee myös ihan pelimiehiin, Ilveksessä joku Joonas Rask oli aivan kuningas ja seuraavalla kaudella Jokereissa ihmeteltiinkin kun ei oikein kulje.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Hieno pelaaja ja varmasti aiheuttaa keskustelua tulevallakin kaudella.

No ei kyllä ole! Turha yhtään hienostella :) Jotenkin olisi toivonut, että Sport olisi voinut jo tällaiset mestistason liigapyrkyrit jättää signaamatta, mutta ei näköjään köyhät voi. Noh, kuitenkin Karvinen tekee todennäköisesti enemmän bongoja kuin muut Sportin tämän kauden neloskentän pelaajat, mukaanlukien Jarkko Hattunen.
 

muuttohaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Wasa Royals
Noita pisteteitä ei nyt kannata tuijotella.

Itse aloitit pisteiden vertailun. Kaksonen on varmasti absoluutisesti katsottuna parempi pelaaja, mutta pistevertailussa ei todellakaan erotu edukseen Karviseen nähden. Silti aivan sama vaikka tekisi 20 pistettä jos edelleen tekee joukkueelleen enemmän haittaa kuin hyötyä. Omissa papereissani soisin Karviselle pitkää Mestislainaa, mutta koska valmennusjohto ilmeisesti näkee asian toisin on kai toivottava, että Yrttiahon kesärääkin jälkeen kuoriutuu Otto Karvinen 2.0.
 
Suosikkijoukkue
Jääkiekko
Hyökkäyksessä pitää myös muistaa Leskinen, jonka pelikuntoa Sport nyt tarkkailee. Mielestäni Leskinen erottui tällä kaudella positiivisesti, kun pääsi pelaamaan Immosen ja Bertrandin kanssa. Luisteluvoima oli todella hyvällä tasolla kuin myös kiekkokontrolli. Pelaaminen näytti siltä, että minä hetkenä hyvänsä se alkaa realisoitumaan pisteinä. Hän on omissa papereissa semmoinen pelaaja, joka ansaitsisi kunnon näyttöpaikan. Jos se terveys nyt antaa myöden.
Tämä jos joku on kyllä niin kuin olisi minun näppiksestä tullut. Kaveri paransi huomattavasti pitkin kautta ja soisin Villelle sopparin, kunhan vaan saa polven kuntoon. Se pidempi pelaamattomuus aiemmin johtui muistaakseni ylikunnosta tms.?

Se yleinen itku mikä täässä ketjussa tuntuu olevan nimettömien/paskojen/nevöhöörd pelaajista hieman ihmetyttää. Ennen edellistä kautta oli sama, mutta minun mielipide on se että kausi 14-15 meni paremmin kuin ennalta ajattelin syyskuun alussa kun silmäilin rosteria. En varmaan ole yksin tätä mieltä?
 

Scaleo666

Jäsen
Suosikkijoukkue
Eiskrazer Chargers
Karvinen pelasin tulokaskautensa 24 vuotiaana? Jostain syystä useimmat pelaavat sen 18-vuotiaana.

Älä heitä väitteitä ilmaan ennen kun tarkistat faktat, esim tällä kaudella oli 110 tulokaspelaajaa ja niistä vain 10kpl oli 18v tai nuorempia joten väite siitä että useimmat pelaavat sen 18-vuotiaana on täyttä paskaa.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
No edelleenkään en halunnut haukkua pelaajaa. Tässä nyt kuitenkin esille Kaksosen, joka on menestyvän joukkueen neloskentän laituri.
Sano vaan suoraan, että paska se on. Kyllä mekin se tiedetään. Kuka tahansa järkevä ihminen ottaisi sata kertaa mielummin Kaksosen, joka on sentään ihan hyvää liigatasoa.
 

Entrosantier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Kyllä on ihme meininki taas täällä menossa. Ensin allekirjoittanut muodostaa pelaavan kokoonpanon meidän tämänhetkisen sopimustilanteen pohjalta, ja vielä ilman niitä jo monen monta kertaa mainittuja "äksiä" rosterissa. Seuraavaksi paikalle saapuu Pelsu-fani vertailemaan tuota minun hahmottelemaani rosteria omaan "äksillä" täydennettyyn rosteriinsa. Ei hyvää päivää. Ykkössentterinä XXX? Joku aikuisviihdetähtikö on kyseessä? Eliteprospectsista ei ainakaan löytynyt ketään tuohon viittaavaa.

Sitten tämä muiden vaasalaisten kitinä täällä. Koittakaa nyt tajuta, että ei se rosteri tuossa ole. Vaikka siitä Virmasen puhelemasta 27 sopimuksesta onkin julkaisematta enää 4 niin ei se tarkoita sitä ettäkö joukkue olisi siinä. Puhe oli niistä sopimuksista, jotka ovat tällä hetkellä kirjoitettuina. Totta hemmetissä sinne katsellaan vielä myöhemmin keväällä/kesällä "uutta Fleurya". Nyt jäitä hattuun. Tuo rosteri on ihan eri näköinen parilla kärkihankinnalla täydennettynä. Itse ainakin kusisin hunajaa jo vaikka Henrionista, jos tulisi takaisin.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Aikamoista bullshittiä toi maalivahti story Ereltä.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Kyllä vaan Karvinen alkaa maistua paremmalta, mitä enemmän kaveria miettii ja Googlettelee taustoja. Ei varmasti tee montaa pistettä, mutta pitää varmasti kaikenmaailman albino-oravanhammas-rotta-Åstenit nuhteessa ja poissa kukkoilemasta omille.

Tykkään perkeleesti, kun ei tarvi parempien alkaa näitä ihonallematelijoita ja selkärangattomia olla hätistyttelemässä koko aikaa. Kyllä Karviselle tilausta on, ehdottomasti. Tietty joku eksoottinen, ameriikan ihmekin tähän rooliin olisi ollut mukava vaihtoehto, mutta kyllä Karvinen ajaa aivan varmasti asiansa.

Kiva nähdä mm. Karvisen ja Moisioiden sekä Pikkaraisen ensikohtaamiset jäällä. Ei varmaan paljoo kaulailla. Tai sitten just kaulaillaan, mutta ei niin toverihengessä. :)

Toistan siis sanani ja toivotan lämpimästi tervetulleeksi poijjaan Vaasahan. Kesä salilla, talvi boxissa. :)
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Laitetaas taas hieman ketjufantasioita, kun hieman tutkailtu taustoja ja järsitty kynää.
Meiltä puuttuu kiekollinen pakki ja fyysinen pakki.
Lisäksi yksi tai kaksi maalintekijää, riippuen kuinka varmaa nakkia ollaan hakemassa tähän positioon. Itse ehkä hankkisin kaksi suht varmaa tapausta.
Muutoin kenttäpelaajisto on mielestäni hyvinkin valmis.

Jos sitä Komua voisi pitää varmana tapauksena, pitää ehdottomasti toisen olla luokkaa huippujätkä viimestelyssä. Nikko on sen verran paskassa jamassa, että hänen varaan ei uskalla laskea yhtään mitään. En ota edes rosteriin mukaan.

Hyökkäys:
1) ~20 maalin kaveri - Immonen - Bertrand -> Immonen -Bertrand kemiat natsaa loistavasti, eli ehdottomasti yhdessä.
2) Komu - Koivisto - ~15 maalin mies -> tässä hyvää kaksi sentterinä sekä laiturina kykenevää kaveria
3) Kiviranta - Kokkala - Tallberg -> ei tarvi selittää
4) Riska - Vänttinen - Karvinen -> taas kaksi sentterinä kykenevää kaveria ja Karvinen ja Vänä kummatkin erinomaisia av-pelaajia

Lisäksi Kivimäki, Rekonen, Körkkö......

Summarum: jos ja kun se tai ne kärkinimet, jotka Ere lupasi saadaan, näyttää kyllä todella hyvältä.

Puolustus:
1) Laakso - "Peltola" -> kaksi hyökkäävää pakkia. YV-pakit
2) Manninen - Pukka -> Manninen nousee, Pukka takuuvarma puolustava puolustaja, eli back up Mannisen nousuille
3) Newton - "Brennan" -> hyvä yleiskaksikko, jotka voi tehdä pisteitäkin.
Växä, Salo....

Brennan - Pukka AV:n spessut.

Summarum: hieman lisää käsiä ja isännän otteita siis vielä ja tulee kyllä todella hyvä. Paperilla potenssiin kymmenen vs kulunut kausi.

Neljä pelaajaat siis tarvitaan enää. Ehkä kolmellakin pärjää. Riippuen, kuinka varma tekijä tohon ykkösen toiselle laidalle saadaan.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Kakkosketjuun Henrion ja ykköseen joku "Mr ex-KHL". Tosin ketjuja jouduttaisiin tällöin sekoittamaan, sillä kakkonen olisi omaan silmään melko hasardi.
 

Tuima

Jäsen
Kakkosketjuun Henrion ja ykköseen joku "Mr ex-KHL". Tosin ketjuja jouduttaisiin tällöin sekoittamaan, sillä kakkonen olisi omaan silmään melko hasardi.

Kävis myös mulle.

Välillä vähän ihmettelin sitä kun Henrionin optiota ei sitten käytetykään. Olihan se potentiaali havaittavissa sillon mestiksessä: aina laukaus maalia kohti kun oli hyökkäysalueella tai edes jotenkin sektorilla. Nyt se on sitten kulminoitunut häkkien määrissä tuolla allsvenskanissa.
Tiedetään, tiedetään, vanhojen juttujen perään turha itkeä, mut itken silti.
 

MENTALSPORT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Kävis myös mulle.

Välillä vähän ihmettelin sitä kun Henrionin optiota ei sitten käytetykään. Olihan se potentiaali havaittavissa sillon mestiksessä: aina laukaus maalia kohti kun oli hyökkäysalueella tai edes jotenkin sektorilla. Nyt se on sitten kulminoitunut häkkien määrissä tuolla allsvenskanissa.
Tiedetään, tiedetään, vanhojen juttujen perään turha itkeä, mut itken silti.

Henrionin optiota sopimusta ei käytetty, koska jämsä oli tehnyt kaverille liian hyvän liigaoption sportin nousun myötä. Olisi palkka noussut liikaa kaverin sen hetkisiin kykyihin nähden eikä riskiä kannattanut ottaa. Nyt jälkikäteen on tietysti jelppo sanoo et kovaa jälkeehän kaveri iski ruotsin divarissa. Sehän ei silti ole vielä tae liigassa pärjäämiselle. Mutta kyllä näkisin itse henrionin mieluusti vielä Sportissa. Eriasia on, että haluaako hän tulla takaisin vaikka pyydettäisiin.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Kakkosketjuun Henrion ja ykköseen joku "Mr ex-KHL". Tosin ketjuja jouduttaisiin tällöin sekoittamaan, sillä kakkonen olisi omaan silmään melko hasardi.
Siis tarkoitatko Komu - Koivisto - Henrion-ketjua hasardina? Ei jumankekka sentään!

Itse en haikaile Henrionin perään. Pidän häntä aivan liian "Pekkalana", eli yksipuolisena kaverina. Paljonko tossa Henrionin huippukaudessa oli lisäksi vielä "Luomaloita", eli ratsasti Legacen siivellä? Legace oli kuitenkin se ketjun silkkihandy, joka sai välittömästi SHL-sopparin, kun Henrion jäi jonoon järsimään tuppea.

Allsvenskanista löytyy kuitenkin valtavasti Liigatasolle loistavia hakuja, kunhan osaa noukkia vaan oikeat rusinat pullista. Jos sieltä joku saataisiin, olisi hassuttelunimi Luca Caputi mun vaihtoehto, numero 1. Olkoonkin, että hieman kärsi motivaation puutteesta Oskarhamnissa. Tämä arpa osuessaan kohdilleen, sisältäisi aivan järkyttävän jackpotin.

Menee kyllä jo vähän haihatteluketjun jutuiksi, koska ei ole varmasti meille tulossa. Liian hyvää ollakseen totta.
Pannaan silti linkki kaverin pelaajakorttiin. Eliteprospects.com - Luca Caputi

Linkki vie Luca Caputin pelaajakorttiin, Eliteprospecstissä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös