Sportin rakennusprojekti kausimallia 2015–2016 – vaasalaista identiteettiä rakentamassa

  • 471 521
  • 2 311

Osvaldo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Niin muotoilin ehkä huonosti, mutta tarkoitin juuri, että tämän valmentajan historiasta/saavutuksista ei ollut itselläni tietoa.

Ok. Yllättäen ymmärsin itse taas väärin, mutta näillä mennään.

Näykki on toiminut myös 1998-syntyneiden maajoukkueen maalivahtivalmentajana. Sitä kautta varmaan myös Leevi Laakson hankinta Kuopiosta on saanut alkunsa. Tuttuja kavereita maajoukkueen riveistä.
 

muuttohaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Wasa Royals
Nyt kun vielä saadaan Brennanin jatko niin ens kaudella ollaan jäähyjen määrissä ainakin ykkösenä.. saa vänttinenki näyttää sitä AV-mallia.

Brennanin puolustukseksi pakko mainita, että hänen jäähyminuuteista noin 100 oli joko henkilökohtaisia tai Salomonin tuomioita, eli ei kuormittanut läheskään joukkuetta maineensa arvoisesti. Pahempia syntisiä tässä suhteessä oli ainakin Fleury, Generous ja Riska.

EDIT: +Kangasniemi pelattuihin otteluihin nähden
 

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights & Jokerit
Karvinen ei ole kovin arvostettu täällä. Joku sanoi, että on hädintuskin mestis tasoa, on kuitenkin roolistaan huolimatta tehnyt mestiksessä n.20pisteen kausia. Mielummin Karvinen kun joku Hattunen tai Henritius. Oli tämä parannus viimekauden joukkueeseen. Ja noista jäähyistä Karviselle tuli 70min tappeluista eli ne meni tasan vastustajien jäähyjen kanssa.
Itse tykkään Karvisen hankinnasta.
 

fågel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport Vaasa
Pahempia syntisiä tässä suhteessä oli ainakin Fleury, Generous ja Riska.

Toi Riskan jäähymäärä on kyllä ihan käsittämätön. Uskallan väittää että 95% hänen jäähyistä tuli hyökkäys/keskialueella. Jalka on vaan auttamatta liian hidas eikä tilannetta helpota kauniisti sanottuna heikko pelisilmä.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Vaikka mä olen itsekin sitä mieltä että tuo Karvinen on ihan vitsi niin turha tässä mitään tuomioita joukkueesta vielä antaa, pelaajarunko vasta kesken joten jäitä hattuun. Sitten kun kaikki hankinnat on julkaistu ja voidaan tarkastelle kokonaisuutta niin voidaan alkaa tuomioita jakamaan.

Ja vaikka Karvinen nyt on ihan sekunda tavaraa niin kyllähän pesee ainakin nämä Pesoset, Hattuset ja muut pörrääjät.
Itse kyllä olisin pitänyt Hattusen paljon mielummin, vaikka aika turhake hänkin oli. Tikassa ja Rantamäessä on sata kertaa enemmän potentiaalia, joten Karvinen vie vain heidän peliaikaansa. Alku oli kyllä niin heikko, että hyökkäykseen tarvitaan useampi kova hankinta, jos tässä halutaan taistella muitakin kuin KooKoota vastaan.

Vänttinen on kyllä ihan hyvä vavhvistus AV:lle, ja sitähän tarvitaan, sillä Karvinen tuo mukanaan noin 75-100 minuuttia alivoimalla.
Meidänhän piti olla jo tällä kaudella jäähypörssin ykkönen, mutta tuo virhe halutaan näköjään korjata ensi kaudella.
 

Tuima

Jäsen
Mä en ihan vielä lyttäisi Karvista. Vaikka en miehestä vastustajan paidassa tykännytkään, niin pakkohan se on myöntää että ainakin viihdyttävä kaveri kyseessä.
Ja mistä sitä tietää miten Karvinen suorittaa Tomekin alaisuudessa, kun vertauskohtana on selkärangaton Elomo, joka kusi koko joukkueen suoritustason. Eihän siinä joukkueessa kukaan ollut talutusnuorassa.

Mä luulen (ainakin jollain tasolla), että Karvinen muuttuu eri mieheksi Tomekin työleirillä.
 

muuttohaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Wasa Royals
Ja noista jäähyistä Karviselle tuli 70min tappeluista eli ne meni tasan vastustajien jäähyjen kanssa.

Eli jäljelle jää noin 100 minuuttia av:ta, kuten yllä mainitsin. Eihän siinä ole kuin ehkä 80 minuuttia liikaa. Kylmä fakta on, että sellaisen pelaajan takia hävitään enemmän otteluita kuin voitetaan. En osaa syttyä, en sitten millään.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Sportin sentteriosasto on nyt ihan hyvä, mutta tasapaksu. Koivisto pelannee lähtökohtaisesti ensi kaudella laidassa. Kuka on ykkönen kolmikosta Immonen-Kokkala-Vänttinen? Kuka vain. Kertoo myös siitä kuinka vaikea pienen rahan jengin on löytää "ykkössentteri". En ole tästä kuitenkaan niin pahoillani. Mielummin melkein otan laadukkaan kahdensuunnan sentterin kuin "Tyler Redenbachin", joka varastaa aivan varmasti oman pään pelaamisesta.

Karvinen esittäytyy itselleni täydellisenä Tomek-hankintana. Ensi kaudella nähtänee naaman hierontaa, turhaa kukkoilua ja varmasti tumputkin tippuu. Tomek haluaa jengiin pelaajan, joka pystyy tappelemaan ja jonka putoaminen rosterissa "ei tunnu missään". Tämmöinen Karvinen tullee olemaan. Sirkushuveja, joita en itse ainakaan kaipaa. Turha hankinta.

Tikka. Jos saisi aidon paikan näyttää, Karvinen ei juuri pelaisi.

Valmennusjengi lienee nyt semmoinen, mitä Tomek on halunnut. Parjattu Kotola on nyt ulkona.
 

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights & Jokerit
Eli jäljelle jää noin 100 minuuttia av:ta, kuten yllä mainitsin. Eihän siinä ole kuin ehkä 80 minuuttia liikaa. Kylmä fakta on, että sellaisen pelaajan takia hävitään enemmän otteluita kuin voitetaan. En osaa syttyä, en sitten millään.
Korjataan nyt sen verran, että 110min käytösrangaistuksia, eli ei haittaa muille kuin itselleen. Siihen päälle kaksi 5 minuuttista tappeluista. Joten 120min sellaisia jäähyjä joista ei tullut alivoimaa.
Sitä en ottanut huomioon, että oliko osa vielä jäljellejäävistä minuteista vastustajan kanssa samaan aikaan otettuja esim. Väkivaltaisuuksia, mutta suunnilleen 53 minuttia aiheutti alivoimaa, mikä on kyllä liikaa, mutta ei nyt 100 minuttia kuitenkaan.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Piti hankkia Vänttinen tappamaan Karvisen parin seuraavan kauden parisataa jäähyminuuttia *hymiö*. Edellä onkin jo sanottu kaikki oleellinen Vänttisestä. Ihan hieno profiilihankinta Sportilta tässä vaiheessa. Lisätään sen verran, että näyttää playoff-parrassaan melkein Pasi Viheraholta nuorempana. Hienoa myös, että toimisto on hereillä ja kiinnitti Tommi Tikkan. Itselle nämä junnumaalivahdit ovat niminä täysin tuntemattomia, mutta kertoo kuitenkin siitä, että Sportissa perataan nyt huolella kiekkokenttää ja houkutellaan kavereita Vaasaan.

Kotolalle vihdoin kenkää. Parempi näin, anteeksi vaan. Liekö ollut se otteluvalvojan uhkailu pätevä virallinen syy potkuihin? Oli miten oli, Kotolan eväät oli täysin syöty...tai eihän niitä eväitä ollut alkujaankaan. Mikko Rossi ja muut "huipulle" edeneet vaasalaiset maalivahtilupaukset, nevöföget. Oulun kaveri lienee noin 101 kertaa parempi.

Karvinen. En diggaa enkä oikein ymmärrä minäkään, mutta toisaalta jos joillekin on joskus kelvannut Jallu Kiviniemi junior, niin sitten täytyy Karvisenkin kelvata. Karvinen tulee varmasti tekemään myös maaleja enemmän kuin Hattunen tai Henritius. Mutta jos meille vielä tulee sekä Komulainen että Järveläinen niin...latistuu kyllä fiilikset ensi kaudesta. Tosin Karviseen ja Järveläiseen verrattuna Komulainen on jopa kiekollista tähtiainesta.

Itselläni on aika kova luottamus Valtosen öögaan ja kykyyn ottaa varsinkin nuorista pelaajista paras teho irti. Siinä mielessä Karvisen sopimusta en vielä kuitenkaan jäänrajoon teilaa. Nimimerkki Tuima kiteyttää päällimmäisen ajatuksen:

Mä luulen (ainakin jollain tasolla), että Karvinen muuttuu eri mieheksi Tomekin työleirillä.

Tähän luotan itsekin. Ja Mendieta oli tuossa edellä myös varmasti hajulla sen suhteen mikä strateginen idea Karvisen hankkimisessa oli.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Sportin sentteriosasto on nyt ihan hyvä, mutta tasapaksu. Koivisto pelannee lähtökohtaisesti ensi kaudella laidassa. Kuka on ykkönen kolmikosta Immonen-Kokkala-Vänttinen?
Mun mielestä Koivisto menee ihan hukkaan laidassa ja samalla menisi yksi kärkilaiturin paikka hukkaan. Tälläkin kaudella nosti heti tasoaan, kun pääsi keskelle pelaamaan. Näkisin, että sentteriosasto on nyt tässä ja itse kyllä säälin sitä onnetonta, joka joutuu neloseen pelaamaan.

Lisättäköön vielä Karvisesta, että itse en ymmärrä kuka tykkää pelaajasta, joka onnistuu joskus antamaan hyvän taklauksen, mutta muuten aiheuttaa vaikeuksia joukkueelleen ja vittu huutoja katsomossa. Olisiko esim. Gröndahl ihan jumala, jos taklaisi kovaa ja usein, mutta olisi yhtä pihalla kuin tällä kaudella suurimmaksi osaksi oli? Itse arvostan pelaajia, jotka ovat joukkueen parhaimmistoa tai vähintään keskitasoa ja pystyvät siinä sivussa kovaan peliin, joka edesauttaa joukkuetta. Brennan on juuri tällainen pelaaja ja jos hyökkääjistä haetaan vastaavaa niin Osala.

Itse pysyn mielipiteessäni, että Karvinen syö turhaan Sportin budjettia, vaikka halpa olisikin ja samalla vie pelipaikan joltain oikeasti paremmalta pelaajalta. Ei Tomekkikaan mikään taikuri ole, että saisi paskasta konvehdin. En tule hyväksymään hänen paikkaansa Sportissa missään vaiheessa.

Karvisen speciaali parin kauden takaa @Youtube
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ja mistä sitä tietää miten Karvinen suorittaa Tomekin alaisuudessa, kun vertauskohtana on selkärangaton Elomo, joka kusi koko joukkueen suoritustason.

Tästä sen verran, että kyllä siellä Tepsin penkin takana kävi kauden aikana pari muutakin kantamassa valmennuksen päävastuuta, eikä Karvinen varsinaisesti loistanut kenenkään alaisuudessa. Joku täällä kirjoitti, että ei Karvinen nyt ihan kädetön kiekon kanssa ole, mutta kyllä se on. Tai no riippuu tietenkin keneen vertaa, mutta ainakaan mun mielestäni hänen kiekolliset taitonsa eivät ole liigatasoa ja tämä melkeinpä roolista riippumatta.

Toivoin aikoinaan ihan vilpittömästi, että Bertrand onnistuu teillä. Tepsissä meni miten meni, mutta tykkäsin ja tykkään edelleen kaverin periksiantamattomasta tyylistä. Todella hienoa, että Bertrand onnistui ison vastuun myötä ottamaan seuraavan kehitysaskeleen. Samaa kehittymistä toivon Otto Karvisen kohdalla, vaikka pelaajat eivät keskenään vertailukelpoisia olekaan. Karvinen ei ole mitenkään taitava jamppa ja ottanee ensi kaudellakin paljon turhia jäähyjä, mutta kyllä mä silti tykkäsin hänestä pelaajana. Voi johtua kyllä siitäkin, että Tepsissä ei täysillä yrittäviä, fyysisiä pelaajia ole viime vuosina liikaa näkynyt ja sellainen Karvinen oli/on.

Uskon ehkä naiivistikin, että Valtonen saa Karvisesta irti meidän viime kauden valmennustrioa enemmän. Tuskin hän koskaan miksikään pistelingoksi kehittyy, mutta jos saisi turhia jäähyjä karsittua pois, niin Sportilla on käsissään vittumaisen kova ja painavia taklauksia jakava joukkuepelaaja, jota on ehkä vastustajan riveissä rasittavaa katsoa, mutta "omassa" joukkueessa kelpaa kyllä. Niin ja tuskin tuli älyttömän kalliiksi Sportille tuo hankinta, joten mikään maailmanloppu se tuskin olisi vaikka hänet laitettaisiin kesken kautta kävelemään, tai jos ei sopimuksen purkaminen ole vaihtoehto, niin vaikka sitten istuisi katsomossa.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Radio Vaasan haastattelussa Jämsä kertoi, että maalivahtisopimuksista tiedotetaan ensiviikolla. Josko sitten Järvinen kuulutetaan?

Kyllä muuten risoo pahasti, jos Ilveksen kanssa vääntö pelaajista on johtanut siihen, että meille Järveläinen ja Ipalle Fagerudd... Miten voidaankin ryssiä näin perusteellisesti jos näin käy? Onko Närpiön tomaattikeisari ostanut Marcuksen Tammerforsiin vai mitä tässä nyt sitten on takana? Tuokkolakin on niin mulkku valmentaja ettei se sekään voi olla.
 

Mustakotka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Kannattaa nyt muistaa roolitus ja se, että Otto Karvinen ja Tommi Tikka tai Jesse Rantamäki eivät lähtökohtaisesti kilpaile samoista pelipaikoista. Kahden jälkimmäisenä mainitun pelaajan potentiaali on nelosketjua korkemmalla, kun taas Karvinen nähdään maksimissaan kovana nelosketjun pelaajana. Jos (ja kun) näille junioreille ei ole tarjolla peliaikaa kuin nelosketjusta, niin pelaajien urakehityksen kannalta paljon parempi vaihtoehto on pelata Mestis-pelejä isolla vastuulla.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Se mikä Karvisen hankinnassa mua eniten ehkä ärsyttää, on se että jopa tällaiseen tanssittajan rooliin ei pystytä saamaan sitten kunnon profiiliäijää. Varmasti toimisto on ottanut kiinni siitä, että osa yleisöstä haluaa näitä nyrkkisankareitakin (mä en halua mutta ne muut). On puhuttu Tyrväisestä ja vissiin Ben-Amouristakin, mutta paskat...Sportti kun yrittää sitten noudattaa kansan toivetta niin päästään sopimukseen jonkun mestis-Karvisen kanssa. Oikeen Laihian malli nyrkkisankarista! :D

Välillä tämä on kyllä vähän rankkaa, vaikka on tässä vuorokauden aikana myönteistäkin tapahtunut.
 

Entrosantier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Jos (ja kun) näille junioreille ei ole tarjolla peliaikaa kuin nelosketjusta, niin pelaajien urakehityksen kannalta paljon parempi vaihtoehto on pelata Mestis-pelejä isolla vastuulla.
Juuri näin. Hermeksen joku utj tai vast puheli, että yhteistyö Sportin kanssa on hyvinkin todennäköistä. Kokkolaan on lyhyt lähteä hakemaan tuntumaa kovista peleistä aina välillä jos ja kun ei kokoonpanoon mahdu. Niin Karvisen kuin junnujenkin. Pääasia että pelituntuma pysyy yllä.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Kannattaa nyt muistaa roolitus ja se, että Otto Karvinen ja Tommi Tikka tai Jesse Rantamäki eivät lähtökohtaisesti kilpaile samoista pelipaikoista. Kahden jälkimmäisenä mainitun pelaajan potentiaali on nelosketjua korkemmalla, kun taas Karvinen nähdään maksimissaan kovana nelosketjun pelaajana. Jos (ja kun) näille junioreille ei ole tarjolla peliaikaa kuin nelosketjusta, niin pelaajien urakehityksen kannalta paljon parempi vaihtoehto on pelata Mestis-pelejä isolla vastuulla.
Mielestäni modernissa jääkiekossa nelosketjun tehtävä ei ole enää koohottaa ympäriinsä ja yrittää selviytyä ilman takaisku maalia. Niiltäkin pelaajilta täytyy löytyä jonkunlaista kykyä tehdä ratkaisuja. Tikan vahvuudet tukevat sitä, että hän pystyy pelaamaan mitä tahansa roolia 1-4 ketjujen väliltä. Mielestäni hänen paikkansa on alustavasti Liigassa. Rantamäen kohdalla tilanne voi olla, että iso rooli junnuista on vielä parempi hänen kehitykselleen.

Varmasti toimisto on ottanut kiinni siitä, että osa yleisöstä haluaa näitä nyrkkisankareitakin (mä en halua mutta ne muut).
Jos Sportin brändiin kuuluu kovuuden ja taistelun lisäksi myös häviämisen kulttuuri niin silloin toimisto onnistui hyvin. Saa nähdä kauanko nämä tappelijoita toivovat ihmiset jaksavat pysyä kannassaan, kun KooKookin painaa vilkku päällä ohi.
 

Mustakotka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Mielestäni modernissa jääkiekossa nelosketjun tehtävä ei ole enää koohottaa ympäriinsä ja yrittää selviytyä ilman takaisku maalia. Niiltäkin pelaajilta täytyy löytyä jonkunlaista kykyä tehdä ratkaisuja. Tikan vahvuudet tukevat sitä, että hän pystyy pelaamaan mitä tahansa roolia 1-4 ketjujen väliltä. Mielestäni hänen paikkansa on alustavasti Liigassa.
Tämä on aivan totta, mutta täytyy myös katsoa pidemmälle kuin ensi kauteen. Tommi Tikan uran kannalta on parempi ratkaisu kehittää kiekollisia taitoja isossa roolissa Mestiksessä, kuin pelata Sportin nelosketjussa / ylimääräisenä hyökkääjänä pienillä minuuteilla. Harvempi pelaaja tulee enää suoraan Nuorten SM-Liigasta Liigaan, koska sarjan taso on laskenut vuosien saatossa, vaan luonnollinen polku Liigaan kulkee nykyään Mestiksen kautta. Eivätkä nämä mainitut ole mitään maamme kärkiprospekteja, vaan Mestis on pommin varmasti ensi kaudellakin tarpeeksi tasokas sarja kehittämään ko. pelaajia eteenpäin urallaan.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Tämä on aivan totta, mutta täytyy myös katsoa pidemmälle kuin ensi kauteen. Tommi Tikan uran kannalta on parempi ratkaisu kehittää kiekollisia taitoja isossa roolissa Mestiksessä, kuin pelata Sportin nelosketjussa / ylimääräisenä hyökkääjänä pienillä minuuteilla. Harvempi pelaaja tulee enää suoraan Nuorten SM-Liigasta Liigaan, koska sarjan taso on laskenut vuosien saatossa, vaan luonnollinen polku Liigaan kulkee nykyään Mestiksen kautta. Eivätkä nämä mainitut ole mitään maamme kärkiprospekteja, vaan Mestis on pommin varmasti ensi kaudellakin tarpeeksi tasokas sarja kehittämään ko. pelaajia eteenpäin urallaan.
Mestis ei varmasti ole huono vaihtoehto, jos sieltä irtoaa tarpeeksi iso rooli. Siellä pääsee todennäköisesti kehittämään oman pelipaikkaansa eli sentteriä helpoiten, mutta vertailua voidaan kuitenkin suorittaa myös Kivirantaan, joka ajettiin väkisin sisään sisään Liigatasolle, vaikka minuutit olivatkin aluksi pieniä. Ei varmaan kukaan ole sitä mieltä, että hänen olisi ollut parempi vetää lähinnä Mestistä ja hänen tilallaan olisi pyörinyt joku turhake. Tämän kauden Ässät antoi paljon pelejä nuorille hyökkääjille ja ensi kaudella heidän roolinsa on varmasti isompi. Tähän tulisi Sportinkin tähdätä, eikä tehdä samanlaisia liikkeitä kuin Kristofin kanssa tehtiin tällä kaudella.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa

SPORTTIKOTKA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Johan Karvinen jakaa mielipiteitä. Ehkä juuri sellainen pelaaja voi lopulta olla ihan hyväkin. Kuka jaksaa katsoa pelaajaa nelosessa jossei mitään tapahdu laidoissa ja maalinedustalla kun kokoustetaan. En hehkuta, mutta annan mahdollisuuden. Vänttisen hankinnan ymmärrän varsin hyvin, sen verran huonosti Sport alivoimaa pelasi tällä kaudella. Maalintekijäthän Callea lukuunottamatta meiltä puuttuu.
 

Entrosantier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Tehdäänpäs pikainen pelaava kokoonpano nykyisten sopimusten pohjalta ja ilman niitä kuuluisia "äksiä":

Koivisto-Immonen-Bertrand
Tallberg-Kokkala-Kiviranta
Körkkö-Vänttinen-Kivimäki
Riska-Rekonen-Karvinen
res: Rantamäki, Tikka, Westermarck

Manninen-Pukka
Laakso-Newton
Gröndahl-Heikkinen (hyi saakeli !!!)
res: Salo, Väkelä

Kylläpä vain näyttääkin tällä hetkellä pahalta. Tuo pakisto suorastaan huutaa Brennanin jatkoa.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Kylläpä vain näyttääkin tällä hetkellä pahalta. Tuo pakisto suorastaan huutaa Brennanin jatkoa.
Kausikortit viedään jo käsistä. Sanoisin, että maalivahtien lisäksi tarvitaan vielä kolme hyökkääjää kärkiketjuihin, joista yksi on varmaankin Komulainen. Puolustukseen Brennanin lisäksi Peltola/Mangene, niin se näyttäisi ihan hyvältä.

Tällä hetkellä on julkaistu 23 sopimusta, joten ainakin neljä sopimusta on vielä julkaisematta, jos Virmasen 27 pitää vielä paikkansa. Järvinen, Komulainen lienevät ne jotka "tiedetään". Sitten on vielä kaksi tuntematonta, joista yksi saattaa olla Mangene ja toinen ehkä kakkosmolari. Saa nähdä saako Sport tehtyä yhtään profiilihankintaa (molarien lisäksi) ennen kesää. Voi toki olla ihan järkevääkin tehdä isot hankinnat vasta heinä-, elokuussa, kun KHL:n tilanne alkaa selkiytymään. Veikkaan, että tarjolla on monta kovaa pelaajaa "kohtuu hintaan".
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Malmö pelaa vielä tänään Leksandia vastaan.

Hovinen JA Järvinen...ei kai meillä sentään tuollaista tandemia? Toisaalta jos molemmat tulee niin osaltaan käy yksi yhteen sen kanssa, ettei meillä ole varaa kunnon pakkeihin eikä hyökkääjiin, kun maalivahteihin menee kaikki, meh.
 

Schröder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Augsburger Panther, Torpedo Nizhny Novgorod, JYP
Kyllähän tästä Vänttisen Sportiin menosta alkoi huhuja ainakin jyväskylässä liikkumaan jo noin kauden puolivälissä. Sport on varmasti osoitteena yllätys, jos ajattelee vain joukkueen menestymisen kannalta. Itse uskon, että Vänttinen haluaa nyt yrittää ehkä sitten viimeistä kertaa ottaan roolin ylempääkin kuin sieltä 3/4-ketjuista ja pelkästä alivoimasta. Tiedän kyllä, että Vänttinen kuului kerhossa melkein koko kauden ylivoimakoostumuksiin ja kyllähän mies JYPissäkin ylivoimalla pelasi.

Veikkaisin, että kyseessä on Sportin ensi kauden kakkossentteri jolta odotetaan uutta piste-ennätystä sinne vähän reiluun 30pisteeseen. Mikäli laiturit on säädylliset ja peliaikaa tulee, niin en pitäisi ihmeenä vaikka uuden piste-ennätyksen takoisi. JYPiin kun Vänttinen aikanaan tuli hänhän oli taitopelaaja josta RD kaivoi taistelijan, ei ne taidot sieltä mihinkään kuitenkaan kadonneet ole. Vaikka ei pystyisi siihen kaavailemaani noin 30pisteeseen, niin kuten kaikki tietävät Vänä tuo joukkueeseen muuten niin paljon taistelua ja ilmettä, että vaikea hänen on flopata tai tuottaa Vaasalaisille pettymys. Olisin kelpuuttanut kaikista vammoista huolimatta, mitä viime kausina ollut takaisin JYPiin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös