Sportin pelaajisto kaudelle 2014–2015

  • 1 008 566
  • 3 407

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Oli hyvä kaudella 2010-11 Mestksessä, painaako se tosiaan paljon nykytasoa miettiessä? Oli Laakso erinomainen myös Kerhossa 2012-13, kunnes Kärppiä vastaan tuli aivotärähdys Juho Keräsen taklauksesta ja sen jälkeen taso putosi roimasti, kun pääsi takaisin pelikuntoon.

Joo, lähtökohtaisesti olen kyllä samaa mieltä, ja siksi en suoraa sopimusta lähtisi tarjoamaan, vaan tryoutin kautta voitaisiin katsoa onko todella enää sama talentti vaiko menetetty tapaus. Viime kausien tulos ei vakuuta, mikä on kyllä sääli. Oli viime Vaasan visiitillään rohkeasti luova ja silti rauhallinen kiekon kanssa.

E: Nyt porukalla niitä pulloja keräämään: Dany Heatley on free agent ;)
 
Viimeksi muokattu:

lätkämies

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Columbus Blue Jackets
Itse nyt kun tätä ketjua vakoilin niin kerronpa sitten oman mielipiteeni Laaksosta. Jos Sport try-out sopimuksen Laaksolle tekisi niin ei siinä häviä mitään. Perustan näkemykseni tällä kaudella nähtyyn/kuultuun/koettuun.. Vaikka Laakso onkin kiekollinen pakki jolla vain 2 pistettä. Ei hän mielestäni niin paska ole kuin Ralph antaa ymmärtää. Laakso on toki ollut vaikeuksissa omassa päässä ja hyökkäysalueella mieheltä on kadonnut mielikuvitus täysin. Mutta mielestäni Laakso on erinomainen puolustaja avaamaan pelin omista hyökkäykseen. Saa kohtuu kovalla prosentilla avaukset omille. Laaksolla on tällä kaudella ollut oikeastaan ollut vain ok ja heikkoja pelejä, mutta enemmän ok linjalla on menty. Maisemanvaihto voisi tehdä hyvää ja jos mielikuvitus hyökkäysalueella palaa niin Laakso olisi liigan kärkipakkeja.
 

Der Adler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Toki näinkin, mutta sarjasijoitukseen tuskin hirveästi yksi mies tulee vaikuttamaan ja varastossakin on miehiä palaamassa x ajan päästä.

Tä sarja, ja joka peli, on sen verran tiukka että kyllä siinä esim yks "Lindell" voi kääntää aika monta peliä voitoks. Sporttikin on hävinnyt maalilla vaikka kuinka monta peliä tänä vuonna, siinä vois yks hyvä "30 min per peli pakki" ja/tai "noin pinna per peli sentteri" tehdä aika iso vaikutus.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Hyvät palstaveljet. Hei, meillä pelaa Ari Gröndahl ja Joonas Valkonen vakikokoonpanossa tätä nykyä. Kyllä maajoukkueessakin pelannut ja toissakaudella melkeen 0,5 ppg pelannut Laakso menee meille statuksella kova hankinta.

E: Der Adler, kyllä! Mutta sellanen kädellinen ja hyvä pakki maksaa mansikoita. Ei taida toimiston pullot riittää sellaseen.
 

Ralph

Jäsen
Kyllä maajoukkueessakin pelannut ja toissakaudella melkeen 0,5 ppg pelannut Laakso menee meille statuksella kova hankinta.
Pitääkö tämä toistaa vielä kymmennen kerran, että Laakso oli helkkarin kova kiekollinen puolustaja, kunnes aivotärähdys tyrehdytti otteet.
En lähtisi hankkimaan pelaajaa vain siksi, että ennen vakavaa aivotärähdystä pelasi hyvin. Sen jälkeen kun tuo 0,5 pistettä per peli on muisto vain.

Tai jos pelaajia hankitaan sinun ideologiassa niillä näytöillä, mitä oli joskus pari vuotta sitten. Miten olisi Laakson kanssa samalla ovenavauksella sisään myös Tuomas Santavuori, Matias Loppi, Jussi Makkonen ja Markus Seikola? Kaikki nämäkin olivat tehokkaita pari vuotta sitten, mutta taso sen jälkeen laskenut syystä tai toisesta. Aivan kuten Laaksolla.

Vaikka Laakso onkin kiekollinen pakki jolla vain 2 pistettä. Ei hän mielestäni niin paska ole kuin Ralph antaa ymmärtää.
En kai ole paskaksi missään vaiheessa tuominnut? Olen vain todennut, että taso on laskenut loukkaantumisen jälkeen ja nykyään hän ei ole Kerhon top-kuusi puolustaja kaikkien ollessa ehjänä.
 
Viimeksi muokattu:

Der Adler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
E: Der Adler, kyllä! Mutta sellanen kädellinen ja hyvä pakki maksaa mansikoita. Ei taida toimiston pullot riittää sellaseen.
Jo, tämä on todennäköisesti näin. Mutta, in the perfect word pitäis vaan Virmanen tehdä "Bertrandit" taas, eli kaivaa esiin joku kova prospekti (ehkä Mangene?), suht edullisesti, ja jos kaveri on tarpeeks hyvä niin ei muuta kun 1+1 paffi käteen
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Ralph, Laakso voi tuskin olla kallis vs mikä potentiaali hänellä on.
Onhan meillä näitä muiden hyljeksimiä ja uskottavuuden menettäneitä ollut ennenkin, joista on kuoriutunut aivan eritason pelaajia uudestaan. Toivonen näistä ehkä paras esimerkki. Bertrand vaikka toinen.

Jos Laakso tietää saavansa isoa ruutua, mitä varmaan Sportissa saisikin, voisi Sport olla hänelle hyväkin vaihtoehto. Samaten Sport voisi pienillä pennosilla saada parhaillaan uuden tulemisen tekevän huippupakin. Vähän, kuten vaikka Peltola tällä kaudella.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Mä en jaksa KHL:n tulevaisuudesta vielä piitata, sillä siellä pelaavat pelaajat eivät ole Sportin tavoitettavissa vielä ainakaan ensi kaudella, mikäli Niemen K-Kauppaan palauttamista tyhjistä palautuspulloista saatavila sijoitusrahoilla ei sitten satuta jostain Lotosta voittamaan seitsemännumeroista. Joku Peltola olisi lähinnä ainoa, joka tulee mieleeni. Muut aivan liian kalliita. Enkä tosin tiedä kyllä yhtään mitään KHLn tulevaisuudestakaan sen koommin.

Kuten @MrMacmanaman jo huomautti, niin lähitulevaisuudessa imu KHL:n saattaa olla heikompi. Mikäli 5-10 seuraa ajetaan alas jo tämän kauden jälkeen, niin aika mukavasti alkaa vapautua hyvän tason pelaajia sinne sun tänne. Sellaisiin maihin, joissa pelaamisesta maksetaan myös palkkaa.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Hyvät palstaveljet. Hei, meillä pelaa Ari Gröndahl ja Joonas Valkonen vakikokoonpanossa tätä nykyä.

Tältä pohjalta spekuloin itsekin Laaksoa ja Backmania. Molemmat saisi myös Jatkoajan syystodistuksissa 4/5 logoa. On toki yhden toimittajan näkemys, mutta en uskaltaisi sitä täysin metsään menneenä pitää.

Molemmat pelaajat kuitenkin aika helvetin marinoituneita liigapelaajia.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Kuinka mulle ihan ensimmäisenä tuli lukiessani Jatkoajan uutisen, koskien Ruuttua että "jaahans! Kohta meillä on taas uusi laituri joukkueessa".

Eiköhän Ruuttukin Liigajoukkueiden kaatopaikalle roudata, eli meille. Kun halvalla saa. Muilla samoja ajatuksia?
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Väkelä tänään Vaasaan ja heti pelaavaan kokoonpanoon. Rohkea ja hyvä päätös valmennukselta. Korvaa ilmeisesti Valkosen. Rohkeasti vaan pelaavaan kokoonpanoon koko loppukaudeksi kasvamaan korkoa ensi kaudelle.
 

Niksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Hienolle illalle aikaa paska loppu. Junnut ja Edari voitti, kaikki näytti hyvältä.

Harmittaa vietävästä, vaikka Lutille nousikin tie ns. Pystyyn. Per-season oli kuitenkin lupauksia antava ja pelaajana ikuinen soturi. Harmittaa, mutta ei tässä kait mikään auta.

Kiitos Luti kaikesta, mitä olet seuramme eteen tehnyt! Ura lienee nyt sitten tässä, jos ei sitten sen paljon puhutun ulkomaan kiertolaiselämän aika ole nyt vuorossa.

Jo toinen oma kasvatti, joka purkaa kesken kauden sopparin. Tästä en tykkää. Ei meillä liikaa näitä ole.
 

t.m.a.l

Jäsen
Suosikkijoukkue
SPORT
Ohhoh! Ehkä jopa vähän yllättävää. Ei mun silmään kuitenkaan niin huono ole ollut... No ehkä hyvä veto tässä kohtaa. Säästyypähän rahaa ensi kaudelle jos ei olisi kuitenkaan saanut pelata paskaakaan.
 

Orion Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Näin tässä käy, yksi kerrallaan nimenomaan Vaasalaisia tippuu pois. Tästä mä en tykkää. Mielestäni Luti on vähintään samantasoinen jonku Pesosen kanssa. Miksi ei enää saanut mahdollisuutta kokoonpanossa? Jätti hieman kysymyksiä ilmaan. Toivottasti Ere ei ole muiden ohjattavissa, ainakaan liikaa...
 
Suosikkijoukkue
Entisen pääkaupunkiseudun oma joukkue
Miksi Luomala meni? En ymmärrä. Ai jaa hän on Vaasalainen.
Näin perus katsojalle ei tule ymmärrystä miksi ei saanut kunnon mahdollisuutta näyttää kykyään. Pakko olla jotain pukukoppi juttua mistä sukset meni ristiin. Harmittaa.
 

Sundomstå

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Sportissa riittää kovia laitureita Luomalan kanssa: Bertrand, Fleury, Kiviranta, Leskinen, Pesonen, Hattunen, Lammassaari, Körkkö ja Tallberg…Kilpailu pelipaikoista on todella kovaa…Pitäis mahtuu kuuden tai seitsemän parhaan joukkoon. Luomala oli kyllä pirteä alkukaudella, mutta tehoton. Tomek pitää selvästi nuorista ja vaasalaistaustalla ei ole väliä, kun on kyse kilpaurheilusta...
 

everon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, KHL Jokerit, sympatiat Kärpät
Luomala on tai oli parhaimmillaan todella tärkeä pelaaja joukkueella. Ihmettelen kyllä suuresti, että sai niin vähän näyttöpaikkoja. Väitän, että olisi ollut tärkeässä roolissa kauden edetessä, jos olisi pelannut vakiominuutteja. No tällä kertaa näin. Ei tämä enää valittamalla muutu.

Hostikka on omissa papereissani paljon parempi pelaaja, kuin mitä täälä yleisesti annetaan ymmärtää. Itse kinnittäisin myös ensi kaudeksi taistelemaan peliajasta. Tarvitaan kumminkin ne kaksi ellei kolme veskaria.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Malkamäen perään turha haihattelua. Heikkinen Twiittaa, että kausi voi olla ohikin. Kiva ja hyvä vahvistus oli. :)
 

Sundomstå

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Nyt kun on purettu yhteisymmärryksessä Kujanpään ja Luomalan sopimukset ja jos tuo tieto Malkamäestä pitää paikkansa, niin säästyneillä rahoilla voisi ainakin harkita yhtä pakkia. Kovin on alakerta kapea, jos yksi kaksi puolustajaa sattuu loukkaantumaan...
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Just kun ajattelin, että josko se Luomala pääsis askiin paikkaamaan loukkaantumisia niin ilmoitetaan sopimuspurusta. Sport tekee nyt itselleen loppukauden aika hankalaksi, kun miestä kaatuu sairastuvalle ja samalla sanotaan irti sopimuksia. Siis missään nimessähän Luomala ei pelannut alkukaudesta mitenkään niin huonosti ettäkö olisi perusteltua penkittää niin pitkään kuin tehtiin. Kyllä siellä on varmasti ikätoveri Valtosen kanssa jotain näkemyseroja ollut. Äärimmäisen perseestä, että oman kasvatin pelit seurassa päättyvät tällalailla!

Luomalan ja Uiton vähäinen peluuttaminen on tällä kaudella sellaisia asioita, joita on vaikea urheilullisin perustein ymmärtää. Jokaisella valmentajalla toki on omat ykkösmiehet jokaiseen rooliin, mutta pitkässä runkosarjassa ja loukkaantumisten keskellä kyllä kaikille riittää pelejä - ellei sitten valmennus ole päättänyt, ettei tietyllä pelaajalla ole asiaa kokoonpanoon. Luomala ja Uitto nyt eivät edes ole mitään vittupäitä.

Case Malkamäki: Ei voi kuin nauraa ja itkeä. Miehen paluu tammikuussa oli muistaakseni jokun Sport-vastaavan sanoin "pomminvarmaa".

Vielä kerran on todettava, että erinomainen peli eilen Jyppilässä. Erityisesti hyökkäyspäässä oltiin rohkeita kiekon kanssa. Myös Hostikan onnistuminen lämmittää.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
jos tuo tieto Malkamäestä pitää paikkansa, niin säästyneillä rahoilla voisi ainakin harkita yhtä pakkia. Kovin on alakerta kapea, jos yksi kaksi puolustajaa sattuu loukkaantumaan...
Kyllä se hyvin todennäköistä on, sillä Heikkisellä ei ole tapana jauhaa paskaa ja kun Ere ei osannut sanoa mitään paluuajankohtaa sekä perään heitto, että kausi saattaa olla paketissakin. Eli, ei ihan äkkiä ole terveiden listalla.
 
Suosikkijoukkue
Liiga: Kärpät&SaiPa NHL: Kings&Hurricanes
Huomisen kiekkokierroksen kärkikamppailua ajatellen pari kysymystä; Pelaako Teemu Tallberg Sportin yv-koostumuksissa? Entäpä Ville Leskinen - tulevaisuuden kiekkolupaus?

PS: EHT-konkari Mikko Pukan näkeminen lämmittää mieltä (etenkin alkulämpöjen yhteydessä tehdyt kierähdykset).
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös