Sportin pelaajisto kaudelle 2014–2015

  • 1 008 587
  • 3 407
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Samaa mieltä. Tosin Pukka-kritiikkiä en allekirjoita kuten en Leskisen soppariakaan. Pukka on hinta/laatu-suhteeltaan ihan hyvä pelaaja. Ja Leskinen puoli-ilmainen kaveri, jolla kuitenkin pitäisi olla potentiaalia, ja juuri tällaisella kaudella voi katsoa, saadaanko sitä potentiaalia kaivettua esiin. Brennanin ja Rachunekin hankintaa sen sijaan voikin ihmetellä. Olisiko kannattanut ottaa mieluummin jotain nuoria ja lupaavia kavereita 1+1-sopparilla ja käyttää säästetyt rahat Bertrandin jatkosoppariin?
Aamen! Täysin samaa mieltä ja jokaisesta sanasta.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Sen sijaan nuo Brennanin ja Rachunekin hankinnat kummastuttavat kovasti. Molemmat ovat niin Virmasen näköisiä toivotaan toivotaan -pelaajia, että vähän jopa pahaa tekee.

Itselläni tuli täysin sama fiilis Virmasen toiminnasta. Virmanen tosiaan tuli enemmän tai vähemmän tunnetuksi vastaavista Jokereissa ja nyt Sportin kassakin on hyvin rajallinen, tulijat ovat lähtökohtaisesti jopa Jokeriajan vastaavia paniikkihankintoja suurempia mysteerejä.

Jos rahaa on rajallisesti, on mielestäni panostettava laatuun erityisen huolellisesti. SaiPa on tässä viime vuodet onnistunut loistavasti ja jalkeille on saatu pienellä budjetilla laadukkaita rostereita. Yksi avaintekijä on siinä, että ulkomaalaiset ovat lähes poikkeuksetta onnistuneet vähintäänkin hyvin. Vaikka nuo eivät tulisikaan mahtisoppareilla, koostuu heistä silti kuluja, jotka syövät pelivaraa muista hankinnoista. Jos arpalipuketta ei ole kunnolla skoutattu ja jo lähtökohdat (ura tähän mennessä, sarjojen taso, pelaajan ominaisuuksien sopiminen Liigaan, jne.) ovat kyseenalaisia, niin ne vähätkin rahatkin voisi huoletta säästää varmempiin tai paremmin skoutattuihin tekijöihin. Siinä missä SaiPa on ammattitaitoisella sijoittamisella tahkonut tuottoa osakemarkkinoilta, on Virmasen kaavana ollut hedelmäpelien tahkoaminen. Ammattimainen sijoittakin voi epäonnistua yksittäisissä sijoituksissa, mutta hedelmäpelissä yksittäisistä isommista voitoista huolimatta pitkänajan tuotto-odotus on negatiivinen.

Muutenkin ihmetyttää se, että 33-vuotiaita pienikokoisia tshekkejä tuodaan nykyiseen Sportiin, varsinkin kun kyseessä ei ole edes Tshekin liigaan mikään erikoinen pelaaja. EHT-kokemusta toki jonkin verran löytyy, mutta Rachunek ei ollut Slavia Prahassakaan mitenkään isossa roolissa pistelinkona ja jo fyysinen koko saattaa asettaa rajoitteensa alempien ketjujen toimintaan. Messiasta ja kurssin kääntäjää tuollaisesta hankinnasta ei tule ja kyseinen pelaaja tuskin ainakaan suoranaisesti palvelee tulevien kausien joukkueita. Nuoremman (suomalaisen) kanssa sentään voitaisiin lähteä siitä, että kyseistä pelaajasta voisi kasvaa rivimies tai jopa tähti Sportin fanien iloksi tuleville kausille. Joku Tomi Tuomisto Kiekko-Vantaasta nyt esimerkiksi tuskin ainakaan merkittävästi vähempää arvoa tämän kauden Sportille toisi, mutta aineksia on nousta tulevina kausina vakiomieheksi.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Boldaus käsialaani. Mistäs näitä tällaisia kavereita tähän hätään otetaan? Toki tuollaiset olisi mielummin kelvanneet minullekin, jos vain jostain saisi. Ei kai tuolla nyt ole kadut täynnä näitä sopimuksettomia "leskisiä", vai onko?

Kyllä niitä agentit tarjoavat koko ajan, varsinkin jos tietävät joukkueen olevan tosisaan etsimässä.

Ja toisaalta monilla jenkkien alasarjan pelaajilla on sopparissa pykälä, että voivat lähteä Eurooppaan, jos saavat sopivan tarjouksen. Esimerkiksi Blake Kesseliä on tarjottu Eurooppaan, ja hän olisi kuitenkin edullinen pelaaja, jolla pitäisi olla vielä lunastamatonta potentiaalia.
http://www.eliteprospects.com/player.php?player=12176

Hyökkäykseen voisi kysellä vaikka Steven Whitneytä, joka oli yliopistotasolla todella kiinnostava väkkärä, eikä ole AHL:ssäkään jäänyt ihan aseettomaksi. Mutta 23-vuotiaana 170-senttisenä pelaajana muut prospectit alkavat ajaa hänn ohitseen. Nyt pelaa sopparin viimeistä kautta, joten jos europykälä sopparissa on, ei olisi mahdotonta, vaikka hän lähtisi Eurooppaan.
http://www.eliteprospects.com/player.php?player=37882
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Tässä nyt kuitenkin yritetään vielä voittaakin pelejä, vaikka playoffeihin ei olekaan asiaa. On paljon parempi vahvistaa joukkuetta ja yrittää saada edes se 10 voittoa kuin pelata junnuilla ja saada ehkä 5 voittoa. Se mitä säästettäisiin olemalla hankkimatta vahvistuksia, menetettäisiin kuitenkin laskevana yleisömääränä. Mitäpä Sport oikeasti menettää tässäkään kokeilussa? Muutaman tonnin? Yleisöä kuitenkin kiinnostaa uusi pelaaja sen verran, että siitä tulee jo muutama kymmen-sata lisää porukkaa.
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Niin tässä on tosiaan puolensa.. Että onko turhaa hankkia lisää pelaajia ja kuluttaa rahaa, vai antaa nykyisille nuorille kavereille etunenässä vastuuta. Noh, ei siitä sen enempää.

Olisi kyllä luullut, että Edu Heikkinen saisi koittaa edes muutaman Liigan sarjapelin verran. Toki jos vauhti/liike on harjoituskaudella koettu niin heikoksi, että jakoja ei yksinkertaisesti ole, niin... Sitten sopii kysyä ja ihmetellä, että mitä kaveri on touhunnut kesällä, eikö heikkouksia olisi pitänyt pyrkiä vahvistamaan (ehkä näin on tehtykin, paha sanoa).
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Ja toisaalta monilla jenkkien alasarjan pelaajilla on sopparissa pykälä, että voivat lähteä Eurooppaan, jos saavat sopivan tarjouksen.

Ja esimerkiksi Euroopan (ala)sarjoissa olevilla on mahdollista olla soppariin kirjattu eri pykäliä. Muun muassa Mestiksessä on ainakin ollut pelaajia, joilla on pykälää Liigan varalta. Ja vaikka ei olisikaan, niin varsinkin köyhempien seurojen osalta siirto tuskin jää rahasta kiinni. Tuskin on sattumaa, että esimerkiksi Kiekko-Vantaasta Iossafov kelpasi tänä vuonna Bluesiin vaikka Vantaalla oli käyttöä. Tai Forsberg lopulta jäi Nordikselle HCK-sopparista huolimatta. Tai näitä esimerkkejä voi kaivaa vaikka kuinka. Joku Sport Mestiksen ajoilta tai Kookoo nykyisellään tuskin luopuu yhdestäkään Liigaan halutusta pelaajasta (puoli-)ilmaiseksi, mutta tuolla on silti kasa sellaisia pelaajia, joilla ei ole Liigasopparia pohjalla (vrt. Jyväskylän akatemiassa vetävät JYP-sopparipelaajat) ja jengin resurssit eivät riitä haraamaan vastaan. Samoin Allsvenskanista on taidettu siirtyä Liigaan kesken kauden, tosin hätäpäissä en nyt esimerkkiä tähän keksi. Anyways pointti on siinä, että markkinoilta voi olla saatavissa muitakin kuin sopimuksettomassa tilassa olevia kavereita tai muualla flopanneita.

Oleellista olisi pitää suhteet kunnossa tiettyihin suuntiin ja pyrkiä käyttämään niitä kontakteja, joita on käytössä. Huono agentti kusee kerran silmään yhden pelaajan kohdalla ja hyvä agentti saa toisenkin myytyä kun ensimmäinen onnistuu. Muun muassa Selänteen kirjassa oli juttua siitä, kuinka Baizley oli tavallaan "kusessa" myytyään Selänteen Coloradoon terveystilasta huolimatta. Vaikka samaan pakettiin tuli Kariya, hinta oli kaksikon tasoon nähden halpa ja loukkaantumisestakin voidaan vääntää yksityiskohtien osalta kättä. Ja nyt kyse oli kuitenkin sellaisesta agentista, joka on monelle suomalaiselle rivikatsojallekin ainakin nimenä tuttu. Pätevä agentti tarjoaa pelaajaa parhaaseen pelaajan etuja ajatellen sopivaan sarjaan/jengiin. Noihin agentteihin on hyvä pitää yhtä ja heidän osalta luotto voi olla vähän toista kuin tuntemattomien kanssa. Sekundaa myyneiden osalta sitten voidaan sulkea heti ovet, varsinkin jos puolueeton näkemys pelaajasta puuttuu etukäteen. Kunnollisella (U)TJ:lla on sellaiset kontaktiverkostot, että kiinnostavista pelaajista saadaan juuri ne tarvittavat tiedot ilman ääretöntä vaivaa. Nimi voi olla Yzerman ja puhelimen toisessa päässä AHL-koutsi vapisevalla äänellä toteaa faktat ja kiittää vielä soitosta. Tai kyseessä voi olla Esko Esimerkki, joka on pystynyt rakentamaan toimivan suhdeverkoston raa'an työn kautta ainakin jonnekin suuntaan. Oleellista on se, että on olemassa kanavat saada puolueetonta tietoa tarjotuista/halutuista pelaajista tai vähintään ja ihan minimissään pelaajaa tarjoavan agentin historia on muutakin kuin "pikavoittoja floppien myynnistä koviin sarjoihin".

Virmasen kohdalla en ole varsinaisen varma näistä ominaisuuksista. En ole tarkkaan katsellut hänen (kesken kauden) sainaamien pelaajien agentteja ikinä, mutta perstuntumalla väittäisin, että joko Masalla on huonot suhteet tai hän sinisilmäisesti uskoo kaiken. Osumaprosentti noissa hankinnoissa on niin hirveä, että jossain on vikaa. Ja tämä riippumatta siitä, onko Virmanen itse aktiivinen hakija vai tarttuuko hän muiden koukkuihin. Tuo tuntuu niin hedelmäpeliltä, jossa rahat palavat pitkässä juoksussa varmasti ja yksittäiset voitot ovat loppujen lopuksi pieniä.

Ja nuo Whitneyn tyyliset kaverit ovat tavallaan optimaalisia hakuja, varsinkin jos taustatiedot ovat vähääkään kohdallaan. Pieni koko ei automaattisesti Liigassa tarkoita suuria ongelmia, toisin kuin pienemmässä kaukalossa. AHL:aan nähden voidaan täällä tarjota varsinkin kurssi huomioiden jopa hyviäkin liksoja ja NHL-unelman kautta ja omien vahvuuksien käyttö voi olla helpompaa Liigassa kuin hieman eri asioita painottavissa pohjoisamerikkalaisissa sarjoissa. Tästä on esimerkkejä puoleen ja toiseen. Azevedo aikanaan lähes tyystin yksin (ok, Vehanen tanssi taustalla) tiputti runkkarin voittaneen Jokerit pleijareissa ja tienaa huikeita summia Euroopassa. Moses tuli käytännössä yliopistosta ja on nyt Jokerien vaarallisimpia hyökkääjiä KHL:ssa. Locke oli suvereeni AHL:ssa ja Liigassa miehestä oli vähemmän iloa kuin tanssityttöjen rumimmasta yksilöstä. Noiden NCAA/ECHL/AHL-arpojen kanssa on omalla osaamisella mahdollista saada pienelläkin rahalla voittava arpa, mutta toisaalta pelkkien tilastojen valossa noudetut kaverit voivat osoittautua kovapalkkaisiksi ja täysin Liigaan sopimattomiksi.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Henkilökohtaisesti minulle on ihan sama mitä "Iltapulut" sun muut kirjoittelevat. Sport on kuitenkin tuonut uusia mielenkiintoisia pelaajia Liigaan Brennanin ja Rachunekin muodossa. Ainakin minua kiinnostaa nämä herrat, joten oletan muutamaa vaasalaistakin kiinnostavan ja heidän raahautuvan hallillekin katsomaan. Sport tekee joukkueelleen kuitenkin jotain ja se on pääasia. Omaan runkoon satsaaminen on tärkeää, joo, mutta kyllä näitä ulkomaan väriläiskiäkin tarvitaan. Jos Rachunek panee parit nepit ja antaa YV:llä namupassin takatolpalle, niin on palkkansa ansainnut. Jos ei, niin silti voidaan sanoa että riski kannatti ottaa. Pääasia että Red Army ja muu ison tien varteen vaivautunut porukka saa uutta nähtävää.

Olen myös tyytyväinen, että Leskinen löysi nopeasti uuden pelipaikan. Hyvä pitkän tähtäimen hankinta. Kärpissä tie oli tukossa, mutta parin vuoden sisälle kukka saa puhjeta. A-junnuissa kävin kaveria pari kertaa vilkuilemassa ja on hyvä pelimies. Nuorempi versio Donskoista, uskaltaisin sanoa. Ehkä ei veivit lähde samoin, mutta luisin liikkuu senkin edestä.

Heikkistä ja Kristofia olisin kieltämättä halunnut vilkuilla Liigassa. Veikkaan että ainakin jälkimmäistä tullaan kyllä näkemäänkin. Ehkä ei Sportissa, mutta kuitenkin.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Toki jos vauhti/liike on harjoituskaudella koettu niin heikoksi, että jakoja ei yksinkertaisesti ole, niin... Sitten sopii kysyä ja ihmetellä, että mitä kaveri on touhunnut kesällä, eikö heikkouksia olisi pitänyt pyrkiä vahvistamaan (ehkä näin on tehtykin, paha sanoa).
Eihän hitaasta tietysti nopeaa saa tekemälläkään, mutta eihän Edu nyt niiiin hidas ole. Toinen juttu on se, että onhan Liigassa muitakin hitaita, jotka korvaa tätä sijoittumisella ja muilla avuilla. Eetu olisi ollut ehdottomasti Sportin peliälyltään parhaimmistoa, laukaus todella hyvä ja sijoittumisessakaan ei pahempia virheitä, kuten muutamalla meidän kokoonpanossa pelaavalla.

Kyllä mä annan isot risut Valtoselle siitä, että ei antanut edes mahdollisuutta.

E: jos ei oltaisi taas hätäilty, niin nyt olisi kunnon sentterikin vapautunut juuri ruotsista.
http://www.eliteprospects.com/player.php?player=9432

Eli tällänen tapaus tarkemmin: http://youtu.be/XmT-BT-y3Nc

Lisäksi Pelsut passittanut Mäenalasen takasin kärppiin, jossa tuskin saa vastuuta. Siinä olisi ollut hyvä laina.
 
Viimeksi muokattu:

Ralph

Jäsen
E: jos ei oltaisi taas hätäilty, niin nyt olisi kunnon sentterikin vapautunut juuri ruotsista.
"Forwarden Chad Kolarik lämnar Linköping Hockey Club med omedelbar verkan för spel i KHL."

Sen verran mitä ruotsin kieltä osaan, niin ei ole Sportiin Kolarik siirtymässä.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille

Doug93

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
Onkohan Samuli Kivimäki jättämässä Sportin ?
Huhutaan hänen sanoneen haluavansa joukkueeseen mikä voittaakin joskus..

Noh.. tälläinen pieni näpäytys ylimielisyyttä vastaan... :)
 

SPORTTIKOTKA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Vai että Rachunek. Aidosti olen sitä mieltä että Sport rehellisesti vielä yrittää kaikin tavoin kammeta itseänsä pinnalle ja sitä minä arvostan. jos ei niin hanskat olisi jo lyöty tiskiin ja pelailtu näillä jampoilla mitä on. Lätkä on siitä metka laji että yksi oikea voitto oikeaan kohtaan esim. Espoossa voi laukaista niin kovan solmun että lento alkaa kantaa. Jotenkin näin haluan uskoa vaikka on vituttanut niin kovaa ettei oo tehnyt mieli paljoa kirjoitella. Ehkä hyvä niin.
 

Woofer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Barca
Onkohan Samuli Kivimäki jättämässä Sportin ?
Huhutaan hänen sanoneen haluavansa joukkueeseen mikä voittaakin joskus..

Noh.. tälläinen pieni näpäytys ylimielisyyttä vastaan... :)


Hahaha, erinomainen kuittaus! Niin ne omat sanomiset kääntyy itseään vastaan. Pahoittelut OT:sta. Tsemppiä Sportille jatkoon!
 

SPORTTIKOTKA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
En kovin paljon leukoja louskuttaisi Ipan miehenä. Eipä kovin kaksisesti ole sielläkään mennyt. Katsotaan nyt vielä muutamat kierrokset josko voimasuhteet vähän tasottuisivat.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Noh, Kolarikiin Sportilla ei kyllä olisi ollut mitään mahdollisuuksia, koska hän on purkanut sopimuksensa pelatakseen KHL:ssä. Tuskin hän olisi sopparin purkuun lähtenyt päästäkseen Liigaan.
Juu, ei ole kyllä. Mutta Pelsusista vapautuneeseen Kärppä-lainaan, eli Mäenalaseen olisi ollut ja varsinkin, jos laina. Sopisi kyllä Sportin rakennusprojektiin, kuin silmä päähän.

E: ai, mutta perkele että tuli mieleen mahtava ketjukin. Leskinen - Kristof - Mäenalanen. Siinä olisi helposti toimivakin ketju. Mäenalanen isona ronttina tekisi tilaa ja hakkaisi ripareita sisään, Kristof taikoisi lättysytöjä, joita Leskinen viljelisi sitten maalille.

E2: tietysti tähän sopisi hyvin myös Riska Mäenalasen tilallekin jos ja kun ei meille tule.
 
Viimeksi muokattu:

Scaleo666

Jäsen
Suosikkijoukkue
Eiskrazer Chargers
Eihän hitaasta tietysti nopeaa saa tekemälläkään, mutta eihän Edu nyt niiiin hidas ole. Toinen juttu on se, että onhan Liigassa muitakin hitaita, jotka korvaa tätä sijoittumisella ja muilla avuilla. Eetu olisi ollut ehdottomasti Sportin peliälyltään parhaimmistoa, laukaus todella hyvä ja sijoittumisessakaan ei pahempia virheitä, kuten muutamalla meidän kokoonpanossa pelaavalla..

Kyllä oli nimenomaan niin helvetin hidas että jopa Miika Jämsä olisi luultu pikaluisteliaksi. Ja kyllähän Eetu annettiin mahdollissuutta näyttää osaamistaan, pelasi pitsi ja harakka pelit ja veti niissä aivan järkyttävän huonosti. Aina väärässä paikassa, kiekko poltti lavassa ja laukaus oli tosi heppoinen. Eetu itsehän on huomannut että ei mahdu pelaavaan kokoopanoon ja pyytänyt tsänssiä pelata loppukauden ulkomailla. Seura myöntänyt tämän mikä on vaan ihan hyvä juttu
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Nyt täytyy muistaa, että Sport hankki Tessierin ykkössentteriksi. Hän floppasi ja nyt haetaan korvaajaa. Vastaus ei yksinkertaisesti voi olla "pelaaja Mestiksestä, jolla on liigapykälä". Meillä on jo nyt rosterissa Mestiksen viime kauden parhaat yksilöt ja onko heistä kenestäkään kannattelemaan Liigajoukkuetta? No ei ole.

Jos kolmos- tai nelosketjun pelaajalle haetaan paikkaajaa, on tuollainen pelaaja ok.

Nyt on paikattua Lindbohmia Brennanilla, loukkaantunutta Malkamäkeä Pukalla ja Tessieriä Rachunekilla. Kivimäkeä ei kai ole paikattu, koska Leskinen menee tulevaisuus-koriin.
 

muuttohaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Wasa Royals
Jotenkin huvittavia nämä "Sportin olisi kannattanut hankkia nuori, eteenpäin menevä pelaaja" -heitot. Eihän Sportin rosterissa juuri muuta olekaan! Olen keväästä lähtien toistanut, että nuoret prospektit tarvitsevat ympärilleen kokeneita pelimiehiä näyttämään esimerkkiä vaikeina aikoina. Rachunek sopii aiankin päältä päin katsottuna tähän kuvaukseen. 6 peliä saa aikaa näyttää mikä on oikeasti miehiään. Onhan tässä ajateltu tulevaisuuttakin, kun sopimus on muodoltaan 1+1 vuotinen. Riskiäkään ei juuri ole, koska try out.

Mielestäni Sportilla ei ole varaa samanlaiseen tyhjennysmyyntiin mitä tietyt joukkueet ovat viime kausilla harrastanut. Yleisöä täytyy saada halliin nyt ja myös ensi kaudelle on kyettävä myydä kausikortteja. Mielellään näkisin tietenkin jonkun jo tähtistatuksen omaavan pelaajan saapuvan Vaasaan, mutta se nyt on käynyt selvästi ilmi, ettei tällaisiin ole varaa. Ehkä ens kaudella sitten.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Juu, ei ole kyllä. Mutta Pelsusista vapautuneeseen Kärppä-lainaan, eli Mäenalaseen olisi ollut ja varsinkin, jos laina. Sopisi kyllä Sportin rakennusprojektiin, kuin silmä päähän.
Jos tehdään samalla sopimus ensi kaudestakin niin kyllä, muuten ei. Jos ei kerran Pelsuihinkaan kelvannut, niin tuskin olisi vahvistus meillekään.
 

MENTALSPORT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Ehdottomasti jos otetaan niin pitempiaikanen sopimus. Mutta itse ehkä vähän rauhoittaisin tilannetta ja alkaisin kosiskeleen korkeintaan ensikauden joukkueeseen Mäenalasta. Korvaisi hyvin esimerkiksi hattusen.
 

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights & Jokerit
Mielestäni Mäenalanen olisi hyvä haku Sportilta, vaikka nyt Pelicansissa ei kulkenutkaan niin hyvin. Olisi hyvä hankinta tulevaisuutta ajatellen, mutta myös jo täksi kaudeksi, sillä Mäenalanen muodosti junioreissa Leskisen kanssa hyvän tutkaparin.

Ketjut voisi sitten olla vaikka näin:

Bertnard-Kokkala-Fleury
Mäenalanen-Rachunek-Leskinen
Luomala-Immonen-Riska
Henritius-Rekonen-Körkkö
 

Mustakotka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Jos Mäenalanen olisi saatavilla täysin omaksi pelaajaksi, niin tähän kannattaisi ehdottomasti tarttua. En kuitenkaan usko, että Kärpät vielä hänestä on valmis luopumaan, vaan peliaikaa etsitään laina-ajalla Mestiksestä.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös