Sportin pelaajisto kaudelle 2014–2015

  • 1 009 753
  • 3 407

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Onko Sportilla ollut paikkoja? En tiedä kumpi joukkueen kannalta olisi parempi: paikkoja mutta huonolla viimeistelyllä ei maaleja vai ei paikkoja ja siksi ei maaleja. Ei Sportin tilanne mikään toivoton kuitenkaan ole, mutta isopalkkasten hyökkääjien olisi syytä herätä ja kuntoutua.

Tepsi pelissä oli paikkoja useampaankin maaliin ja pari tolppaakin. Varmasti kotona pystytään pelaamaan paljon paremmin isojakin vastaan, kun taas vierasottelut tulevat olemaan tervanjuontia. Mielestäni tällä hetkellä pitäisi ensisijaisesti saada se avauspelaaminen kuntoon ja sen jälkeen katsoa saako ne hyökkääjät mitään aikaan. Tällä hetkellä tilanne on aika epäreilu hyökkääjiä kohtaan, kun eivät juuri edes pääse hyökkäämään.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Nyt kun Sportin tehoissa ei ole jälkipolville mitään kerrottavaa, niin laittaisin kahteen seuraavaan peliin hyökkäysvitjat vaikka seuraavasti:

Bertrand-Kokkala-Hattunen

Riska-Immonen-Fleury

Tallberg-Rekonen-Körkkö

Luomala-Tessier-Westermack
 

JPL

Jäsen
Kuten kirjoitin, Tessieriä tarkoitin ja tinttailulla tarkoitan sitä mailan säpäleiksi hakkaamista, kun turhautui omaa mokaansa.

Aa - ok. Tosiaan tunnetta osoitti siinä tilanteessa (jos olisi jokaisen mokansa jälkeen tuon tehnyt, niin ei olisi ollut enää kellään keppiä millä pelata). Ei taso riitä näillä teidän vahvistuksilla ainakaan eilisen pelin perusteella. Fleury on jonkin verran parempi kuin Tessier, mutta mielestäni kummankaan taso ei tule liigaan riittämään oikein minkäänlaiseen rooliin. Mutta ei kannata heittää kirvestä kaivoon. Tämä kausi lienee aikalailla opettelemista liigan käytäntöihin ja kaikki sijat viimeisestä ylöspäin on erittäin positiivista. Antakaa aikaa ja poimikaa rusinat pullasta ja seuraavalle kaudelle eteenpäin. Kolmessa vuodessa pleijareihin voisi olla semmoinen järkevä tavoite. Aina voi onnistua nopeamminkin, jos pallo lähtee vyörymään oikeaan suuntaan.
 

Entrosantier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Ei taso riitä näillä teidän vahvistuksilla ainakaan eilisen pelin perusteella.
Onneksi tarkensit kuitenkin, että ainakaan eilisen perusteella. Kovin kapealla otannalla muuten lähtisit kommentoimaan kenenkään tason riittävyyttä. Ottaen huomioon kuitenkin mahdolliset vaikuttavat seikat, jotka voivat päteä kenen tahansa pelaajan kohdalla:

1. vierasottelu ja matkustaminen
2. vastassa sarjan kovin poppoo
3. uusi joukkue
4. (huono päivä)

jne.

Toki olen itsekin sitä mieltä, että nämä meidän "tähdet" ovat olleet tähän mennessä aika yössä. Vielä on kuitenkin aivan liian aikaista tuomita ketään.
 

everon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, KHL Jokerit, sympatiat Kärpät
Olenko ainoa joka ei ihan ymmärrä tätä case Kristofia?

Uusi päävalmentajamme keväällä ensimmäisessä lehdistötilaisuudessa sanoi heti, että Kristof pelaa tulevalla liigakaudella lähtökohtaisesti mestistä. Miksi joukkueen kiistatta taitavimmalle yksilölle ja liigatason pelisilmän omaavalle nuorelle lupaukselle ei annattu Sportissa edes kunnon näyttöpaikkaa? Ei tällaisia pelimiehiä ja näin kovia lupauksia kasva ihan joka puussa eikä pensaassa. Itse olisin ehdottomasti antanut 10 liigapeliä vähintään aikaa sopeutua, ei meillä tossa rosterissa taitoa liiaksi ole.

Kaiken kruunuksi kaverin kanssa on tehty vain yhden kauden jatkopahvi. Jotenkin ymmärtäisin tilanteen, jos pelaajan ja seuran välillä olisi esim. kolmen kauden soppari eli tämä Peliitoissa pelaaminen palvelisi Sportin tulevaisuutta. Nythän tilanne on se, että Kristofia ei enää Sportissa tulla näkemään (tai nähdään, jos kutsutaan takaisin), jos pelaa mestistä kovilla tehoilla.

Mitä muuten tulee nykyiseen tilanteeseen, ei tässä vielä kannata hirvesti alkaa panikoimaan, koska se ei auta mitään. Valmennus on lähtenyt liikkeelle ihan oikeasta päästä, kun ensin on laitettu puolustus kuntoon. Sen päälle on sitten hyvä rakentaa hyökkäystä.
 

Zaari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jos Kristofin tapauksessa ei seuralla ole optiota tulevista kausista kuulostaa tuo ihan järjettömältä. Keskivertotehoilla mies on seuraalla kaudella Sportin käytettävissä, kun taas onnistuessaan joutuu Sport ainakin kilpalaulantaan jos meinaa kaverin saada itselleen.
On se toki mahdollista, että Sport kutsuu ylös jos kaveri onnistuu ja alkaa sorvaamaan jatkoa hyvinkin nopeasti.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Maalivahtipeli sekä puolustaminen viisikkona näyttää olevan kunnossa, ja kuten joku viisaasti jo huomauttikin, niin ainakin Valtosen johdolla pelisysteemiä on lähdetty kasaamaan oikeasta päästä. Kahden maalittoman harjoituspelin perusteella ei tosiaan kannata vetää liian radikaaleja johtopäätöksiä samoin kuin ei pitsiturnauksen finaalipaikastakaan, minkä Sport on saavuttanut myös mestisaikana. Maalinteko tuskin on meidän vahvuus alkavalla liigakaudella, ja tällaisia nollaputkia tulee varmaan sarjassakin. Hyvä saada niistäkin esimakua heti alkuun. Nyt onkin jännä nähdä miten pelaajat ja valmennus käsittelee olkapäille tarttuneen gorillan.

Worst case skenaario on tietysti se, että tuossa rosterissa on liian monta sellaista ukkoa, joille liiga osoittautuu liian kovaksi. Tällöin joudutaan vielä ostoksille hakemaan kentällisen verran miehiä. Liipaisimella ovat jo alakerrasta Uitto ja Heikkinen sekä mahdollisesti myös Gröndahl. Hyökkäyksestä voi tippua vielä mm. Körkkö ja Tallberg. Kujanpään en valitettavasti usko voivan Sportia liigassa auttaa, ja saanee tuskin sopimusta. A-juniori-ikäisistä saadaan tuuraajia yksittäisiin peleihin, mutta heidän varaan ei voi hirveän montaa pelipaikkaa vielä laskea. Rekonen, Valkonen ja Lindbohm ovat sen sijaan vakiokamaa Ns. hot prospects. Kokkalalta, Hattuselta ja Kivimäeltä voi odottaa 20-30 pisteen kautta, mutta varma siitäkään ei voi olla. Mikäli vielä Tessier ja Fleury eivät todellakaan pysty ulosmittaamaan tehoja niin sitten ollaan jo suossa.

Olisihan siellä markkinoilla vielä vaikka millaisia kaloja, mutta Sportin maksukyky on eri asia. Olisihan se mukava vaikka aloittaa joukkueen vahvistaminen Esa Pirneksellä ja Mikko Lehtosella, mutta ei kai sarjatulokas sellaisia saa. Vähän niinkuin nörtin missiunelmat.
 
Viimeksi muokattu:

Entrosantier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Sain viime yönä viestin korkealta ja se viesti meni näin:

Ykkösketjun tehottomuus on johtunut siitä, että sekä Tessier että Fleury ovat liian heppoisia ja häviävät paljon kiekkoja väännöissä hyökkäys alueella. Riska yksin ei riitä voittamaan kamppailuja ja käsien laitakin on vähän niin ja näin. Siispä:

Luomala/Riska-Tessier-Kivimäki

Syöttelijä-pelintekijä, laukoja ja vääntövoimaa. Luomala/Riska vääntää kulmissa, Tessier rakentaa, Kivimäki laukoo ja auttaa painissa.

Hattunen-Kokkala-Fleury

Mestiksen kauhukaksikkoa ei kannata erottaa. Kemiat ovat valmiina ja toimivat. Ranskis tuo tähän lisää ratkaisuvoimaa.

Tallberg/Riska/Luomala-Immonen-Bertrand

Isot laiturit säestävät kera Immosen taustalla. Luomala/Tallberg päivystää maalinedustalla irtokiekkoja ja hakkaa sisään.

Riska/Luomala-Rekonen-Körkkö/muut

Nelonen repii ja jarruttelee ja pelaa muille lepoaikaa. Rekonen kaapii aloitukset huikealla prosentilla ja ikiliikkuja Körkkö karvaa kuin vesikauhuinen koira.

Pakkiparit olivat Herran mielestä kunnossa. Ei tarvetta puuttua.
 

red&white

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Philadelphia Flyers, CFC
Vai ollaan sitä käytä PW:n juttusilla.

Näyttää hyvältä tuo Entron hahmotelma. Itse lähtisin karsimaan noita vaihtoehtoja siten, että Ekin paikka on ykkösessä, Tallbergiakin voi kokeilla. Lutin paikka on nelosessa. Jalka ei riitä pelamaan ykkösen minuutteja.

Veskarit ovat ylittäneet kaikki odotukset, toivottavasti homma jatkuu samaan malliin kun aletaan pelaamaan pisteistä. Puolustukseen se "markokauppinen" niin se on valmis.

Hyökkäyksestä en ole vielä huolissani, KooKoo peli kertoo paljon. Kärpilläkin on niin kova joukkue, että sai olla tyytyväinen kun päästin edes välillä omista pois.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Vähän kyllä huolestuttaa ja ennen kaikkea harmittaa nuo muutamassakin kohdassa viholaisleirin kannattajien huomiot / kommentit, että Edu Heikkinen olisi ollut heikoimpia lenkkejä puolustuksessamme. Toki jokainen saattoi arvatakin, että liike voi koitua kohtaloksi, mutta laukaus on edelleen se paras ase. Mikäli hän toimii kuitenkin lähinnä pujottelukeppinä kaukalossa, pakko hankkia yksi pakki vielä. Mikäli hankitaan, toivon oikeasti heti todella kovaa kiekollista liideriä, tai sitten ei mielestäni ketään. Täytteelle tai arvoille ei ole enää sijaa meidän rosterissa. Edulle kaikkea hyvää kuitenkin ja toivottavasti nämä kommentit ovat olleet ainoastaan puolihuolimattomia.

Gröndahl on ilmeisesti vetänyt ihan ok, mikäli olen vähäisistä häneen kohdistuneista kommenteista oikein tulkinnut??
 

Entrosantier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Gröndahl on ilmeisesti vetänyt ihan ok, mikäli olen vähäisistä häneen kohdistuneista kommenteista oikein tulkinnut??
Aivan oikein. Arskalla on ainakin tähän asti näyttänyt jalka riittävän liigavauhtiin ja sitähän se Tomekkikin kommentoi pressissä, kun jatkosopimus julkaistiin. On kyllä kokoonsa nähden tosi hyvällä liikkeellä varustettu ja on pärjännyt hyvin väännöissä. Tyytyväinen tähän astisen perusteella saa olla ja positiivisesti on Arska yllättänyt. Toivottavasti en nyt jinxannut.

Edun otteista taas paistaa epävarmuus kiekon kanssa ja älyttömän hidas liikkeelle lähtö, aina tilanteissa myöhässä ja joutuu rikkomaan. Lisäksi riplaa kiekon kanssa viivassa ja ainakin Pitsissä kusi pari hyvää pyöritystä ja ylivoimaa tällä tavalla, joista kaiken lisäksi pääsi vielä vastustaja karkuun ja läpiajoon.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Vähän kyllä huolestuttaa ja ennen kaikkea harmittaa nuo muutamassakin kohdassa viholaisleirin kannattajien huomiot / kommentit, että Edu Heikkinen olisi ollut heikoimpia lenkkejä puolustuksessamme.

Ennen kesää siellä oltiin kuitenkin tietoisia, että liikettä pitää parantaa, joten todennäköisesti kesä on treenattu kovaa, koska näkemissäni peleissä Edu on ollut viime kausiakin kankeampi. Lisäksi kiekkokaan ei pysy lavassa ja usein ei pysty pitämään viivaa kiinni, joka johtunee myös kovasta treenijaksosta. Jonkun pitsiturnauspelin erätauolla hän sanoi, että on vielä kaukana omasta tasostaan.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Toivotaan nyt, että Edu saa jalan keveämmäksi. Jotenkin sellasella statuksella ollut koko Sport-historian meillä, että farmiinnakkaaminen tuntuisi väärältä. Mutta, minkäs teet, jos ei liike riitä. Harmi kyllä, sillä pidän pelaajana ja henkilönä erittäin paljon.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Hyökkäyksestä voi tippua vielä mm. Körkkö ja Tallberg.

Onko tosiaan niin, että Körkkö olisi ensimmäisten joukossa tippumassa pois joukkueesta, jos Sport saisi vielä vahvistettua hyökkäystään?

Jos näin käy, niin täytyy myöntää, että olen yllättynyt. Laskin Körkön ehdottomasti vähintään kolmeen ylimpään ketjuun Sportissa. Tehotonta on ollut, mutta niin on ollut koko joukkueella.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
En ole vielä yhtään ottelua nähnyt, mutta jo pelkästään Tomekin kommentit parin viikon takaa puoltavat sitä, että ainakaan Körkkö ei ihan heti porukasta pois putoa. Kun Tomekilta kysyttiin, keneltä odotetaan kovinta kehitystä, vai olisko ollut tulosta, niin hän mainitsi juuri Körkön.

Tallberg mainituista kahdesta voi pudota, mutta en usko, että ekana hänkään.
 

Doug93

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
Hieman outo tuo kapteenisto.. no, onhan siellä Riska, mutta muuten taas aikalailla tuontitavaraa.
Itse olisin valinnut jonkun " vaasalaisen ".
 

red&white

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Philadelphia Flyers, CFC
Todella yllättävä kapteenisto, varsinkin Gene ja Malkamäki. Riska ja Immonen ei yllätä ja olisin itse lyönyt Ceen jomman kumman rintaan kun Edun paikka joukkueessa on kaikkea muuta kuin varmaa. Kivimäelle myös olisin lyönyt kirjaimen rintaan.
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Kyllähän tässä on nyt pakko jo vähä huolestua. 2 täyttä peliä ja 5 vajaata peliä pitsistä niin saldona 3 tehtyä maalia. Ei se Kivimäkikään ole liigaan mikään supersnaipperi. Mutta eipä niitä maalintekijöitä taida meidän resusseilla olla napattavissa jos Virmanen ei sitte lähetä jotain ahl arpoja try-outille.

Olen itse seurannut mielenkiinnolla Sportin joukkueen rakentamista ja lueskellut täältä keskusteluja harjoitusotteluiden otteista. Sen käsityksen olen saanut - saa korjata, jos olen väärässä -, että teillä on vähän sama ongelma kuin meillä. Hyökkäyspää on tehoton, mutta puolustus pelaa ihan kohtuudella ja malivahtipeli toimii. Ilmeisesti syömähampaaksenne pedattu Tessier on vielä jokseenkin alisuorittanut? Kuten muutama kirjoittaja totesi, vielä ei kannata vaipua epätoivoon. Monella ulkomaisella pelimiehellä alku menee uuteen kulttuuriin ja pelityyliin totutellessa. Ketjukavereiden kanssa ei välttämättä löydy heti kemiaa, tai sitten kunto ei vielä ole vaadittavalla tasolla. Muistissa on hyvin HPK:n Jan Pardavy, joka pelasi sarjan alkuun niin kehnosti, että Jukka Jalonenkin totesi ääneen lehdistötilaisuudessa Pardavyn olevan perseestä. Sitten peli alkoi sujua, ja mies täytti hyvinkin ulkomaalaisvahvistuksen tuntomerkit (pudotuspelejä lukuun ottamatta). Toki aina on mahdollista, että peli ei ala sujua missään vaiheessa, ja hankinta floppaa täysin, mutta se osaltaan on tämän lajin suola.

Jos Tessier ei onnistu, Sport on varmasti vaikeuksissa. Mutta käsittääkseni tämä ensimmäinen liigakautenne menee muutenkin enemmän kokeillessa, ketkä pelaajistanne kasvavat oikeasti liigatasoisiksi pelimiehiksi. Vasta seuraavalla kaudella päästessänne pelaajamarkkinoille samaan aikaan muiden kanssa, olette lähtökohtaisesti samalla viivalla muiden kanssa joukkuettanne rakentaessa.

Näistä lähtökohdista uskoisin, että olette meidän, KalPan ja Ilveksen kanssa suunnilleen samoista sijoista kamppailemassa. Toki on mahdollista, että pelaajahankinnat kauden aikana muuttavat tilannetta toiseen suuntaan. Loppuun on todettava, että tunnen kyllä Sportia kohtaan jonkinlaista sympatiaa, halusitte tai ette. Joukkue on kuitenkin ollut aina jonkinlainen Mestis-suosikkini. Jonkinlainen siksi, että en Mestistä ole koskaan käytännössä seurannut juuri ollenkaan. Joskus pikkupoikana 1980-luvun loppupuolella tykästyin komeaan kotkalogoonne...
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Onko tosiaan niin, että Körkkö olisi ensimmäisten joukossa tippumassa pois joukkueesta, jos Sport saisi vielä vahvistettua hyökkäystään?

Ei varmaankaan Körkkö vielä ole tippumassa, kun junnuikäiset tuosta lähtevät A:n matkaan, mutta jos Sport joutuu (kuten varmasti joutuu) hyökkääjäostoksille niin silloin Körkon asemaa joukkueessa varmasti tarkastellaan ensimmäisten joukossa. Tämä nyt on kuitenkin tätä aika varhaista spekulaatiota. Katsotaan nyt, kun sarja pyörähtää ensin käyntiin.

Monella ulkomaisella pelimiehellä alku menee uuteen kulttuuriin ja pelityyliin totutellessa. Ketjukavereiden kanssa ei välttämättä löydy heti kemiaa, tai sitten kunto ei vielä ole vaadittavalla tasolla.

Hyvä pointti tämä. Se näkyy myös erittäin hyvin Sportin ulkomaalaispelaajistossa. Liigasta ennestään tutut Bertrand ja Generous ovat pelanneet varsin pirteästi Tessieriin ja Fleuryyn verrattuna. Sportilla ei olisi mitenkään varaa siihen, että jompikumpi 'tehokaksikosta' floppaisi täysin, puhumattakaan että molemmat floppaisivat.
 

red&white

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Philadelphia Flyers, CFC
180 minuuttia, 0 maalia. Vaikka edelleen pelataan Pre-Seasonia niin nyt saa jo pikku hiljaa huolestua tuosta meidän hyökkäyspelaamisesta. Onko siellä kenelläkään kemiat natsannut?

Kun vemppaosasto saadaan (Kangasniemeä lukuunottamatta tietenkin) tyhjäksi niin Hattunen-Kokkala-Kivimäki vitja kasaan niin olisi edes yksi ketju jolla natsaisi ja olisi lupa odottaa tulosta. Myös olisi hyvä alkaa jo karsimaan tuota kokoonpanoa. Kivirantaa tai Körkköä voisi kokeilla ykkösessä.

Riska-Tessier-Körkkö
Fleury-Immonen-Kiviranta
Hattunen-Kokkala-Tallberg
Bertrand-Rekonen-Henritius

Noilla voisi lähteä kokeilemaan HIFKiä vastaan seuraavaksi.

Tuosta kun karsitaan vielä junnuja tod. näk. pois niin kauden avauksessa voisi olla:

Riska-Tessier-Bertrand
Fleury-Immonen-Tallberg
Hattunen-Kokkala-Kivimäki
Luomala-Rekonen-Körkkö/Henritius/Kujanpää

Kyllähän tuota laajuutta on älyttömästi kun ottaa huomioon, ettö Westermarck ja Kiviranta aloittanee kauden A:ssa.

Kyllähän tuonne hyökkäykseen olisi mennyt joku kokenut sotaratsu maaleja mättämään, aka Pärssinen, Männikkö. Nyt on äijää niin paljon, että enää ei kannata roudata.
 

Durden

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ilman sarvia ja hampaita, niin onhan Sportin maalintekopotentiaali todella iso kysymysmerkki. Liigassa pelaneista Kivimäki, Bertrand ja Riska eivät ole varsinaisesti tunnettuja maalareita. Luomalakin on yhtä suonenveto kautta lukuunottamatta enemmän haalariosaston miehiä. Fleyryn ja Tessier eivät ole myöskään kovia maalimääriä iskeneet Liigaan verrattavassa sarjoissa.

Mielestäni Sportin mahdollisuudet ovat ennen kaikkea tiiviissä viisikkopuolustamisessa.
 

red&white

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Philadelphia Flyers, CFC
Ilman sarvia ja hampaita, niin onhan Sportin maalintekopotentiaali todella iso kysymysmerkki. Liigassa pelaneista Kivimäki, Bertrand ja Riska eivät ole varsinaisesti tunnettuja maalareita. Luomalakin on yhtä suonenveto kautta lukuunottamatta enemmän haalariosaston miehiä. Fleyryn ja Tessier eivät ole myöskään kovia maalimääriä iskeneet Liigaan verrattavassa sarjoissa.

Mielestäni Sportin mahdollisuudet ovat ennen kaikkea tiiviissä viisikkopuolustamisessa.

Tämä on täysin totta. Sportin pitää pitää oma pää puhtaana mikäli haluaa taistella voitoista. Sportin tehtyjen maalien keskiarvo ottelua kohden tulee varmasti jäämään n. kahteen, jolloin se tarkoittaisi 120 maalia runkosarjassa.

Riippuen siitä kuinka pisteitä kertyy plakkariin ja jos olisi pienikin mahdollisuus säälipaikkaan vuoden vaihteen jälkeen niin rahat kiinni kunnon snaipperiin. Muuten antaa paskan olla ja seuraavalla kaudella uusiksi.

edittiä sen verran, että KalPa teki viime kaudella 101 maalia joka on 1,68 maalia ottelua kohden, TPS:llä 135/2,25.

Paljon lepää veskareiden ja puolustuksen varassa.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Onkohan VPS ostanut Sportilta jotain konsultaatiopalveluja ihan lähiaikoina? Meinaan, kun niidenkin otteet ovat olleet yhtä hyviä.

No, ei päätä pensaaseen. Kauden alkuun on vielä aikaa....
 

HokiHero

Jäsen
Körkkö on mielenkiintoinen nimi Sportissa. KalPassa pelasi välillä pirteästi hyökkäyssuunntaan ja rannelaukaus on keskivertoa laadukkaampi jolla väkisin heiluttaa välillä maaliverkkoa. Kääntöpuolena suorastaan D-junnutason peliäly etenkin kiekottomana. Viime kaudella meenasi itku päästä Körkön pelatessa itsensä pihalla tai haahuillessa pelin ulkopuolella niin, että hänen merkkaamansa mies puttaa kiekon sisään ilman mitään estelyjä.

Tämän vuoksi ei harmittanut yhtään, että sinänsä potentiaalinen nimi lähti pois. Jostain syystä usko ei riitä, että tuossa iässä juuri peliälyssä tapahtuisi niin merkittävä muutos, koska erottui tuossa jopa meidän nuorimpaan osastoon verrattuna negatiivisesti. Toisaalta eipä noista voi mitää varmaksi sanoa ja tietyllä lailla offensiivisena pelaajana voi jopa koittaa teidän ykkösen laidassa, kunhan jompi kumpi ulkomaisista osaa sitten paikata alaspäin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös