Sportin pelaajisto kaudelle 2014–2015

  • 1 009 443
  • 3 407

Doug93

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
Ei Ilvesfaneilla mikään keuli, kuten joku Sporttilainen väitti. Meillä on asiat aivan sekaisin ja rosterikin tässä vaiheessa viimekautta heikompi.
Ihan asiallista keskustelua täällä on mielestäni ollut. Ja edelleenkin, Sportin rosteria tärkeämpi asia on se Valtosen " pelikirja ". Pakki on nyt täynnä kohtalaisia työkaluja, mutta miten niitä käytetään ?
Se, että jotkut teistä ottaa kaikesta nokkiinsa, saa vain ajattelemaan että ette itsekkään täysin usko joukkueeseen.
Lähes kaikki Ilvesfanit tiesivät kuluneen kauden alussa, että Keränen tulee tekemään jonkinmoisen läpimurron. Yllätyksenä ehkä tuli, että näinkin rajun.
Jos uskotte, että jokin " Heikkinen " breikkaa ensikaudella, niin mitä mielipiteillä on väliä ? Tehän nämä pelaajat parhaiten tunnette...
Haukkukaa nyt vaikka tasapuolisuuden nimissä muutama Ilvespelaaja, ei se mitään mihinkään vaikuta. Sanokaa vaikka, että Kolppanen on ruma.
Ilvekselle on naurettu jo pitkään ja ansaitusti, niin vain on asiat meillä.
Sport on mielenkiintoinen joukkue ja kaikki teillä on jotenkin uutta sekä ennalta arvaamatonta.
 

Entrosantier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Whole story
Mä voin ainakin nostaa heti kädet pystyyn ja tunnustaa, että mulla ei ainakaan ole mitään Ilvestä tai sen faneja vastaan. No mitä nyt ehkä pieni rivalry jäi kytemään niistä karsinnoista. Anyway, veikkaan että tullaan taistelemaan samoista sijoista ensi kaudella teidän ja parin muun kanssa, joten saadaan varmasti monet hyvät väännöt vielä aikaiseksi teidän kanssa. Pitäähän meidän alemman kastin seurojen pitää yhtä, eiks je? Mutta tämä asia ei ole tämän otsikon tavaraa, joten ei tästä sen enempää.
 

fågel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport Vaasa
Ja edelleenkin, Sportin rosteria tärkeämpi asia on se Valtosen " pelikirja ".

Aika moni uskoo Valtosen Sportin pelaavan ilman pelitapaa. Mä henkilökohtaisesti en usko että Sport ihan puupäälätkää tulee pelaamaan. Sielä on kuitenkin Karjalainen valmennusryhmässä mukana. Jos kuitenkin käy niin että pelaaminen perustuu pelkkään "tsempin ja reaktioiden kautta" menemiseen kuten Tomek sanoi, ollaan kausi jo hävitty.
 

Doug93

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
Kaikella kunnioituksella ( eikä keuli ), toivon ettei Ilves ja Sport pelaa samoista sijoista. Tiedä näistä sitten ja sehän se hienoa juuri onkin.
Enkä usko Valtosen peluuttavan ilman " pelikirjaa ", mutta mietin, että mikä se pelitapa on..no, ennen Joulua sekin on selvillä ;)
 

Entrosantier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Hätäisimmille luettavaksi meidän try-outeista:

Josh Unice ja Jake Parenteau mielivät olla mukana, kun Vaasan Sport tulevana syksynä pelaa neljään vuosikymmeneen ensimmäiset ottelunsa kotimaisessa jääkiekkoliigassa. Tahtonsa toteutumisesta 24-vuotiaat amerikkalaisnuorukaiset eivät kuitenkaan voi olla varmoja, sillä tällä erää heillä on kuparisaarelaisten kanssa vasta koesopimus

Sunnuntaina Vaasaan saapuneet maalivahti Unice ja puolustaja Parenteau saavat esitellä kykyjään toukokuun loppuun saakka. Myöhemmin keväällä Sport katsastaa myös toisen maalivahdin ja puolustajan taidot ennen kuin tekee päätökset siitä, kenet palkkaa joukkueeseen.

Unice ja Parenteau eivät vielä alkuviikosta ottaneet osaa Sportin jääharjoituksiin vaan ahkeroivat fysiikkatesteissä, joiden tuloksiin molemmat olivat tyytyväisiä.

– Testit olivat sellaisia kuin odotinkin. Tiesin, että ne tulevat olemaan melko vaativia, mutta mielestäni onnistuin niin hyvin kuin pystyin, sanoi Unice.

Kokelaista kumpikin pelasi vielä viime kaudella yliopistojääkiekkoa. Unice torjui Länsi-Ontarion joukkueessa Kanadan puolella, mutta pelasi loppukaudesta muutaman pelin myös ECHL-ammattilaissarjaa Gwinnett Gladiatorsissa.

– Olin ilmaissut haluni tulla Eurooppaan sen jälkeen, kun kauteni päättyi. Halusin tulla tänne, koska olen aina pitänyt Suomesta ja Pohjoismaista, sanoo 178-senttinen veskari, jolla on myös runsaasti kansainvälistä kokemusta juniorimaajoukkueista.

– Olen aina pelannut aika hyvin, kun olen ollut Suomessa. Kun tämä tilaisuus tuli eteen, halusin ehdottomasti yrittää.

Vuonna 2007 Unice pelasi Suomessa niin hyvin, että Yhdysvallat voitti Hakametsässä alle 18-vuotiaiden MM-hopeaa ja hänet nimettiin turnauksen parhaaksi maalivahdiksi.

Seuraavana keväänä hän puolestaan juhli Kitchener Rangersin ykkösmaalivahtina Kanadan junorimestaruutta. Yliopistossa neljän viime kauden aikana hänen torjuntaprosenttinsa ei ole kertaakaan ollut heikompi kuin 91,6.

– Minulla on takana muutama hyvä kausi. Pidän suoritustasoani melko tasaisena, hän pohtii vahvuuksiaan.

Parenteau puolusti neljä yliopistovuottaan Minnesotan joukkueessa, jossa syntyneiden suhteiden avulla löytyi myös mahdollisuus ammattilaisuran ensimmäiseen etappiin. Joukkuetoverina oli tuolloin porilainen, nyt Minnesota Wildin NHL-ryhmään asti ehtinyt Erik Haula, jonka Tomi-isä toimii pelaaja-agenttina.

– Hän auttoi minua löytämään joukkueen täältä, Parenteau kertoo.

– Tiedän, että liiga on hyvä ja seuralla on tavoitteita.

Parenteau syntyi jääkiekkosukuun, sillä niin hänen Tom-isänsä kuin enonsa Mike Anderson pelasivat 1980-luvulla Minnesotan yliopistojoukkueessa. Myös isoveli Caseyn ura urkeni aina yliopistotasolle.

– Voi kai sanoa, että jääkiekko on veressäni. Haluaisin pelata niin pitkään kuin vain pystyn, hän sanoo.

– Ei minua koskaan painostettu pelaamaan jääkiekkoa. Se tuli luonnostaan. Laji vain vetosi minuun.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Yksi Sport-pelaaja, joka on jäänyt keskusteluissa aika vähälle huomiolle on Lindbohm. Itse pidän häntä ehkä koko joukkueen kovimman potentiaalin omaavana pelaajana. Lindbohm on kuitenkin vasta 20-vuotias ja pelannut jo 72 liigapeliä. Ja täytyy muistaa, että noin isokokoiset pelaajat (190cm, 95kg) kehittyvät yleensä vähän hitaammin kuin pienet liikkeestä elävät taskuraketit.

Minulle tulee Lindbohmista mieleen Olli Malmivaara.
Molempia yhdistää:
- Jokeritausta
- Varaus NHL:ään draftin jälkimmäisellä puoliskolla
- Raamit
- Pelaajatyyppi (puolustava puolustaja)

Malmivaara pelasi parikymppiseksi asti Jokereissa, mutta nimekkäässä pakistossa peliaika ja rooli jäi pieneksi. Hänen läpimurtonsa tapahtui vasta, kun hän siirtyi Lappeenrantaan. Läpimurron syynä pidän kahta asiaa. Ensinnäkin hän sai vähitellen liikettä lisää vuosien treenin seurauksena ja toisekseen Lappeenrannassa hän sai vihdoin kunnolla vastuuta.

Lindbohmin liike lienee ensi kaudella entistä parempaa ja Sport-pakistossa hän voi päästä jopa kakkospakkipariin ja saa siten enemmän vastuuta kuin aiemmin. Vähän on sellainen kutina, että hänestä voi tulla yksi Sportin kauden positiivisimmista yllättäjistä.
 

Vellihousu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Yksi Sport-pelaaja, joka on jäänyt keskusteluissa aika vähälle huomiolle on Lindbohm.

Totta muuten, unohtunut itseltänikin Sportin rosteria kommentoitaessa. Tuossa taannoin tuli julistettua että Fleury olisi ensimmäinen Sportin hankinta joka kelpaisi Ässiin, mutta kyllähän Lindbohm nyt olisi kelvannut niin minulle kuin monelle muullekin. Teki hyvän vaikutuksen viime syyskaudella vuokrapestillään Ässissä ja omaa kyllä potentiaalin olla vaikka Sportin ykköspakkeja ensi kaudella.

Minun silmääni Lindbohmin liike on jo nyt koko nähden ihan hyvää ja ote peliin miellyttävän ennakkoluuloton. Vastapainoksi virtaa on välillä vanttuissa liikaakin ja taso tietysti hiukan heittelee kun on nuoresta miehestä kysymys. Kunnolla vaan minuutteja alle niin pikkuviat korjaantuu. Tietysti tässä punnitaan myös valmennuksen kärsivällisyys. Siirtyminen Sportiin oli yllättävä veto sikäli että Jokereissa olisi nimenomaan Valtosen kanssa ollut kränää. Tai näin ainakin huhuttiin Ässät - pestin aikana.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Joo, moro vaan tamperelaisillekin. Samaa mieltä siinä, että onhan Kokkala monipuolisempi pelaaja kuin Kivimäki. Jos joku 30 pistettä tekee liigassa, niin todennäköisemmin Kokkala. Lähinnä joka paikasta laukomaan pyrkivä Kivimäki tuskin pääsee lähellekään niitä maalimääriä mihin sai viime kaudella mestiksessä tottua. Ellei pysty yhtään monipuolistamaan peliään, niin 15 pistettä lienee maksimi. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, ettenkö luottaisi Samulin tähän pystyvän. Ei tässä elämässä mistään takeita ole - ei edes epäonnistumisesta.

Selvästi pieni jännite jäänyt päälle lumekarsinnoista Ilvestä vastaan. Molemmin puolin odotetaan ensi kauden sarjapelejä. Hienoa! Kyllähän Ilves on monelle vaasalaiselle se seuratumpi tamperelaisseura. Ei siinä etteikö Tapparaakin vastaan ole hienoa päästä vääntämään.
 

anonima

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Joo, moro vaan tamperelaisillekin....

...Kyllähän Ilves on monelle vaasalaiselle se seuratumpi tamperelaisseura. Ei siinä etteikö Tapparaakin vastaan ole hienoa päästä vääntämään.

No moro! Nyt on pakko kysyä, että miksi?! Johtuuko Ilveksen vuositolkulla kestäneestä konttauksesta ja onko Ipaa siten pidetty mahdollisena karsintavastustajana Sportille? Vai onko Ilves oikeasti siellä päin Suomea Tapparaa "suositumpi" joukkue? Ilmeisesti olette luulleet, että "Taitokiekkoa Tampereelta" -tjsp.slogan pitää paikkansa ;).
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Vastaan osaltani, vaikka multa ei kysyttykään. Tiedän, että Tappara on jopa monen suosikkiseura Vaasassa ja Vaasan alueella, mutta ainakaan mulla se ei nosta viisaria edes vähääkään. Tiedä sit, mistä johtuu. Ehkä suosikki inhokki, numero ykkösestä, eli Janne Ojasesta. Tai, paskat mä tiedä, Ipa vaan sytyttää ainakin mua enemmän. Johtuu toki varmaan osaltaan juuri noista karsinnoistakin ja siitä, että realiteetti on taistella Ipan kanssa tasapäin, kun taas Tappara menee siellä jossain korkealla ja kovaa.

Menee kyllä niin ot, mutta kun nyt alotettiin. Kyllä mä ainakin eniten odotan Sportin kohtaamisissa (ja tässä järjestyksessä) Ässät, Kärpät, HIFK, Ipa.....
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Vai onko Ilves oikeasti siellä päin Suomea Tapparaa "suositumpi" joukkue? Ilmeisesti olette luulleet, että "Taitokiekkoa Tampereelta" -tjsp.slogan pitää paikkansa ;).

Kyllä se vaan Ilves on useammin kiekkoihmisten huulilla täälläpäin, ja onhan jotkut jopa fanejakin. Tuntemistani sittemmin tamperelaistuneista vaasalaisistakin on poikkeuksetta tullut Ilveksen peleissä kävijöitä. Urheilulliseen menestykseen suhteutettuna se toki on hieman hämmästyttävää. Puhun nyt etupäässä itseni ikäisistä, lapsuutensa ja varhaisnuoruutensa 80-luvulla eläneistä. Sehän oli Ilveksen kultainen vuosikymmen. Itse toivoin aina Ilvekselle mestaruutta. Lapsena oli kai helppo Tampereella perheen kanssa usein asioineena fanittaa sympaattista kissapetoa. Niin no...joo, ehkä se menee sitten noin just, että Ilves on sellaisten kypsymättömien tamperelaisten porukka, ja Tappara on sitten aikuisempaan makuun :P
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Facebookin mukaan huomenna tiedotetaan uudesta pelaajasopimuksesta.

Jos ei ole edellä mainittu Pärssinen, niin täysin puskista tulee.

Ohho. MM-kisat hädin tuskin ehtineet alkaakaan, kun Vaasassa jo täytetään viimeisiä ruutuja ensi kauden joukkueeseen. Sanoisin, että Pärssinenkin aika puskista tulee jos tulee. Hieno kokenut pelimies, jonka pelikäsitystä ja pelitapaa suuresti arvostan. Ura on kuitenkin jo väistämättä kääntynyt alaspäin, mutta eiköhän juuri siitä syystä noinkin nimekäs pelaaja ole Sportin saatavilla.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Ellei Teemu Aaltoa ole napattu Tapparasta, niin uskon, että kyseessä on laituri. Huhuketjussa mainittu myös Josh Soares ja Sami Venäläinen.

Teemu Aalto olisi kyllä hitokseen kova hankinta. Melkeen tulis köntsät housuun, mutta vähän haiskahtaa liian hurjalta/hinnakkaalta hankinnalta.
 

Entrosantier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Teemu Aalto olisi kyllä hitokseen kova hankinta. Melkeen tulis köntsät housuun, mutta vähän haiskahtaa liian hurjalta/hinnakkaalta hankinnalta.
Taisi olla Mestarilta vähän rankempaa huumoria, heh heh. Avautuko?

Täällä pyörineiden huhujen perusteella sieltä tulee todnäk järjestyksessä:

1. Pärssinen
2. Soares
3. Aalto

Jokeri: Joni Nikko
 

Doug93

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
Minulle jäi noista Ilves - Sport karsinnoista mieleeni yksi asia ylitse muiden.
Sportinfanit kehuivat, miten h**vetillinen paikka Vaasan halli on pelata ja kyllähän se sitä olikin.. Sportille nimittäin. Eivät montaa peliä siellä voittaneet, jos yhtään.
 

Nicotsein

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Pittsburgh Penguins (Geno <3)
Minulle jäi noista Ilves - Sport karsinnoista mieleeni yksi asia ylitse muiden.
Sportinfanit kehuivat, miten h**vetillinen paikka Vaasan halli on pelata ja kyllähän se sitä olikin.. Sportille nimittäin. Eivät montaa peliä siellä voittaneet, jos yhtään.

A) Me ei olla faneja, me ollaan kannattajia.

B) Sportin pelaajistoonhan liittyy vuonna kivi ja käpy pelatut Ilves - Sport karsinta ottelut.

C) Tervetuloa Ilveksen kanssa kuparisaareen ensi kaudella, jos onnistut mut tunnistamaan ihmisten seasta niin tarjoan kaljan.

ja

D) Saas nähdä mitä sieltä huomenna tulee. Oletettavasti joku huhutuista, mutten panisi pahakseni vaikka se olisi joku yllätysnimi. Tosin joku hyvä yllätysnimi mielellään, ei mitään Suorantoja (Ei pahalla), ei vaan ole tarvetta sellaisille.
 

Doug93

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
Nuo karsinnat otti esiin eräs Sportin kannattaja.
Mutta oikeasti, koska Sport on viimeksi voittanut Liigajoukkueen Vaasassa ? Kysyn ihan vaan siksi, että pian tuokin päivä koittaa jälleen...
 

red&white

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Philadelphia Flyers, CFC
Nuo karsinnat otti esiin eräs Sportin kannattaja.
Mutta oikeasti, koska Sport on viimeksi voittanut Liigajoukkueen Vaasassa ? Kysyn ihan vaan siksi, että pian tuokin päivä koittaa jälleen...



Virallisessa ottelussa Sport-Ässät 2-1ja 4.4.2009

Jatketaan nyt vielä ohi aiheen, mutta eikö Sportin helvetillinen kotikaukaloa pitäisi verrata Mestis vs. Mestis -peleihin, eikä Mestis vs. Liiga -peleihin? Toki Liigakarsinnat ovat osa kokonaisuutta, mutta aika pieni osa kumminkin. Sportin viime kauden kotisaldo runkosarjassa: 28 ottelua, 23 voittoa ja 5 tappiota. Tappioista 2 tuli varsinaisella peliajalla.
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Mullekin henkilökohtaisesti Ilves herättää hieman enemmän tunteita kuin Tappara. Jotenkin Ilveksestä faneineen on aikojen saatossa jäänyt vähän enemmän sellainen räiskyvämpi kuva, tai en edes tiedä, tämä on vain näitä fiilisjuttuja. Niin ja lisäksi menneillä liigakarsinnoilla myös oma pieni vaikutuksensa, vähän sellasta "vihan siementä" pääsi syntymään Ilvestä kohtaan, Hakametsää myöden tuli käytyä pelejä katsomassa, ja täälläkin kävi keskustelu aika kuumana jne. Tappara on taasen aina ollut hieman sellainen HMV itselleni. Johtuuko sitten juntihkoista faneista hassuine hattuineen (ainakin osa) ja oransseine perukkeineen vai mistä :)

Ps. Tapparan osio on muuten jatkoajan Liigajoukkueiden keskusteluista se kaikkein hiljaisin reilulla 14'000 viestillään. Juroa kansaa, niin kuin on halillakin, hiljaista kun on sielläkin, vai mistä kertoo, jos kertoo ylipäänsä mistään? Vanhempaa faniporukkaa/kantaako siis.

Itse odotan ennakkoon eniten seuraavia matseja. Joukkueet "koreittan".

1. Ässät, HIFK ja Kärpät
2. Ilves, Tappara (viime kausien menestys, hyvä rosteri ja Tukka-Jukka nostavat 2-koriin), Lukko (ihan mielenkiintoinen joukkue ja fanien vastakkainasettelu katsomossa nostavat 2-koriin).
3. JYP, TPS, Blues
4. Pelicans, HPK, SaiPa, KalPa

Jokerit olisi ollut myös ilmanmuuta 1-korissa.

Pahoittelut siitä, että viesti alkaa rönsyillä jo aikalailla ohi itse ketjun aiheesta, mutta pitihän tähän yläpuolella käytyyn keskusteluun itsekin joku sana tuoda julki.
 

Doug93

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
Virallisessa ottelussa Sport-Ässät 2-1ja 4.4.2009

Jatketaan nyt vielä ohi aiheen, mutta eikö Sportin helvetillinen kotikaukaloa pitäisi verrata Mestis vs. Mestis -peleihin, eikä Mestis vs. Liiga -peleihin? Toki Liigakarsinnat ovat osa kokonaisuutta, mutta aika pieni osa kumminkin. Sportin viime kauden kotisaldo runkosarjassa: 28 ottelua, 23 voittoa ja 5 tappiota. Tappioista 2 tuli varsinaisella peliajalla.
Ei pitäisi.
Unohtakaa jo se Mestis, Sport on nyt Liigassa.
Ilveskin on huippujoukkue, jos lasketaan voittoprosentti Mestisjoukkueita vastaan ;)

Mutta minun puolestani tämä tästä aiheesta...

Sportin pelaajista tällä hetkellä sen verran, että toivottavasti Fleury ei pelaa liian hyviä MM-kisoja..ettei jatka heti isompiin liigoihin ;)
Hyvä paikka teille kuitenkin seurata miehen otteita.
 
Viimeksi muokattu:

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365 ja Real Madrid
Ps. Tapparan osio on muuten jatkoajan Liigajoukkueiden keskusteluista se kaikkein hiljaisin reilulla 14'000 viestillään. Juroa kansaa, niin kuin on halillakin, hiljaista kun on sielläkin, vai mistä kertoo, jos kertoo ylipäänsä mistään? Vanhempaa faniporukkaa/kantaako siis..

Tapparalla ja Ilveksellä on kuitenkin myös hyvin toimivat omat foorumit. Varsinkin Tapparan nettikeskustelu on keskittynyt lähes täysin tuonne omalle foorumille. Siksi vähäinen määrä kirjoituksia täällä. Ilveksellä oli myös isompi foorumi seuran virallisten sivujen yhteydessä vielä kaksi vuota sitten, mutta se lopetettiin kun koettiin haitalliseksi seuralle...

Tapparan epäviralliset jälkipelit - Etusivu
Ilvesfoorumi - Etusivu


Täälä on keskusteltu joukkueiden kiinnostavuudesta, niin täytyy sanoa että Sport tulee kyllä heti toisena Tapparan jälkeen joukkueena joka on voitettava ja jolle tappio tuntuisi pahimmalta. Tappara on kuitenkin ylivoinen ykkönen ja Sport yhtä selvä kakkonen. Muut ovat sitten samaa massaa.
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Tapparalla ja Ilveksellä on kuitenkin myös hyvin toimivat omat foorumit. Varsinkin Tapparan nettikeskustelu on keskittynyt lähes täysin tuonne omalle foorumille. Siksi vähäinen määrä kirjoituksia täällä.
Jahas kiitoksia selvennyksistä. Niinpä näyttäisi olevan tuolla Tapparan omalla foorumilla keskusteltu hyvinkin aktiivista. Jännä sinänsä, että keskustelut ovat keskittyneet tuonne, eikä tänne Jatkoaikaan. Liekkö tuonne on etenkin sitten helpompi rekisteröityä.

Ilveksen omalla foorumilla puolestaan selvennystä tuosta Antti Kangasniemen tilanteesta:
"Kuulin että jalkapallo pelissä olisi mennyt eturistiside poikki, kuulemma 9 kk saikkua. Ei alkanut miehelle hyvin Vaasan valloitus. Paranemisia sinne päin Antille .Oli kuulemma pyytänyt Tomekilta lupaa pelata, ja oli saanut kyllä vastauksen."

Että sillä lailla. Paska tuuri kertakaikkiaan, ei voi mitään, voisi sanoa että iso menetys meille. No jos jotain positiivista, niin nyt on ainakin aikaa katsella korvaajaa. Ps. eikö eturistiside vammojen hoito ota yleensä lähemmäs 6kk kuin 9kk.

Huomisesta vielä, niin toivotaan tosiaan julkaistavan laiturin(?) olevan "hieman" kovempaa kaliiberia kuin esimerkiksi Suoranta, vaikka miestä vastaan ei mitään olekaan, mutta nyt tarvitaan niitä ykköskorin jätkiä.
 

Damon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Että sillä lailla. Paska tuuri kertakaikkiaan, ei voi mitään, voisi sanoa että iso menetys meille. No jos jotain positiivista, niin nyt on ainakin aikaa katsella korvaajaa. Ps. eikö eturistiside vammojen hoito ota yleensä lähemmäs 6kk kuin 9kk.

Nopealla googlauksella löysin uutisen vuodelta 2009, josta kävi ilmi, että eturistiside on kerran aikaisemminkin häneltä mennyt paskaksi. Jos nyt oli kyseessä sama polvi, selittää se tämän pidemmän kuntoutumisajan. 6kk on normiaika ko. vammalle, jos kyseessä ensimmäinen korjausleikkaus kuten mainitsit.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös