Sportin pelaajisto kaudelle 2014–2015

  • 1 008 797
  • 3 407

Der Adler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Tadaa!

Lukon kulttipelaaja siirtyy Sportiin

Generous on siis tulossa meille, näin uutisoi Iltasanomat.

Meille hankittujen puolustajien keskimitat on muuten 188/87..

Generous on kyllä myös mahtava haku, loistavaa! (jos pitää paikkansa) Todennäköisesti tämä Tollefsen huhu oli sittan vaan märkä uni tai villi lauantai kalja fantasia...koska ei kai meille o tulossa sekä Generous että pommittaja Tollefsen?? No ei kai....mutta jumankauta että olisi ilkeä poulustustus :) Mutta hyvältä näyttää jo jos "ainoastaan" Matt on tulossa.

Juuri kuten nimim Pat Lafontaine kirjoitti, tämä on oikea tie, Kuparisaari pitää olla v-mainen paika vastustajille ja vaikka välillä (ehkä useinkin) häviämme, Kuparisaaressakin, niin vastustajien pukukoppi pitä olla täynnä jääpusseja. Tavoite pitää olla että vaikka vastustajat vie pisteet niin kukaan ei kuitenkin lähtee kotiinpäin nauraen, never ever!! :):) C´mon Big Bad Kuparisaaren Bullies!!
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ei Sportiin nyt mikään Ole-Kristian Tollefsen ole tulossa. Ei herranjestas mitä juttua. Miksi SHL-jengin kapteeni siirtyisi Liiga-nousijaan? Millä kiinnostuksella, millä rahalla? Jälkimmäiseen en vastaukseksi kaipaa PL:n analyysejä siitä miten paljon kahisevaa vielä on käytettävänä, on päivänselvää että mitään riittävän mottipäistä ei Sport SHL-tason kapteenille pysty tarjoamaan.

Generousin siirrosta olen itsekin kuullut muutamalta taholta, mutta ylipäätään tässä vaiheessa on erittäin vaikea erotella ne hyvät lähteet huonoista. Esimerkiksi iltapäivälehtien otsikoinnit saattavat hyvinkin olla vailla mitään pohjaa kirjoitettuja, "omiin tietoihin" perustuvia. Eli toisin sanoen mahdollisesti Twitter-trollailuihin ja muihin yhtä varteenotettaviin.

Vaasan suunnalta olen myös Riskan Erikin siirrosta juttuja kuullut jo liiganousun varmistuttua, ja pitäisinkin tätä aika todennäköisenä. Eri asia on sitten se miksi vielä tyylisensä pelaaija Sportiin kiinnitetään tuon muun juuri julkaistun nipun jatkoksi. Käsiä ja ratkaisuvoimaa tuo rosteri tarvitsee.

Ylipäätään Sportin joukkue on hyvin pitkälti sen kaltainen kuin mitä itse odottelinkin. Nuori ja nimetön, ja tosiaan jonkinlaista taitovajetta liigatasoon peilaten olisin myös erottavani sieltä. Varmasti vielä pari täsmähankintaa tehdään, mutta koska Virmasmasa näitä jenkeistä roudaa tänne niin ovat kyllä täysiä arpoja. Huteihin ei oikein tosin olisi varaa, sillä kovin heikko rosteri tuo liigatasolle on. Kovin heikko. Tosin onhan se ennenkin nähty ettei noita pelejä pelkällä paperilla voiteta.

Toivonen on mielenkiintoinen kassari. Viime kausi ei vakuuttanut juuri ollenkaan, mutta tämä on hänellekin varmasti eräänlainen last chance. Voihan se olla että sieltä vielä liigatasollekin hyvä kassari kuoriutuu, potentiaalia on ainakin joskus ollut rutkastikin.
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Tollefsen huhuun en usko, sillä jos tuo Generousin palkkaaminen pitää paikkansa ja sieltä vielä kaksi P-Amerikkalaista puolustajaa on try-Outille tulossa, niin olisi pakkeja jo vähän liikaa.
Samaa mietin myös itsekin. Eli jos Generous on tulossa meille ja vielä kaksi P-Amerikkalaista pakkia tulossa tryoutille, niin tuskin Tollefsen on Vaasaan tulossa.

Lindbohm - "Kiekollinen liideri Jenkki"
Heikkinen - Generous
Malkamäki - Valkonen

Uskon, että Lukko sorvaa Jatkon E.Riskalle sillä kaveri on loppua kohden vain parantanut otteitaan ja pudotuspeleissä loistanut.
Entä jos Riskalla on jo valmiiksi ennestään sorvattuna sopimus Sportin kanssa?
 

C Waddle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Tollefsen - kaverilla sopimus Färjestadin kanssa, SHL-joukkueen kapteeni ja yksi joukkueen tukipilareista. Ja se tulee Vaasaan koska... jep.

Matt voi jopa tulla ja on tälle joukkueelle hyvä hankinta. Tähän asti aika odotetunlainen joukkue. Toivotaan että Masan arvat osuu.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Uskon, että Lukko sorvaa Jatkon E.Riskalle sillä kaveri on loppua kohden vain parantanut otteitaan ja pudotuspeleissä loistanut.

Kyllähän me ollaan toi tiedetty koko ajan, että Riska on ehkä jopa paras omassa roolissaan Liigassa.

Jos Lukko ERiskan haluaa, saa ostaa sopimuksen ulos Sportilta. En usko, että on halpa ulostus, koska suuri roolipelaaja.


E: hiton hyvät fiilikset tosta Generouksen sopparista. Meillä ei taida olla, ku makuupaikkoja tarjolla ensi kaudella maalinedustallamme. Varmasti Liigan fyysisin puolustus. I ilke a lot!
 

Jani82

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
Pelaajabudjettiin kuuluu muillakin liigajoukkueilla sivukulut. Sportin mestisbudjetissa sen sijaan oli ilman sivukuluja +500 kEUR. Siihen sivukulut päälle niin päästään siihen vertailukelpoiseen 1.8 ME kun se Mestis-budjetti piti triplata.

E: krijotusvirhe
Ei muuten kuulu kaikilla se on fakta.
Ihan puhtaasti verotiedoista tämänkin voi tarkistaa jos on halua siihen.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Varmasti Liigan fyysisin puolustus. I ilke a lot!

Tähän tarkennusta?

Voitko esimerkiksi lisätä Liigan toiseksi tai kolmanneksi fyysisimmän pakiston myös ja avata miksi nämä ovat vähemmän fyysisiä kuin Sportin X - Lindbohm - Valkonen - Heikkinen - Gröndahl - Generous (jos tulee). Uskoisin sen olevan haastavaa, eikä vähiten siksi että nyt tässä vaiheessa on mielestäni vähän omituista maalailla moista kun a) muilla ei pakistot ole vielä valmiit, pelataanhan tässä vielä kautta 13-14 pois ja b) nuo edelle listatut nimet nyt eivät oikeasti liigatasolla sittenkään mitään järjettömän fyysisiä pelotteita kuitenkaan ole. Generous varauksin on, sekä Lindbohm ja Valkonen varmasti taitavat sen puolen mutta eivät ole ainakaan erityisemmin kunnostautunut makuupaikkojen jakelijana liigaurillaan toistaiseksi. Ovat vasta tulossa sisään tähän sarjaan.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Tomi Tiilikainen ‏@TomiTiilikainen 1 t
Yksi Sportin julkistamattomista pelaajasopimuksista on KooKoon Teemu Tallberg. Pleijareissa 4+8, KooKoon toiseksi paras.


Alemmissa ketjuissa meillä onkin vielä tilaa hankinnoille, eiku...

Aikamoista taistelija jengiä ollaan kasaamassa ja melkoisen isokokoista. Diablon pakisto hahmotelma on varmasti sen osaston todellinen tilanne tällä hetkellä ja näyttää ihan hyvältä, jos kiekollinen liideri onnistuu.

Kolmos- ja nelosketjuihin löytyy variaatiota niin paljon, että niistäkin saadaan helposti liigatasoiset, joten ainoastaan kärkiketjut ja maalivahdit ovat tässä vaiheessa kysymysmerkit.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Matt Generousin luokittelen ensimmäiseksi Sportin nappuloilla kovaksi hankinnaksi. Tykkään! Tämä mies ei todellakaan ole mikään arpa. Kurko omalla alueella, ja sellaisia pelaajia tarvitsemmekin. Vapise Pori; Matt Generous on meidän mattnickerson. En nyt lähde väittelemään, kenellä on fyysisin pakisto, mutta onhan Sportilla heittää massaa takalinjoille! ca. 190/90 on kova lukema. Mitään sikaa pelaavia idiootteja en joukkueeseen kaipaa, mutta kovaa pelaavia stay at home -pakkeja kylläkin - ja nyt sellaisia on jo aika monta. Melkoinen muutos Sportin puhtaasti kiekolliseen mestispakistoon.

Tomi Tiilikainen ‏@TomiTiilikainen 1 t
Yksi Sportin julkistamattomista pelaajasopimuksista on KooKoon Teemu Tallberg. Pleijareissa 4+8, KooKoon toiseksi paras.


Kolmos- ja nelosketjuihin löytyy variaatiota niin paljon, että niistäkin saadaan helposti liigatasoiset, joten ainoastaan kärkiketjut ja maalivahdit ovat tässä vaiheessa kysymysmerkit.

Vai että Tallberg meille. Loistava haku jos tosiaan on totta! Jotenkin en osannut uskoa, ettäkö Sportissa ihan ymmärrettäisiin Tallbergin päälle. Kiva olla väärässä. Alempiin kenttiin on tosiaan tarjolla melkoisesti ukkoja, mikä tekee aivan loistavan kilpailutilanteen. En tosin näkisi mahdottomana, että Tallberg kauden aikana murtautuisi kärkikenttiinkin, mutta lähtökohtaisesti kolmosen laidalle Liigassa.

E: ERiskalle taitaa tulla kakkua eilisen taklauksen jäljiltä eilisessä viimeisessä välierässä, joten saattaa Sportiin siirtyessään olla pelikiellossa Sportin liiga-avauksesta.
 
Viimeksi muokattu:

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Lupaavan SaPKo-kauden jälkeen Tallbergin ura näytti jo sukeltavan takaisin alkupisteeseen, kun syksyllä ei lähtenyt kone oikein ollenkaan käyntiin. Tai ainakaan ei pisteitä tullut. Nyt playoffeissa on ollut ihan liekeissä ja osoittautunut Mestiksessä erinomaiseksi yleispelaajaksi.

Iso, lupaava ja nosteessa oleva laitahyökkääjä on ihan turvallinen (ja todennäköisesti myös edullinen) hankinta. Mutta ei edes Sportissa pitäisi olla saumoja kolmos-neloskenttiä ylemmäs - ja sinne näyttää kyllä olevan jo tunkua enemmänkin.

Toivottavasti Jarkko A. Immonen onnistuu Vaasassa. Voi sitten palata hyvässä iskussa takaisin Kouvolaan seuraavaksi kaudeksi :-)
 

Osvaldo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jos hyökkäyspäähän on kiinnitetty jo 13 (+2 try-out -pelaajaa) sekä ilmeisesti siis Teemu Tallberg ja Erik Riska, niin kuinka monta hyökkääjää vielä realistisesti kannattaa odottaa? Ei mielestäni kovin montaa.

Mielestäni tämän hetken tilanne ilman mystisiä xxxx-pelaajia:

Kivimäki - Immonen - Kiviranta
Körkkö - Kokkala - Hattunen
Luomala - Kangasniemi - Riska
Tallberg - Rekonen - Westermarck
---
Halava - Kristof - Kuhakoski
+ try-out miehet Henritius ja Kujanpää

Muutama perustelu:

- liikaa ei kannata ketjuihin sotkeutua, mutta ainakin itselleni tuollainen pelaajien sijoittaminen ketjumuotoihin avaa paremmin kun mietitään materiaalin leveyttä tai kapeutta
- en usko että Kiviranta ja Westermarck on hankittu vain A-junnuihin. Tai jos on hankittu, niin ainakaan pelaajat eivät varmasti ole lähtenyt Vaasaan pelaamaan vain A-junnujen matseja.
- Halava on uskoakseni se optiopelaaja jonka sopimus haluttaisiin purkaa
 

Entrosantier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Osvaldo: sekä try-out miesten ja näiden kolmen julkaisemattoman lisäksi Sport etsii vielä 2-3 hyökkääjää "ratkaisijan rooleihin". Eli sieltä on tulossa vielä 4-7 ukkoa lisää mukaan rosteriin.
 
Mielenkiintoinen hankinta maalinsuulle tuo Hannu Toivonen. Toivottavasti pystyy nousemaan vielä liigatason maalivahdiksi, kun saa valmistautua kauteen uuden seuransa kanssa normaalin kaavan mukaan. Viime kauden otteet Liigassa olivat kyllä aika heikot ja epäilinkin, että vieläköhän Toivonen löytää pelipaikan jostain ammattilaissarjasta. Onko muista Sportin maalivahdeista jo tietoa?
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Tähän tarkennusta?
- Lindbohm - Valkonen - Heikkinen - Gröndahl - Generous (jos tulee).

Itsehän tuossa noita luettelit jo. Kun katsot muiden jengien jatkajat, niin aika paljon mikki hiiri-osaston neppailijoita jengit täynnä. Vaikea sanoa, mikä olisi toiseksi fyysisin joukkue. Perustin oman näkemykseni siihen, että Generous tosiaan tulee meille. Kokoa taitaa tosiaan olla 190/90 keskimäärin ja suurin osa tunnetaan juuri fyysisestä pelistä. Tilanne voi toki muuttua muiden osalta, mutta näyttäisi silti, että kokonaisuutena meille on tulossa fyysinen ja isokokoinen jengi. Tohon vielä ERiska hyökkäykseen ja pari ilkeää AHL-staraa, niin hyvä tulee.

Nautin täysin rinnoin Sportin suuntaviivoista. Me luodaan juuri sellaista identiteettiä, jota toivoin ja odotin. Vittumainen hurrimulkkujengi, nam!
 

One#8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, SoJy, ManU, Ac Milan, Barcelona
Teemu Henritius on hyvä haku. Toki Valtonen tuntee kaverin läpikotasin. Hännikäinen-Rekonen-Henritius kenttä oli murhaava junnuissa ja Henritius oli ensimmäinen, joka nousi edustusjoukkueeseen. Harmittavasti kaksi viimeistä kautta on mennyt enemmän ja vähemmän loukkaantumisten kirjoilla. Mutta, jos pysyy ehjänä ja saa ehjän kesän alle, niin uskon kaverista saatavan hyvän kolmos vitjan sentterilaiturin.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Mä uskon myös, että kovin moni ei edes tiedä, millainen prospect Henritius on parhaimmillaan. Uskon ja toivon, että Tomek antaa paljon vastuuta ja kaveri breikkaa isosti. Itse voisin laittaa jopa kakkosen keskelle.
 

Jugger77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ihan turha sen kummemmin arvioida Sportin rosteria tässä vaiheessa koska kärki puuttuu kokonaan. Tulevat hankinnat ovat varmasti laadukkaita ja hintavia pelaajia. Budjetissa ainakin on tilaa. Ja kyllähän tässä tietty idea on. Koko jengi täynnä nuoria urallaan eteenpäin haluavia pelaajia ja vastapainoksi pelaajia joilla on sauma pelastaa uransa ja nousta vielä kerran huipulle. Nälkää tuossa joukkueessa on valmentajaa myöten ja oikein kanavoituna nälästä voi tehdä kiimaa ja silloin henki voittaa materian. Pakisto kaipaa kiekollista osaamista ja en lähtisi kauteen Immonen ykkössentterinä. Molareitahan onkin jo tulossa eli sen suhteen ei huolta. Ja itse muuten pidän Toivasta varmimpana korttina ja jotenkin on sellainen fiilis, että Hannu on ihan liekeissä ensi kaudella.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Jaahans! Nyt jo Jatkoaikakin raportoi Tallbergin kiinnityksestä. Hyvä haku taas kerran. Riskan kanssa samaan ketjuun taklaamaan?
 
Jaahans! Nyt jo Jatkoaikakin raportoi Tallbergin kiinnityksestä. Hyvä haku taas kerran. Riskan kanssa samaan ketjuun taklaamaan?

Ei Tallberg mikään rymistelijä ja taklaaja ole, vaan maalintekijä, joka taistelee itsensä maalipaikkoihin. Ei niinkään käytä energiaa laitojen paukuttamiseen, vaan teräviin pistoihin vastustajan maalia kohti. Hyvä haku Sportilta ehdottomasti.
 

red&white

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Philadelphia Flyers, CFC
Uskon, että Lukko sorvaa Jatkon E.Riskalle sillä kaveri on loppua kohden vain parantanut otteitaan ja pudotuspeleissä loistanut.

Uskon, että Erkki haluaa tulla kotiin pelaamaan Liigaa ja isommassa roolissa. Ylivoima aikaakin varmasti saa maskimiehenä. Oli siinä murhaavan tehokas Mestiksessä. Isoveli seuraa sitten parin vuoden päästä. Kyllä tästä saadaan muutakin kuin pelkkä muukalaislegioona. Paska säkä vaan siinä, että omilla liigapojilla on jo voimassa olevat sopparit, mutta uskon että jokainen palaa kotiin sopimuksen päätyttyä: ERiska, FRiska, Koivisto ja Nikko mikäli ei isommat areenat kutsu.

Tallbergin hankinnasta diggaan paljon! Periksiantamaton soturi ja vahva kuin härkä. Tälläinen kuva ainakin itselle on jäänyt.

Bottom six näyttää varmasti tältä:

Hattunen-Kokkala/Immonen-Tallberg
Luomala-Kangasniemi/Rekonen-Riska

Kyllä tuo Hattusen sopimus laittaa loppujen lopuksi vituttamaan. Olisin mieluusti nähnyt jonkun fyysisemmän kaverin tuossa. Uskon, että Jarkko signattiin sitä silmällä pitäen, että pystyy tarvittaessa stunttaamaan myös ylemmissä ketjuissa.

Laajuutta on perkele kuin Pohjanmaalla peltoa, se on hyvä. Rekosen aloitustaidot on tiedossa, mutta mites Immonen ja Kangasniemi?
 

erku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Laajuutta on perkele kuin Pohjanmaalla peltoa, se on hyvä.

Toisaalta se on myös niin, että tuollaisen ylisuuren rosterin hankkiminen johtaa siihen, että niihin kärkimiehiin on vähemmän pelimerkkejä laitettavana. Minä en henkilökohtaisesti tajua mitä itua on pitää liigarosterissa päälle 20 hyökkääjää. Noin 16-17 luulisi riittävän varsin mukavasti ja hätätapauksissa sitten A-junnuista korviketta.
 

kotkanpoikii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sumulaakson kk, Spora forever,
Eiköhän tuosta rosterista singahda syksyllä muutama hyökkääjä mestikseen. En usko että poppariosastolla hengaaminen on Sportin tavoite tulevalla kaudella. Saapi nähdä mitä kevään ja kesän kova valmennus ja treenaaminen tekee tälle nousijajoukkueelle..Ollaanko toissa kauden Ipatasoa vai ei ?
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Nyt on niin paljon pelaajia alempiin ketjuihin, että varmaan väkisin jotakin lähdetään kokeilemaan kakkosessa.

Tallberg - Kokkala - Luomala
Körkkö - Kangasniemi - Riska

Hattunen - Kokkala - Henritius
Luomala - Kangasniemi - Riska

Hirveä määrä on kyllä vaihtoehtoja ja varmasti löydetään mieleiset kokeilemalla.
 

godspeed

Jäsen
Suosikkijoukkue
Heikki Silvennoinen, Ali Leiniö
Tämä taitaa olla nyt melkein ainoa ketju tällä foorumiosastolla, jossa voinee vähän hajatelmaisia ja ulkopuolisia ajatuksiakin heitellä ilmoille noin yleisestikin. Hyvässä hengessä kuitenkin olen liikenteessä. Ja jos viesti menee ihan väärään topikkiin, niin sitten pahoittelen.

Tämä on jotenkin Jatkoajan yleiseen linjaan nähden erittäin miellyttävällä tavalla pirteä ketju, kun saa lueskella näitä intoa täynnä olevia spekulaatioita. Tulee vähän uutta säpinää liigaan uuden joukkueen myötä. Sporttilaisetkin saavat nyt mahdollisuuden fantasioida myös realistisemmin isompien pelaajahankintojen kanssa, nauttia tästä ajasta kunnes sitten alkaa se uusi kausi isommissa ympyröissä. Ei täältä tunnu löytyvän vain valittamiseen tai "itsestäänselvyyksien" odottelemiseen harjaantuneita liigajanareita selittelemässä ja sompailemassa, kun ei mihinkään olla koskaan tyytyväisiä. Vaasa on hyvä kaupunki saada kiekkokartalle ja toivottavasti edessä on pitkä matka liigassa. Yksi mitä henkilökohtaisesti odotan eniten tulevalta kaudelta on Ilveksen ja Sportin kohtaamiset Hakametsässä.

Kyllä tässä innostuu omituisella tavalla uudesta tulokkaasta, myötäelää jotenkin. Yksi syy tälle myötäelämiselle tosin lienee siinä, että ainakin mulle on tullut sellainen pieni, ja toivottavasti jatkuva, rivalry-fiilis noiden karsintojen kautta, joissa Ilves ja Sport pari vuotta sitten kohtasivat. En olisi oikeastaan Sportiin juurikaan kiinnittänyt huomiota ilman noita tapahtumia, senkin puolesta karsinnat olisi hyvä säilyttää. Silloin esiintyi semmosta puolin ja toisin turhahkoakin, mutta ymmärrettävän tunteellista faniylpeilyä ja höpöilyttävää mossotusta, eikä siinä itsekään haastajalle kauheasti sympatiaa joidenkin nimimerkkien takia voinut suoda. Mutta, eivät kannattajat tätä peliä onneksi pelaa.

Kokkala ja Kivimäki jäivät hajuttomiksi Ilveksessä pelatessaan, rehellisesti sanottuna katsoin tuolloin vähän vasemmalla silmällä otteita muutenkin. Jokin Kärppämatsi taisi mennä Ilvekselle siksi, että Kivimäki tasoitti kolmannessa erässä ja jatkoajalla sitten ratkesi Treelle. Duunariosastoon kuitenkin ajautuivat, vaikka kummallakin taisi olla paikkansa ylemmissäkin ketjuissa.

Nyt sitten on vahvempaa Ilves-taustaa omaava Kangasniemikin ringissä mukana, vähän höhlä kaveri kaksijakoisella tavalla - jos ei istu poksissa niin sitten luutii alivoimaa. Tekee peliä rikkoessaan joskus maalin tai kaksi, rouhittuaan jonkin jämän sisään. Tämä kolmikko muiden hankintojen ohella luonnollisesti herättää kiinnostusta, että miten tällä kertaa natsaa. Kiinnostaa.
 

Ihmemies

Jäsen
Jaahans! Nyt jo Jatkoaikakin raportoi Tallbergin kiinnityksestä. Hyvä haku taas kerran. Riskan kanssa samaan ketjuun taklaamaan?

En kyllä ymmärrä yhtään tämmöisiä hankintoja jos pitää paikkansa. Tämä siitä syystä, että meillä pelasi viime kaudella myös eräs Jere Laaksonen, joka oli niitä harvoja pelaajia, joka antoi kaikkensa joka ilta. Ellei Jerellä nyt sitten ole sopparia ollut muualle. Joka tapauksessa omituista mielestäni. Rinnastaisin siis nämä molemmat about saman peliajan metsästäjiksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös