Sportin pelaajisto kaudelle 2014–2015

  • 1 008 925
  • 3 407

everon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, KHL Jokerit, sympatiat Kärpät
Mirri voisi kyllä mun puolestani mennä sinne Tutoon jos sieltä on tarjottu hyvää tilipussia. Turha väkisin pitää Vaasassa miestä, joka ei tule liigassa mahtumaan 4 kärkikenttään. Toki backuppeja pitää olla.

Olisi todella yllättävää jos Hattunen ei kuuluisi "valittuihin".
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Toivottavasti Mirrille saadaankin se pahvi väsättyä, sillä kyllä Sport tarvitsee vaasalaisia ihan vaikka sitten rotaatioon. Mitä miehiä sinne vitosketjuun sitten meinataan hankkia, jos ei omat kelpaa?

Hattuselle ei jatkoa tarvitse edes harkita.
 

Nicotsein

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Pittsburgh Penguins (Geno <3)
Jos yrittäis vähän aktivoitua tänne palstalle uudestaan, otti se Sportin velttoilu pudotuspeleissä pikkaisen pattiin, mutta se siitä.

Hauskaa että näin jakaantuu mielipiteet, itse voisin ihan hyvin ottaa Hattusen vaikkapa kolmosen laitaan. Mies oli omasta mielestäni heikohkon alkukauden jälkeen yksi tasaisimmista suorittajista kentällä. Jos kerran pitää meidän Mestis-joukkueesta ottaa pelaajia mukaan (jos siis nyt aivan pakko on) niin Hattunen menee kyllä mun papereissa jatkoon. Kuitenkin Liigassa niitä tasaisia yli kymmenen pojon kausia, toki +/- ei ole mikään häikäisevä, mutta olisin valmis antamaan miehelle mahdollisuuden.

Mirristä nyt on pakko sanoa sen verran että Mestis on tällä hetkellä se oikea sarjataso kisulle. Voidaan antaa soppari, kokeilla Mirriä muutamassa pelissä että miten homma sujuu, ja jossei suju niin pistetään lainalle TuToon.. ;) Toki aina parempi jos homma sujuis, mutta itse on ainakin vaikea nähdä että Kujanpää liigavauhdissa pärjäisi. Toki monia sokeuttaa se Vaasalaisuus sekä se että pelasi ihan hyvin Jukuri-sarjassa, ainakin kun vertaa moneen muuhun. Kuitenkin pitää muistaa että suurimman osan kaudesta Kujanpää oli totaalisen kujalla.
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Samat sanat tähän alkuun, kuin veli Nicostein yllä. Eli jos sitä itsekin tänne jotain raapustaisi ja aktivoituisi, nyt kun se suurin pettymys alkaa olla jo takanapäin. Varmaan lähes pari tuntia meni lukea nämä viikon aikana tänne ketjuun kertyneet viestit läpi :)

Mika Kujanpäästä: Se on kyllä tosiaan siinä ja hiinä. Oma kasvatti, pelasi ihan hyvin loppukaudesta ja näin pois päin, mutta onko siitä Liigaan kuitenkaan. Mestiksessäkin meinasi olla menneellä kaudella vaikeaa, aika pienikokoinen Liigaan (vaatii silloin paljon extraa jollain muulla osa-alueella) ja laukaus on kovin kovin heikko. Toki toisi sitä jatkumoa ja voisi olla hyvä stuntti rotaatiossa. Toisaalta, kärkiketjujen roolinhan Mirri melkein tarvitsisi, että josko sittenkään jatkoon.

Veskareista ja muutamasta nimestä mitä täällä on esiin nostettu:
- Mika Noronen kuulostaisi ihan hyvältä haulta, eikä hintakaan ole varmasta enää pilvissä. Kelpaisi.
- Joni Myllykoski ei myöskään olisi huono haku ollenkaan. Etenkään jos ketään ns. isompaa kalaa ei onnistuta naaraamaan. En siis revi pelihousujani ollenkaan, vaikka lähdettäisiin Myllykoski ykkösenä ensi kauteen. Toki tähän tarvitsisi kaveriksi jonkun hyvätasoisen kirittäjän.
- Aaro Peltonen. Jaa-a, ehkä se voisi juuri ja juuri jonkun Nortin kakkosena mennä. Peltosen statsit eivät ole tältä kaudelta kovin kaksiset ja loppukauteen mahtui mukaan useita heikompiakin pelejä. Ei ole mm. teknisiltä ominaisuuksiltaan liigatasoa, silloin vaatisi paljon jotain muuta extraa, mutta onko sitä.. Aaro nyt on näitä puoliksi Valtosen tuttuja KiVa/Jokerit kytköksen kautta, sekä meillekin tuttu pelaaja, että siksi kai nimikin on ollut täällä paljonkin esillä.
- Miika Wiiman oli ilmeisesti jo lähellä tulla menneellä kaudella meille, kaveri taitaa kesätkin viettää täällä rannikkoseudulla ja sopimusta ei taida ensi kaudesta olla vielä mihinkään. En kuitenkaan tiedä, kelpaako kaveri meille ykköseksi, ja itse sanoisinkin mieluiten kiitos, ei kiitos.

Myös haku rapakon takaa on tällekin osastolle todennäköistä. Ylipäänsä ihan hienoa nähdä taas pienen tauon jälkeen enemmänkin ulkomaalaisväriä Sport-nutussa.

Minä kirjoitan tämän kaiken ihan hyvällä, minusta on hienoa että Sport liigaan. Oudoksun vain tässä ketjussa rehottavaa asennetta jossa suunnilleen jokainen vanhemman liigaseuran kannattajan kommentti kuitataan "provo, provo, provo" - huudolla. Vaasassa ei ole niin paljoa liigakausia takana että tuollaiseen olisi varaa.
Tästä samaa mieltä. Mielestäni pääosin ihan hyvässä hengessä ja asiallisesti huomioita tehden ovat tänne muiden liigajoukkueiden kannattajat viestinsä kirjoittaneet. Ennemminkin osassa Sport-keskusteluja muutamia katkeroituneita mestisjoukkueiden kannattajia on sitten tuota provoilua harrastanut.

Rooli, perinteet, valmennus jne.
Eikä se ympäristö ihan ykkösprioriteetti ole, mutta merkittävä asia kuitenkin. Mitä tarjottavaa on pelaajalle ja hänen perheelleen lätkän ulkopuolella. Ja luonnollisesti pelimatkojen pituudella on myös jonkin verran vaikutusta. Isolla rahasummalla ja hyvillä menestymismahdollisuuksilla tuota voi tietenkin kompensoida.
Minä näen, että merellinen Vaasa kaupunkina ja asuinympäristönä ei ole ainakaan heikentävä tekijä, kun pelaaja (perheineen) sopimustarjouksista valitessaan miettii mihin seuraan hän menee pelaamaan.

Etenkin esim. ruotsalaispelaajien osalta näen ennemminkin jopa etuna meidän kaupungin kaksikielisyyden sekä sijainnin Suomen kartassa. Mennäkkö vaikka itärajalle SaiPaan pelaamaan, jossa et voi omalla äidinkielelläsi asioida - versus Vaasa, jossa tilanne on päinvastainen.

Muutoinkin olen kuullut tänne ulkopuolelta tulleilta pelaajilta pelkkää hyvää Vaasasta kaupunkina - ja siitä - miten ammattimaisesti ja hyvin seura on pelaajien siviili yms. asiat hoitanut. Tuohon vielä lisäyksenä intohimoiset fanit ja hienotunnelmainen Kuparisaari paikkana pelata. Joten uskon, että tällä osastolla Sport ei tule kilpailijoille ainakaan häviämään, pikemminkin jopa päinvastoin. Toki joku HIFK (lähinnä etenkin siis Helsinki kaupunkina) taitaa näissä olla meitä askeleen edellä, kuten aikalailla kaikkia muitakin liigaseuroja.
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Varmasti Osala haluaa vielä pelata Sportissa, mutta eiköhän tuo vielä yhden yrityksen NHL:ään tee. Ellei se vieläkään onnistu niin silloin voi olla kotiinpaluu mahdollinen hieman aikaisemminkin.
Mitä yhtään Osalaa tunnen, niin todellakin haluaa pelata. Sen aika vain taitaa tosiaan olla joskus myöhemmin. Ellei ihmeitä tapahdu, niin tuskin vielä moneen vuoteen tulee Ode meillä pelaamaan.

Kyllä mulla on ollut pitkään simmonen kutina että Tuohilampi jatkaa kuitenkin.
Toivottavasti ei, kun ei riittänyt Mestiksessäkään prkle.

Paljon on kysymysmerkkejä ensi kauden rosterin yllä, mutta yhden varmistuksen sain eilen: Raaka-Ari Gröndahl ei jatka Sportissa.
Ihan hyvä näin - kummankin osapuolten kannalta.

Jos parivaljakosta Mikael Aaltonen tai Oskari Manninen olisi pakko toinen pitää, niin kyllä se valinta taitaisi ainakin mulla kohdistua Aaltoseen. Pahasti vain pelkään, että enemmän tai vähemmän meillä flopannut Manninen nähdään Valtosen hakuna ensi kauden Sportissa.

Arvostan Karjalaisessa etenkin hänen toimintaansa ja kykyään nuorten pelaajien kanssa. Sportin rosteri tulee varmasti olemaan seuraavat vuodet nuorekas, ja siksi täällä onkin tilausta juuri Petrin kaltaiselle kehittyvien nuorten pelaajien valmentajalle, vaikka ei päävalmentaja olekaan. Täydentää paremmin kuin hyvin tuota valmentajiston osaamista käsitellä tietyn profiilin pelaajia.
Meikäläinen on myös erittäin tyytyväinen tähän tulevaan Sportin ja Karjalaiseen avioliittoon.

Joka tapauksessa me lähdetään ensimmäiseen liigakauteen selvästi altavastaajina, vaikka pelaajabudjetti ei olisikaan kaikkein pienin. Muut seurat ovat tehneet töitä joukkueiden kasaamiseksi paljon enemmän ja kauemmin. Lisäksi ovat nämä monivuotiset sopimukset, mitä Mestiksessä harvemmin tehtiin. Muilla joukkueilla on siis tukevat perusrungot ja harjaantuneempi scouttaus kalusto.

Itse en ainakaan odota, että tänne saataisiin ensi kaudeksi kasattua joukkue joka lähtee tosissaan haastamaan Liigan keskikastin joukkueita playoff tai edes sääliplayoff paikoista. Sija 10 runkosarjassa on aivan äärimmäinen suoritus mihin itse voin uskoa yltävän. Siksi onkin tärkeää, että kenelläkään ei lähde odotukset ns. laukalle pelaajien tai tulevan kauden menestyksen suhteen. Kuten edellä mainittu, Sport on todellakin se 15. kiinnostavin jääkiekkoseura. Ainakin kaudella 14-15. Sitä seuraavalla voikin olla ihan toinen juttu.
Juuri näinhän se on. Eipä tuohon ole lisättävää.

Noita meille 3-5 ketjuihin kaavailtuja pelaajia tuntuisi huhuissa liikkuvan todellakin jonoksi asti. Juuri näitä, keitä meillä on jo omastakin takaa. Eli Rekosta, Tallbergiä jne. Eipä siinä, ihan hyviä hakuja voisi olla nuo edellä mainitut, mutta turha noista on ainakaan mitään sateentekijöitä odottaa, eikä kukaan varmasti odotakaan. Liigassa toki syvyyttä tarvitaan reilusti. Yksi jamppa kenet haluaisin ehdottomasti ensi kauden Sportiin on Mikael Ruohomaa, siinä olisi potentiaalia breikata nopeastikin liigassa kärkikenttiin. Pahoin pelkään vain, että tällä kaverilla ns. vientiä ja kysyntää riittää.

Kärkiäijien arvuuttelu onkin sitten huomattavasti vaikeampaa ja käytännössä juuri ketään isompaa kalaa ei ole huhuissa Sportin suuntaan liikkunut. Näistä suuri osa tuleekin varmasti olemaan rapakon takaa Virmasen scouttauksia / kontakteilla hankittuja. Nämä ovat tottakai aina omanlaisiaan arpoja - joko osuu, tai sitten ei osu.

Monet tuota Nichlas Hardia hamuilee fantasiarostereissaan meille. Ok, onhan siinä Liigassa kyntensä näyttänyt kaveri, mutta pari viime kautta hieman vaisuhkoja. Toki jos hintalappu on laskenut reilusti (isolla R:llä).

Isona kotimaisena nimenä, jollaisia toivoisin edes sen yhden pari nähtävän ensi kauden Sportissa, niin herää tuularit ja yhteistyökumppanitkin viimeistään hommaan mukaan, heitän jokerikorttina Eero Somervuoren Valtosen vanhana pelikaverina(?). Tosin ei mitään hajua miehen suunnitelmista jne. Mutta ura hieman laskusuunnassa ja näin pois päin, niin voisiko meillä olla mahkuja tähän herraan. Tyrmätköön tämän haun joku heti alkuunsa, jos on herran liikkeistä heittää faktoja pöytään.
 
Viimeksi muokattu:

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Monet tuota Nichlas Hardia hamuilee fantasiarostereissaan meille. Ok, onhan siinä Liigassa kyntensä näyttänyt kaveri, mutta pari viime kautta hieman vaisuhkoja. Toki jos hintalappu on laskenut reilusti (isolla R:llä).

Tämä kausi meni kuitenkin ihan mukavasti. Hardt olisi Sportin mittakaavassa yksi parhaista hankinnoista, koska on melkein varma yli 30 pisteen mies ja juuri tällaisia varmoja tapauksia Sportin on vaikea löytää.

Jatkoaika arvioi Hardtin tämän kauden näin:

"Palasi loukkaantumisen pilaaman viime kauden jälkeen takaisin omalle tasolleen. Oli yksi harvoista jokeripelaajista joka pelasi hyvin koko kauden. Teki kelpo määrän pisteitä, mutta sen lisäksi taklasi paljon ja teki tilaa kanssapelaajilleen."

Joko ensi viikolla tulisi myös pelaajauutisia? Huomenna pelataan viimeiset puolivälierät, jonka jälkeen enää 4 seuraa jatkaa kauttaan. Mestiksessäkin enää 4 seuraa jäljellä enkä edes usko, että noista olisi juuri tulijoita tänne, joten ihan hyvin voitaisiin nyt julkaista yksi satsi ja sitten vapun tienoilla toinen, kun on saatu lisää sopimuksia aikaiseksi.

E: Jatkoajan kommentit Rekosesta:

"Mahtui Jokereiden kokoonpanoon 18 ottelussa, ja nuorelle hyökkääjälle olisi toivonut enemmänkin vastuuta. Hoiti oman pienen ruutunsa kunnialla, oli yllättävän hyvä myös kiekollisena liigajäillä. Positiivinen yllätys."
 
Viimeksi muokattu:

red&white

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Philadelphia Flyers, CFC
Itse taisin tuon Nortin nimen ensimmäisenä heittää ja on kyllä ykkösnimi kotimaisista veskareista. AHL:stä tai ECHL:stäkin voi roudata jonkun, mutta mieluusti a) Try-outin kautta (Ryan Zapolski, Lukko) b) Joku Liigasta tai Euroopasta tuttu (David Leggio).

Vaikka meillä tulee olemaan tod. näk. Liigan nuorin jengi kuten Valtonenkin sanoi niin toivon ettei ihan junnu poppoolla lähdetä liikenteeseen. Hieman vääristyviä tilastoja kaikkien poistomyyntien jälkeen, mutta antaa kumminkin osviittaa seuraavat lukemat:

TPS 23,77
KalPa 24,37
Blues 24,93

Siinä on Liigan 3 nuorimman joukkueen keski-iät. Ja tosiaan nuo lukemat ovat kauden päättäneistä pelaajistoista. Eli TPS:ltä ei ole mukana Sextonia, Paréeta ym. Lukemat Eliteprospectista. Tässä on myös samaisen sivuston lista pelaajista, joilla sopimus loppuu tähän kauteen. En tiedä kuinka ajan tasalla tuo lista. Sieltä myös Liiga vaihtamalla näkee mm. AHL:n sopimustilanteet.

Kun tämä nimillä spekulointi on niin mukavaa niin heitetään vielä muutama potentiaalinen veskari ilmoille:

Eliteprospects.com - Andy Chiodo
Eliteprospects.com - Jeff Frazee
Eliteprospects.com - Stefan Ridderwall
Eliteprospects.com - Lubos Pisar
Eliteprospects.com - Joe Fallon
Eliteprospects.com - Ruben Smith
Eliteprospects.com - Karol Krizan
Eliteprospects.com - Zane Kalemba


Ja jos kunnolla ladotaan euroja tiskiin niin:

Eliteprospects.com - Erik Ersberg
Eliteprospects.com - Robert Kristan

Tuli muuten vielä semmoinen asia mieleen, että edellisen kerran kun Liigaan noustiin eli KalPa kaudelle 05-06 heidän ulkomaalaishankinnat olivat:

Nikos Tselios AHL --> KalPa
Kyle Rossiter AHL --> KalPa
Terry Harrison AHL --> KalPa
Tomas Kurka AHL --> KalPa

Toki ajat ovat muuttuneet ja KHL tullut syömään paljon noita AHL-hakuja, mutta lähes tulkoon kaikki yllä mainituista tuli hakemaan ns. uutta nousua huipulle.
 
Viimeksi muokattu:

SPORTTIKOTKA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Jo vain saisi alkaa kuulumaan toimistolta jotakin, on sen verran hiljaista ollut hetken. Tässä kun ehti tottua jo siihen että Sport oli esillä kaiken aikaa eri medioissa. Huomenna tosiaankin taas muutamilla joukkueilla alkaa lomat joten varmasti jos näistä joukkueista on hankintoja tehty julkistaminen nopeutuu. Luulen että Sport tekee julkistustilaisuudesta spektaakkelin suuren maailman tyyliin.
 

Winger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Luulen että Sport tekee julkistustilaisuudesta spektaakkelin suuren maailman tyyliin.

Mitään spektaakkelia on turha odottaa. Realiteetit ovat mitä ovat ja pelaajabudjetti on mitä on. Muutama kova kärkipään äijä varmaan tulee, mutta veikkaisin, että ne ovat AHL-hakuja lähinnä. Sitten näitä liigan 2-3 kentän äijiä saattaa tulla muutama, jotka Sportissa pelatessaan olisivat 1-2 korin äijiä.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Turha tosiaan mitään spektaakkelia odottaa, sillä amerikassakin pelataan vielä runkosarjoja. Kunhan nyt saataisiin edes jotain julkaistua. Itse en ainakaan toivo, että taas odotellaan niin kauan, että julkaistaan joku 20 sopimusta kerralla.
 

Der Adler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
No, joo, mutta kyllä ECHL:kin voi liikkua kaikenlaisia kultakimpaleita, katso vaikka tätä Eliteprospects.com - Ryan Gunderson

Ok, Gundersonilla myös yks kausi AHL:ssä mutta kuitenkin sieltä suoraan Allsvenskaniin ja sitten Brynäsiin, ja siellä hän ollut aika kova pistenikkari ja kiekollinen liideri-pakki nyt jo kaudesta 2011-12.

Eli, toivotaan että Virmanen hankki tällaisia jätkiä myös meille.

Viime viikolla "skouttasin" tämä Ryan Gunderson täällä ja katoppas vaan...nyt on mies yhtäkkiä Jokerien mies. Voiko enää olla sattuma? Lisää vettä salaliitto/farmi-kiukaalle. :D
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Viime viikolla "skouttasin" tämä Ryan Gunderson täällä ja katoppas vaan...nyt on mies yhtäkkiä Jokerien mies. Voiko enää olla sattuma? Lisää vettä salaliitto/farmi-kiukaalle. :D

Taidettiin Gundersonia huhuta Jokereihin jo viime vuoden puolella, joten hold your horses.

Tein taas ajankuluksi nettiscouttausta ja tällaiset nimet tarttuivat tällä kertaa: ykköslaituri, ykkösssentteri, toinen sentterivaihtoehto, luotettava peruspakki. Linkit Eliteprospectsiin.
 

julkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasalaiset urheiluseurat
Ihmeen vanhoja pelaajia tänne ollaan raahaamassa. Toki nämä ovat varmaankin edullisempia, kuin nuoret AHL-jyrät jotka kolkuttelevat änärin ovia, mutta itse en kyllä raaskisi hirveästi laittaa melkein nelikymppisiin äijiin euroakaan. Se on ensimmäinen töötti, ja voi sanoa hyvästit uralle.

Itse lähtisin hakemaan ehkä enemmän tuollaisia Steve Moseksia, jotka eivät ole päässeet kunnolla vakiinnuttamaan paikkaansa. Toki Moses nyt taitaakin olla aikalailla poikkeustapaus, mutta hyvänä esimerkkinä voisi olla juurikin aikaisemmin mainitsemani C.J. Stretch, joka voisi hyvinkin olla The Hankinta kärkikenttiin.
 

Der Adler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Tuosta tosin oli juttua jo tammikuussa Sport-Sanomissa.

Aha, ok, selvä...mä jo luulin että täällä oli oikein "big scoop" Ilta Sanomat:lle. Tyyliin: "Sportin fanit skouttasi Jokerien tuleva KHL-pakki"... :D

No, kun nyt kerran netti-skouttailaan niin minne tämä Itävallan piste-konekivääri mahtaa olla menoss? Eliteprospects.com - John Hughes
Muutama ottelu Tapparssa, ilmeisesti try-outilla, kausi 09-10 meni näköjään penkin alle mutta sen jälkeen hirmutehot siellä Alpeilla.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Ihmeen vanhoja pelaajia tänne ollaan raahaamassa. Toki nämä ovat varmaankin edullisempia, kuin nuoret AHL-jyrät jotka kolkuttelevat änärin ovia, mutta itse en kyllä raaskisi hirveästi laittaa melkein nelikymppisiin äijiin euroakaan. Se on ensimmäinen töötti, ja voi sanoa hyvästit uralle.

Kovin nuoret Amerikkalaiset eivät ole vielä valmiita lähtemään Eurooppaan ilman suurta rahasummaa ja ovat melkein aina täysiä arpoja. Jos oletetaan, että kaikki ykköskentästä alaspäin tulevat olemaan enimmäkseen kehittyviä pelaajia, niin olisi järkevää hankkia ykkösketjuun näitä tasonsa Euroopassa todistaneita pelaajia, jotka lähes varmasti onnistuvat. Ei 35 ole vielä mikään ikäloppu ja tapauskohtaisesti myös lähes nelikymppinenkin voi olla ok hankinta, kun oletuksena sopimus on yhden kauden mittainen.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Kerran nuorta joukkuetta rakennetaan, niin ykkössentterin täytyy selvästi olla joko Luke Adam tai Jordan Weal. Aika kivat statsit Adamilla 23-vuotiaaksi NHL-peleistä puhumattakaan. 21-vuotias Weal vastaavan tason prospekti ja ehkä hieman realistisempi haku *wirn*.

Ok, no puolitosissani. Ehkä Adamin hintalappu on liikaa. Mutta onhan tämä aika huikeeta nyt katsella noita AHL:n free agent listoja, kun periaatteessa nyt liigaseurana Sport VOI olla vaihtoehto sellaisille kavereille, jotka tosissaan tavoittelevat esimerkiksi uutta tietä NHL:ään.

E: Linkit vie Eliteprospectille
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
En tiedä, liikuttaako enää ketään, mutta Kokkalaa ollaan nyt viemässä jo EC Kacin riveihin, Itävaltaan. Hyvin, hyvin epätodennäköinen jatkaja meillä.
 

everon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, KHL Jokerit, sympatiat Kärpät
Menkööt minne huvittaa. Asenne ei ollut varsinkaan lopussa sitä tasoa, että haluaisin nähdä hänet kotkanutussa liigassa.

Tämähän ei sitten pidä ollenkaan paikkaansa. Kokkalan harteille kasautui ennen pleijareita tuhottomasti paineita ja se näkyi suorituksessa. Vastaavasti Kujanpäältä ei varsinaisesti odotettu suuria ja hänen oli sitä kautta helppo "onnistua" pleijareissa (eihän sielä kukaan onnistuntu kun lomilla jo ollaan).
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Kokkalan pelityyli on tuollainen flegmaattinen ja playoffeissa näytti surkealta, kun ei näyttänyt saavan mitään aikaiseksi. Kaikessa hiljaisuudessa kuitenkin playoff pörssin jaettu ykkössija Piispasen kanssa. En kuitenkaan olisi jatkoa tarjoamassa eikä ole ollut omissa spekulaatioissani mukana pitkään aikaan. Vähän luulen, että Sportkaan ei ole tarjonnut ainakaan mitään kovin hääviä sopimusta.
 

Nicotsein

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Pittsburgh Penguins (Geno <3)
Tämähän ei sitten pidä ollenkaan paikkaansa. Kokkalan harteille kasautui ennen pleijareita tuhottomasti paineita ja se näkyi suorituksessa.

En tiedä että onko arvon everon katsonut tällä kaudella Sportin pelejä ollenkaan? Kokkalan otteet hyytyi jo selvästi ennen playoffeja. Toki tuli pisteitä silloin tällöin, mutta muuten Kokkis oli täysi lapanen kentällä. Ja miksipä Sportin kannattaisi pitää pelaaja joka ei sun sanojen mukaan kestä paineita tippaakaan? Ja oli suorastaan kauheaa seurata Kokkalan asennetta kentällä, ylimielisiä kiekon kuljetuksia ja mies suoristi selkänsä helposti. Alkukauden perusteella jatkoon, lopun 2/3 runkosarjasta+playoffien perusteella ei missään nimessä.
 

everon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, KHL Jokerit, sympatiat Kärpät
Ja miksipä Sportin kannattaisi pitää pelaaja joka ei sun sanojen mukaan kestä paineita tippaakaan?.

Kokkala oli edellisellä visiitillään Vaasassa joukkueen paras playoff pelaaja.

Toisaalta kuten joku viisas tänne joitakin päiviä sitten kirjoitti, Sportin ei kannata hankkia liigaan ns. playoff -pelaajia, koska Sportia tuskin nähdään ensi kaudella pleijareissa.

Kokkala on nykyjoukkueesta niitä harvoja, jotka uskottavasti kykenevät taistelemaan liigassa illasta toiseen.
 

Nicotsein

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Pittsburgh Penguins (Geno <3)
Kokkala oli edellisellä visiitillään Vaasassa joukkueen paras playoff pelaaja.

Tuo on aivan totta, en ole sitä unohtanut. Kokkala nosti tasoaan vielä pykälän playoffeihin ollen yksi parhaista, ellei jopa paras. Tällä kertaa kun ei ollut motivaatiota (?), oli jälkikin sen mukaista, valitettavasti. Mutta mitäpä tässä Kokkalaa syyttämään erikseen, melkein kaikki siellä tämän vuoden poffeissa pelasi alle tasonsa, syitä tuohon nyt on turha edes sanoa, jokainen miettiköön itse.

Toki Kokkala pelasi kaiketi Ilveksessä hyvän kauden, mutta silti miehestä jäi tämän kauden perusteella paska maku suuhun. Jos jää, niin en ole mitenkään sitä vastaan, jos lähtee niin samat sanat. Monien (kuten myös minun, myönnän) mielessä on viime kauden pelaajiston osalta vain loppukauden ja playoffien mahalasku, ja se sumentaa omaa ajattelua.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös