Sport-KalPa 29.01.2004

  • 2 362
  • 24

Castillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
Yy kaa koo nee! Tapelkaa!

Eli näin on jälleen virallisesti julistettu Sportfanit-KalPafanit verbaalinen sodankäynti taas alkaneeksi osalla 3/?.

Eli huomenna jos luoja suo, pelataan Vaasa Areenalla vähintäänkin kiihkeä ottelu SS:n ja FK:n välillä. Sportilta poissa varmuudella Teemu Viemerö (Loppukausi?) ja polvensa loukannut Filip Riska. Huomenna nähdään myös toinen taistelu. Nimittäin kauan odotettu matsi Westerback vs. Salonen, josta on tätä menoa tulossa invalidien kohtaaminen, kun Salosella on pitkän loukkaantumisen jälkeen paikat löysänä ja Westerbackin tilanne nyt on aina ollut tuo sama. Tosin pelisuorituksiin se ei näytä paljoakaan vaikuttavan. Myös maalivahti-tilanne on mielenkiintoinen, sillä syksyllä lähdes katastrofaalisesti Red armyn edessä kämminyt Pasi Kuivalainen saa luultavasti vastaansa vahvan myötätuulen avittamana olevan Håkan Danielssonin.
 

Shearer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Toivottavasti Sportin otteissa ei ole ylilatautumista kun on pelejä ollut niin harvakseen. KalPa luultavasti muutenkin sytyttää vastustajana.

Suonpää vieläkin sivussa Sportilta. Toivottavasti palaisi pian jo kehiin. Pääsisi T Kuusisto - Suonpää kaksikko tekemään tuhojaan.

Tiukka ja toivottavasti hyvätasoinen peli edessä. Usko omiin on kova. Veikkaan, että Sport voittaa maalilla tai kahdella vaikka kertoimet varmaan ovat KalPan puolella.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Harvemmin tulee lähdettyä kotipeliin näin lyötynä... Westerback pois, Suonpää edelleen pois ja Riska pois. Siis kolme sentteriä. Riska nyt on pelannut nelosvitjassa, joten hän nyt ei ole mikään suuri menetys. Ykkösvitjan sentterinä painaa Fantsu Karhula.

Toivotaan parasta, pelätään pahinta.
 

Sumu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sentteri Jumalan armosta Patrik Westerback
Tuleeko muuten tämä peli Kuopiossa radiosta? JA mahdollisesti vielä netistä?
 

kaleva

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Ahmat
Viestin lähetti Sumu
Tuleeko muuten tämä peli Kuopiossa radiosta? JA mahdollisesti vielä netistä?

Kyllä ja ei. Lähes kaikki vierasottelut tulevat radiosta "puolueettomasti" selostettuna. :) Nettiradiota ei käsittääkseni paikallisasemalla ole.
 

Rocco

Jäsen
Härkönen oli maaginen. Ekassa erässä oikeastaan vain yksi kunnon torjunta. Toisessa ja kolmannessa sitten tusinan verran loistopelastuksia. Laukoi KalPa toisessa erässä aika paljon kaukaa ja monta kertaa ylivoimalla läheltä. Kolmas erä olikin sitten aika kalPan pyöritystä. Huippuottelu. Ei voi muuta sanoa. Olisi voinut mennä kummalle vaan ja ensimmäisen maalin tekijä tällaiset pelit usein voittaa. En ole muuten noin uhrautuvaa ja taistelevaa Sportia nähnyt aikoihin. KalPasta jäi mieleen ikävällä tavalla muutamat pelaajat jotka aina olivat keskustelemassa tuomarin kanssa. Vieläpä pelin jälkeen.
 

Shearer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Kolmannen erän torjunnat: Härkönen 26, Kuivalainen 3. Tiukka vääntö oli ainakin kaksi erää. KalPa hallitsi kolmatta erää aika totaalisesti mutta 1-1 jakautui sen erän maalit.

Sport taisteli viimeiseen hengenvetoon asti ja onneksi se tuotti tulosta.

ps. Mitenkähän Pajuluoman kävi?
 

jaetski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Todella huippu peli nähtiin Vaasassa jos Sport pelasi taktisen täysosuman. Tosiaan kumpi tahansa olisi voinut voittaa tänään. Toisin kun viimekeralla Sami Salonen oli lievä pettymys, toipuilee vielä loukkaantumisestaan? Suhonen puolestaan jäi hyvin mieleen ei vaan siinä mielessä että pelasi todella hyvin vaan myös siksi että hänelle tarjottiin ehkä noin 4-5 paikkaa ratkaista peliä. Onneksi hän ei sitten vissiinkään ole mikään huippu maalintekijä. Tuomari Leppänen jäi myös hyvin mieleen. Ekassa erässä olis voinu antaa KalPalaisille noin 4 jäähyä kun taas Sportin toinen maali tuli kun Leppänen jätti aivan selvän poikittaisen mailan vislaamatta ja siitä Backamn kiitti, kuin myös minä...;)

Hyvä peli oli.

Miksi Pate ei palannu? Miten kävi Maukan?
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Viestin lähetti Shearer
ps. Mitenkähän Pajuluoman kävi?

Toivottavasti ei pahasti. Muutenkin jo noita senttereitä sivussa. Aika törkeästi otti iskua. Kiekotonta korkeilla käsillä selkään. Patte on muuten kuumeessa, huh.

Kaiken kaikkiaan viihdyttävä peli. Oli vauhtia, oli tilanteita. Eka erä kenties kauden parasta Sportia. Nyt niitä paljon kaivattuja vetoja tuli ja paljon. Muutama maistuva paikkakin oli, mutta Kuivalainen otti kiinni taidolla ja onnella.

Tokassa erässä sitten Salmu iski ja muutenkin mukiinmenevää peliä. Erän alun KalPa-ylivoimassa muutama todella hyvä paikka, mutta nyt taas Härkönen olis iskussa. Maali oli muutaman kerran todella lähellä.

Kolmas oli kokonaan KalPan, vaikka Sport muutaman kerran saikin kulmapyörityksen käyntiin. Ne ei kuitenkaan meinanneetkaan päättyä maaliin, vaan olivat lähinnä hengähdystaukoja Häkälle. Lopun yv:illä Häkä ilmiömäinen. Toki KalPakin tyytyi enemmän vain vetämään kuin rakentamaan superpaikkoja niin kuin tokan erän yv:llä.

Niinkuin Manner sanoi, niin jäähyaitiosta pitää pysyä poissa, se tuli tänään ilmi, vaikka KalPa ei yv:llä maalia tehnytkään. Ne oli silti todella vaarallisia. Oma yv ei ota toimiakseen sitten millään. Ekan erän todella innokas luistelu loppui kuin seinään, kun saatiin ne ylivoimat.

Tuomarilinja oli kaikin puolin todella salliva. Kolmannen erän KalPa-ylivoimilla Sportin maalinedessä valitsi katujen laki ja maalinedustaa putsattiin todella rankasti. Monta jäähyn paikkaa. Toisaalta ekassa erässä Sportin monet rynnistykset maalille roikuttiin tyhjiksi kaksin käsin eli aika tasan meni nuo viheltämättömätkin.

Kalle "otan jäähyn, kun peliaikaa on jäljellä kaksi minuuttia (Kirkkonummi)" Mattila haastoi Ville Hämäläisen, mutta tämä heitti kilpikonna-asentoon Mattilan jalkojen juureen. Jo aiemmin kotiyleisön suosiota saanut Hämäläinen sai kuulla melkoisia "hametta päälle"-huutoja loppupelin.

Muutenkin katsomossa huima fiilis. Kolmannen erän kulmamyllyissä jopa osa istumakatsomosta lähti mukaan taputuksiin. Ennen pelin alkua Red Army kertoi haisevan mielipiteensä Hannu Kapasesta mm. "Hannu haista paska!"-huudoilla.

Kom igen bubbar! 2 pistettä.
 

Icepowerman

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Hifk , HPK; KuPs, Zulimanit ...
Huippuottelu

Niin Härkösen huippuottelu. Pitäisin Sportin voittoa enemmän mäihänä, kuin taitovoittona, mutta voitto kun voitto. Taisi olla Kalpalta taas surkeaa ylivoimaa. Kieko pitäisi saada liikkumaan nopeammin. Ja sitten vielä Mattilan haasteesta Hämäläistä kohtaan. Hämäläinen ei taida olla mikään Halpa Hallin tapainen pelaaja. Kuuntelin radiosta kyseistä peliä ja vaikutti, että Sportin maalinedessä oli melkoinen mailaviidakko. Onnea Sportille voitosta ja tervetuloa Sport maaliskuussa Niiralan monttuun, maksellaan sitten nuo kalavelat !
 

Castillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
Eipä jäänyt eilen KalPasta paljoakaan hyvää sanottavaa. Kekäläisen sikailu, Hämäläisen teatraalisuus.. listaa voisi jatkaa. Tuomarille propsit linjan pitämisestä. Tai hyvähän se on linjaa pitää, jossa mistään ei vihelletä. Sportin puolustajina toimi alivoimilla ainakin Ahokas, Karelin, Yli-Hannuksela ja Asell. Sen verran kovia painiotteita siellä harrastettiin välillä.

KalPan äijät eivät maalinedessä eilen juhlineet. Fogström ja kumppanit antoivat keppiä välittömästi, jos Härköseen koskettiinkaan. Ottelun hienoin tilanne nähtiin toisessa erässä kun KalPa heitti kiekon Sportin päätyyn. Perään lähtivät Tatu Miettinen ja Kim Nabb. Miettinen otti kiekon, mutta löysi nopeasti naamanjälkensä Vaasa Areenan pleksistä. Aivan mieletön paukku! Kim Nabb on jo aiemmin tällä kaudella osoittanut, että fyysikan lakia voi käyttää vaikka WC:ssä. Ensin Marko From ja eilen Miettinen 188/84 jäi vaasalaisen tapin 174/74 alle. Tämän lisäksi Kim on nopea luistelemaan ja yksi joukkueen taitavimmista pelaajista. Go! Kimi Go!

KalPasta on pikkuhiljaa tulossa Red Armyn suosikki Hermeksen ja Hokin rinnalle. Eilenkin koko matsin ajan huuto oli valtaisa ja varsinkin tuomari Leppänen ja Hannes "juttelen Leppäselle" Kapanen saivat verbaalista shittiä niskaan läpi koko ottelun.

Kevättä odotellessa, Poliisi-Jaska

EDIT: Kiitokset Kekäläiselle. Pajuluomalla olkapää p*skaksi ja kuukausi huilia. Voi jumalauta, että voi olla pelaaja tyhmä! Kiekotonta pelaajaa selästä kädet ylhäällä. Elinikäinen pelikielto tuollaiselle!
 
Viimeksi muokattu:

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Pajuluoma loukkasi olkapäänsä. Päivän Pohjalainen kertoo, että noin kuukauden huili odottaa Sport-kapteenia. Nyt kun tälle videoilta katselulinjalle ollaan lähdetty niin Kekäläiselle kuuluisi vähintään muutaman pelin pelikielto. Jos näin ei tapahdu niin olen erittäin pettynyt.
 

Micco!

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haluttu muutos
Onnittelut Vaasaan, hieno ja tärkeä voitto.

Kovin on vain erilaiset taas vaasalaisten mielipiteet. Jatkoajan otteluraportissa kehutaan tasokasta, tasaista ja hienoa ottelua. Mainitaan pariin otteeseen, että Sport-pelaajille olisi voinut jäähyä enemmänkin viheltää. SavonSanomissa vaasalainen toimittaja jatkaa samalla linjalla. Kertoo, että Härkönen pelasti Sportin.

Mutta entäpä meidän Jaska85. Mies lähtteli eilen kännyykkäni tilannetiedotusta. KalPa vain kahvasi, filmasi ja itki. Sportin olisi pitänyt voittaa 6-0. Kuivalainen piti lukemat siedettävinä, KalPasta ei ollut mihinkään. Entäpä tilanne josta Sport teki 2-0-maalin? Ainakin Pieniniemi on tilanteesta erittäin pahoillaan. Mutta ei, kuopiolaiset vaan filmaamat, kahvaavat ja itkevät. Lisäksi joukkue ei osaa pelata, vaan oli totaalisen jyrän alla. Lienee selvää, että luotan tämän puolueettoman kaverini käsitykseen ottelusta ;)

Ikävää, mutta olenhan nyt aika epäurheilimaisen joukkueen kannattaja ;)

Vakavasti puhuen KalPan peli on kuitenkin menossa parempaan suuntaan. Vaasan peli oli jo taas hyvä ottelu, K-Vantaa-haukottelun jälkeen. Kärkipaikka taitaa karata Jukureille, no 4. sija olikin KalPan virallinen tavoite. Eiköhän se tästä taas lutviudu, joukkue ainakin eilen taisteli. Sanaa taistella, ei ollakkaan KalPassa nähty tahi kuultu sitten marraskuun. Valmennusjohdon kurinpalautuksesta on ollut apua. Tästä on ihan hyvä jatkaa, pidetään se kakkospaikka!
 

Shearer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Re: Huippuottelu

Viestin lähetti Icepowerman
Ja sitten vielä Mattilan haasteesta Hämäläistä kohtaan. Hämäläinen ei taida olla mikään Halpa Hallin tapainen pelaaja.

Mun mielestä tilanne meni näin: Hämäläinen ja Mattila väänsivät tilanteen jälkeen siinä keskialueella. Hämäläinen löi Mattilalta kypärän päästä ja ei varmaan vaikea arvata mikä on Mattilan reaktio tällaiseen. Hanskat putosi ja tällöin Hämäläinen vasta taisi huomata ketä tulikaan lyötyä. Kaverin jalat petti alta ja mies tuupertui Mattilan jalkojen juureen. Mattilalle kymppi hanskojen pudottamisesta.
 

Castillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
Viestin lähetti Micco!
Mutta entäpä meidän Jaska85. Mies lähtteli eilen kännyykkäni tilannetiedotusta. KalPa vain kahvasi, filmasi ja itki. Sportin olisi pitänyt voittaa 6-0. Kuivalainen piti lukemat siedettävinä, KalPasta ei ollut mihinkään.
HEI! Se oli kahden erän jälkeinen tilanne. Kolmannesta erästä mä en puhunut mitään kun sitä ei oltu vielä edes pelattu. Kahvasta mä en puhunut mitään. Tosin filmaamista ja varsinkin itkemistä oli läpi koko matsin.

Tosin päällimmäisenä tuo Hämäläisen teatraalinen heittäytyminen kilpikonna-asentoon kun oli ensin lyönyt itse Mattilaa. Muuta filmaamista ei matsissa pahemmin ollut muutamaa Sompin loistavaa kaatumista lukuunottamatta. Ensimmäisen kahden erän aikana Sportilla oli enemmän selviä maalipaikkoja. Kuten monessa muussakin paikassa on sanottu, oli KalPalla ensimmäisessä erässä 1 kunnollinen maalipaikka ja toisessakin erässä vain 3 kunnollista paikkaa. Sportilla oli jo ensimmäisessä erässä ainakin 6 sellaista paikkaa, josta byyrin olisi voinut tehdä. Kuivalainen piti KalPaa 2 erää pystyssä. Täts it.

Kun luet miksu noita rapsoja ja lehtijuttuja, niin luultavasti huomaat että olin aivan oikeassa. Tosin nuo toisen erän vedot meni veikkailuistani huolimatta KalPalle. Tässä asiassa olin väärässä. Muussa en ollut.
 

Sumu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sentteri Jumalan armosta Patrik Westerback
Hyvä että tuli voitto Kalpasta. Viimeinkin tällä kaudella. Onneksi HK ei onnistunut itkemään tällä kertaa tuomarille jäähyjen arvoisesti. Ensimmäinen ja toinen erä oli Sportilta suht hyvää peliä mutta kolmannesa Kalpa oli piiskattu aika kovaan vireeseen. Liekö HK uhkaillut jo omia pelaajiaan...hehheh =)

Onnittelut Vaasaan, hieno ja tärkeä voitto

Noh...en juuri pidä noita onnitteluja juuri minään. Itse en jaksaisi vaivautua onnittelemaan vastustajaa hyvästä voitosta. Ollaan kavereita ja samalla kuitenkin haukutaan kirjoituksissa...Kyllä meikää ainakin suoraan sanottuna v*tuttais onnitella toisen joukkueen faneja voitosta. Onneksi voitettiin!
 

Icepowerman

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Hifk , HPK; KuPs, Zulimanit ...
jaska85:lle

EDIT: Kiitokset Kekäläiselle. Pajuluomalla olkapää p*skaksi ja kuukausi huilia. Voi jumalauta, että voi olla pelaaja tyhmä! Kiekotonta pelaajaa selästä kädet ylhäällä. Elinikäinen pelikielto tuollaiselle!


Kehuit Nabbia taklauksesta ja moitit Kekäläistä , miestä joka taklaa puhtaasti! En ymmärrä miksi kritisoit ? Ja samallalailla taitaa olla tää sun Pajuluomaas 20cm Kekäläistä isompi .
Taitaa olla Jaskalla vääränväriset lasit päässä.
Toiseksi en ymmärrä missään mielessä sun juttujasi ja kritisointiasi. Joo Sportin ois pitäny voittaa 6-0 perusteluja !
Härkönen torju viimesessä erässä samanverran kun Kuivalainen koko ottelussa !
 

Castillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
Re: jaska85:lle

Viestin lähetti Icepowerman
Joo Sportin ois pitäny voittaa 6-0 perusteluja !
Härkönen torju viimesessä erässä samanverran kun Kuivalainen koko ottelussa !
Miccolla riittää varmaan vähän selittämistä tämän aiheen osalta... Itse en ole koskaan sanonut/kirjoittanut miccolle, että Sportin olisi pitänyt voittaa 6-0.

Kekäläinen taklasi puhtaasti? Eipä ollut taklaamassa.


Itse:
Kiekotonta pelaajaa selästä kädet ylhäällä.


Mendieta:
Toivottavasti ei pahasti. Muutenkin jo noita senttereitä sivussa. Aika törkeästi otti iskua. Kiekotonta korkeilla käsillä selkään.

Savon Sanomat:
Ottelun ensimmäisen jäähyn sai KalPan Tuukka Liimatainen tilanteesta, jossa Saku Kekäläinen taklasi Sportin Ari-Pekka Pajuluomaa ja auttoi kädellä miehen sairaalakuntoon. Tuomaristo ei tilannetta nähnyt ja passitti vielä jäähylle väärän miehen.

Pohjalainen:
Sport kärsi eilisiltana myös menetyksen, kun Ari-Pekka Pajuluoma joutui ensimmäisessä erässä Saku Kekäläisen taklauksen kohteeksi ja loukkasi olkapäänsä. Alustavan arvion mukaan joukkueen kapteeni olisi sivussa peleistä kuukauden verran.

Jatkoaika.com
Erän aikana Sportin kapteeni Ari-Pekka Pajuluoma sai takaapäin laidan vieressä kovan taklauksen. Kiekottomana tilanteessa ollut Pajuluoma kaatui päin laitaa ja loukkasi olkapäänsä. Pitkän keskustelun päätteeksi linjatuomareita kuultuaan päätuomari Jussi Leppänen passitti Tuukka Liimataisen kakkoselle. Syynä huitominen. Kyynärpää- tai laitataklaus olisi ollut lähempänä totuutta.

Eli näin. Puhdas taklaus? Tuskin. Jäähy ei tullut syystä, vaan seurauksesta ja jäähyn sai väärä pelaaja ja syykin väärä. Tuomarivirhe? No oli miten oli. Sport lienee lähettänyt videon liittoon tilanteesta ja sieltä kaiketi tulee sanktioita jos on tullakseen. Miksulin kanssa meillä on vielä jälkipelit käymättä aiheesta puheiden muunteleminen, mutta sen paikka ei ole tässä ketjussa.
 

Icepowerman

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Hifk , HPK; KuPs, Zulimanit ...
Kekäläisen taklaus

Kait se on sitten uskottava, kun noin moni väittää. Toisaalta taisi se(ihmiskuula) olla viimevuonnakin jossainvaiheessa pelikiellossa. No elämä jatkuu. Jatketaan taklaamista kädet alhaalla ja enempi ja kovemmin. Toisaalta olen huolissaan siitä, kuinka monet kyykistyvät ottamaan taklauksia vastaan ns laskevat pään alas, jolloin pää tulee käsien tasolle. Onko muilla samanlaisia huomioita ? Se on todella raukkamaista !
 

Castillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
Re: Kekäläisen taklaus

Viestin lähetti Icepowerman
Kait se on sitten uskottava, kun noin moni väittää. Toisaalta taisi se(ihmiskuula) olla viimevuonnakin jossainvaiheessa pelikiellossa. No elämä jatkuu. Jatketaan taklaamista kädet alhaalla ja enempi ja kovemmin. Toisaalta olen huolissaan siitä, kuinka monet kyykistyvät ottamaan taklauksia vastaan ns laskevat pään alas, jolloin pää tulee käsien tasolle. Onko muilla samanlaisia huomioita ? Se on todella raukkamaista !
No tuskin Kekäläinen yritti Pajuluomalta olkapäätä remonttiin pistää. Ajattelematon teko kuitenkin. Itseäni tuo mainitsemasi kyykistyminen ottaa myös päähän. Mestiksessä sitä ei pahemmin harrasteta, mutta erään Sportin pelaajan olen niin nähnyt muutaman kerran tällä kaudella tekevän. Toinen mikä ottaa pannuun on isojen poikien taklaukset, joista suurin osa tuomareista palkitsee 2 minuutin rangaistuksella kyynärpää-taklauksesta, vaikka jätkä ei saa kyynärpäitään alemmas muuten, kuin ottamalla käden irti olkapään kohdalta.

Tästä on Sportissa kärsinyt erityisesti Pasi Pieninkeroinen ja aiempina vuosina Petri Virolainen. Varsinkin edellä mainitusta pelaajasta onkin tullut sellainen pelaaja, että hän ei vahingossakaan enää täysillä ketään taklaa ja tällöin hänen suuri massansa menettää parhaimmat etunsa.
 

Micco!

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haluttu muutos
Viestin lähetti Sumu
Noh...en juuri pidä noita onnitteluja juuri minään. Itse en jaksaisi vaivautua onnittelemaan vastustajaa hyvästä voitosta. Ollaan kavereita ja samalla kuitenkin haukutaan kirjoituksissa...Kyllä meikää ainakin suoraan sanottuna v*tuttais onnitella toisen joukkueen faneja voitosta. Onneksi voitettiin!

Noh taidetaan sitten olla aika erilaisia persoonia. Minusta on reilua onnitella parempia, jotka ansaitsivat voittonsa. Ja mitä haukkumiseen tulee, en ole käsittääkseni ketään Sport-kannattajaa tai joukkuetta haukkunut. Taisit olla itse joka kävit sanomassa KalPa-KooKoo -ketjussa, että KAIKKI KalPalaiset vaan itkee ja filmaa. Sport-KooKoo -ketjussa sitten itse itkit KooKoon kahvaamisesta, asia oli vain mielestäsi niin eri, kun me kuopiolaiset "itkimme" samasta asiasta. Olen Jaska85:n kanssa hyvä kaveri, eikä minulla ole ketään muutakaan vaasalaista vastaan mitään hampaankolossa.

Jaska: Totta, tilannetiedoituksesi tuli 2. erän jälkeen. Siinä kyllä selvästi sanoit, että Sportin pitäisi johtaa jo 6-0. Parempihan ottelun joka tapauksessa varmasti voitti. Mutta eipä kinata tällaisesta turhasta asiasta. Ymmärrät varmaan, että kirjoituksellani kokeilin vaan hieman kepillä jäätä, kuten sinäkin monesti tänne suuntaan. Viestini loppuosa oli sitä todellista asiaa.

Täältä tähän.
 

Sumu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sentteri Jumalan armosta Patrik Westerback
Viestin lähetti Micco!
Noh taidetaan sitten olla aika erilaisia persoonia. Minusta on reilua onnitella parempia, jotka ansaitsivat voittonsa. Ja mitä haukkumiseen tulee, en ole käsittääkseni ketään Sport-kannattajaa tai joukkuetta haukkunut. Taisit olla itse joka kävit sanomassa KalPa-KooKoo -ketjussa, että KAIKKI KalPalaiset vaan itkee ja filmaa. Sport-KooKoo -ketjussa sitten itse itkit KooKoon kahvaamisesta, asia oli vain mielestäsi niin eri, kun me kuopiolaiset "itkimme" samasta asiasta. Olen Jaska85:n kanssa hyvä kaveri, eikä minulla ole ketään muutakaan vaasalaista vastaan mitään hampaankolossa.


En muistaakseni ole sinua haukkunut. Ja on totta että totesin kalpalaisten(en ole sinusta varma) olevan suurimpia itkijöitä. Olen edelleen sitä mieltä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös