Sport - Jokipojat ti 11.10.2005

  • 5 811
  • 37
Ei näy maalikoostevideostakaan kunnolla miten ne Piiroisen jalat siinä taklausessa meni. Pelitilanteessa mulle jäi se kuva, että taklauksessa ei ollut muuta väärää kuin se että kaveri oli myöhässä. Jämsän lyödessä kiekon ränniin Piiroinen on vielä viiden metrin päässä ja olis voinut ihan hyvin jättää vetämättä taklauksen loppuun. Itse asiassa paremmin peliä lukevalle kaverille se olis ollut ainoa vaihtoehto. Taklaus tulee varmaan sekunnin sen jälkeen kun Jämsä on kiekon pois laittanut ja se sekunti on tuossa tilanteessa aika pitkä aika. Jämsä kuitenkin näki koko ajan että taklaus tulee ja osas varautua siihen. Laitaa vasten taklatessa kukaan silti tuskin tarkoituksella taklaa polvella, Piiroisen polvi nyt vain sattui normaalissa pelitilanteessa osumaan Jämsään huonosti. Mistään napsahduksesta on siis turha puhua. Toivottavasti ei kuitenkaan ole mitään puujalkaa vakavampaa.

Sportilta ihan OK peli, omasta päästä vielä ne maailmanluokan sekoilut pois, niin hyvältä näyttää. Mailahäirinnästä en sano mitään. Kaikki joukkueet palaavat samalla tavalla, ei Jokipojat eikä Sport ole mitään poikkeuksia kumpaankaan suuntaan.
 

Shearer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
mendieta kirjoitti:
Aikalisän jälkeen näytti vähän siltä miltä sen pitää. Alakerrassa vieläkin hirveä määrä virheitä.

Ihme juttu tuo Sportin surkea aloitus. Miten kaikki pakit taas siinä alussa surffaili ihan missä sattui. Mustapaitainen saattoi luistella suoraan keskeltä kiekon kanssa maalille tai yhdellä poikittaissyötöllä repiä koko puolustuksen ihan hajalle. Kun vastustaja tuli kiekon kanssa niin täysi paniikki päällä. Onko siellä roolit ja tehtävät sekaisin vai mistä lie johtuu.

Tosin Jokipoikien hyökkäykset lähtivät alussa aika nopeasti ja käänsivät peliä hyvin mutta sekin vähän katosi pelin edetessä. Eli ei se kaikki Sportin huonoutta välttämättä ollut. Mutta silti sekoilu on se paras sana kuvaamaan välillä tuota Sportin puolustuspään toimintaa.

Tamin aikalisä ei tullut sekuntiakaan liian aikaisin. Mitä lie hän siellä huitoi ja huusi taas mutta homma parani heti. Onneksi.

Toivotaan että Jämsä selviäisi säikähdyksellä eikä olisi pitkä sairasloma edessä.
 

Brian DePalma

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, VIFK, Liverpool
Anadigi kirjoitti:
Jämingin kaltaiselle pelaajalle ei ole kysyntää, mutta olisihan se Suoraniemen paikannut mennen tulle ja palatessa. Taitaa vaan olla niin, että Mikan palkalla kukaan muu ei sitä Mestiksessä huoli.

Olen sun kanssa täysin eri mieltä Suoraniemen pelisuorituksista, mun mielestä kaveri on ainakin pelannut kaikki kotipelit tsempaten ja joukkoon on mahtunut monta hyvääkin suoritusta (m.m tänään nähty syöttö Petelle)
 
Suosikkijoukkue
Entisen pääkaupunkiseudun oma joukkue
Ei tarvi paljon lisätä, melkein kaikki on jo sanottu, vain paria asiaa. Heinosestako toi joukkueen itseluottamus kasvoi? Se oli seinä siinä alussa, meinas Sportin tehdä Jukurin mutta Heinonen kesti ja joko jokipojat menetti uskonsa, väsyi tai Sport löysi vireen.

Nabbin pitäisi saada onnistumisia taas. Välillä aivan huippusuorituksia ja välillä epävarmoa syöttöjä. Toki hän korjaa yleensä mokansa nopeasti.

Polzovia kehuttiin, kannatan. Sainomaasta on tulossa stara. Westerback ihmetytti. Ihmeen monta kertaa se ampui maalia kohti tänään! Onko tamminen käynyt puhuttelemassa? Ja nro 34, monen fanien epäsuosiossa oleva Suoraniemi, tänään hän kyllä taisteli ja pelasi hyvän pelin. Nämä oli mielestäni päivän onnistujia, harva epäonnistui tänään.

Jokipojilla on kyllä kova meno vaikka tappio tuli tänään. Jos alkuminuuteissa olisi tullut jokunen täysosuma niin pelin lopputulos olisi ollut aivan muu.

Edit: Harmittaa vaan tämä vähäinen yleisömäärä.
 

Anadigi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Junnon kravatti ja Mikin ylädekki
Brian DePalma kirjoitti:
Olen sun kanssa täysin eri mieltä Suoraniemen pelisuorituksista, mun mielestä kaveri on ainakin pelannut kaikki kotipelit tsempaten ja joukkoon on mahtunut monta hyvääkin suoritusta (m.m tänään nähty syöttö Petelle)
Kirjoitin edellisen ennen peliä. Tänään Mika oli kieltämättä hyvä, mutta aiemmissa peleissä yritystä on kyllä ollut, mutta tuloksia ei nimeksikään. Toisaalta Jämigille ei muuten ole pahemmin tarvetta, eli toivottavasti säästetään rahat ja toivotaan Suoraniemen nostavan tasoaan samaa vauhtia kuin nyt.

Peli itsessäänhän oli aivan mahtava! Ainoa ruma juttu oli tuo Minsten loukkaantuminen, joka oli kieltämättä aika kyseenalaisen näköinen. Piiroinen tuli tilanteeseen ihan törkeän myöhässä ja ajoi selkeästi jalkallaan kohti Jämsän polveä. Tuskin tietentahtoen haluaa kenenkään uraa lopettaa, mutta erittäin huolimaton ja ruma taklaus oli kyseessä.

Jospa tämä taas tästä...
 

fågel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport Vaasa
JLei kirjoitti:
Toivottavasti et yritä tuolla väittää, että Piiroinen olisi tahallaan vanhingoittanut Jämsää tai ettei mies olisi pahoillaan tapahtuneesta vahingosta. Jos yrität, niin kannattanee aikaa vielä jonkin aikaa mietiskellä.

Se on vaan valitettavasti väistämätöntä, että vahinkoja välillä sattuu niinkin vauhdikkaassa lajissa kuin jääkiekko. Pikaista paranemista Jämsälle!

Kuinka puolustaja voi olla kentän ylin pelaaja kun kiekko on omassa päässä?Itse en tilannetta kunnolla nähnyt koska tilanne tapahtui vähän ennen Sportin maalia.Mulla ainakin on sellainen kutina että Minste joutuu huilaamaan "vaan" pariviikkoa, ainakin pystyi jonkin matkaa vaihtoaitiossa jalalla kävelemään.

Joo.Peli oli pitkästä aikaa hyvää ja varsinkin hyökkäys-ja YV oli jo aika hyvässä kondiksessa.Nyt saatiin paikoista jo tarvittavat maalit eikä tehottumuudesta ollut edes hajua jäljellä.

Ja sitten yksi asia joka mua ainakin suunnattomasti vituttaa on se, että minkä helvetin takia se Blinov saa ihan vapaasti surffata sielä jäällä kun ei PRKL syöttö lähde silloin kun pitää.Esimerkkinä vois sanoo Jokipoika matsista tilanteen kun Blinov ensiksi neppailee hyökkäysalueella n.1/2min ja pääseekin lopulta nousemaan maalinreunallem, takatolpalla Nabb oli odottanut syöttöä vaikka kuinka kauan ja sitten kun Blinov saa syöttö paikan niin heittää vielä yhden jalkakynän ja siinä se tilanne sitten jo menikin.Blinov ei ole ensimmäisen matsin jälkeen saanut yhtään mitään aikaiseksi, mielestäni.
 

Rocco

Jäsen
En tiedä pelaako Jokipojat sen enempää sikaa kuin muutkaan, tänään vaan sattui tapahtumaan paljon pahaa näistä asioista. Jämsän polvi, Heikkisen naama, Siivosen käsi... Noh, aina roiskuu kun rapataan. Ikävää se on ja antaa tietysti sikamaisen kuvan jos vammoja tulee, mutta ei muuten JoKP (nostalgiaa) oikeastaan sen ihmeellisemmin kepitellyt kuin muutkaan vastustajat.

En tiedä onko muut sitä huomannut, mutta Pasi Kuusisto on ollut koko alkukauden aivan ilmiömäisen hyvä.

Polozov on kyllä aika ihme epeli. Aina kun on jannu kentällä niin aina tapahtuu... Ja se Allenin kyykytys! Ai että... Vaikkei mitään kukkahattutätejä kiinnostavaa tapahtunutkaan, niin yhdellä kädellä meidän kasvissyöjä riiputtaa 85:aa kiloa lihaa kuin meikäläinen ostoskassia. Oli Allen siinä sen näköinen että "sanakin vaan niin tehdään kaverista wienerleike."

fågel kirjoitti:
Kuinka puolustaja voi olla kentän ylin pelaaja kun kiekko on omassa päässä?Itse en tilannetta kunnolla nähnyt koska tilanne tapahtui vähän ennen Sportin maalia.

Minste oli punaviivan tuntumassa ja löi kiekon päätyyn samalla kun muut menivät vaihtoon. Siksi Myllyaho olikin maalintekijä heti päädystä pompanneesta kiekosta. Minste on ykkösen pakki ja Velli kakkosen laituri. Eli kiekko pelattiin Jämsälle punaiselle, hän löi kiekon päätyyn ja muut meni vaihtoon samalla.

EDIT: Lisätään se mitä Mikko Manner sanoi jälkipeleissä, että todennäköisesti ei ollut vakava vamma. Minste pystyi kävelemään jo jotenkuten pelin jälkeen kun oli pitänyt jäätä kaksi erää polvessaan. Todennäköisesti on vaan nivel vääntynyt "yli". Toivotaan ainakin näin! Huomenna keskiviikkona tietää enemmän.
 

urpo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK. Hätätilassa Jokipojat ja Sortavalan Dynamo
Winger kirjoitti:
Kysymys teille Joensuulaiset: Onko kukaan tullut teille sanomaan koskaan, että melkoinen sikajengi teillä siinä on. Tämä ei todellakaan oo mikään provo, mutta tilanteet puhuvat puolestaan. Keppiä ja muuta sikailua sateli aivan helvetisti joka tilanteessa... Vituttaa suoraan sanoen tuollainen halonhakkuu!

Aika omituisia kommentteja Vaasalaisen jääkiekon kannattajilta.Taitavat olla vain pieniä hetkellisiä tunteenpurkauksia. Aina pelissä sattuu, osa enemmän tai vähemmän tahallaan aiheutettuja. Kentällä on tuomari joka hoitaa näitä asioita ja jakaa rangaistuksia.

Jäähytilaston kärjessä sattuu nyt vain olemaan kolme Sportin kaveria, ensimmäinen Jokipoika sijalla 13. Spotilla 229min, Jokipojilla 130min, tälläistä sikailua tällä kertaa. Tilastot puhuvat puolestaan.
 

Orion Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Eiköhän ne kaikki joukkueet "sikaile" kun pelaavat vieraissa.. enemmän tai vähemmän, valitettavasti. Pisteet otetaan hinnalla millä hyvänsä..
 

kakes

Jäsen
Niin, kukas sen Minsten silloin taannoin ajoi polvettomaksi ja missä pelaa? Taisi tulla Aki piiroisesta kerralla RA:n suosikkipelaaja nro 1. Kunhan ei vain pelaisi kohta Sportissa. Anteeksi voi antaa muttei unohtaa, vai mitenkä se nyt menikään? Aina roiskuu kun rapataan. Kuulostaa olleen kunnon talkoot eilen. Lite off topic...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös