Sport - Hermes pe 18.11.2005

  • 12 574
  • 81

Winger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Vaikka ehkä hieman aikaista, ajattelin kuitenkin avata tästä ketjun.

"Rakkaiden" vihollisten kohtaaminen jälleen pian käsillä. Sport pelannut parhaan syksynsä moniin vuosiin. Pistetavoitteesta oltiin muistaakseni pari pistettä jäljessä, mutta tästä on silti hyvä lähteä Hermeksen kaatoon. Alla on Tammisen tuore jatkosopimus, mallia 1+1, sekä Aku Limnellin monia puhuttanut lähtö joukkueesta. Noh, onneksi on Sami Heinonen. *hymiö Castillon suuntaan*.

Hermeksen tilanne ei ole ollut ruusuilla tanssimista, mistä syystä joukkue tuleekin varmaan ärtyneenä ja energisenä Vaasaan (nollanollan johdolla). Pisteistä saavat kuitenkin molemmat tehdä täyden päivätyön. Senkin kannalta Hermeksellä on vaikea tilanne, että pudotuspeliviivaan on kolme pistettä.

Odottaisin Sportin syttyvän liekkeihin ja esiin nousee vihdoinkin koko syksyn "alisuorittanut" Markus Jämsä hattutempullaan. Pakollinen tulosveikkaus, Sportille voitto 4-2 (viimeinen tyhjiin).

ps. Onko Kokkelsbyystä tulossa bussilasteittain fanaattisia Hermes-faneja, vai onko fanit hylänneet jo joukkueensa alavireisen syksyn vuoksi?
 

Marcus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, VPS
Tulossa siis ensimmäinen kolmesta Hermeksen Vaasan vierailusta tällä kaudella. Sportilla on makea kuuden ottelun kotivoittoputki menossa ja saman mittainen voittoputki Hermestä vastaan. Viimeksi kokkolalaiset on Sportin kaatanut vuosi sitten lokakuussa Kokkolassa, Sportin ankean syksyn synkimmässä vaiheessa. Vaasassa Hermes on juhlinut viimeksi tammikuussa 2004. Valitettavasti kumpikaan putki ei auta mitään perjantain pelissä, koska Hermeksellä ei ole mitään hävittävää, sillä on syksy mennyt alavireisesti, mutta pian uskoisin nousun alkavan. Toivottavasti ei vielä Sportin kustannuksella.

Maalivahtipelissä lepää Hermeksen suuri mahdollisuus. Kilpeläinen on pelannut hienon syksyn ja jos jatkaa samoja otteita, niin ei Sport montaa maalia Eeron taakse tee. Heinoselta tarvitaan vielä pientä tasonnostoa, että pääsee Kilpeläisen tasolle, nyt siihen on hyvä tilaisuus, kun Limnellkin on siivottu pois, painetta antamasta. Veikkaan Sportin voittavan Westerbackin huippupelin ansiosta 3-1. Toivottavasti Kokkolastakin saapuu paljon porukkaa peliin, niin ehkä saadaan 3000 rikki ensimmäistä kertaa tällä kaudella. Liigatason tuomarointia nähtävänä, kun Tero Toivola viheltää pelin.
 

Castillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
Winger kirjoitti:
*hymiö Castillon suuntaan*.
Katsotaan Winger kenen hymy hyytyy, kun 26.11. K-Vantaa tulee Vaasaan ja peli päättyy 0-1. Aku Limnell torjuu ottelussa 60 kertaa ja Heinoselle tulee 7 torjuntaa. Ottelun ratkaisu nähdään ajassa 58.25, kun Marko From ampuu pehmeillä käsillään kiekon tarkasti Sport-maalin takakulmaan. Keskialueelta.

Itse peliin. Hermes on pelannut viime aikoina kokoajan paremmin ja paremmin. Vaikka Kajaanista olikin tuomisina yksi tappio lisää sarakkeisiin, niin joukkue pelasi varsinkin kolmannessa erässä vakuuttavasti. Sitten tullaan tähän maalivahtikysymykseen takaisin. Nimittäin Eero Kilpeläinen, tuo tarinan suuri hahmo, joka saapui pataässä taskussaan rautalehmällä Kallaveden rannoilta pitämään tuota tarunhohtoista legendaa, Hermestä pystyssä torjunnoillaan. No joo. Tarinat sikseen. Kuinka Kilpeläinen pärjää, kun kaksi erää kaveria hiillostaa Ahvensaaren mieslaulajat+jänis, apina ja lokki. Siis nämä mun jutut näyttää oikeasti olevan tätä tasoa tänään. Kilpeläiselle kuitenkin kova paikka.

Mielenkiintoista on myös nähdä Hermes-paidassa esiintymässä ex-sportilaiset Tommi Jäminki ja Jesper Söderholm, josta jälkimmäisenä mainitulla on jäänyt varmasti paljon hampaankoloon kasvattajaseuransa ja erityisesti Juhani Tammisen kohtelusta. Jäminki sensijaan tuskin herättää tunteita ex-sporttilaisena, kun hän ehti joukkuetta vahvistaa vain muutaman ottelun ajan ja kokoajan oli tiedossa, että hänen pestinsä ei pitkäaikainen ole, vaikka onnistuikin vakuuttamaan ainakin minut taidoillaan.

Red Army varmasti muistaa kiittää Jeppeä Sport-sydämestään. Harmi, että sitä eivät kaikki osanneet arvostaa.
 

nollanolla

Jäsen
Suosikkijoukkue
HERMES & PELICANS & KPV
Hermes on pelannut paremmin ja paremmin,niinkuin Castillo sanoi.
Tämä on nyt tänäkin vuonna pirun kova sarja ja pisteitä ei tule "kumartamalla" ei sitten mistään.
Kajaanissa Hermes painosti todella rankasti,ne tärkeimmät vain jäi tekemättä,eli maalit.
"Ertsi" kun hiukan tuosta vielä petraa niin hyvä tulee.

Jännityksellä odotamme kumpaan aitioon Jeppe yrittää mennä,on muuten harvinaisen symppis jätkä.

"ertsi" vetäsee ensimmäiset nollat ja loppunumerot ehkä 0-4
 
Suosikkijoukkue
"Se joukkue joka ei pelaa Jääkiekon SM-liigassa"
Pelihän päättyy 3-2 (jatkoajalla).

Jämingille maali + syöttöpiste.

Aikalisä (Sport) ajassa 5:45 (0-1) tilanteessa (maalin teki Jäminki).

Eli: pitkävetoon rasti ja maalivetoon (hallilla) aika 5:45
Ja jos tulosvetoon tulee kohteeksi, niin siihen siis 2-2.
Ja jos Sport-Hermes ei ole pitkävedossa single-kohde, niin
toiseksi kohteeksi edellisen päivän Jukurit-Hokki, johon siis 1.
 

Shearer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
No joo, kauden toinen paikallinen... Lienee turhaa odottaa mitään ennätysyleisöä koska UK televisioi tämän matsin suorana ja se varmasti näkyy yleisömäärässä. Toivottavasti kuitenkin yli 2000 tulisi hallille.

Odotan Sportin voittoa, olen aika luottavainen sen suhteen mutta onhan nämä pelit silti aina vähän erityisiä, esimerkiksi viimeksi Hermes oli voitossa kiinni ihan loppuun asti mutta hävisi silti:

58:09 2 - 2 IM JÄMSÄ Markus (LAINE Markus) Sport
59:52 2 - 3 MYLLYAHO Vesa (WESTERBACK Patrik, BLINOV Viktor) Sport

:)

Noita tilastoja kelpaa katsella näin jälkikäteen.

Edit: Voittomaali --> http://www.hermesht.com/modules/ottelut/images/5_2-3Myllyaho.mpg
 

Börje

Jäsen
Suosikkijoukkue
R.I.P Hermes, sympatiat JHT:lle
Itseäni tämä peli ei oikein innosta mutta kait se on pakko taas vaivautua paikan päälle, kannustamaan Hermestä.

Sport on erittäin vaarallinen kotona ja joukkueen materiaali on erittäin laaja ja kova. Esim. Siivonen on kyllä erittäin kova pelaaja tällä tasolla ja hän pystyy myös yksinkin ratkaisemaan otteluita. Sportin yv. on erittäin kova kuin siellä pyörittää peliä Lasipolvi.

Hermeksen kausi taas on ollut erittäin surkea. Mutta paremmalta kuitenkin kokoajan näyttää. Puolustus toimii paremmin ja veskari Kilpeläinen on ollut Hermeksen ylivoimaisesti paras pelaaja tällä kaudella. Maalinteko sekä erikoistilannepelaaminen on ollut aivan luokatonta ja siihen tarvitsisi äkkiä lääkkeitä.

Pahalta vaan näyttää että Sport voittaa mutta jos kaikki Hermeksen pelaajat pelaavat omalla tasollaan niin ei vierasvoittokaan ole kaukana. Paljon riippuu myös siitä miten molempien veskarit pelaa. Veikkaus 3-3.
 
Viimeksi muokattu:

ViVa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Pitää täältä etelästäkin saapua todistamaan tuota paikallisvääntöä. Jännittää vain, miten maaottelutauko vaikuttaa peliin: Sportilla tulee perjantaina kuluneeksi melko lailla kaksi viikkoa edellisestä ottelusta, Hermeksellä yksi viikko.

Tuodaanko kaukaloon latautuneet, luottavaiset ja liikkuvat joukkueet, vai onko peli alusta saakka hermostunutta ja haparoivaa hissuttelua? Olisi kiva päästä tauon jälkeen jatkamaan voittojen tiellä, mutta Sportissa vain usein kova ja perusteellinen treeni aiheuttaa kauhean ketsuppipulloefektin, joka ei ikinä aukea silloin, kun sitä tarvisi. Välineet olisi varmasti viedä ottelu suurinkin numeroin.

Luulisin, että tyypilliseen tapaan Sport nukkuu ensimmäiset viisi minuuttia, mutta hallitsee sen jälkeen peliä ratkaisten ottelun edukseen kolmannessa erässä.
 

kakes

Jäsen
Börje kirjoitti:
Pahalta vaan näyttää että Sport voittaa mutta jos kaikki Hermeksen pelaajat pelaavat tasollaan niin ei vierasvoittokaan ole kaukana. Paljon riippuu myös siitä miten molempien veskarit pelaa. Veikkaus 3-3.

Kyllähän se sellaista, taistelua tuulimyllyjä vastaa tämä peli taitaa Hermeksen osalta olla. Koko ajan se kuitenkin on pikkuisen parantunut Hermeksen peli ja merkkejä tuurienkin kääntymisestä oli jo Kajaanissa ilmassa. Toivotaan että kaikkien Vaasalaisten ajatukset siellä hallissa olisi jo lauantain Forssan reissussa että olisi edes pientäkään toivoa pisteen mukaan saamisesta.

Heinonen- Kilpeläinen kaksikko on aivan ehdottomasti avainasemassa. Kilpeläisellä tulee aivan taatusti olemaan vähintään 40 kutia torjuttavana kun taas Heinoselle tulee kuti silloin tällöin. Ja Pattehan ottaa se tyypillisen kymppinsä aivan varmasti, taas.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
kakes kirjoitti:
Ja Pattehan ottaa se tyypillisen kymppinsä aivan varmasti, taas.

Uskihan sen ottaisi, jos pelaisi :)

Westerbackin jäähyt tältä kaudelta ovat viisi kakkosta eli yhteensä 10 minuuttia. Mattilalla ei ole vielä minuutteja ollenkaan!!!11 Niin ne ajat muuttuu.
 

kakes

Jäsen
mendieta kirjoitti:
Westerbackin jäähyt tältä kaudelta ovat viisi kakkosta eli yhteensä 10 minuuttia. Mattilalla ei ole vielä minuutteja ollenkaan!!!11 Niin ne ajat muuttuu.

No,joo. Ennen se "mussutuskymppi" oli pattelle aika arkipäivää varsinkin paikallispeleissä. Jolloinkinhan se on se kauden ensimmäinenkin otettava. Kaipa hänkin on vanhentuessaan hieman rauhoittunut.Toivossa on toki hyvä elää.:)

Tärkeät pelaajat noin hegemonian kannalta kuitenkin ovat ottelusta poissa. Uski ja Mattila.
 
Suosikkijoukkue
Vaasa
Mitä sä kakes muuten mahdat tarkoittaa, kun sulla on tossa profiilissa suosikkijoukkueena "suljettu mestis"?? Ilmeisesti olet asiasta tyytyväinen? Vai ironianako se pitäisi ottaa? Miten silloin tulee suhtautua niihin muihin, esim hermes fc?
 

kakes

Jäsen
sika säkissä kirjoitti:
Mitä sä kakes muuten mahdat tarkoittaa, kun sulla on tossa profiilissa suosikkijoukkueena "suljettu mestis"?? Ilmeisesti olet asiasta tyytyväinen? Vai ironianako se pitäisi ottaa? Miten silloin tulee suhtautua niihin muihin, esim hermes fc?
Kylläpä pahan laitoit.

Menee off topic mutta kun asiaa nyt kysyt niin ironiaa 80% ja 20% realismia. Nyky Hermeksen taso on eittämättä mestis. Tottakai olen liigakarsintojen kannalla ja tulen aina olemaankin.

Laitetaanpa oikein järjestykseen.
Käta- Mansikat on ykkönen.----> Hyvä tytöt.
HFC ajaa hyvänä kakkosena---> Elämäntapa.
Suljettu Mestis--------------> Tällä hetkellä realismia Kokkolalaisessa jääkiekkoilussa.
Jokerit----> Joskus Teemu Selänteen aikaan tuli seurattua.
Ja kaiken tämän edelle ajaa oma perhe.

Toivottavasti sait vastauksen kysymykseesi. Mielummin käyn tosin näitä keskusteluja yksityisviestein.

Sori modet.
 
Viimeksi muokattu:

Rocco

Jäsen
mendieta kirjoitti:
Uskihan sen ottaisi, jos pelaisi :)

Westerbackin jäähyt tältä kaudelta ovat viisi kakkosta eli yhteensä 10 minuuttia. Mattilalla ei ole vielä minuutteja ollenkaan!!!11 Niin ne ajat muuttuu.

Pate on nykyisin joukkuepelaaja.

Ennenvanhaan Patrik teki oman hat-trickin eli "Pat-trickin" mihin sisältyi maalisyöttö, huitomiskakkonen ja käytöskymppi.
 

Milou45

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Sportille matsi on tärkeä. Voisi uskoa, että tämän paikallispelin tulos näin maaottelutauon jälkeen sanelee kuinka peli lähtee kulkemaan joulua kohti.
Nyt tuntuu että Sportilla olis mahdollisuus painaa Jukureiden ohi, kun mikkeliläisillä on lamakausi menossa, joten voitto olisi tärkeä.

Lähtökohtana on ainakin eka erässä se, että Sport painaa ja Hermes yrittää kestää kovan alkumyllytyksen. Jos tilanne ekaerän jälkeen on edelleen 0-0 siirtyy henkinen yliote Hermekselle. Toivotaan että fanien siivittämänä kotkapaitaiset tekisivät pari maalia ekaerään, niin olisi sitten helpompi hengittää jatkossa.

Toivotaan että tuomari pysyy näkymättömänä ja pitää linjansa tasapuolisena koko ottelun ajan.

Kaikesta huolimatta paikallispelit on aina tasaisia, ainakin pelin jälkeen tulostaululle katsottaessa, joten lopputulosveikkaus
Sport 3 Hermes 1

Sportin maalit: Hjerpe 2 ja Suonpää
Hermeksen: Siren

Kilpeläisellä tuplasti enemmän torjuntoja kuin Heinosella

Toivotaan että yleisö ei pelkää UTV:n kameroita vaan tulee hallille suurilukuisena (=yli 3000) jännittämään, kotisohvan sijasta.
 

Imhotep

Jäsen
Milou45 kirjoitti:
Toivotaan että yleisö ei pelkää UTV:n kameroita vaan tulee hallille suurilukuisena (=yli 3000) jännittämään, kotisohvan sijasta.

Perjantaina kun hain lippuja Suomi - USA matsiin, niin otin samalla liput Hermes matsiin. Sain viimeiset kaksi paikkaa C6 katsomon kakkosriviltä.. Muutenkin katsomokartta näytti aika väritetyltä, eli varatulta. Toivottavasti myös A4 & A5 täyttyvät kannattajista.

Eli jos istumapaikan haluaa, niin kiire on... Ja niitä lippujahan sai ainoastaan Studio Ticketistä, koska Sportin toimisto muuttaa juuri paikkaa hallilla.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Se on huomenna derby ja keskustelu on hiljaista. Missä mättää? Onko molempien fanien persuksessa kylmä rinki vai onko lisätyt paikallispelit vieneet jo nyt suurimman mielenkiinnon?

Aloitetaan siitä, että pelaako Uski? Kokakolalaiset tietänee. Jos ei pelaa niin siinä on kyllä yksi yv-spesialisti Hermekseltä pois. Kilpeläinen lienee maalissa, eihän sitä nyt kokkolalaista sovi peluuttaa. Vai onko kakkosen selkä kunnossa?

Sportin toimisto muuttaa muuten jäähallissa C-aulaan. Aitiot on tehnyt tänä vuonna niin hyvin kauppansa, että sinne päätettiin tehdä uutta myytävää, hyvähyvä. Oletteko muuten huomenneet, että sinne harjoitushallien aulaan on tullut uusi junnukioski? Niin sitä tilaa alkaa löytymään, kun laitetaan hanskat heilumaan. Nyt junnuillakin taitaa olla kolme myyntipistettä.

Jatkuukohan "maalitykki" Westerbackin putki?
 

Börje

Jäsen
Suosikkijoukkue
R.I.P Hermes, sympatiat JHT:lle
mendieta kirjoitti:
Aloitetaan siitä, että pelaako Uski? Kokakolalaiset tietänee. Jos ei pelaa niin siinä on kyllä yksi yv-spesialisti Hermekseltä pois. Kilpeläinen lienee maalissa, eihän sitä nyt kokkolalaista sovi peluuttaa. Vai onko kakkosen selkä kunnossa?

Ei pelaa Uski. Menee tähystysleikkaukseen maanantaina ja sen jälkeen tietävät kuinka kauan on sivussa vielä. Pahimmillaan koko kausi on ohi.

Kokkolasta ei ole tulossa kauheasti porukkaa. En tiedä mikä faneja mättää!? Jäävät kotisohville kattoon peliä varmaan. Halvempaa eikä tarvi kuulla Vaasalaisten vittuilua.
 

kakes

Jäsen
Börje kirjoitti:
Kokkolasta ei ole tulossa kauheasti porukkaa. En tiedä mikä faneja mättää!? Jäävät kotisohville kattoon peliä varmaan. Halvempaa eikä tarvi kuulla Vaasalaisten vittuilua.

Niin tyypillistä Kokkolalaista. Katsotaan sarjataulukkoa ja päätetään jäädä kotiin munia raapimaan kotisohvalle kun tuo pelikin tulee telkusta ja kun ne kuitenkin häviää taas.

Ei hemmetissä, minä ainakin lähden paikanpäälle kuuntelemaan ne pakolliset Vaasalaistenavien 100x "Hermes on paska" huudot, kannustamaan Hermestä ja nauttimaan hyvästä jääkiekkoviihteestä.

Eri asia sitten on miten pelissä käy. Minulle riittää se että Hermes pelaa yritteliäästi ja laittaa kunnolla kampoihin huomenna. Mihin se sitten riittää, toivottavasti johonkin.
 
Suosikkijoukkue
"Se joukkue joka ei pelaa Jääkiekon SM-liigassa"
kakes kirjoitti:
Niin tyypillistä Kokkolalaista. Katsotaan sarjataulukkoa ja päätetään jäädä kotiin munia raapimaan kotisohvalle kun tuo pelikin tulee telkusta ja kun ne kuitenkin häviää taas.

Ei hemmetissä, minä ainakin lähden paikanpäälle kuuntelemaan ne pakolliset Vaasalaistenavien 100x "Hermes on paska" huudot, kannustamaan Hermestä ja nauttimaan hyvästä jääkiekkoviihteestä.

Eri asia sitten on miten pelissä käy. Minulle riittää se että Hermes pelaa yritteliäästi ja laittaa kunnolla kampoihin huomenna. Mihin se sitten riittää, toivottavasti johonkin.

Hienoa kakes!!! Kunnon asennetta! Ottaa nuppiin, kun jäädään kotisohville vaikka paikallekin pääsisi.

Minusta peli ei ole ollenkaan niin selvä, mitä sarjataulukko antaa ymmärtää.
 

sak77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport,ManU,IK,
Mun puolesta vois vaikka nyhjätä 0-0 pelin...silti meen halliin pitämään tunnelmaa!Aika tyhjentävä vastaus...Eri asia olis jos vierasporukka oli toiselta puolelta Suomea...Itekki maksoin yhdestä kyytistä 80€ rahaa että pääsi kattoon peliä Kokkolaan vaikka sen olis voinu kuulla radiosta.
 

Shearer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
mendieta kirjoitti:
Se on huomenna derby ja keskustelu on hiljaista. Missä mättää? Onko molempien fanien persuksessa kylmä rinki vai onko lisätyt paikallispelit vieneet jo nyt suurimman mielenkiinnon?

Menee ehkä sen kylmän ringin puolelle. Sportin hyvän syksyn jälkeen ei oikein tiedä mihin suuntaan tämä lähtee menemään. Parin viikon ottelutauko ja heti vastassa Hermes ja TV-kamerat on paikalla. On aika suuri vaara että latautuminen menee överiksi ja peli sekaisin.

Uskon silti että Sport ottaa tästä pisteet mutta toivottavaa olisi että peli olisi samannäköistä kuin esim. Salamoita vastaan.
 
Suosikkijoukkue
"Se joukkue joka ei pelaa Jääkiekon SM-liigassa"
Shearer kirjoitti:
Menee ehkä sen kylmän ringin puolelle.

Samaa mieltä. Sen 2-2 kun veikkasin, niin siinä pysyn (ja. 3-2). Mutta tosiaankin tuntuu siltä, että saattaa nyhjäämiseksi mennä. Syynä kamerat ja pitkä tauko.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Shearer kirjoitti:
Menee ehkä sen kylmän ringin puolelle. Sportin hyvän syksyn jälkeen ei oikein tiedä mihin suuntaan tämä lähtee menemään. Parin viikon ottelutauko ja heti vastassa Hermes ja TV-kamerat on paikalla. On aika suuri vaara että latautuminen menee överiksi ja peli sekaisin.

Uskon silti että Sport ottaa tästä pisteet mutta toivottavaa olisi että peli olisi samannäköistä kuin esim. Salamoita vastaan.

Minä taas uskon, että Sportin vire tässä pelissä on todella hyvä. Tauoilla on tavannut olla positiivinen vaikutus Sportiin, niin uskon myös nyt. Ollaan saatu hioa kuvioita ja pikkuvammat on hoidettu kuntoon.

Toisaalta aina aiemmin Sport on mennyt tauolle enemmän tai vähemmän sekaisissa merkeissä, joten nyt tilanne on ollut hieman normaalista poikkeava. Silti on vaikea uskoa, että varsinkaan kotona, hyvä vire olisi kaikonnut.

Lisäksi Hermes on tällä hetkellä meikäläisillä aika vahvassa otteessa. Vierasvoittoa ei tunnu puoltavan oikein mikään seikka. Silti täytyy muistaa, että kyse on urheilusta.

Enemmän olen huolissani tuosta vieraspelirupeamasta, taas. Siitä kuitenkin enemmän myöhemmin ja jossain muussa ketjussa.
 

Vousku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Soprt
Voitolla sarjakärkeen!

Jukurit otti kolmannenkerran putkeen rotsiin, ja nyt kun on Sportilla sauma näyttää että kuuluu sarjan kärkeen, voi sittenkin se puntti alkaa tutisemaan. Lisänä on myös televiisiokamerat, jotka on ennenkin vetänyt äijät lukkoon.Toivottavasti näin ei käy huomenna.

Sarjataulukolla voi aina pyyhkästä repertuaaria, kun on paikallis derbyystä kyse. Kyllä se vaan aina sytyttää molemmat, kun on tutut vastakkain.

Toivottavasti sieltä pohjoisesta tulee enempi porukkaa kun kakes. Nyt jos koskaan pitäisi näyttää sohvaperunoille, miten Mestiksessä on tunnelmaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös