Spekulaatio Jokerien ja Hartwall Areenan myynnistä – tiedotustilaisuus 28.6.2013

  • 366 925
  • 1 655

Hogrow

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mielenkiintoinen kysymys oikeastaan on siinä kuinka paljon tv soppareista tulisi saamaan ja kuinka paljon Jokerit pystyisi nostamaan mainostuloja.
Tarkoitan meinaan sitä että jos väitteet pitää paikkansa ja Jokerit tahkoaa persnettoa niin jostain on pakko saada täytettä. Lippujen hintojen nostolla en usko olevan kauhean paljon mahdollisuutta kun miettii hammasten kiristystä mikä Suomessa seuraa hintojen nostosta. Eli kaiketi jos uusi omistaja tulee ovat he kaiketi päättäneet avata lompakkonsa.
Jos HIFK olisi päättänyt siirtyä KHL:n niin olisin odottanut sitä suurella mielenkiinnolla ja olisin jatkanut HIFKin otteluissa käymistä kunnon talvisota hengessä. En kyllä usko että Suomi talousalueena (5 miljoonaa ihmistä) pystyy maksamaan enempää kuin yhden KHL joukkueen.
 

lappee

Jäsen
Iltapäivästä asiasta tiedetään enemmän. Toivottavasti Harkimo on myynyt vain hallin ei joukkuetta. Joukkueen myynti olisi suoraan takamuksen näyttö faneille. Mitähän liiga asian tiimoilta sanoisi, jos joukke vuoden kuluttua ei pelaisikaan SM-liigaa vaan KHL:ää?

Europelit ei aikanaan kiinnostaneet niin kiinnostaako tiistai-iltana ottelu Jokerit-Vitjaz Tshehov?

Jokerit on yksi SM-liigan omistaja. Voiko se noin vain häipyä ja nostaa Jokereiden nimiin kotimaan liigaan vaikka Keravan tai Vantaan?.....tai eihän siihen tarvita kuin pelaajat.
 

JjZz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit. Sympatiat kaikille paskoille.
Liiga selviää kyllä tästä, mutta miten käy Jokereiden? Osanottoni ja tukeni kaikille huolestuneille jokerifaneille.

Liiga pärjää kyllä niin kauan kun on edes yksi joukkue pääkaupungista. Ja mitä noihin osanottoihin tulee, niin näyttää tosiaan siltä että jokerikannattajat repivät pelihousujaan tästä casesta. En sitten varmaan ole aito fani kun olen innoissani tuosta mahdollisesta KHL:ään siirtymisestä. Tosin ei haittaisi jos Hjallis pitäisi Jokerit jatkossakin itsellään.
 

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ootellaan ja katellaan mitä tapahtuu. Ei tässä vielä jaksa dumata mihinkään suuntaan. Eilen kyl oli lievä vitutus jos Jokerit tosiaan olis Liigasta lähössä mut mut.. Ei kaikki oo niin mustavalkostakaan jos noin käy. Tossa on lähinnä suuria uhkia ja mahdollisuuksia laidasta laitaan. Hyppy tuntemattomaan on aina myös ahdistavakin asia. Pieniä ranskalaisia viivoja jokseenkin kliinisesti katsottuna:

Riskit:
-Pysyykö Jokereitten identiteetti ja kunnioitetaanko historiaa uusien omistajien puolelta?
-Kotoinen SM-Liiga ja siihen sisältyvät paikallistaistot, pelit Kärppiä yms "verivihollisia" vastaan on historiaa.
-Miten fanit ottaa asian vastaan? Hylkääkö moni seuran ja peleissä käymisen?
-Mikä on KHL:n tulevaisuus? Hajoaako koko sarja jossain vaiheessa ja mitä se tarkoittaa Jokereille?
-Pysyykö edes Jokereitten nimi, vai vaihdetaanko kaikki nimestä ja peliasuista lähtien uusien omistajien toimesta?
-Pysyykö joukkueella suomalainen identiteetti ja pelaajisto on pääosin suomalaista, vai muuttuuko joukkue venäläiseksi, joka pelaa vaan kotipelinsä Suomessa?
-Miten käy Jokereitten junnujen?

Mahdollisuudet:
-Kotoinen SM-Liiga ja sen linjaton sähläys on historiaa Jokereitten osalta.
-Yleisö löytää entistä paremmin halliin paremman tason ja kiinnostavien vastustajien ja tähtipelaajien myötä?
-Jokereissa nähdään entistä enemmän kovan tason pelaajia, joista SM-Liigassa voidaan vaan uneksia?
-Joukkueen runko profiloituu selkeästi suomalaiseksi, lisättynä sopivalla määrällä niin venäläisiä, kuin muunmaalaisia täsmävahvistuksia?
-Suomalaisia "tähti"pelaajia on saatavilla joukkueeseen ja lisää yleisön kiinnostusta sitäkin kautta (ns. "Suomen maajoukkue" KHL:ssä)?
-Fanit pitävät värinsä ja Eteläpääty jatkaa samaa kehitystään, vaikka sarja vaihtuu ja saadaan sarjamuutoksen kautta nähdä huomattavasti laadukkaampaa kiekkoa?
-SM-liigan taso on kokoajan hitaassa laskussa. Suomalaisen KHL-joukkueen myötä myös kansallinen tasokin voi saada nostetta, kun on taas parempi ponnahduslauta suomalaisille pelaajille. Todennäkösesti kuitenkin suomalainen KHL-joukkue saattaa olla monelle suomalaiselle pelaajalle se houkuttelevampi vaihtoehto kovempaan sarjaan siirtymisessä, kuin hyppy kauas tuntemattomaan (Siperia ymsyms), vaikka verotus ja tilinauha olisikin hieman pienempiä kuin Venäjän puolella (ollen kuitenkin liigan palkkoja selvästi parempi)
-Isomman rahan ja bisneksen myötä katoaa aina myös tiettyä identiteettiä, kun ideologisilla asioilla ei ole enää niin paljon merkitystä, koska ne ei näy rahallisena tuloksena useinkaan. Näin se on NHL:ssä, sekä muissa isoissa sarjoissa urheilulajista riippumatta. Vastaavasti tietyn pelillisen identiteetin säilyminen "suomalaisena" ja Jokereitten pirullisena taitokiekkona voi olla mielenkiintonen yhtälö nähdä, miten sillä pärjää KHL:ssä. Kunnolla taklaava joukkue "salibandy"-joukkueitten sekaan voi olla jopa ihan mielenkiintonenkin asia.

Eilen vielä olin valmis tyrmäämään siirtymisen KHL:ään, mutta on tossa paljon positiivisiakin puolia ja katsotaan nyt mitä tuleman pitää. Kenties sieltä tuleekin vain ilmoitus uudesta UTJ:stä ja pari kovaa pelaajasopimusta, kuka tietää.. Lisää sit, kun selvyys tulee asioihin. Mutta mitä ikinä tuleekin, niin värit ei tuu itselläni vaihtumaan ja peleissä varmasti käyn jatkossakin. Jos joukkueen nimi ja värit vaihtuu jossain vaiheessa, niin sit se rupee olemaan munkin kohdalta ohi.
 
Viimeksi muokattu:

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Europelit ei aikanaan kiinnostaneet niin kiinnostaako tiistai-iltana ottelu Jokerit-Vitjaz Tshehov?
Tuota matsia jopa minä lähden jaffalaan katsomaan. Jarkko Ruutu kyykkypaskoi housuun, lukee seuraavan päivän hesarissa.
 

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mitähän liiga asian tiimoilta sanoisi, jos joukke vuoden kuluttua ei pelaisikaan SM-liigaa vaan KHL:ää?

Jokerit on yksi SM-liigan omistaja. Voiko se noin vain häipyä ja nostaa Jokereiden nimiin kotimaan liigaan vaikka Keravan tai Vantaan?.....tai eihän siihen tarvita kuin pelaajat.

Mitä liigalla on tohon sanottavaa? Jos joukkue sanoo, että lähtee eikä pelaa enää SM-Liigaa ni tuskin siinä on liigalla paljon asiaan sanomista. Tai sanomista voi olla, mut se on eri asia onko sillä sanomisella mitään merkitystä minkään suhteen. Eiköhän toi liigalisenssi mee sillon myyntiin samalla ja kuka sen paikan ottaa, vai jätetäänkö paikkaamatta, on taas liigan asia.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Varsinkin hc faneilta tulee varmasti aluksi paljon muutosvastarintaa mutta suuri yleisö, media ja sponsorit varmasti riemuitsevat. Uskon että KHL:ää pelatessa Jokereiden kotipelistä tulee iso tapahtuma Helsingissä ja koko Suomessa. Mediaa kiinnostaa kun vierailulle tulee Radulovit, Lehterät ja muut. Jokerit löytäisi varmasti sellaista uutta yleisöä jota SM-liiga ei tällä hetkellä kiinnosta. Suurin osa helsinkiläisistä ei ole tällä hetkellä HIFK:n tai Jokereiden faneja vaan satunnaisia seuraajia.

En usko tähän hetkeäkään. Suurin osa tavallisista lätkänseuraajista ei ole ikinä jostain radulovista kuullutkaan.
 

Melko Huono

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Aluksi tuntui että onhan se harmi jos Jokerit lähtee yksinään KHL:ään, mutta toisaalta ihan saatanan sama. On täällä pärjätty ennenkin ilman Jokereita ja tullaan varmasti pärjäämään myös jatkossa. Parin fiksun Jokeri-fanin puolesta vähän käy sääliksi, koska ainakin he tyrmäsivät ajatuksen välittömästi aivan järjettömänä tempauksena ja olivat selvästi vittuuntuneita ja vähän jopa peloissaan. Kyllähän kavereille naljailu ja porukassa vastustajan fanien kanssa pelien seuraaminen on yksi iso juttu tätä lätkän seuraamista. Kaveripiiristä löytyy kuitenkin oikeastaan kaikkien suomalaisten joukkueiden kannattajia joiden kanssa itselläni homma jatkuisi. Mutta miten käy näiden Jokereiden kannattajien? No iltapäivällähän sitä sitten ollaan viisaampia ja toivotellaan tervemenot siperiaan sitten jos aihetta on.
 

Bismarck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Eiköhän toi liigalisenssi mee sillon myyntiin samalla ja kuka sen paikan ottaa, vai jätetäänkö paikkaamatta, on taas liigan asia.

Uskon, että mestiksestä nousee yksi jengi ylös ilman karsintoja, paras tai seuraavaksi paras liigavalmiudella, ja Jokerit myy lisenssinsä tälle samoin, kuin mikä tahansa joukkueista tippuessaan liigasta. Onhan näille tilanteille varmasti ohjeistukset osakeyhtiön sisällä.
 

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65
En usko tähän hetkeäkään. Suurin osa tavallisista lätkänseuraajista ei ole ikinä jostain radulovista kuullutkaan.
Meinaat, että suurin osa jääkiekon seuraajista ei katsonut esimerkiksi kevään MM-kisojen Suomi-Venäjä ottelua?

Kyllä KHL:n tähdet ovat EHT:ltä aika hyvin tuttuja kaikille jo valmiiksi ja vielä tutummiksi tulisivat parissa kaudessa, mikäli sarjassa suomalainenkin joukkue pelaisi. Ei ole mikään ongelma se. Moni muu asia saattaa olla ongelma.
 

hjalmar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.
Jos Hjallis haluaa Jokerit myyda ja samalla Areenansa, niin ostaja ei loydy kuin yhdelta suunnalta ja se on Venajan miljardoorit ja laajentumista haluava KHL.

Sehan tassa vain jannittaa kuinka paljon KHL-pelit Suomessa kiinnostavat. Jaako katsojakeskiarvo johonkin viiteen tuhanteen? Ja jaahdytteleeko Jokerit SM-liigassa jo ensi kaudella uutta syntymaansa odotellessa?

Tavallisena Jokerifanina olisin enemman kuin ihmeissani. Eihan taman joukkueen tarinan nain pitanyt menna?
 

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
En usko tähän hetkeäkään. Suurin osa tavallisista lätkänseuraajista ei ole ikinä jostain radulovista kuullutkaan.

Mutta on samalla kuullut peräkylän Höttösistä ja Möttösistä, jotka pelaa liigaa? Aivan varmasti KHL:ssä on satunnaiskatsojallekin tuttuja pelaajia MM-kisoista, Euro-turnauksista yms, jopa enemän kuin liigassa. Mitäs luulet, onko Lehterä, Kontiola, Jalasvaara, kuten myös Radulov yms tunnetumpia nimiä satunnaiskatsojille, kuin Saipan kakkosketjun vasen laita?
 

fire^soul

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Detroit Red Wings
Hei, ymmärrän kyllä että voi mietityttää ja harmittaa ENSIajatuksena mikäli Jokerit KHL:ään siirtyy, mutta hei HERÄTYS nyt oikeasti.. Jos ja KUN Jokerit siirtyvät KHL:ään niin Jokerit edustaa Suomea, ei pelkästään puolta Helsinkiä. Itse aion käydä ensimmäistä kertaa Jokereiden kotipelissä siinä vaiheessa kun KHL kiekko jäähän tipahtaa, ja uskon että niin aikovat myös sadat muut. Jokerit matsit tulee olemaan Suomi-Venäjä, every day, every game.

Itsehän omaa joukkuetta kannustaisin vaikka oltaisiin All-Svenskanissa ja otettaisiin tukkaan joka pelissä. Hävettää aina kenenkä vaan puolesta uhoamiset joukkueen jättämisestä.
 

kymppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ei seura ole omistajat, ei edes pelaajat - se on fanit. Fanit pysyy, ja ne maksaa koko lystin, niin kauan kuin seura tuntuu omalta.

Eniten tässä koko KHL-kuviossa mietityttää (ja pelottaa), että KHL-Jokerit tuskin enää olisi riippuvainen faneistaan. Sen sijaan rahaa syydetään rajan takaa ja joukkue on jonkun miljardöörin leikkikalu, eikä tämän tarvitse paskankaan vertaa välittää muusta. Tuntuuko seura enää omalta, tätä varmasti tuun ainakin mä miettimään. Saapa nähdä...
 

Knatterton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Colorado Avalanche
Ristiriitaiset fiilikset, jos nyt Jokerit KHL:n siirtyy. Tavallaan olisi hienoa päästä pois tietyistä SM-liigan puuhastelijoista, mutta mieluummin olisin sen halunnut tapahtuvan esimerkiksi mahdollisella tulevaisuuden Eurooppa liigalla. Toisaalta tälle liigalle ei ole minkäänlaista vahvistusta saatu missään vaiheessa.

KHL-joukkueet ei tällä hetkellä kiinnosta pätkän vertaa, mutta kyllä minäkin tieni löytäisin Areenalle, mikäli Jokereiden identiteetti säilytetään. Eli kunhan Jokereista ei tehdä vain yhtä venäläistä jengiä, niin väittäisin muidenkin ihmisten löytävän tiensä katsomon lehtereille, nimenomaan Suomen edustajaa kannustamassa.

Saattaa toki myös olla, että tuo viimeisin on vaan turhanpäiväistä romantisointia. Joka tapauksessa fiksumpia asiasta ollaan tänään iltapäivällä. Tuleva kausi nyt varmastikin pelaillaan kuitenkin SM-liigassa, joten mahdollinen KHL:n liittyminen tapahtuisi aikaisintaan vuoden päästä.
 

Jeffrey

Jäsen
En usko tähän hetkeäkään. Suurin osa tavallisista lätkänseuraajista ei ole ikinä jostain radulovista kuullutkaan.

Suurin osa tavallisista lätkänseuraajista eivät olleet kuulleet ikinä edes Erik Karlssonista! Loppujenlopuksi Jokereiden yleisökeskiarvo tippui useilla sadoilla Kungenin lähdön jälkeen.

Tottakai jossain määrin ikävä tulee Sm-Liigaa. Tilanne on nyt kuitenkin se, että ollaan lähdössä ruman naapurintytön luota isotissisen blondin matkaan. Tottakai voi käydä hassusti ja vuoden päästä ollaan naapurin oven takamassa itkemässä takaisin. Toisaalta sillä isotissisellä saattaa olla kaikenlisäksi vielä ihan järkyttävän hyvä perse!
 

Toke65

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK ja muita ei oo...
Pakko tulla vieraisiin pöytiin huutelemaan, kun aihe on niin mehukas.

Tässä oletetussa Hartwall areenan ja Jokereitten myynnissä Venäläiselle rahalle ei ole muusta kyse kuin bisneksestä.

Hjallis on bisnesmies ja tärkeintä hänelle ja hänen tukiryhmilleen on saada mahdolisimman suuri voitto. Hjallis osti Jokerit bisnesmielessä...ja myös myy Jokerit bisnesmielessä.

Mielenkiintoinen provo pilkettä silmäkulmassa...eli nyt kun oletettavasti Hjallis luopuu Jokereista, niin paluu lapsuuden ja nuoruuden suosikkijoukkueen HIFK:n joukkoihin on mahdollista.

Sitten ihan vakavasti noin yleisesti Venäläisen rahan valumisesta Suomeen. Eli Venäläiset ostavat tontteja, asuntoja, kiinteistöjä, yrityksiä, urheiluseuroja, ym...
Ainakaan itse en haluaisi nähdä sitä, että pikkuhiljaa Suomesta tehdään Venäjän provinssia. Eiköhän täällä jossain vaiheessa aleta ihan virallisestikin puhumaan taas venäjääkin. Eli mitä ei puoli vuosisataa sitten saatu pahalla, otetaan hyvällä.

No...odotetaan nyt kuitenkin virallisia tiedotuksia näistä Jokerit- ja halli-asioissa. Kaikki on vielä kuitenkin spekulaatiota.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Hei, ymmärrän kyllä että voi mietityttää ja harmittaa ENSIajatuksena mikäli Jokerit KHL:ään siirtyy, mutta hei HERÄTYS nyt oikeasti.. Jos ja KUN Jokerit siirtyvät KHL:ään niin Jokerit edustaa Suomea, ei pelkästään puolta Helsinkiä. Itse aion käydä ensimmäistä kertaa Jokereiden kotipelissä siinä vaiheessa kun KHL kiekko jäähän tipahtaa, ja uskon että niin aikovat myös sadat muut. Jokerit matsit tulee olemaan Suomi-Venäjä, every day, every game.

Itsehän omaa joukkuetta kannustaisin vaikka oltaisiin All-Svenskanissa ja otettaisiin tukkaan joka pelissä. Hävettää aina kenenkä vaan puolesta uhoamiset joukkueen jättämisestä.
Niin sen ekan kauden ja senkään lipputuloilla ei kateta edes juoksevia kuluja. Sitten se yleisö on sen jutun nähnyt ja määrät putoaa. En voi ymmärtää ajatusta että Jokerit oikeesti myydään jonkun rys... venäläisen käsikassaraksi... Homma jatkuu tasan niin kauan kuin ne omistajat haluaa omista rahoistaan lahjoitella ja maksella sitä persnettoa, kun ei enää kiinnosta tai öljyvarat hiipuu niin se on sitten siinä koko joukkueelle. Missä järki kysyn ma.
 

Baroun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Per sempre Tito †
Jos ja KUN Jokerit siirtyvät KHL:ään niin Jokerit edustaa Suomea, ei pelkästään puolta Helsinkiä.

No olkoot kuinka ainoa Suomalainen KHL:sä, mutta minä en koskaan voisi kannattaa narreja, tuskin moni muukaan. Itse ainakin toivon Jokereille aina häviötä oli sarja ihan mikä vaan. Tuskin moni Jokeri fanikaan kannattaisi IFK:ta vaikka pelattaisiin änärissä.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool

Kyllä, Eurooppa liiga on/oli se, mitä minä jatkuvasti odotin. KHL:ää olen alkanut jo suorastaan vihata, eikä se näillä myyntihommilla ainakaan laimene.

En ymmärrä mikä siinä Eurooppa-liigassa on ollut niin vaikeaa. Siitä on nyt 3-4 vuotta puhuttu, mutta mitään konkreettista ei ole tapahtunut vieläkään.
 

BLEGI

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bleg, DRW, Man United ja Tommi Huhtala
Itsehän omaa joukkuetta kannustaisin vaikka oltaisiin All-Svenskanissa ja otettaisiin tukkaan joka pelissä. Hävettää aina kenenkä vaan puolesta uhoamiset joukkueen jättämisestä.

Ymmärrän täysin, jos useita faneja vituttaa oman joukkueen raahaaminen pois SM-liigasta jonkun venäläisen leikkikaluksi. Omalla kohdalla Bluesin pelit marraskuisena iltana herättävät paljon enemmän tunteita, kuin jos Blues pelaisi pudotuspelejä jossain ulkomailla. Ei vain nappaa.

Ja se, että Jokereista tulisi koko Suomen joukkue? Älä nyt viitsi..
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Mielestäni olisi ihan hienoa, jos Suomeen tulisi KHL-joukkue. Tulisi jotain uutta ulottuvuutta tähän touhuun, lisäksi se pakottaisi liigan uudistumaan ja miettimään mm. auki/kiinni keskustelua uudestaan. Toki Jokerit jättäisi hurjan aukon SM-liigaan perinteiden osalta, eli ei mikään helppo yhtälö. Itäraha ja idän rajan tuolta puolen tuleva hallinta kotimaisen jääkiekkoon sekä leijonien kotihalliin ei kyllä myöskään miellytä.

Mielestäni kunnon EHL-sarjan kanssa viivyteltiin liian pitkään, nyt siitä on mahdotonta nähdä nousevan kilpailijaa KHL:lle. Mutta katsotaan nyt mihin tuo KHL:n tie vie.

Odotellaan nyt ne uutiset aluksi, mutta jos Hjalliksen hype pitää paikkaansa, niin kova pommi sieltä tulee.
 

Mänizeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, New York Rangers
Toivoisin, että koko homma olisi uutisankka, mutta kyllä nää jutut tuntuu nykyään vuotavan julkisuuteen. Harmi sinänsä, jos tämä toteutuu. Tavallaan olisi toivonut, että joukkue, joka KHL:n Suomesta menee, ei olisi yksikään SM-liigan perinteisistä vaan ihan oma vartan vasten perustettu seura... Mutta mistä tällaiselle sitten katsojat tms.? Olisi melko muovinen tapaus.

Ehkä tämä on sitten sitä ns. tulevaisuutta. Hjallishan on jo vuosia puhunut, että tämä ei riitä, pitää saada lisää rahaa kiertoon. KHL on kyllä paisumassa melkoiseksi tekijäksi Euroopassa.

Mutta jos näin käy, niin niille suomalaisille pelaajille, jotka Jokereihin mahtuvat tämä on hieno homma, koska tilin voi tehdä Suomesta käsin, eikä tarvitse muuttaa Uralin taakse...
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Enpä olisi vielä uskonut eilen, mutta kai se nyt on uskottava. Hyvä asia on se että puuhastelijoiden kerhosta päästään eroon. Huono asia on taas se että, jos naapuri ei lähde mukaan tietyllä aika taululla niin yksi legendaarinen taistelupari tippuu pois. Jokerit tarvitsee IFK:ta siinä missä IFK tarvitsee Jokereita.

Vähän luulen että aluksi saattaa olla suuriakin hankaluuksia saada väki innostumaan, mutta kun parin vuoden päästä nykyisten suomalaisten sopparit loppuvat niin Jokerit tulee haalimaan suuren osan Suomen ykköspelaajista Euroopasta niin joukkueen kiinnostavuus yleisestikkin nousee.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös