Spekulaatio Jokerien ja Hartwall Areenan myynnistä – tiedotustilaisuus 28.6.2013

  • 367 540
  • 1 655

Tuoppi

Jäsen
Jos Jokerit siirtyy KHL:ään, menettää kyseinen seura yhden aktiivikatsojan.
Jos olen asiani kanssa yksin niin sitten olen, mutta minua ei kiinnosta ryssien kanssa veljeily muuta kuin Eurooppa-liigassa.

Jokerit on ollut minulle iso juttu koko ikäni, mutta jos lippujen hinnat nousevat, matsit kuulutetaan myös Venäjäksi ja vastustajat tulevat Kazanista, Vladivostokista, Minskistä ja Tseljabinskistä niin ei kiinnosta enää. Avautukaa kaikki seuraavat kirjoittajat ihan rauhassa vanhan kansan käsittämättömästä ryssävihasta. Se kiinnostaa minua yhtä paljon kuin KHL-Jokerit.

Динамо Ёкepит Хельсинки. Ei kuulosta hyvältä.

Ja ensimmäinen keravalainen 15v. kolikonheittelijä joka tulee vittuilemaan tosifaniudesta ja kertomaan kuinka "joukkuetta ei jätetä vitun janari" niin haistakoot pitkän vitun.

Ryssien omistama Jokerit on yhtä tyhjän kanssa. Sillä ei ole mitään tekemistä Aimo Mäkisen pelastaman seuran ja Töölön Vesan perinnön kanssa.


SAMA! Minulla ei ole mitään oikeaa kosketuspintaa Töölön Vesaan tai Mäkiseen. Enemmänkin Selänteeseen! Mutta minä en KHL-matseissa ala käymään. Gagarin pystiä voi mun puolesta käyttää vaikka pottana! En myöskään vaihda IFK:hon ynnä muihin mutta Jokerit jää.
 

Scharnhorst

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Boriksen pojat Roman ja Boris jr. on ihan stadilaisia. Molemmat taitaa olla jopa ihan syntynyt täällä, ainakin nuorempi veljeksistä. Myös Boris sr.(vai onko nimenomaan Boris eikä Arkadi sillä tämä on varma tieto) on Putinin vanhoja judokavereita, että ei tarvitse miettiä millä suhteilla se raha sukuun on 90-luvulla tullut.

Ja vielä jos hakee lisää Rotenbergien yhteyksiä Jokereihin niin tämä Roman seurusteli nykyisen Jokerikapteenin exän, Mirellan kanssa ennen Ossin ja Mirellan seurustelua. Olipa huono, mutta oli pakko.

Sillä suvulla on tosiaan rahaa, nousu on 90-luvulta ollut huima heillä. Pikku-Huopalahden kerrostalokämppä ja Hiacen paku ovat vaihtuneet satojen miljoonien omaisuuteen. Mielenkiintoista tosiaan jos tässä jotain kauppaa on tekeille Hjalliksen ja heidän välillä.
 

JofaPlayer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Nyt rupeaa oikeasti pelottamaan. Minulta ehdoton EI mahdolliselle KHL:ään siirtymiselle. SM-Liigassa on paljonkin tunnetta katsojille ja väitän myös pelaajille. Jopa meidän Jokeripelaajille jotka ovat tottuneet toimimaan muita paremmissa puitteissa. Minulle vierasmatkat ovat iso osa myös lätkäkautta, ne jäisivät aikalailla viisumivapaisiin Pietarin reissuihin. Mutta ei mennä vielä asioiden edelle.

Moneltakos tiedoitusta rupeaa tulemaan? Erittäin pelonsekaisin tuntein tässä ollaan. Jokerit, venäläiset, isot rahat, KHL, en tuosta kyllä saa mitään positiivista uutista aikaan. Jokereita en jätä vaikka mitä sieltä tulisi, mutta olisivat nyt hemmetti lyöneet sellaisen tarjouksen juuri Bluesille tai Ilvekselle, ettei meidän Jokereita viedä!! Jos siis kyse on siitä mitä pahoin pelkään.
 

Zoltán

Jäsen
Suosikkijoukkue
1967 - 2013
Olen valmis perustamaan uuden Jokeri-joukkueen kannattajien kanssa, jos oma seura siirtyy Venäjälle. Soijaa puskee, kädet tärisevät. Onko tämä kaikki ohi nyt?
 

spede1967

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Hiljaista on ollut pelaajien tiedotusrintamalla. Huomenna siihen saattaa selvitä syy. Tuleeko ykköskeskusmies, veskari ja viivapelote yv:llä kovalla rahalla mahdollisten uusien omistajien toimesta ? Aletaanko rakentamaan jengiä jo mahdollista KHL:ään siirtymistä varten, pelottaa huominen ....
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Nämä SM-Liigan tuho-jutut jos jokin joukkue liigasta KHL:aan lähtisi ovat kyllä ihan haihattelua.

Jokerit on yksi liigan seuratuimmista joukkueista yhdessä HIFK:n kanssa. Jos toinenkin noista lähtee, jää moni silmäpari pois liigasta. Muun muassa TV-sopparien luulisi kaiken järjen mukaan tällöin putoavan tulevaisuudessa, nuo sopparit kun ovat liiketoimintaa televisioiville tahoille hyväntekeväisyyden sijaan. Samoin jos suurimman katsojamäärän saavuttava joukkue katoaa kartalta, niin suuret mainostajat aivan varmasti miettivät mitä rahoilleen tekevät: suurimman/suurimpien poistuessa heidän tuotteelleen saatu näkyvyys vähenee.

Eivät nuo toki mitään liigaa kaatavia juttuja ole, aivan varmasti liiga olisi vielä yksi Euroopan huippusarjoista vaikka molemmat helsinkiläiset lähtisivät. Itse kuitenkin uskon liigan toimintaedellytysten heikentyvän jos edes toinen joskus lähtee. Vaikutuksen määrää en osaa arvioida, mutta kyse on hieman eri asiasta kuin "normikokoisen" talousalueen ja hallin omaavan kriisiseuran vaihtuminen nousukiimaa elävään joukkueeseen karsintojen kautta.

Jotenkin ihmeellisiä kommentteja ollut aiemmin ketjussa että Jokereiden kannattaminen loppuu jos Jokerit KHL:aan siirtyisi. Näitä kannattajia ei voi kyllä arvostaa, ei edes naapurista.

Viisaita sanoja, naapuri hyvä. Itse hyväksyn sen, että ihmisten tavat kannattaa ovat erilaisia esimerkiksi hallikeikkojen, oheiskrääsän, fanitoiminnan tukemisen tai esimerkiksi katsomokäyttäytymisen osalta. Samoin hyväksyn sen, että kaikkia seuran tekoja ei katsota hyvällä ja jopa kannatan siihen, että mielipide tuodaan esille. Sen sijaan en ymmärrä alkuunkaan sitä, että joukkue jätetään menestyksen tai sarjan takia. Mestarin matkassa on helvetin helppo kulkea, mutta veri punnitaan vaikeina aikoina ja sitoutuminen mitataan sarjan vaihtuessa vieraaseen sarjaan tai alempaan sarjatasoon.

edit: Ja itsekään en toivoisi Jokereita KHL:ään ainakaan ilman selkeitä suunnitelmia ja pitkää valmistelua. Kauden 14-15 Jokerit haluan nähdä SM-liigassa ehdottomasti, ei kahta sanaa tästä. Paatista en kuitenkaan ole hyppäämässä, vaikka huomenna Hjallis ilmoittaisi venäjäksi myyneensä Jokerit, nimen muuttuman Helsingin Spartakiksi (eihän me sentään neuvostoajan "kärkinimeä" saada, luonnollisesti) ja joukkueen siirtyvän KHL:ään heti siltä istumalta. Vitun vihainen ja pettynyt olisin, mutta omia tuetaan vaikka Siperiaan asti.
 

RaveN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Flyers
K-Vantaa tulee vahvistumaan aika merkittävästi jos Jokerit siirtyy KHL:n :) Taitaa liigaportit aukeilla.. On tää niin huikeeta ajatuksen tasolla, ettei vaan pysty. Jos Jokerit lähtee, niin kyllä siinä pari kuukautta pitää asian kanssa painia. Huomiseen!
 

Pate

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tää olis ihan hauska. Meidän perhe käy puoliksi katsomassa Jokereiden (vaimon joukkue) ja Tapparan (oma porukka) kotipelejä, niin nyt toi repertuaari hiukan kasvaisi, näkisi joukkueita vähän isommalla skaalalla. Toki jos ja kun Jokereiden matsien lipunhinnat kohoaisi niin suhde kallistuisi kenties enempi Tapparan hyväksi...
 

Aivastus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sitähän sää kysyit
Venäläiset osti Jokerit kun eivät Ilvestä saaneet? Höhö.. Meneekö Jokerit automaattisesti khl:ään, tuskin on mitään motivaatioo pelata smliigaa. Tuleeko SM-liigaan joku "stuntti" tilalle vai mennäänkö ilman?

Suunta on oikea jos NHL:lle haetaan todellista haastajaa Euroopasta. Jokeri-faneille osanotot/onnittelut. Itse en tiedä miten Teinä suhtautuisin.
 

Borre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
En myöskään vaihda IFK:hon ynnä muihin mutta Jokerit jää.

Olisihan siellä vielä Jokerien junnujoukkueet, joita seurata. Vai mitenköhän ulkomaisten KHL-seurojen junioritoiminta on järjestetty? Loppuisiko toiminta, jos edustusjoukkue myytäisiin venäläisille?
 

Clocks

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Muutama teinikalja tuli aikoinaan puistossa juotua samassa porukassa Romanin kanssa. Aika hulvatonta ajatella, että sama jamppa on nyt ostamassa Jokereita halleineen käteisellä. Siis näin karrikoiden.
 

Lunatico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Enpä muista milloin viimeksi olisi näin paljon jännittänyt tuleva lehdistötilaisuus. Kai nyt joku nettiosoite näyttää sen tilaisuuden suorana? Onhan nyt kyseessä kuitenkin mitä luultavammin kaikkien aikojen lehdistötilaisuus mikä liittyy SM-Liigaan. Jotain suurta on huomenna luvassa, voi vittujen kevät. Suoraan sanottuna pelottaa aivan hemmetisti. Voi mennä tovi jos toinenkin ennenkuin pystyy sisäistämään KHL:n mikäli näin tapahtuu. Ainakin SM-Liigan seuranta tyssää lähes kokonaan ja yllättäen KHL alkaakin kiinnostamaan. Jokereita en vittu hylkää, tuo huominen mitä tahansa tullessaan saatana!
 

Murmeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vancouver Canucks
Jotenkin ihmeellisiä kommentteja ollut aiemmin ketjussa että Jokereiden kannattaminen loppuu jos Jokerit KHL:aan siirtyisi. Näitä kannattajia ei voi kyllä arvostaa, ei edes naapurista.
Oma lukunsa on sitten se onko olemassa Jokereita jota kannattaa. Jos Jokerit lähtee KHL:ään niin uskoisin sen sinne menevän uudella nimellä (HC Helsinki Stars tms) ja siinä on sitten uutta ihmeteltävää fanipohjalla.
 

spede1967

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Toimisto on ollut tämän kuun lomilla, joten tiedottaminen on syystäkin ollut melko rajoittunutta. Matskua tullut käytännössä parin some-päivityksen verran ja pari haastattelua, vaikka tietyt toimijat ovat olleet aktiivisina "kulissien takana".

Eikös toimisto jää lomalle huomisen jälkeen ?
 

-Ville-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadin Jokerit 1967-2014 & 2023> | Leijonat | Nato
16.30
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Kerrohan Ville nyt jotakin lohduttavaa meille!
 

Ikkit

Jäsen
Suosikkijoukkue
JyP HT
Oma lukunsa on sitten se onko olemassa Jokereita jota kannattaa. Jos Jokerit lähtee KHL:ään niin uskoisin sen sinne menevän uudella nimellä (HC Helsinki Stars tms) ja siinä on sitten uutta ihmeteltävää fanipohjalla.

Miksi ihmeessa luulet että mahdollisen siirron johdosta on vaihdettava nimeä? Medvescak Zagreb on edelleen Medvescak Zagreb.
 

Tuoppi

Jäsen
edit: Ja itsekään en toivoisi Jokereita KHL:ään ainakaan ilman selkeitä suunnitelmia ja pitkää valmistelua. Kauden 14-15 Jokerit haluan nähdä SM-liigassa ehdottomasti, ei kahta sanaa tästä. Paatista en kuitenkaan ole hyppäämässä, vaikka huomenna Hjallis ilmoittaisi venäjäksi myyneensä Jokerit, nimen muuttuman Helsingin Spartakiksi (eihän me sentään neuvostoajan "kärkinimeä" saada, luonnollisesti) ja joukkueen siirtyvän KHL:ään heti siltä istumalta. Vitun vihainen ja pettynyt olisin, mutta omia tuetaan vaikka Siperiaan asti.

Mitä helvetin suunnitelmia KHL-jengeillä on? Yksikään niistä ei olisi pystyssä jos takana ei olisi ihan saatanasti rahaa joko joltain oligarkilta tai energiyhtiöltä. Ja niitä johdetaan lähinnä samaan tyyliin kuin Abramovits pyörittää Chelseaa. KHL on ihan ilmaa täynnä oleva (=kupla) muoviliiga eikä missään nimessä mikään varteenotettava NHL:n kilpaillija.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Mitä helvetin suunnitelmia KHL-jengeillä on? Yksikään niistä ei olisi pystyssä jos takana ei olisi ihan saatanasti rahaa joko joltain oligarkilta tai energiyhtiöltä. Ja niitä johdetaan lähinnä samaan tyyliin kuin Abramovits pyörittää Chelseaa. KHL on ihan ilmaa täynnä oleva (=kupla) muoviliiga eikä missään nimessä mikään varteenotettava NHL:n kilpaillija.

KHL on vähän kuin EU. Toimimaton ja järjetön järjestelmä, mutta kyllä se pystyssä pysyy, jos vain poliittista tahtoa on.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Eikös toimisto jää lomalle huomisen jälkeen ?

I'll get my goat eli kerään vuoheni ja koukkaan sivummalle. Niinpä tuo tekeekin, näköjään ei luettu aina täysin uppoa nuppiin. Poistelenkin tuon ensimmäisen viestin ettei joku muu uppoa miinaan mun mokan takia.
 

Kaulasuoja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kreikka
Toki on hyvä muistaa että: Jos kyseessä oleva Jokereiden omistussuhteen muuttuminen ei vaikuta Jokereiden toimintaan SM-liigassa, junioreissa ja seuran nimeen ja omistajana ovat lähes Stadilaiset jätkät niin eikai tässä mitään hirveän kammottavaa ole.

Huomenna olemme kaikki viisaampia. Ehkä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös