Soppa Sormusen lähtölaskenta

  • 2 180 429
  • 7 196
Suosikkijoukkue
Greek Philosophers
Väliaikainen The Tiedote-päivystys avattu Joensuussa hotelli Kimmelissä. Tarkkailen tilannetta. Muistutan että Liperi on vain kivenheiton päässä ja sieltähän on kotoisin yksi Suomen suurimmista jääkiekkohahmoista, viikset ja takatukka.

Ei pidä paikkaansa. Hän on kotoisin Pielisensuusta, paikasta, jota ei enää ole.
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Moneskos yö se nyt olikaan? No ihan sama, mulla on tunne että tänä yönä se pläjähtää, kun sitä vähiten odotamme. Kaikki siis mestoille

Kipinät:

00.00-00.15 Inttikaveri
00.15-00.30 ?????
00.30-00.45 ?????
00.45-01.00 ?????
01.00-01.15 ?????
01.15-01.30 Ck
01.30-01.45 ?????
01.45-02.00 ?????
02.00-02.45 ?????
02.45-03.00 ?????
03.00-03.15 ?????
03.15-03.30 ?????
03.30-03.45 ?????
03.45-04.00 ?????
04.00-04.15 ?????
04.15-04.30 miikafrans
04.30-04.45 ?????
04.45-05.00 ?????
05.00-05.15 ?????
05.15-05.30 ?????
05.30-05.45 Samart
05.45-06.00 Punainen Vaara


Tänä yönä saattaa tulla aukkoja listaan, kun saatiin tämä eetteriin niin myöhään, johtuen ATK-laitteeni tökkimisestä. Yleisvalvojat siis tulevat myös enemmän kuin tarpeeseen!

Kiitokset jälleen Inttikaverille listasta. Eiköhän tämä tosiaan saada vajaamiehisenäkin hoidettua. Itse ainakin olen ainakin 02:00 asti hereillä.
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Mulle 00.15-00.45, jos nyt joku ei tätä kirjoittaessani ehtinyt viemään.

e. Mulla ei huomenna tähdellistä tekemistä heti aamusta, joten ainakin tuonne kolmeen-neljään asti jaksanen mukana meuhkata.
 

miklaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät (Sympatiat HIFK)
Haluaisin kuitenkin tuoda esille sen, että Rocky ei ole mikään HIFK:n '"oma poika". Se on Porista.

Ja suureksi järkytyksekseni Rocky loikkasi ilmeisesti parempien patojen ääreen vuona -82. Tänä vuonna olen hieman lähentynyt HIFK:ta mm. tämän ketjun takia.
 

lintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
00:45-01:30, lintu hoitaa ja kuittaa aiemmat poisjäännit.
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Auto ajoi, ei vaan kuski ajoi, väärällä puolella moottoritietä Siilinjärven nurkilla. Ajosuuntana oli etelä, eikä kuskia ole tavoitettu.
Sieltäkö kiireellä tullaan toimistolle päin?
Eikös Lehkosen Ika muuttanut Artturin mukana Kuopioon? Saanut vihiä tilanteesta ja lähtenyt kaistapäänä ajelemaan kohti etelää.

Iltasanomien uutinen.
 

Sukee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ilmeisen monet teistä lahjoittaneet lippurahansa hyväntekeväisyyteen vaan kuitenkin aika hyvän yleisömäärän HIFK tänään sai TPS:aa vastaan; 6831 yleisöä vaikka moni on äänestänyt jaloillaan.
 

Hegu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ilmeisen monet teistä lahjoittaneet lippurahansa hyväntekeväisyyteen vaan kuitenkin aika hyvän yleisömäärän HIFK tänään sai TPS:aa vastaan; 6831 yleisöä vaikka moni on äänestänyt jaloillaan.
Ilmoitettu yleisömäärä on eri asia kuin paikallaolijoiden määrä, luulisi teidän tietävän.
 

miklaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät (Sympatiat HIFK)
"Jumaleisson, missä umpiossa noi valmentajat elää.Olen jopa loukkaantunut tuosta ulostulosta. Jatkoaika.com on ihan yhtä pihalla näköjään raportoijineen.

Fanit (minä en ole HIFK-fani) eivät ole sukkeroineet (puhutaaanko tässä jostain sokeroinnista vai häh) mitään. Lahjoittaessani rahaa, en ole vaatinut Sormusen erottamista, vaan idea hyväätekevyyteen oli helppo hyväksyä, ja hyvä idea harjoittaa hyvätekeväisyyttä.

Nyt kenraali Birmarckilta jämäkkä lausunto, että jatkoaika.com pitää poistaa lahjoittajien nimestä. Pittäkö siipeilijöitä sietää ja kuinka pitkään. Tää raportti on märkä sukka vaten kasvoja,

Alla lainaus jatkoaika.com

"TPS:n pelisuunnitelmaan kuului tiistaina HIFK:n henkisen ahdingon hyödyntäminen. Fanien sukkeroima Joulupata-keräys HIFK-valmentaja Pasi Sormusen erottamiseksi on varmasti aiheuttanut ylimääräistä henkistä taakkaa joukkueelle."Q
 

TumE#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, suomalaiset NHL:ssä.
Voin ottaa kipinävuoron 1.30-2.00.
Ei tuo tämänpäiväinen osoittanut mitään merkkejä paremmasta, ei tosin yllättänyt.
 

TumE#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, suomalaiset NHL:ssä.
Oma dream scenario:

Torstaina voitto, perjantaina ja lauantaina hallit täyteen ja 6. sakkiin.

+ Tämä ketju lukkoon.


Vaikka oireet lievenevät välillä, ei se tarkoita taudin poistumista. Vaikka kuinka oltaisiin kuuden sakissa ei se poista sitä tosiasiaa, että peli on hirveetä paskaa jolla ei päästä mihinkään.
 

stroh80

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Oma dream scenario:

Torstaina voitto, perjantaina ja lauantaina hallit täyteen ja 6. sakkiin.

+ Tämä ketju lukkoon.

Oma dream scenario: Keväällä nostetaan kannua.
Korjatkaa jos olen väärässä, mutta Soppa ei ole tainnut voittaa tällä kaudella kahta peliä putkeen. Nyt puhut siis kolmesta voittopelistä perätysten.
Jos peli alkaa sujumaan ja voittoja tulee niin hyvä niin. Suurin osa meistä taitaa kuitenkin olla sitä mieltä, että keväällä tällä poppoolla tulee huomattavasti pahemmin paljaalla pyllyyn kuin viime vuonna. Huomautan myös, että ollaan hyvin lähellä niitä aikoja kun oltiin perinteisesti Penan kanssa liigan parhaita. Keväällä sitten ihmetellään kun joku pyyhkäisee meidät kesikselle.
Oikein hirvittää kun mietin millaista jälkeä oikea valmentaja joka sopeuttaa pelinsä IFKta vastaan saa aikaiseksi. En vaan näe Soppaa minkään ottelusarjan voittajana. Sorry
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Oma dream scenario:

Torstaina voitto, perjantaina ja lauantaina hallit täyteen ja 6. sakkiin.

+ Tämä ketju lukkoon.

Miksi ketju lukkoon ja kaikki hyshys, jos ollaan sarjan puolivälissä nipinnapin kuudentena? Ei siinä vielä ole paljon hurraamista kevättä ajatellen.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
"TPS:n pelisuunnitelmaan kuului tiistaina HIFK:n henkisen ahdingon hyödyntäminen. Fanien sukkeroima Joulupata-keräys HIFK-valmentaja Pasi Sormusen erottamiseksi on varmasti aiheuttanut ylimääräistä henkistä taakkaa joukkueelle."

Kenen kuolemattomasta kynästä tämä taideteos, siis taide teos, on syntynyt? Onko kyseessä peräti kraafikko tai kantri mänäger?
 

Bismarck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tiedote - Päiväkäsky median edustajille

PÄÄMAJA. Joulukuussa 2012.

ALIPÄÄLLIKÖN
PÄIVÄKÄSKY

Hyvät journalistit. On todella hienoa, että olette nostaneet tätä jatkoaika.comin keskustelupalstan viestiketjua julkisuuteen. Varsinkin hyväntekeväisyys on saanut varmasti mukavaa nostetta tämän ketjun päästessä edes puolikirkkaisiin valoihin. Vaikka tämän ketjun nimi viittaa suoraan Pasi Sormusen potkuihin ja vaikka keräyksen avausviestissäni viitttasin kömpelösti moneen otteeseen soppa-sanaan (olen käynyt tämän jo läpi aiemmin), niin ketjun idea on ollut tuoda esiin kannattajien mielipiteitä koskien johdon tekemisiä. Siis Pasi Sormusta ylempien tahojen eli tämän ketjun pääasiallinen anti ei ole ollut ristiretki Pasi Sormusta vastaan. Valitettasti joukkueurheilussa se valmentajan paikka on tuulisin. Sir Pentti ehti jo kommentoimaan tätä aihetta, joten tässä yhteydessä ei ole tarpeen alkaa vääntämään ylipaksuja rautalankoja.

Tämän ketjun huumorin ja aktiivisuuden nojalla löytyi myös keino auttaa vähäosaisimpia. Löytyi onnekas keino saada massoja liikkeelle hyvän asian puolesta. Huumori, joka liittyi tavallisen lätkäfanin sieluntuskaan, toi alunperin tämän ketjun muunkin kuin jatkoajan yhteisön tietoisuuteen ja tämän sivutuotteena syntyi fantastisesti tuloksellaan yllättänyt keräys Pelastusarmeijan joulupataan. Keräys johon osallistui mahtavan moni HIFK-faniyhteisön ulkopuolinenkin kiekkokannattaja. Kukaan ei alunperin odottanut keräyksestä uutiskynnyksen ylittävää, joten mitään voimakasta huumorin varjolla toteutettua protestia ei suunnitelmiin kuulunut. Tämä vain tapahtui, koska samanmielisiä henkilöitä löytyi lukuisa määrä.

On mielestäni kohtuullista piristää mieltänsä lahjoittamalla lipun tai useammankin hinta hyvään tarkoitukseen sen sijaan mitä olen tällä kaudella Nordiksen pyhätössä omin silmin todistanut. Tämä on mielestäni paljon parempi keino verrattuna mm. omalle joukkueelle tai valmentajalle buuaamiseen ottelutapahtumassa. Hyväntekeväisyys ensimmäisenä ja tähän liittyneet massat toivat eleeseen myös viestin HIFK:n johtoportaalle.

Journalistit. Heittäkää pois tuo ilmiselvä älyllinen laiskuutenne ja ryhtyykää oikeaan taisteluun. Lopettakaa otsikointi protestista Pasi Sormusta kohtaan ja muuttakaa se todellisuutta koskevaksi eli protestiksi seurajohtoa kohtaan. Älkää menkö Sopan puheille kysymään mielipiteitä asiasta, vaan kaivakaa se kynä sieltä nenästänne ja suunnatkaa aktiivisemmin johdon puheille. Saatatte hyvässä lykyssä löytää sen kadonneen Tiedotteen. Tosin todennäköisyys ei ole kovin korkea nykyisen toimittaja-aineksen näytön perusteella, mutta uskoni ei ole vielä täysin karissut. Ja edellinen ei ollut kehoitus, se oli käsky. Huolimatta taisteluväsymyksestä, palauttakaamme yhdessä taistellen liigaan sen HIFK:n minkä me HIFK-fanit ja koko liigayhteisö olemme tunteneet aikojen saatossa!


Bismarck
 

Inttikaveri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK (Joukkue ja nimimerkki)
Startataan yö numero 7.

Hyödyllisiä linkkejä Tiedotteen odottamiseen:

Helsingin IFK - HIFK
yle.fi
Helsingin Sanomat
Ilta-Sanomat - IS
http://www.iltalehti.fi
Flightradar24.com - Live flight tracker!
Saapuvat lennot - Helsinki Airport - Lentoasema

Kipinävuoroissa huolestuttavia aukkoja, kaikki kynnelle kykenevät vaan ottamaan itselleen vuorot. Itse en kauaan pysty valitettavasti enää tänäyönä päivystää, sillä lähden suorittamaan sissihyökkäystä toimistolle. Joku muu siis voi tuota listaa yön mittaan päivitellä.
 

TumE#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, suomalaiset NHL:ssä.
Bismarck, tämä sama teksti jokaisen median urheilutoimitukseen, mikäli eivät täältä tajua tätä lukea. Tätä täällä on moni yrittänyt sanoa ja viimeistään tän viestin jälkeen sen pitäisi myös kaikille selväksi tulla. Kiitos tästä, herra alipäällikkö.

EDIT: Vielä mainittava, että tuo keräys on mielestäni vuoden kulttuuriteko urheilun saralla. Kiitos siitä kuuluu täysin Teille, arvon alipäällikkö. Mikä pistää vihaksi, olivat nämä pelastusarmeijalta tulleet kommentit ''ihan ok'' tuloksesta.

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös