Soppa Sormusen lähtölaskenta

  • 2 180 566
  • 7 196

acidus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Peliitat
Aivan upeaa toimintaa teiltä.
"Atsipoppaa, dinot keitti soppaa, jossa on maku karvas.
Vaikka ne itse tietävät kyllä, ettei se onnistu sillä."
 

massimo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Devils, FC United of Manchester
Hieno ketju ja kun vielä itse Pentti tulisi penkin taakse niin ketju saisi huipennuksen!

Täällä Jyväskylässä aion olla hengessä mukana ja kaivoin, armeijasta varastamani viestikeskuksen, johon kytken toimiston faksin kiinni! Vanhat armeija toverit auttavat ja alkoivat vetämään kaapeli jyväskylästä kohti Helsinkiä. Jos nelostien laidalla näkyy ripästi liikkuvia kelaperseitä, niin antakaa heidän tehdä velvollisuutensa rauhassa.

Ilmoittelen tänne kun pääsemme tekemään yhteyskokeilua... Yk ok:n tuloa odotellessa.

Terveisin,
Keskusneiti Massimo
 

Carlos

Jäsen
Jos se on Matikainen, mulla palaa joku sulake.

Ei helvetti, meikäläinen saa ainakin hepulin ja ostan heti 5 kausaria! :-D Itse asiassa sain jo hepulin! Huono puoli tässä vielä se että tänään on firman joulujuhla, voi olla että ylennykset ja palkankorotukset menee siinä kun käkätän vedet silmissä pääjohtajan puhuessa "... meillä on ollut rankka vuosi, mutta kovalla työnteolla peräänantamattomuudella olemme saavuttaneet blaablaablaa..."

Oikeasti mä sekosin jo. Hihitän tässä työpöydän ääressä vedet silmissä, the LEGEND IS BÄCK, Pena on täällä taas tänään! Joudun puremaan kieltäni ettei mene huutonauruksi.
 

trumppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Huikeilla vaatesuunnittelu- sekä AutomaattistenTietojenKäsittelylaitteiden käyttötaidoillani suunnittelin seuraavan t-paidan.
 

Liitteet

  • paita.jpg
    paita.jpg
    5,9 KB · kertaa luettu: 1 547
Suosikkijoukkue
JYP, Vatanen, Blackhawks

Niksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
Luulin "Pillukarvat naisella? Yes vai No?" -ketjun olevan vuoden paras ketju, mutta kyllä tämä ketju on ollut jotain uskomatonta. Ei ehdi töitäkään tekemään, kun F5 on kovassa käytössä tämän ketjun kohdalla.

Penakin jo huutelee mediassa. <3
 
Oulunkylässä nähty IFKn logolla varustettu taksi seisomassa tien sivussa epäilyttävän pitkään. Kunnollisena sissinä syöksyin välittömästi viereiseen lumipenkkaan tarkkailemaan tilannetta. Lopulta taksin kyytiin asteli arvokas, selvästi konupäissään ollut henkilö, joka oli pukeutunut tilanteen vaatimalla arvokkuudella frakkiin, päässään luonnollisesti silinteri. Auto lähti ajamaan Mäkitorpantietä Nordiksen suuntaan. Jatkaessani matkaani ihmettelin nokkaani leijaillutta raadon hajua. Olin hypännyt suoraan koiran caccaan. Ei kai tämä tarkoita Petun ja ajokoirakiekon paluuta? The Tiedotetta odotellessa.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Katastrofi! Parikaapeli Nordiksen ja Joulupadan väliin saatiin vedettyä, mutta se katkesi heti ensimmäistä kultaharkkoa faksatessa!

Suunnitelma A) "Joulupadan tukkiminen rahalla" on hylättävä, ja siirrytään vaihtoehtoon B) "Sopan korvaaminen vielä huonommalla valmentajalla" jolloin fanien mökellys saadaan ainakin hetkeksi hiljennettyä kunnes HIFK:n taaperrus on tarpeeksi jatkunut.

Koneisto on jo pyöräyttänyt eetteriin nimen Sir Pena, tämän itsestäänselvyyden jatkoksi lähdetään rummuttamaan nimiä Glen Hanlon, Petteri Sihvonen ja Bob Francis, ja jos nämäkään ei ota tuulta alleen, on jäljellä vielä yksi JOKERI-kortti, jota en millään voi paljastaa vaikka kuinka tekee mieli.

No okei, se alkaa M:llä.

Arvaatteko jo? Ettekö?

No okei, se jatkuu atti Virmanen.

Mutta enempää en paljasta!
 

JesterJr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, NHL, ManU
Tämä tiedote kertoo Tuomas Tuokkola -> Ilves ensi kaudeksi (linkki vie Savonsanomat.fi uutiseen) Joten Tuomaasta ei tarvitse THE Tiedotteen kohdalla olla huolissaan.

Aikaisemmin raportoimissani havainnoissa siis Tuokkola on luultavasti käynyt Kalpan toimistolta hakemassa Ilveksen faxaaman sopparin ja junalippua on oltu ostamassa Tampereelle eikä Helsinkiin.
 

Terveis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
The Sir on ilmestynyt! Ei helvetti, hirveä määrä oli sivuja kahlattavana yön ja työpäivän jäljiltä, ja olin ihan varma että seuraavalla sivulla se tiedote on jo ilmestynyt, mutta ei. Jännäksi menee, onneksi on viikonloppu, voi valvoa ja jännittää mukana menossa.

En oikeasti tiedä mitä ne Dinot vielä miettii? The Sir loppukauden sopparilla, ja homma on sitä myöten selvä.
 

scholl

Jäsen
Ehdotan: "Hei, mua ei huimaa!" paitojen teettämistä!

Toivon mukaan tämä muu tekeminen ei tarkoita sitä, että viholliset ovat todella pykänneet etulinjaan viheliäisen miinan, johon kersantti Stigu on vahingossa astunut. Tämä viimeinen viesti saattaa olla jopa harhautuskirjoitus, joka ei ole Stigun oma.

Stigu on saattanut vartioida Kruununhaassa, törmätä Israelin pystyttämiin tolppiin jalkakäytävällä, mennä tajuttomaksi osuessaan katuun ja joutua lumiauran pois kuljettamaksi. Odotamme tietoa, onko Stigu Malminkartanon lumikasassa.
 

sumo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hammasta purren yritetään pidätellä huutonaurua myös tällä konttorilla. Pakko palata yhä uudelleen epäuskoisena katsomaan Iltasanomien pääsivua, mutta siellä se vaan möllöttää: Pentti Matikainen HIFK:n päävalmentajaksi? - "Hei, mua ei huimaa!"
 

timop

Jäsen
Suosikkijoukkue
jyp
Kuulin huhuja Soneran teknisen tuen kavereilta että koko suomen kuparit ja valokuidut on täysin tukossa kun porukka rämppää F5:sta sekä tässä ketjussa, HIFKin kotisivujen uutisosiossa, ja kaiken päälle vielä joulupadan sivuilla.

Epäilen porukkaa kuitenkin vieraan vallan agenteiksi, tiedote on oikeasti siepattu heti matkaanlähdön jälkeen. Kohta tulee sähköpostia somaliasta että heillä on tiedote, maksakaa miljoona.
 

scholl

Jäsen
No okei, se alkaa M:llä.

Arvaatteko jo? Ettekö?

Kari Malinen?

Se olisi huikea veto. Valitettavasti nuorimmat tieteenharjoittajat eivät edes tiedä, kuka Kari Malinen on, koska perinnetieto on hävinnyt aikojen saatossa, mutta kun kerran fanit huutavat Karin (Jalonen) perään niin annetaan heille Karin paluu.
 

Dennis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Sir Penan esiintulo tässä jutussa tekee tästä kympin jutun.
Meinasin tukehtua nauruun, kun iltapäiväkahvin lomassa avasin Ilta-Sanomien nettisivun ja ensimmäisenä ruutuun tulvahvaa pääuutinen:

"Pentti Matikainen HIFKn päävalmentajaksi?"

Vaikka jutun kirjoittaja on ilmiselvästi ymmärtänyt kupletin juonen ja juttu on tehty enemmän ja vähemmän kieli poskessa, niin näinköhän HIFKn markkinointiosastoa ja urheilujohtoa naurattaa yhtä paljon, kun yksi Suomen päämedioista hehkuttaa sivuillaan sitä, että Penaa ei huimaa ottaa päävalmentajapestiä vastaan. Ei siinä, että kukaan olisi Penan kykyjä ikinä epäillyt. Näinköhän Fööni vielä roudaa palkintonsa takaisin Nordikselle ja kenkii Valtsut ja Nybarit kilometritehtaalle.
 

COLHC1980

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Deutscher Fußball-Bund, NP #3
NYT paukutetaan kovilla!!!

Linkki IS:ään. Nopeat syövä hitaat, ettei ETUsivu muutu Ilta-Sanomat - IS

"Pentti Matikainen HIFK:n päävalmentajaksi?"
 

kimbe66

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kävin minäkin paikallisen osuuspankin konttorissa osallistumassa keräykseen. Hitto vie, melkein yhtä paljon meni palvelumaksua, kuin raaskin keräykseen laittaa. Tulisipa päivä, jolloin nuo maksut voisi tehdä atk-laitteilla. Silloinhan ei palvelua tulisi, eli ei kai siitä tarvitsisi maksaakaan? Voisi melkein tuplasumman laittaa joulupataan. Taitaa olla kaukaista unelmaa tämä.

Mutta kymppitonnin raja alkaa lähestyä!
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Pakko nostaa hattua Iltasanomille. Tuollaisella antautumuksella mukana tässä touhussa.
 

Imhotep

Jäsen
Valkoisen Vaasan suunnalla kaikki rauhallista

Valkoisessa Vaasassa kaikki rauhallista. Rässy pysyy loukkaantuneiden sotilaiden sängynvierellä yötä päivää, eikä ole vaihtamassa maisemaa.

Huikeaa settiä! Pakko osallistua mukaan keräykseenkin.
 

McJugi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK

Ilveksen nykyinen päävalmentaja Raimo Helminen on ilmoittanut seurajohdolle, että hän ei jatka tämän kauden jälkeen.

Partiot! Onko Raipen liikkeistä tietoa? Onko lähdössä PK-seudulle? Onko jo täällä? Vieläkö Tami on tuulikaapissa vai onko lähtenyt lounaalle? Tilanneraporttia Nordikselta!

Joulupadassa jo 9735€. Ollaan kohta kerätty yksin 25% koko tän vuoden Joulupata-lahjoituksista.
 
Viimeksi muokattu:

Antib

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NHL, old time hockey, Florida Panthers
Jahas, postaus jossa linkki Adolf-videoon poistettu IFK:n Facebook-sivuilta. Odottelin lähinnä, että ne olisivat promonneet sitä :P.

Tällä voi olla yhteyttä myös Stigun katoamiseen. Käyn itsekin tarkistamassa vielä kerran, että ovet ovat varmasti lukossa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös