Soppa Sormusen lähtölaskenta

  • 2 181 075
  • 7 196
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Padassa on nyt sitten aloitettu jälleen uusi tuhatluku, kun saldona komeilee tällä hetkellä 9009 €:a. Tänään taitaa kymppi mennä rikki reippaasti?

Meinaakos Bismarck haastaa HIFK:n vielä 20. päivän saldolla? Voi olla aika rapeet lukemat taulussa, mutta HIFK:lta löytyy rahaa, kun me fanit olemme sitä sen verran hyvin sinne kärränneet...
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
FASlapsi, tule rohkeasti ulos kaapista ja muuta nickiksesi FAXlapsi.
 

Petrell#32

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Mikael Granlund
Tulin juuri kotia ja postin seasta löytyi HIFKlta tullut kirje. Onko tämä se kuuluisa The Tiedote? En ole vielä uskaltanut avata kirjettä. Kerään rohkeutta pari minuuttia ja yritän sen jälkeen vapisevilla käsilläni avata ko. kirjettä.

-Tinke

Ole varovainen. Sehän voi olla, että hallitus on alkanut lähettämään playoffkausarimainoksia, joiden avulla on aiemminkin aivopesty ihmisiä.

Tai vielä pahempaa, kirjeeseen on pakattu sitä kuuluisaa caccaa, mikä räjähtää naamalle ja kuoresta löytyy lappu, jossa lukee "Härifrån tvättas". Kukaan taistelutovereista ei siis avaa mitään ifk:n lähettämiä kirjeitä. Viestiä vain eteenpäin.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Nyt on veteraanin pakko pyytää vapautusta ensi yön päivystyksestä. Aion käyttää yön siihen, että kaivan tunnelin HIFK-officen alle ja vapautan sitä kautta Dinot koteihinsa. Paikalle jää silloin jokunen oikeustoimikelpoinen henkilö ja sopimus saattaa jopa syntyä.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Nyt on veteraanin pakko pyytää vapautusta ensi yön päivystyksestä. Aion käyttää yön siihen, että kaivan tunnelin HIFK-officen alle ja vapautan sitä kautta Dinot koteihinsa.

Aiotko käyttää hyödyksi Helsingin alla toimivaa jo valmista tunneliverkostoa, vai teetkö kokonaan oman tunnelin? Oma tunneli on sen puolesta turvallisempi vaihtoehto, että on helpompi pitää villi dinolauma kasassa, tunneliverkostossa saattaisi tulla irtiottoja vapauteen päässeiltä vanhuksilta...

Parempi toimia ajoissa: Uutiset › IFK:n toimiston aukioloajat vuoden 2012 lopulla - HIFK
 

Joppe K

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Kiekko-Vantaa
Anteeksi viereisiin pöytiin huutelu, mutta näin entisenä puolustusvoimien kantahenkilönä, sotilaskoulutuksen saaneena ja tällä erää reservin upseerina haluan ojentaa auttavan käteni kaikille teille HIFK:n taistelijoille. Etenkin, kun teidän korkea-arvoisin upseeri Stigu on vankina tuolla vastapuolen työleirillä. Tietysti rahallisen panokseni lisäksi, joka lähti jo joulusoppakattilaan.

Rintamalla tilanne näyttää tällä hetkellä siltä, että ollaan selkeästi jumiuduttu asemasotavaiheeseen, joka tällä hetkellä käytettävissä olevien tiedustelutietojen mukaan saattaa kestää jopa suhteellisen kauankin. Ketjuun informaatiota toimittaneiden tiedustelijoiden raporttien mukaan joitakin pieniä tapahtumia lukuunottamatta joka puolella rintamaa on ollut suhteellisen rauhallista. Vastapuoli ei ole suuremmin joukkojaan liikuttanut viime aikoina ja rintamalinjan takana käyneiden kaukopartiomiesten mukaan siellä on sotureita päästetty jopa kotilomille pariksi kolmeksi päiväksi.

Nyt olisikin oikea aika suorittaa suurimittainen liikekannallepano ja keskittää nuo perustettavat joukot tuonne vastapuolen päämajan läheisyyteen. Suluttakaa esimerkiksi maaminoilla (vielä kun niitä saa käyttää) vihollisen päämäjän ympäristö sekä sulkekaa kaikki paikalle johtavat tiet ja kulkureitit, Helsingin alla olevat tunnelit pitää muistaa varmistaa myöskin. Kaikki liikenne tuonne vihollisen päämajan suuntaan tulee katkaista. Ilmatilakin pitää sulkea samalla tavalla kuin jo eilen illalla, puolustusvoimat varmasti osallistuu edelleenkin tuohon toimintaan antamalla tuon helikopterin käyttöönne. Näin saadaan katkaistua kaikki huoltotoiminnot tuonne vihollisen komentopaikalle. Ilman riittäviä ja jatkuvia huoltotäydennyksiä (sikarit, brandyt, konjakit, jne.) uskoisin vastapuolen taistelumoraalin olevan erittäin alhainen saarron jatkuessa muutaman päivän. Olen varma, kun nestevajeen ja nikotiinipuutteen aiheuttama hikoilu, tärinä, väsymys, päänsärky yms. ovat riittävän voimakkaita alkaa vihollisen rivit rakoilla siihen malliin, että valkoinen lippu nousee salkoon The Tiedotteena.

Totta kai noissa saartotoimenpiteissä kannattaa sitten kyllä muistaa ettette vahingossa katkaise sähkön toimitusta tuonne vihollisleiriin, saattaa antautumisehtojen lähetys esim. faksilla viivästyä hieman.
 

Rixa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Käyttääkö Toimisto The Tiedotteen luontiin samaa algoritmiä (linkki vie MikroPC.net uutiseen algoritmistä) kuin jutun rohvessoori. Onko Toimisto lunastanut käyttöoikeuden k.o. algoritmiin joka arpoo faxin numeron mihin The Tiedote pitäisi mennä?
 

obi-wan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
Koulun mailiin pamahti tiedote...joulun ajan aukioloajat.

Pettymyksien kokeminen on aina yhtä kamalaa
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
FASlapsi, tule rohkeasti ulos kaapista ja muuta nickiksesi FAXlapsi.

En myönnä mitään, mutta mulla kyllä oli viikset ja takatukka jo 2 kk:n ikäisenä ja saan aina syntymäpäivinäni faxin jossa lukee "LÄHE MENEE KU VIELÄ EHDIT!"

Tällä hetkellä puuhaan yksisuuntaista faksiyhteyttä parikaapelilla Nordikselta suoraan Joulupataan, jonka avulla Dinojen taskuista lattialle tippuneet viissataset, kultaharkot ja Mona Lisa-maalaukset faksataan Joulupataan. Uusien ryhmien kuten "Nybäri on komea", "Tsekatkaa fogeli dörtsi holotna" ja "Mobira-miehet" valloittaessa padan kärkisijat jää tommonen köyhälistön vaivalla kasaama 10000€ ihan jalkoihin, iltapäivälehdet hiljenee ja uuden vuoden jälkeen Nordiksen lippujen hinnat on tuplattu ja A-katsomo on kloonattu täyteen Soppia.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa

Carey Wilson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Oon aina kovasti ihmetelly miks Nordiksen katossa ei 1, 5, 7, 17, 20, 22, 23 ja 35 rinnalla roiku faksiaparaatti. Kyllä Sir Pentti ois ansainnu moisen tunnustuksen.
 

JesterJr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, NHL, ManU
Partiointiraporttia Kuopiosta

Tuomas Tuokkola havaittu Kalpan toimiston läheisyydessä kyselemässä faksia lainaan. Tarkempaa tietoa siitä, mihin hän sitä olisi tarvinnut ei ole. Kuulemieni huhujen mukaan hän on myös kerännyt kolehtia Kuopion torilla saadakseen rahat junalippuun Helsinkiin. Kuopiosta iltapäivän/illan aikana saapuvat junat kannattaa ehdottomasti laittaa eritystarkkailuun.
 

Avenue

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Koko päivän ollut hiljaista täällä Tikkurilassa. Illalla tiedusteluajo nelostietä pohjoiseen, ilmoitan mahdollisista etelään suuntaavista saattueista.

Eilisen lahjoituksen lisäksi tänään lähti 6 € (se 0,4 l olut joka jää hallilla juomatta)
 

cauphaap

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
The Sir Penttiä ei huimaa - enteileekö tämä ilmakuljetusta pyhättöön. Tähän viittaa myös MTV3:lla illalla klo 22.40 esitettävä Muumion paluu !
 

struumax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät ja HIFK
Kun tuo punainen on pelipaidan värinä ollut aina SE ainoa ja korpeaa aina kun jompikumpi taapertaa (tai molemmat), niin pakkohan se oli osallistua 20 eurolla. Aivan huikea "kansanliike". ISO peukku!
 

scholl

Jäsen
FASlapsi, tule rohkeasti ulos kaapista ja muuta nickiksesi FAXlapsi.

Pyörähdin tarkastamassa Arkadian ja Runeberginkatujen tilanteet. Etu-Töölössä muuten hiljaista, mutta Dinot ovat laittaneet Fazerin Amican kauppasaartoon. HIFK-faneja pitkä jono Hankenilla jonottamassa pizzapaloja. Liekö Nordiksen ylijäämävarastoa. Yritin löytää Hankenin kirjastosta graduja. Paikka oli sekava, en löytänyt mitään eli en onnistunut anastamaan Frankin ja Hjalliksen graduja panttivangeiksi. Emme voi näin ollen pyytää lunnaita.
 

Spiit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Voin näin vihollisleiristä vuotaa sen verran tietoja, että etsikää jostain käsiinne koodinimi "Ilmalan Autokauppias". Kyseessä on kovan luokan kokemuksen omaava erikoismies juuri tällaisiin tilanteisiin.

Huhujen mukaan kyseinen sotasankari ei kauaa katsele tuollaista sopansyömistä, vaan tähän mennessä teidän koutsi olisi vaihtunut vähintään kolmasti. Ensin olisi hommattu penkin taakse joku 20 vuotta sitten MM-kultaa voittanut hymyilevä ruotsalainen, joka veisi pojat huvipuistoon, heppa-ajelulle ja olisi muutenkin kaikkien kaveri... Ja jos tuokaan ei olisi saanut etulinjaa ojennukseen, niin seuraavaksi penkin takaa löytyisi ihan kuka tahansa, jonka etunimi on Hannu. Parhaassa tapauksessa Hannuja voi olla monta samaan aikaan ja monessa eri paikassa.

Voimia.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös